Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!
Köszi a tippet, tényleg jól néz ki a képek alapján az élményfürdő rész.

Panka!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!
Kép


Kriszti!
Előbb elfelejtettem:
Sikeres államvizsgát a férjednek!!! Mit tanul ez a jóember? :shock: Mi lesz ha nagy lesz? :lol: :lol:
A nyuszkók biztos édesek, én nagyon imádom őket, nekünk is volt anyuéknál ifjú koromban. Hozzál már majd léccccci képeket róluk+ gyerekekről!És húsvét után is megtartjátok a nyuszkókat ????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.04.07 18:23-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Próbálok gyors lenni, mert Anna baba már 3 óta alszik, szóval lassan kelnie kell...
Magunkról: jól vagyunk, bár még semmilyen napi ritmus nem alakult ki, a pici teljesen kiszámithatatlan alvásügyileg, én meg zombi vagyok. :) Éjszaka mindig fent van 1-2-szer, néha több órát is.
Ma megpróbáltam kitenni a hordozóban a levegőre, de annyira elkezdett sirni. Tegnap ugyanigy jártunk. Most nem tudom, hogy a hordozóval van baja, vagy kint nem szeret lenni. Már előre félek, hogy mi lesz, ha babakocsiba akarom tenni. :roll:
A szülésről pár szó: sajnos császár lett a vége, mert a pici belekakilt a vizbe, plusz a köldökzsinórja mindenhova tekeredett, szóval 5 perc alatt a mütét mellett döntöttek a dokik.Sápy, Lukács és Deli T. volt bent, de tényleg nagyon hálás vagyok nekik, hogy ennyire figyeltek rám. Sajnos műtét után kialakult egy iszonyat fejfájásom a spinál miatt. Annyira fájt a fejem, hogy felkelni se tudtam napokig, a picivel is alig tudtam foglalkozni. :(
Tejem sajnos nem indult be, vagyis minimális van, de nem elég egy étkezésre sem. :cry:
Már kibőgtem magam miatta, hogy ilyen béna vagyok, de már kezdem elfogadni, hogy nem tehetek ellene semmit.
Bocsi, hogy nem reagálok mindenre, majd szép lassan visszaolvasok.
Teszek fel képeket.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Lilla!
Fel a fejjel, általában nehézkesen indulnak az első babás napok, adj időt magatoknak míg összeszoktok, könnyebben fogod viselni a nehézségeket is. A terhességgel, szüléssel járó hormonális változások sem segítenek most ebben, sajnos. :( Ha a tejcsid mennyisége kevés és parázol az nem segít, csak még kevesebb lesz. :( :( Anyaként meg nyilvánvaló hogy bosszant ha nem tudod kellően szoptatni a kicsit. Ördögi kör ez, de egy percig se gondold hogy ettől Te rossz anya vagy, vagy rosszabb lennél mint mások.
Kitartás!!!!!!!!!!!! A kislányotok csodaszép és fő, hogy egészséges. A többivel meg megbírkóztok. :wink: :wink:
Találkoztam ma a dokiddal, Zatikkal, egy helyen ebédeltünk. :wink:

Ha már a nőgyógyászoknál tartunk, ma nagyon pipa lettem a nőgyógyászat portásaira. :roll: :roll: :roll:
Tegnap felhivtam a szülészet portáját, és megtudtam hogy ma van a dokim és mehetek, nem akartam ezzel is zaklatni Póka doktort. Ugye már jó ideje halogatom, de végre rávettem magam hogy elmegyek hozzá. Mentem is ma reggel, gondoltam megkérdem a mai portást, hogy van-e bitos ami biztos, ne várjak feleslegesen.(hatodik érzékem nem hagyott cserben ) Persze ma nem volt, :evil: azt mondta a mai portás, majd holnap lesz leghamarabb.Még jó hogy nem vártam rá feleslegesen órákat . Portásnál még1x rákérdeztem holnap lesz e biztosan, azt mondta igen lesz. Addig filóztam az előző portás átvágása után :evil: , míg nemrég csak felhivtam az orvosom
Kiderült holnap sem lesz, csak pénteken, így a mai portás is félreinformált :evil: :evil: :evil: Holnap ismét mehettem volna feleslegesen, pedig a portán is meghagyta hogy pénteken lesz leghamarabb. :roll: :roll: :roll:
De lehiggadtam, sőt teljesen felpörögtem, :lol: :lol: mert az én drága dokim mondta, hogy nem felejtett el engem (még a majdnem 3 év kihagyásom után sem :oops: :oops: :oops: ), kérdezte is hogy vannak a gyerekek, jól vagyunk-e stb, ő is mesélt a családjáról, munkahelyéről stb. Ugyhogy most oda meg vissza vagyok, hogy ismét nem kellett csalódnom benne, emberségből is jelesre vizsgázott (nálam) ismét. Mindenkinek ilyen szülészt és nőgyógyászt kívánok!!!!!!! Soha rosszabbat. :P :P :P
Bocsi, ez most kibukott belőlem. :twisted: :lol: :D

Kép
Kép
bendor
 
 

 
 

Sziasztok!

Andi, szerintem jó, hogy leírtad, jól esik ezt hallani másnak is.
Hiszen sajnos alig van már ilyen orvos. :cry: :cry: :cry: :cry:
Tettem fel képeket a két Hudiniről. Ugyanis ezek szabadulóművészek, állandóan a szomszédnál kajálnak.

Lilla, ne add fel!!!!!!!!!!!!
Nekem egy hónap ( 3 hét) kellett mire beindult a tejcsi igazán. Nyomattam az Ultrica 5-t és a kecskerutafű teát (citromfűvel, ánizzsal) és állandóan szoptattam.
Fürödjetek együtt, legyen sokat a meztelen mellkasodon.
Ha elakadnál bármiben csak szólj , itt vagyunk neked!
Pont most nézegetem a babaerszényeket, ami Zsebinek is van. Még nem késő beszerezned, mert lehet, hogy Anna (bocsi én azt hittem Luca lett) nem is szeret majd babakocsizni (Nelly is utálta).
Bár megtaláltam volna hamarabb ezt az erszényt, fél évbe telt mire le tudtam tenni Nellyt.

Lányok, tettem fel 74-es rucikat, kukkantsátok meg.

Puszi mindenkinek



Sziasztok!

Egy gyors kérdés: normális az, hogy egy 2 hetes baba 2 órát alszik napközben reggel 6 és délután 5 között?
Már alig élek, és nem akar aludni :(
Vendég
 


Sziasztok!

Lilla! Normális. Ha ő jól érzi magát így, akkor nincs gond (mármint vele). A gond csak az, hogy te persze nem nagyon tudsz pihenni, ami elég nehéz, de próbálj meg kihasználni minden lehetőséget. Tudom, nehéz, nekem is az volt még most a harmadikkal is, mert Szabi is alig aludt már születésétől kezdve napközben. Az éjszakák milyenek?
Egyébként az nem biztos, hogy a babakocsit sem fogja szeretni, azért általában azt szeretik a babák, ha valami mozog a fenekük alatt. De ha mégsem, vagy olyan ölbebaba, mint Szabi, akkor tényleg nagyon jó ez a babaerszény, vagy a hordozókendő (csak az kicsit macerásabb). Napirendet pedig még ne várj! Beletelik néhány hétbe, mire úgy-ahogy kialakul. Szoptatással kapcsolatban se okold magad, nem vagy béna, van akinek rögtön megy, van akinek később, van akinek egyáltalán nem. Valóban sok mindent lehet érte tenni, de azért alkat kérdése is. Az biztos, hogy próbálkozz minél gyakrabban! Én a decemberre úgy emlékszem vissza, hogy gyakorlatilag végigszoptattam, szinte odanőtt a fenekem a fotelhez, de ahhoz képest, ahogy indultunk, egész jól sikerült. Ha meg mégsem sikerül, akkor sincs tragédia, csak persze ezt nehéz elfogadni az anyukának. De hidd el, a tápis babák is szépek, okosak, egészségesek! (ld Gergőt :wink: )

Mi ma szinte egész nap kint voltunk, kertészkedtünk, elkezdtük a medence nyáriasítását, délután halászlevet főztünk.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon édesek a kisnyuszkók, a gyerekeimnek is tetszenek. :wink: Kis szabadulóművészek? Hát... akkor vigyázzatok rájuk. Anyuéknál az utolsó nyuszim is úgy lett az enyém, hogy valahonnan elszökhetett, mert egy reggel az udvarunkon ugrabugrált. Mivel egyik szomszédé sem volt, így megtartottuk. Annyira szép kis állatok, szerintem. :)
Nagyon szép az udvarotok, a fű szépen megnőtt, és klassz a kemencétek is..... na meg az egész kert, udvar úgy ahogy van.

Lilla!
Továbbra is csak annyit tudok írni, hogy kitartás!!!!!!!!!!!
Tényleg nem egyformán jó alvók a kisbabák, és ezek szerint a Ti Annátoknak elegendő kevesebb alvás is. :? Na persze ezzel nem könnyíti meg a helyzeteteket, de idővel ez még sokat változhat.
Addig is valóban minden percet használj ki Te is, míg éppen alszik. Különben hamar kimerülsz.

Zsebi!
Nem csodálom, hogy szinte egész nap a szabadban voltatok, nagyon szép idő volt. Mi is bölcsi és ovi után elmentünk Bence fociedzésére mindannyian, ami már nem teremben van áprilistől hanem a DEAC pálya melletti műfüves pályán.Majd onnan egyik munkatársunk kerti-partyjára.Fél 9kor estünk haza, fürdi és fogmosás után a gyerekek egyből be is dőltek az ágyba. :wink:

Többiek merre vagytok?????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést!:)

Lilla!
Nagyon édes Annácskád!
Sajnálom hogy kevés a tejcsi, de ha ezen parázol, attól nem indul meg.:(Sanos én is hasonló helyzetben voltam, inkább lelkileg értve,tudom milyen nehéz ez:(Kitartás!

Andií!
Portásokat én sem csípem, sajnos tényleg sokszor megbízhatatlanok, anno ha rájuk hallgatok, akkor nem lett volna állásom! :twisted:

Na ennyi, Emili felébredft, megyünk bölcsibe:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!!!

Miről maradtam le, nem is gondoltam volna, h Lilla már kisbabájával fog jelentkezni :roll:
ezúton kívánok Nektek SOK BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMET KISBABÁTOKHOZ, nem utolsósorban kitartást és sok tejcsit!!!!! :wink:

Lilla!
Biztos nem könnyű most neked, de látod minden kezdet nehéz, ezeken mindenki tulesett és az idő megszépiti majd ezeket a fárasztó napokat!!! Tapasztalatbol mondom, mert mi is nagyon sokat szenvedtünk az elején! De ugy megy az idő, lassan már mi is fél évesek leszünk! :wink:

gyorsan elküldöm, mert félek eltűnik :roll:

Kép
dinaedo
 
 


Panka!
Utólag is boldog születésnapot!!!!
Milyen a pesti élet? megszoktátok már teljesen? gondolom annyi lehetőség és program van , h mindig kellemesen le tudjátok foglalni magatokat!

Kriszti!
Megnéztem a rucikat, én is irtam párhoz, azokra kiváncsi vok nagyon, főleg az úszópelusra, milyen fajta, mekkora, milyen állapotban van, és mennyiért gondoltad? bocsi a sok kérdésért! :oops: Jajj és ha vannak, nagyon vevő lennék ilyen nyári sapikra, kalapokra, mert olyat amilyket szeretnék sehol sem kapok! :x

Zsebi!
De jó már nektek, h ilyen szép időben kint tudtok lenni az udvaron, és nem kell fel-alá sétálgatnod feleslegesen... én is ugy szeretem a nagy udvart, Miskolcon mi is kertes családi házban nőttünk fel, nagy füves udvarral, alig várom már h Kami is tudja azt élvezni :wink:
Képzeld, nagyon meg vagyok elégedve a fodrásszal!!! Pont olyan lett amilyet elképzeltem, vagy még jobb is...két szinnel melirozta , és középhosszúra vágta, ritkitotta...rengeteg hajam volt, a végeredmény pedig nekem nagyon tetszett, amig pedig állt rajtam a festék , beültem a kozmetikushoz, szemöldök, szempillára...az is tetszett...szóval köszönöm a segitséged!!! olyan nehéz megfelelő fodrászt találni!!

Kép
dinaedo
 
 


Zsebi!
Bocsi, azt nem is irtam h a te hajad is nagyon jó lett! azért mielőtt elmentem a fodrászhoz meg is néztem a képeket, és csak azután mertem elmenni, és már akkor is tetszett :wink:
Szabi nagyon sokat nőtt az utóbbi időben, szép nagy baba!
Nagyon édes abban a nyári felszerelésben! :wink: :wink:

Zsu!
Utólag, de azért NAGYON BOLDOG 10. ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Andi!
Te pedig olyan aranyos vagy, h mindig nyomon követed az eseményeket, h kivel mi történik, nekem olyan lyukas az agyam, h mire a végére érek az olvasással, az elején már el is felejtettem mit olvastam :oops: :oops: :roll: :roll:

Most meg külön küldöm el az üzeneteimet, mert lassu a babanet, félek nem küldi el egyben...

Kép
dinaedo
 
 


Megyek mostmár lassan Kamit etetni, ugyh sietek...
tul képpen velünk majdnem minden rendben, annyi h napok óta kicsit nyűgösebb Kami, mindent megrág, ugyh valszeg a foga (ínye) fájhat nagyon, meg is van duzzadva, ugyh ha nagyon nyügi kenem neki Dentinox-al, jajj és még napi 1-szer szivni kell az orrát :x :x , sok benne a váladék, nem tudom miért!
Elkezdtük a Nestlé Beba HA 2 tápszert, ez sokkal sűrűbb mint a Start, biztos az emésztése is más emiatt, ugyh emiatt a változástól is lehet másabb Kami.
Aztán a gyümölcspépek annyira nem jönnek be, mert kanállal kell enni, és azt nem szereti, ha esetleg sikerül, akkor összekenünk mindent, keze, lába, nyaka, arca teljes maszat :wink: :lol: :lol:
egyébként ugy vettem észre, h a sütőtök és az őszibarack a favorit, de almával keverve is megeszi, persze ezek bébiételek.
De az ilyen italok jobban bejönnek, mert ihatóak cumisüvegből :P

Mostmár átfordulunk hátról hasra, és hasról hátra is, mindkét irányba mikor hogy kisebb-nagyobb sikerrel.
Próbálkozik a kúszással is, de csak ugy megy ha kitámasztom a lábát, de nagyon huncut, sokat mosolygunk, kacagunk!

Jajjj és heti 2-szer járok én is tornázni :lol: :lol: :lol: nagyon jól esik, olyan izomlázam tud lenni tőle :lol: :lol: de ha nem megyek, már hiányzik :oops: :roll:

Ugyh történnek az események, jött a tavaszi megújjulás!!! :wink: :P
Azért nem tudok annyit én sem jönni, mert van elfoglaltságom, és a jo idő miatt mi is sokat vagyunk kint szerencsére!
Hétvégén is megyünk Miskolcra, ugyh előre is mindenkinek
NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!! és sok locsolót!!!! :wink: :P

Kép
dinaedo
 
 


Kép Kép
Kép

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Edina!
De jó, hogy végre Te is jelentkeztél.
Nagyon ügyes leánykátok van ha szépen fordul, és a kúszás is lassan profin fog menni neki, meglátod.
Ami az evést illeti, sok gyereknek nagyon bejön a sütőtök, kivéve az én gyerekeimet. :? És én sem szeretem, ugyhogy ez biztos genetikai ártalom nálunk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg szerencsére szuperjó idő van, sokat lehet a szabadban lenni, gondolom a kicsik is élvezik, kevesebb ruha is kell rájuk, nem fáznak stb.

Panka!
Várja Emili a locsolókat? Vagy azért olyan sokan nem fogják locsolni?
Mi vasárnap anyuékhoz megyünk, hétfőn pedig kirándulni készülünk, csak még az nincs eldöntve hogy hová. :? De ha nagyon esős idő lenne, akkor marad itt a cirkusz, oda is nagyon vágynak a gyerekek, és be van ígérve nekik.

Zsebi!
Írok Neked privit. :wink:


http://www.myvideo.hu/watch/6255814

Pusssz

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi, de jó gyerekkorod lehetett , hogy volt állatotok. Mi mindig csak könyörögtünk, de a 7. emeleten nem lett volna praktikus.
Meg is fogadtuk L.-val, hogy a mieinknek lesz mindene.
Bár mi akkor is vettünk volna, ha nem kertesben lakunk.
Természetesen szívesen látunk benneteket, ha nyuszizni szeretnétek, csak szóljatok ránk , hogy itthon legyünk. Tudod menőkések vagyunk :wink:

Edina, nem teszel fel képet a hajadról? Nagyon kéne egy jó fazon nekem is...
Most visszafestettem feketére, mert untam, hogy mindenki a tövéről kérdezett.

Lányok, minden ruci más számozású, de Nellyre akkor volt jó, amikor kb. 74-est hordott. De nyilván életben látni kell és rögtön kiderül.
Írtam árakat is hozzájuk.

Lilla, nekem Nelly ennyi idősen hajnal 5-től este 10-ig ébren volt, plusz éjjel félóránként-óránkélt ébredt.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A gyermekágy végére már K.O. volt az egész család, de ráfogtuk a születési rossz élményre (szintén császárral született). Mindegy elmúlt, túléltük, de nagyon nehéz volt. Ezért s írtam neked az erszényt, kösd magadra. Lehet, hogy aludni is fog rajtad és vele együtt te is.
MERT VALAMIKOR ALUDNI KELL! Kikészülsz , ha nem pihensz az biztos......



Kép

Kép
awe
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!!

Nagyon Békés Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Nektek!!!

Zita & Patrícia
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok mindenkinek!!Aki szereti annak sok locsolót, jó pihenést!

Tudom már régen voltam nagyon. Ne haragudjatok. De mostanában annyi minden összejött. Nem is tudom hol kezdjem. Kezdem a rosszal, de csak pár szó erejéig. Megfáztam:-((( És sajnos még mindig nem sikerült teljesen kigyógyulnom, a torkom változatlanul nagyon fáj. Lehet kedden elmegyek dokihoz, mert mostmár kimeritettem minden itthoni gyógyulási trükköt. Múlt hétvégén Anna 3 napig lázas-hőemelkedéses volt. Semmi más tünete nem volt, de azért elvittem dokihoz. Én az innyére gyanakodtam, de a doki szerint az nem okozhat ennyi ideig lázat. Anyósom elmondása szerint István hugának hónapokig volt láza a fogzás miatt amit végül az orvos is kénytelen volt alátámasztani, szóval erről ennyit. Azóta hál'istennek nem volt semmi baja. És ennyi volt a panaszkodásból:-)
Anna mászik. Már kb 2 hete. Mint a gép. Mindenen keresztül. És szintén kb 2 hete felállt a kiságyban, azóta mindenhol feláll, úgyhogy gyakorlatilag állandóan résen kell lennem. A kiságyban már sikerült kétszer elesnie, azóta ott nagyon kapaszkodik, de még nem kötötte össze ezt az élményt a máshol való felállással és kapaszkodással, igy ha máshol áll fel, ott még simán elengedi a kapaszkodót és nagyot tud esni. Igy egyenlőre még megyek utána, ami elég fárasztó.
Sokat vagyunk kint, eddig még csak a mamáknál, de mivel ma elkészült az előtető és vettünk asztalt+székeket igy mostmár itthon is ki tudunk menni. Majd teszek fel fotót, nagyon klassz lett igy a terasz. Majd nyáron tartok én is talit és meglátjátok élőben is :-)))

Bocsi hogy nem reagálok senkinek - kivéve Lillát: ezúton kivánok nagyon sok boldogságot Anna babához, sok-sok türelmet és kitartást - de ahhoz már nincs időm és erőm sem hogy visszaolvassak megint. Olvasni szoktam majdnem minden nap, de hamar elfelejtem kinek mit irnék, nem vagyok olyan szuper mint Andi:-))

Jó éjt.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Kép

Anita!
Gratula Anna baba legújabb tetteihez, ügyes csajszika.Mostmár figyelheted minden mozdulatát. :P :P
Gyógyulj meg mihamarabb, mennek a gyógypuszik.
Várjuk a beígért képeidet!!!
Ugyan már, a szuperséghez igen messze állok. :oops: :oops: :oops: :roll:


Edina!
Majd hozz a klassz új frizurádról Te is képeket, okés?

Kriszti!
Húsvét után is megtartjátok ezek szerint a kis tapsifüleseket?
Mutattam a gyerekeimnek is a képeket, nekik is nagyon tetszik. Lehet 1x élünk majd az alkalommal és elmegyünk megnézni. Persze előtte majd egyeztetünk. :wink:

Pusz-pusz, sok locsolót (azoknak akik erre vágynak), fiúknak sok piros tojást!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép ünnepi hétvégét kívánok ( mitől kellemes a húsvét???)!!!

Kép

A csemetéim pirospozsgásak, a sonkánk isteni, holnap készítek egy szuper reggeli tálat belőle. Tegnap vadasparkoztunk, de videót vittünk.
Nelly mondja, hogy "szisza (feketepárducra)" , hapci helyett "pszi" és bólint is hozzá, tegnap óta térdepelve játszik, de próbálkozik a felállással is. Még a végén elindul! :lol: :lol: :lol:

Andi szívesen látunk benneteket és mindenkit nyuszizni és csak úgy is.
Igen, egész nyáron itt lesznek, majd visszavisszük őket oda, ahonnan hoztuk. Jövőre meg hozunk megint kicsiket.

Pusszantó



Sziasztok!

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek, a fiúknak sok pirostojást, a lányoknak sok locsolót!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Család mesét néz, Szabi elaludt, végre idejutottam. Szinte egész nap kint voltunk, dézsás növényeket ültettünk át, lefestettük a kerti garnitúrát, úgyhogy eddig még eléggé dolgosra sikerült a húsvét, de jó volt. Holnap anyósomékhoz megyünk, de előtte még Gergő elmegy pár helyre locsolkodni, ő még élvezi :) .
Ma bárányból főztem palóclevest, véletlenül, mert tegnap grilleztünk, és volt még a fagyóban egy darab bárányhús, de amikor kiolvadt, akkor láttam, hogy grillezéshez túl csontos, úgyhogy ma palócleves lett belőle. Nagyon finom volt! Sárgatúrót is csináltam, most először, mert régen nagymamám csinálta, aztán anyukám, most már nekem kellett. De egész jól sikerült.

Anna baba és Nelly baba nagyon ügyesek, el sem hiszem, hogy néhány hónap múlva Szabi is itt fog kotorni :) .

Edina! Örülök, hogy elégedett vagy a fodrásszal, várjuk a fényképet! :wink:

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Tegnap anyuéknál voltunk egész nap, csak este jöttünk haza.
Ma délelőttpedig lustálkodtunk, kora délután aludtam egy jót Dorkával, majd 3-tól megnéztük a Magyar Nemzeti Cirkusz előadását, Dorka ugyanis utolsó pillanatban meggondolta magát és nem akart jönni, így maradt itthon apával.
Az előadás nagyon jó volt, 2 óra 15 perces a 15 perc szünettel együtt (ekkor épitík meg a védőrácsot az oroszlánok produkciójához) . Nagyon élveztük Bencével, igaz az első sorban ültünk és ott a lovak szaga igencsak érezhető volt, meg néha verték kicsit a port, de még ez sem rontott az élvezhetőségen. :wink:
Nagyobb gyerekeknek ajánlani tudom, hogy ne hagyják ki, főleg azok ne akik szeretik az állatokat.
Végülis nem bántam, hogy Dorka itthon maradt, hosszú lett volna még neki és nyügösködött volna. De Bencével megbeszéltük megyünk jövőre is. Majd pár képet teszek fel a picasámra. Igaz a videok jobban sikerültek, de azokat nem merem, hisz kijelentették, hogy a videokészítés tilos. :oops: :P

Szép hetet Mindenkinek!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2009.04.13 22:02-kor.

Kép
Kép
bendor
 
 


Remélhetőleg húsvét után senki nem fog elhervadni..... Szerencsére mi kevés kölnit kaptunk a fejünkre, bár holnap még Dorka is kap a bölcsiben és én is a munkahelyen. :roll: Hurrá!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Elhervadni nem fogunk mi sem, de sajnos sok balesetes hétvégénk volt. Kezdtük Olivérrel , akit egy bazi nagy darázs bokán csípett. Persze ordított szegénykém, de csak kicsit feldagadt, más baj nem lett.
Jött Nellykém, aki állandóan térdel, de még bizonytalan . Akkorát esett hátra, hogy koppant a feje (de utálom ezt az időszakot). Nagy nehezen elaltattam este, tenném le, de nem ment. Beleakadt a melltartóm pántjába a fülbevalója és kitépte a fülecskéjéből. Szerencsére kioldódott a kapocs, nem szakad ki a füle. Ömlött a vér, úgy sajnáltam szegénykémet. Most csak a fél fülében van, nem is tudom mit tegyek. Ha csak közelítünk a füléhez más sír, de ha sokat várunk beforr a lyuk. Ma még megpróbálom beletenni, de ha nem megy hagyom a fenébe és majd kifúratjuk, ha nagyobb lesz.
Mindezek után végleg eltűnt Semir.

Andi, mi is imádjuk a Richter cirkuszt (meg Flóriánt is :lol: :lol: ).
Tavaly mi is voltunk, nagyon színvonalas (sokkal jobb, mint a Fővárosi Nagycirkusz), még Olivér is végig figyelt, nem unta.
Most nem voltunk, mert 24-25.-én lesz a Mickey Magic Show, Olivér oda vágyik.
Ti nem jöttök arra?

Ennyi voltam Nelly megint nyűgös (jönnek az egyeskék végre).
Ja és ma reggel állva várt a kiságyban és roppant módon tetszett neki!

pUSZI



Sziasztok!

Kriszti!
Jajj miket irsz Te. :roll: :roll: :roll:
Ezek a balesetek nem hangzanak valami jól. :? Darázscsípés sem lehetett kellemes Olivérnek és a Nelly baba fülbevalójának "kitépése" sem. Brrrrrrrrrrr...... a hideg is kiráz még a gondolatától is.
Való igaz sajna, a piciknek nagyon hamar beforr a fülük, Zsuzsi mondta hogy Pannikának 24 óráig ázott alkoholban a fülcsije miután kikakilta (ha jól emlékszem ezt nyelte le, igaz???! :shock: ) és mire be akarta tenni neki, már nem volt lyuk. :cry: :cry: :cry:
Te ma vissza tudtad tenni Nellynek? Mondjuk azt nem csodálom hogy a történtek után sír és nem akarja hagyni. Szegényke.
Na a nyuszkó is olajra lépett???? :shock: Akkor már ezt sem fogjuk megnézni. :cry: :cry: :cry:
Jaja, a Richter Flóriánról nekem is az a véleményem mint Neked lehet. :lol: :lol: :lol: (Erre a típusra szokták mondani, hogy megér pár nap ajtócsapkodást a fickó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Mickey showra nem vettünk eddig jegyet,(azt sem tudom árulnak-e még ) vacilálunk, persze hogy menne Bence, de nem tudom Dorka mennyire tudná élvezni, ő még olyan kis csélcsap, nehéz hosszú ideig lekötni a figyelmét a legizgalmasabb dologgal is. :roll: :P
Ti hova vettetek jegyet? Néztem , elég borsosak a jegyárak. :roll: :twisted:
Gratula a lányod ma reggeli teljesítményéhez!!!! Ügyes csajszi hogy felállt!!!
Remélhetőleg a fogacskák nem kínozzák már sokáig és hamar kibújnak.

Zsuzsi!
Anyukád jobban van már?

Többiek , merre vagytok????????????????? :shock: :shock: :shock:
Mindenki piheni a húsvét fáradalmait???? :shock: :lol: :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok,

Kaptam egy kis kimenőt, István elvitte Annát sétálni. Képzeljétek kibújt az első kis fogunk :-)))) Alul, hétfőn :-))) Azóta kicsit jobbak az éjszakáink, de érzésem szerint már útban van másik foga is, mert azért a homeos bogyó nélkül vannak fájdalmai. Ja Kriszti képzeld nekünk is bejött ez a chamomilla, csak mi többet veszünk be belőle. Reggel-este 5-5 szem, napközben meg még 2x 3 szem. Megkérdeztem a patikában attól aki ért ezekhez és ő mondta hogy igy adhatom neki. Nellynek hogy vannak a fogacskái?
Anna mostmár mindenhol feláll, és el is esik sokat. De szerencsére még nem volt nagyon durva esése. És szüntelen járni próbál, ma kaptunk kölcsön egy ilyen járássegitőt, még nem tudja rendesen használni, de majd belejön. Bár előtte még biztos elesik párszor ezzel is.
Nincs valakinek eladó vagy kölcsönadó járókája?

Zsuzska hogy van anyukád?Jobbulást neki, remélem hamar felépül teljesen.

Most csak ennyi voltam, mert nagyon gyorsan telik az idő és mindjárt visszajön a lányom :-)))

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Anita!
Gratula Anna baba felállásához, fogacskájához és hogy próbál menni!!!
Hogy telik az idő, és mennyire begyorsultak az események.
Hipp-hopp és egyedül fog rohangálni a lakásban, stabilan, balesetek és esések nélkül.
Járóka ügyben én nem tudok segíteni, nekünk nem volt. :?


Többiek????
Elvitt Benneteket a húsvéti nyuszi? :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Anita! Gratula Anna babának! Sajnos járóka ügyben én sem tudok segíteni. Mindíg olyan szemmel figyelem, hogy mit írtok, hogy Szabi mit fog csinálni pár hónap múlva. Olyan furcsa most még elképzelni, hogy néhány hónap múlva mászik, föláll!

Kriszti! Te hirdeted a babaerszényt? Megrendelted és nem jött be? Sajnálom, ha így van!
Hogy van Nelly baba füle? Sikerült visszarakni a fülcsit? Egyszer mi is úgy jártunk Bogival, hogy kb egy napig nem volt benne, és utána alig tudtam visszarakni, majdnem beforrt. Pedig Bogi akkor már vagy 4-5 éves volt!

Sajnos elromlott az idő, remélem, holnap megint jó lesz, mert kerti partyra vagyunk hivatalosak :? .

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Adok már egy kis életjelet. Köszi, hogy érdeklődtök! Anyukámat szerdán műtötték, tegnap haza is ment. Viszonylag jól van, mankóval a lakásban tud járkálni. Persze fekszik, de legalább wc-re ki tud menni.... Ránk jár a rúd rendesen... :( Pannikát már múlt héten kedden vittem orvoshoz, mert taknyos volt, és lázas. 2-3 nap alatt sokat javult, péntek-szombat-vasárnap már hőemelkedése se volt, és ataknyosság is javult sokat, erre húsvét hétfőn délután 5 körül értünk haza, 39,6 volt a láza.... :( Lázcsillapítóval és hűtőfürdővel (amit persze végigordított) sikerült 38-ra levinni. Emellett nagyon ment a hasa, napi sok átöltözés. Kedden vittem újra dokihoz, ott csináltak vérből egy gyorstesztet, vírus, így antibiotikum nem kell, ma megyünk vissza. Szerencsére sokkal jobban van, már hőemelkedése sincs, "csak" köhög csúnyán meg taknyos. Aztán, hoggy teljes legyne a kép, én szerdán lettem nagyon rosszul. kb 20 perc alatt olyan gyenge lettem, hogy nem tudtam felállni, rázott a hideg, persze jól be is lázasodtam. És természetesen egyedül voltam Pannikával itthon, hát egy élmény volt. Szerencsére Laci tegnap itthon maradt, mert még nem sokmindent tudtam volna csinálni. Voltam orvosnál, kaptam gyogyit. Hétfőre muszáj meggyógyulnom, mert anyának segíteni kell. Lázam már nincs, de a torkom nagyon fáj, nyelni alig tudok, na meg iszonyatosan köhögök, már fáj a hasam a sok rázkódástól. Szóval így vagyunk. AMilyen szuperül megúsztuk a telet mindenféle nyavalya nélkül, most alaposan bepótoljuk. :(

Bocsi, hogy csak ennyi, meg csak magunkról, de megyek, visszafekszem, nem vagyok még 100-as... :?

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!!

Húú Zsuzsi, szegénykém, jobbulást neked ezerrel!
Homeós bogyót nem próbálnál a torkodra? Nekem segített, tutod a szopi miatt csak azt lehet.

Andikám, az egyik nyuszink még megvan, azt is lehet ám simizni. :wink: :wink:
Semir sajnos úgy tűnik végleg elveszett. :cry:

Anita, örülök, hogy hat a bogyó! Akut esetben óránként is be lehet venni 5 golyót, de ezt a mennyiséget max. 3 napig szabad alkalmazni.
Nekünk elég az esti 5, megint adnom kell Nellynek, mert megviselik az egyeskék.
De édes lesz Anna az egy pici fogával!!! :lol: :lol:

Zsebi,igen én hírdetem, mert sajnos kicsi lett az xl-es. Nem is tudom mit gondoltam, hogy jó lesz erre a testre. :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :cry: :cry:
Amúgy olyan szééééép, szomi vagyok nagyon. :cry: :cry: :cry:

A fülcsit feladtuk, kivettem a másikat is. Képtelenség volt visszatenni.
Tegnap ketten is fiúnak nézték a játszin (rózsaszín masnis bodyban volt a gyerekem... :shock: :shock: :shock:).
Jó szórakozást a partihoz, talán megússzuk az esőt.
(Kicsit depi vagyok a dagadtságom miatt, valahova mennék, hogy kitisztuljon a fejem. :? :? )

Kép az erszényről, ha valakit érdekelne:

Kép

Szép hétvégét mindenkinek!

K.



A www.bohem-mama.hu-n meg tudjátok kukkantani bővebben.



Hello Lányok!

Kezdtek előkerülni , végre. :lol: :lol:


Zsuzsi!
Jobbulást Nektek!!!!!
"Szép" lehetett kettesben Pannikával mikor Te is ramatyul voltál. Én ugyanígy voltam mikor Dorkával kettecskén voltunk itthon influenzával. Ő már jobban volt én meg a legsz@rabbul, alig vártam, Tibi hazajöjjön, mert majdnem elaludtam a gyerek mellett, szinte mozdulni sem bírtam. Nagyon gáz volt az a napom nekem is. Jó hogy a férjed tudott maradni már másnap, ez nagy segítség ilyenkor.
Egyébként biztos hogy van valami hányós-fosós vírus városszerte, mert egyik munkatársam panaszkodott, hogy a fia és annak családja beleértve a 2 éves kisunokáját is lázasak, megy a hasuk, menye hányt is.Kiderült egy húsvétkor locsoló ismerőstől kapták el, mert annak családja is lebetegedett. :?

Zsebi!
Jó kerti-partyzást Nektek, a jó idő meg van rendelve.
Bár ma elég vacak az idő..... :roll: :roll: :roll:
Reggel meg aztán tényleg hűvös volt, fáztunk mikor vittem a gyerekeket bölcsibe, oviba. (Férjemnek reggel 7-re kellett menni órát tartani, ő biciklivel ment, neki sem volt melege fél 7-kor )

Kriszti!
Az én Dorkámat is nézték kisfiúnak. :roll: Igaz akkor rajta nem rózsaszín hanem sárga-drapp szerelés volt. Ja és fülbevaló a fülében. Persze "megbocsájtottam", egy idős bácsika nézte annak a piacon. :P
Sajnálom, hogy a fülcsit nem sikerült visszatenni Nelly babának. Pedig cuki volt vele, na de anélkül is szép kislány.
Kiderült már mikor mentek Sopronba?

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Én is kivagyok ám nagyon!!!
Jól kezdődik a félévünk...nos az eleje tényleg jó volt, a húsvét nagyon kellemesen telt,
voltunk Miskolcon nagyszülőknél, rokonoknál...kapott Kami babykompot, és a locsolkodásért
gyönyörű nagy kb.25cm -es csokitojást adtunk Kami fényképével , mindenki el volt töle ájulva, majd hétfőn a debreceni rokonokat látogattuk meg.
Szerdán fél éves lett a drágám, szépen bele is mászott a tortájába, amit jóízűen le is nyalogatott a kezéről. :wink: :lol: :P
Este mikor hazajöttünk a nagyszülőktől, apja észrevett a tarkoján egy kis dudort, ekkor még nem tulajdonitottunk neki nagy jelentőséget. Másnap reggel (tegnap) kijött a körzeti orvos,
kitapogatta és a dudor közepén talált egy nyirokcsomót ami be van ödémásodva.
Na hót idegek lettünk, kiirta vérvételre, h majd abbol kidetül h virusos-e...
Ma reggel voltunk vérvételen, ketten , mert párom üzleti ügyben pesten van, alig tudtunk időben odaérni, mert reggel mire megetettem, felöltöztünk ujra téliesitve, akkor nem találtam meg semmit ami kellett volna, nagyon mérges voltam. :twisted: :evil:
Akkor a vérvételen lefogni egyedül a gyereket, aki ült az ölemben és üvöltött, mert mind a két karján megszúrták a vénáját, borzasztó volt! Mondjuk utána szerencsére már nyugodtabb volt,
mosolygott, gondolom szegénykémnek még ilyen kis rövidtávú a memóriája, szerencsére hamar elfelejti a dolgokat.
Utána olyan jót aludt a babkocsiban a jó levegőn , annak örültem egyedül.
Mire hazaértünk 1 óra séta után meg itthon ugy szörcsögött, ugyh ki kellett szivni az orrát, de már olyan okos tudja miről van szó és nem engedi, ugyh az megint egy nagy szenvedés volt orditással együtt.
Mindezek mellett 3 napja megjött a menzesem, de igy a terhesség utáni menzeseim borzasztóak, olyan mennyiségben ömlik belőlem, h az elviselhetetlen. Szerintetek ez normális? Nektek is
megváltozott a mennyisége terhesség után???
Ja és plusszba, olyan ciki és kellemetlen tegnap este kijött az aranyerem is, ami nagyon nagy és fáj, nem tudom
mit kellene vele kezdenem a krémen kivül, orvoshoz kellene fordulnom?!
Közületek nem fordult elő vkivel, és mi hatott rá??
Nos én már teljesen kész vagyok ezektől...ma délután lesz Kaminak véreredmény, nagyon ideges vagyok. :twisted: :twisted:
Bocsi de most ennyi, majd jövök később.

Kép
dinaedo
 
 


Anita!
Gratula a fogacskához!!! Nagyon szuper, h már ezen is tul vagytok!
Meddig volt megdagadva Anna inye? mert nekünk is dagadt már régóta, és olyan jol esik Kaminak ha vakargatom, de még nem bújik ki.

Zsu!
Nektek pedig jobbulást! Rendesen rátok is jár a rúd :?
Vigyázz magatokra! Tényleg jol jön ilyenkor a segitség!

Kriszti!
Jajj szegény Nelly, gondolom hogy fájhatott neki, sőt neked is ez a fülbevalós történet. Na mi épp emiatt nem tetetünk bele ilyen hamar, itt van már 2 élő példa is, Pannika és Nelly.
Engem aztán nem érdekel ha fiunak nézik, az ismeretlenek nem érdekelnek az ismerősök meg tudják h lány, nem akarom h vmilyen balesetünk legyen ebből a hülye fülbevalós divatból! Ráérünk még, amugy is Kami tudatalatt mindig vakarja a kis fülét, az hiányozna még h kitépi ááá :twisted: :twisted: na nem, külsősök nem érdekelnek, szerintem Nelly is ráér még vele.

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

tettem fel képeket az albumba!

Sajnos nem tudok most írni:(, megyek Emiért a bölcsibe.
Szép 7végét!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hello,

Panka hogy vagytok?Pörög az élet mióta dolgozol, mi?:-))) Milyen újra melózni?Nagyon jó a kádas kép Emiliről. És a fincsi torta, nyam-nyam:-))

Edina
Sajnálom, hogy Kami beteg, na meg ez a vérvételes tortúra. Remélem semmi komoly és hamar rendbejön. Azért nem olyan gáz ez a fülbevaló, itt vagyunk mi is ellenpéldának, Anna nem piszkálja - egyenlőre és ez remélem igy is marad - minden ok vele.
Már nagyon nagyon régóta meg volt duzzadva a kis innye, hónapok óta.Ez (is) minden gyereknél változó, nálunk meg volt dagadva az innye, nyáladzott már egy ideje, mindent rágott és sajnos szenvedett is vele sokat. De amint már irtam a chamomilla segitett. Addig amig csak nyálazik, meg van dagadva addig semmi baj nincs.

Úgy néz ki, kapunk kölcsön egy járókát jövő héten, kiváncsi leszek mennyi sirás árán marad majd meg benne. Amúgy találtam egy nagyon klasszot a vaterán, de még gondolkodom rajta.

Lányok ki jön vasárnap a börzére?Én már korábban kijelentettem Istvánnak hogy most tényleg egyedül akarok menni és nem csak félórára. Alaposan szét akarok nézni.

Kriszti én szivesen kipróbálnám azt a batyut :-))) Vmikor nincs kedvetek eljönni Nellyvel jövő héten?
Ja és nyugi, Annát csupa rózsaszinben, fülbevalóval is nézték kisfiúnak. Egyszerűen hülyék az emberek, ne foglalkozz vele. Ez nem azért van mert Nelly vagy Anna nem néz ki kislánynak.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


ANDI, PANKA!!!!!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!!!


Pannika és Zsuzsi

Kép
zsuzska81
 
 


Andi, Panka!


Nagyon sok boldog névnapot kivánok nektek!

Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Köszi szépen a köszöntéseket, aranyosak vagytok!!!


Edina!
Mi lett a vérvétel eredménye? Remélem semmi komolyabb, amin továbbra is aggódnod kellene. Bár tudom, gyerek mellett állandóan van miért aggódni egyébként is. :wink:
Esetleg fordulj orvoshoz és kérdezd meg ez a bőséges mensi normális-e. Nekem nem volt ilyen gondom, szerencsére, és az aranyér probléma is elkerült.
Ismered Dorkámat mennyire izgő-mozgó kiscsaj, de nem panaszkodhatom, a fülbevalóját sosem piszkálta. Még pici korában párszor megfogta (amikor én is láttam, az legalábbis nem volt sok alkalom) , ekkor óvatosan elvettem onnan a kezét, vagy ha az nem volt elég úgy vettem el hogy a figyelmét másra tereltem. De nálunk ennyi elég is volt. Persze gyereke válogatja, van amelyiket ettől sokkal jobban izgat a fülcsije. :wink:

Panka!
Nagyon boldog névnapot kívánok én is Neked!!!!!
Kép Kép
Nagyon jók Emili új képei, főleg a 2 kádban merülős. :wink:

Tegnap apa egyedül ment a gyerekekért a bölcsibe és oviba, de gyanusan sokára jöttek haza. Én éppen vasaltam. Egyszercsak csengettek a gyerekek, kinyitottam az ajtót és mindkét gyerekem kezében egy-egy szál rózsa volt. És mindketten egyszerre mondták:
Boldog névnapot kívánok, anya!
Jajj, de dobogott a kicsi szivem a meghatottságtól. :P :P :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi, Panka! Boldog névnapot kívánok nektek!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Sajnálom, hogy kicsi lett az erszény. És visszaküldeni esetleg nem lehet? Már ha Anitának nem kell. Ahonnan én vettem, 30 napon belül visszavették volna, ha bármi problémám van vele.

Edina! Sajnálom Kamit, remélem, jó lesz az eredmény. Menzit szerintem nézesd meg, nem biztos, hogy baj, de lehet. Nekem nem volt ilyen tapasztalatom egyik gyerek után sem. Most még nem jött meg szerencsére, de még szopcsizunk is ezerrel :) . Bár ezek nagy része szerintem inkább konfortszopi, éppen tegnap mondtam a páromnak, hogy kíváncsi vagyok, meddig fog Szabi szopni, mert nem csak éhség miatt szopik, mert a cumisüveg ill. a gyümölcs után is kell neki a cici :) . Csak úgy desszertnek. Szóval nálunk nincs cumizavar veszély, az biztos.

Most éppen tortát sütök, mert Gergőnek holnap lesz a szülinapi bulija, 8 gyerek jön. Dart Vederes (vagy hogy kell leírni?) tortát kell sütnöm. Bogi találta a neten, majd mutatok fényképet.

Hogy kislánynak vagy kisfiúnak nézik-e a gyereket, én azt birom, mikor talpig kékben megkérdezik, hogy kisfiú vagy kislány? Ok, egy-egy kék darabot lehet adni kislányra is, de amikor minden kék rajta....

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést!:)
Andi!
Én is kívánok Neked boldog névnapot!
El is hsizem, hogy meghatódtál!
Én csak reggel tudtam meg, hogy névnapom van,mikor a naptárra pillantottam:)

Nagyon elvagyunk most havazva, lehet hogy veszünk vmi kérót, amig van szocpol:sMa is odavoltunk Gödön, Fóton terepszemlézni;)

Emike tobzódik, nem alszik, nem is aludt csak fél órát a kocsiban, és nyaggat, pedig netezni akartam:S:(

Szép 7végét!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Zita!
Boldog névnapot kívánok!:)
Vagyis tedd el jövő hétfőre, mert elnéztem a naptárat :oops: :lol: Bocsi:)

Voltunk most a Városligetbe, jó volt, de pont ma volt a biciklis találkozó, így voltak vagy ketten :? Viszont itt olyan életveszélyes játszóterek vannak, hogy infarktust kapok a csószdáktól, reljesen életveszélyes, majd 16 éven felülieknek való :twisted: Más anyuka is ott izzad mikor csúszott a gyereke.:sSzóval ezt hanyagoljuk eg pár évig :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Lányok lenne egy gyors kérdésem, amig csönd van. :)
A klinikán a neotatológiára a 6 hetes kontrollra mennyivel előtte érdemes bejelentkezni? És az ortopédiára mikor kell vinni a picit? Oda is kell időpont?
Amúgy jól vagyunk, csak valamiért nem szeret Anna baba aludni. Nappal szinte csak 30-60 perceket alszunk, éjszaka ha mázlink van összejön a 3 óra is. Szóval kicsit kimerült vagyok, de kitartok.
Viszont szerintem nagyon sokat eszik. Sajnos a tejcsim nem elég neki, igy pótolunk neki anyatejjel is, meg tápszerrel is.
Ma reggel 210 ml tápszert evett meg :shock:
Lehet túletetem, aztán azért nem alszik, de ha meg nem kap enni, akkor meg üvölt. Jaj olyan nehéz ez!
Olyan szép idő van, megpróbálom ma megint kivinni babakocsiban, bár nem nagyon szereti...
Ja tegnap voltunk anyukámmal a baba-expon. Sikerült jó sok mindent vennem. :) Anyukám meg tudott viszonylag jó árban kiságyat venni oda magukhoz, úgyhogy megérte kimenni, bár iszonyat tömeg volt.

Anita!

Te nem voltál ott olyan 9 körül? Mintha láttalak volna valahol a tömegben...
Vendég
 


Sziasztok,

Lilla nekünk annak idején azt mondta a védőnő hogy kb 2 héttel előtte érdemes bejelentkezni és valóban igy tudtak csak pont 6 hetes korunkra időpontot adni. Szóval minél hamarabb annál jobb. Mi a klinikán voltunk ortopédián is, de lehet menni az otiba is. Nem tudom hogy ott be lehet e jelentkezni. A klinikán nem lehetett, úgy mentünk, hogy a neotanológia után pont kezdődött ott a rendelés és igy hamar végeztünk. Pici babákat amúgy is előre vették. De ott egy olyan orvos volt akit nem kivánok az ellenségemnek sem. Nagyon durva és bunkó volt az anyukákkal és a babákkal is. Szóval lehet jobb ha az oti-ba mész, főleg ha van esetleg ismerős ortopéd orvos.

Elképzelhető hogy engem láttál, kicsivel 9 után mentünk oda - Zitával meg az anyukájával, de a bejáratnál szét is váltunk rögtön. Én nagyon vaksi vagyok, néha a saját anyukámat sem venném észre ilyen tömegben:-)))

Most csak ennyi voltam. Anna jól van csak teljesen kikészit, nagyon anyafüggő lett, ráadásul éjszaka sem alszik jól, igy nagyon fáradt vagyok és kimerült. Ráadásul most egy nagyon hosszú és nehéz időszak jön, mert minderről le kell szokatnom ami azt jelenti még ennyit sem fogok aludni, pihenni :-((((

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

ANDI ÉS PANKA! Isten éltessen a névnapotokon utólag is!!!

Kép



Lilla, ha gondolod adok tel.számot magán ortopéd dokihoz. Nem kell várni, 3500 Ft a csípőszűrés.
A Neonatológiára miért kell menni? Nekünk nem is mondták. :shock:
Vagy igen, csak nem hallottam??
Mindegy, ártani nem árt.
210 ml???? Fúúú, az nagyon sok.......
Esetleg egy kis forralt vízzel nem próbálkozol? Lehet, hogy csak szomjas.
Vagy egy kis komfortszopi?

Anita, köszi a meghívást de kiütéses-lázas-hasmenéses vírus van a városban, nem megyek Nellyvel emberek közé, nehogy elkapja.
Mikről szoktatod le Annát?
Bocsika, de az erszényemet elcseréltem egy csajszival, neki meg túl nagy az övé .
Anyafüggés, ne is mond......
Remélem jó lesz a másik erszény, mert Popeyt simán lenyomom ezzel a karral, annyit hurcolom Nellyt.

Zsebi, tök jók a képek Szabiról! Olyan édes komolyan néz!!!
Legjobbak a "Hát, te ki vagy és mit akarsz? Ja, apa vagy" képek.


Megmérték a kismorzsámat 9800 kg és 76,5 cm. Próbál utánozni minden szót pl. kanál. El se hinném, ha valaki mondaná. :shock: :shock:
Villámgyorsan, szimetrikusan mászik, a lépcsőtől a frász kerülget. Természetesen a Nem szabad totál hidegen hagyja.
Mi nem voltunk a börzén sajnos, pedig valami sportjárgány kell, mert a Mutsyval tele a csomagtartó.
Szét is nézek a neten, mi a kínálat!

Szép napot mindenkinek!



Sziasztok!Rég voltam sajna de a melo és acsalád !Patrikom szobatiszta lett bár a bölcsibe nem veszik ki alola a pellust.Itthol eggyáltalán nincs csak éjszaka de az is száraz igy 3-4 alkalommal ua megy alá.Ma voltunk beiratkozni az oviba(Bányai J u.)Nagyon jó zöldövezetes és ami lényeg 2 utcányira vanVoltunk nyiltnapon is és nagyon tetszett neki.A bölcsit is szereti.Egyedül öltözik már legtöbbször.Szoval 2,5 évesen nagyon önálló.Őrülök neki. :P Mindenkinek kivánok gyönyörü időt.Sziasztok.

Ja! Minden baba nagyon szép,gratulálok mindötöknek. :lol:

sziasztok.
cilamila
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Lilla! Mi az Otiban voltunk csípőszűrésen, nem kell bejelentkezni, de csak adott időpontban van, úgyhogy hívd föl őket! Nagyon kedves volt a doktornő, nem voltak sokan, nem kellett várni, úgyhogy én ajánlom. Egyébként mostanában alakítottak ki az Oti épületén belül egy gyerek részt a bejárattól jobbra, ez is oda tartozik.
A neonatra mi nem mentünk vissza. Igaz, mindenkinek mondják (Kriszti, szerintem csak nem hallottad :wink: ), de a gyerekorvosunk azt mondta, szerinte fölösleges, ő úgyis látja 1 ill. 2 hónaposan is, ő csak azokat a babákat szokta visszaküldeni, akiknél a szülés közben valami olyan történt, ami indokolja ezt. Úgy látszik, a 3X nyakára tekeredett köldölzsinór és a mekoniumos magzatvíz nem indokolta :) . Na jó, ezek tényleg jól sültek el végül.

Majd még jövök, csak Bogit viszem edzésre.

zsebi_baba
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: