Köszi Kedi!
Papp Zoltán könyvét néztem most ki, olvastam is róla a Libri honlapján, de nem találom a leírásba, hogy a meddőségi kezelésekkel is foglalkozik vagy azokkal nem?
Tudod terminált együttlétes probi, inszem, lombik stb. végülis úgy mint Bencsik Andrea a könyvébe. A várva várt babák című könyv nekem is megvan, nagyon jó!!!
A többire is rákeresek mindjárt amiket még írtál.
Én az utolsó inszememkor megvettem a 3 lépés a termékenységért című könyvet. Nagyon jó könyv, tudom ajánlani. Foglalkozik a kivizsgálásokkal mindkét félnél, akkor a kezelésekkel, gazdagon képekkel, ábrákkal tarkított a könyv és ami még nagyon tettszik azaz, hogy sok-sok történet van benne, különböző emberektől. Pl-ul akinek terminálja volt, hogy került oda, mi volt az előzmény, akkor ugyanez az inszemnél és lombiknál. Akkor endo. problémával is foglalkozik, leírja a betegséget + egy történtet.
Az insulinos problémámat is megtaláltam benne és a szerző még írt különféle kaja receptekről is, amik szintén nagyon jók.
Zita West: gyereket szeretnék című könyve is megvan.
A nő egy külföldi meddőségi központba dolgozik és vagy ezer dolgot ír le az egészséges életmóddal kapcsolatban, a kezelésekkel, a hormonokkal, a terhességgel kapcsolatban stb.
A gólyaváró könyv is megvan, de nekem az nem annyira tettszett, szerintem nagyon szomorú a könyv. Csak félig olvastam el.