Új privát üzeneted érkezett!

Most nézem, már jó az óra a babaneten! Így Twist már talán túlvan a leszíváson! Állati szerencséje van, hogy altatták, van, ahol altatás nélkül csinálják! Reméljük minden rendben vele!
Hihetetlen, hogy pár nap és beültetés, mikor indult a fórum még vizsgálatok előtt álltunk, ha ilyen jó tempóban haladunk, hamarosan mi is pocakfotókat, uh. felvételeket töltögetünk fel, s mindenkinek babás vonalzója lehet! Szuper lesz! :lol:
Vendég
 


Kedi a Laptetős!
Ezen a mai klassz napon ezt a laptetőt sok-sok szeretettel megosztom TWIST-tel, akinek napok múlva beültetése lesz, közel a babásodás Twist!!!!! Szóval a laptetűm egyben a tiéd is!!!!!!!!!!
Remélem szerencsét hoz neked és persze nekem is!!!!!

Kép

Sok szeretettel Twistnek és mindenkinek!
Vendég
 


Kedi
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A LAPTETŐHÖZ!!! :D :D :D

Remélem minden simán ment Twistéknél! :D HAJRÁ TWIST ÉS A PETIKÉK!!! :D
Szerintem csak délután fog valamikor jönni, persze ha nem vészes az altatás, nem volt bent sokáig, akkor már kora délután otthon lesz. Habár ez intézménye válogatja, mindenhol a paciens orvosa mondja meg, az állapottól függően, hogy mikor mehet haza. Jó pár órát kell ilyenkor feküdni, a Sotén is a gyengélkedőből, 6, 7 óra után szoktak kijönni a párok, persz miután vagy ezerszer bementem már a leszívást végző doki, asszisztens.

Nagyon kíváncsian várjuk már a beszámolódat Twist! :D

Kedi, igen érdekelne a könyv! :D Mindenfélét elolvasok a baby dolgokkal kapcsolatban! :D
Ábel Anitára én is emlékszek a Szomszédok című sorozatból.
Régen, 2 éve, az Ábel Anita is benne volt abba a csapatba, akik közreműködtek abban, hogy 10 párt elhelyeztek Balaton különböző szállodáiba, egy-egy hónapos stressz mentes hónapra, ahol nyugodtan próbálkozhattak a babával. Stressz mentes életmód volt. Mi is jelentkeztünk rá, de nem kerültünk be.
Sajnos a 10-ből 1 párnak sikerült a baba.
Vendég
 

 
 

Bocsi, első bekezedés, nem bementem, hanem bement a leszívást végző.........

Jajjj Twist, ha kicsivel közel lennék úgy elmennék meglátogatni, ha akarod.
Vendég
 


Hali Röpcsi!
Tudok ajánlani jó könyveket, ezeket olvasgatom, ha a neten vmilyen könyves honlapon (Libri, Alexandra, Bookline stb) rákeresel, elolvashatod a tartalmat, s eldöntheted tetszik-e.
Van ugye
Papp Zoltán: Egészséges nő szeretnék maradni
aztán
Bencsik Andrea: Várva várt babák (Kaális lombikos történetekről ír)
Rüdiger Dahlke- Margit Dahlke-Volker Zahn: Út az életbe (A születés teljessége. Várandósságról és születésről-holisztikus szemmel)
és végül
Rüdiger Dahlke: Női egész-ség
Te tudsz ajánlani vmi jót?
Vendég
 


Biztos jelentkezik majd Twist, csak én is úgy gondolom, hogy sokat fog azért pihenni, mégiscsak egy műtéti-jellegű beavatkozás volt, meg altatás. Addig mi hajtjuk a fórumot, s reménykedünk, hogy a többiek (Rena, Badró) is előkerülnek!
Vendég
 


Köszi Kedi!
Papp Zoltán könyvét néztem most ki, olvastam is róla a Libri honlapján, de nem találom a leírásba, hogy a meddőségi kezelésekkel is foglalkozik vagy azokkal nem?
Tudod terminált együttlétes probi, inszem, lombik stb. végülis úgy mint Bencsik Andrea a könyvébe. A várva várt babák című könyv nekem is megvan, nagyon jó!!! :D
A többire is rákeresek mindjárt amiket még írtál.

Én az utolsó inszememkor megvettem a 3 lépés a termékenységért című könyvet. Nagyon jó könyv, tudom ajánlani. Foglalkozik a kivizsgálásokkal mindkét félnél, akkor a kezelésekkel, gazdagon képekkel, ábrákkal tarkított a könyv és ami még nagyon tettszik azaz, hogy sok-sok történet van benne, különböző emberektől. Pl-ul akinek terminálja volt, hogy került oda, mi volt az előzmény, akkor ugyanez az inszemnél és lombiknál. Akkor endo. problémával is foglalkozik, leírja a betegséget + egy történtet.
Az insulinos problémámat is megtaláltam benne és a szerző még írt különféle kaja receptekről is, amik szintén nagyon jók.

Zita West: gyereket szeretnék című könyve is megvan.
A nő egy külföldi meddőségi központba dolgozik és vagy ezer dolgot ír le az egészséges életmóddal kapcsolatban, a kezelésekkel, a hormonokkal, a terhességgel kapcsolatban stb.

A gólyaváró könyv is megvan, de nekem az nem annyira tettszett, szerintem nagyon szomorú a könyv. Csak félig olvastam el.
Vendég
 


Renának írtam, most írt vissza.
Mindenkit üdvözöl, sajnos nagyon beteg, így nem tudod feljönni, szegénykém nagyon lázasan, fájó mandulával fekszik otthon. Írta, hogy lehet, hogy kiveszik a manduláját is.

Jobbulást Renának!!! :D

Szerintem is sokat fog Twist pihenni, a műtétek után a pihenés a legjobb, legfontosabb dolog! :D
Azért sokat számít ám az, hogy a férje végig vele van, vele lesz! Nagyon nagy szüksége van ilyenkor az embernek a társára az biztos!

Jajjj, de várom már Én is a lombik-programot!!! :D :D :D

Kedi, pontosan hányadikán kell kiderülnie, hogy kisbabát vársz?
Vendég
 


Szia Röpcsi!
Meg fogom én is keresni a könyveket, amiket ajánlottál, a 3 lépés a termékenységért tetszik így elsőre.
Papp Zoltán könyvében van egy fejezet, ami foglalkozik a meddőséggel, de csak pár oldalban (65-71) leírja az okokat, a kivizsgálás menetét nőknél, férfiaknál, van rajz a hsg-ről, a laprról, s ír a kezelésről is. Inszemináció, IVF és ICSI amiről ír, de nem túl bőven. Van viszont több oldal az endometriózisról, meg nagyon-nagyon sok minden másról. Irtó átfogó. Csak a tartalomjegyzéke 6 oldal! :shock:

Szegény Rena! Akkor üdvözlöm, s mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Pontos napot nem tudok, de a jövő hét folyamán már elképzelhető, ha tesztelnék, akkor mutatna vmi reálisat, legyen az + vagy -.
Most őszintén te pl: teszteltél inszemi után? S ha igen mennyivel utána? Nekem akkor lehetne örömködni, ha a menzi jövő szerdán a 28. napon nem érkezne meg.
Elméletileg (A Papp könyv szerint már beágyazódásnál tarthatok, s már kimutatható a hcg a vizeletből. )De nem merek tesztelni, még női kíváncsiságból sem! Nyúl vagyok! :oops:
Vendég
 


Twist! Kukucs! :lol:
Vendég
 


Rena
Én az első inszememkor a mensim (nem) várható napja után 1 nappal teszteltem. A többinél volt, hogy az előtt 1, 2 nappal amikor esedékes lett volna a mensi vagy utána ha késett 3, 4 nappal.
Szerintem ha másnapra nem jön meg, akkor tesztelhetsz. :D
Vendég
 


Twist sziiiiiaaaaa, hívtalak és sms-t is küldtem, de bizti akkor voltál bent.
Vendég
 


Na, az előbb még itt volt Twist! Várjuk vissza, igaz, Röpcsi?
Gondolkodom, utánaszámolok, osztok, szorzok, variálok, majd meglátom mi lesz. Most még várni kell. Az infókat köszi! Már arra is gondoltam amúgy, mi van, ha ez a ciklusom is rövid, s már most esedékes lenne a menzi. Hmmm, tudod, nekem nem óramű pontosságú, elég széles skálán mozog, mikor uvu tesztelni kellett, akkor volt 20 napos ciklusom is! Kiszámíthatalan egy nőszemély vagyok, szeszélyes a biológiai órám! :roll:
Vendég
 


Sziasztok! Jaj, de aranyosak vagytok, hogy szorítottatok nekem!!!
Kedi nagyon édi vagy, hogy megosztottad velem a laptetőt, éljen a közös babásodás!!!!:) Köszi az angyalkát és a gólyát is! Huh, de várom már a babákat a pocakomba!
Azt mondták, hogy lehet, hogy 2 nap, lehet, hogy 3, 4 vagy akár 5 nap múlva is ültethetik vissza. Szerintem az 5 nap lenne a legjobb, mert akkor már nagyon érettek lennének és nagyon nagy a siker esélye. De majd meglátjuk. Holnap 11-kor kell telefonálnom, hogy mennyi termékenyült meg és mikor lesz beülti.

Ja, szóval, 9.30-ra odamentünk. Egyből be is hívtak az UH-ra és megnéztek és minden okés (tüszők a helyükön). Aztán kérték, hogy beszéljem meg a párommal, hogy őt is majd hívni fogják, de most én megyek a műtőbe és kb. 12-kor végzek. Érzékeny búcsú után mentünk a nővérkével a műtőhöz. Átöltöztem hálóingbe, papucs, hajháló, meg a derekam köré egy lepedő. Még izgalmamban vagy 3-szor elmentem pisilni, de aztán már hívtak is a műtőbe. Ott kaptam altató szurit és már édesen aludtam is.
Aztán kint ébredtem az őrzőben, ahol 2 órát feküdtem kb. Vigyáztak rám, állandóan vérnyomásmérés volt, megkérdezték jól vagyok-e minden okés. Olyan kedvesek voltak! Nemcsak a nővérke, de az aneszteziológus is bejött, megnézett. Szuper kedvesek voltak! És picit éreztem a hasam, de alig, mert még fájdalomcsillapító sem kellett. Aztán mondták is, hogy 9 petét szívtak le és akkor már minden bajom elmúlt. Le akartam rohanni a páromhoz mondani a jó hírt:)
Aztán kaptam finom teát és kekszet is. Teljesen jól éreztem magam. De mások is, akiknek akkor volt a punkciója. Minden jó volt. Én meg ott vigyorogtam a 9 petével. Mesélte egy lány, hogy elsőre neki is 9 petéje lett és 6 meg is termékenyült. Hú, ezek nagyon jó kilátások, bárcsak nekem is legalább ennyi lenne!

Holnap tudom meg. Mától kétféle gyógyszert kell szednem 4 napig. És Utrogestan hüvelykúpot holnaptól 3x2-t. Éljenek a babák!!!
Vendég
 


Igen Kedi :D várunk vissza Twist!!! :D
Nekem mindig elég pontosan megjön 30 napra, de az inszemeknél volt rá példa nem egyszer, hogy késett és Murbi is azthitte, hogy sikerült a babyke.
Persze egyszer vártam egy csajjal akinek megjött majdnem napra pontosan, be is jelentkezett a klinikára egy következő kezelés elindítása végett és mikor kijött a vizsgálóból örömmel újságolta, hogy sikerült a kezelés.
Vendég
 


De jóóóó Twist!!!!!!!
Nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben ment és Gratulálok, hogy ilyen sok petikét sikerült leszívni. Ez óriási!!! 8)
Nagyon ügyesen végig csináltad, most már túl vagy a nehezén! :D
Nemsokára a picik is a pocakodba lesznek, akik 9 hónap múlva meg is születnek! :D
Vendég
 


Visszaolvasok, hogy veletek mi történt.
Vendég
 


Szia Twist!
Nagyon szuper, annyira jó olvasni, hogy ilyen rendben mentek a dolgok és hogy ilyen sok petét tudtak leszívni, nagyon jó.
Gratulálok neked, egy hős vagy! Izgi napok elé néztek, de párod katonái majd teszik a dolgukat, az fix! :wink:
Mindjárt beülti! Fantasztikus, maradj ilyen lelkes! :lol:
Vendég
 


Csajok, próbáltam egy blogot írni, nemsokára közzé is teszem. Csak még szépítgetem. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik.... :wink:
Vendég
 


Úgy gondolom a Kaáliban nagyon rendezetten mennek a dolgok, s mindenki annyira figyel a páciensre! Biztos, hogy rengeteget számít az ilyen összeszervezett, gördülékenyen működő szakember team!
Hamarosan visszakapod a kis bébiket! :)
Vendég
 


Hűűűű, nagyon kíváncsivá tettél! Csinosítgasd, aztán mi is látni akarjuk! 8)
Vendég
 


Hát csajok, kész a blog, az aláírásomnál lehet a címre kattintani.

De ide is másolom:

http://twist2009.blogspot.com
Vendég
 


Hurrááááá, mindjárt kattintok és megnézem az alkotásodat! Hihetetlen energikus vagy!! Nagyon tetszik a hozzáállásod!!!!! :D
Vendég
 


Szia Twsit!
Megnéztem a blogot, nagyon szuper!!! :D
Vendég
 


Bővülget a blogod szépen, majd hamarosan következik a beültiről, aztán a babavárás örömeiről szóló beszámolód! Hajrá baba, tudod!!!!! :P
Vendég
 


Köszi, hogy tetszik a blog!:)) Igen, nemsokára - remélem - UH sztárfotók jönnek a babáról. :wink:

Tényleg jó nagy tempóban haladunk mindannyian. Elsőként Kedi tesztel egy szép pozitívat, aztán remélem, hogy én is. És közben Röpcsi is pikk-pakk lezavarja a lombikot és akár mindannyian egyszerre is szülhetünk!:) Természetesen Adri és Rena sem maradhat ki!:)
Röpcsi, klassz lehetett az egy hónap stresszmentességi kísérlet a pároknál, azért a 10-ből 1 is jó eredmény!:)
Vendég
 


Most olvasom, hogy Rena lázas beteg, nagyon sajnálom! És jobbulást kívánok innen is neki!
Mostanában sokan betegek, valami van a levegőben. Sok beteg ember volt körülöttem mostanában, én pedig menekültem tőlük, hogy nehogy altatás előtt lázas legyek, mert akkor nem altathatnak. De szerencsére megúsztam.
A torkom is tegnap délután óta nem fáj. Sok Tantum verdét szopogattam, szedtem Cetebe-t és ottcseppeztem is, így nem tört ki rajtam a nátha.
Vendég
 


Reméljük, hogy így lesz, jönnek majd a két csíkos, majd az ultrahangos, aztán a pocakos, s végül a baba fotók! Meglátjátok hamarosan a terhesgondozásról, meg babás ultrahangokról, vérvételekről írogálunk. :P
Vendég
 


Szia Twist!

Szorítok neked mára! Gondolok rád sokat! Mikor telefonálsz, hogy mi újság a petécskékkel? Gyere majd olyan jó hírekkel, mint tegnap! Várlak! :wink:
Vendég
 


Sziasztok! Már nagyon izgulok, de csak 11-kor lehet telefonálni.

Tegnap egy lány mondta, akivel együtt lábadoztunk, hogy neki is 9 petéje lett elsőre és abból 6 meg is termékenyült, így fagyiba is jutott. És mesélte, hogy egyből létre is jött a terhesség, csak sajnos 6 hetesen elhalt a magzat:( Ez borzalmas lehetett szegénykém! Szóval, reményt is adott, de el is kente a számat.
Sokmindennek klappolnia kell, hogy a baba meg is szülessen. Hát, én végig fogom izgulni az egészet, tuti. Mindig van miért aggódni, nem?
Vendég
 


Helló!

Twist, már csak 30 perc és hívhatod is a klinikát!!! :D 8) :D
Fúúú, nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak majd!
Megkaptad a privit?
Jajjj a cicusomról nem küldtem még a képeket, mindjárt elküldöm, csak itt van egy pár oldalas gépelni valóm. :?
Én is hallottam már sikertelenségekről a beülti után és még a beülti előtt is, de csak előre kell nézni, nem lesz semmi baj!!! :D
Egyébként ez olyan érdekes, hogy uh vizsgálat alapján amikor megnézik, hogy hány tüsződ van, akkor az tökjó, de semmi garancia nincs arra, hogy van is benne, bennünk valami. Az, hogy megtermékenyíthető az csak a leszíváskor és utána derül ki.
Eszembejutott, hogy a terminált együttlétnél meg az inszeminél is voltak szép tüszőim az uh vizsgálatkor aztán lehet, hogy nem volt bennük semmi, vagyis hol volt, hol nem. :roll:
Vendég
 


Megvan az eredmény: szóval 9 petesejtből 8 termékenyült meg eddig - így mondták. És hétfőn lesz a beülti.
Olyan boldog vagyok, még sírtam is örömömben egy picit, úgy meghatódtam:-)

Igen, Röpcsike, megkaptam a privit, nagyon ari vagy. A szám is meghatott, amit küldtél, azon is sírtam. Olyan szép! Várom a cica fotókat.
Hát igen Röpcsi, nincs minden tüszőben petesejt ezek szerint. Mert nekem is a 11-12-ből (máig nem tudom mennyi volt) 9-ből tudtak petesejtet leszívni. Érdekes ez... Ezek szerint havonta is előfordulhat, hogy megérik egy-egy tüsző és üresek. De fura dolgok ezek....
Vendég
 


Éljen Twsit, éljen petikék!!!!!!!!!!!!! :D 8) :D
Jajjj még én is elérzékenyültem az eredményeidet Twist! :oops: :D
De örülök, hogy nem most, hanem hétfőn lesz a beülti, addig még nőnek, növögetnek, erősödnek és így szerintem még biztosabb, hogy megmaradnak, 9 hónapig a pocaklakóid lesznek, mint mintha szombaton lett volna a beültetés!!! :D 8) :D
Örülök, hogy tetszett a petikéknek a dala! :D

Twist összeírnád nekem ha nagyon szépen megkérlek a lombikod napra kész menetét? Persze ráért később is, most csak pihengessél!

Egyébként tényleg fura dolgok ezek, hogy üres-e vagy sem a tüsző.
Azért várom én is ezt a programot, mert itt tényleg nagyon pontosan megtudjuk már a dolgokat, pontosabban, mint az előző kezeléseknél.
Vendég
 


Röpcsike, ott van a blog-omban a menet végig, leírtam mindent. Még a gyógyszereket is, hogy mennyit kell adni miből. Oksika?

Nagyon jól látod, én is így szerettem volna és nagyon szorítottam érte, hogy azt mondják, hogy hétfő a beülti napja, mert addig még több sejtesek lehetnek a picik és erősebbek és biztosabb a megtapadás is. Jaj, nagyon szorítok a picikéimnek, hogy megerősödjenek!!!!

Még szombaton kell telefonálnom, hogy hogy állnak. Akkor szombaton is izgulhatok egy sort.

Most is a telefonálás előtt totál kikészültem, remegett a kezem. Mi lesz, ha rossz híreket mondanak?- állandóan ezen aggódom. Túl sok volt már a sikertelenség és nagyon félek. De eddig most minden jól halad.
Vendég
 


Tényleg Twist! Köszike, elolvasom, még reggel van nekem! 8)

Ez a kikészülés, remegő kézzel való telózás nálam is volt, persze nem úgy mint nálad, mikor felhívtam a klinikát.
Mindig annyira rákészültem a telefonálásra, izgultam, hogy tudnak-e majd adni időpontot, mert ha igen akkor megvolt azért az esélyünk a kezelésre, de a lombik azért az más tudom!
Mert ennél a kezelésnél, mármint a lombiknál, az emberben azért van nagyobb drukk, meg izgulás, mert akárhogy vesszük egy "részed" van most ott a klinikán amiből amjd egy csoda lesz, egy élet v. életkék és amit akárhogy veszünk, a szervezeted is azért hiányol, mert az elejétől a végig nem benned zajlik az egész.
Szerintem ez egy csodálatos dolog, mert Twist én akárhogy nézem a mi gyerekeinknek 2 szülinapja lesz. Egyik akkor amikor beültetik őket, a másik pedig amikor megszületnek. :D Legalábbis Én mindig megfogok ünnepelni azt a napot is amikor megkapom majd őket.
Vendég
 


Sziasztok!

Twist! Nagyszerű hírek, úgy örülök. Gratulálok,ez nagyon szuper eredmény és olyan csodás!!!!! Gratula! Szorítottam, érezted? :wink:
Örülök, hogy megvan a beülti pontos időpontja........hm, megnézzem? :roll:

Pihenj sokat! (Meg persze írj is!) Annyira szép ez ami történik veled, s igazán olyan jól haladnak a dolgok, klasszak eddig az eredmények, az előjelek biztatóak! Szóval, hát, nagyon örülök neked!

Röpcsi, hogy állsz a könyvekkel?
Vendég
 


Kedi, köszi, hogy megnézted a 20-át és főleg örülök, hogy jókat írnak!:))
Hm, neked mikor is kell tesztelni? Ugye, már késik a mensi, ugye már van remény? Nagyon szeretnék gratulálni neked, már nagyon várom és készülök rá+++++++++++++++++++++++++++++

Adrival vajon mi lehet?

Rena is remélem, hogy jobban van és túlvan a lázon.

Röpcsi, az igaz, hogy a mi gyerekeinknek két szülinapjuk lesz:)
Te is izgulsz minden telefonálásnál a SOTE-ra? Én is a Kaáliba. És minden UH előtt és minden lépés előtt.
Röpcsi, két hét múlva május és kezdhettek!!! Ahogy bekerülsz a programba, pillanatok alatt történnek az események. Nekem is elég pörgős volt ez a két hét és folytatódik tovább...
Vendég
 


Röpcsi, te tényleg taliztál olyan lánnyal, akinek megjött a mensije és mégis babás volt? Nagyon bírom az ilyen sztorikat, mert azt mutatja, hogy mindig van remény, de még az utolsó utáni pillanatban sem lehet biztos a sikertelenségben az ember!:)))
Tök jó!!!

Hogy tudod, hogy zajlik a punkció a SOTE-n? Tényleg lehet 6 órákat feküdni utána? És ez fent van az ARO-n, vagy máshol?
Vendég
 


Más: nem tudjátok véletlenül, hogy ki énekli azt a számot, amiben a vőlegény nem akarja kimondani az igent az esküvőn és a menyasszony énekelni kezd neki. A végén csak kinyögi az igent a vőlegény. Egyszerűen nem találom a Youtube-on és reggel óta keresem (jó, hogy ráérek ilyesmire is végre).
Vendég
 


Hé, többiek hol vagytok?
Vendég
 


Helló!

Itt vagyok csak éppen névjegykártyát próbálok csinálni.
Tudom mit akarok, de mégse úgy néz ki az egész, mint amilyennek szeretném! :(
Vendég
 


Kedi
Elolvasgattam a neten a könyvek ismertetőit és a Papp Zoltánosat valamikor megveszem.
Hogy vagy egyébként??? Már nincs sok hátra az eredményig! :D :)
Vendég
 


Üdv!
Visszatértem, növelem még egy kicsit itt alul a bejegyzést, aztán majd lesz laptető, neked Twist!

Sajna még nem késik a menzi, egy hét múlva ilyenkor lehet késést megállapítani, ha most épp 28 napra teszem a kövi menzit. Ha rövidebbre szabom a ciklust, akkor most is megjöhetne akár, és ugye tudjuk görcsölgetek, de semmi piri nincs még, szóval nem tudom. Várok még, de szörnyű várni!
Kicsi az esélye, hogy összejöjjön, ezt írta az ismerősöm is, mondá: "nekünk is meg lett mondva, hogy az első inszemi ált. nem sikerül, de reménykedni lehet, nem?"- Ésss, reménykedtek, s hamarosan ikrei lesznek!!!!!

Olvastam a privit, mindjárt írok még, eléggé lefoglalt a párom gépén az autós játék! pedig nincs is jogsim!!!! :lol:
Vendég
 


Twist, hogy vagy?
Igen én is mindig izgulok mielőtt felhívom a SOTE-t! :oops:
Igen, nemsokára itt a május!!!!!! :D
Jajjj olyan hosszúnak tűntek február óta a napok, hetek és a hónapok múlása és lám nemsokára indulhatunk!!! 8)
Épp ma mikor lent voltam az írószerbe, úgy meglepődött az eladó kiscsaj akivel tök jóba vagyok, hogy milyen sokat fogytam! :D Büszke is vagyok magamra! :D

A SOTE-n a punkció leírása nincs fent a neten. Régebben volt egy oldaluk, de nem olyan részletes, mint a Kaálié.
Itt a prospektusba vannak leírva a dolgok. Holnap be is hozom, írok belőle ha érdekel.

Nem emlékszel Twist a film címére, vagy nem tudnál mondani közelebbi dolgot róla?

Cicák átmentek?
Vendég
 


Kedi, hajrá tesztelés, már nagyon izgulunk!++++++++++

Röpcsi magadnak szeretnél névjegykártyát készíteni?

Nagyon jó blog a Dituli blogja, nagyon sok szeretettel ajánlom. Minden benne van a lombikozásról és ott már eredmény is van:), aki szépen látszik az UH képeken:

http://dituli.blogspot.com
Vendég
 


Kedi de szupiii hír, igen sok embernek sikerülnek inszemmel is ikrek! :D Itt a fórumon Neked fognak inszemmel sikerülni a picik! :wink:

Igen Twist, ismerek nem egy olyan embert akinek megjött egy jó ideig és közbe várandós volt! :D
Egyik barátnőmnek akinek a SOTE-n lettek ikrei lombikkal az elejétől vérzett, 2 hónapig rendesen megjött neki, mindig rohant a klinikára vizsgálatra, ahol kiderült nincs semmi baj csak ilyen a szervezete. Persze azért ágynyugalomra intették, de se neki se a babáknak nem lett semmi baja. Megszülettek tavaly szeptemberben! :D
Vendég
 


Csajok, sosem tudhatni mikor jön a laptető, minden oldal más méretű, nem is tudom mitől függ. Így előre nem is lehet belőni, hogy mikor következik:)))))

De azért tudjátok, hogy nem ezen múlik a baba!!:) Babánk akkor is lesz és kész!!!
Vendég
 


Twist a férjemnek csinálom! :D
Vendég
 


Én a most a következő leendő két kismaminak ajánlom, ha esetleg Én kerülnék fel! :D :D :D
Vendég
 


Megnéztem a blogot! :D Tök cuki! :D
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?