Minden babának, aki mostanában ünnepli névnapját,
kívánok nagyon sok boldogságot!!
Monee!
Köszönöm a képeket! Látszik a különbség. Majd keresek jó megkötési technikákat, mert kendőt már készítettünk még korábban.
Nekem is ez a véleményem a kitámasztott üléssel, mint neked. A babakocsin meg mindent félretéve használom a félig fekvő, félig ülő fokozatot, mert ha csak fekvőn van, annyira emeli a fejét, hogy csak na. Elmondhatatlanul érdeklődő gyerekem van, ha álmosan viszem le kocsikázni, akkor is min. fél órát emelgeti a fejét, hogy minél többet lásson és bámészkodik.
És képzeljétek, ha már itt tartunk. Tegnap volt a férjem szülinapja, és ennek örömére, na meg vagy 2 órás folyamatos gyakorlás után végre forog hátról hasra a tökösöm!!! Tök boldog voltam. Még nem érzett rá teljesen az ízére, mert még sokszor az alsó lábát is behajlítja, amitől nem tud hasra fordulni, de már sokszor megfordult. Azt hiszem, holnap a másik irányba fogjuk gyakorolni. Hátha az is összejön. El kellett mennem este itthonról fél órára, mikor visszajöttem, széles mosoly a párom arcán. Kérdezem mi van? Mondja, hogy lerakta a gyereket a szoba közepére, és mikor hátranézett, akkor már a szőnyeg szélén volt, legközelebb meg a lába alatt matatta a széket. Nagyon büszke a fiára, hogy forog. Az ő szülinapi ajándéka. (meg azért az én érdemem is) Egyébként azóta magához képest egész sokáig képes hason lenni. Azt vettem észre már régebben is, hogy hason a bal lábát nem használja, ha használná, akkor már kúszna is, mert azért próbál haladni a játékok után több kevesebb sikerrel. Amikor rásegítek a bal lábára, akkor sokat halad előre. Holnap megyünk másik gyógytornászhoz, rákérdezek, mit lehet tenni, hogy használja azt a lábát is.
Ja, Noni. A ti gyógytornászotok május 20 – ra adott időpontot. Jó mi?
Eszike!
Szerintem mozgásfejlődés miatt kel a lányod. Gyorsan halad a fejlődéssel. Nekem ez a véleményem. Eszméletlen ahogy dumál Noncsi. Tök jók a videók. Főleg a megmondom a magamét és az intézkedősön nevettem jót.
Iwiw: én még a klubunkat se találtam meg
de az ötletedet támogatom, tetszik. Csak akkor én másik megszületett képet adok, mert a videoban levő nem tetszik. Hogy kereshetek rá a klubra?
a.m.!
gratula nektek!!! De jó, milyen ügyes Gyuszika.
Kösd össze a szekrény fogóját egy madzaggal, így nem tudja kinyitni. Plusz konnektor védő!!
Ezt a hajszerkezetet … nekünk is kezd hasonló lenni, nő a haja.
Monee!
Látom, vettél Babe – t. Nem tudom, te kaptál-e, kiváltottad-e a HIPP-es csomagot, amiben van 400 Ft-os kedvezmény kupon, amit a Tescoban vagy Rossmannban lehet beváltani május 31-ig. Ha bevált a fiatalembernek a kaja, és gondolod, elpostázhatom neked a kupont, ha megéri ott venni, csak akkor priviben írd meg a címedet.
Szeder címét nem tudom.
Honey!
Húú, ez rosszul hangzik. Lehet, hogy ő is mostanában mozgolódik többet, az hat ki az alvásra?
Nyaralás: még nem tudjuk, de én mondtam a páromnak, menni, menni, menni akarok. Úticél még nincs.
Márti!
Ez tényleg nagyon rosszul hangzik. Kenegesd kitartóan a krémmel, hátha gyorsabban gyógyul.
Anyooka!
De jó, hogy már meggyógyultatok.
Tudod jól, én is mennyit paráztam, hogy nem forog a hasára. De ma tényleg 2 órán keresztül ébredés, kaja után, mikor kipihent volt és a kaja is leülepedett egy kicsit, forogtunk. Amelyik irányba fordul, az alsó lábat kinyújtom, a felső lábát behajlítom, és lendületből hasra fordítottam. Miután ez rögzült, csak a kezét fogtam meg, és már maga fordult át hasra. Végül egyedül fordult meg. És tényleg, azóta többet van el hason fekve, ami eddig elképzelhetetlen volt. Úgyhogy igenis meg kell mutatni neki a technikát. Kitartóan kell gyakorolni. És sikerülni fog!! Holnapi program. Majd írd meg, hogy haladtatok. Kíváncsian várom.