Új privát üzeneted érkezett!

Kandi nagy nagy gratula a sógornődnek :lol:

Kata nállatok ott a húsvét az ugyan olyan mint itthon?Sonka,tojás ilyesmi minden van vagy ott más a "hagyományos" menű?

Nekem nem foltis az arcom már februárban elkezdtem a szolit igy hozzá van lassan szoktatva :wink: Muszály mert hófehér a bőrőm igy nem is mehetnék napra alapszín nélkül mert akkor aztán nagyon gáz.... :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

akkartam már az előbb is irni ..tökre meglepődtem mert a dokim küldött képeslapot húsvétra :o Tök jó gesztus szerintem tölle..nem egy idős pedig olyan 35-40-es lehet max.Olyan jó érzés volt pedig biztos ilyen sablon volt, az aszisztense odaadta tuti a keze alá,hogy ,irja alá.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok lányok!

A húsvét nálunk is jól telt, kirándultunk a helyi Vadasparkban, jártunk Anyósoméknál, tegnap pedig hozzánk jöttek a vendégek, locsolókból sem volt hiány, így elhervadni biztosan nem fogunk babával :).

Babóca szerencsére nálunk is aktív, már az Apukája is érzi a mozgását :).

Látom itt a cikkajánlóban, hogy nem ajánlják az "E" vitamin szedését a kismamáknak: én meg pont azt hallottam, hogy az E vitamin a termékenységvitamin, én pl. sokat szedtem a teherbeesésem előtt (hullott a hajam, ezért szedtem kombináltan A, E vitamint, másrészt hogy legyen baba) és szerintem ez is hozzásegített minket a baba megfoganásához. Jók ezek a tanulmányok, győzzön az ember eligazodni rajtuk...

Kép
angelita

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a húsvét :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Nagy nehezen sikerült belépnem, nem tudom mi volt, ma egész nap nem ment nekem a Babanet.

Kandi: visszatérve a Brendonos esküvői ruhára, csatolok egy képet, amin látszik, hogy mennyire rövid... Kép brendon ruha
(remélem sikerül, még nem tettem fel képet :D )

És gratulálok a sógornődnek!!!

Kispinty és Piroska: édesek a kisállatok!

Beusmimi: nálunk is elszaladt a ló, én is ráálltam a mérlegre hétvégén, aztán gyorsan le is pattantam róla... Óriásiakat ettünk hétvégén, ma már nem is volt étvágyam, úgyhogy szerintem a szervezetem is érzi, hogy sok volt...

Rilla: szerintem a pigmentfoltokkal sok mindent nem tudsz csinálni, ha nem mész napra halványodik, de ez is a terhességgel jár... Csak erős napvédővel szabad napra menni!

Danidaniel: gratulálok az egészséges babához!

Goldplast: nem értem igazából a leírást amit küldtél. Arra a részre gondolok, hogy a citromlé nem befolyásolja az eredményt. A citromlében van cukor, és egy terheléses cukorvizsgálatnál hogyhogy nem befolyásol egy cukortartalmú lötyi????

Nekünk is nagyon jó volt a hétvégénk, sokat voltunk levegőn :lol: Jártunk a szüleimnél ebédelni, voltunk Fóton gulyáslevest főzni, Etyeken kirándulni, a Margitszigeten és a Városligetben is :lol: Nem bírtunk megülni a popsinkon, estére el is fáradtunk rendesen :lol:

Képzeljétek tegnap elalvás előtt akkorákat rúgott a baba, mint még soha. Vicces volt, már éppen majdnem elaludtam :lol: Nagyon szeretem amikor így rúgkapál!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Itt is elmúlt a húsvét :wink:
Nagy kajálások voltak :wink:
Vendég

Bea!
Ügyi vagy...sikerült a kép!
Aham....látom....pedig azt hittem,kis uszályos....de látom a Te pocakod is felkapja az elejét....főleg egy 1-2hónappal nagyobb pocak rövidítené meg az elejét akkor!
kandi72
Budapest III. kerület

Én elég sokat voltam, vagyok a napon, mégse lettem foltos :wink:
Szerintem, ez egyéni.
Vendég

Bea
Szépen nő a pocakod!

És mindenki rakjon fel képet!
Vendég

Sziasztok!

Húsvéti beszámoló: vasárnap itthon kettesben apával+kutya sétáltatás du., hétfőn de. locsolkodók szám szerint 4db, délben nagycsaládos ebéd anyóséknál egész du.-ig. Nagyon sok édessséget befaltam :lol:
Mai nap kiságy rendbetétel ami átcsúszik még a holnapra.
Aztán teszek fel képet hogy milyen lett :lol:
Holnap megyünk védőnénihez meg doki bácsihoz, kíváncsi vagyok hogy milyen lett a vérvételem eredménye.

Bea: tényleg nem valami hosszú a ruha, néztél már máshol másmilyet?
Vendég

Előkerültem én is...
Húsvét jól telt, nem nagyon voltunk itthon. Vasárnap anyuéknál voltunk, tegnap anyóséknál.
Én ma voltam védőnőnél, a kezdetekhez képest 3,5 kilót híztam. Amúgy szerintem többet, mert akkor bakancsban mért, most meg tavaszi cipőben, de olyan sok azért akkor sem lehet.
Nekem szerencsére nem kell terheléses cukorra mennem (most kivételesen), most már csak kajával nézik 6 hetente.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Andi, nagyon örülök, hogy semmi baj a babával!!!!!

Bea, a citrom (igazi gyümölcs) kifacsart leve mehet a lötyibe, a citromlé (bolti üveges) nem.

Mi is jöttünk-mentünk húsvétkor, az én mérlegem is jól bosszút állt érte :(

Kata, én is kérek kék csíkot!
Vendég

Sziasztok Lányok!

A mi húsvétunk egy kis munkával telt!!Szombaton a szokásos takarítás, délután pedig a sziklakertünket tettem egy kicsit rendbe!És tudjátok rá kellett jönnöm, hogy most már nem úgy megy a ténykedés, mint azelőtt!A sziklakerthez is kétszer kellett kimennem!Szombaton, meg vasárnap!!!Vasárnap a szokásos főzicskézés, amihez csatlakozott egy kis sütikézés is!!!Na ekkor volt, hogy valahogy már betelt a pohár, és úgy voltam vele, hogy ünnep van, az Istenit, én meg itt gürizek, mint egy őrült!!!Pláne, hogy még Anyósomék sem voltak otthon, szóval csak a miénk volt a ház!!!És onnantól........!!!Csak Apa volt, és én!!!Aztán még egy kicsit azért kertészkedtünk, meg a kocsit raktuk egy kicsit rendbe!!!

Goldpast:Nekem pont ma volt egy nagyon kellemes esetem!A buszon, mikor mentem fel Pestre!!Többen is felajánlották a helyüket, mikor meglátták a domborodó helyes kis pocimat!!Szóval nekem ez nagyon jó esett!!
Tudod úgy vagyok vele, hogy ez nem egy szégyelnivaló dolog!Szóval, mindenki úgy néz, ahogy akar!Én büszke vagyok erre a kis Manóra!!!És büszkén is mutogatom!!!Szóval ne foglalkozz azzal, hogy ki mit szól hozzá!!!Légy büszke arra, hogy kisbabád lesz, a többi, aki meg úgy néz rád, bek.......ja!!!

Rilla:Sokan voltak lenn a Balcsinál?!?Melyik részén voltatok?!?

Beusmimi:Én mikor legutóbb voltam a védőnéninél (ez volt múlt héten hétfőn), akkor plussz 1 kg-mot szedtünk fel!!Összesen a terhesség alatt én eddig 3 kg-mot szedtem fel!!Nem fogyókúrázom!Eszünk, mint a kis angyal!!!Nem válogatunk, minden megy!!!És ahogy tegnap este is néztem, fél kg-mal voltunk csak többek!!!
A pigmentfoltokkal kapcsolatban sajna én sem tudok neked segíteni!!!Kérdezd meg a dokidat vagy a védőnőt!!!Ők biztosan tudnak neked segíteni!!

Judi79:Jobban vagy már azért húsvét óta?!?Nem lehet, hogy egy kicsit túl dolgoztad magad?!?!

Nálunk is a kis Manó legaktívabb időpontja az este!!Pláne akkor, amikor hátamra fekszem!!!Napközbeni rugkapálása is van a kis Tündéremnek, de abba nincs rendszeresség!!!De amikor van, akkor azt viszont nagyon kis aktívan csinálja a kis Pindur!!!
És Apa, hihetetlen, hogy tudja élvezni, mikor a kis Mazsola, ezerrel dorombol neki!!!

Danidaniel:Örülök, hogy nincs semmi baja a pici Babának!!!

Kandi72:Gratula a Sógornődnek?!?Kisfiú lett vagy kisleány?!?

Kép
bener

Cscsi,
látom nem bírtad tovább :lol: Apából szedted ki, hogy kisfiú???
Bár itt a topicon ez hagyomány, második gyerek kisfiú, csak Bim-bam kislánya a kivétel, ami persze erősíti a szabályt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Végre újra lett gépem így újra tudok jelentkezni, kicsit szétkaptuk a lakást, hogy 6-an is elférjünk majd, és mindenkinek legyen kis zuga. 72 négyzetméteren nem is olyan egyszerű feladat, de egyenlőre tetszik amit kitaláltunk.

UH szerint negyedszerre is KISLÁNYOM lesz, így kérek egy rózsaszín színezést, hagy javuljon kicsit a lány - fiú arány.

Én is nagyon gömbölyödök már, reggel 91 este 96 cm a pocakom már. Hízni már én is sokat híztam, igaz még nem nyertem vissza várandósság előtti súlyom. Legkevesebb ameddig lementem az 51 kg volt, múlthéten védőnőnél meg már 57 volt. De októberben még 60 kg voltam, így azért nem keseredek el annyira ettől a 6 kilótól.

Kandi: Gratulálok sógornődnek
Danidaniel: De jó, hogy egészséges a bébi.
Angelita: Nem most de egyik lányomnál nekem orvos írta fel E vitamint, hogy ne legyen gond terhességgel. Szerintem mindenhez lehet tanulmányt találni, attól függ, ki finanszírozza a kutatást és mi az érdeke. Nálam a mostanában hírként szereplő holland anyatejes kutatás verte ki a biztosítékot. Ezért én inkább megyek saját fejem után és próbálok megérzéseimre hallgatni.

Mindenkinek szép napos napot kívánok

Kenderike
Kép
kenderike

Beusmimi
Én most vagyok 66 kg...eddig 4 kg-ot híztam ! :?

Judi
Jó Neked, hogy nem hízol !....bár a gyomorfájás szörnyű lehet ! :roll:

Danidaniel
Örülök az egészságes babádnak !!!!! :D

Kandi
Szerinted terhesség után elmúlnak majd a foltjaink ??? :shock:

Piroska
Várjuk a fotót a kiságyról ! :P

Bener
A Balatonnál Füreden voltunk és rengetegen voltak, mint nyáron !.....nagyon élveztük ! :D

Kenderike
Gratulálok a 4. kislányhoz ! :D Örülsz neki ? :lol:

Cscsi
Gratulálok a kisfiúhoz !.....hogyan tudtad meg ? :D

Lányok !
Van már valakinek babakocsija ? Ha igen, tudnátok róla fotót küldeni, mert mi most tervezzük a babakocsi vásárlást és nem tudom milyen legyen !??

Kép
Kép
rilla_

Jó reggelt!

Cukorterhelés
Úgy tudom, hogy a citrom leve mehet a löttybe, nem pedig a bolti citromlé.

Hízás
Most 6 kilóval vagyok nehezebb, mint a stimu előtt :oops:

Villő egyre aktívabb :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyukák
Mosható pelenkáról mi a véleményetek?
Vendég

Rilla
Mi megrendeltük a babakocsit, de még nem jött meg :cry:
(GRACO kocsink lesz)
Vendég

Sziasztok!

Tegnap annyira be voltam havazva,hogy nem tudtam jönni.Ezer ügyet kellett intéznem...leginkább a nyílászárók után rohangáltam.Holnap megyünk elvileg megrendelni,remélem hamar legyártják!!

Dani,nagyon örülök,hogy minden okés a babucival!:)

Dbea,tényleg elég rövidke az a mennyasszonyi ruci,de a pocid már szépen látszódik.

Irdab,szerencsére csak egy hetes a gyakszi,de így sem viselem túl jól.Nemrég jöttt haza,és már ki is viszik őket...De az vígasztal,hogy apa élvezi,csak majd hétvégén lesz hulla.Mert mától hazajövetelig elvileg nem lesz nekik alvás :roll:

Kandi,igen márcsak 2nap és péntek :) Gratula a sógőrnődnek!!

Linácska,jó,hogy megúszod a löttyöt!!!Kaptál már időpontot Lilinek a ped.intézettől?

Bim-ban,köszi az infót.Most egy kis ideje nem fáj,hátha nem jönne már vissza.

Hízás,tegnap votlam védőnőnél.Az ő mérése szerint még mindig 2kg-nál tartok.Az enyém szerint pedig 4.Egy hónap alatt semmit nem híztam,viszont 5cm-t nőt a haskörfogatom! :roll:

Kenderike,ez igen!Gratulálok!:) Négy a lány :wink:

Mimi,játszóztok?

Ádibaba,Luca is egyből bontogatta a csokikat!:)

Kép
Kép
tundi24

Köszönöm szépen a sógornőm nevében is....kicsi fiú lett:Botond...3360g és 50cm (37,4hétre)! Kép Na Ő az!Kis golyó fejű! :wink: :lol:
**Rilla!**Nekem azt mondták,hogy halványodnak a foltok...amúgy,így,hogy pár napja nem intenzíven az arcom napoztatom...nem annyira intenzív...de ezentúl kell a fényvédő krém...legalább az arcra,mert csak ott jött ki!
Én ma megyek dokihoz délután,kiváncsi leszek,mit mond,hogy nem vállaltam az amniót....legfeljebb dokit váltok,ha nem jól reagálja le!13.hét óta nem voltam nála!
*Kenderike!*Nem semmi,negyedik bébid is lány!?Gratulálok!Van egy kis nőuralom otthon!
Bener!Nekem a szomszédok most veszik észre,hogy nem téli hízásom van,hanem egy Csoda nő bennem....tudod kevesebb ruha,nincs télikabát! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Használ valamelyikőtök bimbó kiemelőt?Hétfőn adta a barátnőm,mert neki befelé forduló van(mármint bimbója)....mondtam,Nekem nem kell....de oda adta,tegnap 1-2órára feltettem...nem is lehet érezni....de komcsira,jobban kijön a bimbó eleje!Még a végén használni fogom.... :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi
Rossz lesz egy hétig apa nélkül :cry:

Kandi
Nagyon szép a kis Boti :lol:
(teljesen jó méretekkel :lol: :lol: :lol: :lol: )
A 13. hét óta nem voltál doktornál? :roll:
Amnio... neked kell döntened :wink:
Vendég

[quote="kandi72"][ írta:kandi72color=green]Használ valamelyikőtök bimbó kiemelőt?Hétfőn adta a barátnőm,mert neki befelé forduló van(mármint bimbója)....mondtam,Nekem nem kell....de oda adta,tegnap 1-2órára feltettem...nem is lehet érezni....de komcsira,jobban kijön a bimbó eleje!Még a végén használni fogom....[/color] :wink:

Nem is hallottam róla, hogy kellene....
Vendég

Ági!
Uh-okon voltam,genetikusnál (2nél is) és a dokim mondta,hogy akkor találkozzunk,ha minden vizsgálatom már meg lesz....vizsgálatok meg lettek ,de Ő meg elment 2 hét szabira...múlt hétre már nem volt hely,így ma megyek csak!
Amnio ezer éve el van döntve,ez nem kérdés volt!

Nem kell a kiemelő,csak barátnőmnek volt,mert Neki ajánlották,a befelé forduló bimbi miatt!
:wink: -de tök jó kis szerkezet!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kandinagyon édi :lol:Ennyi hétre szép nagy babó gratula mégegyszer :P
Bimbó kiemelő:nekem van (mert mindent megvettem Nolival amit csak kapni lehetett)de nics szükségem rá..pont ellenkezőleg ..örülök,ha be fogja tudni kapni :o

Ági én még soha nem próbáltam a mosható pellenkát.A kocsit hol rendelted meg?

Tündi azt,hogy érted,hogy mától hazajövetelig nem lesz nekik alvás?

Earhart Kata tegnap is kérdeztem...és nem kaptam válazt :? nállatok mi ott a menű?u.a mint itt?

Hizás:60 vagyok szerintem én hiztam a legtöbbet.Csak azt nem értem akkor,hogy jó a régi farmerom :o Ezt tényleg nem értem.

Kenderike gratulálok. :lol:

Csajok ti szedtek külön calciumot?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok, Kismamák!
A terheléses cukorhoz dbeának: biztos én nem írtam rendesen, de nekem egyértelmű volt, amikor citromléről írok, hogy az egy rendes citrom negyede :lol: , sosem használok cukros citromlevet, ezért lehettem félreérthető, bocsi.
Amúgy pedig akkor újra: egy kis vízbe megy a kiszabott - 75-ös - glükóz, és abba kell belecsavarni egy kb. negyed citromot. Ebben a gyümölcsben meg ugye már nincs sok cukor...
Éljenek a szerencsések, akiknek nem kell ilyenre menni, de azért mi is túlleszünk rajta holnap (még mindig nem vettem meg a glükózt :? , majd ma kiugrom érte a patikába).

! Lányok, nemsokára melanoma nap lesz, amikor ingyen lehet megnézetni az anyajegyeket. Van ahová be kell jelentkezni, de olyan is akad, ahová símán besétálhatsz - bár tömeg lesz, jobb bejelentkezni. Itt a link, ni: http://www.melanomanap.hu/helyszinek.html
Figyelem!!! Most még a tavalyi adatok vannak kint, ne nézzétek! Idén MÁJUS 11-én lesz a Nap. Április 20-tól él az ott megadott 40-es kezdetű telefonszám is, ahol be lehet jelentkezni az idei helyszínekre. Érdemes már 20-án telefonálni, mert hamar betelnek a helyek! Kismamák is mehetnek, mert egy érzékeny mikroszkóppal nézik meg a gyanús-, esetleg újabb pöttyöket, és ez teljesen ártalmatlan.
Mindenkinek szép napot!

Kép
goldplast

Szép napot mindenkinek!

Bim-bam
Bocsánat :oops:
Szóval húsvétkor itt nagy körmenetek vannak, mindenki megy misére, aztán van a nagy zabálás. Sonka, tojás, nyuszi van itt is, a locsolkodás marad ki :wink:

Kandi
Nagyon édes :lol:
Vendég

Tündi,
végül nem írtam a korai fejlesztőnek. Annyira gáznak találtam, hogy ott vagyok a telefonba, elmondják, hogy írjak kérvényt ahhoz, hogy adjanak időpontot, ahelyett, hogy elővettek volna egy kis határidőnaplót, és megnézték volna, mikor mehetünk.
Ez nekem annyira úgy tűnt, hogy ugyan nehezítsük már meg egy kicsit anyuka dolgát, aztán majd mi eldöntjük, hogy akarunk-e dolgozni.
Most amúgy azt vettem észre, hogy kezd ügyesedni Lili, és inkább csak az a gond, hogy lusta, és egyszerűbb azt mondani, hogy én ezt nem tudom, és anya segíts.
Úgy vagyunk vele, hogy várunk egy kicsit, hátha tényleg most lendül be, ha meg nem, akkor elviszem a Gekko-ba, aztán kifizetem azt a 10000-est a felmérésért. Ok, pénz, de legalább gördülékenyen megy.
Most inkább a szobatisztaság foglalkoztat, ha nyáron sem sikerül rávenni, akkor lehet, hogy beújítunk egy gyerekpszichológust, mert valami nagyon nem stimmel. Úgy veszem észre, hogy Lili símán abba a tudatba él, hogy ő a wc-be végzi a dolgát. A bugyitól retteg, csak kimondjuk már üvölt.

Kenderike,
gratula a kislányhoz! Szegény apa, azt hiszem pár év múlva aggódhat ezerrel négy lányért.

Rilla,
nekünk is Graco kocsink van, amit Ágota rendelt, vagyis márkára olyan, amúgy nem tudom. Én szerettem. Csak a Suzukiba két centi híján nem fér be...

Nekem majd valami esernyőkocsi kell, ami most van, az már katasztrófa, ennyit beruházunk Levibe is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Graco kocsi nálam is favorit :wink:
Vendég

Kandi,akkor gyere ma a hírekkel,hogy mit mondott a doki!
Nagyon szép kis formás baba Botond.Én most az miatt kezdtem el aggódni,hogy nehogy kicsi legyen Zsombi...most ez a legújabb fóbiám...

Bim-bam,azt értettem anem alvás alatt,hogy kint vannak terepen.Harcolnak,lövöldöznek,szóval kis háborút szimulálnak vagy mit..és max csak 1-2 órát alhatnak.Hát kiv leszek,hogy fogják bírni...De legalább az idő jó rájuk,és nem áznak szét!

Kata,akkor nálatok is jó kis húsvét volt!Milyen az idő nálatok?

Linácska,sajnálom,hogy ennyire nehezen lehet bejutni..De lehet tényleg jobban jársz a Gekkoval..csak hát ugye nem occsó..és a dühítő az az,hogy ingyen fejelsztés jár a gyerekeknek...

Kép
Kép
tundi24

Tündi
Most már csak olyan 20-25 fok van :cry:
Jön az ősz, a tél :evil:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Kandi, én is gratulálok Botond babához, nagyon szép formás baba és mennyi haja van :)!
Nem tudom, hogy a babákra is kihatással lehet-e a világ felpörgése, mindenesetre egyre több babáról hallom, hogy idő előtt érkezik. A férjem unokatestvérééknél május végén jönne a baba, de a doki azt mondta, meglesz egy hónappal korábban (a méhlepény állapotából következtetnek).
A rádiós Rákóczi Feriék kislánya is egy hónappal korábban született, nem volt előjele és egészséges, érett baba.

Kata, szépen nő a pocid :)! Köszönöm a táblázatban az adataim frissítését :)!

Ági (Ágota), a hagyományos pelenka biztos, hogy környezetbarát és gazdaságosabb, ennek is vannak előnyei-hátrányai, mint mindennek. Próbáld ki, ha van kedved, de eleinte biztosan könnyebben boldogulsz az eldobhatóval.

Kép
angelita

A doktornál kaptam egy tájékoztató füzetkét. Abban az van, hogy a normál szülés 38-42. hét között zajlik le. A 37. héttől már a baba hivatalosan se koraszülött :wink:
Vendég

Tündi,
a Gekko-ba maga a fejlesztés piszok drága, biztos nem fogom oda hordani Lilit, de a felmérést még kifizethetőnek tartom, megmondják mi az ábra, van-e gond egyátalán, aztán majd meglátjuk merre tovább. De most a szobatisztaság az első.
Én meg pont azon aggódom, hogy nehogy nagy legyen Levi. Akkora hasam van, kíváncsi vagyok a méreteire.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Bim-bam: én nem szedek külön calciumot, néha iszom egy-egy pezsgőtablettát, ha eszembe jut.

Kenderike: nagyon jó, hogy a 4. baba is kislány :lol: Éljenek a lányok!

Tündi24: hát kitartást a férjednek, ez azért elég kemény dolognak hallatszik :shock:

Linácska: valahol elmaradtam?? hová kell Lilit vinni és miért??

Poci: ez a kép már kb. 3 hetes, ehhez képest tetemes méretet gyarapodtam már :lol:

Képzeljétek, ma reggel voltunk a párommal időpontot kérni, június 6-án lesz a nagy nap :lol: :lol: :lol: (már csak ruhát kellene talánom :( )

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Kandi:gratula a sógornődnek Boti babához!!Nagyon édes kislegény

Kenderike:neked meg gratu a 4. lányhoz!!!

Ma kaptam meg a levelet,hogy jún 16-25ig mehetünk Szilvásváradra :D Úgy örülök neki.
Majd apumat meg kell kérnem,hogy vigyen le minket.

Tündi:akkor elég húzós hete lesz apárodnak.1-2 óra alvás nagyon rosszul hangzik.De gondolom Ő már nem először csinálja végig.

Kata:alakul szépen a pocid. A tábliban javitsd ki,hogy máj 6án megyek 4d-re.
Vendég

Kata,jajj te szegény,ősz ,tél :? Nem jöttök haza nyáron egy kis időre?

Dbea,apánk szereti ez a lövöldözés,ide-oda témát...volt kedve menni...Lesz ruhád is a nagy napra ne aggódj.Rendes menyasszonyi rucit nem próbáltál?

Linácska,na igen Gekko fejlesztését elég nehéz megfizetni..az tutkó...Már nagyon várom,hogy menjünk 4d-re,mert engem is érdekel,hogy kb mekkorára saccolják...

Kép
Kép
tundi24

Dbea,
igazából csak annyi, hogy észrevettük, hogy Lilinek eléggé el van maradva a finommotorikus képességeinek a fejlődése, és kerestünk helyet, ahol szakember felmérné. Aztán most már nem is tűnik annyira vészesnek, alakul valamennyire.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Átmentem nagyon gondoskodó anyukába... Lilinek 3 mini adag sóskát betettem a fagyasztóba. Anyuék nem tudtak vele mit kezdeni, én meg mondtam, hogy hát mire jönne a hozzátáplálás pont nem lesz semmi, úgyhogy jó lesz az az unokájuknak.
Lilinek nem főztem, de most úgy gondolom, hogy Levinek szeretnék. Ok, Lilinél is megpróbáltam, de elég komolyan véleményt nyilvánított anya főztjéről. :oops: Bébiétel az jöhetett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Az egyik uh alkalmával hirtelen beterpesztett a babácskám, és ott himbálózott az a bizonyos titkos testrésze... a doki sem volt elég gyors ahhoz, hogy időben elkapja a fejet a hasamról :)
De nem bánom, mert nagyon örülök neki!!!! :wink:
Vendég

sziasztok csajok!
NÁlunk is szuper jól telt a Húsvét. Kirándultunk, beszélgettünk, no és persze ettünk-ettünk...Rá sem merek állni a mérlegre, biztos megugrott az elmúlt héten. Majd megnézi a védőnéni.

Mától meló van. HÁt, más az életritmus odabent, az tutti....Csak kapkodtam a fejem. Mit ne mondjak, annyira nem hiányzott, de majd csak belerázódom---és egyébként is csak pár hét van hátra...

Nálunk is ezerrrel boxol a bébi odabent, és nekem is inkább akkor ha háton fexem. MÁr néha kívülről is tök jól látszik. Imádom!!! Annyira megnyugtató...

Valaki kérdezte a calciumot. én is vettem már pezsgőtablit, asszem néha-néha fogok inni egy pohárkával, nem tudom, mennyire kellhet...

Babakocsi :roll: nálunk is még tart a dilemma. még mindig nem voltunk megnézni tüzetesebben sehol! :? Ami nagyon tetszik az megfizethetetlen nekünk, a többiben meg mindig találok valami kivetnivalót.

Foltok. MÉg hála Istennek nem jöttek elő, pedig napoztatom a pocim is, arcom is.

Adri :lol: megint láttam kiírva a 70%-os leárazást!!!!!!!!! Cukor eredményedre mi volt a reakció?? vagy lemaradtam?

Andi :lol: SZuper, hogy nincs semmi baj babácska szívével!!Huh! Gondolom, nagyon megkönnyebbültetek...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Na csak azért kérdeztem a calciumot mert beszéltem a dokival és azt mondta ,hogy a kismamaáknak 1000mg min.kell naponta :o
Nolival nem mondták pedig most is tök jó a vérképem,de aztért elmentem és vettem egy béres ca.-t.

Tündi nem félted a férjedet ha kinnt külföldön?Olyan borzalmakat lehet mostanában hallani :cry:

Kata akkor értem .Tök jó már a poci :lol: Igen valaki már kérdezte milyen sűrűn szoktatok hazajönni?

Én már leirtam,hogy Peg perego és Graco és Chicco babakocsi párti vagyok.Szerintem szuperek és megbizhatóak.De még én is csak nézelődtem a régieket már elajiztam meg eladtam.Nekem a mérete nem befolyásol mert bármekkora beférne apa meg az én kocsimba is.Nekem csak egy fontos van a bázistalp.Meg a vizszint.ja meg az ,hogy jól téliesíthető legyen mert úgye télel kezdünk nagyjából babakocsizni...

ahogy Kata is irta a 38-42 a normál születés.De úgye a dokik az utolsó mensitől számolnak...ez azért elég bő határ..

Csilla és a neveken már gondolkoztatok?

linácska nállunk Noli ultra válogatós volt és most is :oops:
Remélem a kiscsaj nem lesz ilyen és szépen meg fogja enni amit kap 8) Tutira nem fogom(vagyis remélem)elrontani úgy mint Nolit ,hogy ha nem kell megcsinálom neki a 4-5 kaját is egy nap hátha..hajlandó megkostólni :o Rémes volt az az időszak nekünk :x

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Cscsi,akkor nagyon akarta babuci,hogy tudjátok,hogy ki lakik bent!:)

Madaran,hát a suliban ott van pörgés az tuti,de majdcsak nyári szünet lesz már!

Bim-bam,természetesen féltem apát.De sajnos csak ebből van pénzünk,nem az itthoni keresetéből.Most úgy néz ki,hogy 2010.szepemberében megy ki megint.Persze ez még jócskán változhat...És rettenetesen rossz amikor kint van.1gyerkőccel si rossz volt,2ővel bele sem merek gondolni..Az itthoni gyakorlatok,meg csak "bohóckodások"..legalábbis "játéknak" fogják fel...és úgy vannak vele,hogy legalább történik valami.

Linácska,nem Levinek tetted be a hűtőbe a sóskát? :wink:

Akik ma voltak dokinál,mi volt?

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
de Levinek tettem el. Egy egész szatyorból lett ez a 3 pici adag.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tündi!
Én ma voltam,minden okés volt...szívhag vizsgálat volt és méhszáj stb. semmi extra!Kemény volt a vizsgálat közben a pocakom,ezért reggel-este kell szednem a Mg-ot!

Most meg,olyan béna voltam,hogy sötétben neki mentem a fűnyírónak,úgy fáj a pocakom...kocsi mögött van a hűtőládánk...sötétben nem láttam,hogy ott van a fűnyíró előtte...na persze fekete a fogója is....remélem nem ütöttem meg a bébit.... nagyon idegesít!
kandi72
Budapest III. kerület

Bea
Hűha :wink:

Sissi
Biztosan jó lesz Szilvásváradon :lol:

Tündi
Valahogy ki fogom bírni azért itt a telet :wink:
Hazamenetel max. karácsonyra, vagy majd jövő nyáron.

Bim-bam
Olyan évente egyszer szoktunk hazajönni. Elég hosszú, 17-20 óra az út. Most ezt nem vállalom be :wink:

Linácska
Előrelátó vagy :wink:

Kandi
Reméljük, hogy a picurnak semmi baja, jól védett helyen van :wink:
Vendég

Rilla:Én egy Kunert babakocsit szúrtam ki, de megmondom őszintén már lassan én sem tudom, hogy melyik lenne a legjobb!Van még pár, amit kinéztem, de ez volt olyan, ami más kismamák is írtak a nehezebb terepekre!!
Eleinte a Pierre Cardinokat is nézegettem, de némelyiknl milyen árak vannak?!?!Húúúúú!!!!Úgyhogy arról le is mondtam gyorsan!!!

Kandi72:Nagyon tündér a Sógornőd pici babája!Egyszerűen zabálnivaló a kis Botond!!!
És mi volt a dokinál?!Mit mondott az amnióval kapcsolatban?!?
Vigyázz nekem magadra!!!Nyugi a Picurnak csak nincs semmi baja, védi őt ezerrel a pocak!!!

Earhart:Nagyon aranyos a pocid!!Csinik vagytok! :lol:

Kenderike:Gratula a negyedik kis leányzóhoz!!!YES!!!!! :lol:

Dbea:Tényleg!!Vannak olyan normál menyasszonyi ruhák, amelyek szerintem a terhes kismamákra is tökéletesen megfelel!!Barátnőmnek 8 hónapos pocakkal volt az esküvője, és olyan normál ruci volt rajta, amiben alig látszódott a pocija!!És nagyon csinos volt!!Olyan volt a szabása, ami tényleg előnyös volt számára!!De azt mondja, hogy a nőnek, akitől kölcsönözték a ruhát, csak egy kicsit kellett csak átalakítania a pocak résznél!!!De ennyi!!!

Cscsi:Biztos egy feledhetetlen élmény lehetett!!! :P

Kép
bener

Sziasztok

Rilla: igen nagyon örülünk, én nagyon kislányt szerettem volna, már nagyon lányos családnak vagyunk berendezkedve. Meg így nem parázok mi lesz, hogy lesz, hisz már gyakorlatom is van.

Ágota80: a mostani fajta mosható pelenkát én nem használtam de elég jókat írnak róla, első babánál szerintem érdemes beruházni rá, én már így 4 körbe nem fogok, nem igazán tudnám kihasználni, ez is olyan mint sok baba cucc, nem használja el egy baba. Elsőnél még hagyományos pelenkával próbálkoztam, de akkora csomag lett lába között, hoyg feladtam, amikor csípője miatt terpeszbetétes nadrág kellet lánynak, és a térde alá eset a betét aminek a combja között lett volna a helye. De ezek a formára varrtak már nem akkora csomagok.
http://www.tyukanyo.hu/articles/1/174/m ... nka-1.html
Ők árulnak 2 fajtát, ha az ember az idejét nem számolja még gazdaságos is lehet. Én viszont már így is rengeteget mosok, nem akarok még plusz mosást bevállalni.

Kandi: édes sogórnőd babája és milyen haja van. Jó hogy minden rendben volt orvosnál, és remélhetőleg semmi baja nem lett fűnyírótól se bébinek, azért őket ott bent szerintem elég jól védi természet. De azért tessék vigyázni magadra.

Linácska: Jó hír hogy Lili elkezdet ügyesedni, szerintem nyár meghozza pelenka mentességet is nektek. Habár sokak szerint kistesó születése nagyokat visszaveti kicsit fejlődésbe. Lányok utáni aggódást már kezdhetjük, legnagyobb már 17 , de szerencsére egyenlőre az én értékrendem szerint a normálisabb viselkedésűek közé tartozik. Szépen el vannak osztva a lányok így legalább mindig csak egy van a kritikus korban, így jóval kevesebb aggódás lesz azért.

Tündi: nem lesz gond, biztos normál mérete Botondnak, mikor mész legközelebb UH-ra hogy megnyugodj?

Earhart: aranyos pocid van, alig látszik még rajtad, hogy babát vársz. Köszönöm a színezést. Tényleg jó hosszú út és gondolom át is kell szállni, nem csodálom, hogy most nem vállalod.

Dbea: nem tudom gratuláltam e már neked a nagy naphoz, ha nem akkor most GRATULÁLOK, jó mozgalmas heteid lesznek mostanában akkor, nagy esküvőtők lesz?

Cscsi: gratulálok fiadhoz, Ő úgy látszik nagyok akarta tudatni veled ki is ő.

Kenderike
Kép
kenderike

Kenderike,
szerintem nálunk a szobatisztasággal valami pszichés probléma van, mert biológiailag szerintem szobatiszta Lili, mármint működését nézve. Nem pisil be éjszaka, napi 2-3-szor pisil, 1-szer kakil, szóval jól működik. De símán azt mondja, hogy ő már a wc-be kakil, ha a bugyi szóbakerül sikítófrászt kap, szóval nem értem.

Csajok,
nem tudom, ki gondolkodik őssejtlevételben, de tegnap néztem a Krio akcióit, hogy áprilisi szerződéskötésnél a klasszikus csomag 150000 helyett 100000. Azért ez jelentős különbség.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?