Sziasztok Lányok!
A mi húsvétunk egy kis munkával telt!!Szombaton a szokásos takarítás, délután pedig a sziklakertünket tettem egy kicsit rendbe!És tudjátok rá kellett jönnöm, hogy most már nem úgy megy a ténykedés, mint azelőtt!A sziklakerthez is kétszer kellett kimennem!Szombaton, meg vasárnap!!!Vasárnap a szokásos főzicskézés, amihez csatlakozott egy kis sütikézés is!!!Na ekkor volt, hogy valahogy már betelt a pohár, és úgy voltam vele, hogy ünnep van, az Istenit, én meg itt gürizek, mint egy őrült!!!Pláne, hogy még Anyósomék sem voltak otthon, szóval csak a miénk volt a ház!!!És onnantól........!!!Csak Apa volt, és én!!!Aztán még egy kicsit azért kertészkedtünk, meg a kocsit raktuk egy kicsit rendbe!!!
Goldpast:Nekem pont ma volt egy nagyon kellemes esetem!A buszon, mikor mentem fel Pestre!!Többen is felajánlották a helyüket, mikor meglátták a domborodó helyes kis pocimat!!Szóval nekem ez nagyon jó esett!!
Tudod úgy vagyok vele, hogy ez nem egy szégyelnivaló dolog!Szóval, mindenki úgy néz, ahogy akar!Én büszke vagyok erre a kis Manóra!!!És büszkén is mutogatom!!!Szóval ne foglalkozz azzal, hogy ki mit szól hozzá!!!Légy büszke arra, hogy kisbabád lesz, a többi, aki meg úgy néz rád, bek.......ja!!!
Rilla:Sokan voltak lenn a Balcsinál?!?Melyik részén voltatok?!?
Beusmimi:Én mikor legutóbb voltam a védőnéninél (ez volt múlt héten hétfőn), akkor plussz 1 kg-mot szedtünk fel!!Összesen a terhesség alatt én eddig 3 kg-mot szedtem fel!!Nem fogyókúrázom!Eszünk, mint a kis angyal!!!Nem válogatunk, minden megy!!!És ahogy tegnap este is néztem, fél kg-mal voltunk csak többek!!!
A pigmentfoltokkal kapcsolatban sajna én sem tudok neked segíteni!!!Kérdezd meg a dokidat vagy a védőnőt!!!Ők biztosan tudnak neked segíteni!!
Judi79:Jobban vagy már azért húsvét óta?!?Nem lehet, hogy egy kicsit túl dolgoztad magad?!?!
Nálunk is a kis Manó legaktívabb időpontja az este!!Pláne akkor, amikor hátamra fekszem!!!Napközbeni rugkapálása is van a kis Tündéremnek, de abba nincs rendszeresség!!!De amikor van, akkor azt viszont nagyon kis aktívan csinálja a kis Pindur!!!
És Apa, hihetetlen, hogy tudja élvezni, mikor a kis Mazsola, ezerrel dorombol neki!!!
Danidaniel:Örülök, hogy nincs semmi baja a pici Babának!!!
Kandi72:Gratula a Sógornődnek?!?Kisfiú lett vagy kisleány?!?