Sziasztok!
igen igen ideértem...
na nem mindha nem lenne időm Benedekem csudajó gyerek Mikey nem hazudtolja meg önnmagát
még mindíg kicsiállat a köbön,-de tényleg nálunk tökmindegy milyen idő van kint kell lennünk!
tegnap is csak beléptünk mert jött a vihar!
Amiről lemaradtam Lilluska igy utólag is BOldog Szülnapot
akkor ma sok Boldog Szülinapot BORI!!!!
És persze nagy nagy gratula KOLI Anyának!!!!!dobolás nem semmi!!!!
vagány kiscsákó ez a Koli gyerek!-tán apjára üt???
képek mind mind szuperek..
Timi-csak ismétélni tudom magam :nagyon szép ez a két csajszi!!ééés hogy nő Jázmin is
vihar hamar elment-de tényleg onnan jött
ja és gyerkőceim paraméterei tökéletesek!-hogy vágod így????
Zsó-szóval megvan az első fogacska!-de jóóóó,lehet jól aludtatok már??
én is próbálkozom a kollázsképekkel....egyszer csak összejön...Levis tök szuper
Veronikusz:Zsófi szupi méretekkel rendelkezik
remélem ti is jól vagytok-te mintnagy szolis
mennék én is -de tényleg nem gond ha szopi van????
Lilluska-hááát az a sonkatál....én már tök untam de ahogy tegnap megláttam ismét sonkát ettem,de asszem már elég.....
Eni-JankaBeni nagyon édesek,és Janka milyen csajos de közben tiszta Benedek!-Húgodnak gratula de olvasom most kórház vigyázzon,mi is drukkolunk igy ismeretlenül is-de jó lenne már ha tesóméknál is összejönne
de érzem és bízunk benne hogy hamarosan náluk is kopogtat a gólya
Bori-fogcsikorgatás
Mikey nagyon durván nyomta....kettő lent egy fent-azthittem kitöri-és hogy élvezte!!!!
Andi-Balukirály trabival-király!-te hogy hasonlítasz barátokközt Orsira!
vagycsak én látom így????
CBrigi-én nemtudtam volna meginni a cukrosvizet az tuti!amúgy jólvagy??? nevek Petyatesónak????
Renáta!-csinkókismami vagy!-milyen az új pedálnélküli bicaj???én is gondolkodom rajta....habár Mikey jól nyomja négykerekűvel is de egyszerűen nem tudom lefárasztani...
Valentina-merre???Viktor nemenged???-képzeld ha én leülök ide,mint most is Mikey-anya ne gépezzél!!!ilyen szövegeket nyom nekem,pedig tök keveset vagyok itt! nagyon jól dumál...és a szövege...néha kifekszünk,de annyira szeret beszélni és nagyon élvezi...
vmit akartam még....ma több időm lesz Mikey anyósnál,Benedek meg ....egy angyal
húsvéthétfőn mi mindíg ellépünk valahová családostól,most Tihanyba mentünk a belsőtóhoz-hááát valami szupi volt!!!!
Komppal átmentünk Szántódtól gyerekek élvezték ezerrel,belsőtónál tök nagy játszótér csónakázás...meg minden jóóó,ídő szupi volt és nagyon sokan voltak,de hely az bőven van....
lépek...