Csaki, welcome back
Musi, dehogy furi, én is ketteskén gondolkodom...csak nálunk sajna az elsőhöz is annál sokkal több kellett, de hátha most másképp lesz...
Nagyon szeretném..Ugysem tudok visszamenni a munkahelyemre most, szoval meglátjuk. Előtte viszont muszály leadnom pár kilót..Te viszont tök jó formában vagy a képek szerint
Orsimorsi, nálam is hasonló a helyzet, nekem a hasam szakadt szét elől, fuj, nagyon csunya...
Ja, és én is ütöm a mázsát
De már terhes is igy lettem, viszont 184 cm vagyok hozzá...na de ez nem mentség....én terhesség alatt 4kg-t hiztam, szülés óta viszont nincs megállj... pedig rohanok, sétálok, este fáradtan rogyok az ágyba
Ja, és
Manna, én is igy vagyok azzal, hogy hogy bujok este a férjem mellé....a hasamat látni sem birom...
Lehet megint update-elni fogok, azzal esküvő előt 2o kg-t
fogytam...
Gabi,képzeld voltunk mi is szombaton babauszni
Nagyon klassz volt, mini még álmos volt egy kicsit délelőtt, de sztem tetszett neki..
Mondtam a csajnak, nekem a merülés nagyon idegen egyenlőre, igy abban maradtunk, hogy majd köv alkalommal csak meglocsoljuk a buksit, szoval szép fokozatosan...
Aztán a foglalkozás végén szabad foglalkozás, Apa is csatlakozott. Átvette, hogy most játszik vele ő egy kicsit... És puff meritette a víz alá 2x is. Majdnem rosszul lettem
De kis Laja nem sirt, pislogott nagyokat, ennyi volt.
Pedig nem is ugy repülőtartásban merült, hanem simán függőlegesen...akkor még nem tudtuk, hogy az orrába ugy mehet viz...Szoval ahogy máshol is láttam, az apák valahogy bátrabbak ebben (is), az uszis csoportban van amelyik baba apával vesz részt...
Viszont fantasztikus családi program volt, megyünk sztem a héten is.
Körkérdés:
1. vettem egy babakocsit, mert a mozest kinöttük hosszában és széltében is. Kb 16o fokig dönthető..az már mehet ilyenkor ugye? Tudom volt ez már téma, csak nem emléxem hányadik oldalon...
Ha vlaki esetleg abban tud segiteni, vagy leirja, azt megköszönöm.
Végülis a pihenőszéket sem lehet teljesen ledönteni...
2. Kicsi Laja még nem igazán forgolódik, pedig ugy 2 hónapja már az oldalára fordult hátról, és hasról meg át. Most azóta semmi...
Most akkor mi van? Lusti? vagy a suly miatt még erősödnie kell hozzá? Most kb 7o cm és 78oo gramm.
Akinél átfordul, ott a játszószőnyegen teszi a lógó játékok alatt? Vagy tegyem sima szőnyegre? Már próbáltam azt is, hogy mellé tettem a dolgokat hátha az motiválja, de nem.
(tegnap volt az Ábel Anita a tv-ben a 8 hónapos kislánya allitólag még nem forog..)