Üdv Röpcsinek is!
Jó, hogy már ennyire pörög a fórum! Ismét!
Igen, mikor a fostimont megkaptam, aznap 3X látogatott meg a róka, de egyre enyhébben, ami akár a köhögőrohamomtól, váladékos nyavajától is lehetett! De nem volt aztán semmi gond, meg előtte nap volt az uh. is , ami után azt mondta Murber dr. hogy szép nagy tüszőm van.
Ennyi, én 2 db-ot láttam, de mindig mikor veszem a levegőt, hogy kérdezzek, azt mondja minden le lesz írva stb. Említettem neki az uh-on, hogy az előző nap nagyon fájt az oldalam alul, kérdezem, hogy az már a tüszőérés miatt van, erre egy gyors igen volt, semmi több, ügyesen kint találtam magam a rendelőn kívül.
Priviben írtam Twistnek, hogy én a régi dokimnál szeretnék szülni, Csaba Ákosnál, aki genetikus is. Olyan finoman tud vizsgálni s mindig mondja, kommentálja a dolgokat anélkül, hogy kérdeznék. Ő is fiatal, de nagyon korrekt, sokat segít, lelkiismeretes volt mindig a műtéteim előtt és után is. Nagyon empatikusnak ismertem meg. Őt akarom!!!!!!!
Hát remélem én is, hogy nem a havi piri miatt görcsöltem, ha számolgatok, osztok, szorzok és utánaolvasok a Papp-féle könyvben (ezzel máris több szabályt megszegek!) akkor mostanában kell a beágyazódásnak zajlani, persze ez nem matematika, de ha hozzávesszük a tüneteimet, máris sok minden egybevág. Persze azért, mert ez biológia sok ponton megakadhat a folyamat, de így, ha figyelem magam, könnyebb reménykedni, bízni, kitartani!
Röpcsi, nagyon jól csinálod, hogy így figyelsz magadra és "dolgozol" keményen azon, hogy jók legyen az értékeid, ezzel a saját babásodási esélyedet növeled, s megkíméled várandósan magad a bogyószedéstől, s ez a baba miatt sem mindegy!
Akit én ismerek, Szendeinél volt inszemin, s elsőre (!) ikreket "hoztak" össze! Nyáron fog szülni! Szóval hajrá babák!!!!!