Új privát üzeneted érkezett!

Tudtok valami jó vonalzós helyet? Valami újat?

Ezt a laptetőt sok szeretettel megosztom Kedivel, mivel most együtt babásodunk!!!!:) :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.14 10:23-kor.
Vendég
 


Sokat fog számítani ez a nyugalom, majd meglátod. A beülti után meddig leszel otthon? Képzeld, éjjel felébredtem és volt egy olyan érzetem, hogy ikreid lesznek! Örülnél az ikreknek?
Én magamnak egy babát érzek........fiút, persze lehet, hogy már beképzelgetek magamnak vmit. Most nem volt görcsöm éjjel! De más tüneteim is kezdenek lenni! :roll:
Vendég
 


TWIST Újra leptetőőőőőőőőőőőőőőőő, gratulálok, a legjobbkor jött, pont mint nekem az inszemi előtt (SE előtte, se azóta nem volt, mindig lemaradok, mint a borravaló!)
Szuper vagy Twist!!!!!!!!!! Milyen jól indul az itthon pihizésed! :lol:
Vendég
 

 
 

Köszi Twist, rendi vagy, így legyen, a próféta szóljon belőled!
Ahol én csináltam a vonalzómat az jó nagyon, mindenféle van, pl: szerelmes, házasságkötéses, babás, nyaralásos stb, igaz németül van, de érthető, próbáld ki!
Vendég
 


Örülök Twist! TWIST a laptetős KEDI-vel a nyomában!!!!!!!!!!!!! :) :D :P
Vendég
 


Kedi, hú, nagyon örülnék az ikreknek!:))) Imádnám őket, nagyon büszke lennék rájuk!
Ó, bárcsak előre lehetne érezni, hogy mikor és hány babánk lesz!:) Jó lenne tudni a jövőt, főleg, ha ilyen jó lesz!:)
Annyira új érzés lenne kismaminak lenni!!!! Eddig mindig csak az jutott, hogy lapátoljam össze magam csalódás után és próbáljak nem hisztizni, hanem továbblépni. De vajon milyen lehet a siker érzése?
Jobban tudsz aludni mostanában? Írtad, hogy rosszak az éjszakáid a görcsök miatt.
Vendég
 


Köszi, ma pl. már jobban aludtam, szerintem éjjel nem is ébredtem most fel, nem is görcsöltem. Korábban amikor volt görcsöm, akkor álmodtam is, méghozzá a hsg-ről, álmomban újra átestem rajta, de a második görcsrohamnál semmi ilyen nem volt. Biztos úgy volt, hogy görcsöltem, s ehhez társult az álom, vagy álmodtam, s erre reagált a szervezetem. :shock: Most amúgy a mellem feszül, meg olyan kemény, már bocsi, hogy így taglalom, de ez menzisnek tűnik, persze még nem jött meg és nem is fog!!!! Nekem ott már babának kell lenni, legyek már optimista, erre koncentrálok, ezt akarom bevonzani! :roll: Ja, a derekam is majd leszakadt tegnap......
Ma megyünk ügyvédhez lakás miatt. Belevágunk!
Vendég
 


Új vonalzód van Twist! Nekem meg új avatarom, babás! DE lehet lecserélem mindjárt gólyásra, amit eredetileg akkorra tartogattam, mikor már biztos lesz a baba, de inkább most teszem fel, hogy szállítsa a gólya nekünk a babát! Csak ideér vele!!!!!
Vendég
 


Twist
Nagy örömmel olvasom, hogy milyen szuper eredményeket kaptál az UH vizsgálatkor!!! :DDe jóóó, hogy ilyen sok és ilyen szép nagy tüszőid lettek!!!8) 8) 8)
Habár Én nem egy olyan embert ismerek akinek 1 vagy 2 lett csak szép nagy és 3 bébike lett az egyikből! Úgyhogy a 6-ból és a többiből bőven lehet nálad egy focicsapatra való gyerkőc! :lol: :D
A sok folyadék tényleg nagyon fontos, mert igaz a termináltnál, az inszemnél is megvan az esély a túlstimura, de a lombiknál, annál még jobban. Igaz Én erről a SOTE-n nem nagyon hallottam, mert ha nagyon sok tüszőcske van és nagyon nagyok, akkor 2 naponta behívják az embert uh vizsgálatra, nehogy túllépjék a határt. Biztos a Kaaliba is valahogy így csinálják, hogy ne forduljon elő túlstimu.
Sajnálom, hogy nem voltál jól! :cry: Szerintem szóljál a hányinger, hányás miatt a klinikán (ez szerintem nagyon nem jó :!: :!: :!: ) ), mert én csak hasfájásról hallottam a lombikos barátaimtól, amiért ők szóltak is az orvosaiknak, akik kaptak is valamit, Urbitól vagy Murbitól rá és a kartonukra is ezt feljegyezték. Nagy jelentősége van a kezelésekkor a panaszoknak, de a lombiknál, ahol ráadásul altatás is van még nagyon jelentősége van a kezeléskor jelentkező hányingernek, hányásnak, pocakfájásnak, szédülésnek, rosszulléteknek, hiszen ez egy nagyon komoly beavatkozásnak számít:!: :!: :!:
Vendég
 


Nagyon szép a babás avatarod!!!:)
Ha már nem volt görcs, akkor ez alátámasztja a beágyazódási fájdalmak - elméletünket!!:))) Szuper!
Nekem is úgy szokott lenni az éjszakai görcsölés, hogy álmodom valami fájdalmas dolgot, és arra ébredek, hogy görcsölök keményen. Úgy van szerintem is, hogy a fájdalomhoz társul az álom.
A melleid is feszülnek? Ez is nagyon jó jel!
Ja, láttam a lombikosok 10 parancsolatában (de inszemire is igaz), hogy a babásodási tünetek megegyeznek a premenstruációs tünetekkel.
Meg is keresem ezt a szöveget, mert nagyon tetszik!:)
Vendég
 


A "lombikosok" 10 parancsolata:

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!
Vendég
 


Twist
Egyik barátnőm hívta fel erre a figyelmet és eszembejutottál:

PERGOVERIS
LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszer, így a Pergoveris is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
A nagyon gyakori mellékhatások (valószínűleg 10 beteg közül több mint egynél fordulnak elő):
- petefészekciszták
- fejfájás.
További gyakori mellékhatások (valószínűleg 100 beteg közül kevesebb mint egynél fordulnak elő):
- hasfájás
- kismedencei fájdalom
- emlőfájdalom
- hányinger
- hányás
- hasmenés
- hasi görcsök
- felfúvódás
- aluszékonyság és az injekció beadásának helyén kialakult reakciók (fájdalom, vörösség, viszketés, bőr alatti bevérzés, duzzanat és/vagy irritáció).
A felsorolt tünetek észlelésekor sürgősen alapos orvosi vizsgálat szükséges. Ritkán (valószínűleg 1000 beteg közül kevesebb mint egynél fordul elő), ha a petefészek hiperstimulációja súlyossá válik, a petefészek kifejezetten megnagyobbodhat; a has-, valamint a mellüregben folyadékgyülem alakulhat ki, és súlyosabb tromboemboliás szövődmények is felléphetnek. Ez utóbbiak ritkán a petefészek hiperstimulációs tünetegyüttestől függetlenül is jelentkezhetnek.
Ezt szem előtt tartva, az ilyen események megelőzősére a petefészek túlzott mértékű reagálásánál az orvosa abbahagyhatja a Pergoveris-kezelést, és a hCG beadását is mellőzi.

Nem ezer %, hogy a gyógyszer kavart be, de azért szóljál a dokinőnek, aki biztos csinál azért a biztonság kedvéért egy vizsgálatot.
A barátnőmnek csak pocakfájása volt ettől és neki egyből csináltattak egy vérképet és egy uh vizsgálatot, de mivel minden ok volt, tovább mehetett.
Nem biztos, hogy ettől volt a rosszulléted, de azért beszélj az orvosoddal, nehogy később valami legyen.
Vendég
 


Köszi Röpcsike az aggódást! Olvastam én is a tájékoztatót, de tegnap megvizsgált a doki és nem volt semmi gond. Meg a hányinger sem tért vissza. Hidd el, nagyon félek a túlstimutól, fel vagyok készülve a legrosszabbra is, de szerencsére azóta jól vagyok. De persze, bármi baj lesz a jövőben, szólok a dokinőnek!
Kedi is hányt (többször is) a stimuknál. És a Bormotól is szoktam csillagokat látni másnap. Néha kifejezetten rosszul vagyok tőle, de hát muszáj szedni.
Vendég
 


Twist, veszteni nem vesztesz vele!
Én jól vagyok, folytatom a diétát, a húsvét nagyon jól telt, ettem, ittam, de csak módjával. Bevallom egy kis édességet is ettem, de jól ráfaragtam, mert olyan hasmarsim volt utána, hogy egyből meg is bünhődtem érte. Hétvégén taliztunk egy ismerősünkkel, ahol szintén 25 feletti volt az éhgyomri érték (64), de nem csinálta végig a "kúrát", de terhes lett és most a vizsgálatokkor 140 lett az értéke. Most kénytelen rá szedni a gyógyszert, pedig a babák miatt csak vitamint akart volna szedni. Egy picit irigy voltam rá, hogy neki máris sikerült, de aztán eszembe jutott, hogy nemsokára nekem is indul a programom és Én nekem már babásan nem kell ezt a bogyót szednem.

Kedi
Örömmel olvasom, hogy görcsölget a pocakod! :D
Jajjj, ez nagyon jó jel!!! Hajrá, zajlik az élet akkor már bent! 8) 8) 8)
Érdekes amit Murbert dr.-ról írsz. Nekem meg ahogy hallom, másnak is mondja mindig, hogy van-e szép nagy v. közepes nagyságú tüszője vagy esetleg cystája. Én nekem mikor mondta, hogy van tüszőm mindig megkérdeztem, hogy igen hol és mekkora, mekkorának kellene lennie stb. És mindig készségesen válaszolt a kérdéseimre. Kérdezz rá Kedi, ne kíméld! :D
Kedi, fölötted írtam Twistnek egy ismerősünkről ott inszemmel lettek 3-as ikrek! :D
Vendég
 


Érdekes Twist!
Több pontot is megszegtem már, de ki nem?! Pláne, ha beigazolja az ultrahang, amit az ember érez. Érzékelését nem tudja kikapcsolni, ha fáj, akkor fáj. Hiányolom azt, hogy nincs benne, hogy nem tesztelgetünk, hanem várunk a doki bácsira. Murber szigorúan megtiltotta, hogy teszteljek! Ha a menzi elmarad a jövő héten, akkor esetleg lehet egy teszt, de menni kell, majd ő tudja milyen vizsgálat kell. Ja, én nem tudom milyen vastagságú a nyhártyám, gőzöm sincs, nem mondták. A 7.pont tetszik........ :wink:
Vendég
 


Twist, tényleg aggódok érted, de csak mert nagyon szeretném, hogy minden a legjobban mennyen nálad, annyira szeretném ha sikerülne a lombikkezelésed!!! :D
Twist, igaz nem vagyok a helyedben mégis annyira izgulok, mintha a sajátomat csinálnám végig. :)
Twist aggódhatok helyetted is, ha gondolod! 8)
Vendég
 


Badró
Nagyon szurkolok, hogy jó eredményeket kapjál, kíváncsian várom a beszámolódat! :D

Rena, örülök, hogy átment a papírka, olvasható azért?

Kedi
Murbi jól mondta, hogy nem szabad tesztelni, sajnos Én volt, hogy teszteltem és azthittem terhes vagyok mert 2 csíkom lett.
De kiderült a gyógyszer zavart be. :?
Vendég
 


Üdv Röpcsinek is!
Jó, hogy már ennyire pörög a fórum! Ismét!
Igen, mikor a fostimont megkaptam, aznap 3X látogatott meg a róka, de egyre enyhébben, ami akár a köhögőrohamomtól, váladékos nyavajától is lehetett! De nem volt aztán semmi gond, meg előtte nap volt az uh. is , ami után azt mondta Murber dr. hogy szép nagy tüszőm van.
Ennyi, én 2 db-ot láttam, de mindig mikor veszem a levegőt, hogy kérdezzek, azt mondja minden le lesz írva stb. Említettem neki az uh-on, hogy az előző nap nagyon fájt az oldalam alul, kérdezem, hogy az már a tüszőérés miatt van, erre egy gyors igen volt, semmi több, ügyesen kint találtam magam a rendelőn kívül.

Priviben írtam Twistnek, hogy én a régi dokimnál szeretnék szülni, Csaba Ákosnál, aki genetikus is. Olyan finoman tud vizsgálni s mindig mondja, kommentálja a dolgokat anélkül, hogy kérdeznék. Ő is fiatal, de nagyon korrekt, sokat segít, lelkiismeretes volt mindig a műtéteim előtt és után is. Nagyon empatikusnak ismertem meg. Őt akarom!!!!!!! :wink:

Hát remélem én is, hogy nem a havi piri miatt görcsöltem, ha számolgatok, osztok, szorzok és utánaolvasok a Papp-féle könyvben (ezzel máris több szabályt megszegek!) akkor mostanában kell a beágyazódásnak zajlani, persze ez nem matematika, de ha hozzávesszük a tüneteimet, máris sok minden egybevág. Persze azért, mert ez biológia sok ponton megakadhat a folyamat, de így, ha figyelem magam, könnyebb reménykedni, bízni, kitartani!

Röpcsi, nagyon jól csinálod, hogy így figyelsz magadra és "dolgozol" keményen azon, hogy jók legyen az értékeid, ezzel a saját babásodási esélyedet növeled, s megkíméled várandósan magad a bogyószedéstől, s ez a baba miatt sem mindegy!
Akit én ismerek, Szendeinél volt inszemin, s elsőre (!) ikreket "hoztak" össze! Nyáron fog szülni! Szóval hajrá babák!!!!!
Vendég
 


Kedi, ha jól olvasom, akkor Te is a SOTE-n fogsz szülni! :D
De jóóó!!! :D
Én mondjuk Murbernél akarok maradni és nála is szeretnék majd szülni, persze ha nem alakulnak majd máshogy a dolgok........de szerintem nem fognak. :D
Remélem az inszemed sikeres lesz, és lombikprogi után nagypocakkal mehetek majd meglátogatni Téged meg a picurt, picurokat a szülészeten! :wink:
Jó, hogy ez az egész egy helyen van, mármint az ARO, meg lent az ambulancia, szülészet. Sok embertől hallottam, hogy amikor ARO-ron kezeléssel sikerült baba születik, lemegy az embriológusnő meg az aznap bent lévő nővérke is meglátogatni az Anyukát meg a piciket. És szerintem olyan jó!!!:D Gondolj bele sikerül az inszemed és meglátogatnak azok az emberek akiknek végülis a segítségével lett gyereked. A másik meg, hogy hogyha ikreid lennének, nagyon jó helyen vagy, helyben vagy, mert a SOTE-n nagyon jó ikreket szülni, mert mindennel fel vannak készülve.
Egyébként Én ma reggel mikor bent voltam az ARO-n, éppen jött fel az embisnő meg az asszisztensnő és annyira megvoltak hatódva, mert éppen lent voltak egy Anyukánál megnézni, hogy van Ő meg a pici. És szerintem őket is tökjó érzéssel telíti el, hogy a munkájuk gyümölcse is a baba, meg a pár boldogsága.
Vendég
 


Jajjj, gyorsan pörgetem a lapot!

GRATULÁLOK A LAPTETŐHÖZ TWIST!!! :D :D :D
Vendég
 


Bizony Röpcsi, nem tágítok a sote-ról! 2007.novemberében kerültem ide egy endos barátnőm kimondottan Csaba dr.-t ajánlotta, mivel ő már nagyon sok helyen megfordult, magán és más kórházakban, végül Csaba dr.-nál kötött ki. Ő operált engem is, már 2x, meg nagyon tetszett, hogy a műtét után nem hagyott magamra, helyettem időpontért ő hívogatta Szendei dr.- t ő intézkedett, s ezek a plusz segítségek óriási dolgot jelentettek nekem,ezért is ragaszkodom hozzá. Rem. visszaengednek hozzá, ha sikerült a baba.
Amikor az inszemim volt, jött egy kismama babakocsival, látogatóba jött az asszisztenshez, aki kihívta az embriológus hölgyet, ott örömködtek hogy milyen szép baba lett (az nem derült ki, hogy inszemivel, vagy lombikkal), s ebben ők is segítettek. Nagy volt az örömködés, olyan jó volt látni! Nagyon szimpik az aro-n dolgozó asszisztensek, olyan segítőkészek, s mindenkiért annyira szorítanak!
A hsg-s hölgy is olyan aranyos volt, mondta mikor elköszöntünk tőle, hogy "rosszat ne halljak magukról"! :wink:
Vendég
 


Köszi Kedi! :D
Próbálok minden tőlem telhetőt megtenni! :D
Most éppen keresgélek egy kicsit a neten, különböző torna gyakorlatokat, amiket kiakarok próbálni. Csípőre, comibra, popsira. Jók azok a gyakorlatok is, amiket magam csinálok, de egy kis újítás nem árt. :)
Vendég
 


Röpcsi, ezek szerint az édességtől nagyon elszokott már a szerezeted, valószínűleg azért lett hasmenésed. Annak idején, amikor fogyóztam, akkor éltem át hasonlót: egyik nap szülinapi buli volt, ettem is sok finomságot és hasmenésem lett utána. Nem híztam tőle, hanem a szervezetem nagy hasmenést rendezett, így oldotta meg. Ez hirtelen sokk lehetett a szervezetemnek. Neked is efféle lehetett.
Ez szuper hír, hogy IR problémával is terhes lett az az ismerősöd. Persze, most neki kellemetlenebb, hogy gyógyszert kell szednie rá. Nálad ilyen probléma nem lesz, nagyon szépen felkészültél a babásodásra, ügyi vagy! Egy csomó későbbi problémától kíméled meg magad ezzel.
Az király lehet, hogy inszemiből 3-as ikrek lettek. Bárcsak nálam is hatott volna az inszemi!
Ma miért voltál az ARO-n, mit intéztél? Igazán annyira aranyosak az embriológus nő és a nővérkék, úgy tudnak örülni!:)) Annyira át tudják érezni, mekkora öröm a babásodás!:)

Kedi, mikorra engedélyezte Murber doki a tesztelést, hányadik napra? Ja, igen, olvasom, hogy amikro késik a mensi, akkorra. Szoktál a mensi előtt így görcsölni? De jó, hogy te is ismersz olyat, akinél inszemivel ikrek lettek, ráadásul elsőre! Ez nagyon lelkesítő!

Adri, nagyon várjuk a beszámolódat!!!!
Vendég
 


Bizony, nekem is van Béres Alexandra, Norbi, Réka dvd-m is, meg én korábban hastáncoltam, na az nagyon meg tudja a combot, posit, feneket tornázni! Ajánlom neked is, nem beszélve a női hatásáról, a menzi idején görcselmulasztó volt nekem, sőt, van aki babásan is táncol........na, az nem én leszek, meg nem a lombikos, inszemis kismamik! DE sok ilyen dvd van, érdemes kipróbálni, saját tapasztalatom van, merem ajánlani!

Változtatást én is tervezek, most még egészségesebben akarok enni, egy kis újítás kellene nekem e téren. Úgy hogy én is kutatok nagyon a neten. Szerencsére a párom vevő erre,olyat terveztem, hogy pl. teljeskiőrlésű lisztből fogunk kenyeret sütni, több halat, rostos, zöldséges kaját fogunk enni, meg ilyenek. Fogok is venni majd könyvet, ha meg babás leszek, úgyis nagyon meg kell válogatni mit viszek be a szervezetembe. Nagyon nem lesz mindegy. :roll:
Vendég
 


Twsit
Én sajnálom, hogy nálunk a 6 inszem nem hozott eredményt :!:
Na, de majd a lombik, igaz!!! :D
1 év múlva tali a stadionnál a picikkel! :D
Tudod Twist én is úgy érzem, hogy jól felkészülök a progira, meg a babásodásra, de valahol mindig van bennem egy olyan érzés, hogy még esetleg tennem kéne valamit ezért az egészért.
De lehet, hogy azért érzem ezt mert mindig tennem kellett, tennem kell valamit a gólya csomagocskájáért. :roll:
Te megkaptad a nyuszikat, e-mail-en?
Vendég
 


Igen, nagyon sok premenstruációs tünetem van, sajnos. Úgyhogy ezekből a mostani görcsökből sem tudok semmiféle következtetést levonni. Sőt, olyat is ismerek, akinek természetes úton lettek ikrei!
Na, majd később jövök, most intézem a dolgaimat, hamarosan indulunk az ügyvédhez!
Jók legyetek!
Puszi!
Annyira megy a fórum, pikk-pakk itt lesz az új laptető!!!!! :lol:
Vendég
 


Na, telefonált az ingatlanos, jönnek megnézni a lakást, remélem megveszik! :D

Kedi
Igen, nagyon fontos a megfelelő táplálkozás! :D Én mióta tornászok, meg sok zöldséget, gyümit, halat, meg abonetett eszek, nem vagyok beteg.........mondjuk a gyógyszer mellékhatásától eléggé ki voltam, de hát evvel mondjuk számolnom is kellett.

Lányok voltak nálunk locsolók picikkel és Én úgy ledöbbentem, hogy a kisfiúk, kislányok 3 és 4 évesek már! :shock:
Sétálgattak a lakásba, nézték a cicát, kis pöszén mondták a magukét, édesek voltak nagyon! :D
Eszünkbe jutott, hogy ezek előtt a szülők előtt kezdtük el a babyprojektet és lám a gyerkőceik már szaladgálnak! :D
Olyan boldogok voltunk, hogy a miénk, mieink jövőre kis édesen fognak csicsikálni a kiságyukba, vagy a karjainkba lesznek.
Vendég
 


Röpcsi, sajnos nem kaptam e-mail nyuszikat. Változott az e-mail címem, mindjárt megírom neked. A régit töröltem, mert nagyon sok spam jött rá, meg a nevemben valaki jelentkezett a Raffaisen bankhoz állásra, mert kaptam egy visszaigazolást, hogy pályázatomat rögzítették és amint lesz nekem megfelelő állás, jelentkezni fognak. Pedig eszem ágában sem volt oda jelentkezni!
Írom priviben a mail címemet.

Én is úgy érzem, hogy még nem vagyok felkészülve a lombikra, még lenne min javítani, de olyan gyorsan peregnek az események, hogy hipp-hopp és babásak leszünk mindannyian! OK, akkor egy év múlva a Stadionoknál a babákkal! Hova megyünk? Állatkerti séta a szép napsütésben?
Vendég
 


Állatkerti séta?! Benne vagyok, vagyunk! :D
Esetleg valami parkos hely, az is szóba jöhet! :D Leterítünk egy hatalmas pokrócot egy félig napos, félig árnyékos helyre ahol a picik aludhatnak a friss levegőn.
Vendég
 


Na, lányok, ilyet ne írjatok! Mi az, hogy nem vagytok felkészülve, meg nem tettetek meg mindent, eleget a babáért. Ilyet ne írjatok, hahó!
Naná, oké, lenne min javítani, de el kell hinnetek,ideális időpont úgysem lesz a babára, mindig lehetne még jobbat, még többet, még vmi mást, de az a fontos, hogy elhatározás van, meg van elszántság, akarat, hit. Ez nem semmi, a legnehezebb lépéseken mindannyian túlvagyunk, elmentünk dokikhoz, vállaltuk a nehézségeket, s igenis fel vagyunk készülve, fel kell készülnünk, mert belevágtunk, akarjuk, s össze is fog jönni! Tessék arra gondolni, hogy mi tettünk a legtöbbet, hogy babánk legyen!
Mindig azt mondom: Hajrá babák!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Vendég
 


Most elég harcias amazon kedveben vagyok, kissé letörte a lelkesedésünket az ügyvédnő! Vacak egy helyzetben vagyunk, s nem annyira biztos a lakásvásárlásunk, sőt.......lehet, hogy egyre távolabb kerülünk tőle, rem. a babához meg egyre közelebb, ha ez az ára, akkor a fene vigye a lakást! Baba jöjjön!!!! Hajrá baba!!!! :)
Vendég
 


Kedi, esetleg segíthetek valamiben?
Én is ilyen helyen dolgozok! :D
Vendég
 


Komoly? Hát, akkor priviteljünk!!!
Vendég
 


Badró, gyere beszámolni a fejleményekről, nagyon kíváncsiak vagyunk már, igaz Lányok!!! :D

Rena, merre vagy, nagyon el vagy tűnve.
Vendég
 


Persze! :D
Vendég
 


Igen, hiányoljuk a többieket nagyon! Mindjárt írok Röpcsi, ne menj messzire!
Vendég
 


Oké, rendben! :D
Vendég
 


Na, találtam egy tökjó oldalt, amin tornagyakorlatok vannak videó formájában, tökjó! 8)
Vendég
 


Akkor mehet a torna-borna! :wink: Hastánc nem motivál Röpcsi?
Vendég
 


Szia Kedi!
De végülis az is jó, mármint a hastánc! :D Kipróbálnám, csak leckéket elmenni venni rá, nem nagyon lenne időm!
Esetleg valami írásbeli oktatás lehetséges?
Vendég
 


Vannak oktató dvd-k, s van olyan oldal, ahol esetleg találsz videókat, én is gyakran nézegetem:
www.hastanc.lap.hu
Vendég
 


Kedves Twist!
Holnapra nagyon sok erőt, energiát, kitartást kívánok! Szorítok nagyon! Ügyes legyél! ++++++++++++++++++++++++++
Puszi!
Vendég
 


Twist
Remélem sokat pihiztél ma! Egy nagy kalappal holnapra! 8)
Vendég
 


Jó Reggelt!

Twist, gyere majd mesélni, beszámolni, hogy mi volt a dokinál!!! :D
De izgi ez az egész!!! :D

Többiek, mizujs? Kedi, Rena, Badró,
Vendég
 


Üdv!
Twist várjuk a híreket, hogy alakultak a dolgok a Kaáliban! Nagyon kíváncsi vagyok!
Nálam semmi változás nincs. A többieket azonban nagyon hiányolom, remélem jönnek majd ők is csevegni!
Vendég
 


Szia Kedi!
Ma már jobb azért a hangulatod, remélem?!
Látom a mackóm nemsokára a vonalzóm végére ér! :D

Többiek mizujs? Mindenki, mindenkire nagyon kíváncsi, úgy hogy gyertek mesélni!!! :D
Vendég
 


Csajok ki olvasta itt a Papp Zoltános könyvet?
Vendég
 


Röpcsi, nekem megvan Papp Zoltán könyve, szoktam sűrűn lapozgatni! Sok érdekes van benne, érthetően, sok képpel, rajzzal ellátva. Vastag egy könyv, de minden benne van. A LIBRI honlapon rendeltem meg. Téged is érdekelne?
Jobb a hangulatom, de a délelőtti programom meghiúsult, a barátnőm beteg lett, pedig úgy rákészültem, hogy kimozdulok, jó lett volna a tegnapi után. :(
Igyekszem magam lefoglalni, vmi hasznosat csinálni, átpakoltam a szekrényeket, téli ruha el, nyári, tavaszi előre, de szomorúan látom, hogy a tavalyi holmikból nem fog rámjönni semmi! :cry:
Vendég
 


Persze lehet, hogy kismama ruhák kellenek, szóval várakozok, de egyre nehezebb, egyre jobban izgulok és aggódom is, hogy sikerült. Mindenre próbálok felkészülni!
Ja, ma nagy unalmamban még az ezüst ékszereimet is kipucoltam!
(Most nézem a Szomszédokat, nosztalgiázom, '87-ben forgatták, olyan kicsi volt még Ábel Anita, ma már boldog anyuka.)
Vendég
 


Má' megint jön a laptető.........jujj, de izgi. Igazán jó lenne, ha megcsípném, lenne vmi vidító dolog is akkor ma, mert eddig ez a nap nem annyira szuper!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?