Új privát üzeneted érkezett!

Ettikének hatalmas gratula :D :D :D :D

A nem alvásból már nagyon elegem van!!!

Kép
Kép
gaba_30

na, kicsit idefértem :)

eda, ettike patrikkal toxémiás lett, és ki kellett venni.

Sajnálom, hogy nem jött össze a természetes szülés, de azért Alex a lényeg :) remélem mielőbb látunk majd róla képet :)

Eda, liliana! öltöztetésnél én azt szoktam szem előtt tartani, hogy mindig egy nem túl vastag réteggel többet, mint amit magamra vennék. És ilyen picinek még nem tudnak izzadni, még nem alakult ki a saját hőháztartásuk, ezért is kell figyelni nagyon, hogy mennyire öltöztetjük őket túl, vagy alul. Most mondjuk van rajta egy hosszú ujjú body, egy ujjatlan nem vastag rugi, meg négyrét hajtva a polár takaró, mert nyitva van az ajtó. Alszik. És lehet, hogy ez egy kicsit túlzás.

Liliana, a szoptatással meg szerintem jól csinálod. Ha kér, kell neki adni, és akkor elég lesz. Ha fejsz, akkor még több lesz. Miután fejtél, és azt gondolod, semmi nem jön több, a baba még 20-30-40-et ki tud belőle szopizni, ő sokkal hatékonyabb mellszívó :) Majd olyan 12 hetes kora körül lesz egy nehezebb időszak, akkor ugranak egy nagyot, többet akarnak enni, közben nekünk is van egy hormonális változás, és akkor szokott az lenni, hogy kevés a tej, de ilyenkor egy pár napos összebújás, és akár óránként cicire-tevés szokott segíteni, kevés kivételtől eltekintve.
SZoptatós teának meg a Naturland Fitolac teáját ajánlom. De nekem pl a csipketea meg a csipkeszörp is már szaporít.

Eda, lehet, hogy kicsit kevesebbnek tűnik, holnapra viszont jobb lesz.

Egyébként ha valakinek nagyon sok teje van, és fejni akar, de nem tudja, mit csináljon a tejjel, van egy anyuka, akinek négy hetes a babája, a harmadik, és tejmirigy elégtelensége van, és minden csepp anyatejnek örül... szóval csak szóljon, ha valakine van sok felesleg, mert van, aki örülne neki. 16. kerületiek, és elmennek érte.

na, közben itt egymást érik az események már megint, borzasztó :) nándi jött sírva, hogy kint akart pisilni, csak elfelejtette lehúzni a gatyáját :lol: Réka meg valami óriási bogarat fogott, és azt abajgatja, misi meg hol alszik, hol nem. asszem nem is írtam, hogy azzal honorálta a kistesót hogy éjszakára se kell pelus. azért van néha baleset, de a pelus csíp...
Meg tegnap kipróbáltuk a fürdetőfotelt. pár napja leesett misi köldökcsonkja (a cső, amit rángatott a kistesó, mikor éhes lett)

Bogyóbeó, szoktam ám titokban olvasni a blogodat, és jó olvasni nagyon :)

na, egykezes lettem, lépek...

kikocska

Marci éjjel kettőtől fél hatig ébren volt és nyűglődött.
Beni reggel kétszer hányt...

Kíváncsi vagyok mi lesz ma.
Vendég

Jó reggelt!

ETTIKE! HATALMAS GRATULA ALEXHEZ! :) :) :)

Tegnap olyan késő jöttem haza, hogy már nem volt erőm megnézni az itteni "híreket". Nagyon örülök Ettikééknek.

Hát, igen! Úgy néz ki, hogy lassan már tényleg nekünk kellene következni.

Kocska!
Csak utánad!!! :)

Hivatalosan nekem ma jött el a napom, de a menzeszem szerint, már 10-től aktuális lett volna a dolog.
Ehhez képest nem sokat érzek: néha egy kis mensis görcs (jóslófájások?).
Két napja már, mintha Luca mozgása lassult volna. Már nem versenytáncot jár a pocakomban, ha nem csak hobbiszerűen nyomja. :)

Holnap reggel korán megyünk a CTG-re és a dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mit mond.

Én nem várok locsolókat, isten ments! :oops:

Délben átmegyünk anyámékhoz, ott fogunk báránypörköltet főzni bográcsban. A férjem lesz a főszakács! 8)

Szép napot mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Cat, ha rossz, gondolj ránk, mi is biztos fenn vagyunk, mint sorstársak :) lesz ez jobb is! Beninek meg jobbulást. Hátha csak a húsvéti kajálás... :shock:

liliana, angelcare vagy baby sense légzésfigyelőtök van? mert ha baby sense, szerintem érdemes befeküdni egy nap alváslaborra a madarászba, ha megint megismétlődik, az angelcare gyakran tévesen riaszt, amiatt nem kell aggódni.

két képet hoztam :)
egyet a tegnapi fürdésről a fotellel- nagyon élvezte!
Kép

és egyet, hogy hogy szokott anya kezében hedonozni - én ezt látom belőle ilyenkor :)
Kép

kikocska

Kkocska!

Nagy húsvéti kajálástól nem hányhatott Beni, mert tegnap egész nap egy szendvicset evett.
De most már jól van, semmi baja.

Marci pedig alszik. Viszont nem eszik, csak annyit, ami a létfenntartáshoz kell. Ha nem ébresztem, akkor napközben képes 6-7 órákat is aludni. És néha éjszaka is...
A súlya sem gyarapszik. Úgy látszik nekem a második fiam sem nagyevő. De inkább nem aggódom miatta. Éhen nem hal, mert tej van bőven. Majd eszik, ha kell neki.
Vendég

Sziasztok!
Imádok babázni!!!
Most sétáltunk egy nagyot, majdnem 2 órát voltunk kint.
Ugyanúgy öltöztettem fel, mint tegnap, egy bady, egy plüs rugi, és 2 vékonyka pléd.
Pepe most 2 napja úgy alszik, hogy kb 8-10 között elalszik este, utána 11-12-kor kb 10-20 perc szopi, és már alszik is, aztán 4-kor felébred, úgy eszik, mint egy öregpapó, dörmög, morog közben végig, aztán jó nagyot kakil, pukizik, kicserélem a pelust, persze közben kinyillik a csipája, és kb 6-ig nézelődik az ölembe, akkor néhány kör a lakásban, gyorsléptekben, akkor visszalszik. Így reggel 9-10-ig nyomja a csucsut.

Kikocs! Pepének is hasonló kádja van, és már Ő is nagyon élvezi a fürdést!!!! Misi nagyon cuki, ahogy jóllakottan elégedetten csucsukál!!!
Akkor Ettike 2 éve szült császárral, és most simán engedte volna a dokija? Nálam a főorvos még azért is haragudott rám, hogy én 7 év után mertem azt mondani, hogy nem császárt szeretnék! Aztán igazam is lett, szépen megszültem, és nem lett gond a sebbel.
Akkor biztos ezért is nem húzta a doki sokáig!!!
Mi a 14-ben lakunk, de azért annyival sajnos nincs több, látod, tegnap inkább kevesebb is volt. Vagyis úgy gondoltam, de azért elég volt neki. Ma tényleg jóval több van, szépen eszik 100-akat, vagyis 10-kor is annyit evett, majd nem aludt vissza, és 12-kor is.
Bár igaz, hogy most már alig várom, hogy felébredjen, letelik lassan a 3 óra, de már szoptatnám! :? :shock:

Gesztenye! Irigyellek a pöri miatt!! Az éterben szétküldhetnél belőle!!!

Cat! Húúú szegény! Nagyon fáradt lehetsz!! Próbálj meg pihenni, ha a fiúk is alszanak!!! Beninek jobbulást!!! Szerintem se aggódj, annyit eszik, amennyi neki elég. Majd aztán hirtelen megindul a súlya is!!

Kocska! Csak nem azért tüntél el, amire én gondolok???? :lol: :lol:

Kép

Kép
eda7

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepek kívánok mindenkinek!

Ettike én is sokat gondoltam rád és nagy gratuláció Alexhez. Nagyon jó egészséget, sok tejet kívánok nektek!

Na ma ismét voltam CTG-n. Először megvizsgált 1 ujjnyira kitágultam és utána a fájás mérőn elég sok fájásom volt (amit én annyira nem éreztem), így a doki ott gondolkodott hogy mi legyen bent maradjak vagy ne. Végül is elküldött 1 óra sétára, hogy és utána újból az egész. Fájásom már nem volt annyi és maradt az 1 ujjnyi így azt mondta mennyek haza ha valami van akkor hívjam. A dugeszom még bent van és ha meg nincs semmi akkor jövő hét hétfőn kell mennem megint persze akkor csomaggal és ha 2 ujjnyi lesz megindítja a szülést.
Amúgy jól vagyok kicsit fájdogál a derekam, de semmi komoly fájásom nincs.
Az már jó hogy 1 ujjnyi nem????

Kép
evike79

Sziasztok!

Hatalmas gratula Ettikének!!És isten hozott a nagyvilágban Alex!!Már éppen ideje volt,hogy szétnézz idekint!Jó egészséget és sok tejcsit nekik!!

Egy picit megkésve,de Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!! :D

Kikocska!Nagyon jók a fotók!!Nagyon helyes kis krapek Misi!! :D

Szopizás:Én eddig úgy szopiztattam Lilit,hogy először a bal ciciből,utánna jobból,majd végül újra a bal.Mivel nálunk gond volt a jobb cicivel,nem volt hajlandó abból szopizni,vagyis inkább sem neki,sem nekem nem esett kézre a dolog.De mostanra úgy tünik belejöttünk.Szóval most úgy szopizunk,hogy egy szopizás=egy cici,köv.szopizás=másik cici.

Befejeztem a minden evés utáni mérlegelést is!Mostanában megeszik 60-70 grammokat is,szóval megnyugodtam.És egyébként sem volt jó hatással rám ez a dolog,ugyanis minden kajálás után,amikor mondjuk csak 20-30 grammokat evett,elkezdtem aggódni,hogy "éhen hal" :oops: És egy csomót sírtam emiatt,amit a pici is megérzett.Szóval eddig sem volt a kedvencem a védőnőm és ezután főleg nem lesz az,hisz ezt az egész "bajt" neki köszönhettem.Ráadásul pénteken már 3230 grammot nyomott a csajszi fürcsi előtt.3250-el születt és 3100-al jöttünk haza a kórházból,szóval tényleg ennyit arról,hogy mennyit eszik egy szopizásra!!!!!!!

Egyébként Lili nagyon jó kislány!Éjszaka evés után szinte rögtön visszaalszik.Viszont a reggeli első szopizás után a mi ágyunkban alszik csak vissza és még így szundizunk 8 óráig.
Viszont sajna nem minden kajcsi után tud büfizni,szóval msot ezt kell gyakorolnunk,bár szerencsére nem szokott fájni a hasa.

Na megyek,mert ébredezik a leányzó!
További szép napot mindenkinek!!A pocakosoknak pedig kitartás,hamarosan kibújnak azok a babák! :wink:

Kép
demetnik

Eda köszi a szorítást. De egyre jobban hiszem, hogy állterhes vagyok…..

Zsu nekem meg a másik fórumon jelent mindenki, teli a telcsim babahírekkel, közben meg én vagyok a soros már vagy 10napja.
Egy másik kismami irta eddig a listánkat, annak idején együtt kezdtük el, de ráhagytam, na tessék tegnap ő is megszült, úgy hogy csak én írom tovább.

Liliana én is ettől félek, hogy a pocakból hiányozni fog.

Bogi a nyuszi lusta, ide nem hoz semmit.

Kikocs Gratula Nándinak a pelusnélküliségért. Jajj, marhajók a képek!!

Gesztenye akkor lehet sokáig kell várjál, mert nekünk nagyon jó ott bent.
Nekem is mintha kevesebbet mozogna, talán.

Eda itt vagyok, csak megjöttek a párom német rokonai, ott voltunk a mamájánál, tettük 1-2km-es sétát is, most pihegek.

Evike jó neked az 1ujnyi, nekem még semmi, pedig aztán tényleg sétálok, lépcsőzök és igen időben is vagyok.

kocska

Kocska, pedig azt hittem már Te is..... :o :o

Én napok óta olyan vacakul vagyok..fáj a gyomrom, fejem, hátam, görcsölget a hasam..tiszta ideges vagyok, nem találom a helyem...

Három napja csak törölgetek és takarítok kínomban, semmihez sincs kedvem és türelmem...

Nappal arra várom mikor lesz este, hogy vége legyen ennek a napnak..éjjel meg azt várom mikor lesz már reggel..... :shock: :shock:

Szóval én a végemet járom már.....de jó lenne ha szerda lenne és legalább már látna a doki.... :rol :roll:

Jó lenne tudni, hogy áll a méhszájjam, utoljára 2111 volt, azóta elhagytam a dugeszem és volt jó pár jóslóm is.. :roll: :? :shock:

Kép

Kép
tasin

Ha a pocak keményedés egyenlő a fájásokkal,akkor nekem most egyre sűrűbben van és bököd kicsit a derekam is. Ez is lehet még a hipohondriááám???Vagy ez már Jeeeel??? :shock: :shock: :shock:

kocska

Ha a pocak keményedés egyenlő a fájásokkal,akkor nekem most egyre sűrűbben van és bököd kicsit a derekam is. Ez is lehet még a hipohondriááám???Vagy ez már Jeeeel??? :shock: :shock: :shock:

Lehetz még az idén megszülök??? :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Tasin te jobban állsz, mint én.Látom érzed a veszted rendesen.. :lol: :lol:

A szülésznő szemével

• Ha a kismama még nem végzett a takarítással, ablakot pucol az egész család, befőznek és fagyasztanak, akkor már csak pár nap van hátra…
• Szülés előtt megváltozik az anya arca, bőre, szája, hangszíne.
• Ha váratlanul laza széklete volt, nagyjából tizenkét óra múlva elkezdődik a tágulási szakasz.
• Ha a fájásokról még képes bármi is elvonni a figyelmét, akkor azok még csak jósló jellegűek.
• Ha a kismamának már nincs kedve sehova se menni, még telefonálni sincs ereje: közeleg a szülés.
• Ha jó étvágya van a kismamának, még várunk néhány napot.

kocska

Kocska!

Szerintem az már lehet a jele persze nem értek hozzá.
Ma nekem is a gép szerint tök sok fájásom volt és én is csak keményedéseket érzek mondjuk elég sokat, de fájás szempontjából nem vészes és még egész nap érzem a derekam, hogy fájogat, de még elviselhető.

Kép
evike79

kocska!

- takarítás 68x megvolt.. :lol:
- hát a hangszínem nem tudom, de a szám olyan mint a pontynak
:shock:
- székletem nem laza, de egész nap nagydolog ingerenciám volt, több-kevesebb sikerrel..
- a fájások azért nem annyira veszettek...( bár az első szülésemnél sem voltak elviselhetetlenek...úgy kitágultam 4 ujjnyira, hogy közben büféztem, zuhanyoztam..és a végén fenn akadtak a szülésznő szemei amikor megvizsgált..)
- kedvem az már marhára nincs sehová menni, egész nap csak kódorogtam a lakásban....
:shock:
- étvágyam nincs... :roll:

Sőt, apa az előbb " felajánlotta" a természetes szülésindítást, és még azt is visszautasítottam...... :lol:
pedig napok óta fűzögettem, de eddig nem akarta, mert fél...... :oops: :roll:

Mindenesetre amikor látta hogy mennyire nyüglődöm, az összes táskát kipakolta az előszobába és kirakta a ruháit is.... :lol: :lol:

A fene bánná egyébként, ha még kivárnám a hátralévő időt, csak ne lennék ennyire vacakul..

Most iszok egy pohár vörösbort lazításképpen, hátha nem leszek feszült ennyire, de még az sem esik jól...mondta is apa, hogy akkor tényleg szarul vagyok.. :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

az előbb találtam ezt:
http://www.kismamablog.hu/szules/a-szul ... anak-jelei

persze egyből beparáztam az én 2111 értékemnél mit ír......azóta meg kiesett a dugeszem is....
az a parám, hogy mi van ha én is rejtetten vajjudom, aztán nem érek be :shock: :shock: :shock:

( na aztán majd fogadjunk ott szenvedek még 15 órát, az lesz a vége :roll: :roll: )

Kép

Kép
tasin

kikocska: köszönöm, örömmel látlak, és örülök ha tetszik.

tessék most már szülni!!! :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Na én akkor nem nyugodtam meg amiket tőletek olvastam.
Elmondom, hogy én egész nap feküdtem a kanapén, kivéve mikor elmentünk ebédelni apósékhoz délben.Egész nap kakilnom kell de vagy nem sikerül vagy nevetségesen kevés és az is nagy nehezen jött ki.
Telefont egész nap nem vettem fel nincs kedvem beszélgetni senkivel.
Ja és a derekam meg leszakad és mensis görcseim vannak néha.Enni viszont bírok.
Mondtam is apának éjjel indulok vagy 2 napon belül!
Csajok lehet, hogy a mi babáink összebeszéltek és egyszerre akarnak jönni?Megindul megint a baba dönping?
Tasin nekem 1111 a méhszájam. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D

SZÜLNI AKAROK!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

na, na, na!
jön holnap egy hidegfront, lehet, azt érzik a babák! Kifelé mindenkinek, akinek itt az ideje! kívül tágasabb!!! (és mikor ezt mondom, komolyan is gondolom :D )
Holnap reggel ilyen hírekre akarok jönni, hogy bent vagyunk a kórházban...

ja, tünemény meg viri taliztak a kórházban, nekem tök kiment a fejemből, hogy mindketten mávosok :) örömmel írtam tüneménynek, hogy ő is szült :):):) egyébként fáj a sebe, de különben jól van.

megállapítottam, hogy misi megnőtt egyébként. az elmúlt pár napban már rájött, hogy nem kell összehúznia magát, és nem kis picike csomag. Mindig gabka szalagja jutott eszembe, mikor ránéztem, és már egyre kevésbé :) Eddig egy kis dugó volt, most már kezd babaformája lenni, ahogy lefektetem mondjuk a felhúzott térdemre, vagy ilyesmi. ezt szereti is nagyon. de azért olyan jó volt a kis gombóckát csomagolni, fogdosni... nem tartott soká...

cat, csak arra gondoltam, hog yírtad, hogy éjjel fenn voltatok sokat. szóval ha ilyen van, mi majdnem tutira sorstársak vagyunk :) ha meg nem sárgul, nem baj, ha nem hízik, meg alszik, én azért aggódtam, mert sárgább lett. de a képeken, amiket feltettél, olyan normális színe van marcinak :)

dementik, gratulálok a korai mérlegtelenítéshez! tök igazad van! elég hetente egyszer mérni, ha az rendben van, meg a pelusok pisisek, nincs gond tutira!

na, megyek, már most riasztás van... :O kicsit keveset aludt ma, lehet, az a baj...

kikocska

Sziasztok

Kikocska : köszi az instrrukciókat. Nekünk Baby control légzésfigyelönk van, de monstanában már nem riazt be (kop-kop) hason alszik, szerintem az elem lehet lemerülve, mivel ezt kölcsön kaptuk és ki tudja mikor volt kicserélve az elem.
Tegnap egyet csipogot, de utána semmi és a zöld lámpa sem éget, szóval nem tudom mi lehet.

2 napja már az ágyikojában alszik a szobájában és nagyon jól van, 20:30 általában befejezi a szopizást, mondjuk Ő egy óráig szokott körübelül szopizni, és hol éjfélkor hol fél kettőkor kell fel utána és a következő szopizás 5:00-6:00 óra körül szokott lenni. Nekünk a d.e. szokott inkább zürös lenni, a reggeli szopizás után, már ugye nem alszik és csak kinlodik, már szinte csak ölben akar lenni, pedig nem szokattam rá, de biztos már igényli hogy foglalkozzanak vele, utána a 12:30 szopizás után ami szintén 30 perc -1 óra utána van hogy 5-ig alszik, megint nyügi és 7:00-7:30 kor a fürdetést kiparancsolja és utána megint szopi, és alszik.

De amugy nagyon édi baba.

Képet majd rakok fel csak még csinálnom kell.

Még mindig nem mértem meg magamat, hu és ráadásul ma anyunál voltunk ott volt mérleg és elfelejtettem.

Na megyek eszek valamit, meg még maradt tej a cicimben, nem tudom hogy lefejjem-e?
Puszi mindnekinek, várom az uj babákat.

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Én még egyben, de már igy estefele vannak ilyen nyilallgatások. És közben mozog a baba és be is keményedik.

Ha van vmi akkor üzenek Kocskának.

Köszi a táblábva valo részvételt, de a dátumot átirnád 04.16.-ra? Köszi

Eltelt a husvét is a csajok örültek, hogy meg lettek locsolva, adogatták a fiuknak a tojást, amit ők festettek.

Jo éjt!
encike 2

Ahogy elnézem van még egy pár hipohonder mellettem :lol: :lol: :lol: :lol:
Amit leírnak mindjárt én is produkálni akarom....
Csak az a vicces, hogy a sok hipohonder....mind beelőz :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?

Nekem uszott a mai dátumom is!
NA DE MAJD EGYSZER!!!!!!!ELJÖN A MI IDŐNK IS!!!!
:lol: :lol:
CSak ugye mi udvariasak vagyunk.... :roll: :roll:

kocska

Jó reggelt!

kocska: na jó lehet bennem egy kis hipochonder de reggel 5 megint görcsöl a hasam! :shock: :shock:
Remélem ma beindul valami! :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Most éppen a friss kiflimet eszem meg a kakaómat iszom és utána megyek szépen tv-ni hátra tudok egy kicsit még aludni! :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok Hiposok!!! :lol: :lol:

Nekem jót tett a tegnapi egy pohár vörösbor.Annak ellenére, hogy voltam kinn 4x WC-n elég jól aludtam...Igaz 5 óta fenn vagyok...

Semmi fájás,semmi depi... :wink:

El is határoztam, hogy beülök az autóba és elmegyek csavarogfni máma...legalább nem a " tüneteket" figyelem... :lol:

Tiszta gáz, hogy harmadik terhességem és mégis ilyen tanácstalan vagyok..

De mind a három teljesen más volt, mind fizikailag, mind lelkileg és testileg is másképp éltem meg a dolgot... :?
Plusz az életem körülményei is teljesen mások voltak.. :roll:

A két eddigi szülésem is homlokegyenest más volt, de úgy látom ez lesz a harmadik irány..... :shock: :shock:

Gabka azért jelentkezz ha van valami komoly !!!

Kép

Kép
tasin

Jó reggelt mindnekinek!

Kikocska!

A sárgaságot én is nagyon figyltem Marcinál, mert hajlamosabb volt rá, az én terhességi diabéteszem és az Rh összeférhtetlenség miatt is. De semmi.

Viszont nem aggódom, mert megvan a napi 4-5 oisi-kakis pelus. Így nagy gond nem lehet szerintem.

Éjszaka ma nem kellett Rád gondolnom.
Remélem egy jó időszak kezdete volt ez az éjszaka. Este 11-kor szopi, és aztán alvás reggel 7-ig. El tudnám fogadni az ilyen éjszakákat. :D

Lányok!

Tele vagytok szüléstjelző tünetekkel. Irány a kórház végre!
Vendég

Sziasztok!

NA úgy látom tünet van mindenhol.... baba meg sehol! :?
Szerintem rendesek voltak a babák és hagyták hogy jót együnk még a húsvéti kínálatból.... aztán most...
Legalábbis remélem! Nekem már minden rossz a lábaim mint egy vízilóé, hasam is produkál... csak Csanád nem szívesen mutogatja magát! Szóval remélem elindulnak a sor elején a babák hogy mi se várjuk ki....

Nagyon jó babáitok vannak lányok, ahogy olvasom 1-1 nyügisebb éjszaka után azért alszanak rendesen! :)

Na a mai adag CTG-seket várom a hírekkel... vagy az sms-ekkel... aztán holnap megy a másik fele... mert amennyire emlékszem ma meg holnap megyünk mindannyian! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Én már nem is figyelem a tüneteket, úgysem én döntöm el, mi lesz. Vannak derékfájásaim és gyenge jóslóim, de egyelőre annyit rúgkapál, hogy gyanús, valami vízilóbébi van odabent.
Holnap megyek vizsgálatokra, sztem megint közli a doki, hogy 2000, nem megyünk még sehova :P . Azért viszek majd cuccot, az a tuti szülésgátlás :D .

icamica

hát itt nincsenek babák...:( mi csütörtökön megyünk csak CTG-re vizsgálat nincs, dokim sincs a héten. Szóval még 7 napot ki kell bírnunk együtt.

de a többiek belehúzhatnának már :)

Kép

bogyó_beo

Nekem még mindig görcsöl a hasam de amúgy semmi.Én is majd csütörtökön megyek a dokihoz ha addig nem történik semmi.Mondtam apának ma fokozottan nézze a telefonját!!! :D

Kép

Kép
gabka7926

Persze nem árt, ha be is kapcsolja :D

icamica

Sziasztok!

Demetnik! Szerintem Lilivel minden rendben, szépen elkezdett gyarapodni!! A szopizással is minden rendben lesz, csak nyugodtnak kell lenni!!! :lol:

Lili! Nálunk Pepe is hasonlóan "működik"!! Sára is ilyen sokáig szopizik? Pepe is imád elidőzni rajta... De van, hogy elalszik, beteszem a kiságyba, aztán tekereg, tekereg, és rájön, hogy még nem evett eleget, és folyt. köv...
De olyan is van, hogy 20 perc alatt beszippantja a 100-át. (erre van most beálva, mármint a 100-ra) Tegnap volt 120 is, de totál KO lett tőle!! :oops:

Jajjj kismamik! Annyira sajnállak titeket!!! Már megkönnyíthetnének titeket ezek a kis "csomagok"!!!

Kép

Kép
eda7

Tudja valaki, hogy hány óra mulva eszi a baba is azt a tejcsivel, amit mi elfogyasztottunk?

Ma nincs új babus?

Kép

Kép
eda7

Na, hello!

Hát, ha az étvágytalanság jelent valami szülés-félét, akkor én egy darabig biztos nem szülök. Folyamatosan tömöm magam, elsőrorban édességgel :oops: ….tiszta lelkifurdim van miatta, de iszonyú torkos lettem!
Egyedül az igaz rám, h nincs kedvem sehova menni, de ezek szerint ez még kevés!

Eda, köszi az együttérzést!!!
Hát igen, most irigylünk Titeket, még az alvási nehézségek miatt is, bezzeg, ha majd mi nem alszunk éjszaka, akkor nem leszünk ilyen vidámak! :lol:

Kicsi gyönyörűségek, mindegyik olyan kis szépséges!

Tegnap Emma ült az ölemben, amikor éreztem vmi kellemes meleget csordogálni a combomon. Már épp kezdtem örülni, amikoris rájöttem, h csak a kisasszony pelusa csúszott félre és az ébredés utáni pisi volt az! :roll: :wink: Ilyen az én formám…..mondjuk már azzal is megelégszem, ha pár nappal jön hamarabb a fiatalember (csak nehogy túlórázzon), mondjuk 22-én! Most aláírnám boldogam!

Kocska merre vagy? :shock: :!:

Cat, Benivel mi van?
Jobban van vagy elkapott valami nyavalyát?

Evike, az jó, h már egy ujjnyi vagy, ennyivel is közelebb vagy a bébihez! Meg ennyivel könnyebb lesz a szülés.

Demetnik, sztem jól csinálod, legalábbis ez nálunk is bevált Emmával. Aztán, ha kevesebb vmiért a tejci, vagy fejlődési ugrás van, akkor megkínáltam a másikból is még.

Tasin, ne légy már ilyen kis pesszimista!!! Simán beérsz és hipp-hopp kint is lesz a kiscsaj!!!! :wink:
És apát nem tudod vhogy mégis meggyőzni??????? :oops: :oops: :oops: Nekem van egy ötletem.. :oops:

Ica, hát akkor ne vidd a cuccodat! Hátha bejön!

Zsu
svs

Az a baj, hogy nekünk is 40 perc a kórház, így a párom nagyon figyel rá, hogy berakja a nagy táskát. Nyilván nem akar 2X fordulni pláne, hogy már a múlt héten is pedzegették a befekvést a vérnyomásom miatt. Túl szemfüles :D

icamica

Csak gyorsan egy kép,hátha motiválja a szülnikészülöket :lol: :lol: :lol: (magamtól adtam rózsaszinü ruhát a kiccsajra :shock: :lol: ) Kép

Kép
Kép
gizu

Gizu!
Nem semmi hajasbabátok van nektek!!! Mintha 3 éves lenne!!! :lol: :lol: Nagyon édesek együtt!!! :lol: :lol:

Zsu! Már azt hittem, ahogy a meleg folyásos dologhoz értem, hogy szültök!!! De becsaptál még engem is... :oops:
Én akkor jártam így, amikor megszültem, és már az egyágyas szobában voltam Pepével. Nagyon kellett pisilnem, éjjel, de szopizott. Alig vártam, hogy elaludjon, és kimentem a wc-re. Ahogy bementem, azt éreztem, hogy valami folyik... hirtelen az jutott eszembe, hogy magzatvíz. Utána az, hogy hiszen már megszültem, és bevallant, hogy hoppá, akkor bepisiltem :shock: Még jó, hogy a vastag betét volt bent. De nem semmi, hogy a normál szülést követően miket tud produkálni az ember. Még mostanában is van, hogy nehezen tudom visszatartani a pisit, de már közel sem olyan, mint akkor volt. Egyszerűen nem is éreztem, hogy pisilek. Szégyen ide-oda...
Ica! Akkor inkább tegyétek be azt a táskát! (nekünk már másfél héttel hamarabb a kocsiban volt, pedig még dugóban is 40 perc a kórház, dugó nélkül 20 perc...)

Kép

Kép
eda7

Nem fogjátok elhinni:
CTG-eredmény: Luca szívecskéje oké, méhösszehúzódás szinte 0.
Doki vizsgálatának eredménye: számoljuk újra a szülés várható időpontját. Számoljuk: április 20.!!! A 13-a helyett!!!???
Azt mondta, hogy az első UH alapján a 20-a a helyes dátum. Mivel másik orvosnál kezdtem annak idején, Ő az általa adott dátumból indult ki. Most azonban ellenőrizte, és módosítja a dátumot 20-ra. :evil: :evil: :evil:

Ezek szerint még van, több mint 1 hetem. (Ezért nincs nekem semmiféle fájdalmam).

Zsu!
Légy szíves módosíts a táblában! Nem akarok a középmezőnyben "pofátlankodni". Köszi!

Kocska!
Kiestem mellőled, úgy hogy rajtad a világ szeme!

Egy pozitívum azért történt ma: talán elment a méhnyakdugóm. Bár ez sem biztos. Épp végeztem a WC-n, és amikor megtöröltem a puncim, akkor barnás nyálkás lett a papír. Elég erőteljesen. Lehet, hogy ez az volt? Vagy egyszerűen a doki vizsgálata miatt váltottam barna színűre?

Egyébként, azzal vigasztalt, hogy a múlt heti szűk egy ujj helyett, már bő egy ujjnyira vagyok nyitva. Micsoda öröm! :roll:

Gabka!
Basszus, Te mindjárt szülsz! Szerintem, ezek tök egyértelmű előjelek.

Kép
gesztenye74

jajj... gesztenye... ez nem jó hír!
Már nem mintha nem mindegy lenne hiszen akkor jönnek amikor akarnak ezek a babák... de azért számol vele az ember!

Kocska nagyon nincs ma.... vajon????

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Gesztenye: akkor mi egy napra vagyunk kiírva!!Végre valaki az én versenytársam is!
Szégyen ide vagy oda én egész nap feküdtem úgy mint tegnap próbálok pihenni ezerrel ha beindulna a dolog!

Kocska: hol vagy??????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Gizu: nagyon sok Boróka haja az szent!Na és Boti sokat piszkálja?

Eda: egyszer becsöppent eléggé nekem is a pisi mikor fújtam az orromat! :oops: :oops: :oops: :oops: Nem baj lesz még ennél cifrább is!

CSAJOK A TÖBBI BABÁRÓL IS VÁRUNK FRISS KÉPEKET, HOGY BEINDULJANAK A BABÁK NÁLUNK IS! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
gabka7926

CSajok vagyok!!
GABKA te már valahonnan ismersz engem!!! :lol: :lol: :lol:
NST után beugrottunk mamámhoz, mert a kórház mellett lakik, közben szólt anyu, hogy bejött a városba, Attila átpasszolt neki, Lidliben, majd pennnnny, aztán tecccsó meg ez az ,hát tudjátok hogy van ez......ha menni kell.....azaz még lehet.....
vettem 1 tök jó fölsőt, bár jó drága volt, de azt mondta anyu megérdemlem. Majd szólok Attilának,hogy ismét elfelejtett húsvétra nekem ajit venni, igy segitettem neki, már csak ki kell fizetnie. Mondtam ugy is mindenki a gyereket fogja ünnepelni ,ha szülök nem engem, én majd az uj fölsőben flangálok a kórházban.
Dokim ma sem volt, ugy hogy maradt a terv, hogy csüt. reggel befekvés.
Holnap reggel sem szülhetek, mert a párom viszi az annyát Pécsre a szivcentrumba, csüt. meg hozza, de maaaaaaaaaaaaaajd egyszer :lol: :lol:

kocska

Na már azt hittem fű alatt mész szülni!

Tasin: a ti kutyátoknak volt már begyulladva a szeme?bagirának tegnap óta hol tiszta piros a szeme , hol semmi baja.Egyszer csak az egyik szem, utána mind 2.Holnap hívjuk hozzá az állatdokit.Lehet, hogy allergiás vagy ez egy fajta betegség lehet?Remélem tudsz rá valamit mondani. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Szerintem kocska tuti rendi, és nem csak a babát, hanem már azt is fogjuk tudni, ha megy a kórházba, ugye, kocska?! én bízom benned nagyon :) mert te is akarnád tudni, és így biztos írsz nekünk :)

Misi egészen el van romolva egyébként, én nem tudom, mi lehet vele, mindenesetre nagyon olyanokat csinál, mint réka annak idején, attól eltekintve, hogy réka végigüvöltötte az ébrenléteit (csak alvós képek vannak róla szinte :) ) misi sokat nézeget, bár főleg kézben szeret, meg legjobban a felhúzott térdemre fektetve. szóval elég nehéz időket élünk. keveseket alszik. Éjszaka is kelt most vagy másfél óránként. És vicces volt, mert este fejtem, mert azért éjjel háromóránként szokott enni, és valahogy fullon voltam, és persze, hogy már 9kor elkezdett kelni. és egész éjjel szenvedett, valszeg a hasa fájt. Azért mindig volt annyi, hogy teljesen jóllakjon, és reggel már megint fejhettem volna akár, de eleinte én is aggódtam, hogyna most mi lesz... Volt egy igen durva műsora, annyira sírt, hogy levegőt sem vett, nagyon ijesztő volt, és valahogy beugrott, hogy rékánál ajánlották a viburcolt, hogy a hülyeség kimenjen belőle, és hihetetlen volt a hatás. benyomtam a kúpot, és a lila, görcsös gyerek fél perc alatt, mire ráraktam a pelust teljesen elcsendesedett, és békésen aludt. Még másfél órát mondjuk, de utána is csak kelt, kis cici, és aludt vissza. ez homeopátiás kúp egyébként...

Eda, nem tudom, a tejbe hogy mennek át a dolgok. Többmindent is olvastam, ésszerűen a 4-5 óra lehet...
na, mennem kell, anyukám nem bír a misivel...

kikocska

Sziasztok!

Itthon vagyunk végre! MOst még visszaolvasni sem tudtam, pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy állunk baba-ügyben. Janka egy tündér, IMÁDOM!!! A részletes szüléstörténettel inkább megvárnám, amíg mindenki megszült. Röviden: csütörtök este kezdődtek a rendszertelen fájások, majd némi vér is folyt belőlem, de először betudtam az magzatvíz vizsgálatnak. Majd miután egy szemhunyásnyit nem aludtam a fájásoktól, úgy döntöttünk,hogy bemegyünk a kórházba, nézzen meg az orvos. Rögtön be is öltöztetett, 2 ujjnyira voltam már nyitva és szivárgott a magzatvíz is. Először délre, majd 6-re ígérték Jankát, végül este 7 lett belőle.

és egy kis videó Jankáról és Apáról:

http://www.youtube.com/watch?v=FrEDZPcC0KU

Kép

Kép
sildi83

csodaszép :,)

Kép

bogyó_beo

Sildi: nagyon szép Janka!!!És apa, hogy fogja az ő pici lányát!MOST SIKERÜLT MEGRÍKATNI!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :D
Hogy tették fel?Én már annyiszor próbáltam,de soha nem jön össze. :roll: :roll: :roll: :roll:

Tasin: itt volt az utcában az állatorvos az előbb és apa elkapta!!!!Azt mondta lehet, hogy allergiás a virágporra és adott neki valamilyen cseppet.Majd jövő héten eljön és megnézi ha nem javul tőle.

Remélem Andris is látta lelki szemei előtt milyen szép csajok vannak idekint és kiakar hamarosan bújni. 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
gabka7926

Csak gyorsan pár kép azoknak akik hiányolták:

Kép Kép Kép
Vendég

Gabka!
A mi kutyánknak nem volt még ilyen a szemével... :shock:
De hátha akkor megoldódik a dolog....

Gizu!

Mekkora haja van ennek a csajszinak!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Tündéri!! :lol:

Sildi!
Milyen szép ez a kis lány! Nagyon nagy a szerelem úgy látom apa és közte!!!! :lol: :lol:
Remélem nálunk is így lesz..

Cat!
Nagyon szép a Te kisfiad is!Olyan kis okosan néz.... :lol: :lol:
Tiszta apukája!!!

Lányok én ma szétcsavarogtam az agyam...voltam mind a két babás barátnőmnél...jól megdajkáltam a piciket, hátha Mira féltékeny lesz és kibújik. :lol: :lol:

Jól kinyúvadtam, most meg takarítok a változatosság kedvéért.. :roll: :roll: :wink:

Zsu.....apa már hajlott tegnap a dologra, csak addigra már én éreztem magam vacakul....de majd annak függvényében amit a doki mond holnap meglátjuk és esetleg bevetjük a szülésindítást... :oops: :oops: :oops: :wink: :wink:

Kép

Kép
tasin

itt van egy kis videó a fürdőszobai titkokról:
http://www.youtube.com/watch?v=1CutlYfa ... re=related

:D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X