na, kicsit idefértem
eda, ettike patrikkal toxémiás lett, és ki kellett venni.
Sajnálom, hogy nem jött össze a természetes szülés, de azért Alex a lényeg
remélem mielőbb látunk majd róla képet
Eda, liliana! öltöztetésnél én azt szoktam szem előtt tartani, hogy mindig egy nem túl vastag réteggel többet, mint amit magamra vennék. És ilyen picinek még nem tudnak izzadni, még nem alakult ki a saját hőháztartásuk, ezért is kell figyelni nagyon, hogy mennyire öltöztetjük őket túl, vagy alul. Most mondjuk van rajta egy hosszú ujjú body, egy ujjatlan nem vastag rugi, meg négyrét hajtva a polár takaró, mert nyitva van az ajtó. Alszik. És lehet, hogy ez egy kicsit túlzás.
Liliana, a szoptatással meg szerintem jól csinálod. Ha kér, kell neki adni, és akkor elég lesz. Ha fejsz, akkor még több lesz. Miután fejtél, és azt gondolod, semmi nem jön több, a baba még 20-30-40-et ki tud belőle szopizni, ő sokkal hatékonyabb mellszívó
Majd olyan 12 hetes kora körül lesz egy nehezebb időszak, akkor ugranak egy nagyot, többet akarnak enni, közben nekünk is van egy hormonális változás, és akkor szokott az lenni, hogy kevés a tej, de ilyenkor egy pár napos összebújás, és akár óránként cicire-tevés szokott segíteni, kevés kivételtől eltekintve.
SZoptatós teának meg a Naturland Fitolac teáját ajánlom. De nekem pl a csipketea meg a csipkeszörp is már szaporít.
Eda, lehet, hogy kicsit kevesebbnek tűnik, holnapra viszont jobb lesz.
Egyébként ha valakinek nagyon sok teje van, és fejni akar, de nem tudja, mit csináljon a tejjel, van egy anyuka, akinek négy hetes a babája, a harmadik, és tejmirigy elégtelensége van, és minden csepp anyatejnek örül... szóval csak szóljon, ha valakine van sok felesleg, mert van, aki örülne neki. 16. kerületiek, és elmennek érte.
na, közben itt egymást érik az események már megint, borzasztó
nándi jött sírva, hogy kint akart pisilni, csak elfelejtette lehúzni a gatyáját
Réka meg valami óriási bogarat fogott, és azt abajgatja, misi meg hol alszik, hol nem. asszem nem is írtam, hogy azzal honorálta a kistesót hogy éjszakára se kell pelus. azért van néha baleset, de a pelus csíp...
Meg tegnap kipróbáltuk a fürdetőfotelt. pár napja leesett misi köldökcsonkja (a cső, amit rángatott a kistesó, mikor éhes lett)
Bogyóbeó, szoktam ám titokban olvasni a blogodat, és jó olvasni nagyon
na, egykezes lettem, lépek...