Sziasztok Drágáim!
Hogy telnek az ünnepek?
Nócika
nem baj, hogy nem emlékszel, és nem írsz mindent, a lényeg az, hogy itt vagy.
Húú milyen utazási tervek vannak! NY, Párizs,Egyiptom? De szép helyek ezek!
Nem vagy te genya Szívem! Csak megvéded magad! Igenis keményíts meg, mert szemét alak az mindenhol van.
A fogyival én 8 kilónál tartok. Ill. Most 7, mert a tegnapi otthoni zabálás meghozta az eredményét.
Apa 10-nél. MÉg végigcsiáljuk ezt a 3 hetet, és utána reménykedünk, hogy nem hízuk vissza drasztikusan. Lehet, hogy megint elkezdjük majd. van még mit ledobni.
Annak az embernek nem szent a húsvét? Fura, hogy most ment szántani.
Na én nem tudom, miért épp nyuszi hozza a tojást.
Te a sonka levéből főzöd a babletyit? Na ilyet sem hallottam még. de nem rossz ötlet.
a vendégek végül elmentek? De azért ez nem semmi, hogy mindenki készül a fogadásukra, ők meg sehol.
HOl akart apa napozni? Pláne meztelenül.
Ja, most olvasom. Na én is erre gondoltam, mert a kert azért elég nyitott.
Enis
Ja... Bocsi, én valamiért úgy emlékeztem, hogy balettozik a lányod.
Azoka cipők tök jók. Én is szerttem őket. Könnyű, gyorsan felvehető,é s kényelmes.
nagyon jól kombinálható szoknyával, nadrággal is.
Milyen volt tesódékkal? 4 éve nem jön a baba? Húú az jó sok idő. ez fura, hogy babát akarnak, de az inszemtől meg óczkodnak.
Mentek még valahova az ünnepek alatt?
Kati
Megint mamáztok? De jó!
Köszi az eggyüttérzést a PCOS-el kapcs. Igen, emlékszem, hogy te ajánlottad anno azt az oldalt. Én már pencegettem apácskának, hogy van ilyen gyanúm, de mivel a doki nem mondott ilyet, elvetettem. De most bebizonyosodott.
de nem baj, legalább kiderült.
Nekem a cukrom az jó. Megcsináltattuk a terheléses cukorvizsgálatot kb egy hónapja. Az teljesen jó lett. Nekem csak a tüszők, a mensizavar, és a hízás, ill nem könnyű fogyás a tüneteim. eddig. A hormonok majd szerdán lesznek megvizsgálva. Akkor megyek vérvételre.
Nem irt még gyógyszert, mert előbb tudni akarja a biztosat.
Köszi, ha van kérdésem meg foglak keresni. egyenlőre még nem igazán tudom mi is ez. De utánaolvasni nem akarok, mert nemhergelem magam feleslegesen. Majd, ha lesz valami konkrétum, esetleg olvasok majd. Azokat a történeteket egyébként olvastam, és tudom, hgoy nincs semmi veszve.
Kitty
De ügyes vagy! először csináltál sonkát? BIztosan nagyon finom lett!
Akkor jöttetek be a városba?
Tesómékkal annyi volt a program, hogy a srácok kimentek délelőtt horgászni, jó korán indultak, aztán tesóm meg én kisétáltunk anyuékhoz 10 körül a kertvárosba. Ott voltunk 5-ig, a fiúk 2-3 körül jöttek. JÓ buli volt.
Este tesómék mentek haza, mert ma mennek mamáékhoz, faterékhoz locsolkodni.
Én meg itt maradtam egyedül.
Nektek milyen jó programotok volt.
kocsimosás, és főleg a napozás.
Bridget
Hogy sikerültek az ünnepek? gyere már és mesélj!
Jajj most látom, hogy merre vitt apa. Hát ez gyönyörű!!!
Milyen aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam. Remélem egyszer én is eljutok egy ilyen helyre.
De jó lehetett!
irigy-irigy.
Csináltatok képeket?
Muti meg!!!!!!!
Várunk ma!
Szijjjaaaaaa!
Látom közben meg is érkeztél. !
Neked olyan kicsi lábad van, hogy elég a gyerekcipő?
A traktoros csávót a traktor szóval találtam.
Direkt Kittynek kerestem.
Persze addig- addig. kerestem, míg beletrafáltam abba a fazonba, ami nem tetszik neki.
De majd egyszer találok olyan fazon is, aki tetszik neki.
a párodnak akkor ténlyeg anyajegye volt. A szemölcs az tényleg a bőrkinövés.
Várom a szőke képet!
Nagyon kíváncsi vagyok ám, hogy hogyan állt. De biztosan jól !
Örülök, hgoy ilyen jól sikerült a tegnapi napotok!
És apa meglocoslt!?
De édi!
Jajj de szép lehetet Disney Land!
Nagoyn irigy vagyok rá! Kérek még képet!!!!!
Melaszka
Azért nem lehet ott olyan vészes a helyzet kiló ügyben.
Majd lemegy ám az is.
Ti merre töltitek az ünnepeket?
Marcinak meg jön a foga? Hurrá!!!!!!