Sziasztok
Alice!
Bár Zita sok dologra válaszolt, inkább én is egyenként megválaszolom akérdéseidet...
Nagyon sz.r, befeküdni egy nappal hamarabb... Nagy szüksége lesz rád a lányodnak!!!! Lesz vérvétel, EKG stb.. nekem egész nap remegett a lábam. Este bejön az anesztes, megbeszéli a lányoddal, hogy altatást vagy spinált kér-e.
Éjjel persze nem tudtam aludni az izgalomtól.
Reggel lesz beöntés meg borotválás is.
Nekem sok bajom volt a tejcsivel. Tápszeres mami vagyok, de nem érdekel. Az a fő, hogy gyönyörű, egészséges kiegyensúlyozott lányom van
Egyébként nekem időben lövellt be, csak mennyiség nem volt...
Szerintem kisebb trauma a "kikapás" mint több órás vajúdáson keresztül, átpréselni magát előre a szülőcsatornában
De lehet, hogy ezt már csak saját magam megnyugtatására gondolom így
Sok hónapom volt arra. hogy belenyugodjak az elkrülhetetlen császárba.
A felépülés utána lényegesen hosszabb idő, mint a hüvelyi szülésnél. Ha nem emeli fel lányod a fejét, akkor valóban kicsi az esély a fejfájásra.
A műtét előtt, közben és utána is több infúziót kap majd. A katéter benne lesz 24 órán keresztül.
Ezt GYŰLÖLTEM... (az infúziót meg a katétert...)
Nálunk az örző a harmadik emeleten volt, fizetős szobába kértem magam, de csak a műtét utáni nap délutánján mehettem át!!!!
Volt utánam egy császáros anyuka. Aznap műtötték amikor én már túl voltam a 24 órán. Elmondtam neki, hogy az első éjszaka rettenetes. Furcsa.. ráadásul a gyerek is valahol lent van a csecsemőosztályon.. engem ez akasztott ki...
Azután szerinte nagyon jó volt, hogy erre felkészítettem, mert nem is volt annyira szörnyű így. Tudta mit várjon
Kaphat majd a lánykád fájdalomcsillapítót, én csak egyet kértem. 3 van előírva.
Huh most ennyi jut eszembe.. Megpróbálom megkeresni a szüléstörténetemet és elküldöm neked, ha megadsz egy e-mailcímet
Egyébként a legjobb az egészen, hogy teljesen elfelejti az ember. Én akkor pár napig azt mondtam, nem akarok szülni többet, főleg nem így, de most már újra mennék
Puszi!
Emő