Sziasztok!
Utólag is kellemes Húsvétot Mindenkinek!
Krisz
Nagyon csini vagy a képeken, az elsőn olyan a pocid, mintha már kb. 4 hónapos kismami lennél
Vicuska
Nem semmi, még Szentendrére mész kiruccanni?
Hát, jól bírod az utolsó napokat, én nem mertem már sehova kimozdulni ennyi idősen.
Azért a végefelé már felfogod, hogy tényleg terhes vagy
De kitartás, már csak napok kérdése
Kutyusunk 2 napja sántít a jobb első lábára. Nem tudjuk mi történhetett vele
A kertbe nálunk egy 30 fokos lépcsőn lehet felmenni, mert a ház egy domboldalban van. Lehet, hogy nem szabadna lépcsőznie?
A vizslának nem ártott, az újfundlandinak meg tilos volt, mert eleve diszpláziás volt.
Nem tudjuk, hogy a jelenlegi kutynak árthat-e
Zapáné
Én is útálom a loccsot, csak a kisfiam, férjem, apukám és nagybátyám kap engedélyt, a többieknek nem vagyok itthon
Maminak ma van a szülinapja?
Ha igen, akkor nagyon boldogat
Tündi
Én nagyon lemaradtam, most hova költöztök???
Nem semmi, hogy Dóra 9 kiló
Albert március 13án, 1évesen volt annyi
Mostanság nem vagyok sokat gép előtt, Albert imád lent a kertben szöszmötölni. Vagy a strandra megyünk le néha, és hát hazainduláskor megy a hiszti
Tegnap meghívtam anyut, aput és persze a kicsifiamat, férjemet a Veszprém-i állatkertbe. Hát nem tudom, a másik fél ország, aki nem a Duna parton volt, az az állatkertben töltötte a napját. Szinte öltek néhányan egy parkolóhelyért.
3 órán át voltunk bent, Albertet főleg a gyerekek nyűgözték le
Uzsonnát az egyik padon evett, utána pedig picit sétált mellettünk, vagyis a babakocsiban kapaszkodott és úgy tipegett. Aztán egyszercsak hátra fordult, és elkezdett szaladni visszafelé. Nem tudjuk mit látott, vagy hallott
Annyira szaladt szegénykém, hogy a vége az lett, hogy fejreállt
Lenyúzta a homlokát
Volt sírás-rívás, de aztán amikor meglátta az oroszlánt, elhallgatott. Engem meg még most is a sírás kerülget, ha ránézek
Jelentem, hogy az a furcsa gyomorérzet, amit Kisrudinál, és Albertnél éreztem, 2 napja rámtalált
Talán most picit lenyugodhatok, hogy minden rendben odabent, szépen fejlődik Mazsolka
Férjemmel fogadtunk, ő kislányt, én kisfiút tippelek. Első kettőnél is nekem volt jó a megérzésem
Majd meglátjuk, lényeg az egészség!
no megyek, ébredezik a lurkó....
Sziasztok!