Helló Csajok!
Minden oké, csak kissé el voltunk havazva/fáradva
Ez a Húsvét.....jaaaj, csak a sonka az, amiért várom
De már az sem hoz úgy lázba...Éjfélre lett kész, mert 10-kor dobtam oda...mindegy...Úgy pihennék egy napot, de mostmeg mehetünk családmosolygóba
Jaaaaj, de semmi kedvem! Persze, Iván majd élvezi, hogy spriccelheti a nagyikat
Zsó
Nekünk paraffin olajat írt fel a dokinéni anno egy kv-s kanálnyit
Nagyon bevált. Sztem recept nélkül is kapható...
vkBrigi
Szegény Kristóf! Nekem ebben nem igazán van tapasztalatom...Én azt hallottam, hogy langyos kamillateába ültetve kell pisiltetni. Én körömvirággal kenném...már ha hagyja
Orsi
Drukk a házhoz! Remélem sikerül
Bori
A fűszerbazár nekem is nagyon!!!! Amúgy....nem vagyok kelet rajongó....
cukiBrigi
Köszi, hogy hiányoltál
Meg volt a terheléses cukor neked? Zsömi+tej vagy cukros lötty? Fel kell hívnom Vidadokit, mert én csak pénteken megyek hozzá és kedden már a 24.hetet töltöm, hétfőn nem tudok menni, szal mennyire veszik szigorúan a 24.hetet.....
Kopaszi képek tök jók! Egyszer talán majd mi is....
Dori
Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem!!!!
Kicsit várni akartam, hogy miként alakul ez a vezetés és kölcsönautó dolog, de sehogy
SZóval úgy fest nem lesz szükségem a terelőre
Bár utálok vezetni, nagyon nem bánom. Persze ha lenne saját verda....az más lenne...
övetrelő
Talán Judy
kérdezte...a Minimanóban lehet úgy kölcsönözni, hogy amikor visszaviszed, akkor a kölcsönzési díj levásárolható.
A héten nyílt napok voltak a leendő oviban. Tök buli, mert én is ide jártam, ugyan másik csoportba...de a lényeg, hogy az egyik ovónéni évfolyamtársam volt általánosban, ami az ovi mellett van
És anno ő is ide járt oviba, csak más csoportba....Drukkoljatok, mert a csoport, amit kinéztünk nagyon népszerű, elég nehéz bekerülni...legalábbis úgy tűnik. Ugye 25 hely van, ebből már 6 kilőve, mert ennyi kiscsoportos került ide évközben a nagyok mellé. A nyíltnapok alatt pedig ezen felül
27-en kérték, hogy ebbe a csoportba kerüljön a gyerekük és még nem volt meg a nyílt nap a leendő kiscsoportosoknak
Iván olyan boldog volt, mert csütörtökön délután tojásfestés volt az oviban, ahova az érdeklődők, így a leeendő kiscsopisok is mehettek. Végre bemehetett az áhított oviba
Azóta is menne, majd meglátjuk mi lesz élesben. Gyanítom más...
4D tök jó volt! Vidadoki nem tévedett a cuncimókust illetően
Igazából nem volt bennem kétely, de azért egy pici...Vagyis szerettem volna én is látni a saját szememmel, hogy tényleg Linda
Nagyon cuki kis arcocskája van és most is egy héttel hosszabb a combja, mint múltkor
Hosszúcombú dögös csajszi lesz
Még a szonográfus csajszi külön meg is jegyezte, hogy milyen hosszúak a lábai.
Igazán nem akarok itt ömlengeni a gyerkcömről, de agyameldomomtőle ez a gyerek
Hétfőn kapta a bringát és már 4-5 métert megy úgy, hogy felteszi a lábát a lábtartóra és olyan egyenesen gurul, mint a nyíl
Lejtőkön és kanyarokban már a 4. napon simán egyensúlyozott
Igaz, nem hajlandó egyetlen mondókát sem mondani, max a legutolsó szót és énekelni sem próbál, a számok tök hidegen hagyják, ő sok éves lesz, jobb esetben 3, de az biztos, hogy sok gyertya lesz a tortán
Naja, ki miben erős....
Na és akkor képek:
Bazi jó tojást festett! A 4 éve "működő húsvéti dekorációmban Zsoltinak idén sikerült eltörni a 4-ből 2 kifújt tojást. Szóval ez a piros olyan jó lett, hogy ezt tettem fel a töröttt helyére. Azóta ezzel dicsekszik, ha valaki betoppan hozzánk
Királylánykám
Íme az "óriási" pocakom
Ez ma készült, szal nagyon friss
Kellemes Ünnepeket!