Új privát üzeneted érkezett!

Veronikusz, eszmeletlen ez a ti csaladotok! :D en most probalom rabeszelni a paromat, h jovore vegyunk mi is nyulat Zsofinak husvetra, csak par napra eleg lenne, egyenlore tiltakozik...:) a degukra o is azt mondta, h vigyazzatok, nehogy hirtelen nagyon sokan legyetek!

Memme, kar, h ti nem tudtok jonni a kopaszira...esetleg egyszer, ha ugyis jottok fel vizsgalatra?

Orsi, jo lesz a haz! :) Meszaros nekem is a rubophent meg a panadolt mondta, ezekben paracetamol van, szedtem is neha, na nem gyakran, de van amikor barmi jobb, mint a fejfajas...

Bori, jok a kepek! legkozelebb ha megyunk a kopaszira, en el tudlak vinni, ha van ulesetek, ugyis arra megyek, az Alkotason.

Kepzeljetek, ma otthagytam Zsofit a nagymamammal a kertben masfel orara, amig en elmentem vasarolni, ott voltak a szomszed gyerekek, es tok jol eljatszott veluk, csak amikor visszatertem, es meglatott, esett le neki, h nem voltam ott, akkor egybol elkezdett nyuszogni, h vegyem fel...jol le is faradt mondjuk...:)

Boldog Husvetot Mindenkinek, remelem szep ido lesz, es jol fog telni ez a hetvege!

banana
 
 


apropo, motor, milyet es hany eves kortol aktualis? Zsofi mar lelkesen nyomkodja a dudat az unokatesok motorjan, de persze arrol meg nem er le a laba...

banana
 
 


Banana!
hát igen! állati ez a család :lol:
halak férjem irodájában, itthon csík, nyúl, degu :lol: és kezdem elhinni, hogy tényleg 4 gyerekem van :lol:

ha nem jönnék (bár ezt kétlem :lol: ) akkor:

NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 

 
 

Szép húsvétot mindenkinek!!!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Sziasztok!

Most nem olvastam vissza, majd jövök, de tényleg kéne egy jó ötlet anyucik, mert gáz a helyzet:
Szóval 4-5 napja csak bogyózunk, tiszta piri már a popsink, ahogy enni kezd, azonnal beindulna a kakireflex, de mivel baromira fáj Levinek, azonnal abbahagyja és sírdogál. Sztem részben ezért sem eszik rendesen....de most már az éjjeli szopi is kín volt, és óránként sírt fel, annyira nyomott. A pelusozó szobát meg meg sem lehet közelíteni, mert azonnal sírdogál a pelusozástól.
Laevolac, cukros kamillatea megvolt. Glicerinkúpra azt mondta a gyógyszertáros, hogy nem adható 2 éves kor alatt.
:cry: :shock:

Szóval, egyéb furfang? Vagy csak a hőmérőzés és várakozás?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok,

Boldog , szép napsütéses Húsvétot mindenkinek!!!!!

Zsó, jaj Szegény Levi. Nekünk is volt hasonló, mármint piros popsi és sírás mindne pelenkázásnál, nekünk vlmi krémet írt fel a doki, de hogy mi volt a neve?? naturlandos tubus volt, glicerine...vlmi, latin neve volt. gyógyszertárban biztos tudni fogják.

Kolos ma 3/4 6kor kelt, és 3/4 9kor már aludt. :shock:
tegnap is kétszer aludt, és a nagyi altatta el miközben mi tescoztunk.

én egész nap csak chipset ennék! :roll: Kolossal is ez volt, mikor rosszul voltam csak azt tudtam enni. Tegnap vettünk egy pringels-t, de maximálva vagyok napi pár darabra. tudom, hogy rámfér a hízás na de ne chipstől legyen.

Banana, nálunk is ez van, Kolos tök jó,elvan bárkivel, de amint meglát rájön, hogy hoppá ott van anya, nyafizzunk egy kicsit.
snooopy
 
 


Aprooka,
én rengeteget szenvedtem Jankóval, ő is nagyon nehezen székelt ennyi idősen. Sokszor egész nap kínlódott, vagy úgy kakilt, hogy fogtam az ölemben, mintha WC-n ülne,együtt nyomtam vele és vhogy kikínlódta, vagy este a kádban a langyos vízbe nyomta bele végül.A Laveolacnak szerintem segítenie kell(nekünk mindig bejött), emeld a mennyiséget(akár egy nap többször is), ha az nem hatott, amennyit eddig adtál.
Nem tudom Levi miből iszik, ami még nekem bejött, kb. két deci frissen facsart gyümölcslé-narancs, őszibarack ebben az esetben-Jankó nagyon szívesen becumizta-aztán az megindította a folyamatokat. Hogy álltok a gyümölcsökkel?Aszalt szilva, aszalt sárgabarack párolva, összeturmixolva? Kecskeméti bébiételbe lehet kapni szilvát...most ezek jutottak eszembe hirtelen...

Kép
Kép
paklincs
 
 


Aprooka!
nekem fentartásom van a gyógyszertárosotokkal! ne haragudj!!! :oops:
IGEN IS LEHET ADNI GLICERIN KÚPOT!!!! csak a pici popsijukba nem egy egészet, hanem csak egy felet!!! nekem Kata is és Zsófi is az első hetekben szorulásos volt. Dokinénik mondta, hogy fél kúp elég! sőt!!!! Rákóczi Ági is - aki korábban a Kútvölgyiben szülésnő volt, különben még LLL-es is!!!! azért ők már csak tudnak valamit!!! NEM???? :oops: azt a besült, kiszáradt kakit a másik irányból most már nehéz lesz "kiszedni". De osztom MSE véleményét, hogy szilva stb. + több folyadék is + több rostos, hogy javuljon a helyzet. :oops: :oops: :oops: Mielőbbi megkönnyebbülést szegénykének!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok,

Nagyon Kellemes Nyuszis Ünnepeket kívánok Mindenkinek!!!!

Fotók nagyon szuperek, pár hét múlva mi is benevezünk, vagy ha esetleg valamikor közelebbre szervezitek, akkor hamarabb is...

Rólunk: Tündi kedd óta balesetmentesen nyomja a bugyis napokat, most éjjel már bugyiban is aludt, meg a beígért Fifis pizsamában. Donát jó baba, éjjel 6 órákat alszik, 8-2-ig mert egyszerre fürdetjük őket, bár jó lenne ha éjféltől 6-ig aludna, de ugye mindent nem lehet... utána 3,5-4 óránként eszik, így sokat kint tudunk lenni a szép időben.

Kérdeznék: Tündi két napja nagyon fél a repülő bogaraktól, ő zümmögőknek hívja őket, de teljesen pánikba jön, ha lát, hall egyet. Mit lehet tenni? Beszélgettünk róla, néztük őket, könyvben, kint, de mégis pánikszerűen menekül, ha lát egyet.
Üdv: Dori

Kép Séta

Kép Erkély

KépKép

KépKép
snowwhite
 
 


Bocs Aprooka!
nem akartam ilyen bunkó lenni! :oops: biztos jót akart, illetve neki biztos ez van a gépében, hogy nem lehet 2 év alatt, de ahogy bizonyos dolgokat szedhet terhes is ha orvos mondja, így ennél is lehet kivétel. No meg nem lehet folyamatosan használni! az biztos. De ez most így elég vészhelyzetnek néz ki. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Szép húsvétot Mindenkinek!!!


Kép

ancsaboszi
 
 


Zsó, Benedek magában eszi a vajat/margarint ilyenkor. Egyébként Veronikusszal egyetértek, sztem simán mehet a kúp. Akármilyen rostos levet nem inna meg szívesen Levi? Sütőtök? Majd gyere, mondd, mi volt...
vbea
 
 


Dóri!

Ezzel a zümmögős dologgal Adri is így volt. :? Ő is kb. annyi idős volt akkor, mint most Tündi.
Nála "úgy alakult ez ki", hogy egyszer, mikor délután aludt volt bent egy légy a szobában (nem vettük észre!!! :? ) és ott zümmögött a feje fölött, amire felébredt. Onnan jöttünk rá, hogy ez lehet a baj, hogy két nap múlva találtunk egy halott legyet az ablakpárkányon!:shock: És nem akarlak elkeseríteni :oops: , de vagy fél évbe telt, mire "lebeszéltem" arról, hogy féljen tőle!!! :?
Mindig mondogattam Neki kint a kerben (persze jó szorosan magamhoz ölelve!!!), hogy nézd meg milyen kicsike és Te sokkal nagyobb vagy....Ő sokkal jobban fél Tőled...stbstbstb.
De sikerült!!! Most már egyenesen imádja őket, rohan utánuk!!! :lol:

Úgy hogy kitartás a dologhoz!!

Orsi!

Algopyrin!! Nekem egyébként is CSAK ez jön be!!! Ház nagyon szupi!!! Persze, legyen kislány....ha azt szeretnél!!! :oops: Részemről ez csak egy megérzés volt. De én is tévedhetek!! 8)

Judy!

Később elolvaslak.....bár lehet, hogy az a később csak éjszaka lesz!!! :lol: Bocsesz, de arra már nem jutott időm! :oops:
Egyébként meg imádom a regényeket!!! :lol: :wink:


Na mennem kell etetni meg ebédeltetni is!! :wink:

Majd később ha tudok még jövök!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok Locsolót Mindenkinek!! :wink: :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Eni!

Nagyon tündéri az a kép a Gyerkőkről!!! :lol:
Csak egy kérdés....nem hord még JaSza véletlenül 62-est??? :oops: :roll:

Puszi!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Eddig semmi, megint 3 bogyó. De legalább most nem erőlködik, úgy tűnik, az marad éjszakára.
Veronikusz, semmi baj, nem a mi gyógyszerészünk, csak telefonon hívtam egyet. Én is csodálkoztam azon, hogy ezt mondta.
Eni, a vaj hajt? Nem is tudtam...
Tudjátok, gyümilevek kilőve, mert nem nagyon iszik. Már 2 nap alatt betolt egy szilva bébiételt, de semmi hatás, meg mondom, laevolac is ment, pici barackbefőtt, jó szirupos, meg iszonyúan cukros kamillatea vagy 10 pipettányi.
Ebédre meg benyomott eszméletlen mennyiségű paradicsomos májas krumplit, ez a favorit, házi rostos paradicsomból. Rég láttam ennyit enni. Na, meg persze a mi fűszeres paradicsomlevesünkből is kunyizott és még előtte az almakompótot is megvámolta. Szóval ma rácáfolt a nem eszik semmi a gyerek állításra. :-) :-)
Most várok, aztán délután kap kúpot majd, ha nincs hatás.
De szegénynek már vérzik a popsija...
A sudon kívül mit ajánlotok, mit vegyek rákenni??

Képzeljétek, tudom, hogy ilyenkor már normális, de nekem akkor is most esett le, mennyire fog hiányozni.....Levi napközben már csak 1, max. 2 alkalommal hajlandó szopizni, az esti is sokkal rövidebb. Éjjel még mindig vagy 3x, de azok is rövidülnek. Sztem, mivel nem jött meg, talán elkezdte a leválást, pedig kínálom neki, minden kaja előtt, de elfordul, minden jobban érdekli már. Szóval én kicsit korainak tartom és pityogok is miatta, de hát Ő dönt ebben.

Viszont utolsó reményként vettem olyan pici 2 dl-es Jana vizet, amit Berke iszogatott és eddig nagyon felkelti Levi érdeklődését. Jó jó, utána azonnal öltözünk át, mert totál vizes lesz a bodyja, de nagyon szereti és most látom először, hogy szív vmit, meg hallom, hogy azért nyel is. Lekopogom, de talán ezzel menni fog, ha lassan is.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Zsó, nagyon örülök, hogy ennyit evett Levi! lehet ráérez az evés ízére. remélem hamar elmúlik neki ez az erölködés, és könnyebben fog majd kakilni.

Peti ügyel ma? vagy végre együtt lehet a család főleg, hogy húsvét van!

Tigrincs, érezni szabadon lehet bármit, nem harapok. :lol: de nem tagadom, nagyon vágyom egy kislányra.
anyósom is épp ma mondta, biztos, hogy fiú csak várjam ki a végét. a családban csak fiús gének vannak. hát én azért remélem hogy mi majd változtatunk ezen.
snooopy
 
 


Orsi, "várd ki a végét...", biztos, hogy olyan baba kopogtat majd be hozzátok, akinek nálatok lesz a legjobb helye, és ez a lényeg. Drukk megy a kislányhoz. Tényleg. Mindenkinek drukkolok a kislányhoz.

Zsó, neked is Zselykéhez. Levinek hatalmas gratula az ipari mennyiségű kajához, nem lesz itt semmi gond az evészettel, iszihez is megjön majd a kedve. Benedek is nagyon nehezen vette rá magát, most meg... mint egy kis kacsa. (Egyébként értem a pityogást. De a lényeg, hogy ő dönt, és megkapta a lehetőséget. Ez fontos.)

Timi, a héten kapta először a copfos bodyt. Képzeld, kb 20mp után telibe... így szoktuk. De legközelebb kép is lesz. :roll:
vbea
 
 


Nagyon halkan merem csak mondani, hogy mindkettőm alszik. Köszönöm Uram. Megyek olvasni (Hullámok hercege).
vbea
 
 


Helló Csajok!

Minden oké, csak kissé el voltunk havazva/fáradva :roll: Ez a Húsvét.....jaaaj, csak a sonka az, amiért várom :? De már az sem hoz úgy lázba...Éjfélre lett kész, mert 10-kor dobtam oda...mindegy...Úgy pihennék egy napot, de mostmeg mehetünk családmosolygóba :roll: Jaaaaj, de semmi kedvem! Persze, Iván majd élvezi, hogy spriccelheti a nagyikat :lol:

Zsó
Nekünk paraffin olajat írt fel a dokinéni anno egy kv-s kanálnyit :wink: Nagyon bevált. Sztem recept nélkül is kapható...

vkBrigi
Szegény Kristóf! Nekem ebben nem igazán van tapasztalatom...Én azt hallottam, hogy langyos kamillateába ültetve kell pisiltetni. Én körömvirággal kenném...már ha hagyja :roll:

Orsi
Drukk a házhoz! Remélem sikerül :wink:

Bori
A fűszerbazár nekem is nagyon!!!! Amúgy....nem vagyok kelet rajongó.... :oops:

cukiBrigi
Köszi, hogy hiányoltál :D Meg volt a terheléses cukor neked? Zsömi+tej vagy cukros lötty? Fel kell hívnom Vidadokit, mert én csak pénteken megyek hozzá és kedden már a 24.hetet töltöm, hétfőn nem tudok menni, szal mennyire veszik szigorúan a 24.hetet.....

Kopaszi képek tök jók! Egyszer talán majd mi is....

Dori
Ne haragudj, hogy nem jelentkeztem!!!! :oops: :oops: :oops: Kicsit várni akartam, hogy miként alakul ez a vezetés és kölcsönautó dolog, de sehogy :? SZóval úgy fest nem lesz szükségem a terelőre :( Bár utálok vezetni, nagyon nem bánom. Persze ha lenne saját verda....az más lenne...

övetrelő
Talán Judy :oops: kérdezte...a Minimanóban lehet úgy kölcsönözni, hogy amikor visszaviszed, akkor a kölcsönzési díj levásárolható.

A héten nyílt napok voltak a leendő oviban. Tök buli, mert én is ide jártam, ugyan másik csoportba...de a lényeg, hogy az egyik ovónéni évfolyamtársam volt általánosban, ami az ovi mellett van :lol: És anno ő is ide járt oviba, csak más csoportba....Drukkoljatok, mert a csoport, amit kinéztünk nagyon népszerű, elég nehéz bekerülni...legalábbis úgy tűnik. Ugye 25 hely van, ebből már 6 kilőve, mert ennyi kiscsoportos került ide évközben a nagyok mellé. A nyíltnapok alatt pedig ezen felül :!: 27-en kérték, hogy ebbe a csoportba kerüljön a gyerekük és még nem volt meg a nyílt nap a leendő kiscsoportosoknak :shock:
Iván olyan boldog volt, mert csütörtökön délután tojásfestés volt az oviban, ahova az érdeklődők, így a leeendő kiscsopisok is mehettek. Végre bemehetett az áhított oviba :D Azóta is menne, majd meglátjuk mi lesz élesben. Gyanítom más...
4D tök jó volt! Vidadoki nem tévedett a cuncimókust illetően 8) Igazából nem volt bennem kétely, de azért egy pici...Vagyis szerettem volna én is látni a saját szememmel, hogy tényleg Linda :wink: Nagyon cuki kis arcocskája van és most is egy héttel hosszabb a combja, mint múltkor :D Hosszúcombú dögös csajszi lesz :lol: Még a szonográfus csajszi külön meg is jegyezte, hogy milyen hosszúak a lábai.
Igazán nem akarok itt ömlengeni a gyerkcömről, de agyameldomomtőle ez a gyerek :lol: Hétfőn kapta a bringát és már 4-5 métert megy úgy, hogy felteszi a lábát a lábtartóra és olyan egyenesen gurul, mint a nyíl :shock: :lol: Lejtőkön és kanyarokban már a 4. napon simán egyensúlyozott :!: Igaz, nem hajlandó egyetlen mondókát sem mondani, max a legutolsó szót és énekelni sem próbál, a számok tök hidegen hagyják, ő sok éves lesz, jobb esetben 3, de az biztos, hogy sok gyertya lesz a tortán :? :lol: Naja, ki miben erős....

Na és akkor képek:

Kép
Bazi jó tojást festett! A 4 éve "működő húsvéti dekorációmban Zsoltinak idén sikerült eltörni a 4-ből 2 kifújt tojást. Szóval ez a piros olyan jó lett, hogy ezt tettem fel a töröttt helyére. Azóta ezzel dicsekszik, ha valaki betoppan hozzánk :D

Kép
Királylánykám :D

Kép
Íme az "óriási" pocakom :lol: Ez ma készült, szal nagyon friss :wink:



Kellemes Ünnepeket!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Renáta!

Képek.... :lol: :lol: Iván nagyon szép tojit festett!!! Remélem sokat összegyűjt locsolásból!!! :wink: :lol:
Lindáról nem is beszélve!!!! :oops:
Te meg tök szupin nézel ki a képen!!! :wink: Na és a háttér...!!! :lol: Ez hol van fényképezve???

Eni!

Na akkor örülök, hogy már rendesen ki vagyis lehasználta!!! :lol: :wink: 8) Előre is köszi a képet, de nem azért írtam, kérdeztem..... de nagyon jólesik!!! :oops: :roll:

Orsi!

Na akkor örülök, hogy nem bántottalak meg!!!! :oops: :roll:
Anyós meg..... :lol: :wink:
De legyen Neked igazad!!!!! :wink: 8) :lol:

Judy!

Látod, mikor értem ide???? :lol: :shock: :wink: Most fejeztem be a szopiztatást :wink: , de nem bírtam ki, hogy ne kapcsoljam be a gépet és legalább ne olvassam el a leveled! :lol: 8) :wink:
De ha nem hari, akkor tuti, hogy már csak az ünnepek után írok, mert lesz jövés-menés nálunk (is)!!!! :roll:
De gyorsan megyek is vissza aludni, nehogy lebukjak Apa előtt, mert ha igen, akkor jól "lekiabálja a hajamat" :twisted: :lol: hogy miért nem pihenek ilyenkor!!!! :wink: :shock: :lol:

Puszi

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Banana,
nagyon köszi a felajánást!! Akkor megyünk mi is. Autósülésünk van. (Bogi a szobában autózik vele, amióta kivettük :lol: )

Apróó,
én is úgy tudom, hogy lehet glicerin kúpot ilyen kicsinek is. Boginak 3-4 hósan adtunk már. Nekük a dokinéni javasolta. Meg akkor itt, Ti is :D Be voltam tojva, mert nem volt itthon se lázmérő, hogy azt dugjam be neki, se laevolac, csak felnőttnek való glicerinkúp (3 g-os), így abból levágtam és megfaragtam kúp formájúra :lol: Azt hiszem a gyerek méret 1,5 g-os. Valami kell, hogy fellazítsa a beszáradt dugót :oops: Nagyon rossz lehet szegénykének, puszik neki!!!

Reni
jól látom, hogy a margit-szigeten voltatok tegnap??? Mi is! (najó, meg kb még a fél város :lol: ) Szép pocak! És helyes Iván!! :D
Vendég
 


ezt nézzétek meg: :lol: Kolos dobol
snooopy
 
 


Timi
Ahogy Bori is írta, a Margit-szigeten készült a kép. Ha jól tudom, ez a gyönyörűséges fa a liliomfa, de javítson ki valaki, ha tévedtem :oops: Ja, a halastónál van mindez.
Én is jó "korán" pötyögtem itt tegnap :roll: De ez a nyomorult óra még mindig a régi időt mutatja :shock: Hát nem kapkodják el, az fix :?

Bori
Hehehe, jól látod, mi is ott voltunk. Olyan 1/2 11-1/2 1-ig. Megnéztük a nyuszikat az állatkertben :wink: A fél város???? Alig voltak emberek. Két esélyes volt...vagy pangás, vagy iszonyú tömeg, de mi az előbbit tapasztaltuk....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Orsi!!!!
hát ez nadddddon jó! nagyon profin nyomja! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni!
nagyon csini poci :D
én azt hittem az a tulipánfa :oops: :oops: :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


ez tulipánfa:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Reni,
igen igen, mi olyan f1-körül mentünk ki, akkor még emberek alig, elsétáltunk a margit hídtól a másikig, meg vissza, közben leültünk, ettünk, aludtunk, aztán 6körül jöttünk el, akkor már a margit híd felőli végénél alig volt hová lépni annyian sütkéreztek, tolongtak :lol:

a magnolia, tulipánfa, liliomfa hármas közül kettő ugyanazt jelenti, egy meg különböző, de már én is szeretném tudni, hogy melyik, mert nincs egységes vélemény, még a kertészek/virágosok közt sem :lol:
Veronikusz, ez amit feltettél, a férjem kedvence is, viszünk idén ilyet a telekre, hátha virágzik majd pár év múlva. De nem tudjuk, milyen talajt szeret, Te tudod? Anyumnál nem bírta ki (ott agyagos). :?
Vendég
 


Boldog húsvétot mindenkinek!

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Bori!
sajnos nem vagyok egy nagy kertész :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Nem is kívántam jó húsvétolást Nektek, úgy el voltam foglalva a saját nyavalyámmal.
Szóval remélem mindenkinek jó kedve van és élvezik a gyerkőcök (is).
Mi végre jól. Kristóf kukac rendben. Ma este már sírás nélkül mostuk, kentük. Egész szép már, kicsit még piros, de a gyulladás teljesen elmúlt és mükszik rendesen. Ééééés a bilizés teljesen csodás! Csütörtök óta nem volt pisis pelus sem, így jövő héten azt hiszem beszerzek pár vagesz gatyót. Majd még megálmodom, hogy „bugyit” vagy boxert. :P :P

Dóri Kristóf is így rinyál a repülő bogaraktól. Ha rájössz a megoldásra, írd meg mert én is elég tanácstalan vagyok. Mi most magyarázunk, hogy nem kell félni, meg próbáljuk elterelni a figyelmét, meg nem veszünk tudomást róla és így egész jól reagál. Ha felveszem és dajkálom, egyre jobban nyomja a műsor… kicsit rátesz még, hogy jobban vígasztaljuk csak úgy érzem azzal rontok a helyzeten… :roll:

Glicerin kúpot én is adtam már Kristófnak, felet és semmi baja nem lett csak egy órán belül, könnyen kakilt. Zsó én ilyenkor ültettem először bilire (még talán stabilan ülni se tudott) de oda rögtön, könnyen nyomta. 8 hónapos kora óta kakil kizárólag bilibe. Neki így könnyebb volt, mert ha ült a lyukon Ő is csak kínlódott.

Orsi még Neked se írtam, hogy halk gratula!

Reni de szép poci! Csini vagy! És banyek, hogy repül az idő… már túl vagy a félidőn.

Emese jövő héten már tényleg hívlak! Bocsiiiii… :P

Eni ágyban pizsis kép :lol: :lol: :lol:

Jaj Lányok és köszönöm amiket írtatok, jó volt, jól esett olvasni.

Kép
vkbrigi
 
 


Oké, akkor tulipánfa :wink: Igazság szerint én is ezt mondtam Zsoltinak, de vmivel később többektől hallottam, hogy "Nézd, de szép a liliomfa!" ezért azt hittem én tudtam rosszul...vagyis, ha azt veszem amit Bori írt, akkor a jó ég tudja, hogy milyen fa ez valójában. Egy tuti. Nagyon szép :D Amúgy talán a liliomfa és a tulipánfa lehet az, mai ugyanaz, mert mindkettőre hasonlít...mmint a virága.

vkBrigi
Bizony, nagyon megy az idő.....Pont ma mondtam Zsoltinak, hogy már csak 4 hónap és :lol:
Örülök, hogy kukcdolog rendeződött!!!


Csajok!!!
Itt anno többen írogattatok etetőszékbe való üléshuzatról. Anyu most varratott huzatot az ülőgarnitúrájára és megkérdezte a csajszit, hogy mennyiért vállalná el a mi (Chicco Happy Snack) ülésünkbe a huzatot. Azt mondta 2500-3000 a munkadíj+anyag. Az anyag sztem max. 2000. Egy méter pvc terítő elég hozzá, ami 900 körül van+ vatelin vagy vagy valami a béleléshez....Szal ha érdekel valakit, akkor tudok adni elérhetőséget :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Bori
Izgatott ez a fa, így utána néztem. Szóval akárhogyis nézem a magnolia, liliomfa, tulipánfa...szóval ez mind ugyanaz a növény :wink: Legalábbis ha a botanikus oldalakra hagyakozom :lol:
Találtam neked való infót is:

Ha magnóliát szeretnénk kertünkbe ültetni, a legfontosabb igény a talaj.
Vizsgáljuk meg kertünk talaj szerkezetét, mert ez a növény a meszes talaj hatására előbb elsárgul, majd elpusztul.
Ha kertünkben ilyen a talaj, ássunk ki egy nagyobb gödröt, kerítsük el kerti fóliával és cseréljük ki a talajt savanyú földre, vagy használjunk A típusú virágföldet, egy kis tőzeggel bekeverve.
Amikor konténeres növényt ültetünk el, nagyon óvatosan emeljük ki, mert a gyökérzete igen sérülékeny.

A nyári melegben öntözzük folyamatosan a növényt, mert a szárasság tönkre teheti a gyökérzetét.
Napos vagy félárnyékos helyre ültessük el a cserjét, és ültetés után öntözzük be jó alaposan a talajt körülötte.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Reni,
köszi az infót, megpróbálkozunk akkor így a (nemtommilyen)fával :lol:

Brigi,
örülök, hogy javul Kristóf kuksija!!!! Nem jó az, ha fáj!! Puszik (Neked, majd Te add át neki :lol: én azért már nem adok puszit egy ilyen nagy legényke kukijára :lol: :lol: )

Mi szülinapi buliban voltunk, most jöttünk haza, apjuk meg átment egyből anyuékhoz Bogiért. Jó volt! Be is csiccsentettem, alszom majd sokáig (ha hagynak...) :lol:

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!
Vendég
 


Jó reggelt Lányok!

nekünk elég emlékezetes Húsvétunk lett! :oops: Zsófi kelt 0.30-kor és csak 4-kor aludt el. Bár a karomban aludt, de ha leraktam, rögtön üvöltött. Többnyire nézelődött, de néha-néha belenyilalt neki és akkor ordított. Végül 5.30-kor végleg felkeltünk. :? :shock: hosszú lesz ez a mai nap. :( és akkor még taknyolunk + köhögünk mind az 5-en :? :oops: :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok,

Veronikusz, sajnálom. sok sok gyógypuszi az egész családnak!

Renáta, nem is mondtam milyne édes pocid van. :)

Brigi, örülök, hogy Kristófnak nem fáj annyira a kuki.

Zsó, ti hogy vagytok?

Tegnap hazajöttünk gyöngyösről, jó volt, bár Kolos ott mindig megfázik. nem tudom miért a múltkor is taknyos lett, most meg köhög elég csúnyán, meg néha szörcsög, be van rekedve. olyan édes kis karcos hangja lett. :lol:
snooopy
 
 


Sziasztok!

Végigjártuk Péter családját (Orsi, képzeld, tök meglepő, de sehova sem osztották be, sőt, be sem ment dolgozni, így szerda óta együtt a család)
Szóval szombat este Péter családjánál nagy sonkázás késő estig, mert ugye a körmenet eléggé elhúzódó mindig.
Aztán vasárnap korán reggel (nagyon nehéz felkelni, de megéri) megyünk vissza anyósékhoz, mert éjjel a nyuszik telerejtik a kertet. :wink:
Ez még Petiék gyerekkorából megmaradt, csak egyre nehezített a dolog. Egyfelől hatalmas a kertjük, két ház is simán elférne, másfelől tele van sziklakerttel, kövekkel, harmadrészt egyre kisebb dolgokat kell megtalálni. Most már ilyen 3 cm átmérőjű tojások voltak. És a nyuszik jól berejtik kövek, levelet, farakás alá.
Szal reggel 7 körül egy csomó gumicsizmás, nagybakancsos, több pizsis ember szaladgál a kertben, hogy na, megvan? jaja, megtaláltam a Tied...stb. felkiáltásokkal.
Imádom, mert sztem felnőttként is baromira élvezhető, most meg ugye már ott a két kicsi, bár Levi még csak a friss levegőt élvezte, de Álmos már keresett csokit is és fülig ért a szája.

Eni, sztem nálunk olyan lesz az evés mint Heniéknél. Hol durva mennyiség, hol koplalás. De Levi most megérezte, hogy Húsvét van, mert tegnap velünk együtt végigette a menüt. Mert a tojáskeresés után még ebéd az egyik nagyiéknál, vacsi a másik nagyiéknal. És este meg a szokásos elmaradhatatlan rosszullét...

Reni, szépek vagytok és én kérdeztem a Minimanót, nagyon köszi!

A tulipánfához meg sokat kell beszélni.... :lol:
Nálam azt hittem a föld a gondja, de 3 utcával odébb gyönyörűen nyílik. Pedig semmit sem csinálnak vele....na jó, én még csak tavaly ültettem, várok még, hátha megszereti a helyét. :wink:

Kakigondok csak félig oldódtak meg, a kúp betétel után 1 órával távozott, majdnem egyben.
:shock:
Azóta jön, de nem az a reggel elintézem egy szép adaggal, mint régen, hanem 4-5 részletben. + féle dologgal kenem a popit, mert a kertben fütyiben van csak, így már legalább nem vérzik, meg nem olyan vészes. Köszi Lányok a tippeket, már csak a régi rend beállását várom nagyon. Addig meg Laevolacozunk, sztem az nagyon hasonló a paraffinhoz.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Jaj, Veronikusz, Orsi-Kolos javulgassatok gyorsan!

Ugye csütörtökön lesz séta??? Én nagyon belelkesültem, sztem szuper.
:oops: :wink: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Veronikusz,
jobbulást Nektek.

Túl vagyok az első húsvéti megaláztatáson, épp hajszárítás kellős közepén futott be az első locsoló(szomszédék, Jankó ovistársa és az apuka), nyújtottam egyfajta látványt. Tegnap én is belázasodtam, úgyhogy most fogtam hozzá rendet rakni, épphogy sikerült a cipőket arrébb rúgdalnom, hogy beférjenek az előszobába...de kedvesen mosolyogtak :roll:

Kép
Kép
paklincs
 
 


Kép ritka pillanat, de erre volt időm... :lol: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Zsó, klassz a kollázs, picasaval? Ez a kerti kora reggeli muri nagyon bejött nekem. Itt is jó lett volna. Örülök, hogy Levi kissé megkönnyebbült.

Brigi, ezt a bilizés dolgot annyira irigylem, ügyes Kristóf nagyon!

Veronikusz és Orsi-Kolos! Mindenkinek jobbulást...

Tegnap a szüleim jártak nálunk, kimentünk a Kopaszira sétálni. :wink:
vbea
 
 


Jankaszáva ma... Timi, nagyon cuki, és ma nem buktuk le!

Kép
vbea
 
 


Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, így az ünnep vége felé...

Emese: Kellemetlen lehetett a helyzet. Anno még mikor gyerek volam (kb. 8 éves) akkor a szomszéd fiúk olyan korán jöttek, hogy még pizsamában voltam. Kicsit kellemetlenül éreztem magam.

Eni: Janka egyre jobban tiszta Benci!!

Veronikusz: Remélem már jobban vagytok!

Orsi: Megnézte apukád már a házat? Kolos már jobban? Ügyesen dobol! :wink:

Brigi: Örülök, hogy Kristóf-kukac már rendben!

Bori: Mikor tesztelsz?

Renáta: Örülök,hogy minden rendben és még mindig puncis Linda! Neked szinte nincs is hasad az enyémhez képest. Tőlem már kérdezték a játszin, hogy még 4-5 hetem van hátra? Én mondta, hogy még 3,5 hónapom :lol:
Én holnap megyek terhelésesre. Zsömle+tej a menü. A kútvölgyiben a 26. hét körül csinálják a terhelésest, még nem vagy elkésve.

Zsófi: Örülök, hogy megoldodott valamennyire a kaki gond! Jók a képek!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


MSE
Húsvét hétfő hajnalán hajatmosni???? :lol: Én szerencsére megúsztam a locsolósdit, csak Ivántól kaptam, de ő a virágpermetezővel nyomja :wink:

Orsi
Jobbulást nektek! Múlthéten Ivn is megfázott, meg is lepett, mert egész télen kutya baja sem volt, még az orrát sem szívtuk, most meg...2 nap alatt túl lett rajta, de reggeli (bagós :lol: ) köhögés az van és elalvás előtti szörtyi, szal akkor szívja az orrát a porszívóval....Pedig már ugye egy hete....

Bori
A "Mikor tesztelesz?" engem is érdekelne :wink:


Veronix
Szegény Zsófi!!! Perzse ti is...de nektek legalább nem fáj :roll:

cfBrigi
Hát a pocim...sokan nem merik megkérdezni, mert félnek, hogy csak a téli fókazsír :lol: Viszont szerdán először átadták a helyet a villamoson. Igaz, nem a 17 körüli csajszi, hanem az 50 felett jóval nő, aki mellesleg a belső ülésen ült, de már megszoktam (gondolom ezzel nem vagyok egyedül :? ) A kedvensem az volt, mikor Ikarus busz, hátsóajtó. Kicsit messze is állt meg a sofőr a padkától. Kinyílik az ajtó, a megállóban 50-es pasas illedelmesen arréb lép, hogy le tudjak szállni. Pontosabban le tudjam egyensúlyozni a babakocsit a benne alvó gyerekkel. Ez tavaly nyárvégi sztori...
Meglepődtem egy kicsit, mikor azt olvastam a pocis könyvben, hogy 24.héten van a terheléses cukor. Ivánnal május elején voltam. Utána mentünk babakocsit nézni, amit végül meg is vettünk...Szóval most is úgy számoltam vele, hogy május elején kell majd. Örülök, hogy zsömi+tej :D Az alktatóbb, mint a cukros lötyi :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Sziasztok, jó reggelt,

úgy látszik már ez jellemző ránk, hogy korán kelünk. sajnos. Kolos 3/4 6kor kukorékolt, és rögtön éhes volt, meg szomjas - ugyanis tegnap egész nap össz-vissz negyed órát aludt, a köhögéstől nem tudott (ilyen még a 15 hónap alatt nem volt) és este a kocsiban kidőlt mikor jöttünk haza anyáéktól ez volt 3/4 7kor. itthon beraktam ágyába, de annyira köhögött, hogy ez felébresztette, vagy 3x altattam vissza mire sikerült teljesen és nem is köhögött egész éjjel. Pedig már készültem egy rossz éjszakára.
neme viszont kapar a torkom, remélem nem kaptam el tőle semmit.

Brigi, igen megnézte apa a házat, mint ház nincs vele gond, de majd egy óra volt míg átért budafokról...szóval ez nem jó. főleg ha jön a pici elkél a segítség, nem a legcélszerűbb ilyen messze költözni. ezzel az erővel gyöngyösre is költözhetünk kb ugyan ilyen messze van. :(
szóval még gondolkozunk, de eléggé el lennék zárva mindenkitől. sajnos az egész családom budán lakik.

Zsó, tök jó a kollázs. és tökre örülök, hogy Peti otthon volt. jaj, ez a tojáskeresgélés nagyon tuti. mikor kicsik voltunk nekünk is volt ilyen, imádtam. hangulatos lehet nálatok a nagy családdal. :D
snooopy
 
 


Jó reggelt!
:D nekünk múlt éjjel volt a regenerálódás éjjele :lol: nagyok egy nyikk nélkül aludtak reggelig, Zsófi meg csak 1x kelt enni és még most is húzza a lóbőrt :lol: Szegény férjem nem volt ilyen szerencsés, mert ő már hajnali 2-kor elment dolgozni, csak a nagyokért jött haza reggel. :oops: Most őt is telenyomtam Cetebével, Aspirinnel, ACC-vel :oops: nem is értem. Az Oscillo se akar használni :oops:

Orsi!
további gyógypuszik Kolosnak! :oops:
megértem a dilemmátok! sajnos tényleg nyomós indok, hogy ne menjetek messzire! :oops: budán hol lenne megfizethető áron??? Érd még nagyon drága? az nincs messze a szüleidnek! :? :roll: vagy Nagytétény? :roll:

Eni!
JAnka :lol: édes kis tündérke :D

AproZsó!
Levi zsivány :lol: látom meglett a farmersapi :D

MSE!
:lol: :lol: :lol: hajmosás :lol:

Brigi!
Örülök, hogy Kristóf kukaca már rendben!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Jó reggelt! Orsi, mi is kelünk akkörül, de én még visszanyomom Levit egy picit, így általában kihúzza 7ig....de nem mindig.
Két gyerekkel úgysem tudsz majd szunyni reggel.... :wink: :lol: Azért picit irigykedem, de én elbizonytalanodtam.....na, majd alakul, csak vannak nehezebb napok, amik nehezítik a döntést is.
A házat sajnálom, akkor inkább nem a döntés, mint igen?
Amúgy mindent meg lehet oldani, bár tény, hogy sokkal nehezebb. Viszont elég nagy a ház egy vendégszobának, nem? Akár ott is alhat a segítség, az elején...Nővéremék, bátyámék 1 órányira laknak tőlünk, apum is legalább fél óra, de inkább több. A közelben, Tökölön laknak a dédik, de nagyon keveset járunk oda, meg azért ott nem is hagynám Levit, ha kéne, szóval egyetlen lehetőségem anyósomék, ők elérhetőek. Gyöngyös mennyire van időben?

Eni, picassa, nagyon szeretem, köszi!

Reni, hát nem tudom, sztem egyértelmű a pocakod, és nagyon csini, nem is értem az embereket. Látnád a sógornőmet...igaz lányok? Aki most volt a Kopaszin....Ő is 6. hónapot tapossa. Sztem jóval kisebb a pocakja mint a Tiéd. Ami azért vicces, mert most javították a szülés várható időpontját két héttel előbbre, közel 1 kilós a baba. De hogy hol fér el??? :shock: :roll: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka!

Kata születése előtt 2 héttel!!! :wink:

Kép

KAta mégis 53cm és 3 kiló volt :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Zsó, Mi is gondolkodtunk, hogy vlki odaköltözne hozzánk, de anya nincs túl jó, és nem tudom hogy lesz fél év múlva. Anyósom meg nem hagyná ott apósomat, ő olyan hogyha nincs elé rakva a tányér, akkor nem eszik. nem azért mert lusta, hanem egyszerűen elfelejt enni.

Vero, nekem kb 5 hónaposan volt ilyen hasam, a végén meg úgy néztem ki mintha egy görögdinnyét raktam volna a hasam helyére. Kolos csak előre jött, oldalra nem is híztam, ugyan úgy jók voltak a 36os ruhák. most meg nem is mondom hányasokat hordok. :oops: kíváncsi leszek most milyen hasam lesz, mekkora lesz ez a bébi. dokin felkészít, lehet ez is nagy lesz, Kolos 3910g volt. azért remélem ő nem lesz ekkora.

tényleg akiknek már több gyerekük van: különböztek a tünetek, vagy ugyan olyan volt mind kettő három várandósság? a gyerekek hány kg-k voltak? egyre több?
snooopy
 
 


sziasztok

Zsó,
remek lehetett a tojáskeresgélés ;)
Nálunk párom tervezi, hogy majd jövőre, mikor Anna is jár már, akkor a kertben lesz tojásrejtegetés és igazi nyuszi (kölcsönbe apósom fóti haverjától, aztán húsvét után megy vissza) :D
Sógornődnek tényleg nincs nagy pocija ;)
A képek meg szuperek!!!

Orsi,
nálunk anyuék Érden, mi Kistarcsán, ami dugó nélkül is 1 óra :? Az első két hétre anyu ideköltözött a vendégszobába, meg aztán mikor szükség volt rá pár napig, akkor ismét. Így volt megoldva hogy legyen segítségem... Néha nagyon rossz, hogy ilyen messze vannak, az tény :?

Veronikusz,
jobbulást nektek!!!

Tigrincs,
semmi gond, én se jutottam ide húsvétkor ;)

Renáta,
nagyon jó a kép!!! Én úgy tudom, hogy az liliomfa, de a vélemények megoszlanak ;) Én is ilyet ültettem ősszel, de idén csak leveleket hozott. Talán jövőre már lesz virág is ;)

Anna kapott húsvétra egy bébitaxit, nagyon élvezi ;) Persze még csak úgy, hogy mi toljuk, hajtani még nem tudja. De ma reggel is az volt az első, hogy ment a taxihoz és ütögette, hogy felszáll rá :D
Kép
Csak vissza kell vinnem kicserélni, mert a duda ketté van repedve rajta :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Lányok, mielőtt mennénk sétálni, jöttem elújságolni a nagy hírt: nekünk fogacskát hozott végre a nyuszi! Már kocog és jókat sikítunk miatta. :? :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Zsó,
HURRÁ!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?