Új privát üzeneted érkezett!

Ágota!
Nem azért apa jócskán kiveszi a részét ebben.
Amúgy a nevetséges az,hogy mikor össze ismerkedtünk semmi állata nem volt.Én kertesben nőttem fel állatok közt,ő meg a városban.
Mikor össze ismerkedtünk,velem együtt kapott egy macskát és egy kutyát is.Majd ide költöztünk kertesbe,és azóta szerintem a gyermekkori álmait valósítja meg :lol: :lol:
Frankón mondom ,túl tesz rajtam :lol: :lol:
Szóval a nyúlról lebeszéltem.De jó hír,hogy nézegeti már kb 2éve a törpemalacokat :roll: :roll:

Ágota!Nagyon kis helyes pocakod van :lol:
És nyugi!!Meg nő ám pik pak!Amúgy a húgomnak a 3. lányával is kb akkora volt a pocakja ennyi idősen mint neked,és mindhárom csajszi 3,5kiló körül született.

mimi12

Sziasztok!

Nálunk is állatkert van. Nekem van tíz csincsillám, van 3-féle mókusunk, két kutyánk, a férjemnek kígyói, gyíkjai és teknősei. Így egy kisebb állatkert már nem is olyan érdekes számunkra.
A törpenyuszit én nem nagyon ajánlanám, mert nagyon jön a szőre és nem mindegyik nyuszi kedves és barátságos. Persze lehet, hogy erről másoknak más a véleménye, de nekem nem igazán jött be.

Én a csíkok ellen babaolajat használok, mert már túl sok helyen olvastam, hogy ha valaki hajlamos, akkor bármilyen krémmel keni magát akkor is kijönnek rajta a csíkok ha drága szuper krémmel keni magát.

Kedden voltam szülésfelkészítő tanfolyamon. Kicsit furcsa volt, mert szinte mindenkinek nagyobb volt a hasa, mint nekem. De úgy gondolom, hogy jobb most menni, mint a nyári nagy melegben.

Lehet, hogy nekem is diétáznom kell majd? A vizeletben legutóbb cukrot találtak, és pedig mióta ezt tudom másra sem tudok gondolni, mint az evésre és legszívesebben egész nap csak ennék. Mondjuk abból a szempontból talán nem lesz rossz, hogy nem hízok tovább. Nekem is jó nagy hasam van már, és nem a bébi nőtt ekkorát, hanem én :oops: .

Kép
kispinty

Sziasztok!

Nagyon jók a pocak képek...Én be vagyok lustulva és még mindig nem készítettem friss képet...pedig anno elhatároztam,hetente készítek,mert Natinál csak 2-3készült...na mindjárt neki ugrok és készítek!
Tényleg Ágota és Linácska pocija mennyire különböző....de nem baj,ezért vagyunk egyediek!

Kata!-Értem....akkor maradjon így,nem tudtam,hogy az számolja...ez egy progi,vagy Te készítetted,a szülés dátum alapján való számolást???Ügyi vagy!

Tényleg,nem tud valamelyikőtök,olyan progit -oldalt...ami a képekhez keretet rak,több kép behelyezhető a tokba stb......sajna eltűnt a gépemről régen....amiket találok,az meg gagyi!

Noémi!*Még egy szekrény és apa gondja megoldódik!Mennyi a belépő hozzátok?
A törpe nyuszik igen is egy tündérek,azóta tudom,mióta Nati karira kapott....Nati nincs itthon és olyan lelkis -bújik-puszizik,minden ajtó nyitásra ugrik...hátha kisgazdija ért haza!

Jajj ma böjtölni kéne....a szalontüdő pont jó erre....anyukám ismét főzött Nekem egy hétre valót!

Kispinty!*A csincsik nagyon rágnak?Nekem azért nem ajánlották,mert nem lehet szabadon a lakásban...tenyészted,vagy maguktól lettek ennyien?

Jimbone!*Ez az intim részen van?A gyulladás?Mert arra esetleg intim szappan....attól tuti nem gyullad jobban.(szerintem)

Adri!* Nekünk ezért itthon kell elkészíteni meleg vízben...és lehűteni másnapra...így tuti feloldódik...(sajnálom a procedúrát)a 7 az elég sok éhgyomorra!

Bea!*Nekem elég 10 lépcső és úgy lihegek,mint aki maratont futott!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt !

Noki
Örülök, hogy rendben vagytok a babával (a vasat leszámítva) !!
Nem írsz mailt ?? :(

Irdab
De jó neked, hogy túl vagy a cukroslötyin !
Ott nem mondtak semmit az eredményedre ??

Kovisziszka
Üdv itt ! :lol:
Mesélj ám magadról, nem ám csak olvasgatni minket ! :wink:

Mimi
Nem semmi az állatkertetek !! :lol: Gyerekkoromban nekem is csomó állatom volt (tengerimalac, 3 teknőc, kutya, macsek és egy nyúl), szóval én megértem ! :D

Kispinty
Neked sem semmi az állatkerted ! :D
Cukor : nekem is volt a pisimben ! :(

Dbea
Én éjszaka nem kapok levegőt, bár én észre sem veszem, a férjem szokott felébreszteni, hogy nagyon zihálok !

Earhart, Linácska, Ágota
Szépek a pocik és mekkora különbségek vannak....vajon ez mitől függ ! :D

Jimbone
Örülök, hogy nem kell műteni !!!

Kép
Kép
rilla_

Kép Kép
-na készítettem most... :? két oldalról nem egyforma formájú... :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

sziasztok!!
szépek a pocik! :lol: :lol:

Adri :lol: Itt voltál Tbányán??én két hét múlva megyek...már előre parázom...Mikor mondják meg, hogy akkor most mit kell csinálni? Diétáznod kell?

Éhség: mostanában vettem észre, hogy a gyümikre vagyok nagyon rákattanva. Hál' Istennek az édességekre nem annyira.. mÉg jó, hogy most jön a gyümi szezon. Meg tudok őrülni egy darab kiviért, szölőért, múltkor kaptam egy tálca epret is a zuramtól..hmmm

Főzni-sütni én is csak egy-két dolgot fogok,mert mi sem nagyon leszünk itthon. Sonkát persze csinálok...

Csíkok: Vettem a dm-ben babylove olajat, azzal kenegetem a pocim, cickóm, hogy ne legyenek. Egyelőre semmi, csak kezd feszülni, néha viszketni...akkor gyorsan bekenem... :wink:

nekem a kezem dagad néha, most is érzem kicsit...Mi lesz a nagy hőségben???

Jimbone :lol: de jó, hogy nem kellett műteni!! Vigyázz magadra!

Noki :lol: Pihenj sokat, nem lesz semmi gáz! Ha a baba jól van, méhszáj zárt, akkor no para!! :lol:

Kata :lol: Ősz... :? akkor Te télen fogsz szülni??? Ott enyhe a tél, ugye? Ruhák... :lol: hát, lassan nekünk is tele az új szekrényke :wink: , mondjuk ennek nagy része öröklött darab. :roll:

Kandi :lol: Mai böjti menüre ötlet??? tegnapról maradt borsóleves..és???

Tünde :lol: Kertes házban lakunk, Kajla -kutyink- kint van az udvaron, csak télen szoktuk behozni. Hasonlítok Zsóra, de mondjuk ő -15 kg val most. sokat fogyott, kicsit le van passzolva. Persze amiatt is, hogy ott egészen másképp táplálkoznak. Rengeteg halat, zöldséget esznek. No, és ugye rendszeresen sportolnak...

Piroska 8) 8) teljesen igazad van, megyünk a napra ki, nem is értem, miért itt döglök a monitor előtt??? 8) 8)

szép napot Nektek!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna, azért a ciciolajozással óvatosan, a mellbimbódat hagyd ki! Ha hónapokon keresztül kenegeted minden nap, akkor szépen felpuhul majd és nem fog tudni a baba szopizni. (nekem legalábbis ezt mondta a védőnő....)
Vendég

Nekem már óriási a hasam, szerintem Linácska méretű :roll: Nagyon kényelmetlen :( már most nem tudok aludni és úgy érzem magam, mint egy bálna. Mi lesz itt később????

Olyan hülye az időjárás, múlt héten még tél volt, most már nyár van. Semmi átmenet!

Mi is kit vagyunk egész nap a levegőn :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Tegnap doktornő, ma reggel pedig uh volt a program: most már tuti, hogy kislány :)! Kata, légy szíves 'rózsaszínezz' be engem is, a névnél pedig legyen az Emma (bár a férjem még nem bólintott rá :) ) Köszi előre is!
Nálam még hiányzik a kor (30) és az utolsó mensi (nov. 6.) is.

Jók a pocifotók :)! Nekem is jól belendült, már többen mondták, hogy biztosan nagy baba :). A méreteivel egyébként minden oké szerencsére, most közel fél kilósra becsülték a súlyát.

Ez a cukros lötyi jó "móka" lesz, nekem még van kb. egy hónapom, hogy ráhangolódjak- itt a 26. héten csinálják. Az a gáz, hogy a két vérvétel közötti két órában igazán semmit sem tudok majd csinálni, a kórház közelében nincs semmi, hazajönni meg nem lenne értelme. Majd viszek újságot/könyvet...

Kép
angelita

Sziasztok!

Nagyon jók a pocifotók :P Jövöhéten több időm lesz remélhetőleg akkor én is teszek fel... :lol:

Csak nekem nem lesz lötyis cukor vizsgálat vagy más is megy zsömivel és tejjel?
Lehet,hogy ez a zsömis elavult dolog?többség mindenkinek azt az izét..kell inni.

Ez az idő :lol: imádom.dobok fel majd a kertről jövöhéten képeket már nyilnak a virágaim..olyan jó..ja és a cseresznye fám ami egy hatalmas fa virágban uszik este amikor Noli elaludt ki szoktunk ülni apával :lol: és baromi jó az illata. :lol:

Ma (most alszik) el kell mennem vele valami nyított cipőt venni neki..Hurrá...ezt a keretbe most nem terveztem bele igy húsvét előtt :o De muszály mert csak zárt van neki...

Megvettem a Brendonba a támasztópántot ÉS nem fáj a hátam :!:
Nem mondom ,hogy néha nem jön visssza de megéri mert ha fáj is akkor ép,hogy érzem :)

Nekem nincs csíkom most se kenem semmivel szerintem alkati kérdés.
Megyek mig alszik le tusolok 8)

Ha nem tudnék jönni akkor mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNePEKET KÍVÁNUNk :!: És aki elutazik jó pihit :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Anna!*Palacsinta...gorfri...amerikai palacsinta(erre sonka reszelve-sajti- tejföl )!?
Angelita!*Elvileg abban a 2órában semmit se lehet csinálni...nagyobb sétát se...bevásárlást se,mert a szervezet akkor jobban használja a cukrot...és nem lesz hiteles....stb.

Most csavarogtam a Brendonban....hááát vannak árak és sokan voltak....hááát egy szopi párna 13.000.-,cumi amit kb. 400.-ért vettem a Tesco-ban,az itt 790.-, rugik 5-6.000.-,na és sorolhatnám...szóval viszonyításképpen mentünk nézelődni...pedig anno Natinak sok mindent vettem itt...de most tuti nem itt lesz nagy bevásárlás...
kandi72
Budapest III. kerület

Hát ezek nem semmi árak. Én a Brendonba be sem megyek. A babadiszkontot, az Elefánit és a Mini-manót néztem ki magamnak. remélem ott nem fogok frászt kapni az áraktól. Vásárolni csak keveset fogok, majd ha meg lesz a baba elküldöm a férjemet, hogy vegyen meg gyorsan mindent.
Persze írok majd neki egy listát.

A csincsillákat tenyésztem, különböző színűek vannak. Most 10 van belőlük, de mivel kell a hely ezért néhányat kénytelen leszek eladni. kiengedni a lakásban csak ott lehet őket, ahol nincs mit szétrágniuk. Most három kicsi van. Nagyon aranyosak.

Az én hasam is jó nagy a sok kiló miatt. Néha már átadják a helyet a villamoson is.

Nekem is volt ilyen Bartolinis valamim egyszer, de magától kipukkadt. Tényleg nagyon fájt sajnos.

Bim-bam milyen virágaid vannak?

Kép
kispinty

Sziasztok Kismamik!

Én kivagyok annyit vasaltam ma, hogy bedagadtak a lábaim. És még takarítottam egy kicsit de nem mindenhol sikerült majd holnap befejezem.

Szépek a pocók, és tényleg mekkora különbségek vannak, de Miminek már van kettő lurkó ezért érthető, hogy nagyobb. Az enyém sem kicsi Jázminnál kb nekem is akkora volt mint Ágotáé.

Nálunk is nyílnak már a virágok, rengeteg tulipánunk van és olyan szépek. Majd én is teszek fel a kertről képet holnap.

Én leszek a hétvégén nem megyünk sehova. Nemigazán vágyom.

Akok elutaznak azoknak jó pihit. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!!!

Pusza
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Voltam ma du dokinál,mindent rendben talált,és KISFIÚ lesz! :) Mostmár nagyon örülök.Jó alaposan megnézett,de nem talált semmi okot a barnikámra.De most estére meg kijött az aranyerem...Kész vok...
Méretek:BPD:50mm,TT:48mm,FL:34mm
Vizesedésre nem javasolta a homeopátiás bogyót sem,mert azok is vízhajtó hatásűak,és azt mondta,hogy kevesebb lehet a magzatvíz,inkább néha igyak egy kis csalán teát.

Madaran,Zsófi amugy sem volt nagy darab,de ha még leadott 15kg-t,lassan elfújja a szél szegényt...

Beus,hát mi sem megyünk mégsem Szilvásváradra.Úgyanis az egyik főfalunkat kibontották ma,és addig nem végeznek a visszarakásával,és így pedig nem ahgyhatjuk itthon a házat..

Kandi,neked is szépen látszódik már a pocid!:) Kellene nekem is 20hetest csinálni :) Brendon árakon meg sem lepődök...

bim-bam,mennyi volt a támasztó pánt?mondjuk nekem nem is igazán a hátam fáj hanem lentebb,nem tudom,hogy arra jó lenne-e...

Angelita,graula kis csajszihoz!:)

Jimbone,örülök,hogy minden okés veletek :) És tök jó,hogy festegettek Áronnal :)

Most megyek,szétnézek kint,melósok még mindig itt.. :? Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Én ma nagytakritottam addig Márkot elvitte a kerianyuja hozzájuk.Nagyon jól érezte magát 4 után értek haza,majd jöttek a bnőmék a kislányukkal kb 1/2 órája dőlt ki a drágám :D

Ma megvettem neki névnapjára a szőnyeget amit kinéztem,nagyon tetszik neki,már tologatta rajta az autókat.Lehet,hogy jövő héten veszünk még egyet és akkor tele lesz a szoba.

Szülinapjára pedig kinéztem egy verdás függönyt,szóval igazi kispasis szobája lesz neki ill. majd az öcsinek :D

Tündi:örülök,hogy minden rednebn és mégegyszer gratul a kisfiúhoz.

Holnap délelőtt jönnek az öcsémék,majd mi megyünk a nagynénihez,vasárnap meg Újszász.
Jó lett volna ma bepakolni,de azt hiszem, holnapra marad,mert nagyon elfáradtam.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!
Vendég

Sziasztok! Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek! Az idő szerencsére isteni, mi is tervezünk mára egy kis sétát a helyi Vadasparkban.

Tündi, gratula a kisfiúhoz :)! Nevet választottatok már neki?

Kép
angelita

NAGYON KELLEMES NYUSZIT KÍVÁNOK NEKTEK ÉS EGY KIS PIHIT-KIKAPCSOLÓDÁST!!!!
Kép Kép Kép
Kép

U.I.:a Brendonban van esküvői ruha 30.000.- ,egyszerű....de szép!
kandi72
Budapest III. kerület

Tünde!Neked is második baba és FIÚ!!!!-de jó vegyes párosod van!!!Gratulálok!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Áldott Húsvétot mindenkinek!!!!!

Csilla :lol: Jó,hogy mondod, a bimbót eztán kihagyom! (ma reggel azzal kezdtem, hogy fürdés után jól bekentem) annyira ki van száradva!! Akkor mit lehet vele tenni?? Iszonyat viszket, Csak vízzel v. attól is felpuhulhat?

Sissi :lol: Hú, ez a szőnyeg érdekelne!! Nem tennél fel egy képet róla?Mi is ilyet szeretnénk!

Tünde :lol: ezek tök jó eredmények... Súlyban mekkorára becsülteék? Jajj, már én is nagyon várom, hogy menjünk legközelebb!! SZtem 4D is lesz! Ti csináltattatok, kaptatok képet? Tényleg, a név megvan már??
aranyér... :cry: nekem teljesen visszahúzódott. A narancslé+ásványvíz kombináció totál bejött, semmi gondom vele, remélem, így is marad...

Kata :lol: Képek a rucikróóóól??? Teszel fel néhány csajos cuccot??

Tegnap voltunk Budán, elmentünk a nagyik sírjához, megmutattuk nekik a pocimat a dédunokával, aztán elmentünk a Nemzeti Galériába a kedvenceket megnézni, jól lejártam a lábam, de szuper volt!!
ma is gyönyörű idő van! Tényleg nyár. Be kellene szerezni néhány nyári göncöt már most??? :shock:

na, megyek sütit sütni...

madaran

Kandi :lol: :lol: édesek a nyuszkók, én is tennék, de béna vagyok nagyon... :roll:

madaran

Sziasztok!

Kandi: én is voltam a Brendonban, néztem babaholmikat és kismamaruhákat is, de én is úgy láttam, hogy nagyon elszálltak az árak. Szerintem én Anyukámmal fogok vásárolni, kimegyünk otthon a piacra és a helyi gyártóktól megvesszük a babaruhákat. Múltkor vett nekünk Anyu egy bébihálózsákot 1200 Ft-ért (tiszta pamut az egész...) Ugyanezt Pesten 6-7000Ft-ért láttam ott :cry: Sajnos a babavárás is egy óriási üzlet, remekül meg lehet gazdagodni ezen is! (Az esküvői ruhát én is láttam, fel is próbáltam, kár, hogy olyan rövid :( )

Kispinty: teszel fel képet a kis csincsillákról? Én még soha nem láttam ilyen állatokat :oops:

Tündi: én is gratulálok a kisfiúhoz :lol:

Angelita: Nektek meg a kislányhoz :lol: :lol:

Mindenkinek Kellemes Húsvétot és sok locsolót!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Kép Kép
Ő saját nyusz...csincsi helyett lett karira Natinak!
Bea!*Nekem szerencsém van,Nati összes cumója meg van,na és kiegészül a sógornőm két fiáéval...de bizti ha veszek is valamit...ruha félét,nem a Brendonban fogom,hanem máshol 4-5db-ot azért az árért!
Rövid volt a ruci?Pedig a hátulja,olyan hosszúnak tűnik,mintha kis uszálya lenne....na de Én csak fogason néztem...
kandi72
Budapest III. kerület

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Kép
Vendég

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Kép

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Hát nem sokat kellett visszaolvasnom :? :D De gondolom mindenki el van foglalva.
Mi tegnap egy kis kerti paryn voltunk Lucussal a keresztszüleimnél,apa meg itthon a melósokkal.Ma meg elment horgászni,mert csak kedden jönnek megint.Kell egy kis pihi.Takarítgatnom kellene,de annyira nincs kedvem,hogy az csak na.....

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :)
Kép

Köszönjük a gratukat Zsombor babához!:)

Kandi,nagyon aranyos nyuszitok van :)

Madaran,súlyra nem is kérdeztem.A 4d-s uh-ja máshol van a odkinak,mert Szolnokon mindenki az övét használja,így oda külön be kell jelentkezni,de még pontosan nem beszéltük meg,hogy mikor megyünk el.Képet és videofelvételt mindig ad,de most nem sikerültek vmi jól a képek.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltüntem, de mint írtam nektek sok helyre írok és nem mindig bírom követni az eseményeket!

Elösször is mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok és jó készülödést a holnapi locsolokhoz!

Mint látjátok nekem is kiderült ki van a pocakomban! Kislányt várunk! Gáspár Regina Timea! Imádjuk Őt! Amennyire fiút szerettem volna annál boldogabb vagyok, hogy kis punikám van! Ezt 4d-n mondták meg! Mert a 18 hetesen egy nem túl kedves dokibácsi volt, bár ugy nem volt vele semmi gond csak biztos rossz paszban volt! Aztán kedden megint mennem kell uhu kontrolra, mert sajna átlagosnál kevesebb a magzatvízem! DE valaki szerint innivalóval lehet potolni valaki szerint nem! Szal most lobbizok, hogy vagy igen vagy nem!

Láttam a gyönyörű pocikat! Nekem is alakulgat már! Szépen gömbölyödik és azt hiszem nekem is jó nagy lesz a végére!

Mi multhét vasárnap voltunk szülöszoba látogatáson a Flórba tarcsán! Fel is kértem egy számopmra nagyon szimpatikus szülésznőt! Nagyon kedves és szimpatikus egyéniség!

Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok a továbbiakban is!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt a Húsvét s jön a nyuszi. Repül hozzátok egy nagy-nyagy puszi ölelésem legyen veletek, Boldog és Áldott Húsvétot Kívánok Minnenkinek!!!!

Puszi
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Kép

Sziasztok!

Ez az egyik csini, aki nálam született.

Kép
kispinty

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép kis nyuszi
Vendég

Kellemes húsvétot mindenkinek!!! :D :D :D :D

baratodildi

Megjöttem én is, edddig nagyon jó a hétvégénk.
Tegnap voltunk Bécsben, olyan helyeken jártunk, hogy azt sem tudtuk, hogy olyan van Bécsben (hála a GPS-nek :lol: ). Mintha Szentendrén jártunk volna.
Ma anyunál voltunk, Lili kint aludt el délután egy pléden, aztán még itthon estig homokozott. Most lett kész a homokozó, vagyis pontosabban csütörtökön hoztunk bele homokot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csincsi!Nagyon édes.....(kár,hogy rágcsál!).A kis nyuszi egy tündér!
Kép Boldog locsolkodós napot kívánok Nektek!
Mi most menekülünk el,nehogy valakinek eszébe jusson...hozzánk jönni!
Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép

Sziasztok Lányok!Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok![/img]
bener

Gyertek a húsvéti beszámolókkal!:) Mi itthon voltunk,délután mentünk ki sergőzni egy kicsit.Apa meg nemrég ment be a laktanyába,mert hajnalban indulnak gyakorlatra.És majdcsak pénteken jön :( :( :cry:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Látom nem nagyon volt senki az ünnepek alatt.

Madaran:csináltam képet a szőnyegről,de most nem tudom feltenni a képeket a gépre,pedig próbáltam.Remélem holnap sikerül.

Mi ma jöttünk haza uncsitesóüméktól.Ngayon jó volt,Márk sokat játszott az uncsitesóm 3 éves kisfiával.Martin még meg is siratta amikor eljöttünk annyira ari volt.

Holnap itthon lesz még apa megyünk szőnyeget venni,majd játszi.

Szép estét mindenkinek :D
Vendég

Szép jó reggelt!

Remélem ma beindul már egy kicsit a topik :lol:
És mindenki kihúsvétolta magát :P
Én sem voltunk, apával jöttünk mentünk 3 napon keresztül. Kirándulgattunk, gyönyörű idő volt, és olyan jó volt apázni!

Vasárnap este babó nagyon aktív volt, olyan gyorsan ütött/vágott ahogy apa rátette a kezét, hogy én sem tudtam volna ilyan gyorsan rugkapálni. Nagyon édes volt. Apa is nagyon élvezte, de olyan kitartóak voltak mind a ketten, hogy kb fél óra után mondtam, hogy mostmár elég, mivel már akkor nem volt olyan kellemes, hiszen csak apa tenyere alatt ment a rugkapa, és már fájt azon a ponton.
Ma meg reggel a bal oldalam kb 3-4 cm el kijebb áll a köldököm mellett végig, úgyhogy szinte kivehető, hogy hol fekszik Zora. Hát itt most eléggé feszül a pocim :roll:

Sissi márkot még nem is dicsértem meg :oops: , de olyan édes. Mindenképpen szeretnék majd egy kisfiút is :lol:

Mandaran és Tatán voltam a terheléses cukron.

Lunácska valószínű félrehallottam :oops: , a hetet négy helyett, mert a papíromon megtaláltam az éhgyomros terhelés értékét is, 5,1 volt.

Tündi gyakorlat :twisted: De még jó, hogy csak egy hetes.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok,
a 100. oldalig lelkiismeretesen visszaolvastam, a pocakok és nyuszik nagyon klasszak, már az enyém is alakul (már nem a nyulam, hanem a pocakom :wink: ), bár még mindig jót szórakozom azon, ahogy az emberek másfelé néznek a buszon, metrón. Olyan furcsa "másnak" lenni. Nem várom el, hogy átadják a helyet, szeretek állni, úgyis ülök egész nap a munkahelyemen, mégis különös az emberek reakciója. Máskor azon mulatok, ahogy felháborodott pillantások merednek az előttem ülőkre, szinte szemmel verik őket, majd rám merednek együttérzően. Szerencsére a természet megtömött hormonokkal, egészen vad dolog kell, ami kihoz a sodromból, különösen a múlt heti amniós megkönnyebbülés után.
Pénteken voltunk ultrahangon is, ahol egy olyan lelkiismeretes doki vizsgált meg, hogy csak csodálkoztam. A párom is végig bent volt, és még a doki bíztatott bennünket, hogy kérdezzünk. Persze eleinte általános dolgokat kérdez az ember, de aztán belelendültünk. Hát nagyon klassz érzés volt, mennyire érti a szakmáját. Kiderült, hogy ő is vezet szüléseket, de a Telkiben... Na köszönöm, akkor sajna feltehetően a másik babámnál sem fogunk talizni, max. ebben a magánrendelőben, ultrahangon. Nem mintha elégedetlen lennék a mostani dokimmal, de ez olyan nagyon más élmény volt, felemelő, megnyugtató, egzakt és kedves.
Én is a héten megyek terheléses cukorra, még meg is kell vennem a 75 g-os "anyagot", és nagyon undok dolgonak tartom, hogy aztán 10-ig lehet egy helyben ücsörögni. Ráadásul reggelizős fajta vagyok, na mindegy, Tücsök majd vár egy kicsit az elemózsiára (és én is :( ).
Végül: elmentem fogorvoshoz is! Ezzel hősies tetteim végére értem, belemerülök a munkába, ami nem kevésbé hősies a jó kis húsvéti dőzsölés és pihenés után....

Mindenkinek jó és rövid hetet!!

Nemsokára belépünk a 6. hónapba :D :
Kép
goldplast

Goldplast: tessék mutatni pocakfotót :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Kismamik!

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét!

Én ma ledöbbentem ráálltam a mérlegre és 66,5 kg mutatott majdnem rosszul lettem, az ünnep alatt másfél kg felugrott rám. ez már nagyon durva. Most elhatároztam, hogy visszafogom kicsit magam mert ha így folytatom akkor felszedek még jópár kg-ot.

Ti hogy vagytok ezzel? nektek is ilyen jól telt az ünnep, kajaügyileg?

irab: hát nem irigyellek a diéta miatt akkor most járnod kell valami féle kontrollra vagy nem kell azért szigorúan diétáznod?

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok Kismamik !

Szerettem volna én is pénteken még kellemes Húsvétot kívánni, de péntek déltől elment a net és csak most jött vissza .... :(
Viszont örülök, hogy nem írtatok sokat, mert így könnyen vissza tudtam olvasni ! :D

Nekünk szuperul telt az ünnep, Balcsin voltunk 3 napot, rengeteget sétáltunk, nem kicsit van izomlázam ! :oops:
Kaptunk kissebb gyomorrontást egy lángostól, de azért nem tudta elrontani a pihenésünket !
Viszont a napocskától kijöttek pigmentfoltok az arcomon (ilyenem még sosem volt) ! :( Nem tudjátok, hogy mit lehet ezekkel kezdeni ??

Angelita, Nócika és Tündi
Gratulálok a csajokhoz és a kissráchoz !! :lol:

Kispinty, Kandi
Édesek az állatkás képek !

Goldplast
Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van "Tücsökkel" ! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Bea, a dokimhoz holnap, vagy holnap után megyek, és majd ő megmondja, hogy hogyan tovább. De gondolom diétáznom kell majd, és kontrollra is járnom kell majd.
Én 22 hetesen voltam utoljára védőnéninél, akkor jártam +6 kg-nál. Utánna jött a piszkos szorulásom, és azóta ráálltam a reggeli csak gyümi lehet, és odafigyelek a kajcsira így fogytam -2 kg-ot. Azaz a ma reggeli mérésem alapján összesen +4 kg-nál járok.
Persze a jelenlegi diétám mellett mérték ezeket a "fantasztikus" cukorértékeket.

Mondjuk én amúgy sem egy pihe súlyal kezdtem a terhességet.

Rilla, de jó lehetett a Balcsin. Én mindig csak nyáron voltam, de habár a mostani napok szinte tiszta nyáriak :lol:
Pigmentfoltok, hát ebben nem tudok sajna segíteni, mert ebben idáig nincs tapasztalatom, és remélem nem is lesz.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Kismamik!

Szerettem volna mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, de pénteken már olyan vacakul voltam, aztán csak ma jutottam nethez.

Remélem kellemesen telt mindenkinek az ünnep! Gyönyörű idő volt, annyira szépen indult a tavasz!!! :D :D Kinn ültem én is sokat a kertben a hétvégén, pihentem, dolgozgattam, süttem-főztem otthon. Péntek-szombat fekvéssel kellett mindezt kiegészítenem, úgy fájt az alhasam, fogalmam sincs mitől, de nem tudtam két napig kiegyenesedni. Először az előtte este megevett lecsóra gondoltam, hogy megülte a gyomromat, de akkor miért az alhasam fáj...? Gondoltam epére, vesére, babóra, mindenre... nem tudom a választ rá. Volt valakinek hasonló taapsztalata? Nem keményedés volt ez, az másabb jellegű, azt hiszem meg tudom különböztetni. Mindenesetre nagyon szenvedtem. Vasárnap-hétfő már jobban telt.

Babó nálunk is nagyon rúgkapál, főleg este 5-7 között a legaktívabb.
Most fogytam, mert nem igazán tudok enni, mindentől fáj a gyomrom, meg az epém, úgyhogy keveset eszek, vagy alig. Újabban a gyümölcstől is bajom van...

Beusmimi, ne ijedj meg, szerintem ez normális, hogy ünnep körül általában jön-megy 1-2 kiló, aztán majd visszaállsz a rendes kerékvágásba...!

Rilla a napozással kapcsolatban olvastam, hogy kismamáknak óvatosabban kell, mert könnyebben előjönnek a foltok, vagy kiütések. Nekem napallergiám volt tavaly nyáron, eszeveszettül viszketett, kaptam rá kenőcsöt, aztán egy jó hét múlva elmúlt. Kérd ki a védőnő vagy a háziorvos tanácsát!

Goldplast, Neked is drukk a terheléses cukorhoz. Csütörtökön megyek én is a rendelőintézetbe, brrrrrr. Hogy érted azt, hogy meg kell venni a 75 gr-os csomagot??

Lányok, terheléses cukorra vinni kell otthonról a cukrot, vagy be kell hozzá szerezni valamit?? Ugye, éhgyomorra kell menni?? (Ez lehet, hogy hülye kérdés volt, mert cukrot néznek, de nem voltam még ilyen vizsgálaton....)

Nócika, gratula a kislányhoz!!! Fotó??

Vigyázzatok Magatokra!

Üdv, Judi

Kép
judi79

Még egy kérdés:
nem tudjátok mi lett a www.noivonal.hu-val?? nem jeleníti meg a vonalzóimat... vagy az én gépemnek van valami gondja??

Köszi

Kép
judi79

Judi, szerintem "ahány ház annyi szokás", értem ezt a vércukros vérvételre.
Nálam úgy volt, hogy terhestanácsadáson megkaptam a beutalót a terheléses vérvételre, és közölték h a gyógyszertárban vegyem meg a cukrot hozzá, és vigyem azt a vérvételre.

Adri

Kép

Kép
irdab

Igen, nálunk is az a "szokás", hogy nekem kell megvenni gyógyszertárban a 75 gr-os glükóz csomagot terhességi cukorra, és azzal kell felvonulnom csütörtökön éhgyomorra.
Judi,
ha te is ezen a héten mész, érdemes rákérdezned, hogyan csinálják felétek, nehogy akkor kelljen patikába szaladgálnod. Amúgy úgy tudom, néhány helyen csinálják még a helyben adott zsömi, tej+ 1 óra mérés, de azt az én dokim nem fogadja el, szerinte egzaktabb eredményt ad a glükózos módszer, mivel az elemózsiát és a tejet minden szervezet másképp szívja/nem szívja fel. Mindenképpen érdeklődd meg, nálatok hogy történik. Régebben a 12 óra éhgyomrot is kikötötték, de hát amúgy is reggel megy az ember lánya :? .

Ezt találtam a neten: "Tipp: a cukorszirup elfogyasztása kellemesebb, ha limonádéként készítjük el. A vizsgálat előtti este a glükózt, citromlevet és annyi vizet, amennyit egyszerre meg bírunk inni, keverjük össze és tegyük be a hűtőbe. Így reggel újbóli felkavarás után egy hideg, bár eléggé szirupos limonádét nyerünk. A citromlé nem befolyásolja a vizsgálatot."
Szia, irdab ígérem, teszek fel majd egy hétvégi képet, épp csónakázni készülünk a testvéremmel, az a legfrissebb, csak most nincs bent nálam...

Kép
goldplast

Sziasztok,

így utólag is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, elnézést, hogy eltűntem, de végre kiszabadultunk egy hétre vidékre, a jó levegőbe...

genetikai tanácsadáson voltam, kontroll UH-t csináltak, és eltűnt a foltocska ( papilláris izom) a szívecskéjéből : )), egyészséges babát várunk, végre leírhatom !!! nagyon boldogok vagyunk

Kellemes napot mindenkinek

Andi

Kép
danidaniel

Jajj Drága Andi, de örülök!!!! :P :P :P
Ez nagy örömhír, remélem mostmár meg is nyugodtatok. Akkor mostmár stresszmentes babavárást kívánok neked a hátralevő időhöz :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Nálunk is jó volt a húsvét. Én nem nagyon készültem, mert mindenhova mi mentünk vendégségbe :D

Ádám nagyon örült a csokinyusziknak, alig bírtam visszafogni, hogy nem kell rögtön kibontani. Ő mindent rögtön bontana.

A múltkor mondtam neki, hogy a hasamba van a baba. Ő meg mondta hogy "bont". Gondoltam magamba ha az olyan egyszerű lenne :roll:

Andi: Örülök hogy ilyen jó híreket kaptatok.

Judit: A nőivonal szünetel, vagy megszűnt nem tudom. Azért csináltam én is másikat.

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

jövök egy kicsit amig Noli alszik ...utána ugy is udvar.. 8)

Tündi azt hiszem te kérdezted,hogy mennyibe került a pánt 7490-.Brendonban vettem anita a márkája .volt olcsóbb úgy rémlik 5000-körül de ez nekem meggyözöbb volt.Nekem se kimondottan a derekam fájt hanem a popsim fölött egy kicsivel föleg a felkelés az ágyból már a végén kritikus volt.

Mi a hétvégén :szalonát sütöttünk,grilleztünk és voltunk a Skanzenba bár azt nagyon megbántuk.Irhatnám azt is ,hogy tök szar volt.1 kajázó az egész mindenségben sehol nem lehettett ücsit kapni,padhiány,wc.hiány...sorolhatnám... :twisted:

Mennem kell iszok 1 kv-t :o
Ja előjőtt a várva várt nehézlégzésem már hiányoltam volna...Nolival csak május végén jöttt elő. :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!
Amint látom kezd vissza térni az élet a topikba!
Mi is jól kicsavarogtunk magunkat!Már vágytam a hétköznapokra...erre éjjel sógornőm megszült...szóval volt program eddig a mai napon is...de nagyon édes a bébi!Most jöttünk haza az AEK-ből!
Nati ma még itthon van,holnap viszont suli!
Mi tegnap voltunk az Aréna Plazában,megnéztük"Szörnyek az űrlények ellen"-t 3D-ban...hááát régen nevettem ennyit....de az egész mozi kacagott végig,dőltünk jobbra-balra...pocaklakom kissé össze ráztam!Nagyon nagy élmény volt!Drága,de egyszer-egyszer ki lehet bírni!
Én is napoztam és amitől rettegtem,nekem is foltos lett az arcom...de csak az arcom...és eddig még soha...elvileg arra kell majd használnom a terhesség alatt erős napvédő krémet!Semmi más nem használ,csak halványodik....
De most néztem sógornőm arcát az Övé is foltos....na jó,Ő éjjel még szült is...

Andi!Örülök,hogy már nem kell aggódnotok!

Rilla!Sajnálom a gyomorrontást!
-ennék most lángost!

Tündi!Péntek már nem is olyan soká itt van!Kitartás!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?