Sziasztok Kismamik!
Szerettem volna mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, de pénteken már olyan vacakul voltam, aztán csak ma jutottam nethez.
Remélem kellemesen telt mindenkinek az ünnep! Gyönyörű idő volt, annyira szépen indult a tavasz!!!
Kinn ültem én is sokat a kertben a hétvégén, pihentem, dolgozgattam, süttem-főztem otthon. Péntek-szombat fekvéssel kellett mindezt kiegészítenem, úgy fájt az alhasam, fogalmam sincs mitől, de nem tudtam két napig kiegyenesedni. Először az előtte este megevett lecsóra gondoltam, hogy megülte a gyomromat, de akkor miért az alhasam fáj...? Gondoltam epére, vesére, babóra, mindenre... nem tudom a választ rá. Volt valakinek hasonló taapsztalata? Nem keményedés volt ez, az másabb jellegű, azt hiszem meg tudom különböztetni. Mindenesetre nagyon szenvedtem. Vasárnap-hétfő már jobban telt.
Babó nálunk is nagyon rúgkapál, főleg este 5-7 között a legaktívabb.
Most fogytam, mert nem igazán tudok enni, mindentől fáj a gyomrom, meg az epém, úgyhogy keveset eszek, vagy alig. Újabban a gyümölcstől is bajom van...
Beusmimi, ne ijedj meg, szerintem ez normális, hogy ünnep körül általában jön-megy 1-2 kiló, aztán majd visszaállsz a rendes kerékvágásba...!
Rilla a napozással kapcsolatban olvastam, hogy kismamáknak óvatosabban kell, mert könnyebben előjönnek a foltok, vagy kiütések. Nekem napallergiám volt tavaly nyáron, eszeveszettül viszketett, kaptam rá kenőcsöt, aztán egy jó hét múlva elmúlt. Kérd ki a védőnő vagy a háziorvos tanácsát!
Goldplast, Neked is drukk a terheléses cukorhoz. Csütörtökön megyek én is a rendelőintézetbe, brrrrrr. Hogy érted azt, hogy meg kell venni a 75 gr-os csomagot??
Lányok, terheléses cukorra vinni kell otthonról a cukrot, vagy be kell hozzá szerezni valamit?? Ugye, éhgyomorra kell menni?? (Ez lehet, hogy hülye kérdés volt, mert cukrot néznek, de nem voltam még ilyen vizsgálaton....)
Nócika, gratula a kislányhoz!!! Fotó??
Vigyázzatok Magatokra!
Üdv, Judi