Bocs, hogy nem jöttem, zajlottak az események nálunk: Soma pénteken fogorvosnál landolt, közben Apukámat fuvaroztam, mert hétfőn műtötték a vállát, nem tud vezetni, plusz UPC ügyintézés 2 gyerekkel, bevásárlás, takarítás....
Na de csak ideértem.
Zsanka!
Először is, egy gyönyörűség a kicsi lányotok, gratulálok hozzá mégegyszer, és sajnálom, hogy ilyen sokáig bennt voltatok. akkor Ti is lekerültetek a PIC-re?vagyis Lili? Te akkor a sima osztályon voltál, nem a rooming in-ben? H ogy bírtad szoptatni 3 óránként Lilit? Remélem azért minden ok mostmár.
Majd ha felszusszansz, várunk otthoni képeket is.... nagyon!
Máté hogy fogadta a hugit? Éjszakák hogy telnek, felkel Lilire?
Betti, örülök, hogy jobban van Istike, tök nem látszik rajta, hogy "ropigyerek", de persze azért itasd sűrűn sz.tem is!
Somával is így voltak pl. a nyári gatyók, mikor kapta, 7/8-as volt (majdnem bokáig ért, mint Istikédnek a képen) köv. nyáron térdgatyó, utána meg rövidgatyó, szóval a gatyókat tök jól ki tudják használni a fiúk, ha derékre nem híznak annyira....
Bodit meg már gondolom nemigen használtok, ha szobatisztaságból ilyen jól áll a fiad!
Szilvianyu!
Kész a bevallás, szerdán viszem dzsúdóra, bár vissza kell mennünk szerda délután fogorvoshoz, de remélem 5-re visszaérünk...
Tegnap reggel 6-kor pucoltam az ablakot, eszembe is jutottál, ne féld, én meg 7-en lakok, hogy bacca meg.... bár én úgy szoktam, hogy ilyenkor a redőnyt leengedem majdnem teljesen, na nem mintha ha esnék, az akadály lenne, csak mégis v.hogy...
Tesókocsi befért a csomitartótokba? Tök jó, azt hittem 1-es kocsival mentek, Dóri meg sétál+férjed cipeli...
Képek készültek?
Angika!
Pocis fotót tehetnél fel, ha már tényleg látszik, ahogy Cseriviola írja.
Cseriviola, szentendrei skanzen? nem is hallottam róla, mit kell tudni róla? majd mesélj... képeket úgyis hozol, Tőled nem is kell kérni.
Szilvia1981!
Ez jó, hogy felraktad a képemet, de nem panaszkodtam, hogy én lemaradtam ám....
Ezek szerint Áronod már jobban szeret a földön? Nagyon jó a kép!
Ma én is adtam rizst Noénak, összeturmixolva, kelbimbóval, ette nagyon!
Noé tegnap elkezdett magától felülni négykézlábból, aminek leginkább nagy esés a vége legtöbbször, szóval ott kell lenni mindig a közelbe, mert nagyon el tud keseredni, tiszta pasi!
Ja meg négykézlábból kitolja a fenekét, hogy a térde se éri a földet, nagyon élvezi. Kipakol minden játékdobozból, amit akar, már feléri úgy, hogy belenyúljon. Édes, zabálnivaló...
ÉN IS BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN PICURNAK ÉS CSALÁDJÁNAK! PIHIZZETEK IS, HA TUDTOK.