Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsanka!
Örülök hogy bejelentkeztél.Mégegyszer nagy gratula a gyönyörű Lili babátokhoz!
Sajnálom hogy ennyi ideig bennt kellett maradnotok.

Csajok!
Szuperek a képek.Egyszerűen csodaszépek a babanetes babáink!
Nekünk jó húsvét után a babatali,remélem meggyógyulunk.
Ma vissza kellett vinnem Istit a dokihoz,mert 38 alá nem megy le a láza,nagyon ronda zöld jön az orrábol,sokat alszik(pedig neki nem szokása),és sokat is sír.
Viszont csak délután van rendelés.:(Még ezt sem tudtam,de tényleg szerencsére nagyon ritkán járunk orvoshoz.
Hétfőn nemtudom miért nem kaptunk semmi gyógyszert,csak vény nélküli köptetőt ,orcseppet javasolt a Doktornő.
Remélem nem arcüregyulladása lesz.

Bejelentkeztem rákszűrésre.
Ti hogy tudjátok?Tényleg 25 éves kor alatt elég háromévente??

Megyek beszedem a ruhákat.Istikém megint alszik.
Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Jelentem, ablakok kész, anyu segítségével. Leestem a kisszoba ablak pucolása közben a székről, a fene sem tudja, hogy, miért. Tök szoktam vigyázni és még sosem volt baj. Jól beütöttem a hátam. Megijedtem. De anyu, Emese még jobban! Még jó, hogy nem kifele estem, a nyolcadikról azért szép lett volna. Anyu fejezte be. Kimostam a függönyöket is, a nagyszobai már fent van, kivasaltam és anyu feltette, most a másik kettő kicsit mosom.

Még vasalok kicsit addig. Hál istennek maradt ebédem.

Betti: köszi a bókot a gyerkőcökről, kíváncsiak vagyunk Istikére is. Kár, hogy Moncsi-Zsoci nem tudott olyan sokáig maradni!

Én nem tudom, hogy van a rászűrés, én 18 éves korom óta évente megyek, az a biztos. Hallottam már elrettentő eseteket, úgyhogy... nem tart semmiből. A legtöbbször sztk alapon csináltattam meg. Nekem is aktuális most áprilisban! Tényleg, tavaly április 6.-án tudtuk meg, hogy kiskukac kibélelte a (nagy) pocakomat! :)

Hát... a láz, a sírás, és a zöld takony bizony arcüreggyuszira utal. Most nekem is ez volt Dórikámnak. Elég nehezen lábalt ki belőle. Nagyon sokat kell szívni az orrát, mert ráhúzodhat a fülére. Neki ráment. Mondd el ezeket a tüneteket és harcold ki az antibiot, mert ezt még egyszer egy régi doki tanította nekem, hogy láznál, zöld takonynál KÖTELEZŐ antibio. Vegyél hozzá normaflore-t és nem lesz gond! Gyógyuljatok meg!

Na megyek, vasalok még kicsit, most a két kicsi alszik, Emese játszik.

Ja, Szilvi én is vettem 6 hós hippes babakekszet. Én lereszeltem. Kettőt raktam bele az egy üvegnyi szilvához, meg egy negyed banánt nyomtam bele. Hát... Bence befalta.

Majd rakok egy kekszet az ebéd főzijéhez is.

Na tényleg húzok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Húú még olvasni is szörnyű volt,hogy majdnem kiestél.:(
Én is évente járok,biztos,ami biztos.
Remélem ír antibiotikumot a doktornő,mert igy sosem lábalunk ki ebből a betegségből.Egész nap sírdogál,iszonyat nyűgös.
Háztartásom szalad,húsvéti sütés,takarítás nálunk elmarad.

Betti

Kép
berna23

sziasztok!

A babanetes tali jól sikerült, tényleg. Áron csak kapkodta a fejét, ismerkedett, megfogott (volna) mindenkit :D Én is csináltam képeket, de még nem vitt rá a lélek, hogy feltegyem..majd.

Lola,
biztos ízleni fog Noénak a hami. Én őszintén szólva nem figyeltem, hogy van-e benne liszt...Csak odaadtam Áronnak, mivel 6 hós kortól van asszem :?

Szilvi,
ugye, mondtam, hogy fini a keksz :D Én is kettőt szoktam tenni egy gyümibe. Takarítás ügyileg nagyon ügyi van, hát...én már nem csinálok nagy takarítást, mert elköltözünk úgyis, majd ott ráérek takarítani...

Betti,
jó lenne, ha már meggyógyulnátok, szegény Istike. :cry:
Nőgyógyászhoz én fél évente járok rákszűrésre, mert volt egy kis gondom, megműtöttek, és azóta járnom kell. De szerintem három év az sok. Én évenként biztos elmennék amúgy is. Annyit megér 10ezer forint, hogy ne forduljak fel :D

Zsanka,
gratulálok mégegyszer Lili babához, nagyon tündérke :D Kíváncsian várom a szülés történetedet.

V.Erika,
Tamara olyan helyes volt, mennyit rohangált :shock: egyszer itt volt, aztán már amott :D mint Dórika :D

Szép napot,
Sziasztok
Sz

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Hát igen, nagyon megijedtem. Fájt is, de inkább lepergett előttem, mi van, ha kiesek. Amúgy is mindig ilyen jár a fejemben, ha ablakot pucolok. Amúgy nem félek, ha nem nézek le!

Szilvi: szerintem nem baj a búzaliszt, én úgy tudom, hogy 6 hóstól lehet ilyen terméket adni. Az ebédjébe is tettem, alma-csirke, bepuszilta.
Holnap megint megpróbálkozom a zöldségekkel. Úgy néz ki, rendbejött a pocija, legalábbis most már megint eszik, mint gép! :)

Na megyek, megyünk nemsoká köszönteni anyósom anyukáját és készülnünk kell!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Tápszerből is napok óta 270 ml-t puszil be.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Nyolcadikról ablakon keresztül lenézni is nehéz számomra.
Ha én ilyen magasan laknék asszem hegymászókötéllel mernék csak ablakot pucolni,vagy nem is pucolnék. :lol:

Megjártuk a Dokinénit: Súlyosbodott Istike állapota,most négyfélét szed,ebből egy antibiotikum.Ha hétfőn elkezdhettük volna a gyógyszeres kezelést talán nem lenne ilyen beteg.Szegény semmit! nem eszik,inni nagyon keveset azt is többnyire kihányja a slejmel együtt.Sokszor felszökik a láza.Remélem nem szárad ki a kisszívem.
Párom össze is kapott anyjáékkal mert ők csak gerjesztik a fezsültséget ,hogy nincs tartaléka ennek a szerencsétlennek,rossz érzésük van hogy kórházba fog kerülni,hogy milyen hülye ez a dokinő hogy félrediagnosztizálta(ez nem is igaz).(Nekik más doki az Isten)
Perzse ezt csak a páromnak mondták.És finoman még azt is hogy többször próbáljam megkinálni étellel.Igen míg én elmentem félórára nődokihoz addig ők nyolcfélét dugdostak a szájába,amit szegény itthon kihányt.akkor sorolták fel hányféle falatot evett. :(

na de nem is érdekel,pár nap és újra arégi lesz a mi kis erős kisfiunk!Bár inkább biztatni kellene minket hogy minden rendben lesz,és nem gond.

Bocsánat ha össze-vissza csapongtak a gondolataim.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: szegény Istike... anyósodékkal meg ne is foglalkozz. Szerintem sok családban így van, hogy mindenki mindent jobban tud. Próbáld a füled mellett elengedni. Te vagy az anyuja, Te ismered a legjobban! Nem lesz semmi gond! A kiszáradásra kell tényleg odafigyelni a legjobban, de ha nappal óránként belediktálsz egy-két kiskanál HIDEG innivalót (víz, tea), akkor nem lesz gond. Holnapra egy nagyon picit már jobban lesz az antibio-tól! Igen, ha hétfőn kapta volna, már jobban lett volna. Én is tök szoktam ezen bosszankodni, de végül is valahol igazuk van, mert azt szeretnék, ha elsősorban a szervezetük maguktól próbálna meggyógyulni. De néha már muszáj a gyógyszer!

Reméljük minél előbb jobban lesztek! Anyósékkal meg ne foglalkozz. Enni, ha esetleg akar, bármit adj neki. Nekem Dórika most, mikor olyan beteg volt, egy napig csak csokin és túró rudin élt. Nem sokat evett ezekből sem, de már annak is örültem.

Most már nagyon jó étvágyuk van. A két pici már egy órája alszik, Emesével tévézünk.

Megyek is. Valamelyik nap úgy néz ki, megyünk Pestre állatkertbe. Várom már. Bár biztos fárasztó lesz három gyerekkel, de nagyon várom Dórika reakcióit.

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Istike is csak pudingom,joghurton,kindercsokin,és turórudin él,egy-egy falat lecsúszik ezekből.
Megkívánja és kéri,de aztán egy kanál után erősen tiltakozik.
Szegénynek behorpadt a hasaRátettem a mérlegre és csak tíz kiló tíi deka.Fél kilót fogyott.
Anyosómékat is megértem,hisz nagyon féltik ezt a kis tökit,de náluk ez már beteges.

Álltakert:Nagy vágyunk nekünk is hogy idén elvisszük a Pipikénket.
Szerintem nagy élmény a gyerekeknek.

Ha nem vagyok túl indiszkrét Szilvi akkor megkérdezhetem hogy nem éreztél semmi gyanús jelet esetleg hogy baba van a pocakban?Nálad ugye félidősen derült ki hogy van Bence.
Gondolom Dóri nagyon kicsi volt,szülés után elég fura az ember szervezete,igy nem gondoltad hogy állapotos vagy,csak amikor már mocorgott??
Mostanában nekem is sokszor olyan érzésem van mintha az lennék,hányinger,reggeli szédelgés,bundáskenyeret,paradicsomlevestés rántott sajtot kiyvántam meg de ezt igy mind egyszerre. :lol:
Én szedek fogitabit,de azért sosem tudni.
Ezért is vártam a tegnapi nődokit,de nem kerültem sorra.De ez hosszu...

Bocvsi ha hosszú lettem.
Istike ölemben van,igy elég sok ahiba,bocsi.
Probálunk kicsit takaritani..
Betti

Kép
berna23

Egy kis Isti száj:

-Isti játszik,majd felboritja a nagy kosár játékát,erre ő:ejnye-bejnye a kuka fáját Isztike,mem szabad!!

-Isti beleállt egy vödörbe majd mormolta:ha felbululsz bumm lezs,és nagy kugli lesz a fejeden.

_Isti homokozik,én hagymapiritás közbe ki-be rohangálok,hogy ellenőrizzem őt.
I:anyuci te mi csinász?
Én:főzök
I:anyuci te micsinász?(és ezt kábé húszszor)
Én.Istike ezerszer kérdezted már.
I:dehát nem mondtad!!!

_eszem egy szendvicset Isti közben ropizik.
Én:istikém adsz egy falatot?
I:Ha majd megetted utána kapssz!

Olyan kis szövegláda.Úgy imádom!

Kép
berna23

Betti: nagyon édes Istike szövegelése, mindegyik ari, de az utolsó az haláli! :)

Nyugodtan megkérdezheted. Ha leírom, hogy mindhárom gyereket a 20.-ik héten tudtam meg, nagyon kinevetsz?? Szóval... nekem PCO-m van (állítólag), amivel akár évi 3-4 mensi lehet csak. Erre tehát nem adhatok, ha nem jön meg. Semmi terhességi tünetem nem volt Emesével az elején, később sem. Se egy hányinger, cici, hányás, semmi.... Igen, mikor elkezdett mocorogni, jobban mondva, mikor feltűnt, akkor mentem dokihoz, aki mondta, hogy kb. 16-17 hetes kismama vagyok (Emesével). Átküldött uh-ra, ott mondták, hogy 20 hetes és minden ok.

Dórával hasonló volt a helyzet, vele annyi, hogy mivel már tudtam, milyen amikor mocorog a baba, amikor mozgott, akkor én már tudtam. Vettem tesztet és igazolt. Doki, mondta, hogy 20.-ik hét és minden ok. Vele mondjuk úgy volt, hogy kb. 6-7 hetes lehettem, nagyon fájt a mellem. Volt, hogy éjjel be kellett borogatnom, csak akkor tudtam aludni. Ekkor babára gyanakodtam, vettem tesztet, de negatív volt. És kb. 13 hetes lehettem, mikor elmentem dokihoz (nem emiatt), akinek nem tűnt fel, hogy kismama vagyok, pedig megvizsgált hüvelyileg. Sőt, adott gyógyit, amitől megjön. Be is szedtem. Mensi görcsöm volt tőle, de hál istennek, nem jött meg, nem lett baja Dórimnak. Azóta gyűlölöm azt a dokit.

Bencével meg hát ugye elég kacifántos volt a helyzet. Meg sem jött egyszer sem Dóri után, hanem kb. 3,5 hónapos lehetett, amikor éreztem egy mensi görcsöt, pár napig. Ezelőtt két héttel hagyta abba a szopit Dóri. Gondoltam, mivel már nem szopik, meg fog jönni. Vártam két hetet, nem jött meg. Közben persze együtt voltunk. Utólag mondta a doki, hogy ez volt a peteérés, beugrott Bence koma, ha nem, megjött volna. Vele is éreztem mellfájást egy-két napig, mondta is barinőm, hogy vegyek tesztet, de hát két gyerek mellett erre nem volt időm :) (ekkor már különben a 12. hét után voltam). Nem vettem, hanem megint mikor jött az, hogy nem tudtam a hasamon aludni, mocorgást éreztem. Vettem tesztet és igazolt. Megint doki, 20. hét, ok minden. Hát így lettek a gyerekeim....

A két kisebbnél ugye volt egy rövid ideig mellfeszülés, de más tünetem nem volt. Kicsit röhej, hogy így alakult mindegyiknél, de imádom őket, úgyhogy nincs gond!!!

Szerintem vegyél egy tesztet. Örülnénk, ha jönne Istike tesó??? :)

Én igen!!

Na megyek, én is takarítgatok.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Egyébként nekem Pesten pont a PCO miatt azt mondták, hogy simán nem valószínű, hogy teherbe esek. Jó sokat bőgtem emiatt. Emese után nem is jött össze sokáig. Aztán sokat lefogytam, nem görcsöltünk rajta annyit és hipp-hopp, jött Dóri.

Na tényleg megyek. Elkezdtem a nagyszobát.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Dehogy nevetlek ki.
A lényeg hogy van három csodaszép egészséges gyermeketek.
Azért az a nőgyógyász aki nem vett észre egy akkkora terhességet,az tényleg gáz.

Nálunk szerintem nincs baba,anyukám szerint a betegség utáni kajamegkívánások természetesek.Szerinte az émelygés is a sok orrváladéktól,illetve slejmtől van.Remélem igaza van.
Az már vicc lenne nálam ha megint fogigátló mellett lennék az.Párom aztmondta hogy akkor már bottal sem fog megpiszkálni. :lol:
Kedden kell jelentkeznie a pirinek,azt megvárom,mert Rokay azt mondta ha van baba akkor nem lesz vérzés.

Sikerült kitakarítanom.Bár Isti hozta a formáját,már megint kikészitett.Szóval gyógyulgat a kismanó.
Sütnöm nem kell mert vettem a csokinagykerben aprósütiket,és finom házias izűk van.

Betti

Kép
berna23

Angika!
Utólag is Boldog Névnapot Julónak!!

Kép
berna23

Sziasztok,

Bocsi, hogy csak most jövök a tali óta... :oops:

Istinek továbbra is jobbulást. De ahogy olvasom már gyógyulgat... :lol:

Szilvi,
Ablakpucolás. Nagyon gáz! Legközelebb tényleg legyél nagyon figyelmes. Én is nagyon félnék fent...

Közben én is pucoltam ablakokat. Van egypár...
2 nap alatt lettem kész, közben wc, fürdő, felmosás mindenhol, fűnyírás, játszóterezés fért bele, úgyhogy a gép elé nem is ültem.

1 napra elugrunk anyuékhoz a hétvégén, de hétfőn a fiúk mennek locsolni a rokonokat (nagymamik, dédik) :lol:

Szép hétvégét és kellemes húsvétot mindenkinek!!!

Cirmike

UI: Tiszta nyár van, már szárad is ki a fű, hívtam az öntözőst üzemelje már be a rendszert, mert téliesítve van még...

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Én sem jelentkeztemmég a tali óta :roll:
Jó volt találkozni Veletek, jó lenne ha legközelebb még többen jönnének! :lol:

Lola: jók a képek, de legközelebb Titeket fotózunk legelőször! :lol:

EDB anyu: Jajistenem ez az ablakpucolós-sztori! Inkább legyen "füstüveged", minthogy leesél! :twisted: :lol: Én még kinézni se nagyon mernék a nyolcadikról, nemhogy felmászni megpuceválni.

Zsanka: Csodaszép kiscsaj Lili!!! Büszke lehetsz Rá!!! Sajnálom a sárgaságot, lényeg, hogy végre otthon lehettek!

Berna: Édesek Isti aranyköpései! Várjuk az újabbakat is!
Egyáltalán nem baj ám, ha nem eszik ám a betegség alatt, csak igyon eleget, aztán majd bepótolja. Hogyhogy nem jutottál be a dokihoz? Olyan sokan voltak?

Szilvi 81: Én is félévente kell járjak dokihoz, szerintem hasonló cipőben járhatunk...

Többiek jól eltűntek, bizti mindenki a nyulat várja már. :lol: Jó készülődést, Kellemes Húsvétot, kevés locsolkodót kívánok Mindenkinek!
Puszi a babáknak, a kicsi- és nagy gyekőcöknek is!

Üdv. V.erika
v.erika

sziasztok!

Szilvi,
megkérdezhetem, ki volt az a "doki", aki nem vette észre, hogy 13 hetes kismama vagy? Durva....

V.Erika,
lehet...nekem méhszáj plasztikám volt, és azóta sajna kiújult, ezért kell járnom félévente, mert ha rosszabbodik az eredmény, akkor műtét :cry:

Lola,
ÉSSSSS

Kép

Kép

Bence és Áron, a két húsgombóc :lol:
Kép

Dórika és Tamara a távolban...
Kép

És végül, de nem utolsó sorban...Fiacskám megtalálta a "csakazértisbebújokazágyalá" utat :lol:

Kép

Most megyek, mert Apa elaludt melettem :lol:
Reggel megyünk Esztergomba fürdeni.
Addig is szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
szilvia1981

Még van egy-két kép, majd felteszem...csak most se kedvem, se időm....

sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Mi már várjuk a nyuszit.Dekorációk készen vannak.Holnap még tojcit és sonkát kell főznöm.

Ma egész nap kertészkedtünk.
Elővettem Isti nyári ruhásdobozát,és szinte minden jó még Istire.Szóval ruhaszempontból tiszta előny a ropigyerek. :lol:
Csak szandál kell neki.

Verika!
Késett a dokim,én meg majdnem az utolsó páciense voltam,igy négy órát tuti várnom kellett volna míg bekerüljek,de addig nemtudtak a kicsire vigyázni.
Jól be is égtem mert kértem másik időpontot,mire a lépiben jutott eszembe hogy mégsem jó mert akkor pont mensi lesz.
Visszafutottam kaptam másikat.És itt még nincs vége mert fogigátlót elfelejtettem iratni,igy mégegyszer visszamentem.
Mindenki mosolygott.

Mégegy aranyos párbeszéd:Istike belepakolja a radiátorról a száradó zoknikat,bugyikat a kiskosarába.
Én:Vásárolni mész kisfiam?
Isti:nem,boltba megyek...

Szilvi1981!
Huu nagyon jók a képek.Legközelebb viszek én is gépet.
Illetve tuti hogy mostmár megyünk mi is!

Mindenkinek nagyon Kellemes Húsvétolást!!

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Mi ma Pesten voltunk az állatkertben, ezért nem jöttem. Tegnap meg egész nap takarítottam. Holnap anyósékhoz megyünk ebédelni, előtte még tojást festek, vasalok. Majd holnap este jövök asszem hosszabban.

Állatkert jó volt, jó meleg. Sokan voltak, de nem vészes. Lehetett közlekedni dupla babakocsival is. Gyerekek élvezték, de azért elfáradtunk. Dórika kézből etette zsiráfot és simogatott élő nyuszikát. Bence nagyon jól viselte, ügyi volt. Anyukámék és húgom is jött, így volt segítség. Azért így is elfáradtam. Egy órája értünk haza.

Most kipakolás, fürdetés, etetés van soron.

Mindenkinek jó nyuszizást!

Szilvi jók a képek, nagyon!

Majd jövök hosszabban!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, visszafutottam még visszaolvasni!

Szilvi: irigy-irigy a fürdésre! Majd mesélj ám! Tényleg annyira jó hely Esztergom? Bababarát?
A doki Pődör Péter. Van aki esküszik rá, itt is van, aki hozzá jár (:)), de én ekkor nagyot csalódtam benne. Még jó a szerencsétlenségben, hogy azt a "megjövesztő" gyógyszert írta fel nekem, amit kismamiknak is szoktak az elején írni, hogy segítsen a megtapadásban. De nagyon mérges voltam. Aztán amikor be kellett feküdnöm Dórával, aznap le is küldtek uh-ra, ki volt ott, na ki??? Hát ő... hozzáteszem, Emesét nála szültem. A szüléskor és utána nem volt semmi gond. Stílusa már akkor is érdekes volt. Bencénél is uh-zott. Szupi! :(

Betti: de jó Neked, ruhaügyileg! :) Nekem Dóri azért nőtt tavaly nyár óta két méretet, nyáron még 80-ast hordott, most 92-est. Remélem most már nem fog annyikat. Így szinte semmije nincs, csak bodyk. Most vettünk neki egy halásznacit, tök ari, amit fel lehet rövid gatyira csatolni (c&a), de aztán talán ennyi. Pólók, bodyk vannak. Úgyhogy végül is rövid nacik kellenek csak. Meg Bencének is. Rövidnaci, napozó. Emesének meg halászgatya kéne, de sehol nem kapok neki. :( Bencének 86-os felsőt vettem és 86-os rövidnadrágot. Hajszál pont jók rá. 86-os hosszú farmert. Derékban állítható, így ott jó, az alját felhajtottam. Inkább most már eggyel nagyobbat fogok neki venni, mert nem lehet győzni. Alapból 80-asok jók rá. De pl. 80-as c&a body hajszálpont jó. Nincs lelógás belőle...

Édes volt ez az Istis beszólás is. Alig várom, hogy én is gyűjthessem megint. Dóri már egyedül eszik, 95 százalékban, lépcsőzik felfelé egyedül, játékokat elrámol, mindent megért. Amiben még fejlődni kell, a beszéd, meg szobatisztaság. Még mindig csak két percre hajlandó a bilire ülni.

Na léptem. Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Jó fáradt vagyok,ma egésznapoztam melóban,de azért gyors beugrottam..... :wink:

Nagyon jók a talis képek!!!!!!!!!!

Emesedora
Emeséről nincs ruhád ami esetleg jó lenne Dórinak?Vagy eladtad,ajándékoztad őket?
Boldog hófordulót Bencének !

Angika
aranyos,kis pocid van már :wink: Julcsi is aranyos volt,jó magas lett,kár,hogy csak futólag taliztunk.....

Ági
hogy vagytok?

Zsanka
örülök,hogy már otthon vagytok!Gondolom,hogy hiányozhaztatok a családnak......
Nagyon szép a kislányod!!!!!!!!!!!!!!!

Mi lekopogom jól vagyunk.....
Torkomra kaptam egy új antibiotikumot,meg köhögés csillapítót,hólyagok vannak a torkomban,de ha nem múlik el a köhögésem akkor allergia vizsgálatra kell mennem :cry:
Viki is köhög már lassan 3 hete hol jobbn,hol kevésbé....kedden doki neki is.amúgy nincs semmi baja,köhögése is főleg alvásnál vagy ébredésnél van.
Ekcémáival pedig május 21-én megyünk pullmonológiára.

Viki kapott szerda este egy nagyon ari 6 hetes fehér kisnyuszit,nagyon szereti,de jövő vasárnap visszük vissza a többi nyuszhoz,tehát Petra nyuszi csak "kölcsönnyuszi".

Ha már beszólásoknál tartunk:
Álunk a pénztárnál,előttünk egy nő magassarkúban,Viki végigméri a nőt,majd megszólal:
-Hogy lehet ilyen magassarkú cipőben lépni,nem is értem:)

Másik:
Már nagyon régóta kinézte a ponis kancsóházat,erre a játékbolt előtt megint megjegyzi,hogy Ő olyat óhajt húsvétra.
Mondom neki,hogy a nyuszinak nincs pénze arra/18000 ft/
Rövid gondolkodás után megszólal:
Akkor rakjuk ki a csizmát is hátha jön a nyuszival együtt a télapó is :P :wink:

Rakok még pár képet aztán meygek aludni :lol:
Holnap megyünk a szentendrei skanzenba,hétfőn anyósékhoz...

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

képekkel majd holnap jövök,nincs telepítve a cucc hozzá :x

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Most csak gyorsan beugrottam minmdenkinek kellemes húsvétot kívánni! Sok locsolót, sok szép tojást kinek mit :lol:

Kép
angika

Sziasztok!

Cserierika!
Várjuk a képeket!Remélem mostmár messze elkerül benneteket a bacik.Skanzenben már mi is voltunk(villamos napok),nagyon jó hely.Érezzétek jól magatokat!!
Viki beszólása nagyon jó volt.
Mi a multkor az urologusnál jártunk úgy hogy nagyon sokan voltak egy egész kicsi váróhelységben.Az egyik nénike be-be csukogatta a szemét,mire kisfiam jó hangosan megjegyezte hogy a néni alszik.És a poén itt jön hogy a néni szemhéján volt egy hatalmas bibircsók,amit kisfiam mindenáron kézügyre akart venni. :lol:

Emeseanyu!
Jó nagy ruhákat hordanak már a kicsik.Tavaly én picit nagyobbakat vettem illetve kaptunk,igy akkor kicsit nagyobbak voltak,most pont jók a ruhák.
Nagyon ügyes Dóra az egyedül evésben.Én gyerekem nem hajlandó ételt a szájába tenni csak ha benyomom a szájába kanállal.Majd csak megtanulja,inkább kézzel csipegetni szeret kistányérból ,vagy zsemlét majszolni.Már egész ügyes a darabossal.

Angika!Hogy vagy?

Na megyek,takarijuk az autót.
Locsolkodós képekkel jövök majd holnap.Addig tezsek kopasz Istikét.

Betti

Kép
berna23

Kép hajasbabám Kép kopaszbabám

Kép
berna23

Kép mikor alszik még olyan baba

Kép
berna23

Kép kocsit mosok!

Kép
berna23

Bocs, hogy nem jöttem, zajlottak az események nálunk: Soma pénteken fogorvosnál landolt, közben Apukámat fuvaroztam, mert hétfőn műtötték a vállát, nem tud vezetni, plusz UPC ügyintézés 2 gyerekkel, bevásárlás, takarítás....
Na de csak ideértem.

Zsanka!
Először is, egy gyönyörűség a kicsi lányotok, gratulálok hozzá mégegyszer, és sajnálom, hogy ilyen sokáig bennt voltatok. akkor Ti is lekerültetek a PIC-re?vagyis Lili? Te akkor a sima osztályon voltál, nem a rooming in-ben? H ogy bírtad szoptatni 3 óránként Lilit? Remélem azért minden ok mostmár.
Majd ha felszusszansz, várunk otthoni képeket is.... nagyon!
Máté hogy fogadta a hugit? Éjszakák hogy telnek, felkel Lilire?

Betti, örülök, hogy jobban van Istike, tök nem látszik rajta, hogy "ropigyerek", de persze azért itasd sűrűn sz.tem is!
Somával is így voltak pl. a nyári gatyók, mikor kapta, 7/8-as volt (majdnem bokáig ért, mint Istikédnek a képen) köv. nyáron térdgatyó, utána meg rövidgatyó, szóval a gatyókat tök jól ki tudják használni a fiúk, ha derékre nem híznak annyira....
Bodit meg már gondolom nemigen használtok, ha szobatisztaságból ilyen jól áll a fiad!

Szilvianyu!
Kész a bevallás, szerdán viszem dzsúdóra, bár vissza kell mennünk szerda délután fogorvoshoz, de remélem 5-re visszaérünk...
Tegnap reggel 6-kor pucoltam az ablakot, eszembe is jutottál, ne féld, én meg 7-en lakok, hogy bacca meg.... bár én úgy szoktam, hogy ilyenkor a redőnyt leengedem majdnem teljesen, na nem mintha ha esnék, az akadály lenne, csak mégis v.hogy...
Tesókocsi befért a csomitartótokba? Tök jó, azt hittem 1-es kocsival mentek, Dóri meg sétál+férjed cipeli...
Képek készültek?

Angika!
Pocis fotót tehetnél fel, ha már tényleg látszik, ahogy Cseriviola írja.

Cseriviola, szentendrei skanzen? nem is hallottam róla, mit kell tudni róla? majd mesélj... képeket úgyis hozol, Tőled nem is kell kérni.

Szilvia1981!
Ez jó, hogy felraktad a képemet, de nem panaszkodtam, hogy én lemaradtam ám.... :lol:
Ezek szerint Áronod már jobban szeret a földön? Nagyon jó a kép!
Ma én is adtam rizst Noénak, összeturmixolva, kelbimbóval, ette nagyon!

Noé tegnap elkezdett magától felülni négykézlábból, aminek leginkább nagy esés a vége legtöbbször, szóval ott kell lenni mindig a közelbe, mert nagyon el tud keseredni, tiszta pasi! :D :roll: Ja meg négykézlábból kitolja a fenekét, hogy a térde se éri a földet, nagyon élvezi. Kipakol minden játékdobozból, amit akar, már feléri úgy, hogy belenyúljon. Édes, zabálnivaló...

ÉN IS BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN PICURNAK ÉS CSALÁDJÁNAK! PIHIZZETEK IS, HA TUDTOK.

lola77

Ja még tudom mit akartam:
Betti, arról az alvós képről én első ránézésre azthittem, egy régebbi babás képet tettél fel, tényleg nagyon babás ott még!Annyira szépek mikor alszanak, mint egy kisangyal, olyan Istid. Megy locsolni?

lola77

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek...
Mi este értünk haza Szentendréről,nagyon jó volt!!!!!!!!!
Készítettem egy albumot,ami a mai napunkat türközi :lol:
http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=35485

És pár kép amit tegnap ígértem:
Kép
ülőfürdőben
Kép
NYUSZI!!!!!!!!!!!!!
Kép
imádom!!!!!!!
Kép
Petra nyuszi :lol:
Kép
első reggelünk Petrával,naná,hogy együtt reggeliznek :wink:
Kép
nyuszó.....
Kép
játszanak :P
Kép
ez most a bob mester,nem barbie,tudod? :D
Kép
megrendelésem :P
Kép
répa,répa,répa...
Kép
kertben oly jó!!!!!!!
Kép
Kép

Lola

www.skanzen.hu

Sziasztok,jó ünneplést holnapra,sok locsolót,piros tojást,ide pedig sok jó képet kívánok :P

ERika

cseriviola

Betti

nagyon aranyos Istike mindkét hajjal,bár nekem a hajasabb jobban tetszik,ott olyan kis kópés :lol: dehát jön a nyár,kényelmesebb lesz neki a rövidebb.....
Nem is olyan vékony,szerintem pont jó húsban van.
Étvágya visszatért már valamennyire?
Az utolsón tényleg olyan babás arcú.......édes!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Zsanka!
Boldog születésnapot!!

Kép
berna23

Sziasztok!

Reggel kb. másfél óra alatt összehoztam Nektek egy fél oldalt (locsolók közben), erre apa hazajött és becsukta. "ja, azt hittem, csak olvastad!". No comment! :)

Megvagyunk, bár tegnapra megint betegek lettek a kicsik. Vagy szerintem teljesen helyre sem jöttek. Tegnap szárazon sokat köhögött Dóra és ömlött az orra. Találtam a neten egy homeost, allium cepa, azt kezdtem adni. Erre éjjelre jobb lett az orra, hőemje lett és zihálva (ijesztően) kezdte venni a levegőt. Bencének is volt két jó nagy köhögési ötpercese. Felhívom az ügyeletet, dokinő odajött (Sallai). Nem jön ki, mi az, hogy még nem mértem lázat, csillapítsak lázat és álljak ki a hidegre. Aztán menjünk le, szívesen megvizsgálja. Hiába mondtam, hogy de hát éjjel van, nyűgös Dóri eszméletlenül, Emesével mit csináljak, akkor sem jött ki. Emesét is keltsem fel és vigyem őt is. Nagyon mérges voltam. Most döntöttem el, hogy panaszt fogok tenni. Tudom, van akinek itt orvosa, de a lekezelő stílusa, meg ez, hogy nem jött ki, nagyon felbosszantott. Azt hiszi, az ember jókedvében hívja ki??? Még mondja, hogy napközben mi volt? Mondom köhögtek, de picit. Miért nem vittem le. Mondom azért, mert egy hónapja a Bokor doktornő szinte leordította a férjem és én fejemet, mert csak köhögéssel lementünk (akkor volt, mikor nem adott gyógyit és két nap múlva majdnem bekerült Bence kruppal a kórházba). Ááááááá.. .mintha a saját kocsija, saját benzinje lenne. Férjem marha mérges volt rájuk, velem együtt!

Most kicsit jobban vannak, de zöld sűrű takony jön mindkettőnek, felváltva színtelen vizessel. Köhögnek. Adtam éjjel Bence féle kúpot Dórinak, utána kezdte jobban venni a levegőt. Addig iszonyat volt. És sípolt a tüdeje.

Délután odatelefonálok és megkérdezem ki a doki, ha normális, levisszük őket ügyeletre.

Ennek ellenére minden ok. Bence ügyeskedik, már ülésből mászásba megy és vissza. Egyedül simán ül, egyenes háttal, játszik. Már nagyon ritkán dől el. A kajája is jobb már. Képzeljétek, szájpenésze lett. Dokink szerint valószínű az antibio-tól. Egyiknek sem volt még sose.
A cucc, amit adtak rá, hogy azzal dörgöljem le, nem segít. Tapasztalata valakinek? Már a felső ínye tök piros, sebes neki. Neten a tantum verde spray-t ajánlják rá, azt kezdtem el neki ma.

Állatkert: jó volt, a Dórit a pingvin varázsolta el (Emesét is annak idején az első állatkertes kiránduláson). Nem mindenhova jutottam be a picik miatt, de jó volt így, hogy jöttek anyuék, húgom, mert így Emesével is lehetett foglalkozni, magyarázni neki és pl. mikor Bencét etettem, akkor Dóri után futottak. Bence nagyon jól viselkedett. Oda és visszafelé az úton elaludt. Dóri csak visszafele.

Erika: nagyon jók a képek, majd az albumot is megnézem este. Torta: ismét nyami. Annak idején óvis korig sok ruhát kaptunk kölcsön Emesének, az már nincs meg. Meg akkor még sok kínait vettem, amit ma már nem szeretek és nem adok rájuk. Főleg azért, mert az is tök drága már és sokkal jobb minőséget (pamut) lehet kapni hasonló áron (sőt!) a tescoban, c&a-ban. Egy-kettő van kicsi Emeséről, de ovis korra lesz neki. Most meg kell vennem. 6 hós korig elraktam tesómnak, de a többit el fogom adni.

Lola: köszi szépen ismét a fáradozást. Fiúk, végeztek a locsolással? Noé nem ment, ugye? Bence jövőre már megy... Soma foga?

Betti: édes Istike. Hosszú hajjal bájos, rövid hajjal pasis.

Na megyek, megetetem a lányokat, elalszik Dóri, utána megnézzük a dokit.

Sziasztok

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Szegény kicsik!Gyógyuljatok meg nagyon hamar.
Sztem is visszaestek inkább,bár kitudja,legyengült szervezetet hamarabb megtámadják az újabb bacik!
Sok gyógypuszi!
Sallai!!no comment!!Mi személy szerint falranyomtuk volna mikor tavaly két órát várva rá,ránkförmedt hogy miért este 7-kor vittük le a gyereket mikor már délután négykor is lázas volt.És nem plázázni kéne hanem odafigyelni a gyerekre.Utána elkezdte mondani a 11 hónapos gyereknek hogy te szegény mindig Ti isszátok meg a levét.
Máskor ugy kellett könyörögni hogy jöjjenek ki ,mert nagyon lázas a gyerek nem iszik,éjszaka igy nem szívesen cipelnénk le a gyereket.Akkor meg ránkförmedtek hogy hütőfürdőt,kúpot neki,fecskendővel nyomjunk vizet a szájába.Nem jönnek ki.
Na igy döntsön az ember mit csináljon!!
Utálom az ügyeletet!!De perzse murphy törvénye hogy tuti szombaton vagy vasárnap lesz beteg a gyerek nálunk.

Istikének nagyon tetzsett a locsolkodás!
Rengeteg nyuszival ,tojással tért haza.
A verset persze nem mondta el senkinek. :? :lol:
Enni nem eszik.Hát elkeserít de probálom nyugtatni magam.

Cserierika!
Nagyon jók a képek!Viki nagyon szép kiscsajszi.Most megint jó nagy már a haja.

Teszek képeket!
betti

Kép
berna23

Kép

Kép
berna23

Kép nagy puszi a locsolásért

Kép
berna23

Kép

Kép
berna23

Kép megyek virágokat locsolni

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: na, voltunk dokinál. Pluhár dokinő volt (másik Kodály téri). Ő ismer minket, bírom. Nem ad feltétlenül antibiot, de ha kell, ad. Meg lehet vele beszélgetni. Mármint a tünetekről. Dóri kapott antibiot, mert neki bakteriális. Hörgőgyuszi. Bencének vírusos. Egyenlőre neki nem kell, csak köhögéscsillapító, orrcsepp, fenistil csepp. Dóri is kap orrcseppet, meg köptetőt is. Remélem most már jobban lesznek.

Arik a fotók Betti. Majdnem egyforma cuccban voltatok? Jövőre már versikét is mondhat Istid...
Nálunk is töménytelen mennyiségben van csoki nyuszi, tojás. Apának raktam is be a melós kajájához, hogy fogyjon! :)

Lehet, még ma én is teszek képeket!

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Apa, Emese, Dóra és a kis víziló

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép A mama eteti a zsiráfot (Dóri is egyet adott neki)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese a keresztanyujával (húgom) az állatkertben

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika nyuszit simogatott (nagyon édi volt vele)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese edzés előtt

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mostanában így beszívja az alsó száját (imádom!!)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Most tényleg ki kell jönnöm??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika hintázik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese keresztapujának kutyájával (Igor)

Kép
Kép
Kép
emesedora

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ZSANKA!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X