Helló Csajok!
ÉLETJEL!!!!
Rólunk: Zsoff napról napra ügyesebb! Basszus néha csak lesek, miket művel! Mostanában ez megy: oldalra fordul és felveszi a mellé letett játékot. Másik: egyik kezével egyik csörgőt, másikkal egy másikat ráz… durva!
És a hangos nevetés... megzabálom!!!
Aida!
Anyudéknál nem tudsz gyerekorvost fogadni? És akkor nem kéne szívességet tennie az exednek azzal, hogy hoz-visz benneteket. Amiatt meg ne aggódj, hogy Noli később kapja meg az otást. Nem gáz!!!
Gabi!
Köszi az almapürés tippet! Én mixerrel összeturmixolom és azt nyomom át szűrőn. Apa most vett gyümicentrifugát, de az ipari mennyiségnél hatékony. Annyit kell utána mosogatni, hogy pár kanálnyi almaléért nem fogom használni.
Humana tápot nyomunk, attól olyan büdi Zsoff. Eddig átlag 2 naponta kaksizott tőle, de akkor hatalmasat. Ma reggel volt kicsi kaki, még csodálkoztam is, hogy milyen kevés. Tisztába tettem, aztán rá fél órájára megint egy kicsi. Gyanús volt… Aztán rá újabb fél órára megérkezett a nehéz tüzérség is.
Cili!
A babaszakácskönyvet megigényelhetném tőled? E-mail címem:
lbernuska@freemail.hu. Előre is köszönöm!
Vera!
Jobbulást neked! Iza tényleg helyes pöttöm csaszi!
Bébic!
Hozzátáplálás: De jó, hogy a védőnénik megint mennyire eltérő véleményen vannak…
Eper evés szoptatás alatt: Aprómagvas, ezért okozhat hasfájást a babának. De szerintem ha más kajától (k betűsök… stb.) nem volt baja, akkor ettől sem lesz.
Bio-gyümik: Állítólag csak abban különböznek a simától, hogy ezeket éjjel permetezik.
Nekünk vannak bio almafáink, évek óta nem láttak permetszert. Rengeteg alma termett, fele rárohadt a fára, utána meg egy csomó leszedés után néhány nap alatt tönkrement. Permet nélkül nem lehet gyümit termeszteni. Legalább is nem sokat!
Manna!
Zsófi még 6250 g alatt van. Most értük el a 6 kilót.
Örülök, hogy bevált a homeós bogyó! Dominak ezek szerint jönnek a fogai? Erről lemaradtam…
Zsiri!
Én kis cégnél dolgozok, az össz létszám 15. De nemzetközi cég magyar leányvállalata, így az anyacégnek elég sok beleszólása van a történésekbe…
Zsebi!
Zsófi is kinézi a kaját a kezünkből. Azt hittem, hogy ez sima érdeklődés, mint minden más iránt.
Mági!
Örülök, hogy minden ok a cytológiával!!! A mókás az, hogy nekem a 6 hetes kontrollon nem vette le a doki. Arra hivatkozott, hogy szülés után néhány hónappal szokta. De szerintem kevesellette a zsét, amit szüléskor adott, ezért hív inkább vissza külön. Már el kéne mennem…
Trombi!
Zsófi anyatej + tápin van, tápi naponta 2x~100 ml és nem adok neki külön folyadékot. Viszont cicin akkor van, amikor csak akar. Szóval sokat. És kap már almalét is, igaz csak néhány kanállal.
Igényelhetném az 1 db DM pöttyöd? Nekem pont annyi kéne. Előre is hálás köszönet, ha veszed a fáradtságot és feladod!!! Lengyel Bernadett 2030 Érd Burgundi u. 17.
Andy!
Sajnálom, hogy el kell adni a kutyust! Hogy derült ki Regi allergiája???