Új privát üzeneted érkezett!

Eszterke! Én korházban nem kaptam a felicitastól csomagot, itt interneten regisztrálzam, a postás hozta ki és volt benne egy sudokrém minta, egy johnson fürdető, venish minta, ennyi!

Orsimorsi! Réka nagyon ügyes és látszik nagyon jól tartod! :lol:

Gabi! Sajnálom, hogy ilyen vacak volt a mai nap! Ez a tesz-veszes csaj tényleg felhívhatott volna, mielőtt másik nadrágot küld! Adhatott volna lehetőséget, hogy válassz egy másikat ahelyett, amit nem tud elküldeni.
Ja és köszi az infót!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Oooóóó, ssza meg!! :evil: Úgy volt, hogy a 3 hós (!) kötelezőt és a pneoizé védőoltás második adagját jövőhéten be tudom adatni Noelnek. Az apja jön holnap és maradt volna szerda reggelig és akkor felvitt volna minket Pestre, aztán visszajöttem volna a kocsival. Erre felhívom a gyerekorvost és mondja hogy jövőhéten szabin van.. és senki nem tudja helyette beadni. :evil: Két napja ezt még nem tudta mondani pedig beszéltünk. Most nagyon mérges vagyok, ráadásul felelőtlennek érzem magam mert Noel nem lesz beoltatva. Majd kb. 4 hónapos megkapja amit már 2 hete meg kellett volna hogy kapjon... P*csába már az egésznek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hoztam a képket és az árlistát

Csőrös kicsi:800ft
Kép

Nagy csőrös,ebből van zöld:1000ft
Kép

Kisebb kék csőrös:800ft
Kép

Sárga cumis üveg:800ft
Kép

Kék cumis üveg:1000ft
Kép

Rágókák:500ft
Kép

Cumik 2db-os:800ft
Kép
Kép

Ha valakinek vmi kell szóljon.
Most csak ennyi voltam,sziasztok!Majd jövök

solya051020
Káld

Aida: ne érezd magad felelőtlennek.. doki néni igazán szólhatott volna.. :evil:

Gabi: köszii :D jól sikerült a buli, a lufikat és a nagy plakátot még nem is hagyta leszedni. :lol:

Enikő: és csak te nem kaptál csomagot, vagy ott egyáltalán nem adtak senkinek?

nekem 2 ajándék átvételi lapot küldtek most , ha valaki nem regisztrált érte szívesen elküldöm

Hűű én pont ilyen hűtőrágókát vettem 1100-ért... :roll:

Kép
eszterke24

Erika: Vettem chamomilla vulgaris bogyókat, de az van rá írva, hogy c 5!!!!! Ez most mit jelent? Mennyit adjak Dominak? Help!

Kép
mannababoca

sziasztok.
csak bekukk és megyek is tovább az ágyikómba mert megint lázas vagyok. így holnap felmegyek az orr fülre mert sztem tuti a homloküreg gyuszi. azért 4 napja lázas vagyok.

engem érdekel a rágóka meg szilikonos cumi demajd ha jobban lecek jövök és megdumizzuk.
csááá

harivera
Budapest XXI. kerület

Kedves Mindenki!

Van egy fajtiszta standard rövid szőrű Tacskónk, aki 3 és fél éves, ivartalanított kan, szobatiszta kutyus.
Nagyon barátságos, éber és életvidám eb, mozgásigénye nagy, viszont mi lakásban tartjuk, ahol már megtanult viselkedni, és mindez csak a séták alkalmával látszik.
Sajnos 5 hónapos kisbabánk lehet, hogy allergiás rá, ezért fájó szívvel bár, de meg kell válnunk tőle.
Kérlek Benneteket, hogy akár saját részre, akár ismeretség útján, de segítsetek szerető gazdit találni neki, a lakásban tartás nem feltétel, de kennelbe zárás, láncon tartás, telepen magára hagyás számára kizárva.
Szeretnénk, ha hozzánk hasonló felelős tartásban lehetne része ezentúl is, és tartanánk is vele a kapcsolatot, ha lehetséges, valamint ha olyan megoldásnak is örülnénk, ha legalább átmenetileg, jutányos áron, akár az ételéről való gondoskodást és egészségügyi ellátását is fizetve valaki be tudná fogadni addig, amíg hosszútávú, megbízható gazdira nem bukkanunk.
Sajnos ilyen sürgős és fontos a dolog a kisbabánk miatt, ezért szinte bármilyen megoldás jó lenne.

Előre is köszönöm a segítséget

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
andy30

Sziasztok,

Zöldi,
Igen sajnos, sőt nála még az is a gond h vérzékeny, no idea h egyáltalán hol és hogy fog tudni szülni ha majd 1x úgy alakul

Cili,
Kis tiramisu, pogi és talán padlizsánkrém, igazából itthon sem leszünk, majd amit királyréten vagy siófokon adnak az étteremben :D

Vera,
Köszi az infót bölcsi kérdésben, már voltam is az Ady-ban. ÁÁÁÁ teljes ellentéte a lilának. De még nem írathatom be majd csak 5 hónapos korában.
Jobbulást Neked mihamarabb.

Bébic,
A héten nekünk is ezt mondta a védőnéni hogy majd 5 hósan elkezdhetünk gondolkozni az almán. Addig legyen csak tápszer. Ja persze anyósvédőnő most is elmondta h már 2 hósan is adhattam volna… Mindenesetre már elkezdtem a biokertészeteket keresgélni

Mági,
Szuper h minden rendben van.
Nagggyon komoly Annáról az alvós kép.

Boci, Trombi,
Nekünk is ilyen hálózsákunk van, persze teszveszen vettem.

Trombi,
Mivel nálunk csak tápi van, így én mindig próbálok folyadékot is adni neki, persze kisebb-nagyobb sikerrel. Habár most h meleg van, sűrűn rácuppan a vízre.

Rólunk annyit h Marci mindkét lábát az égnek emeli majd pedig elképesztő erővel levágja a matracra, olyan mintha pacik lennének a kiságyban. Hihetetlen milyen energia van a kissrácban. Rájöttem miért nem hízik, egész nap úgy jár a keze, lába mintha kötelező lenne, annyit mozog h én már a látványtól elfáradok.
Rengeteget sétálunk, élvezzük ezt a csuda időt...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Enikő: szívesen! Kíváncsi vagyok, hogy mi mellett döntötök majd. Mindenképp számolj be róla :)

Kubu: Kristóf ugyanezt csinálja. Főleg a pelenkázón, és halál élvezi, hogy mekkorát szól tőle. És közben a kezeivel is kalimpál.

Kép

Kép
gabilany79

Manna! Bocsi most jutottam ide. Nekem c15 van, ezt úgy adom, hogy első nap fél óránként kapott 3x1-et utána ha még nyügi óránként 1-et, ha nem akkor 2 óránként 1-et és este 5-öt. Másnap már csak 2 óránkét 1-et és este mindig 5-öt. Remélem érthető volt. Ja és én még adtam reggel és este egy viburcol kúpot.

Kép
Kép
Kép
erika26

Manna: ha a fogzási panaszokra adták a ch5-ös chamomillát, akkor az arra sajnos kevés.
Ezt találtam egy homeós fórumon:

Tisztelt Szakértők!
8 hónapos kisbabám fogzására egy gyógyszertárban Chamomilla 5ch-t kaptam, azelőtt mindig Chamomilla 15-öt használtam. Nem találom a leírásokban,hogy mire lehet jó a ch5-ös, illetve csak külföldi oldalakon találtam fogzásra való javaslatot.

Adhatom-e ezt a szert is a babámnak?
Köszönettel

Kedves Réka!
Attól tartok, hogy az 5 CH higítású Chamomilla nem lesz elégséges a kisbaba fogzási panaszainak enyhítésére. Legalább 9 CH-s, de inkább a 15 CH higítás az, ami ilyen esetben javasolt. Próbáljon meg ilyen higítást beszerezni, és 5 golyócska adagolásban olyan gyakorisággal adja a kicsinek, amilyen gyakran nyűgös, vagy felsír.

Nyugodt, vidám babázást kívánok mindkettőjüknek: Dr Cvetkov Márta

Kép

Kép
gabilany79

Andy! Nagyon sajnálom, hogy meg kell válnotok a kutyustól! Nem lehet könnyű! Ez már 100%, hogy allergiás rá Regi, vagy csak most kisérleteztek? Jobban vagytok?

Gabi! Elég sok helyen keresgélünk, már nagyon szeretnénk megtalálni a számunkra tökéletest. Lassan egy éve keressük, remélem még idén meglesz! Természetesen majd értesítelek, ha sikerült! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]Z írta:öldi! Ma egy kicsit nosztalgiáztam az első 15 oldalon (akkor én még nem tudtam a topik létezésérül), és így utólag is annyira örülök, hogy összejött Hanna! Terveztek neki még kistesót, vagy téma még az örökbefogadás?

Enikő!
Nagyon szeretnénk tesót, de mire én abbahagyom a szoptatást Terveim szerint év vége, aztán megint elkezdek lombikozni, és minden azonnal összejön, akkor 43 évesen szülök. Félek tőle. Mármint az újabb vetélésektől, és attól, hogy nő a genetikai betegségek kockázata. Én jobban szeretném, ha örökbefogadott tesókája lenne Hannának.
...és nagyon aranyos vagy!

Húúúú, Musi! Annnyira jó dolgokat küldtél!!! Majd igyekszem kiérdemelni. Nagyon szépen köszönöm Hancsi nevében is!

Aida! Nem baj ám, ha csak 4 hósan kapja meg! A 4 hét a minimum, aminek el kell telni, több lehet, csak kevesebb nem.

...ma szinte egész nap kint voltunk, szoptattam próbafülkében és bokor tövében, teszveszcuccot vettem át és tanítványokkal találkoztam, piacoztunk és sétáltunk egy marha nagyot.

Nem tudtok valakit, akinek kéne - nagyon ócccsón - egy maxi cosi autósülés/hordozó?

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi! Azért szorítok nektek, hogy csak úgy spontán minél előbb összejöjjön Hanna testvérkéje! Annyi olyat halani, hogy az első nagyon nehezen jön össze, a második meg nem is számítanak ráés bekopog! :D A 40 év feletti kismama ma nem is olyan ritka.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő: nem 100% de mindent ki kell zárni...

Kép
andy30

Eszterke! Szerintem senki nem kapott ott a korházba. Legalábbis én nem láttam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok,

végre találtam egy pasit akit becsábíthatok magam mellé az ágyba és szerelmes filmeket fogunk egész nap nézni.
Küldök is róla egy képet amit előbb készítettem. Így várt amikor bementem hozzá a szobába. :shock:
Csudaszép napot Mindenkinek.

Kép

kubuspace

Gabi, Kubu: detto!!! Márton is ugyanezt csinálja! Akkorákat szól a lába, hogy csak na!!!!! Néha már nekem fáj, ahogy pl. a játszószőnyegen fekve a kemény kő padlóra odavágja! De ő csak vigyorog.

Nekem a védőnő az 5CH-t javasolta. Igaz Marcink csak nyűgös, nem sír. Amúgy az éjszakáink sz.rok, megint 3 óránként kell, de egy cici elég neki aztán alszik tovább. Én meg mint a mosott sz.r úgy nézek ki!!!! :? :? :?
Még nem tudjuk mikor kapjuk meg a 4 hós oltást, mert jövő héten nem lesz a gyerekorvosunk és helyettesítés lesz. Talán pénteken!!!! És akkor kezdjük a pneumot is!!! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Erika, Gabi KÖSZI!!!!!

Először is: ISTEN ÁLDJA A HOMEOPÁTIÁT!!!

A hígításról: Én c5-öt kaptam a patikában, azt mondták, hogy a babáknak ez a hígítás elég, aztán mivel olvastam arról, hogy c 15-öt használnak többen, leugrottam egy másik patikába megkérdezbni, hogy mi a helyzet. De ott is azt mondták, hogy a c5 elég, és hogy a c 15-öst felnőtteknek ajánlják altatónak, nyugtatónak. Szóval maradt a c5, amiből négy bogyókát beadtam este és aludt mint a tej!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS ÉN IS!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Kubu! Marci nagyon ügyi! A cumi is a szájába volt egész reggelig?
Úgy irigylem az összes anyukát akiket éjszaka hagy pihenni a babócájuk!

Kép
Kép
Kép
erika26

Manna! Örülök neki, hogy használt! Egyébként ez tök érdekes én mindenhol 15-öt olvastam meg d12, d30-at és a gyógyszertárban is ezt ajánlották. De a lényeg, hogy HASZNÁLT!!!!!

Gergő még mindig felkel éjszaka, de legalább nem félóránként, csak 1-2 alkalommal.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: Miért? Gergő mikor kel? Azt mondtad, hogy jobb lett.

Kép
mannababoca

Helló Csajok!

ÉLETJEL!!!! :-D

Rólunk: Zsoff napról napra ügyesebb! Basszus néha csak lesek, miket művel! Mostanában ez megy: oldalra fordul és felveszi a mellé letett játékot. Másik: egyik kezével egyik csörgőt, másikkal egy másikat ráz… durva! :-D És a hangos nevetés... megzabálom!!!

Aida!
Anyudéknál nem tudsz gyerekorvost fogadni? És akkor nem kéne szívességet tennie az exednek azzal, hogy hoz-visz benneteket. Amiatt meg ne aggódj, hogy Noli később kapja meg az otást. Nem gáz!!!

Gabi!
Köszi az almapürés tippet! Én mixerrel összeturmixolom és azt nyomom át szűrőn. Apa most vett gyümicentrifugát, de az ipari mennyiségnél hatékony. Annyit kell utána mosogatni, hogy pár kanálnyi almaléért nem fogom használni.

Humana tápot nyomunk, attól olyan büdi Zsoff. Eddig átlag 2 naponta kaksizott tőle, de akkor hatalmasat. Ma reggel volt kicsi kaki, még csodálkoztam is, hogy milyen kevés. Tisztába tettem, aztán rá fél órájára megint egy kicsi. Gyanús volt… Aztán rá újabb fél órára megérkezett a nehéz tüzérség is. :lol:

Cili!
A babaszakácskönyvet megigényelhetném tőled? E-mail címem: lbernuska@freemail.hu. Előre is köszönöm!

Vera!
Jobbulást neked! Iza tényleg helyes pöttöm csaszi!

Bébic!
Hozzátáplálás: De jó, hogy a védőnénik megint mennyire eltérő véleményen vannak…

Eper evés szoptatás alatt: Aprómagvas, ezért okozhat hasfájást a babának. De szerintem ha más kajától (k betűsök… stb.) nem volt baja, akkor ettől sem lesz.

Bio-gyümik: Állítólag csak abban különböznek a simától, hogy ezeket éjjel permetezik. :lol: Nekünk vannak bio almafáink, évek óta nem láttak permetszert. Rengeteg alma termett, fele rárohadt a fára, utána meg egy csomó leszedés után néhány nap alatt tönkrement. Permet nélkül nem lehet gyümit termeszteni. Legalább is nem sokat!

Manna!
Zsófi még 6250 g alatt van. Most értük el a 6 kilót.

Örülök, hogy bevált a homeós bogyó! Dominak ezek szerint jönnek a fogai? Erről lemaradtam…

Zsiri!
Én kis cégnél dolgozok, az össz létszám 15. De nemzetközi cég magyar leányvállalata, így az anyacégnek elég sok beleszólása van a történésekbe…

Zsebi!
Zsófi is kinézi a kaját a kezünkből. Azt hittem, hogy ez sima érdeklődés, mint minden más iránt.

Mági!
Örülök, hogy minden ok a cytológiával!!! A mókás az, hogy nekem a 6 hetes kontrollon nem vette le a doki. Arra hivatkozott, hogy szülés után néhány hónappal szokta. De szerintem kevesellette a zsét, amit szüléskor adott, ezért hív inkább vissza külön. Már el kéne mennem…

Trombi!
Zsófi anyatej + tápin van, tápi naponta 2x~100 ml és nem adok neki külön folyadékot. Viszont cicin akkor van, amikor csak akar. Szóval sokat. És kap már almalét is, igaz csak néhány kanállal.

Igényelhetném az 1 db DM pöttyöd? Nekem pont annyi kéne. Előre is hálás köszönet, ha veszed a fáradtságot és feladod!!! Lengyel Bernadett 2030 Érd Burgundi u. 17.

Andy!
Sajnálom, hogy el kell adni a kutyust! Hogy derült ki Regi allergiája???

Kép
Kép
lbernuska

Apa mától 10 napig itthon van! annyira örülök!!!!!!!!
Délelőtt elmentünk kertészetbe, vettünk nemes orgonafát (imádom) sziklakertbe növényeket meg apa kívánságára díszfüvet, és kaptunk ajándékba hozzá kétféle ibolyát :D

Teszveszen most a nyári kendős kalózsapikra vagyok ráállva, egy már megjött, egyet meg most vettem, nagyon vagány benne Kicsi Joe :D

Manna: de jó! Örülök, hogy sikerült jót aludnotok. Az mindig kincset ér :), tudom magamról.

Boci: első pneumot mi is 4 hónaposan kaptuk meg, akkorra kapott oltóanyagot a doki.

Berni: :lol: :lol:
Gyümölcscentrink, turmixunk meg aprítónk nekünk is van, de igazad van, mosogassa a fene :twisted:
Én is mindig elámulok, hogy Kristóf napról-napra hogy ügyesedik. Már olyan szinten át tudja rendezni a járókát, hajigálja a cuccait, utánozni próbálja amit mondok... Hihetetlen kis kobold...
Tegnapi játékunk: én rátépőzáraztam a pelust, ő meg letépőzárazta. Jól elvoltunk...
Babaszakácskönyvet letöltheted a 487. oldalról :wink: :D

Kubu: nagy csókkirály lesz a te Marcid :) Micsoda sérója van :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Megzabálom!!! Beraktam a kiságyba, hogy esetleg nyom egy délutáni alvást, játszott majd egyszercsak teljesen magától letette a fejét és elaludt. :D

Vettem neki egy olyan játszószőnyeget, amelynek szélei vannak (kb. 20cm magas), ma raktam bele először. Két percig nem figyeltem és már ki is turakodta magát belőle...

Andy: sajnálom a kutyust. Nekem a 17 éves kutyusom egy évvel ezelőtt, amikor már nagyon rossz állapotban volt, egyik reggel elment. Azelőtt 17 évig nem mozdult a lábam mellől, póráz nélkül jártunk mindenhova. Elment meghalni. Még mindig hiányzik. :(

Kép
mannababoca

Gabi! Ilyenekre gondolsz? :lol: :lol:

Kép

Kép

Kubu! Nagyon vagány Marci! Nem semmi frizurája van!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: aha! Annyira vagány benne Levi is :D

Kép

Kép
gabilany79

Manna: remélem nekünk is használ. Én ma szereztem be, és nekem is ezt mondta a gyógyszerész!

Ma napközben összesen 40 percet aludt! Kivagyok rendesen!!! :twisted: :twisted: Szerintetek volt időm valamire????!!!!

Gabi: nálunk is most jött meg az oltóanyag!!!!

Megyek mert itt van a Nagyságos Úr a kezemben és már reklamál!!!!
Vendég

Manna! A jobb nálunk annyi, hogy csak egyszer kel fél3-fél4 között, fenn van 3/4 órát utána alszik 5-6-ig és csak akkor eszik. Nem tudom miért kel fel és hogy mikor fog nyugodtan végigaludni legalább 6 órát. Így is fáradt vagyok, de legalább nem érzem magam másnaposnak.

Gabi! Én is pont ma vettem ilyen sapit!

Bocika! Ma Gergő is 3*30 percet aludt csak. Ilyet ő sem szokott, legalább egy 1,5 órása mindig volt eddig.

Nem kapjuk meg a szocpolt se Gergőre a kedves ex miatt. Csak 1,2 millióval csökkent volna a hitelünk. Mi az nekünk. Csak azt nem értem mi köze van a szocpolnak ehez az egészhez? Azt a MÁK adja a gyerekre akkor nem tök mindegy nekik, hogy nincs még vagyonmegosztás?? :evil:
Legszívesebben fogadnék két szép nagy embert, akik kedvesen megkérnék, hogy írja alá a papírokat.
Elegem van.

Kép
Kép
Kép
erika26

Képzeljétek, ma repetázott az almából :D Csak úgy cuppogta befelé.

Kiskalóz az új sapijában (kicsit félre van csúszva rajta :lol:):
KépKép

Erika: ezt nem értem. Mi köze az exednek Gergőhöz? Nem vele közös gyerek. Mert ha épp válnátok, és közös gyerek lenne, és úgy igényelnéd, akkor érteném :roll:

Mush: megkaptam, köszi, naggggggyon szuperek, Kobold lesz a legcsinibb csávó a környéken :lol: (először nem tudtam, hogy kitől is van, de aztán rájöttem :oops: :D ) Kép

Kép

Kép
gabilany79

hello. tegnap baratnoztem. a baratnomnek van egy 4 eves kisfia, es egy 13 honapos kislanya. kesobb jott Tony is, mert naluk dolgozott. Erre a kisfiu bemutatta neki Kincsot. Jot rohogtunk, es mondtuk neki, hogy o az apukaja. :lol: :lol:

ma tavaszi nagytakaritottunk egy masik baratnommel. apa vigyazott a bebire. hozzam csak szoptatni jottek.

nem igazsag, hogy mindenki bebije ilyen szepen alszik csak az enyem nem. :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mush589

zoldi.gabi. nagyon szivesen! remelem jok lesznek a ruhak. ott ma nincs unnep nap? itt nagypentek unnepnek szamit.

mennem kell vacsora ido van a bebimnek. istenem segits, hogy aludjon :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Erika! Nagyon sajnálom!

Pont így voltam fent tegnap :) fél3-kor és 5-kor. De nálunk szerencsére ilyenkor csak álomszopi van, szinte ki sem nyitja a szemét, 10 perc és már teszem is vissza az ágyába, ahol alszik tovább.

Attól tartok, hogy nem csak a foga, hanem biza a tej is kevés. Átlag 8 dekát gyarapodtunk az utolsó három hétben, az utolsóban pedig már csak hatot. :( Nem tudom mi legyen. Mindegy hétfőn jön a doki aztán meglátjuk.

Azon gondolkozom, hogy adjak egy étkezésre egy kis krumplit vagy valami kezdő kajcsit, vagy ne, és adjak csak tápit. Vagy semmit se és szenvedjek ezen a csakazértisszoptatomhathónaposkoráig kérdésen.

Kép
mannababoca

Gabi! Csak annyi, hogy a telek amire építkeztünk és a hitel a kettönk nevén van. Amíg ő nem mond le a tulajdonjogáról semmit nem tudunk intézni, még a használatbavételi engedélyt sem kapjuk meg.

Olyan jót tollasoztam tegnap is meg ma este is a kismennyemmel. Fáj mindenem, de azért jól esett.

Kép
Kép
Kép
erika26

Manna: először is Boldog Hófordulót a 4 hónapos Domidnak!!!! Azért azt vedd figyelembe, hogy fogzás miatt is előfordul hogy kevesebbet esznek a bébik, na meg itt a meleg. Melegben ők sem kívánnak annyit! Amúgy ha úgy érzed kezd el a hozzátáplálást. Én nem ítélek el senkit, aki nem kitartó a csakazértisszoptatomhathónaposkoráig kérdésben. Valamelyik nap én is almát ettem és Marci majd kinézte a kezemből. Odatartottam a szájához egy gerezdet és úgy cuppogta, jó volt hallgatni. Mondjuk én még azért egy kicsit várok. :oops:
Vendég

Erika: én is fogadnék két embert............... Szerintem ez a leghatásosabb!!! Sajna nem lehet mit tenni ilyenkor. Jó pár éve a barátnőmet zaklatta az exe és elég durván. Tett a csaj rendőrségi feljelentést, de mondták a rendőrök hogy sok mindent nem tudnak tenni. Azt mondták (persze halkan) hogy fogadjon két embert és veresse el!!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Andy: nagyon sajnálom a kutyust. Ahogy olvastam egyből szóltam apának, hogy milyen jó lenne, de ő nem engedi. Szerinte a mieinkkel nem jönne ki. Remélem szerető gazdát találsz neki!!!!
Vendég

Erika: hogy ez mekkora szemét!!!!!! :evil: :evil: :evil: Igaza van Bocinak, megérné az a két ember...

Mush: nem ünnep, de apa cégénél pölö kiadják ezt a napot és nem kell dolgozniuk :)

Manna: ebben a melegben Kristófnak sincs olyan étvágya, mint eddig volt. A másik, hogy ha hozzátáplálsz, valószínűleg kell némi idő, mire érdemben annyit tudsz neki adni, hogy étkezésnek számítson (mi 3 nap után tartunk ott, hogy 4-5 kanál almalé), és arra is oda kell figyelni, amit Enikő mondott nekem, hogy nehogy a tejcsi rovására menjen. De ettől függetlenül, ha úgy érzed, kezdd el a hozzátáplálást.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok,

Manna,
Nagyon örülök hogy sikerült mindkettőtöknek aludni, csak így tovább és igen éljen a homeopátia.
Húsvét hétfőn dokiztok ? Kiváncsi vagyok h mit javasol, tápi v kezdőkajcsi.
Azért örülj hogy még mindig tudod szoptatni még akkor is ha kevesebb a mennyiség, még mindig képtelen vagyok túljutni azon h nekem nem sikerült tejet adnom a kisfiamnak.
És boldog hófordulót.

Erika,
Előfordul hogy végig bent van a cumi a szájában, de olyan is van hogy éppen csak bedugom a szájába aztán két cucli után már be is ájult. Egyébként ami nagyon tetszik ha eltalálja akkor saját maga kiveszi majd pedig valahogy vissza is tudja illeszteni a drágám, de ez nem igazán irányított még, csak így sikerül.
Miért nem fogadtok valakit ahogy írod, basszus nehogy már így keresztbetegyen kedves ex !!!

Gabi,
De jó, 10 nap együtt :D :D ))) Szuppper. Nagyon király sapkás kiskalózod van.

Enikő,
Deee aranyosak a képek Leventéről. Kis huncutmosolygós.

Rólunk annyit h a filmnézés annyira jól sikerült hogy Marcit du 4-ig nem tudtam felkelteni, tulajdonképpen szinte a kajákat leszámítva az egész napot durmolta, utána játszottunk este 8-ig, fürcsi, gyors kaja és már fél 9-kor ágyban volt, ja és most 5-kor ébredt, kaja és már vissza is ájult.
Holnap jönnek anyámék, mennek wellnessezni és beugranak, mondjuk ez inkább apunak köszönhető... huh már reggel nyugtatót veszek be hogy túléljem azt az 1 órát... :shock:

kubuspace

Sziasztok!

MIndenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk! Kép

Kép
eszterke24

Danim is csapkodja ám a lábát mindehová, sokszor nézni is rossz, de ő élvezi!

Kubu: nagyon édes Mekkora haja van!
Kitartás anyukádhoz!

Manna: tök jó h használnak a bogyók.. a mostani éjszakátok is ilyen szuper volt?

Erika: nagyon sajnálom h ilyen az ex.. csatlakozom a 2 bácsis javaslathoz.. :roll:
húú tollas.. ezer éve nem volt ütő a kezemben.. de jó lenne!

Gaby: nagyon édes a kiskalózod!

Boci: remélem a mai napod jobb lesz!
tegnap mi is ezt játszottuk.. nem akart aludni sehogy sem. Este kiderült h a keresztlányom se.. :roll: biztos érzik a jó időt

Enikő: a te kalózod is nagyon menő, neki még hajója is van :D

hihi erről jutott eszembe, h ilyen nekünk is van.. ebben simán tudunk majd pancsolni! :D

Mi nemsokára megyünk keresztlányomékhoz, grillezünk, a gyerekeknek tojáskeresősdi..jaj már úgy várom...végre teljes lesz a baráti csapat, lesz egy csomó gyerek! :lol:
A másik két napban nagyszülőzünk , dédizünk..

puszi mindenkinek, szép napokat!
( remélem mindenhol ilyen szép idő van mint itt! )

Kép
eszterke24

jo reggelt.
mi masfel orankent fent voltunk. hulla faradt vagyok.
nagyon ugy tunik, hogy a pocija miatt ebred fel allandoan. rengeteget pukizik es gondolom neha faj neki. nagyon sir olyankor, aztan pukizik jo parat, cici es alszunk tovabb. mitol lehet ez? van meg valaki akinek a bebije ennyit szenved tole?
ja es este sehol se volt jo neki. se a hintaszekben, se az agyunkban nem akart szopizni. vegul a szobajaban a foldon kotottunk ki.... :shock:

mai program Tesco, majd bemegyunk a varosba, mert vissza kell vinnem 1-2 selejtes dolgot. este pedig bowlingozni megyunk. kivancsi vagyok mit szol majd a bebi hozza!

gabi, eniko. nagyon vaganyak a fiuk.

erika. exed :evil: :evil: :evil:

andy. nagyon sajnalom a kutyut, remelem jo otthont talalsz majd neki.

eszterke. jo a kepeslap!hogy csinaltad??

kubu. az ero legyen veled!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: köszi :D

sajnálom h rossz éjszakátok volt.. :( remélem hamar elmúlik a pocifájás, és ti is végig alszotok majd éjjel.
itt csinálom a képeket..
http://ladyj.extra.hu/

Kép
eszterke24

Eszterke! Nagyon jó a képeslap!
Dani nagyon szép!

Mi is kívánunk
mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép
Kép
Kép
erika26

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Kép
susy75

Milán is rugkapál a lábaival rendesen, és egyre jobban kiyomja magát hason, de át mégnem fordult.

Levente mindenkinek köszöni a dicsérő szavakot! :lol:

Kubu: Anyukádhoz kitartást!

Manna: Örülök, hogy használnak a golyók!

Erika: nem semmi az exed! Engem mindig meglep, hogy milyen rosszak az emberek! Saját gyerekével is kitol ha így viselkedik. A két emberke jó ötlet! Ilyet egyébként hol lehet találni, nekem is szükségem lenne a szolgáltatásukra! :lol:

Gaby: Kiskalózod tündéri. Én is imádom ezeket a sapikat.

Boci: remélem a mai napod jobb lesz!

Mush! Sajnálom a rossz éjszakát!

És hoztam még pár aktuális képet:

Kép

Kép kócosan

Kép ügyesedem

Kép fürdés

Kép így találtam ma

Bocsi ha sok voltam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Boci! Kubu! Köszönjük a köszöntéseket!

Eszter: Igen! Szó szerint úgy zajlott a mai éjszaka, mint a tegnapi, azzal a különbséggel, hogy előbb leraktam és nem 7-ig, hanem fél 8-ig aludt reggel. A folytatást meglátjuk!

Mush: Én azt hittem, hogy a pocifájás 3 hónapos kor körül mindenkinél elmúlik. Nem lehet, hogy valami olyat ettél tegnap? Próbáltad már azt, hogy bekapcsolsz mellette egy halk zenét éjszakára?

Nu, tekintettel a négy hónapos fordulónkra....jövök mindjárt pár képpel!

Kép
mannababoca

Parancsoljatok:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mannababoca

Ezt most lőttem teszveszen. Annyira örülök neki!
Kép

Enikő: de édesek a gyerkőcök :D

Mush: sajnálom az éjszakát :(

Eszterke: tök jó a képeslap.

Megyek ültetni...

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?