Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi! Tegnap nem volt kaki, ma lett egy pötty kemény kaka. Remélem végre elmúlik a hig, de majd csak akkor nyugszok meg ha nem 1 pötty lesz hanem már egy adag. Mátol nem kaphatja a bizmutosat, ha szükséges most széntablettát adjak neki azt mondta ma az orvos. Tenyésztés még nincs meg, majd szerdára.

Norbi hallása jó (na nekünk fél óráig nem mérték, csak 1-1 másodperc volt a 2 fül) Orsinak viszont ez nem lett jó, igy utána a süket szobában is megnézték, valóban nem jo a hallása. Máj.15 mandulamütét, az a dokinéni csinálja aki a hallását is vizsgálta (Norbinak a föorvos volt de ö már nyugdijba ment)

Toncsi! Én is ilyen sapit szoktam Norbira ráadni nyáron. Szeretem ezt. Hédi nagyon édes! Hétvégén lesz köszöntése? Miket kap? Boldog szülinapot neki!

Lalinak, Zsoltikának meg jobbulást!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Mi sapink:
Kép

Kép
szilcsi
 
 


Sziasztok!

Ilyen jóidőben ne tessék megbetegedni...
Gyors gyógyulást a betegeknek!

Zsuzsiéknak mi is gratulálunk a kis Matyi születéséhez.

Sok sok szülinapi és névnapi köszöntésről lemaradtunk.
Mindenkinek, aki nemrég ünnepelt nagyon sok boldogságot.

Nálunk minden ok. Vasárnap volt egy kis ijedelem... Nóri szombat este későn aludt el (fél 10 körül) és másnap már 10 percenként járkáltunk be hozzá, hogy él-e még, mert a szentem nem akart felkelni... végül fél 12kor egy hátsimire felébredt... Szóval 14 óra egyhuzamban... kicsit ideges voltam miatta, de szerencsére kutya baja... aznak kimaradt a déli szunya, de este 8kor 5 perc alat elaludt...

konyhánk még mindig romokban, de csempe már fennt van.. a szomszédban sütök, az erkélyen főzök... a fűrdő a mosogató helyiség... romokban a lakás is emiatt...

szép napot mindenkinek.
ha valakinek van kedve jöjjön el a Zápor tó mellé a játszóra, nagyon jó kis játszó és a tó mellett sétálni és ücsörögni is nagyon jó, kacsák is vannak.. Nóri imádja őket.

Kép

Kép
sznanna
 
 

 
 

Karmen!

A rossz hallás miatt veszik ki Orsi manduláját? :cry:
Honnan tudtad, hogy rossz a hallása? Mármint, hogy kell a hallásvizsgálat.
A Fekete Szabó dr-nő?

zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


sziasztok

Kármen
köszi, a hétvégén jönnek a nagyszülei. nem tudom mit hoznak neki :oops: . tőlünk építőt és pohár tornyot(olyan montesori féle) kap, meg apjától bicikli ülést :D .

szilcsi
Lali nagyon helyes!!!
ez a vadaspark? Hédi Kecskeméten volt a vadasparkban, nagyon tetszett neki. meg nekem is. volt nyuszi meg kecske, báránysimogató. kb. egy hónapja rendesebben eszik. kedvence a darabos natúr főtt krumpli :lol: . minden nap megeszik legalább egy krumplit.kb naponta 3× tudok neki "rendes" kaját adni. reggel délben, délután, este még szopi. ja, és éjjel 3-6 alkalommal :? . ez van.

Zita
én elég fiús csaj vagyok és valahogy ez meg is látszik Hédin is. meg anya is sokat turkál és valahogy neki sem a rózsaszínek akadnak a kezébe. meg én úúúútálnám csini rózsaszín -fehérben beletenni a homokozóba :oops: . de van neki rózsaszín is. meg szerintem ebben a korban még tök mindegy neki. azt sem tudja mi az a kislány meg kisfiú. szerintem

sznanna
ne tessék itten holmi 14 órás szunyákról írkálni, mert lincselés lesz :shock: 8) :lol: :lol:
remélem szép lesz a konyhátok!

toncsi

toncsi80
 
 


Sziasztok!

Toncsi! Hédi nagyon aranyos :D És tényleg jól áll neki a sapija!

Mi is ma vettünk sapit, vagyis inkább olyan kalapféle, de megkötős,de Málnának van basaballsapija is és azt sem veszi le. Több sapit is felpróbáltunk,Málna mindbe megnézte magát a tükörben és Ő választott végül! Iszonyat kis hiú, hétvégén elmentem nagybevásárolni neki tavaszi cuccokat és mikor hazaértem mindet felpróbálta és megnézte magát a tükör előtt,hát kiakadtam,még csak másfél éves,mi lesz később! És vettem nem rózsaszínt is, barnát meg olajzöldet, Laci nézett is mi bajom van! :D

Szilcsi!
Lalikád és nagyon helyes kis pasi!
Ma voltunk a Zápor tónál,de tök véletlen,nem tervezett kiruccanás volt!
20140113113746
 
 


Toncsi!
Nem azért mondtam. :lol:
Én se vagyok nagyon mnőies tipus, nem festem magam, nem járkálok magassarkuban. Poló, farmer, kényelmes cipő.
De azért szeretem ha látják Szandin, hogy kislány. :wink:
meg a lány ruhák nagy része piros, rózsaszin, lila, fehér.
meg mikor a rokonoktól kap ruhát, ők is rózsaszint hoznak. :wink:

zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Ti hol voltatok hallásvizsgálaton?
Mert amit nekünk adott a doki tel.számot, hogy kérjek rajta időpontot hallásvizsgálatra azt nem veszik fel!Már egy csomószor próbálkoztam....
Köszi

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Zita! Igen, ö fogja csinálni. Nem tudtam hogy rossz a hallása csak gyanitottam. 1 éve amikor Norbit mütötték többször a fülét akkor megnézték Orsit és mondták hogy alapban akkora az orrmandula hogy emiatt nem szellözik jol a fülkürt ajánlott lenne kivenni. Egy pár hete meg feltünt hogy nagyon orrhangon beszél, amikor nem is taknyos ill csak keveset tud fujni akkor is. Amugy nagyon hangosan beszél, szinte harsányan is, és kérdezte tölem az egyik anyuka hogy rendben van Orsi hallása? MErt az övé sem hallott jol, nem volt feltünö de végül ki kellett mosni a fülét. Most ugy gondoltam ha csak kimosás elég akkor legyünk tul rajta és másik orvosra is kiváncsi voltam mit mond a mandulára igy hogy nem szokott beteg lenni csak enyhén taknyos. Gondoltam egy mérés nem fájdalmas, utána legalább megnyugszok. Hát neki nem mért jot,, Norbinak meg szerencsére igen.

Csibe! Zsuzsiék is a gyerekkorházban voltak, ahol ma mi is. Idöpont nem kell, én hivtam öket emiatt. SZámuk amugy 342-000

Toncsi! Majd kérünk képeket!

Orsinak én is alig vettem rózsaszint amig kicsi volt, söt kimondottan kértem hogy ne azt adjanak ajándékba. De ahogy nött ö megszerette, már kell neki venni mert az tetszik neki, valahogy érzi az csajos, ez valo lánynak. Azért tulzásba nem visszük de már veszek ilyet is, föleg hogy ált. megbeszélem vele ha kinézek egy cuccot mit szolna hozzá (szerencsére nem kell neki márkás, jo a használt is stb.)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok :lol:
Köszönjük igyekszünk gyógyulni :wink:
Mivel a sapka volt a téma egy jó ideje végül nekiültem és átnéztem a sapkáinkat, szerencsére egy csomót kaptunk így fel tudok ajánlani 2-őt nem használtuk csak 1-szer tavaly őket az egyik olyan mint Hédinek a másik mint Lalócié csak drapp 800ft-ot gondoltam darabjáért. Kér valaki fotót? A másik topikba rakok fel róluk képet.

Szilcsi!
Jobbulást nektek is :lol:

Karmen!
Jaj nagyon szorítok már vége lehetne, írj mi lett az eredménye Norbinak! Orsi drága, szegénykéim jól elvagytok... :(

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Sziasztok!!

Csibe!
Bocsi, alig látok ki a fejemből a nátha miatt...

Látom Kármen már válaszolt. 62/592-918 ezt próbáld esetleg, de nem kell beutaló, a gyerekkórházban audiológiai szakrendelésre kell menni.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Mi ma elutazunk,csak hétfőn leszünk itthon!
2 kép a kis Nyuszilányról:
Kép
Kép
20140113113746
 
 


Anett! De édes Málna!:)

Keresek gyerekfodrászt Alsóváros, Vadaspark lakópark v. Kecskés környékén. Max 500ft /gyerek áron

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Málna nagyon helyes kis nyuszi!!!

Nórus, Bea! holnap 11 körül vagytok a KOdálytéren egy kicsit? mi asszem megyünk. olyan fél 11 körültől fél délig. hátha :wink:
Nórus akkor hozhatnád a bébikaját is

toncsi

toncsi80
 
 


Sziasztok!

Karmen, szilde, és mindenki, aki allergiaügyben érintett: apa talált egy allergén-mentes felirattal ellátott baromfivirslit (Orsi/Retro márkanéven fut), jóízű, nem túl sós.

Enikő: én is örülök, de mozgásban levő gyerkőcök mellett tényleg esélytelen beszélgetni, főleg, ha Zalán-mozgású egyedről van szó. :lol:

toncsi: légyszi írd meg mailben a telefonszámodat! Ma és tegnap is ott voltunk egyébként, de nekünk a Lechner meg a Klapka is jó, csak a Kodályon több játék van. Szerintem holnap is megyünk a Kodályra. Látom, Hédi beüzemelte az ajándék homokozót! A bébikaját időközben Levinek adtam, remélem, nem sértődsz meg… :oops:

szilcsi: vedd úgy, hogy hamut szórok a fejemre, bocsánat :oops: , biztosan én néztem el valamit, összekevertem a szombattal, vagy a péntek estével. Határozottan úgy emlékeztem, hogy te fújtad le, azért nem mentünk, bocs. :( Nehogy megsértődj, szervezz máskor is! :wink: De visszaolvastam, az estivel kapcsolatban 2x írtad, hogy neked nem jó. :roll:
Az esti talival kapcsolatban én sem voltam lelkes, de jól tettem, Dóri belázasodott (pont mint múltkor, 3 nap takony, esti láz egyszer, aztán köhögni kezd hurutosan). Egyetértek veled meg Beával, valami távolabbi időpontot kellene megbeszélni, hogy mi is és az apukák is rá tudjanak készülni. :roll:

Marcsinak megint kötőhártya-gyulladása van. :( Úgy látszik, neki ez gyenge pontja. Voltak ma a szemészeten apával (mert rondább volt sokkal, mint a múltkor, fájlalta is, és pénteken ugyanott homokozott, ahol Beáék fellelték azt a sok macskakakit, úgyhogy aggódtam), erre jól leizélték őket, hogy ez nem sürgősségi eset, mit keresnek ott, meg a szemcseppet, amit felírt a dokinéni, nem is szabadna cseppenteni. :shock: Felírtak másikat, azzal kapcsolatban a doktornőnk, a szemész és a gyógyszerész 3félét mondtak, remek. :evil:

Le fogom fújni a betegség miatt a pénteki bárányhimlős oltásunkat, és egyáltalán gondolkodom Marcsinál a 2.-on, azért, amit Karmen írt, hogy legfeljebb elkapja, de enyhébben, ez volt a cél az oltással, és 3 hónapja még az orvosok is ezt mondták ugyanolyan határozottan, mint most azt, hogy két oltás kell. :roll:

Beteszem ide, hátha érdekel valakit:
http://www.neera.hu/xilitxylitol.php
Kép
„A xilit diabétesz, felső légúti megbetegedések és fogápolás területén kifejtett hatásairól bővebb információt szolgáltat a „Xilit – egy elképesztő felfedezés” című könyv. A könyvet most egy termékmintával együtt ingyen elpostázzuk önnek, ha a neera@madalbal címre elküldi nevét, postai címét, és a Cukorbeteg Élet magazinra hivatkozva kéri azt.”

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Sziasztok!

Toncsi: Ööööööööööö, bocsi a bébikaját lenyúltuk :roll:
Nagyon cukker a csajod!

Szilde: Kezdettől apa viszi oviba Grétit, én csak a 2 beszoktatásos, játszós délelőtt mentem vele, meg még 1-2x kivételes esetekben.

Az én tali felvetésemre se reagál senki...vagy túl messze van még 17-18-a? 8)

Karmen: Fél nap zargattalak msn-en, és semmi... :lol: írtam pü-t, kéne a sportcipőtök ;)

Anett: Helyes a nyuszi lánykád :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Bea! Anyuéknál voltam tegnap egész nap, ott meg Orsi is velem volt mert szinházba vittem, késöbb meg ö nyulta le a gépet és nem szolt most hogy kerestek!!:( Pedig szokta mondani. Szoval bocsi de nem tudtam rola. Privit mindig megkapom, irtam is most, J. holnap dolgozik viszi magával majd. AZtán üzenjen ma mégis kell rögtön, jo?

Tali. Nekem jo a 17-18. Én vártam mások mit irnak, de akkor nekem jo

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Bea!
Akkor rokonlelkek vagyunk úgy látszik... :wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Nóri! Köszi a virsli tippet!

Újabb tenyésztés is neg. lett. Ma még nem volt kaka (este itattam vele végül Smectát) hát kiváncsi leszek. Ha marad a hasmenés akkor azt beszéltük hogy lehet ételallergia küldik a gasztróra. De mivel ezzel nem óhajtok fél évet min. várni igy befekvésre kell utalni, azzal pár napon belül fel fogják akkor venni. Én remélem hogy nem kell este ott aludni csak bejárkálni majd mint a terheléses allergiavizsg. szokták. Még várok 1 hetet, ha addig sem múlik el, akkor az 5. hét lesz az utolsó a türelemjátékban és viszem kivizsgálásokra.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, istenem szegény Norbi, jól megszenved ezzel a hasmenéssel. :( A terheléses vizsgálat mit takar?

Norus, oké :D , kicsit én is érzékenyen reagáltam, bocsi. :oops: Nem voltam épp a legjobb passzban.
Mi is jártunk így, hogy 3 doki 3félét mondott. :roll: Aztán a saját felelősségedre döntsd el, mit kéne tenni. :roll: :twisted:

Tali: nekem csak a 17-e jó. 18-án apa megy el, egyedül leszek Lócival.
Szóval akkor kinek jó a 17-e?
Jégvirág, Karmen, Ilcsi...
Na persze ha a 18-a lesz jobb, akkor legyen az. :wink:

Mi taknyosak vagyunk mindannyian, apa AB-t szed, Lalinak elég csak a Rifampicin és a szokásos orrszívásos cuccok, ja meg Aeriust kapott vagy mit, olyan mint a Zirtec. Én nem voltam dokinál, iszom a lándzsás útifű szirupot, Tantum Verdét, be vagyok dugulva és fáj a fejem. :(

Ha tudtok jó minűségű bicaj lelőhelyet Szegeden nem sokért, akkor várom a tippeket. Apa beleegyezett a bicajvásárlásba. :D

Kép
szilcsi
 
 


Karmen: szegény Norbi :cry: Mi lehet ez vajon??? Jól megszenvedtek ezekkel a gasztrós dolgokkal. :( A hangulata jó egyébként?

szilcsi: hááááá, micsoda áttörés, mehet a bicaj! :lol: Hajrá! Én nem tudom, melyik bolt olcsó(bb), én 10 éve vettem biciklit (te jó isten, már ilyen rég volt! :shock: ), utoljára akkor ültem rajta, mikor Marcsi a pocakomban volt. :lol:

Az én napom eddig tragédia a két csajjal :evil: , ami az itthon töltött időt illeti, amíg úton voltunk, nem volt gond velük. A legújabb, hogy Dóri egyszerűen kiröhög, ha kiabálok velük. :shock: :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Karmen!
Hát nem akartam mondani,de nekem is az volt a tippem,hogy ételallergia...,de inkább ne úgy legyen!!!

Szilcsi!
Bicikli?Az jó!! :lol: :lol: :lol:
Boltot sajna nem tudok most.Enyémet jó régen vettük.
Sajnálom hogy betegek vagytok!Gyors gyógyulást kívánok!!!

Norus!
Köszi a virsli infót!:)És a férjednek is!!!:)

Kiabálás.:Nem lehet,hogy érzi a lány,hogy igazából nem komoly a helyzet?Ha csak hangerő van,de belül meg semmi kedved pl a fegyelmezéshez,akkor leveszi ezt a gyerekek radarja egykettőre..
Meg olyan is lehet,hogy ha vki(de nem te!!),túl gyakran emeli fel a hangját,v. büntet,akkor az egész elveszti a hatásosságát,immunis lesz rá a gyerek..
Csak azt akarom ezzel mondani,hogy sem a túl sok,sem a túl kevés nem jó a fegyelmezésből...de még ezer oka lehet,hogy Dóri éppen miért csinálja amit csinál.
Hanna pl. egy kis bohóc,szereti a viccelődést,és mindenből tréfát akar csinálni pont akkor,ha sietünk vhová,v. ha komoly dolgokról beszélek.Akár az apja... :roll: :lol:
Nekem meg nem mindig van ehhez humorom.. :?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Szilcsi, Szilde! Sikerült Metroban venni almalevet? Milyen, jo édes?

Szilcsi! A terheléses vizsgálat azt jelenti hogy amiket most nem ehet Orsi, amire diétázik, azokat az élelmiszereket orvosi felügyelet mellett újra bevezetik és megnézik a reakciót rá. Vagyis visszaterhelik a szervezetet. Norbi hangulata végig jó volt, lázas sem volt és csak 1x hányt a 4 hét hasmenés alatt eddig, de már nagyon elegem van, tényleg bármi csak ne ételallergia legyen neki is!
Gyógyuljatok, Ti aztán sokat voltatok mostanában már betegek!
Bringa ügyben, én mindig azt gondolom nem kell horror áron venni, de azért én megnézném hogy jó minőségű, megbizható gyártótól vennék. Vagyis nem Cora, Tesco hanem szaküzletben.

Nóri! Igen, nagyon jókedvü semmi baja, csak a kaka folyik.

Tali. Nekem jo a 17-e is. Helyröl nem volt szó, akkor hol lenne?

Edit! Irtam privit a szandira. Allergia már végsö tippem csak, mert ennyi ideig másra már nem tudok gondolni:( De most nincs amugy ekcémája máskor meg szokott.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Tegnap beiratkoztunk az oviba, Doró teljesen jól eljátszott az egyik csoportszobában, amíg én otthagytam és elintéztema papírmunkát, nem mondom, idegeskedtem, hogy sírni kezd, de alig akart velem hazajönni.
Nekünk sajna nem jó a 17-e, aznap megyünk Doróval fogászatra, rettegek, hogy mi lesz, szerintem nem lesz egyszerű, nem is merek eligérkezni sehová. :? :cry:

Hédi nagyon édes, A kis nyuszi-Málna meg zabálni való a képeken! :lol: :lol: :lol: Lali igazi vagány kissrác! :wink:

Betegeknek nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!!

Anna: Jó a pelus, majd írok részletesebben, ha lesz egy kis időm, most megyek, szopiztatni... :)

e.

KépKépKépKép
hefe
 
 


Hefe! Miért kell fogászatra vinned? Tali amugy esti tali lenne, Doró addigra (remélhetőleg) már aludna:) Szóval tessék másik kifogást találni ha távolmaradsz!! :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

17-i tali nekem is jó lenne előreláthatólag!

Mi jól, alig vagyunk itthon, lent vagyunk minden délután a nyaralóban a Sárgán, a kölkök imádják! :D

Kép
Kép
zituska28
 
 


Karmen: Hát képzeld, van egy lukas foga... :roll: :roll: :roll: Múlt nyáron bújt ki a fog, ősszel már szóltam a gyerekorvosnak, hogy nézze meg, meg kérdeztem, hogy hova vigyem vele, akkor még csak egy kis sárgás folt volt. Azt mondta, ne vigyem sehová, úgysem csinálnak vele semmit. Megnyugodtunk, de azért maradt bennünk kétely, mostanra fekete a lyuk, elvittük és azt mondta a fogorvos, hogy nagyon ritka az ilyen, ősszel még elég lett volna ecsetelni, most fúrni kell. :shock: Nem tudja, hogyan, ilyen pici gyereknek még nem fúrt soha. Szóval estére szerintem sebnyalogatás lesz, meg vígasztalgatás, örülök, ha túléljük. Különben nagyon lelkiismeretesen mosok neki fogat, ha este bekap egy falatot fogmosás után, akkor ismétlünk! Ja, és napi 2-3-szor mostunk eddig is, most minden étkezés után, ha lehet. :?

KépKépKépKép
hefe
 
 


Eszter, ne hibáztasd magad Doró gogáért, ha genetiakilag ilyen, akkor moshatod, amennyit csak bírod, úgyis kilyukad. Sok szerencsét a fogorvoshoz! Azért ha jól bírja majd Doró, gyere el az esti talira. :D
Én ma délután megyek fogorvoshoz, rávettem magam végre. :roll: Nekem nincs rossz fogam, csak esztétikai hibás a fogsorom, azzal kéne valamit kezdeni. :roll: :shock: Meg akarok csináltatni egy fogfehérítést is.

Karmen, nem voltunk végül a Metroban. Lalinak most amúgy sem vennénk ilyesmit, most csak az őszilevet hajlandó meginni, abból is csak picit, inkább vizet iszik, gondolom érzi, hogy igazán csak az csillapítja a szomját. És továbbra is csak sportkupakos üvegből, a cumisüveget akár ki is dobhatom az ablakon. :roll:

Tali akkor 17-én: Bea, Karmen, Zitus, Ilcsi... Többiek??? És hova menjünk? Nekem nincs ötletem, valami csendes beszélgetős hely kéne szerintem.

Kép
szilcsi
 
 


Karmen, Cseppek!
Ha jól emlékszem, ti vesztek pelust a sándorfalviaktól?!
Van nekik Libero pelusuk, nagy csomagos, 3-as méretig 38 ft-ért, 3-as felett 39 ft6darab áron. :wink:
Én ma vettem Szandinak.
És van Libero popsitörlő kendő 320 ft-ért, 5 ft/db-ra jön ki. :wink:
Ha mást is érdekel, ugy tudom 1 héten egyszer szállitanak Szegedre házhoz, De a vásárokban is kint szoktak lenni, legalábbis a kistelekiben kint voltak. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Sziasztok!

szilde: köszi a választ. Persze, minden lehetséges. :lol: Egyébként Dóri is ilyen elviccelős, öltözést, orrszippantást, peluscserét, rötyögve menekül pl., de sokszor én is inkább haladnék már… :roll: Meg tudom, hogy sok helyzetet könnyedén meg lehet oldani egy kis tréfával, eltereléssel stb, de sokszor egyszerűen nincs kedvem hozzá már. :(

Abból, ahogy D. kiröhög, én úgy látom, hogy tényleg nem vesz komolyan. Vagy oldani próbálja a helyzetet? :roll: Hát én bizony sokat kiabáltam velük tegnap és ma délelőtt is :cry: (a délutánokat valahogy mindig jobban viseltem). Tegnap Dóri volt nyűgös reggeltől kezdve, ma Marcsi állt neki hisztizni indulásig (10 óra) háromszor. :evil: Én nem is fegyelmezési célzattal emelem a hangom, azt hiszem, csak mert felidegesítenek, és kiabálnom kell. :evil: Türelmem kevés, így ez gyakran előfordul. Tegnap pl. erőt vettem magamon, hogy megoldjam, hogy felimádkozzam őket az udvarról kiabálás, hiszti és erőszak nélkül (már fél1 volt, tudtam, hogy lefáradtak, és egy merő nyűg lesz ebédelni, minél később megyünk fel, annál inkább), végül sikerült, de éreztem, hogy ebben elfogyott a délelőttre megadatott türelem-adagom. Így fent egy tragédia volt minden lefekvésig. Kézmosásnál M kiralálta, hogy vizes lett a ruhája ujja, ami egyébként se lenne baj ugye, hát még hogy NEM lett vizes, 3x ellenőriztem, na de ő ezen üvöltött negyedórát. :evil: Ezután már remek volt a hangulat végig, ezt kérek, de mégse, inkább villát, befőttet, de inkább a levét, etessél, egyedül akarom, hideg a befőttlé, melegítsük meg, olyat sem kérek, kapcsoljukbealolkabolkát, sütiiiiiiit stbstb ááááááááááááááááááááááá. Na, kipanaszkodtam magam. Tudom, bármit leírok róluk, az az ő korukban természetes, semmi extra, nem is állítom, hogy az lenne: ÉN vagyok kevés ehhez...

szilcsi: szerintem a cumisüveget ne sajnáld, hogy abból nem iszik. :wink:

Tali: nekem valószínűleg nem jó, azon a hétvégén edzőtáborozunk, ha pénteken éjszakázok, nem bírom a strapát.

Pelusfutár: én is tőlük veszem már hónapok óta, nekem is mutatta a Liberót legutóbb, csak nekünk majdnem mindegy, milyen, azért az olcsóbbat rendelem, most olyat hozott 31-ért, amilyen a Tesco-s lila csomagosban van. Szerdán és pénteken is szállítanak.

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Sziasztok!

Még mindíg egyben :).

Köszi Zita. Nekem is ajánlotta a nagypapa (otthon néha ő van) a Liberót. Zolinak én is az olcsóbbat veszem, bár ez a Nórus által emlegetett tiszta fehér nem jött be neki sem (hol a kacsa róla??) és nekem sem (a ragacs olyan durva). Van néhány mintám pici méret, majd Gergőnél kipróbáljuk őket (Pampers, Libero) és látjuk melyik jön be. Meg persze vettem tőlük olcsó 2-4kg-s gyerkőcre pelenkát, valami huszon Forintért. Én azt hiszem inkább éjjelre veszek drága pelust, nappalra olcsóbbat, Zolinál is ez a taktika vált be. És van nekik a Liberoból bőven, valami kamionnyit rendeltek.
Tegnap a Cora parkolóban mellettünk álltál meg, reggel ellenőriztem a rendszámotokat is :).

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek
 
 


Cseppek!
örülök, hogy még egyben vagy. Csak nehogy most meg ne akarjon majd kibújni a bébike. :wink:
Hogy birod? Tegnap össznépileg voltunk a Corába, érvényesitettük az ajándék pontokat, vásároltunk, utána vittűk Szandit vérvételre. Kár, hogy nem futottunk össze. :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Hefe! Fluort adsz neki?

Zita! Köszi, én is vettem mert elfogyott a diszkontjábol az amit szoktam rendelni (adott helyette mást de az nem vált be). Amugy ahogy Nóri is irta szállit már szerdán is

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen: Miután annyiféle információt hallottam a tablettás fluorbevitelről, így maradt az Elmexes fogmosás. A doktornő is azt mondta, hogy az elég napi egyszer, ha lenyeli nem kell fluor. Mi kétszer mosunk vele, reggel és este. A többi tiszta vizes fogkefe.

Norus: Teljesen megértelek, én is hasonlóan érzek... szeretnék(ek) Doróval bohóckodni, de amikor nem viccelhetek (pl.: mezítláb a kövön szaladgál) akkor dühít, hogy bohóckodik és kénytelen vagyok kiabálni. :roll: Aztán meg úgy érzem, megzavarom a következetlenségemmel! Nehéz a dolog ez a gyereknevelés! :D A kamaszokkal (másokéval!!!) jobban megy! :lol: :lol: :lol:

Lányok! Hol lehet pelenkafutárral pelust intézni???? Tud valaki adni egy számot vagy bármi elérhetőséget? Nem is tudok ilyen jó és kényelmes megoldásról!?! :shock:

Szép estét!
e.

KépKépKépKép
hefe
 
 


Timi! Hogy vagytok?

Allergiás könyvet olvastam most Tesco akcióban, Süssünk (korábbi kiadásban Sütés) tej és tojás nélkül. Az almatortácskától a zöldséges pizzáig. Ismeri valamelyikötök?

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!
Ezt a könyvet nem ismerem.
Sok recept fent van a neten is.
Vannak könyvek amikben van ugyan sok szép kép,de hasznos információ nem sok...,na ilyet ne vegyél sztem. :wink:

Lányok!
Akit érdekel és nem járt még ott,az új Hangárban van pár dolog ami megéri.A Textilipari Szakközép műhelyében.Zoknikat vettem 99Ft ért..,felsők vannak 299Ftért,cipő 990-ért,body 490Ft ért,gyerek vászoncipő 420Ft-ért.Este 6 ig nyitva vannak.
:wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Edit! Az merre van? Utcát legalább tudnál irni? Könyvet meg fogom nézni, ezért nem vettem most én sem a neten meg este, annyiért mint Tescoban lenne. Neten én még normális receptet nem találtam:(

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Karmen!Zsuzsi!
Köszi a válaszokat, már tárgytalan!
Mindenféleképp megműtik Gabót, kiveszi az orrmanduláját és kap tubust a fülébe. Jövő héten műtik. :cry:
Jövő héten apát is megműtik :cry: , őt porckorong sérvvel.
Úgyhogy teljesen kivagyok!
Én talira biztos nem megyek....
És sajnos ide sem biztos, hogy be tudok nézni!

Cseppek!
Drukkolok nektek!!!!! :lol:

Nagyon kellemes ünnepeket, jó pihenést Mindenkinek!!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Karmen, én kb két éve kaptam egy válogatást tej, tojás és szójamentes kaják édes és sós változatban. Ha ez neked - vagy bárki másnak - segítség és kéri, szívesen elküldöm e-mailben.

Valaki el tudná mesélni, hogy a refluxvizsgálaton mire számíthatok, mennyi idő, milyen macera a gyerkőcnek?

KépKép KépKép
sarian
 
 


Karmen!
Azt hittem ez egy pontos meghatározás volt... :lol:
Egyébként a Tarján III.-hoz nagyon közel. :wink:
Szóval a József Attila sugárút,és a Budapesti krt. sarkánál,a Hajlat utcai bölcsi közelében kell bemenni a hátsó bejáraton.

Regió játékáruházban járt már vmelyikőtök?A Szabadkai úton van.
http://www.regiojatek.hu/

Csibe!
Hát nagyon sajnálom!!!Jól összejött minden...
Elhiszem,hogy most nehéz neked..,azt sem tudod kiért izguljál..,de biztosan minden rendben lesz!!!!
Sok erőt Neked!!!
Apának és Gáborkának gyógyulást!!!

Sarian!
Engem érdekelne a gyűjtemény.Elküldenéd?
Reflux vizsgálat nem tudom hogy zajlik ..
Melyik gyermekedet fogják vizsgálni?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Hédit Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából!

Csibe: Hú, szegénykém, jól összejött nektek most minden! Drukkok mennek, hogy minden rendben legyen mindkét műtétnél és jól viseljék a fiúk! Neked sok erőt!

Cseppek: Várjuk a gólyahírt! Szép szülést, egészséges babát!

Boldog húsvétot mindenkinek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Csibe! Remélem mindketten hamar gyógyulnak a mütét után!

Szilde! Köszi, én nem ismertem azt a helyet:) A Régió játék a Napfény Parkban van, én voltam már, elég nagy, de amiket én kerestem egyik sem volt, (nem elfogyott nem árulták) a Gulliverben kellett beszereznem.

Sarian! Irok email cimet, várom a gyüjteményt! Köszi. Refluxot nekem csináltak, de gyereknek nem tudom hogyan zajlik ez.

Timi! Ugye még van pár hét?

A receptekkel amugy az a bajom, kaptam én is már nagy füzettel, hogy vagy tej és tojásmentes volt, de akkor szója volt benne, szoval csak egyik mentes volt mindig volt benne valamilyen ami nekünk nem lehetett volna. Igy alig volt benne használható, az meg olyan volt amit nem eszik Orsi, igy nem másoltam le. De azóta is reménykedek hogy hátha valahol találok nekünkvaló recepteket.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szilde, a fiamat fogják szerdán vizsgálni és igazából azon kívül, hogy tele pocakkal vigyem, nem tudom mi vár rá.
Milyen címre küldjem a recepteket?

Karmen, neked elküldtem.

KépKép KépKép
sarian
 
 


Hédit (amúgy Ny.B. :lol: :lol: ) Isten éltesse sokáig!

Cseppek, pelusfutár: amit hozzánk mutatóba hozott Libero pelust, az nem fehér volt, hanem a szokásos színű és kacsás mintájú. Hefe, a szám, ahol rendelhetsz: 70/592-0827. A legolcsóbb, amit árulnak, nekünk se jött be, egyszerűen kevesebbet bír, gyakrabban kell cserélni. Én midig megkérdezem, mije van azon kívül (Babydream, Mamia vagy a Tesco-s), és azt rendelek.

Rózsaszín ruhák: újszülöttrucink alig volt rózsaszín, ahogy nagyobb a méret, annál több. :D Tényleg kevés a lányruha, amiben semmi rózsaszín nincs. Marcsit meg allándóan fiúnak nézik, még lányos színekben is.

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Sarian!
Küldtem privit.

Honnan a gyanú,hogy reflux a probléma?Sokat bukott a kicsi?
Arra szoktak vmi gyógytápszert adni először,ugye?
Akkor ezek szerint nem vállt be...??
A doki aki beutalt benneteket,nem mondott semmit miből áll a vizsgálat?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Nem a bukás a probléma, hanem mostanában többször hányt, látszólag minden ok nélkül. A közérzete ugyanolyan jó, ezért gondolta a doktornő, hogy nézzük meg ezt a lehetőséget.
Egyébként nem kapott tápszert, még mindig szopik.

KépKép KépKép
sarian
 
 


Norus!
Valahogy nagyon meg tudlak érteni nálunk is ez a szitu bár jelzem Máté húzza magával az ikreket ,mert alapból nem lennének hisztisek,de ha M kitalálja hogy neki nem a zöld pohár kell hanem a kék akkor persze a Norbinak is variálni kell.M egy hihetetlen energikus gyerek a Szent I téren pl a szoborról kellett leszednem olyan hely nincs ahová ő nem mászna fel szóval félelmetes....Kis szeleburdi az úttesten is úgy bicajozik hogy katasztrófa,pedig tavaly még tudott normálisan menni és büszke is voltam rá most pedig feláll a bicajon akadálypályázik ...(naná hogy az autó meg jön)áááááá.Így mondtam neki hogy felejtse el a bicajt az úttesten.Pedig apa megy elöl én medig hátul,de egyáltalán nem figyel.Egyre bátrabb ahogy nő és hiába kiabálok vele nem igazán ér semmit.egy dologra rájöttem ami beválik ...először is elkezdek számolni...1.2.3 .Na 2 után kapásból csinálja amit kell.A másik pedig hogy jó közel húzom magamhoz és a szemébe nézve mondom el neki nyugodt hangnemben a kérésem..(húh ez baromi nehéz mikor a késsel meg a hústűvel rohangál...)Amúgy piszkosul zavarja ha túl közel "megyek "hozzá és kerüli a tekintetem de nincs mese inkább ez mint a kiabálás...bár még kéne tanulnom.Az ikrek angyalok komolyan talán 4 5 alkalommal kellett veddig hangosabban szólnom..Máté meg húúúúúúúúúúúúú de eleven.,, :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2
 
 


zitacicu, nagyon köszönöm a tippeket! :wink: Mindenképpen kipróbálom!!! Ez van a lányokkal is, amit írtál: ha M kitalálja, hogy "ezt nem kérem", akkor D se eszik tovább, pedig tudom, hogy velem kettesben gyönyörűen megenné. :evil: A kiabálást én se találom hatásosnak, semmilyen szempontból. Úgyhogy kéne találnom egy hatásos módszert.

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Sarian!
A reflux vizsgálat olyan mint az uh. Lekell fektetni, felhúzni a bodyt, és a hasán, melkasán tolják az uh fejet. Kb 5 perc. Nekünk azt mondták, hogy ha tudom, ott ettesem meg, mert akkor utána látszik, hogy jön e vissza Neki kaja.Hozzátápi van már nektek?
Mert Szandi is sokat bukott, Neki a tápszert kellett egy Nutrilon nevű anyaggal sűriteni, és akkor nem bukta már ki.
Szopos babáknál ezt az anyagot, olyasmi mint egy zselatin, evés előt kell adni, és ez sűriti a hasába a tejet.
Egyébkéne Szandinak ez a vizsgálat nem mutatot ki semmi kórosat, de a tűnetek alapján a gasztrós doki ezt javasolta. De Szandit nem lehetett a vizsgálat előtt megettetni. :cry:

Toncsi!
Nagyon Boldog Születésnapot Hédinek!!!!! :D

Bea!
Megvolt a terheléses ekg? Én még nem jutottam el a kardiologiára. :roll:

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!!! :D

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?