Sziasztok!
Karmen,
szilde, és mindenki, aki allergiaügyben érintett: apa talált egy allergén-mentes felirattal ellátott baromfivirslit (Orsi/Retro márkanéven fut), jóízű, nem túl sós.
Enikő: én is örülök, de mozgásban levő gyerkőcök mellett tényleg esélytelen beszélgetni, főleg, ha Zalán-mozgású egyedről van szó.
toncsi: légyszi írd meg mailben a telefonszámodat! Ma és tegnap is ott voltunk egyébként, de nekünk a Lechner meg a Klapka is jó, csak a Kodályon több játék van. Szerintem holnap is megyünk a Kodályra. Látom, Hédi beüzemelte az ajándék homokozót! A bébikaját időközben Levinek adtam, remélem, nem sértődsz meg…
szilcsi: vedd úgy, hogy hamut szórok a fejemre, bocsánat
, biztosan én néztem el valamit, összekevertem a szombattal, vagy a péntek estével. Határozottan úgy emlékeztem, hogy te fújtad le, azért nem mentünk, bocs.
Nehogy megsértődj, szervezz máskor is!
De visszaolvastam, az estivel kapcsolatban 2x írtad, hogy neked nem jó.
Az
esti talival kapcsolatban én sem voltam lelkes, de jól tettem, Dóri belázasodott (pont mint múltkor, 3 nap takony, esti láz egyszer, aztán köhögni kezd hurutosan). Egyetértek veled meg Beával, valami távolabbi időpontot kellene megbeszélni, hogy mi is és az apukák is rá tudjanak készülni.
Marcsinak megint kötőhártya-gyulladása van.
Úgy látszik, neki ez gyenge pontja. Voltak ma a szemészeten apával (mert rondább volt sokkal, mint a múltkor, fájlalta is, és pénteken ugyanott homokozott, ahol Beáék fellelték azt a sok macskakakit, úgyhogy aggódtam), erre jól leizélték őket, hogy ez nem sürgősségi eset, mit keresnek ott, meg a szemcseppet, amit felírt a dokinéni, nem is szabadna cseppenteni.
Felírtak másikat, azzal kapcsolatban a doktornőnk, a szemész és a gyógyszerész 3félét mondtak, remek.
Le fogom fújni a betegség miatt a pénteki bárányhimlős oltásunkat, és egyáltalán gondolkodom Marcsinál a 2.-on, azért, amit Karmen írt, hogy legfeljebb elkapja, de enyhébben, ez volt a cél az oltással, és 3 hónapja még az orvosok is ezt mondták ugyanolyan határozottan, mint most azt, hogy két oltás kell.
Beteszem ide, hátha érdekel valakit:
http://www.neera.hu/xilitxylitol.php
„A
xilit diabétesz, felső légúti megbetegedések és fogápolás területén kifejtett hatásairól bővebb információt szolgáltat a „Xilit – egy elképesztő felfedezés” című könyv. A könyvet most egy termékmintával együtt ingyen elpostázzuk önnek, ha a neera@madalbal címre elküldi nevét, postai címét, és a Cukorbeteg Élet magazinra hivatkozva kéri azt.”