Pendi draga
Aztaaaaa mennyit irtaaaaal
Na most gyozzek olvasni
Nem haragszunk,hogy nem jottel legalabbis en tuti nem csak mar ngyon aggodtam mi lehet veled
Szoke haju keppel igen tartozom
1000 meg 1bocs majd ma nezek 1 fotot
a 8000.hsz tok veletlen lett az enyem
de ugy orultem neki
Igen kepzeld el a tulipjaim megvartak
meg csak ketto nyiladozott most meg mar ngyon szep mind
Teneked vannak ultetett viragok
apat elkaptam de uccsora mar vete a faradsagot es o tamadott be
Ti mikor mentek orvoshoz
elfelejtettem bocsesz
vgy mar voltatok tan
meselj mar olyan izgi vgyok mik a fejlemenyek
Koszonom a gorbusz dicsereteket
latnad a mait
huuuhhhh kihagytalak az osszefoglalobol
Nehari tudtam,hogy olyan kis rovidke de ahogy az elozo oldalakba belelapoztam a nekem megvoltak
azert is kerdeztem de senki nem vette eszre
A koltozessel epp tegnap beszeltunk,hogy nem tudja juniusig elintezni mert az ngyon hamar itt van ugyhogy ugy nez ki a nyarat meg itt dekkoljuk ki
Igazandibol o amcsiban elt 10evig oda jart ugye egyetemre meg elotte is altalanosba egy ideig igy o szereti amcsit
a szuleivel meg nem jo a viszonya tudod ezt mar meseltem max 2szer ha talalkozik veluk akkor is az anyja unszolasara
a batyja itt lakik 10percre de meg telefonon se keresik egymast
ugyhogy neki a baratok aki szamit a csaladja valamiert nem
de mindenekelott neki elso a munkaja
tudom ez hulyen hangzik de igy van...nem 100 hanem 160%ot ad bele es orul a koltozesnek sot engem megkerdett en mit gondolok mert hat meg ez lett volna a gaz ha en nem mennek vele
meghat 2000ota van itt azaz mostmar 9eve es kicsit uncsi neki itt...4-5evre siman elvallalja neki mind1
szal nincs gaz mert o menne igy is ugy is
bennem sincs rossz erzes emiatt hisz nekem is jot fog tenni meg ugy amugy a kapcsolatunknak is
Szal nagy dontesi helyzetek nincsenek hogy uuhhh most mit csinaljunk
csak hirtelen jott es neki az nem mindegy hogy ugye en is hogy jutok ki vele meg en mit szolok hozza...
dehat en 100%-osan tamogatom
Koszi drag az uccso mondatot
Na most olvasom voltal a dokinal
Ne legy elkeseredve nezegess bele a pcos topikba ott tuti tudnak okos dolgokat mondani es ha jol emlexem Kata is mindig ezt kerdezte toled nem-e vgy pcos
vgy Nocitol kerdezte
na mind1 nem is ez a lenyeg...Kata is ha jol tudom az volt es most ott van Lilla meg sok mindenki mas
en ngyon pozitivan latom a helyzeted mert most elcsipik a problema okat kezelik es tuti siker igy lesz
ezert van az amikor valaki elkezd spontanozni...es nem megy sehogy hogy en kuldenem minden fele vizsgalatra az illetot mert ilyenkor felesleges honapok repulnek el
es az a sok csalodott ho veg
de most megvan a dolog elvan csipve kileszel kezelve es meglesz a gyumolcse
meg te is siman belefersz 1 2009-es babokba
oke szulni mar lehet nem szulunk 2009ben de mar 2kismamink van aki igen
mienk a 2010 naaa mit szolsz
Tudok errol a betegsegrol es azt is tudom nem egy egyszeru dolog
de nem latom annyira marha rossznak a helyzetet
Kilehet kezelni van akinek elobb kinek kesobb de kilehet es osszelehet hozni a babot csak ne legy elkeseredve mert minden 3szor kimondott negativum meg is tortenik velunk
ezt a szellemgyogyasz mondta
Veled vgyunk fogjuk a kezed es sikerulni fog
Kata meg asszem tud majd sokmindenben velemenyt adni
(ha jol emlexem
)
Enis
Nem valaszoltunk ra
aztaaaaa fuuuhhh en most naon szegyellem magam minnya visszanezek
En azt tudom,hogy irtad egyik nap nem ngyon leszeles aztan nem is irtal
Na maj visszalapozok mert most epp en is a mai regenyemet irom itt mindenkinek
Akkor te napokig pesten voltal
Egy biztos,hogy hianyoltalak
Tobbszor is
Csak azert kerdeztem a kepeket mert ugye csak egy link es neha az ember szeme tovafut egy ilyenen....ha meg nem hozom akkor kedik hol az igert link
eeeen ngyon vekony
neeem csak a kepen nez ki ugy
170cm 54.6kilo
csak felulre palcika kez es hat jutott a fenek es combra megt a suly aztan a labak
mer te mennyi vgy
Irok-irok-irok naaa jo van ne bants
irok persze es mint irtam szeretek mindekit ez ngyon fontos
Jol latod ez nem egy sima egyszeru ugy ez az en szivugyem ugy
ezt talan mas eszre sem veszi ugy...nem akarok mar beszelni rola
A tobbi topik meg ngyon maas mert itt azert fele tarsasag talalkozott a masik felevel mar...pl en talakoztam Zsuval es Nocival
Noci Zsuval es Pendivel, telon mar beszeltem Kataval mikor korhazban volt olyan jooo sokat Pendivel is beszeltem mar telon
Csucsuval is skypen-on volt mikor 3masban
szal itt megvan/volt az a szemelyesseg erted
ez azert mas es talan azert fajt nekem
remelem ez tovabbra is igy fog menni es pl Pendi kolel van Kittyhez ok is taliznak vgy meg mi is egyszer talan osszehozzuk a talit
Sooot remelhetoleg ha egyszer lesz egy eskuvom az otthon lesz es arra mindenki megvan hivva
ott tuti akkor mindannyian ott leszunk
apa fogyott 72.4kg es talan 78-76korul volt
de a normal sulya a 70 mellettem ment fel 80ra
most meg azota fogyozik
de o ugy fogyozik,hogy nem eszik
ez meg nem jo
Es tenyleg bocsi,hogy nem kuldtem a privit multkor de megirtam a regenyem...hat kicsit sok idombe telt mert en egyszerre 4oldalt nezek meg ovasok meg irok
aztan lejart ugye az ido es amikor elkuldtem akkor kiirta jelentkezzek be
ezt nem tom miert nem tudjak megcsinalni
persze neha eszembe van becopycom mint pl most is fogom mert mire a vegere erek tuti lejar az ido
de ez nem mindig van az eszemben
gratula a laptetodhoz
csak nem
ez mar nem az elso
nem latnoknal voltam hanem o egy szellem gyogyito
ahol anyum vigyaz a babara nekik a szomszedban lakik egy anyuka a kisbabaval es szoktak dumalni es neki a ferje foglalkozik ilyennel
es anyu mondta miota szeretnek babat stb. es hogy o beszelne a ferjevel de mondtak anyunak,hogy gyogyitast meg babaaldast ilyeneket o nem kerhet csakis en kerhetem szemelyesen...igy megadtak a skype cimuket es reggelente azaz otthon reggel 6tol 7ig a csavoval dumaltam
persze emailben beszeltunk kerdeztem megis mirol szol....aztan elso beszelgeteskor elmondtam a tortenetem
elmondta mi a teendo es akkor 2.alkalommal megtortentek ezek a dolgok es mondta hogy vegulis ennyi volt mert mindent rendben talalt
nem fizettem erte nem is tudom,hogy ez egyaltalan penzbe kerul-e vgy sem
Velem kapcsolatban nincs valami jo megerzesed
meselj mar nekunk ezekrol neha ez olyan izgi es erdekes dolog
Koltozest epp tegnap beszeltuk a nyaron meg maradunk
Gondolom kontenerrel megyunk
nekem csak dobozok lesznek,hogy apa hozza e a butorat nem tudom
ilyenekrol meg nem beszetunk
egesz heten tok elfoglalt volt
hajnalban jott haza es reggel ment nem akartam meg ezzel is terhelni
Kitty
Most kerdezek egy oltari nagy huleseget
ok
szal ti kertes hazban laktok
mert azt ugye olvasom kerteszkedsz meg ultetes de ha jol emlexem masnal is volt...nektek van a kutymorgo is ugye arrol hozhatsz kepet
Tiszta hule vgyok nem tom miert de azt hitm lakasban vgytok
talan azert mert alberlet
vgy nem is alberlet
huhh most jol lejaratom sajat magam ha semmi nem stimmel
Mondhatnank kismamim tunet a felejtes
Honnan szedted ezt a babat a tojasban
de ariiii
lassan tenyleg itt a husvet
Jah most latom a laptetore hajtottal
elarulok neked egy trukkot
en amikor jon a laptetu csak berakok egy egyszeru szmajlit inen oldalrol elkuldom gyorsan es ha laptetu akkor utana javitom egy szep keppel
de pl ilyentajt nem kell sietnem mert ugye en vgyok az elso
Hol a barinod naploja en is elakarom olvasni
hol talalhato
kelo
Azta micsoda koran keltetek
Pendi,Kitty megeloztetek bar nekem tartott 2orat mire a vegere irtem az iromanynak anyuval is csacsogtam kozben
tudjatok skypeoltunk
Noci,Zsu
Beszamolot kerunk a talirol
Na meg fotoooooot
pocifotot barmilyen fotot
Melaszka
Bocsi tegnap mikor beszeltunk itt mar marha keso volt es apacsaka tegnap vegre 11kor mar itthon volt olyankor en meg nem ulok mar gepen csak ha nincs itthon
Kata
Remelem te is jossz husvet utan aztan Pendinek tudsz valami per biztato szot irni a pco-rol