Na kitöröltem mindent, kezdem előről.
Még én sem értettem, mit írtam.
Most még erősebb a félelem bennem. Persze tudom, hogy más is megoldotta, sőt... de költöznénk (ha lenne vevő), itt kicsi a hely. Bende 100%ot szív ki belőlem, terhesen hátmég picúrral fogalmam sincs hogy fogom megoldani. Persze ha ott leszek biztos megoldom, de most még rettenetesen furcsa.
Nem védekeztünk, mert úgy voltunk vele, hogy szopi + nem működök rendesen, lesz ami lesz. Ha jönni akar úgyis jön.
Amúgy még kétségek vannak bennem. Bár tudom, hogy egy teszt nem igazán téved, de valahogy még nem vagyok 100%osan biztos benne. Majd ha UH megerősítette elhiszem.
Fogalmam sincs, hol tarthatok. 1 hete hétvégén mértem hőt (37), ma is (37) ezért teszteltem. De PÉ mikor lehetett... passz... sejtelmem sincs...
azt sem tudom, milyen dokihoz menjek. Régit imádom, aranyos, jó fej (bár mindig le Krisztikézett
), de mindig sokat kell rá várni. Most Bendussal ezt tuti nem fogom tudni megoldani. Marad az SZTK. Van ott egy doki, Pandus volt Nála egyszer, csak nem tudom Ő hol szülész.
Apával fogadtunk én azt éreztem, hogy nem, Ő azt, hogy igen és abban fogadtunk, hogy Neki lesz igaza akkor pacalt kell főznöm, ha nekem, akkor lesz medencém a kertben. Hát főzhetek pacalt fúúúúúújjjjjjjjjjjj.
No szóval rengeteg a kérdőjel és a félsz...
Bocsánat, hogy Rátok zúdítottam...
Haga, még mindig nem tudom, hogyan fogom megoldani. Te szoptatsz?
Ja és ráadásul tegnap megröntgenezték a fogamat. Szóltam a dokinak, adott köpenyt meg mondta, hogy ez nagyon kis sugár és fejre megy... hát remélem ebből nem lehet gáz. annyira kicsit esélyt láttam rá és rohadtul fájt a fogam, féltem, nehogy gyökérbaja legyen. Szerencsére nincs.
Melike
Hát vannak természetes segítők pl.: cickafarkfűtea, palástfűtea, maca tabletta, torna stb... attól függ van-e probléma odabent.
Kata! Akkor mondd hogy könnyen megoldható!!!!!!!!!!!!!!!! Kérlek!!!!!!!!!!!!!
Bendus nem egy jó alvó félek, hogy egymást fogják kelteni, vagy nem tudom... meg napközben is... jajjnekem....