Új privát üzeneted érkezett!

Berni: "levet" adtam neki, úgy csináltam, ahogy Zsiráf javasolta, lereszeltem az almát almareszelőn (100-as boltban 300 pénz :)), aztán még átpasszíroztam teaszűrőn, és jó sűrű levet kaptam.
Hipp tápit adsz neki? Kobold attól tudott iszonyú büdiket produkálni. Most Bebát kap, az olyan kaksi nem nagyon gáz :lol:
A Cili féle babaszakácskönyv szerint, hogyha ízlik a babának a lé, akkor már akár másnap is lehet pürét adni :roll:
Egyébként nekem a védőnő eleve azt mondta, hogy hagyjuk ki a lét, rögtön püré, de mivel az első kanál nem jött be annyira, inkább átpasszíroztam, hogy könnyebben le tudja nyelni :)

Zsiráf: köszi az előke ötletet, tényleg nagyon jó, és kell is :lol:

Bébic: szép nagy Ákos baba :)

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok csak jöttem hírt adni magamról és már megyek is az ágyikóba.

diagnózis:vírusfertőzés.

mai láz:39,3

bevettem algot.

most már kezdek jobban lenni. remélem múlóban

u:i: csak Iza meg a többiek el ne kapják

mi vagyunk sztem a legkissebbek :lol: :lol: :lol: 5500 és 58cm

harivera
Budapest XXI. kerület

Enikő: :lol:
Növi ám, gondban is vagyunk....Meg a hordozójában is a kis buksija már a hordozó ernyőjét verdesi.... :?

Tényleg, ilyenkor mi a teendő? Még nem ül a baba, de a mózesben már nem fér el...
Ti hogy oldjátok ezt meg?

Ja, most jut eszembe, valaki kérdezte a múltkor a kengurut, és belinkelte a Chicco Go-t (bocsi, de a terhességből a kilóim mellett a szita agyam maradt meg :? 8) ), amit Zöldi jól "le is minősített". :( Nemtom, kell-e még vélemény, de:
Én nem vagyok nagy szakértő (meg összehasonlítási alapom sincs), de nekünk ilyen van és egész jó. Mondjuk nem használjuk naponta, és akkor sem huzamos ideig, de nekünk a célnak megfelel.
bébic

Bébic: esleg a babakocsi sportrészét nem tudod vízszintesre állítani?

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: 100as boltban üveg reszelőt vettél ennyiért? Mert ha igen, felkötöm magam.... :shock: :P :twisted: mi egy ezresért tudtunk üveg reszelőt venni...azt ajánlotta mindenki, merthogy könnyebb tisztítani.

Ákos is Bebát kap, a kakija egyáltalán nem büdi, no de a pukik..ihajjjjjj.... :P :shock: 8) :lol:
bébic

Vera: Szegénykém, mielőbbi gyógyulást!
bébic

Gabi: Látod, ezt még nem is néztem....köszi! :lol: Holnap kibányászom a szekrényből, jól elcsomagoltam anno, mondván, ááááá, ez még sokáig úgysem kell... :lol:
bébic

Bocika, Habe! Köszi a recepteket!

Bébic! Nyugodtan használhatjátok a sport részt döntve!

Vera! Jobbulást!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: De akkor is lehet, ha nem dönthető teljesen vízszintesig?

Gabi: Még egyszer örök hálám a Normaflore-os ötletért! :lol: :lol: Ma kapta meg az utolsót, az elmúlt napokban majdnem minden reggelre tele volt a pelus, sőőőőt, volt, hogy napközben is kaptunk egy kis "ajándékot"! :lol: :lol: :lol:
Most arra leszek kíváncsi, hogy ez megmarad-e a kúra végeztével is...
bébic

Bébic: jaaaa, nem, ez műanyag :oops: , de rögtön leöblítem, ahogy lereszeltem, majd kiderül, meddig bírja :roll: mosogatógép meg mindent leszed...
De jó! Úgy örülök, hogy bejött! Azért is mertem javasolni, mert mikor mi használtuk, akkor Kobold kb. 1,5 hónapos volt, és azóta minden okés (bár néha csak 2 naponta van kaka, de különösebb erőlködés nélkül), remélem, nálatok is megmarad így :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Huhhh, akkor nem kell a kötél... :lol: :lol: :lol: Amúgy nagyon "ügyik" voltunk, mevettük, oszt utána jutott eszembe, anyukáméknál még megvan, amit velünk használt anno, elhozhattuk volna azt is, nekik már úgysem kell. :? :roll: No, sebaj!

Almafajta-téma: Nekem a jonagoldot ajánlották, az jó lédús és édes is. Egyszer már adtam Picurnak a levét, úgy cuppogta, hogy csak na! :lol: :lol: (Mondjuk ahogy észrevettem, az én fiam még a vasszöget is megenné, úgy becuppog mindent, legyen az víz, gyümilé, gyógyszer, tápszer vagy bármi! :P :lol: :wink: :lol: )

Ja, és mikor megemlítettem a védőnőnek, hogy adtam neki, majdnem leharapta a fejem! :shock: Közölte, hogy 6 hós koráig csak anyatej+tápi, meg hogy friss almát ne merjek, mert honnan tudom, hogy nem permetes-e, honnan származik, stb. Szóval jól elvette a kedvem.... :? De most majd akkor is kapni fog, csak olyan üvegeset, asszem Szentkirályist vettünk.
bébic

Sziasztok!

manna: megértelek Réka az elmúlt napokba is ezt csinálja,
lassan 4 hónapos lesz,kb másfél hete nem volt hasfájása,sőt kakaija is volt naponta többször is, most két napja az esti szopinál már zokog a mellemen és el se fogadja, csak kolika tartásba nyugszik meg ha vissza akarom tenni cicre,újból sír, kakilni nem tud megint.

mitől fájhat megint a hasa?
semmi olyat nem iszom eszem amitől megint fájhat.
ez lehet a fogzás miatt?
kezdek kimerülni, éjjel is többször felkel, nyűglődik,húzza a lábát.
dudort nem érzek az ínyén.
mi lehet a baja?

ti hogy adjátok a chamomillat?
meg milyen hígításba veszitek?

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic: Szentkirályissal pont ma szemeztem a DM-ben :D
Mi a goldent próbáltuk, nem aratott osztatlan sikert, kövi próbálkozás nálunk is a jonagold lesz, ha ezt végképp nem akarja, de még próbálkozom a goldennel, hogy hátha... Én az itteni zöldségesnél vettem, azt mondta, hogy magyar, szóval legalább a mindenféle érésgyorsító-lassítóval nincs befújva...

Nyáron már jó lesz, hozzuk a mindenféle zöldség-gyümölcsöt tőlünk. Apám totál bioban termeszt mindent évek óta, legalábbis ő így állítja be, de annyi az egész, hogy szimplán lusta permetezni :twisted: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Na, én meg csak sima almát pont ott nem kaptam! :P
Amúgy nekem ez eszembe sem jutott volna, ha a védőnő nem ordítja le a fejem, hogy mit képzelek, hiszen nemrég halt meg egy kisbaba, mert permetes őszibarackot kapott! (azt nem mondta, hogy hol, meg mikor)
Nálunk is lesz sok gyümi meg zőccség, Apuéknál lesz minden dögivel! :lol:

Kérdés: Úgy tudom, szoptatáskor nem lehet epret enni. Igaz ez?
bébic

Enyim védőnéni szerint nem igaz. Csak adni nem lehet ilyen gyümiket (málna, szeder, eper, stb.) a gyerkőcnek egy éves koráig. Volt még anno a kismamaklubban egy előadás, ahol egy dietetikus ugyanezt mondta :roll:

Na, menek fürdeni. Megkaptam apától az új King könyvet, megyek parázni a fürdőkádba :lol:

Kép

Kép
gabilany79

vagyunk mi is.
jol elfaradtunk a varosban.Kincso jo kisany volt, csk a vegere unta meg a banant. nekunk a mozesban is fel lehet ultetni egy picit a bebit. nagyon tetszett neki, hogy jobban kilat.
vettem neki uj sapikat, mert kinotte ami van.

voltunk tanacsadason is. 6900gr. 3 het latt 680grt hizott. ja es kerdeztem a nocit a hozzataplalasrol, erre azt monja, hogy nem kell megvarni a 6 honapt, hanem amikor ugy erzem hogy itt az ideje, akkor majd menjek vissza es beszelunk rola. na de honnan tudjam, hogy itt az ideje??? ja es itt bebi rizzsel kezdenek (anyatejjal vagy tapival kecerve)

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Na majd ma meglássuk az éjszakát!

Körkérdés: Van valakinek a babája 6250 alatt? Izzi-t leszámítva!

Megyek lefekszem, hátha tudok még pihenni!

Kép
mannababoca

http://www.hipp.co.uk/weaningchart/pdf/ ... gChart.pdf

ezt talaltam, hogy itt mit javasolnak

KépKép
KépKép
mush589

Bébic! A sport részt, ha nem ülő helyzetben van a gyerek nyugodtan használhatod! Hány fokozatban emelhető a hátrész?
Az aprómagvas gyümölcsöket enni is csak óvatosan lehet, mert van amelyik baba érzékeny rá. Próbáld ki hogy eszel egy picit, aztán ha nincs rá semmi reakció, eheted nyugodtan.
Almát mi minden évben Pomázon szedünk és egész télen az van, csak ritkán veszünk!

Én 6 hós koráig nem táplálok hozzá!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kukuccs,

Mági, milyen lett a cit eredmény?

Gabi, nagyon szivesen, ha bármiben még segithetek szolj :D Mi már tul vagyunk a krumplin is, és ehhez a banán, sütőtök sárgarépa dolgokon. Ma banános krumplit csináltam, csakugy falta :D

Berni, én is igy jártam melóhelyen, létszám stop miatt nem tudpk visszamenni, örüljek hogy itthon vagyok. Te is multinál dolgozol?

Sarmi, képzeld egyik éjjel Veletek álmodtam :D Vásárolni voltunk a nagyobb csöppjeiddel a Tescoban... És Jázit a ruhás osztályon találtuk meg tt bujt el :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, és még egy kérdés, hátha másnak is van ilyen tapasztalata... Kb egy hónapja, szinte minden reggel ugy ébredek, hogy fáj a szemérem csontom, mint amikor terhes voltam... :shock:
Aztán felkelek, és kb 1o perc és elmulik....

Na, ez mitől lehet? Van valami ötletetek?

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf: Nem is akarom tudni... :oops: :oops: :D

Mint látjátok nem alszunk... :( 9-től fél 3-ig jól aludtunk egyben, aztán szopi és 4 óta fent van. Fájdalmasan sírdogál, a cumi és a cici nyugtatja meg egyedül. Holnap veszek homeos bogyót, már ha le tudok jutni a patikáig félálomban... :D

Amúgy most olvastam, hogy mennyivel jobb ha előbb jön a foga, mert még nem olyan kemény az ínye és kevésbé fáj neki....hahahaha...ez is olyan szánalomnyugtatás, hülye éjszakasokatsírógyerekkelsétálós szülők számára :D .

Kép
mannababoca

Manna, nem lehet, hogy a teliholdra érzékeny? :roll: Mert nálunk már megfigyelés alapján ez van, ilyenkor 4 körül felébred, főleg Tibcsi és kéri a cumit, de azzal szerencsére vissza alszik, amúgy meg már csak 6 körül kellnek enni.

verzso

Kép
Kép
Kép
erika26

Manna! Védőnéni nem nézte Domit?

Gergő 5800g és 67cm. Miért kérdezted?
Ő 1 hónapig amikor beteg volt semmit nem hízott.

Kép
Kép
Kép
erika26

életjel én is!

Pár napja csak olvasásig jutok.Kint vagyunk vagy az úrfi nem enged maga melől.
Egy fogacska már kibújt és még kettő várakozik.nyomásra fáj neki,nagyon sír. :cry:

mi a legutóbbi mérés alapján 6820gramm és 63cm-ek vagyunk.
kicsit lemaradtunk az élről a születiési súlyhoz képest(4200,57cm),így esély sincs hogy mostanában duplázzunk.
Igaz már nem eszik olyan jól mint régebben.

Én a hozzátápival még várok,az nem tudom hat hóig e,de még biztosan.

bébic:hatalmas Ákos!mit csinálsz vele hogy ekkorát nőtt?

cili:Dani is hatalmas :shock:

aida:jó hallani rólatok!Noli tündéri! :wink:

Én már főzöm a sonkát! :lol:
Mi is húsvétkor nagyszülőzünk!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Mush! Nálunk pl Szabi határozottan kinézi mostanában a kezünkből a kaját. Ez pl egy jel, hogy meg lehet vele kóstoltatni valamit. A bébirizsről én is hallottam, hogy angolszász területen azzal kezdenek (ha jól tudom, Amerikában is). Van egy babaszakácskönyvem, ami angolból lett fordítva, ott is azt írja elsőnek. Meg aztán mindenféle kásákat, zabpehelyből, kukoricapehelyből. Azok egyébként a nagyoknál nagyon bejöttek :)

Mi kóstoltuk már az alalevet, imádja, reszelt almát, azt is szereti, csak ha nagyon éhes, nincs türelme a kanállal vacakolni, és tegnap kapott 40 ml üveges bébiitalt. Azt hiszem, sárgarépával fogom folytatni. De mi még csak kóstolgatásnál tartunk, nincs még egy fél étkezés sem. Pedig sajnos határozottan úgy érzem, hogy csökken a tejcsi, de inkább tápit adok többet, nem gyümit.

zsebi_baba

Zsiráf:
hogy észben tartod a dolgokat! Jól esik :) Szóval cytológia rendben lett szerencsére, nem kell műtét! Azért biztos, ami biztos, fél év múlva ismétlés, de nem is bánom, jobb, ha sűrűbben rám néznek.. :)

Hozzátáplálás:
Annával 6 hónaposan kezdtzem el, most is így tervezem, de lehet, ogy leviszem a lévet 5 hóra, Bence nagyon sokat eszik.. :) Ha lehet, megvárom a 6 hót, az a legjobb. :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239263737.6472.jpg[/img] Így aludt.. :)

[/img] Kép Kis dokkmunkás..

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239263792.197.jpg[/img] Húsevő :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

magi. orulok a jo hirnek!!!
ez milyen pihenoszek a fisher prieon belul? dontheto?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
ez a 2 in 1.. Pihenőszék és hintaszék egyben. Dönthető, és rögzíthető, hogy ne hintázzon. 18 kg-ig jó, így Anna is használja fotelnek.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mági, szupi, hogy minden ok a cytológiával! Gondolom, hogy megkönnyebbültél.
Szupik a képek, Anna nagyon édes, ahogy így alszik. Barátnőm kisfia aludt így még 2 évesen is, ez volt a kedvenc alvós póz neki sokáig.

Manna - még mi is alatta vagyunk (bőven) a kérdezett súlynak, ui 5450 g-ot mértünk tegnap - úgyhogy ezzel "megelőzzük" Izát is - úgyvogy Vera - nem ti vagytok a legkisebbek! Bár hosszban meg jobbak vagyunk, mert az 63 cm.

Korábbi kérdésemre nem válaszolt senki :cry: , úgyhogy mégegyszer: akik pótolnak tápival, adtok plusz folyadékot a bébiknek? Ill milyen tápi aránynál kell? Én még nem adok, de egyelőre csak nagyon minimális tápit pótolunk (napi 1x-2x 40-60 ml).

Erika - milyen progit töltöttél le a babaiq-hoz, amivel sikerült végül a lejátszás?
Vatera - ahogy én látom, ez az alkudozás eléggé bevett dolog, olyat már én is csináltam, hogy kértem, hogy zárja le előbb az aukciót, mert nem akartam kivárni még a plusz 2 hetet, de az eddigi egyetlen eladásom is pont így zajlott.

Manna - remélem, hamar rendeződik az éjszakai nemalvásotok!

Andy - jobban vagytok?

Aida - végül mi lett a prevenárral?

És 2 friss fotó:
Kép
Kép

Kép
trombibébi

Ja és Boci - ugyanilyen hálózsákunk van:) Mi nagyon szeretjük, már megvettem belőle a következő méretet is.

DM pötty - nekem 1 maradt, ha ez segít még valakinek, szívesen elküldöm!

Kép
trombibébi

Sziasztok! Ma már írtam, csak félbe hagytam, aztán mikor befejeztem, elszállt az egész! :twisted:

Na, akkor csapó 2!

Szóval a Húsvét nálunk is könnyített lesz. Holnap megyünk anyukámékhoz, ott leszünk szombat estig. Vasárnap anyósékhoz megyünk ebédre ( :? ). Hétfőn, ha jó idő lesz, megyünk a telekre, oda meg jönnek anyukámék, meg a hugomék. A kaját oda is anyukám hozza, legalábbis a húsféléket (dagadó, egybefasírt, sonkák), meg sütit. Én salátákat csinálok, tzatzikit, meg franciasalátát. Valami sütit is fogok sütni, de még passz.

Hozzátáplálás: nálunk is azt csinálja Huni, mint Zsebi Szabija. Kinézi az almát a kezemből. Már odatettem a szájához egy párszor, cuppog rajta ezerrel. Viszont ha elég a tejcsim -egyelőre szerencsére igen -, akkor csak a hatodik hónap közepe felé fogjuk kezdeni a gyümit. Szerencsére Miskolcon van biopiac, úgyhogy megpróbálom majd ott beszerezni a Hunor kajcsiját. Később majd eszi azt, amit mi, hozzá kell szoknia a szervezetének a mérgekhez is, teljesen steril kaját úgysem tudunk nekik biztosítani.

Mági! Hurráááááá!!!! Kis Bence nagyon édes dokkmunkás! Annának nem semmi alvópóza van! :lol:

Szia Trombi! Nagyon szép Panka lányod! :lol:

Szép napot mindenkinek! Mi délután megyünk nagytakarítani a telekre. Laura

Kép
Kép
szeles4

Trombi! a keresőbe írtam be, hogy kodek media player, de most nem találom, melyik volt. De Gabi biztos segít, ha megkéred.
Panka édi!

Mági! Örülök, hogy minden rendben! Tök jó, hogy Anna így el tud aludni, nekem egyik gyerekem se volt ilyen. Bence milyen nagy! Most milyen színű a haja? Szőke?

Musi! Nálunk is van ilyen rizses pép (sinlac) ami 4 hónaptól adható és a gyerekek nagyon szeretik.

Kép
Kép
Kép
erika26

Susy! Hancsi 10 és 11 között tér nyugovóra, úgy, hogy leteszem, és alszik. Se cumi, se forgózenélő, se semmi. És 6-ig nyomja általában.
Nappal nyonyóbb egy kicsit, de belefér!

Húúúú, Tátra! Menjüüüüüüüüünk a nyárom egy hétvégéreeeeeeee!

Zsebi! Nagggggyon király a cucc! Mégegyszer köszi!

Kép
zölddisznó

trombi:
én kezdettől fogva tápszerrel pótolok mindkét gyereknél. Nem kaptak/nak semilyen plusz folyadékot. Az arány nálunk kb. fele-fel. Fele tápszer, fele anyatej. Ill. most kicsit az anyatej felé billen, tekintve, hogy hozzuk neki az "idegen" anyatejet. Így most naponta kb. 30-400 ml tápszer eszik. Anna akkor kapott csak folyadékot, amikor nyáron nagy kánikula volt, addig nem.

Erika:
A fiacskám változatlanul vörös :lol: Szőkésvörös, néha szőkének néz ki,de vöri. A szempillája is ,a szemöldöke is :) Illetve a szemöldökét sejtem, hogy az, mert nem igazán látható, csak fénynél vélem felfedezni. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok! Ha elég a tej, akkor minek még hozzátáplálás?

Kép
zölddisznó

Mági - köszi!

Erika - neked is köszi az infot!

A DM-esek nagyon kis cselesek az új hűség programjukkal - pont kb dupla annyiért kell vásárolni ugyanazért a 15% kedvezményért. És a kártyás megoldás még csak hátráltató tényező, mert pl ha nincs nálam vagy férjem ugrik be valamiért már ugrott is a pont. Nem vagyok elragadtatva.

Kép
trombibébi

Sziasztok!

én is vagyok ám, de kissé elfoglalt voltam.
Apa szülinap, jó idő, vendégek.. :D
Laura: köszi enyim Apa köszöntést, kicsit utólag a tiédnek is Nagyon Boldog Szülinapot!
Enikő: neked is köszi a köszöntést!

Nagyon helyesek a bébik!

Bébic: Ákos baba nagyon csini, és mekkora fiú!
én is vagyok igy, h senki nem reagál arra amit irok.. :(
pl.. húsvét.. ( na jó 1-2 ember irt.. ) most meg pár nap után ujra téma.. :roll:
irtam a folyadékpótlásról is, legalábbis azt amit én teszek.. nem is sokkal Trombi előtt..
azt is h mi is jóval 7 kg felett vagyunk... :wink:

de betudom annak h a babók mellett felületesen olvasnak a csajok.. nem veszem a lelkemre h csak engem utálnak.. :roll: :wink: :lol:

Mágnes: hurrá h jók az eredmények!

Mi továbbra is jól vagyunk, Kismanóm mintagyerek, ma 10 - ig hagyott aludni.. :wink:

Kép
eszterke24

ja Dm: itt náluk már beváltják a 10-12 pontos füzeteket is, nem kell telelennie.. elveszik, és levonják ugy is a 15% -ot.
az uj akció nekem sem tetszik annyira, de hát ez van.
Most otthagytam 17 ezret, egy jó darabig nem is megyek... :?

Aki kapott a felicitas-tól baba csomagot ugyanott tudta átvenni ahol a kismama csomit?

Kép
eszterke24

Nem tudom mutattam-e nektek, de nekem úgy tetszik:)

Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

Zöldi! Sziviiiii! :) Ha esetleg ráakadnál hasonlóra, légyszi szólj! Bár mostmár én is figyelek.

zsebi_baba

eszterke:
hogy gyorsan reagáljak arra amit írtál,nehogy azt hidd hogy utálunk:)
szóval én ugyanott vettem át a felicitas csomagot.
van benne egy sudocreme minta meg egy rágókat, meg egy vanish minta
ennyi, meg pár termék információs papír

KépKép

Kép
orsimorsi

Zöldi!
Az jó,akkor Hanna is kicsit alakult már. Vinzent is szerencsére minden segédeszköz nélkül kidöl 10 körül. Ès hát szuperül alszik 9-10 órákat egyhuzamban
Persze nappal van,hogy csak egy fél orára szundít el. :roll: :lol:

Orsi!
Tiszta anyja-lánya Luca.

Manna!
Te szegény. Hátha a mai éjszaka nem lesz ilyen húzós!!!

Minden bébi nagyon édes!!! :P :P

Hozzátápit én szeretném 5 hó után kezdeni. Na almalével már bepróbálkoztam,de nem aratott sikert. :cry: :shock:
susy75

Eszterke: dettó! :oops: :cry: Én is ott fogom átvenni. Tegnap kaptam meg a kupont a Felicitástól, jövő héten bemegyek érte!!!! :lol: :lol:

Orsi: nagyon szép Rékád van!!!! :lol: :lol: :lol:

Cili: a mai "hirdetős" újságban van két húsvéti recept. Igaz mindegyik bárányos, ha gondolod begépelem!

Na megyek, vége a sziesztának! Közben meg elment az áram, így csak ennyire volt időm!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
Én most k éppen két mosás között vagyok. Nagy D-m kint alszik, szigorúan árnyékban. Nagyon meleg van! NEm is megyünk sétálni csak olyan 4 felé.

Boci köszi, de a bárányért nem vagyok oda, most talán sikerült találni valami jót, de még kutakodom!

Én is tegnap kaptam meg a Felicitasos kupont, amit ugyanott váltok be, mint a várandósat, holnap.

Holnap nagybevásárlás, meg minden, aztán szombaton főzöm a sonkát, meg csinálom a töltött tojást stb...

Kép

Kép
dcili81

Ez a nap kész!

Reggel indultunk boltba, a darazsak befészkeltek a kapufélfába és apa elfelejtette lefújni őket, szóval menekülés volt. Aztán tecsóban kilopták a százast a bevásárlókocsiból. Hogy hogy a bánatba csinálták, azt nem tudom, mert végig fogtam. Még jó, hogy a gyereket nem emelték ki hordozóstól az orrom elől :twisted:
Ráadásul útépítés volt, szóval keringtünk egy darabig, hogy kikerüljük (ami az én tájékozódóképességemmel nem egyszerű :twisted: ). Aztán megjött egy teszveszes vásárolmány, benne egy tök más nadrággal (hozzáteszem, hogy 2 hete várom). Felhívom a csajt, hogy miahányás van, erre sűrű bocsi-bocsik közepette előadja, hogy nem volt ideje mélt írni, hogy már épp csomagolta volna, de a gyereke összefilctollazta és nem jött ki, és úgy gondolta, jó lesz ez is cserébe. Ezt nem úgy kéne, hogy postázás előtt szól? De persze adjak számlaszámot, visszaadja a 300 pénzt, ha akarom. De akkor a gatyát vissza kéne küldenem. Mindegy, mondtam, nem ér annyit az egész....
Sétáltunk majdnem 2 órát, olyan poros az út néhol, hogy tengelyig süllyed a babakocsi, csak győzze az ember tolni :twisted: .

Felicitasos kupont ma kaptam meg, hatalmas harcok árán elvettem a darazsaktól. :evil:

Alvás nálunk se rossz, este csak lerakjuk és kész, elalszik magától :)

Ma megint nekifutunk az almának, ha a főnök felébred. A kaját egyébként ő is kinézi a szánkból, csak a vele való közvetlen kontakttal nincs még kibékülve....

Cukik a csajok és a pasi :lol:

Laura, Eszterke: utólag is boldog szülinapot az apáitoknak :D

Eszterke: hogy sikerült a meglepi? Ja, és én se utállak :wink: :lol:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Mágnes! Örülök, hogy minden rendben és nem kell műteni!

Trombi! Nagyon édes Panka!

Laura! Itt egy recept neked! Állitólag nagyon finom és te olyan ügyes vagy, biztos meg tudod csinálni! (Én még nem mertem megpróbálni :oops: )

http://www.tortaimado.hu/2008/05/kinder-pingui.html

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic, Eszterke! Bocsi, ha valamire nem reagáltam. Mi is a 7 kg-ok klubjába tartozunk! :D

Zöldi! Ma egy kicsit nosztalgiáztam az első 15 oldalon (akkor én még nem tudtam a topik létezésérül), és így utólag is annyira örülök, hogy összejött Hanna! Terveztek neki még kistesót, vagy téma még az örökbefogadás?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="trombibébi"]
írta:
trombibébiAida - végül mi lett a prevenárral?

A mivel?
Babafotók tündériek! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?