Ez a nap kész!
Reggel indultunk boltba, a darazsak befészkeltek a kapufélfába és apa elfelejtette lefújni őket, szóval menekülés volt. Aztán tecsóban kilopták a százast a bevásárlókocsiból. Hogy hogy a bánatba csinálták, azt nem tudom, mert végig fogtam. Még jó, hogy a gyereket nem emelték ki hordozóstól az orrom elől
Ráadásul útépítés volt, szóval keringtünk egy darabig, hogy kikerüljük (ami az én tájékozódóképességemmel nem egyszerű
). Aztán megjött egy teszveszes vásárolmány, benne egy tök más nadrággal (hozzáteszem, hogy 2 hete várom). Felhívom a csajt, hogy miahányás van, erre sűrű bocsi-bocsik közepette előadja, hogy nem volt ideje mélt írni, hogy már épp csomagolta volna, de a gyereke összefilctollazta és nem jött ki, és úgy gondolta, jó lesz ez is cserébe. Ezt nem úgy kéne, hogy postázás előtt szól? De persze adjak számlaszámot, visszaadja a 300 pénzt, ha akarom. De akkor a gatyát vissza kéne küldenem. Mindegy, mondtam, nem ér annyit az egész....
Sétáltunk majdnem 2 órát, olyan poros az út néhol, hogy tengelyig süllyed a babakocsi, csak győzze az ember tolni
.
Felicitasos kupont ma kaptam meg, hatalmas harcok árán elvettem a darazsaktól.
Alvás nálunk se rossz, este csak lerakjuk és kész, elalszik magától
Ma megint nekifutunk az almának, ha a főnök felébred. A kaját egyébként ő is kinézi a szánkból, csak a vele való közvetlen kontakttal nincs még kibékülve....
Cukik a csajok és a pasi
Laura, Eszterke: utólag is boldog szülinapot az apáitoknak
Eszterke: hogy sikerült a meglepi? Ja, és én se utállak