Sziasztok!
Akkor mint ígértem itt vagyok.
Kaptam ma új mosógépet, bi-bi!!!!!
Holnap vagy holnapután szállítják. Attól függ melyik napra férek be a házhozszállításba.
Már alig várom. A régi 16 éves, az árát becsülettel megszolgálta, de a hétvégén úgy döntött, ennyi elég volt részéről.
Nem tudjátok hová lehetne tenni ezt a régi gépet? Azért a kuka mellé mégsem akarom letenni.
Panka!
A pick pontokért
EZT hozta ma a posta.
Így goffrisütőm már kettő is van, de most már szendvicssütőm is. Ma az volt a vacsi.
Másfél hete rendeltem meg, és azt mondták 1-2 hónapon belül itt lesz.
Úgyhogy gyűjtöm tovább a gyerekülésre.
Benid nagyon ügyi az ivással! Csak így tovább!
Krisztina!
Cseresznyézésben csatlakozom Marikához!
Jön a jó idő is, tali is régen volt már. Ezt nem célzásnak szántam, hanem csak úgy...
Klassz a játékos dobozotok.
Én szalvétázni szeretnék valami klassz nagy dobozt a csajoknak.
Ez dekupázzsal van?
Anita!
Üdv újra itthon!
El bírom képzelni a fiúkat. Én csak valamelyik délután voltam kint anyuéknál, de ebben a jó időben öröm volt Dórit nézni ahogy rohangál, játszik az udvaron.
Ti pedig nem is egy délutánt voltatok.
Dodus!
Már nálunk sem fűtenek, de itt észre sem venni. Ha ma nem említi az anyós, fel sem figyelünk rá.
Forgi!
Én kívánom, hogy ne legyen semmi gond. Pihenés még ok, de emelgetés és házasélet megvonás..., hát nem irigyellek. Utóbbi még csak-csak elmegy, hisz felnőtt emberek vagytok, megértitek, de egy kétévesnek tényleg nehéz elmagyarázni, hogy miért nem emelgeted.
Szeresd, ölelgesd őt mégjobban, hogy kevésbé érezze az ölbevétel hiányát.
A picivel pedig tényleg beszéld meg, hogy ez így nem ok.
Hátha rád jobban hallgat mint énrám Dóri. Hetekig könyörögtem
neki, hogy forduljon meg, ne kelljen császár, de neki farosan kényelmesebb volt az utolsó pillanatig. Úgyhogy neki megszületni sem volt nehéz.
Betti!
Miért csak nézni?
Zsua!
Én már az első talinkkor is mondtam, hogy miért lennél Te kövér? Akkor mi mik vagyunk ha Te kövér vagy. Ez nem kifogás! Nekem még a fürdőruhát említetted, azt is meg lehet oldani péntekig!
Ja, és emil ment! Sűrgős!
Ditta!
Tényleg szép paraméterei vannak a kisfiadnak!
Nyársalás??? Irigyellek.
K.