Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Akkor mint ígértem itt vagyok.Kép
Kaptam ma új mosógépet, bi-bi!!!!!KépKépKép
Holnap vagy holnapután szállítják. Attól függ melyik napra férek be a házhozszállításba.Kép Már alig várom. A régi 16 éves, az árát becsülettel megszolgálta, de a hétvégén úgy döntött, ennyi elég volt részéről.Kép
Nem tudjátok hová lehetne tenni ezt a régi gépet? Azért a kuka mellé mégsem akarom letenni.

Panka!
A pick pontokért EZT hozta ma a posta.Kép Így goffrisütőm már kettő is van, de most már szendvicssütőm is. Ma az volt a vacsi.Kép Másfél hete rendeltem meg, és azt mondták 1-2 hónapon belül itt lesz. Kép Úgyhogy gyűjtöm tovább a gyerekülésre.KépKépKép
Benid nagyon ügyi az ivással! Csak így tovább!Kép

Krisztina!
Cseresznyézésben csatlakozom Marikához!Kép
Jön a jó idő is, tali is régen volt már. Ezt nem célzásnak szántam, hanem csak úgy...Kép
Klassz a játékos dobozotok.Kép Én szalvétázni szeretnék valami klassz nagy dobozt a csajoknak.Kép Ez dekupázzsal van?

Anita!
Üdv újra itthon!
El bírom képzelni a fiúkat. Én csak valamelyik délután voltam kint anyuéknál, de ebben a jó időben öröm volt Dórit nézni ahogy rohangál, játszik az udvaron.Kép Ti pedig nem is egy délutánt voltatok.Kép

Dodus!
Már nálunk sem fűtenek, de itt észre sem venni. Ha ma nem említi az anyós, fel sem figyelünk rá.

Forgi!
Én kívánom, hogy ne legyen semmi gond. Pihenés még ok, de emelgetés és házasélet megvonás..., hát nem irigyellek. Utóbbi még csak-csak elmegy, hisz felnőtt emberek vagytok, megértitek, de egy kétévesnek tényleg nehéz elmagyarázni, hogy miért nem emelgeted.Kép Szeresd, ölelgesd őt mégjobban, hogy kevésbé érezze az ölbevétel hiányát.
A picivel pedig tényleg beszéld meg, hogy ez így nem ok.Kép Hátha rád jobban hallgat mint énrám Dóri. Hetekig könyörögtemKép neki, hogy forduljon meg, ne kelljen császár, de neki farosan kényelmesebb volt az utolsó pillanatig. Úgyhogy neki megszületni sem volt nehéz.Kép

Betti!
Miért csak nézni?Kép

Zsua!
Én már az első talinkkor is mondtam, hogy miért lennél Te kövér? Akkor mi mik vagyunk ha Te kövér vagy. Ez nem kifogás! Nekem még a fürdőruhát említetted, azt is meg lehet oldani péntekig!Kép
Ja, és emil ment! Sűrgős!

Ditta!
Tényleg szép paraméterei vannak a kisfiadnak!Kép
Nyársalás??? Irigyellek.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Még csak most néztem be és láttam, hogy írtál. Hát akkor elmarad a tali pedig már úgy vártam. De én is elfelejtettem a hungarocellt. Akkor a jővőhéten mikor találkozhatnánk? Koda?
/Majd még reggel benézek, hogy Koda mit válaszolt./ Hol a legolcsóbb az álmennyezet?

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Egyedül ivás mára már odáig fejlődött, hogy egy kézzel fogja a poharat ivás közben, és így sem megy mellé neki. Nagyon büszke vagyok a fiamra.Kép

Tegnap már én is kikapcsoltam a fűtést. Kint már melegebb van mint bent, idebent pulcsiban vagyunk kint meg már rövidujjúban.Kép

EmeseKép
Ilyen kölcsönzőről nem tudok. Lehet, hogy kéne egyet csinálni?Kép

ZsuzsaKép
Örülök, hogy jól vagytok, de azért pihizzél is sokat, addig amíg lehet.Kép
BenjáminKép Nekünk a Barnabás volt a másik név Barni becézéssel, de végül Benink lett.Kép De majd a következő...

ZsuaKép
Ezt nem fogadjuk el kifogásnak. Akkor én a kisbálna mit mondjak.Kép Tőlem sem ijedtek meg a többiek (legalábbis remélemKép).
Hungarocellt a Praktikerben 599.-ért vettem tegnap (8db). Tescoban hatszázvalamennyiért láttam.

KodaKép
Voltak belőle gondok, hogy a felhasználónév szabadon választható volt, így most mindenkinek ugyanaz lett a felhasználóneve, mint az azonosítója volt. A szerkesztői topicban olvashatsz róla, ha érdekel.Kép

KataKép
Gratu az új mosógéphez, milyen típus? Régivel nem tudom mit lehetne kezdeni, esetleg alkatrésznek eladni egy szerelőnek vagy a méh telep?
Szép a szendvicssütő, biztos fini szendvicset készít (ezt nem célzásnak szántamKép). Gyereküléshez is majd hozzájárulok pár ponttal, jó?

DittaKép
Szép kis súlyKép
Az ilyen emberekre én is mindig szánakozva néztem. Tényleg szinte sajnálják a gyereket, hogy még csak anyatejet ad neki az ember. Pedig ha tudnák.

MarikaKép
Esetleg nem lehet, hogy allergiás valamire Dorka most tavasszal, azért folyik ennyit az orra?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Szia anya(Kata007)!
Hogy szuperál az új mosogéped?Dodónak tetszett?
Nekünk majdnem ilyen sütőnk van.
Akkor mi lesz a hétvégével?Mert nem üzentél.
Puszi
sanita

Sziasztok!

A lányom fórumozik velem.Kép
Ezt is elértem.KépKép

Szia kicsim!Kép
Megtaláltad a jelszavadat???Kép
Mosógép még nincs itthon. Tegnap megvettük a Corában, de ezek szerint nem kerültem bele a mai házhozszállításba, úgyhogy majd csak holnap. Bár van még egy esély, hogy apa ma haza tudja hozni, tudod, a "kamijonnalKép"
Hétvége: írok du. sms-t.

Panka!
Igen, a szendvics nagyon fincsi! Egyszer vendégül látlak ha nagyon ráérsz!Kép
Már alig várom, hogy a goffris sütőjét is kipróbáljam. Ami nekünk van, az olyan virágformájút süt, úgyhogy erre az "igazi" goffrira is nagyon kíváncsi vagyok.
Gyereküléshez való hozzájárulást előre is köszi!Kép
A mósógép ilyen: http://www.fotexnet.hu/index.php?class=list_big&category=005012010&p_id=394612&s tyle=big&sid=11644122

Zsua, Koda!
A Tescoban van állmennyezet 600-700 Ft körül van egy csomag. Talán 10 db 50x50-es lap van benne.
Jövő hét nekem elvileg bármelyik nap jó.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Holnap már nem leszek, (vizsgaKép) így már most mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Használjátok ki ezt a remek időt, mert vasárnapra elmúlik.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

ZsuaKép

Holnap délelőtt jöhetsz, ha van idődKép Én várlak. Azért szólj, ha ha tudod már, hogy hogy alakul a hplnapodKép 3 kép már biztos leszKép A 4. most szárad.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Kölcsönzőt csinálni jó ötlet, biztos, hogy lenne rá kereslet. Nem is értem, hogy eddig miért nem csinált senki, hiszen a gyerekeknek csak néhány hónapig kell egy-egy dolog, utána mi lesz vele?

Koda!
Ádi olyan jót aludt délután, 2 és 1/2 órán át durmolt és csak 2x sírt fel közben.

MSE

Üdv: Emese
mse173

Kata!
Gratulálok a szép mosogéphez!

Dodus!
SOK SIKERT!!!

Marika!
Holnap találkozunk?
lilien_csenge

Sziasztok!

Kata!
Nekünk is olyan mosógép van, bi-bi. Nagyon jó döntést hoztál. Imádom az öblítőstopját és a féltöltetetKép

Magdi!
Holnap tali természetesen. Bár ma olyan beteg voltam, szédültem és hánytam. Valszeg elrontottam a pocakonKép De holnapra csak kiheverem.

Dodus!
Drukk megy ezerrelKép

Panka!
erre már én is gondoltam. De reménykedek, hogy csak vmi másKép

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Ditta!Kép
Jaj,dehogy haragszom!Szégyenlem magam rendesen!
Igen,megkaptam,el is olvastam,csak kiürítettem a ládámat,töröltem,aztán pedig elfelejtettem!KépHolnap délelőtt rádcsörgök valamikor,úgy jobban meg tudjuk beszélni!Ok?Tényleg ne haragudj!!!!!

Krisztina!
Akkor holnap találkozunk??????Írj légyszi!!!

Dodus!
Mi is drukkolunk!Kép

Kata!
Nagyon tetszik a mosógéped!Lehet,hogy haragudni fogsz,de egy kicsit lekoppintotam a fürdőszobátokat!A fiúk imádják a halakat a csempén!
Vettem egy szuper jó hungarocellhez hasonló keretet a Weidlich udvarban,amire lehet szalvétázni,és ami a pláne benne,hogy a közepe kivehetős,így mindkét oldalára lehet csinálni képet,és lehet forgatni,ha az egyik oldal már unalmas.Ma meg is csináltam,szupi lett,cicák vannak mindkét oldalon.Holnap teszek föl képet.Nekem újdonság,lehet,hogy már ti ismeritek?

Anita
kacajka

Kata!

Szuper a mosógéped nekem is ilyen van. Nagyon szeretem, szépen mos és elég csendes. Jó választás volt.

Koda!

Holnap nem biztos, hogy tudok menni mert készülünk a rallyra. A hétfő jó lenne neked?

Panka!

Holnap elszaladnék a hordozóért. Neked mikor jó?
A kölcsönzős ötletet én is nagyon jónak tartom.
Biztos lenne rá nagy kereslet.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Jelentem apa hazahozta a mosógépemet.Kép
Az első, ruha nélküli mosás már meg is volt, az igazi majd csak holnap.Kép Marhára tetszik.Kép

Marika, Zsua!
Akkor kérdeznék is tőletek. Kép
Az öblítőstoppot csak a mosás megkezdése előtt szabad bekapcsolni? Ezt nem találtam a leírásban. Elvileg arra szolgál, hogy a gép ne centrifugáljon ki ha nincs időm kiteregetni. De mi van ha félidőben tudom meg, hogy nem lesz időm. Menet közben be lehet kapcsolni? Természetesen úgy gondoltam, hogy leállítom a gépet előtte.
Még valami: A szétszedéskor volt az alján egy fekete műanyag. Valami purhab szerű vacakot védett ott lent. Gondolom, hogy ne sérüljön. Ugye azt nem kell visszatenni?
Ezekről nem találtam semmit a könyvében. A többi megy, hiszen előtte is automatám volt. Azért ha van valami amit érdemesnek találtok elmondani, egy-két jótanács, írjátok nyugodtan.Kép

Dodus!
Drukk innen is, de hatalmas!KépKépKép

Anita!
Semmi gond! Nem áll szerzői jogvédelem alatt.Kép És a fiúknak tetszik? Dóri még mindig imádja. Most kaptam itt Miskolcon is vv-os szalvit, lehet, hogy kibővítem még egy kicsit.Kép
Képeket viszont szeretnék látni. Hátha én is koppinthatok.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Még valami!

Nem vettétek észre a gyerekeken az elmúlt 1-2 napban, hogy valami nem ok náluk? Én nem értem Dórit. Tegnap óta mintha kicserélték volna. Mindenért nyávog, semmi nem jó neki, hisztizik ezerrel. Kér inni vizet, adok neki, nem jó, tea kell. Adok teát, nem jó, víz kell.Kép
Egyfolytában a rosszat csinálja, szerintem keresi mivel húzhat fel.Kép
Szerintetek ez a hirtelen meleg? Rajta még sosem vettem észre, hogy ennyire nem bírná a gyűrődést.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata 007!

Forog? Dobcsavart kivéve?

Képk
kriszta13

Panka Drága!
A világ végén voltunk két napot! Kicsit dolgoztunk! JÁrtunk Sopronban, Kőszegen, Győrben, Zegerszegen, Szombathelyen, Várpalotán és OTTHON!!!
Így nem olvastak Titeket! Csak ma! És már írok is!
Mikor van a torna? Holnap megbeszéljük!Van nekem egy új számom: 70-281-41-28!

Mától fogyi kúra! Van egy nagyon kedves barátom és versenyt fogyunk!
2 hónap! Ma kezdtem! Nehéz lesz!

Csúszda!
Sikerült a nagyszülőkkel vetetnem egyet! 5700 körül volt. Belga. 70 cm magas. Nagy a szerelem!

Kicsi fiam, ágybetét hiányában /itt maradt Mályiban/ 2 napja nem a kiságyban alsziK!
Nagyon élvezi! Párom szeritn érzi, hogy ő már egy felnőtt "Pasi" és olyan ágyban alszik mint anyáék4 Az ágy egy kicsit túlzás! Egy szivacsot raktunk neki a szobába!

Sajna hoztuk magunkkal az esőt!
Bár volt szerencsénk látni a Balatont, napsütésben! Kicsit feltöltött minket!
Örömmel tájékoztatok Mindenkit, hogy suhanva bár, de nagyobbnak láttuk a vízszintet!!!Kép

Magdi Drága!
Remélem jobban vagytok!
Sajna alig hallottam valamit amikor beszéltünk!

k

ÜDV az újaknak!
kriszta13

KataKép
Most már akkor vigyázz a melltartókkalKép és a mágnesekkelKép

zsuaKép
Persze, jó a hétfő isKép akkor maradjunk ennél a változatnálKép és jó készülődést!

AnitaKép
Engem teljesen felvillanyoztál ezzel a kerettel!!! Nem ismerem. Képet ha lehet rólaKépKép

EmeseKép
Holnap Zsua nem jön, de ha te akarsz, gyere nyugodtanKép

DoduuuuuuuuusKép
Egy kalappal!!!!!!

PankaKép
Köszi az infót a névváltozásrólKép És gratula az egykezes iváshozKép Nőnek, mint a goma!

DittaKép
És bírod még az emelgetést???Kép Marci nekem 10 hónaposan volt ennyiKép Most sem sokkal több szerintemKép Bár igaz, mi sem vagyunk túl nagyok.
Marci nekem mai napig nem iszik semmit, esetleg főzelék után forralt vizet egy kevés gyümölcslével. A teát nem nagyon ismeri.

Tudom, hogy már sokat írtatok róla, de nem lesz időm visszakersni. Ha tudnátok segíteni:
szeretnénk megvenni Marcinak az első cipőjét. Hol lenne érdemes megnézni???
És ragaszkodjunk a Siesta cipőhöz? Vagy más betétes is jó??? Aki tud, légyszíves segítsenKép

Nagyon köszönöm!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kata!

Én az öblítőstopot a program közben is szoktam használni, de mielőtt bekapcsolom az előtt leállítom a gépet. A fekete műanyagot mi sem raktuk vissza.
A gyerekkel kapcsolatban nálam is ez a helyzet pontosan. Nekem is olyan hisztis meg folyton rosszalkodik most feltünően sokat. Meg is volt ma az eredmény ugyanis itthon beverte a fejét, ugy hogy van egy horzsoláscsík a fején, utána anyukáméknál pedig bemászott a tusolóba és beledugta az újját a lefolyóba, beleszorult, ő megijedt hirtelen kihúzta és így az újjáról lejött a bőr de annyira, hogy fél óráig csak vérzett. Most be van kötve. Szóval ez nem a mi napunk volt.

Koda!

A siesta cipőről annyit, hogy van olyan orvos aki ajánlja van aki nem. Én nem azt vettem. Nehéz eldönteni sajna mert mindenfélét hall az ember. Én Domira bíztam azt vettem meg amiben a legjobban tudott lépegetni.

Emese!

Holnap megint nem talizunk Kodáéknál sajna de hétfőn ha átjössz hozzájuk akkor én tuti ott leszek Domival. Jó lenne dumcsizni már. Koda te mit szólsz hozzá?

Jó éjt mindenkinek

Zsua
zsua1

Kriszta!
Ja, azt kivettük.Kép Forog.Kép Az első üres mosás már meg is volt. Holnapra lesz mit csinálnia mert vasárnap óta gyűjtöm sajnos a szennyest.Kép
Bence: hát persze, hogy nagyfiú már.Kép De nem ér lekörözni minket. Dóri még a kiságyban alszik.

Koda!
Hogy neked milyen jó memóriád van...Kép
Tényleg Anitának nem is írtam a keretet. Én láttam, marha jó. A pasi nekem is mutatta, de én már annyira tele vagyok hungarocelles képpel, hogy nem vettem.
Cipő: elsőre én mindenképp a Siestát ajánlanám. A Bató házban van egy siesta bolt, mi ott vettük. Egy ortopéd ismerősöm mondta, hogy elvileg a mai cipőkben már mindben van betét, de elsőre én mégis a Siestát ajánlanám.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KataKép
Mosógép jól néz ki, enyimé is Whirlpool, csak 6. érzék, imádomKép
Beni is 2 napja olyan nyügi, ma már rendesen kiakadtam tőle. Reggel azzal kezdte, hogy összetörte az egyik nagy kristályvázámat.Kép De egész nap ákovitaKép volt.

DodusKép
Már ezt nem olvasod csak hétfőn, de gondolunk rád holnap.

MarikaKép
PocakrontásKép, uszin találkozunk?

AnitaKép
Styrofoamot vettél? Kék színű? Nekem katicásban van, de még feldolgozásra vár.Kép

ZsuaKép
5-ig itthon vagyunk. 1/2 2-3 között anyukáméknál szoktunk lenni, de jöhetsz akkor is nyugodtan, mert tudod, a szomszéd utcában laknak.

Kriszta13Kép
Torna kedd de.10 óra.
Ki vele, csúszdát hol sikerült ennyiért venni? Na majd holnap kifaggatlak.
Új telcsire most már jobban vigyázz.Kép
Fogyihoz kitartást kívánok. De ne chipset egyél, jó?
Ügyes Pasid van.Kép

KodaKép
Mi Siestát vettünk a Brendonban. A József A. u-on a Napsugárban is elég jó a cipőválaszték.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok

Oltáson túl vagyunk, hideg elmúlt.

Panka
Kösz, szóval közgazdász-jogász, nem jogász-közgazdász. Tényleg félreértettem. gratula az egykezes iváshoz.

Kata
Kriszta javasolta, hogy jöjjünk el először csak nézni, meg nem is tudom mi kell hozzá. Orvosi igazolásom már van! Mosógép szép, nekem is Whirlpool van. Matyi tegnap csapkodott, hisztizett, lehet, hogy volt valami a levegőben.

Zsuzsa
Az egyik kolleganőmnek 38 hetesen fordult meg.

Ditta
A második terhességednél történt? Szerintem mi találkoztunk ultrahangon augusztusban.

Most mennem kell, hív a kötelesség!

Jó éjszakát!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok Lányok!
Úgy látom, a topikon a kedvenc mosógép márka a Whirlpool. Nekem is az van, csak elől töltős, és szeretem. Átlag minden második nap nyaggatom.
Marika!
Jobbulást kívánok neked (biztosm hogy csak gyomorrontás ??? Kép)!

Zsua!
Ugye az vicc volt, hogy az alakod miatt nem mentek babuszira?
Szerintem semmi gond nincs az alakoddal. Ha én a 100 kg-al el tudtam menni, akkor te is mehetsz nyugodtan. Bár az igaz, hogy nem az számít amit más gondol, hanem az amit te érzel, de ebben az esetben csalóka az érzésed. Penge vagy,kiscsaj! Kép

Koda!
Köszi az invitálást, ha nem zavarunk, akkor 9 után átmennénk, hogy apa alhasson.
Ha bírok, viszek egy-két kaspót is.

Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!
Látom azon társalogtok,hogy a cipő szieszta legyen-e vagy más betétes.Az én férjem foglalkozik cipő méretek levételével/ortopédiai műszerész/ és az ő véleménye,de az enyém is,hogy többet tesztek a gyerekek lábboltozatának a fejlődésének,erősítésének,ha tornáztatjátok. Tudom,hogy a piciknél ez elég nehéz,de a későbbiekben minél többet járassátok egyenetlen talajon,gurigassanak kislabdát a talpukkal,próbáljanak kendőt felvenni a talajról lábujjakkal,tépjenek pl. szalvétát.Járjanak sarkon,lábujjon.Persze mindenki maga dönti el,hogy milyen cipőt vesz.Egyszóval nehéz eldönteni,én is sokat gondolkodtam ezen.Egyébként az a cipő lenne a legjobb aminek a sarka úgy van kialakítva,hogy a belső oldala kicsit magasabb mint a külső így kifelé billenti a lábat.A Dr Leo cipőnél láttam ezt a megoldást./Napsugár áruházzal szemben levő cipőboltban lehetett kapni.Nem tudom forgalmazzák-e még./Kényszeríteni kell a lábat,hogy maga alakítsa ki a megfelelő lábboltozatot.
riki

Sziasztok!

BettiKép
Itt írta le Kriszta, hogy mi kell az uszihoz.

EmeseKép
Nem is mondtad, hogy tettél fel új képeket az albumodba.Kép

ErikaKép
Majdnem megkérdeztem, hogy kedves Riki, te ki vagy?Kép De aztán megnéztem a profilodat és rájöttem.Kép
Dr. Leoról én is hallottam, hogy jó, csak állítólag egy hátránya van, hogy nagyon merev a talpa.

KodaKép
Cipőhöz még annyit, hogy - gondolom nyári szandit akarsz venni - arra figyelj, hogy olyan legyen aminek hátul kérge van.

ZsuaKép
Légyszi dobj majd meg egy sms-el ha jöttök.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok Lányok!

Valamelyikőtök nem szándékozik a Corába menni ma este 5-6 körül?

Mi megyünk, és olyan jó lenne valakivel összefutni...

Ditta

Kép

Kép
ditta76

DittaKép
Mi uszizni megyünk, de legközelebb hátha.Kép

LányokKép
Már annyiszor akartam kérdezni valamit, de mindig elfelejtem.Kép Van egy nagy zsák olyan gyerekruhám ami még az enyém meg az öcséimé volt, de én már Benire nem adom rá. Kidobni nincs szívem, mert egyébként hordható állapotúak, így most egyik sarokból a másikba rakosgatom. Nem tudjátok, hogy hova adhatnám le, ahol szétosztanák rászoruló családoknak?

Panka

panka

Panka

A Máltaiban átvesznek ruhákat. Lehet, hogy a Vöröskereszt is.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, de lehet, hogy csak felnőttet.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

UsziKépKépKép Alig várom a pénteket. Gerda mélyen alszik, nagyon felizgatta a csillogó valami.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Ditta!
Hívtalak 4 körül,de nem voltatok otthon!Holnap ismét próbálkozom!

Raktam föl képeket az Ismerjük meg egymást-Anita világába!

Panka!
Tetszik az új tábla!Kép

Anita
kacajka

Sziasztok!

Tényleg klassz a mosógép. Ma már igazi mosást is csináltam vele.KépKépKép

Ditta!
Most az egyszer sajnálom, hogy usziban voltunk.Kép Mi nem messze lakunk a Corától úgyhogy még ha vásárolni nem is kellett volna, akkor is elmentem volna. Szólj ha legközelebb jöttök!Kép

Betti!
Jó most már arcot is tenni a nevedhez.Kép

Panka!
Táblázat nagyon szuper!Kép
A goffri receptet nagyon várom, ugye nem feledkeztél meg róla?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok
Sajna nem kaptam telefonszámokat, ezért itt kérném ismét, ha lehet akkor küldjetek valahogy, de ha lehet akkor aki tudja az ICQ-m arra is jó.

Bocs mindenkitől aki telefonon keresett nem tudtok már elérni több hete.

Más és megint bocs a kérés miatt.
Láttam a ruhák kérdését, én is keresek és összegyüjteném mert sajna vannak olyan fogyatékkal élő családok aki nem engedhetik meg a vásárlást és ugye lassan jön a gyermeknap, megunt de használható játékok esetleg?

Alapítványon, kórházon és egyéb módon eljuttatjuk hozzájuk ami összejön.

Bocs ha tolakodó, vagy kényelmetlen voltam.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

BettiKép
Leírnád kicsit részletesebben, hogy hol találkoztunk? Ami igaz is lehet, de én nem emlékszem. Most látom, te is Molnárnál szültél! Majd írok mailt!

KataKép
Oké, legközelebb szólok! Egyébként dig. gépet vettünk!! Nagyon örülök neki! Mostmár ontani fogom aképeket, csak győzzétek nézni! Feltéve, ha megtanulom a kezelését, mert egy jó vastag leírása van.

ZsuzsaKép
Véletlenül nem jártál a Corában tegnap este? Láttam egy kismamát, aki nagyon hasonlított rád, mármint a profilodban lévő képhez. De nem mertem leszólítani, mert lehet, hogy nem is te voltál!

AnitaKép
Szerintem pont akkor indultunk Miskolcra, amikor hívtál!

Most megyek, ma már lehet, hogy nem jövök, délután bulizunk! Anyukám 50 éves, őt fogjuk köszönteni. Beavatom az új gépet, és akkor majd mutatok a buliról fotókat.

Puszi mindenkinek!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Zoli!
De jó újra hallani felőletek!Egyáltalán nem tolakodó a kérdésed!Sőt!Nekünk mindíg van valami fölös cuccunk,játéktól a ruháig,összegyűjtöm,és szólok!Hogy van Bendi?Már biztos sokat nőtt!

Ditta!
Előbb-utóbb úgyis elérlek!Kép

Anita
kacajka

Bocs, csak egy pillanatra...

Berakhatnék egy képet? Nézzétek el nekem, most lázban égek...
Ez egy órával ezelőtt készült.

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Bocs a távollétért de épp Kisgyőrt készítem elő nagyobb társaság fogadására.Képgépestés és kádfoltozás folyik na meg konyha csnálás asztalossal.ÁM!Most vannak kiskecskék és malacok ugyhogy kalandra fel!Össze kéne szervezni úgy, hogy mindenki kijusson.Jövő hétvége ha jó idő van?
Addíg ugyn még nincs konyhám teljesen kész illetve pult még nem lesz de a tűzhely és a Mariska be állítódik.Nps?Jelentkezést kérek!
Ditta!
Klassz a kislegény.Figyelted az én középsőm s a te Veronikád előtt 10 nappal születtet?
Marika!
nem haragudokKép s Dodustól bocsánatot kérek van egy ismerősöm Dudusnak becézzük s talán ezért!
Kata!
Igen a technika az a papir viszon ujság!
Gyöngyöske!
A gyerkőcök nyúztak ujságért a Barbies nagyon gagyi de a Hercegnők c. elviselhető. Fejtörő,szinező,képregény,kreatívkodás,ajándék van benne.Meg vesze s sajnáltam kidobni.Innen vannak a figurák s aztán már csak a szalvéta technikát előkaptam no és egy kis csónaklakkot.Hát így!
Hiányoztatok!Lassan végleg kiköltözünk s akkor kitelepítem a gépet.Addíg néha eltünök!Egy kép a tali előkészítőjeként!
Kép
telian

Folyt
Ditta!
Boldog szülinapot a mamádnak!Az én párom tavaly volt 50KépHasználd örömmel a gépet én imádom!Te is el tudsz jönni nincs oly messze kisgyőr!Kép
Era!
A cipőhöz- ről egy kérdés.Nem tudod hol csinálnak olyan vizsgálatot ami a gyerek talpának mélyedését boltozatát nézi számítógépen!Rááll egy lapra és a gép megnézi az eltéréseket!
Panka!
Meg változtak az azonosítók én sem a régin vagyok.Anita sem!
Még este jövök!
Puszi!
Krisztina
telian

SziasztokKép

Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy olyan gyorsan válaszoltatok a cipő kérdéssel kapcsolatban. Sikerült venni neki egy aranyos kis szandált. Mivel nem tud még magától járni Marci, (csak álldogál) úgy döntöttünk,hogy egy olcsóbb szandit veszünl meg, aminek azért van kérge (PankaKépKép ). Úgyhogy ez egyenlőre egy "dísz" cipőcske leszKép Ahogy azonban elkezd járni, rögtön kapja a lábacskájának megfeleő cipőtKép
Köszönöm még egyszer a tanácsokatKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Krisztina!
Ádi kérdezi,hogy hogy hívják a kiskecskét!Nagyon tetszik neki!Várom már a jövő hetet!Kép

Ditta!
Nagyon cuki!Veronikáról is kérünk képet,és magatokról is!

Elkészült a fiúk legújabb albuma,Máté és Ádám 3 címen van.

Anita
kacajka

Hali!

Magdi!
Élsz még? Milyen volt az anal? És ma? Sikerült leadni a Magatartást...?

Panka, Dodus!
JavítottamKép Nem ér a kicsit bántaniKép
Panka!
Látod személyesn akartam, de elfelejtettem (ez már a kor). Beni nagyon ügyi lehet, hogy pohárból olyan gyönyörűen iszik már és te is büszke lehetsz magadra (azért ez a te érdemed isKép)

Koda!
Cipőhöz gratula. Az első "normális" cipőt mi is akkor vettük, amikor már elég normálisan járt.

Krisztina!
Még mindíg nem értem, pedig visszaolvastam az archívumot is. Kecske nagyon édi, csak nem saját?
Emil ment.

Zoli!
Ezekszerint csak olvasol minketKép Mi újság Bendivel? Legalább annyit írhatnál.

Betti!
Gerda milyen édes!!! És milyen szépen ült végig, egy nyikk nélkül. Nagyon kiegyensúlyozott baba lehet. Jövő héten akkor pancsi? Akkor már Matyit is láthatjuk?

Ditta!
KissrácKép Mail mentKép

Emese!
Vártam, hogy ki süti elKép Szerintem bizti, hogy az volt. Ha meg mégsem, akkor tegnap és ma tett róla Dorka, hogy semmi se legyen. Ui a hasamon lovagolt keményenKép

Dorkának jönnek a fogai és extra nyügi, na meg a mai időjárás is kihozta a sodrából egész délután állt az ajtó előtt és mutatta, hogy ki. Aztán kiengedtük a cipőkhöz, hogy hátha beéri azzal, de nem. Ott is az ajtót verte. Miután többször elmondatm, hogy esik, hideg van elment a kabátért, sapkáért és hozta nekem, hogy adjam rá. A cipőt már előzőleg behozta. Nagyon tündér volt, így mikor elállt ki is mentünk rögtön.

Volt valaki a ralin?

Puszika, Marika
Hriczom

Anita!
Neked milyen házias fiad van!!! és még az állatokat is szeretiKép Ha sikerül leragasztani a dobozt elküldheted nekem Őket ( és az eredeti receptet isKép) Azért látom a szakmát már tanuljákKép
A huncutkák lett a kedvencemKépKépKép

Puszi, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Zoli!
Én elküldtem a számomat. Nem kaptad meg?
Írhatnál pár sort magatokról is. Mi van veletek? Bendi biztos nagyfiú már.Kép

Ditta!
Akkor várjuk a képeket.Kép
Attila egy tündér ezen a képen! Hogy megnőtt!Kép

Krisztina!
Már alig várom a talit. Nekünk jó a jövő hét egyik napja, de nem tudom melyik, mert a keresztlányom szülinapját is akkor tartjuk, de még nem tudjuk melyik nap.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Hát ilyen későn avagy korán jelentkezem.
Marika!
Irtad,hogy Dodus nem Dudus erre reagáltam!Egy Kisgyőri találkozás?Nektek jó vmikor?A kecske a kertünktől nem messze él s vannak pici malacok és magyar szürkék is.Ugye eljösztök?
Anita!
Ezt a kiskecskét Zselykének hívjuk.Van még másik öt.Hagytunk névtelent is.azokat elnevezheti Ádi!A kedd áll!S ha kicsit hűvösebb van sem baj mert meleg van a házban.Kép
Kata!
Tőletek függ mikor!Nekem hét közben is jó esetleg a Népkerti sétát felváltandó.Csak akkor szervezkedjetek autóilag!Egy muffint is összeütökKép Ja a virágmező.Lefotóztam mert mire kimentek már a piacra.Gyönyörködjetek!Szép vasárnapot.
Szalma KrisztinaKép
Kép
telian

Panka!
Bocsi, hogy nem írtam meg az új képket az albumba, de néha szétszórt vagyok!
Most pótlom!!! Új képek vannak Ádiról itt:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1870

Marika!
És jobban vagy már?

Ditta!
Várjuk a többi képet, és gratula a géphez! Kép

Krisztina!
Tali jó ötlet, előre is köszönjük az invitálást!
Mi az az Nps?

mse173

SziasztokKép
Képzeljétek azt álmodtam, hogy PankaKép újabb találkozót szervezKépKép És hogy megint elkezdődött az időpont egyeztetésKépKép
De a valóságban is nagyon jó lenne márKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hahó!

Krisztina!
MegtaláltamKép De az nem én voltam, hanem PankaKép Egyébként mindegyKép
TaliKép már nagyon jó lenne, mert hiányzik mindenki és babaúszáson alig lehet beszélgetni.
Hétvége úgy néz ki, hogy oké. Talán vasárnap jön a kőműves, de Ő már kb 6* ígérte magát, így nem hiszem, hogy pont most fogja beváltani az ígéretétKép
Te mit csinálsz ilyen korán, későn a géppel? Inkább pihizz!!!
Mező gyönyörűKép

Emese!
Most már úgy néz ki jobban vagyokKép Köszi. Elmúlt egy nap alatt. Bár Dorkával is egyetlen egyszer hánytam csakKép Úgyhogy még reménykedhetekKép

Puszika, Marika
Hriczom

Marika!
Mail is ment.Ne félj nem a gép előtt töltöttem az éjszakát.Kiolvastam végre az utolső Márait s zenét hallgattam.Tudod az én alvásigényem kicsi.S ha 10-ig nem alszom el nem megy kettőig.Ilyen vagyok.S még figyelmetlen is szóval köszi Panka a figyelmeztetést.
Koda!
Kérésed...Képcsak nem Panka szervezi!
Jövök még megyek takarítani!
telian

Sziasztok!

Dodus!
Hogy sikerült a vizsgád? Szorítottam neked.Kép

Marika!
Nem, nem jön a 3. baba, de nincs kizárva, hogy lesz. Tudod ez több mindentől is függ, és nem elsősorban az anyagiakra gondolok.
És Ti tervezitek már kistestvért a közeljövőben?

Lányok!
Holnap vizsgázok, tanulni keveset tudtam, igaz előttem áll még 1 éjszaka. Majd meglátjuk mi lesz.

Krisztina!
Nekünk a jövő hétvége nem biztos, hogy jó. Pénteken vendégek jönnek hozzánk, szombaton bográcsozást terveztünk a nővéremmékel (ez áttehető máskorra), vasárnap ugye anyáknapja, és nagyikhoz, dédihez megyünk.

Hanga kapott új ágyat(vagyis még csak egy méhviasszal kezelt fenyő ágykeretet), de még kell hozzá venni egy matracot is, most az nézegetjük. Csak az új lakásba kapja meg, ide már nem hoztuk fel, a garázsban áll.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Krisztina!
Még nem kaptam leveletKép Hová küldted? Ne dolgozz már annyit!!!

Gyöngyöske!
Veled álmodtam este, hogy 3 gyereked volt 2 lány és 1 fiú. Hátha, talán érdemes belevágniKép Ágyikó nagyon szép lehet. Mikor költöztök?
Kistestvért jövőre tervezzük tavaszra, vagy nyárra. Pont Magdival beszéltük meg hétvégén a suliban az előnyeit-hátrányaitKép

Pussz, M.
Hriczom

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?