Új privát üzeneted érkezett!

Susy: "egyedul vagyunk nagyon..." ezt iemerem nagyon. melyik reszen laktok No-ban?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!!!

Bocsánat Csajok, olvasok, de írni már sosincs időm, Bende bent nem hajlandó meglenni szinte abszolút. Max 1 óra de utána már menjünk valahova, mert nem köti le semmi. Kint bezzeg 1 dömper is leköti, itt bent a millió játék közül egy sem. Node nem bánom, szeretek én is kint lenni, csak irtó fárasztó... + be van durranva a fogam, 10 percenkét fáj. :shock:

Fencikém :) Örülök, hogy jó volt az első séta. :D Gondolom durmolt ezerrel Márk a babakocsiban. :D

Suzy :) Örülök, hogy jó volt az út!!! Vinzent gyönyörű, tényleg egyre nagyfiúsabb!!! :lol: Neked pedig jobbulást!!

Kata, azóta se jött piri (2 hónap) úgy látszik mégsem működök... Bár ha minden igaz, fent van a hőm (1 hete 1szer sikerült mérnem), szerintem még mindig fent van, várom pirit kitartóan... :) Valahogy meg kéne próbálnom hőt mérni, csakhát még rohangálok át Bendushoz, lehetetlenség így megmérni... hátmég egyidőben... áh... Te hogy bírod a pocakot + gyerkőcöket???

Krisz, látom hányinger kitartóan ragaszkodik Hozzád... :( Nade ilyenkor arra kell gondolni, hogy mit számít ez, hisz' tudod miért történik!!! :)

Dike, sajnálom a lábaddal történteket!!! :( Az az igazság, hogy most Te vagy az első. Persze ha már ott van picuri az más, de ha doki azt mondja műtét, kicsit tegyétek félre a babaprojektet, mert a térded nem vicc!!! Főleg, hogy még jópár terhességet ki akarsz hordani gondolom 2 lábon... Hidd el, rosszabb, ha terhesen jönnek elő a bajok vele, és ágynak döntenek 9 hónapig. Most magaddal törődj!!! Bocs a belekottyért, vélemény volt.

((Persze, hogy Bende elaludt, most hoztak konténert a rohadt szomszédba... tököm kivan már velük, qvára befejezheztnék a több mint 2 éve tartó építkezést!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: ))

Gyugyi! Neked is jobbulást! És szuper, hogy ilyen jók az eredményeid!!! Nekem is cicire kéne híznom, amúgy sem voltam egy pamela anderzon, de most aztán szoptatás után........ sosem gondoltam, hogy megfordul a fejemben a plasztika.... de nem feküdnék kés alá cicivel, mert tököm cserélgetné nem tudom hány évente.... áh..., pedig plusz 2 méret nem ártana... :D

Kukackám, hát ikres hashoz képes... vazze, nekem volt ekkora hasam ennyi idősen, 1 babával (és még az én hasamat is lekicsizték). :D Te is befelé növeszted A-B babát. :D 4D???? Mikor??? Várom!!! :D

No sejtemem sincs, mit akartam még, ez is kész csoda, hogy ennyit megjegyeztem...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gizi!
Wüzburgtól fél órányira lakunk.
Èn kapok egy évig 300 euro -t Vinzent után. Ami ha dolgoztam volna a terhesség elött rendesen, akkor a fizu 70%-a lenne. Igy csak ezt a minimál összeget kapom.

Sleepin!
Köszike, sajna rendesen megfáztam, levegöt se kapok... :evil:
Akkor nincs kilométer hiányod! :lol:
susy75
 
 

 
 

köszönöm mindenkinek az együttérzést!

nagyon fáj nagyon be van dagadva, beszélt anyum a dokival reggel vissza kell menni mert megint le kell szivatni:( annyira kell sirnom :cry:

KépKép
dike
 
 


Hali! :lol:

Suzy!
gyönyörű a laptetűűűűűűűűűűűűűűs kisfickó 8)

Fenci!
teccett a séta Márknak?a kutyákat leszámítva? :roll: nappal tudsz aludni kicsit ha ő is alszik?van segítséged?vagy volt az elején? :roll:

Gizi!
drukk h legyen péd :D

Mofly!
engem is érdekelsz!és gyere csak mesélni!nagyon sajnélom ezt a HPV-t :evil: szegény embert az ág is húzza!de örülök h pároddal minden okés. :P jönni fog hozzátok is a gólya :wink:

Gyugyi!
lebetegedni egészségenapon! :lol: :? azért gratula h ilyen fitt vagy :D
én adnék a cicimből :oops: :lol:

Kukac!
csini kis pocid van!!! :D nem fúrja nagyon az oldalad a ketteske neme? :roll: :lol:

Dike!
basszuskulcs! :evil: tényleg h veled mindíg történik vmi gikszer :shock:
sztem is most a térded a legfontosabb :roll:
milyen köcsögök voltak rtg-en :evil:
holnapra drukk, majd gyere mesélni mi volt :)
és vigyázz mát jobban kicsit magadra! :shock:

hú, többre nem emléxem :oops:

lakás csili-vili :lol: jól elfáradtam a hétvégén :roll: :?
ma meg kertészkedtem is csomót 8) kicsit fárasztó már :roll: nem győzöm kerülgetni a hasam :P
voltam ma 2.nst-n:minden oké, meg volt vizsgálat(méhszáj), doki szerint még nem szülünk :roll:
pedig én már szeretnék ám :wink:
Vendég
 


Vicuska!
nem-e??? Még nem izgultam így uh előtt!!! :lol: Már nagyon szeretném tudni. :lol:
Azért még pár hétig várj a szüléssel. Amúgy hihetetlen hogy rohan az idő. Még csak most lettél babás! :shock:

Dike!
tudom, hogy nem jó a műtét, de a legjobb megoldás! Különben egy életen át bánni fogod! :wink: Férjemnek is volt és tökéletes a térde!

Susy!
Igen, örültünk, hogy láttuk személyesen, hát jó nagy kocsi, de írtó könnyű tolni és nagyon praktikus. és képzeld valószínű nagyon jó áron megkapom. :wink:

Sleepin!
Én megértem Bendét, én is szinte egész nap kint voltam. :wink: Holnap sima uh lesz, aztán két hét múlva szeretnék 4D-t, mert a dokimhoz úgyis 2 hetente kell menni és ő csinálja Zegen a 4D-t, íg letudnánk egy alkalommal. És a férjem sajnos nem tud jönni holnap, anyukám kísér el...

Pocak: hát most megerősítettetek, hogy tényleg nem nagy, remélem azért elég nagyok Babákok... dokim szerint azért nem nagy mert magas vagyok és van helyük bent bőven... hát remélem...

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Jól eltűntem, de a hétvégén nem mertem jönni.
Úgy dolgoztak a hormonjaim, hogy még szegény apának is nekiestem, ütöttem, vágtam, csíptem, rúgtam és csúnyán beszéltem vele. :oops: Később szent volt a béke, és azt mondta, hogy biztos a hormonjaim dolgoznak, olyan aranyos volt, nem gondoltam volna, hogy tudja, hogy terhesség idején ilyen is van 8)

Susy :)
De csudiszép Vinzent :)

Zapáné :)
Jobbulást! Remélem semmi komoly!

Krisz :)
Sajnálom a hányingert :?
Nekem még nincs, de ha eszek 2 falatnyit, már úgy érzem, jól laktam és egész nap nem tudok már enni utána,mert olyan teltségérzet van a gyomromban :?

Vicuska :)
Nem semmi, hogy milyen kis sajtkukac vagy az utolsó hetekben is :wink: De ugye nem azért robotolsz ennyit, hogy Lilla baba előbb érkezzen?

Kukac :)
Tényleg nincs nagy pocid. De majd még csak eztán fognak nőni a babákok :wink:
Én szülni mentem ekkora hassal, előtte a doki még furán is nézett,hogy milyen pici a hasam, de ráfogta arra, hogy magas vagyok 8)

Dike :)
Sajnálom, ami Veled történt, mielőbbi felépülést kívánok!


Hoztam Nektek pár Balaton-i képet, ha nem gond :oops:

Kép

Kép

Albert első homokozása :D
Kép
Vendég
 


Kata
Nem, nem vagyok a 3x-ik napon, csak lusta voltam lecserélni a vonalzót :roll:
Jó lehetett a kirándulás :)

Dike
Nem semmik ezek a röntgenes macák! És akkor mi van, ha a doki röntgenre küldött és szóltál, lehet, hogy babás vagy. Felháborító!
Kitartást és jobbulást neked.

Susy
Egyre szebbek vagytok :)
Gyógyulást!

Krisz
Az a fránya hányinger. Remélem nem sokáig kerülget már :)

Fenci
Szuper, hogy így egy "nagyot" kirándultatok Márkkal. Tiszta romantikus :) még így hármasban is :)
Az éjszakák meg jó fárasztóak lehetnek....

Zsófi
Ja :) itt voltunk a szomszédban :)
Szerintem magadhoz képest szép nagy poci, de a doki bizti jobban tudja :) De várd ki a végét, hogy mekkora lesz :lol:

Mofly
Sajna a fürdőbe nem jutottam el, mert piri anyó még javában dühöngött, így úgy döntöttem kihagyom, bár napfürdőztem ruhán keresztül, amíg kirándultunk egy kicsit. Meg is lett az eredménye. Szép ropogósra pirult arc :roll:
HPV??? Fürdőbben? Hogyan? És hogy derült ki , hogy egyáltalán az?


Hát lányok a szombati apa látogatás kissé kalandosan indult :oops: , ugyanis hajnalban ki kellett, hogy hívjam (vagyis anyukám) az ügyeletet, annyira rosszul lettem. :(
Tiszta gáz. Pedig már reménykedtem, hogy a rosszullétek elkerülnek, de nagyon úgy néz ki, hogy az IR-es gyógyszer jó kis refluxot okoz nálam, ennek erdménye képpen van egy jó kis nyelőcső fekélyem vagy mi a szösz..... dokker szerint. Így most éjszaka biztos vissza jött egy darabig a sav és szépen dolgozott, én meg arra keltem, hogy nagyon fáj a gyomromnál. Gondoltam egy kis idő után elmúlik és jobban leszek. Némi jóga légzés, stb, de nem segített, így bevettem egy renit, de az is kb 5-10 percig volt jó, a következő kettőt, mintha be sem vettem volna. Persze mért is ne, rá is görcsölt a gyomrom, amítől úgy öklendeztem, hogy totál kész voltam. Szóval a kettő kombinációja totál padlóra tett, így kb annyi erőm volt, hogy felhívjam aput, hogy jöjjön, mert nagyon szarul vagyok. Szegény ébresztéstől a kapuig 20 perc alatt itt volt. Gondolom jött mint őrült. Pont egyszerre értek ide ügyelettel. Így az ügyeletes maca jól kikérdezett, megnyomkodta a hasamat (amitől csillagokat láttam), megmérte a vércukromat, vérnyomásomat - ami totál rendben volt. Majd kaptam egy jó kis nospa - algopirin mix szurit. Hát azért utána már kellemesebb volt az élet, de egész délelőtt úgy szédelegtem, mint aki be van rugva.
Na de nem fárasztalak benneteket itt ilyen szörnyűségekkel.

Kép

Kép
princzike
 
 


Haga
Édes a párod, hogy ennyire megértő :)
Milyen lett Albert első homokvára :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Princzike :)

Hú bakker, nem semmi. Nagyon sajnálom a rosszullétet! Még jó, hogy az ügyelet kiment...
(Nálunk akkor sem jött ki, amikor Albertnek 40 fok fölé ment a láza, mondván, úgysem tud semmit tenni :evil: )
Nospa-algopirin szurit én is kaptam már többszöris, mindig más miatt, és nagyon jó.

Homokvár nem lett, hisz nem homokozni mentünk a strandra, de Albert kiszúrta magának 200méterről, és odamászott :roll: :lol: Ugrált, kaparászott, túrkált, dobálta a homokot, nagyon aranyos volt. Most előkeresem neki a homokozó szettet és legközelebb levisszük azt is. Egy kisfiútól vett kölcsön egy lapátot, de csak ütögette vele a homokot, közben meg irigkedve nézte a kisfiú talicskáját :lol:
Vendég
 


Princzike :)

Hú bakker, nem semmi. Nagyon sajnálom a rosszullétet! Még jó, hogy az ügyelet kiment...
(Nálunk akkor sem jött ki, amikor Albertnek 40 fok fölé ment a láza, mondván, úgysem tud semmit tenni :evil: )
Nospa-algopirin szurit én is kaptam már többszöris, mindig más miatt, és nagyon jó.

Homokvár nem lett, hisz nem homokozni mentünk a strandra, de Albert kiszúrta magának 200méterről, és odamászott :roll: :lol: Ugrált, kaparászott, túrkált, dobálta a homokot, nagyon aranyos volt. Most előkeresem neki a homokozó szettet és legközelebb levisszük azt is. Egy kisfiútól vett kölcsön egy lapátot, de csak ütögette vele a homokot, közben meg irigkedve nézte a kisfiú talicskáját :lol:
Vendég
 


Kukacka!
akkor holnap is megtudhatjuk a bújós baba nemét, nemde? :roll: vagy az csak 4d-n láccik?

Haga!
klassz a homokozós kép!azt mondják a végefelé is hisztis és házsártos lesz az ember.... :roll:
nem azért tevékenykedek, de jó lenne már túllenni rajta :oops: :lol:
csak ahhoz kéne egy kis front+szél....na az a héten nem lesz. :lol:

Princi!
szegényke.... :shock:
Vendég
 


Haga
Egyszer én is elvertem apát :oops: , pedig még soha azelőtt. :D
Nem sokkal jársz utánam..neked mikor lesz kövi uh?

Kép
vizkriszisback
 
 


Princzike
Te szegény lány!!! :? Nagyon rossz lehet ez...Remélem kitalálnak rá vmi hasznosat és jobban leszel!!! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Vicus!
ha megmutatja magát, akkor igen. :lol:

Haga!
Szép képek!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Krisz :)

Nekem április 22én lesz kövi uh :roll: Csak akkor kell előbb mennem, ha bajt érzek :roll:
még olyan soká lesz, és addig izgulhatok, hogy minden oké-e :?
Legalább valami terhestünetem lehetne, de semmi :? No persze a hányás nem hiányzik, de legalább álmos lehetnék, fájhatna a cicim, vagy ilyesmi.
Neked mikor lesz kövi uh?


Kukac :)

Drukk holnapra :wink:
Vendég
 


sziasztok! megint leszívták a térdem,jobban fájt mint tegnap, mert nem volt benne annyi cumo. :cry:

de már tegnap este óta, sokkal stabilabb a járás,megtudom emelni,kinyújtani,csak behajlítani nem.
mondtam a dokinak h ,már nem fáj,meg én nem akarom megműtetni.
azt mondta h a vér a lábamba pedig szakadásra utal,de majd még csütörtökön kiderül.pihenek,felpolcolom,és jegelem.bárcsak megúsznám!

reggel 6kor egy kis mozgolódás után, mivel elfelejtettem mielőtt ki keltem az ágyból, a hőm 37.2. ha ez igaz akkor elég hamar felment, de talán holnap pontosabb adatot tudok szolgáltatni
:)

KépKép
dike
 
 


Jó reggelt csajok! :wink:

Dike :D Basszus.... :( nagyon sajnálom a térded, remélem nem kell műteni! :( Vigyázz magadra és pihenj, hátha az segít! Nagyon drukkolok!

Princzike :D Ma híííílak, csak tegnap fél 10-kor ültem le este, akkor már nem akartalak zavarni. Basszus, Neked is ez a rosszullét.... hihetetlen, nem hangzik jól. És gondolod, hogy a meforal hozta ezt ki? :oops: :shock:

Kukac :D Nagyon minipocakod van, de legalább könnyen tudsz vele mozogni! :wink:

Vicus :D Első héten itt volt velünk anyum és segített a házimunkában, azóta nem barátom az idő.... kevés a napi 24 óra... Néhányszor már sikerült aludnom délután 1 órát, akkor jobban bírom az éjszakát. De nem panaszkodom, Márk eszik, aztán simán le tudom tenni aludni. :wink: Egy ANGYAL! :wink: Nálatok már minden kész Lilla fogadásához? Én még nem láttam babaszobafotót, léccci tegyél fel! :wink: Bent lesz a párod Veled a szülésnél?

Susy :D Örülök, hogy nálatok is rendeződött az alvás. Kiváncsi vagyok ha majd Márk is átalussza az éjszakákat, jut-e több időm a házimunkára. Gondolom nem, sosem állnék neki éjszaka porszívózni vagy főzni.... 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Haga :D Csudiszépek a fotók! :wink:
fenci
 
 


megőőőőőőőőőőőőrülök teljesen!!!!ilyen szép időbe be vagyok zárva a panelbe :cry: annyira vártam a jó időt,erre tessék,teljesen befordulok! még jó h van net, meg babanet,egész nap azt olvasom a 957.oldalon tartok. :lol: megint teljesen be van dagadva atérdem fesziti a genny. :( bocsi h panaszkodok! (sári hiányzooooo)

KépKép
dike
 
 


Hali! :D

Kukacka írt du.sömit:
"Másik baba kislány, a rossz hír viszont, h. 1 ujjnyira nyitva a külső méhszájam, holnap be kell feküdnöm.remélem csak kis időre."

kérte írjam meg, mert nincs gépe. :( :roll:

most írt újra, h Zalaegerszegen fekszik be, lesznek vizsgálatok+gyógyszerek, aztán majd kiderül meddig.

Drukkoljunk neki h minden oksika lesz! :D

Ja, és gratula a kis cunishoz! :P

Dike!
ki az a Sári? :lol:
ne fordulj be, nyisd ki az ablakot h süssön a nap!
muszáj pihizned, és hallgass az orvosra! :? 8)

Fencike!
teszek majd képeket! :P
elvileg minden készen van.hasleszorítóm nincs, neked vvan olyanod? :roll: kell?
apjuk elvileg be akar jönni :lol: :shock:
örülök, h Márk ilyen jó baba :wink:

TÖBBIEK??????????????????
Vendég
 


zsofi
ezer druuuukk, jó kezekben vagy, fekszel sokat és nem lesz semmi gubanc. Vigyáznak rád a dokkerek!! beszélj a Babákjaidhoz, viselkedjenek rendesen!!

vicus
fészekrakó ösztön beindult!

dike
kitartás, párod kényeztet legalább. probáld a jo oldlalát nézni a kényszerpihenönek. müteni kell végülis? apad azért vmit?

princzi
ezek a vacak dolgok nem derültek ki a gyomortükrözésnél? téges is hagyhatna már ez a nyavalya.

mindenki sétál egész nap?? mondjuk mi is :)
Vendég
 


Kukac :shock: Jaaaj, ne ijeszgess itt minket!!!!! :oops: :shock: Pihenj amennyit csak bírsz, minden rendben lesz! Holnap hívlak! Gratulálok a kislányhoz! :wink:

Na egész nap dolgoztam, most ültem le 15 percre, aztán visszük a manót fürödni.

Vicus :D Nekem nincs hasleszorítóm, de lehet kéne, nemtom hogyan fog eltűnni a hasam. Egy darab nadrágom sem jön rám... :? Csomó embertől azt hallottam, hogy 9-10 kg lemegy szülésnél... na ez nálam nem jött be. 6 ment le, 9 maradt. :? Várom a képeket! :wink:
fenci
 
 


Sziasztok!

hazaért a férjem a laptoppal, gondoltam gyorsan írok...
köszönöm a drukkokat, remélem minden rendben lesz, igazából nem aggódom, csak a kórházasdival van bajom, nagyon remélem hogy fekhetek majd itthon, mert 4 hónap a kórházban nem túl jó nyaralás...

puszi mindenkinek, drukkolok kinek mihez kell!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Kukacka
Akkor szigorú pihi inkább otthon mint a kórházban...de majd kiderül hol mennyit. Ha pihizel, nem lesz gond!!! :)

Mi megjöttünk Debiből.Hát csak 1 körül értünk oda. :? Bementünk a meddőségire, onnan meg leküldtek uh-ra, hogy aztán jöjjünk vissza.Hát lent vagy 100-an voltak.3/4 3kor kerültünk sorra.Férjem elég határozottan "bekéredzkedett", a nő végül beengedte.Bejött velem a fülkébe ahol nekem le kellett vetkőznöm alulról, a másik nőt addig a függöny mögött vizsgálták. Aztán mi jöttünk, na ott az uh-s nő, kiakadt, hogy a párom hogyhogy bejött, ez nem szokás hüvelyi uh-on!!! :evil: Meg hogy ő mit szólna, hogy amíg a felesége bemegy uh-ra, vmi idegen férfi is bent van?Nem tudom mit hepciáskodott, a férjem meg se szólalt, mi nem láttuk a másik nőt, ő nem látott minket...na mindegy.Aztán ez nem zavarta a férjem, maradt. :D Diagnózis:Az uterusban élő magzat.9mm.Szíve szépen dobog."Aztán nem tudom a nő mit keresett még, de úgy forgatta bennem azt a műszert, hogy sztem most is azt érzem. :? A párom a végén elnézést kért, de kérte ő is, hogy értsék meg, hogy 5 lombik stimu után, persze, hogy bent akar lenni amikor végre sikerült a babó. :D
Amikor végre elszabadultunk, a meddőségin már senki sem volt. (Így nálunk maradt az ajándékuk. :?)Nem tudom miért küldtek le minket, amikor hüvelyi uh-t ők is tudnak csinálni...hát így jártunk sajna.

Utána átmentünk a Kaáliba, ahol ismét átestünk az uh-n, ami persze sokkal emberségesebben zajlott.Az eredmény ugyanaz persze.A párom utána jöhetett be, és lejátszották nekünk a felvételt. :D Párom csinált fotót és videót is a telefonjával. :D
Sajna ő most még lent van a boltban, szóval képet majd vmikor teszek...

Hát ennyi történt.Nagyon boldogok vagyunk.Ja, és azt nem mondtam, hogy 7 hetesre becsülték, szóval a vonalzóm helyes.

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Krisz, csodás hírek! :D Nagyon jó, hogy a párod is bent tudott lenni, ez így az igazi.

Dike, jobbulást a térdednek! Úgy sajnálom. :?

Zsófi, remélem pihenhetsz otthon, és az elég is lesz. Gratulálok a kicsi lányhoz!

Velem annyi van, hogy kezdem megtapasztalni azt a bizonyos puffadást, amikor reggel még rámjön a naci, este meg már nem... Hányinger még most sincs igazán, a Gravidát elkezdtem délután szedni, ezzel a reggeli émelygés is eltűnt. Szóval puffadok, mellfeszülök, de jól vagyok. :)
Vendég
 


Pompom
Boldog pocakosodást neked is!Én is a nagy kajálás után veszem be a Gravidát.

És a kép :D ...na nem a mozgó :oops: :
Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


vicuska! sári a legjobb barátnőm, mindig olvasgatja az oldalt:)ma dolgozott és nem jött látogatni :)

kukac! nem lesz semmi baj!!!szorítok én is! kislány????de jóóóóó :) gratulálok!

krisz! gratulálok neked is a szép,nagyszerű, 9mmes eredményedhez :)

kata!csütörtökön derül ki h műtenek e,de már reggel is ráakart beszélni a doki, de én nagyon szeretném ha nem kéne.estére mindig dagattabb,de talán ma nem annyira mint tegnap de azért be van jól :(
párom egész nap dolgozott tegnap is :( ,ma este 7re ment reggel 7ig,egyedül vok... :cry:
de délelőtt teregetett,mosogatott,felmosott,porttörölt,porszivózott,ez halál komoly, nem lesz gond vele :) aztán délután 2kor elment helyettem fuvarozik, aztán már nem is jött haza mert ment éjszakára :cry:

pompom! neked is annyira jóóóó,ugy örülök h összejött, nagyon boldog lehetsz te is!nőjön csak a hasad, már én is várom h ne tudjam begombolni a nadrágom! :)

KépKép
dike
 
 


ja még azt akartam kérdezni, h milyen krémet kupot vagy bármit használhatnék hüvely gombára? már mint csak én gondolom h az van, mert viszked! de olyat mondjatok ami nem árthat a babának hátha már elindult nálam vmi :lol:

KépKép
dike
 
 


krisz! jaj de jó látni a kisbabád!!!!! :)

KépKép
dike
 
 


Krisz. :) Csodás a kép!

Dike, a canesten kúpról megoszlanak a vélemények, a gyártó óvatosságból nem ajánlja terhesség alatt, viszont a krém mehet, bár az nem hat olyan jól.
Van egy Pimafucin nevű hüvelykúp, az viszont tutira mehet babásan is, viszont csak orvos írhatja fel.
Vendég
 


Szép jó reggelt!!!

Mi ez az alvás? :shock: Én már dolgoztam is...apának segíteettem a boltban, de mostmár főzök.

Akartam írni, hogy a hidegrázás pár napja megszűnt, már elég 1 takaró. :D A pici vér orrfújáskor sincs, igaz az csak 3-4x volt reggel.
Álmosság, éhség ugyanakkor étvágytalanság megvan.
A melleim meg úgy tudnak fájni néha...apu tegnap este is átölelt, akkorát üvöltöttem. :lol:

Na pusz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz :)

Gratula a kis 9mmeshez :lol: Örülök, hogy minden oké :wink:
Vendég
 


Krisz!
nagyon szép a babátok! :lol: gratula :lol:
Vendég
 


Krisz: gratula a 9mm-hez!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


krisz
nagyon aranyos! a kezét vagy a lábát ki lehet venni, az a hosszu vmi, de nemtom, melyik a feje. ott jobbra az a nagyobb fehér?
nehéz, amikor éhes vagy, megkivánsz vmit, aztán mire ennéd, nem kell. nem is tudom, hogy hizhattam Davival az elsö 3 honapban 8 kilot! most tartok 7nél, bár jön a fagyiszezon :oops: :lol:
már csak egy takaro elég? ejha, pedig még a tavasz is füt téged :)

zsófi
jobb lenne otthon pihenni, ez igaz, de tudod, mindent a Babákokért. fogadd meg a dokid tanácsát. Azért tényleg otthon az igazi. Babakocsiért mikor mentek, ha nem kell befeküdni? Akkor jöhet egy rozsaszin, egy kék ruha :lol:

dike
látom, párod már gyakorol a büszke apaszerepre, hogy majd ha pocakod lesz nemsokára, tudjon segiteni. Én most használtam a canesten kupot, doki mondta, hogy vegyek. Szoval terhesen is mehet, de kérdezd meg R-t. Ez amugy sztem antibiotikumos kup, mert nekem is volt csak simán sok folyás a terhesség alatt, arra mást irt.

vicus
hogy birod a végét? alvás, körömvágás, hirtelen mozdulatok? :) beférsz még az asztalhoz, vagy te is a szádhoz emeled a tányért? :)
én nagyon örülök, hogy lenge ruhákat lehet már felvenni.

pompom
neked is nyilnak a virágok, kismami! ugye milyen szép igy a tavasz, pocakosan?

tavi
végülis melyik suliba megy a lányod?

alig ir vki.
Vendég
 


Kukac: remelem ha fekudni kell, akkor otthoni fkves lesz belole :) drukk+ (amugy draga a korhazi ellatas, ha nem muszaj nem fektetnek be :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Kata
Jól elkiabáltam az egy takarót...erre a du-i sziesztánál megint fáztam, de hát nyitvahagytam kicsit az ablakot és tényleg lehült a levegő.Kellett a 2. takaró is. :)
Fagyi:mindjárt megyek is le és veszek citromfagyit...bírom a savanyút és a sósat...az édeset most nem annyira.
Az a feje lehet jobbra igen mert a nagyobb fehér foltban balra dobogott a szívecske. :D

Dike
Ja, én is akrtam mondani, hogy apap szokja csak a házimunkát. :wink:

Kép
vizkriszisback
 
 


sziasztok! vettem canesten krémet...,amugy folyásom nincs.ha már xiloxot szedek ami szerintem ártalmasabb,akkor ez már mind1.szar az egész,utálom magam...

1.a doki 3 hónap spontánt adott...ez az első..
nagyon boldog voltam h végre nem 0 százalékom lesz a teherbe esésre.
2.ugy néz ki 90% h május 1től végre a szakmámban dolgozhatom,reggel 4től 8ig,mindig erre vártam.
3.vasárnap szalagszakadás :( gondoltam nem kell megműteni
4.röntgen!vajon ha terhes vok ártottam a babának?
5.xilox gyulladáscsökkentő,canesten szedése vajon ha az vok ártok?
6.szóval ha nem műtetem meg, és terhes leszek, kihordom,szoptatás stb aztán megműttetem, addig hányszor bicsaklik ki a lábam,roncsolódik tovább a térdem?
7.ha megvárom,még most megjön a bajom, kiderül ugye h nem vok terhes ez még kb 12nap, az ugye április 20. és akkor műtetem meg,ha egyáltalán lehet menstruáció alatt,akkor május 1re még lehet fel se tudok állni!táppénzzel kezdeném a munkám :cry: egész nyáron térdrögzítőbe járhatnék, semmi fürdés semmi :cry:
8.amig meg nem jön addig tuti nem műtetem meg magam.vagy nem ártanék a babának? utána véralvadás gátlót is kéne szurni a hasamba vagy 3 hétig biztos.
9. arra gondoltam, ha most az lennék,akkor megvárom a 12.hetet és utána műttessem meg?

szóval értitek? ha az vagyok az is baj, ha nem,az is mert akkor mi lesz a munkámmal? a babaprojektről nem beszélve h tolódna, letelik a 3 hónap, és még a petevezetőm is visszazáródhat. na az lenne még vmi!

ne haragudjatok h leirtam ami bennem játszódik le egész nap, de olyan jó volt kiírni! kérlek ha reagáltok, ne megbántóan, mert igy is magam alatt vagyok!köszönöm!

KépKép
dike
 
 


Dike! :P

klasszul összefoglaltad! :lol:
komolyra fordítva, teljesen megértem a dilemmád... :( :roll:
én a helyedben ha a térddoki azt mondja, meg kell, megműttetném most.a térded nagyon fontos h helyrejöjjön, egész életedre kihathat, ha most nem gyógyul meg rendesen.hogy fogsz a babád után futkározni bicebócán?szerintem ha terhes vagy, az ilyen kis korban mindent vagy semmi elven műkösik, a gyógyszerek is meg a műtét+altatás is.szóval vagy nem lesz baba, vagy nem lesz semmi baja!gondolj bele, hányan csak 6-8 hetesen tudják meg h babásak, akik nem tervezik előre a babát, csak észreveszik, h elmaradt a mensijük... :roll: addig meg nem vigyáznak különösebben magukra.
ha műteni kell, az mikor lenne esedékes legkorábban? :roll:

vagy meg lehetne nézetni, melyik oldalon van sárgatest, akkor azon az oldalon volt pé.abból is tudnád, h mi a szitu.ha az elzárt oldalon, akkor mehecc térdműtétre nyugodtan. :roll:


fel a fejjel :wink:
Vendég
 


pont ezt mondom h addigra mire futkosnom kell megműttetném.vagy 12.hét után-ugy tudom akkor kevesebb az esély a vetélésre, sokat olvastam arrol, akit terhesen műtöttek különböző bajokkal, vagy szoptatás után :shock

ha most kb jövő héten műtettném, akkor még van esély h május 1én elbicegjek a munkahelyemen, de azt sose bocsájtanám meg ha most terhes vok és elvetélnek.ugy is a műtétre fognám!mindenkit utálnék magam körül aki rábeszélt! jó titeket nem. :)

ha megjön és akkor, akkor a munkám sínyli!na meg előző és ez esetben az egész nyaram

na, de nem irom le még egyszer ugyan azt mint az előbb.

:)

holnap kell menni megint a dokihoz, és kiderül minden!már mint nem tudom, h jutunk dűlőre ezen gondjaim után. :)

KépKép
dike
 
 


vicuska!ja most nézem az utolsó mondatod! végül is ja, ha az a döntés születne, h jövő héten kellene,akkor tuti megnézettetném magam a nőgyógyásszal.

KépKép
dike
 
 


Dike
Megértem én is a dilemmádat.Nem egyszerű ilyen döntéseket meghozni...az lenne a legjobb ha nem is kellene műteni mert nicns is baja, csak kicsit gennyes...
Az is jó ötlet, hogy meg lehetne nézetni, hogy hol van a sárgatest...söt a vérből már nagyon hamar ki tudják mutatni az igen kevés hcg-t is. Megduálhatnál egy nőgyógyit...és ha semmi és műteni kell, akkor minél hamarabb, hogy minél hamarabb felgyógyulj!
A babával meg próbálkozhattok akkor is a kövi hónapban, ha meg egyből besikerül...majd fkszel és nem kelsz fel ha nem terhelheted a lábad eleinte.Na mit szólsz? :D

Kép
vizkriszisback
 
 


dike:

Szalagszakadásnál a következő eset van:

Részleges (mázlis eset) a szallagod megnyúlt, egy része elszakadt olyan mintha letépnél egy csíkot egy pokrócról.
Erősítés, gyógytorna edzés és a környező izomzat/izület/szallagok/megmarad rész megerősödik és átveszi a szerepet, persze nem lesz 100%, csak mondjuk 90%. Szóval már nem balettozhatsz, sajnálom ;) :P

Teljes szakadás.

A bokánál 3 napon belül műtét, ha nem történik meg akkor a szallag felszívódik az esetek 90%-ban vagyis volt szallag nincs szallag. A térdnél nincs tapasztalatom, de nagyjából ugyanaz lehet.
A műtétnél, ha még felszívódás előtt van akkor össze tudják húzni.
Ha már felszívódott, akkor marad a pótlás máshonnét (értsd még egy szallagot meggyengítenek mesterségesen) vagy valami egyéb helyettesító (aranyszál asszem). A keresztszallag nélkül nem tudsz járni szóval ha tetszik ha nem nincs mese műtét. Utána gyógytorna és erősítés. Az első 6-8 hét alatt folyamatosan hordani kell gyógyászati segédeszközt (térdgép a becsületes neve) ami átveszi az izület szerepét és segít gyóygulni.
Ezt mindenképpen ajánlani tudom, mert nem roncsolja tovább a térded.

Továbbá a terhesség alatt +15 kg minimum ami további extra terhelés a térdednek és az izületeknek meg az egész szervezetnek.

Nem olvastam a doki jelentését (sorry csak belekotnyleskedtem, de remélem nem baj :) ) de ha műtét akkor minél előbb. De addig is térdgép, elvileg 1-re ad támogatást a TB ha felírja a doki. És gyógytorna minél előbb, minél többet.

Ha neadj isten olyan doki kell akkor tudok ajánlani baleseti sebész ismerőst, tapasztalt (kosarazott sok midnent látott ott :P ).

Gizi apu,

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


krisz! ez idáig oké, de mi lesz a munkával?nagyon fontos nekem és nekik is.május 1től kell betölteni....tappénzzel kezdjem? apukám,barátnőm szerint ha nem fáj, akkor várjak szeptemberig.
de az lenne a leges leges legjobb és legnagyobb csoda ,ha tényleg nem kéne megműteni!

szia Gizi apu!

vasárnap történt az eset és a 3 nap már bőven lete,lik ha jövő héten műtenék is. én ha jól tudom már mindenképp pótolják a szalagot, nem kötözik a régit.olvastam sok helyen.állítólag sokkal stabilabb lesz ugy a láb.
azt nem értem h hétfőn mért nem adott a doki térdrögzítőt. jó doki,az országban a 2.legnépszerűbb,legtöbbet műtött térdspecialista.abkorovics géza székesfehérvár.

nagyon szépen köszönöm a segítséged és h leírtad a véleményed!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Eddig csak "messziről" olvastalak benneteket, mert egy másik topicon (a vetélés utánban...) vagyok bent, de nagyon rajta vagyunk a baba projekten újra... :lol: Szóval dike miatt írok. Nekem volt keresztszalag szakadásom, ráadásul mellette oldalszalag is nyúlt egyszerre. Fél évvel később műttettem meg, addig is térdrögzítőt kaptam, de az csak kb 2 hónapig volt, utána már tudtam menni keresztszalag nélkül is! Csak azért műttettem meg, mert szeretek síelni, és akarok is még. Pótolták a szalagot.
A páromnak novemberben volt keresztszalag szakadása, és ő se műttette meg a meló miatt, valószínű csak ősszel kerül rá sor. Az első pár hét rossz, aztán lemegy a duzzanat, és fogsz tudni járni.

A terhességi plusz kilók lehet, hogy nem tesznek jót, de mire plusz kilóid lesznek, addig a lábad is javulni fog.

A melóban meg tényleg rossz a táppénzzel kezdés. Szóval én tuti várnék pár hetet, és ha nem javul a lábad, akkor dönts a műtét felől.

Amúgy nekem is most volt peteérésem a babám elvesztése óta először, de rögtön rá is kattantunk a témára! :-)

Röviden a történetem, hamár itt vagyok annyi, hogy febr. 16.-án voltam a 19. héten, mentem az uh-ra, ahol megmondták, hogy súlyos szívrendellenessége van a babának. Elmentünk a SOTÉ-ra, ott is megnézték, ugyanaz a diagnózis. Másnaptól kórház, és meg kellett szülnöm a 19 hetes babánkat.

Azóta eltelt egy kis idő, és újra próbálkozunk, mert csak így tudom könnyebben feldolgozni az előzményeket. Ami segít, hogy már van egy 2 és fél éves kislányunk. :D

Szóval aki babát vár, annak gratula, és egy jótanács, nagyon vigyázzatok magatokra!!!! Én már biztosan fogok... Aki meg most babásodna, hát hajrá, szorítok mindenkiért! :D
melike30
Győr
 
 


Szép jó reggelt!

Melike
Sajnálom, hogy ilyen szörnyűségen kellett keresztülmenned. :( Gondolom ennek a rendellenességnek nem volt különöseb oka, egyszerűen csak megtörtént.Vagy tudtak vmit mondani?Sok sikert az újjabb babóhoz!!! :D

Én megint nem tudtam tovább aludni, pedig próbáltam. :? Na nem baj, majd napközben pihenek ha kell. Ma már utánanézek mikor kell mennem a tanácsadóba.

Kép
vizkriszisback
 
 


voltam tegnap dokinál, felpuhult a méhszáj, így könnyebben kinyílik. Azt mondta, ha nem akarok 31.héten szülni, feküdjek, amennyit lehet. Mondtam neki,hogy bruhaha, 20 honapos a másik. Mondta, hogy ha a kismamák nem tudják maguknak otthon biztositani a pihenést, be szokták fektetni öket a korházba, ott biztosan pihennek. Mondtam neki, hogy jaj, azt ne
tegye velem. Ugyhogy ma mentek is a kölkök anyuhoz. Végülis azzal se vagyok elörébb, ha befektetnek, vagy ha szülök 3.-nak egy 7 honapos babát, akivel ugyszintén korházban vagyok egy honapot. Gábor fel is kötné magát :) Szóval most anti-gravitácios hadjárat van. Ja, meg a több magzatviz is okozhat koraszülést, mert ugye a viz nagyobb sulya jobban nyomja a méhszájat. Komolyan, ilyen bajai csak elsö terhességnél legyenek valakinek, ott még nincsen nagyobb gyerek, akit el kell látni. Közben meg van egy csomo intéznivalom, ugyse birok megülni a fenekemen. Majd betárazok ujságbol :evil: dög unalom lesz. Ez egy fekvös topik :? Perzse, mindig ugyse passzolhatom le a srácokat, de azért amennyit lehet, majd megprobálom. Na minnyá visszaolv.
ja, és tök lelkiismeretes a doki, mondta, hogy ha gond van, inább hivjam fel, vagy menjek be az osztályra, ott is megvizsgál, ne várjam meg a magánrendelést. Jobban aggodott, mint én. :wink: Látszik, hogy foglalkozik a kismamákkal, nem a zsebét tömi. És kérdzetem, mennyi a szülés, aszonta, a többi adjunktussal egy tarifával dolgoznak (a magánrendelésen), hogy ne legyen ebböl verseny. Ugyhogy nem mond összeget, amennyit gondolunk.
Vendég
 


dike
a terhesség alatt a térdnek a megnövekedett sulyodat is cipelni kell. szopi alatt se müttetnéd magad sztem. szoval jobb elöbb. megértem a félelmeidet, tényleg összeesküdött ellened a világ :x sztem fogadd meg a sebész és a nödoki tanácsát, ök se akarnak neked rosszat. de szivás, az tuti. a térdrögzitö miatti nem fürdést meg ne sajnáld, babásan se strandolnál.
Vendég
 


Sziasztok!
Krisz! Azért írtam, hogy vigyázzatok magatokra, mert a babó szívbetegségének az oka egyértelműen külső behatás, és nem genetika... Lázas (38,6) beteg voltam a 10. héten, előtte bárányhímlős rokonokkal találkoztunk... Ha újra összejön a bébi, én tuti egy beteg rokonnal se találkozok a 12. hétig.
melike30
Győr
 
 


Melike
Hát igen, azt mondják a 38 fölötti láz már veszélyes a babóra. :(
Bárányhimlős voltál már amúgy?Én voltam bárány, rózsahimlős is meg mumpszos is.
Rám is a frászt hozták a rokonok vagy 3 hete, mind hányt, fosott és lázas volt.Szerencsére mi nem kaptuk el tőlük...tartottuk a távolságot.
Igyekszem vigyázni, táppénzen vagyok amúgy az előzmények után (3 endos műtét, 5 lombik stimu) meg a suli ahol dolgozom se hiszem, hogy bacimentes közeg lenne...

Kép
vizkriszisback
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?