Sziasztok!!!
Bocsánat Csajok, olvasok, de írni már sosincs időm, Bende bent nem hajlandó meglenni szinte abszolút. Max 1 óra de utána már menjünk valahova, mert nem köti le semmi. Kint bezzeg 1 dömper is leköti, itt bent a millió játék közül egy sem. Node nem bánom, szeretek én is kint lenni, csak irtó fárasztó... + be van durranva a fogam, 10 percenkét fáj.
Fencikém
Örülök, hogy jó volt az első séta.
Gondolom durmolt ezerrel Márk a babakocsiban.
Suzy
Örülök, hogy jó volt az út!!! Vinzent gyönyörű, tényleg egyre nagyfiúsabb!!!
Neked pedig jobbulást!!
Kata, azóta se jött piri (2 hónap) úgy látszik mégsem működök... Bár ha minden igaz, fent van a hőm (1 hete 1szer sikerült mérnem), szerintem még mindig fent van, várom pirit kitartóan...
Valahogy meg kéne próbálnom hőt mérni, csakhát még rohangálok át Bendushoz, lehetetlenség így megmérni... hátmég egyidőben... áh... Te hogy bírod a pocakot + gyerkőcöket???
Krisz, látom hányinger kitartóan ragaszkodik Hozzád...
Nade ilyenkor arra kell gondolni, hogy mit számít ez, hisz' tudod miért történik!!!
Dike, sajnálom a lábaddal történteket!!!
Az az igazság, hogy most Te vagy az első. Persze ha már ott van picuri az más, de ha doki azt mondja műtét, kicsit tegyétek félre a babaprojektet, mert a térded nem vicc!!! Főleg, hogy még jópár terhességet ki akarsz hordani gondolom 2 lábon... Hidd el, rosszabb, ha terhesen jönnek elő a bajok vele, és ágynak döntenek 9 hónapig. Most magaddal törődj!!! Bocs a belekottyért, vélemény volt.
((Persze, hogy Bende elaludt, most hoztak konténert a rohadt szomszédba... tököm kivan már velük, qvára befejezheztnék a több mint 2 éve tartó építkezést!!!!!!!!!!
))
Gyugyi! Neked is jobbulást! És szuper, hogy ilyen jók az eredményeid!!! Nekem is cicire kéne híznom, amúgy sem voltam egy pamela anderzon, de most aztán szoptatás után........ sosem gondoltam, hogy megfordul a fejemben a plasztika.... de nem feküdnék kés alá cicivel, mert tököm cserélgetné nem tudom hány évente.... áh..., pedig plusz 2 méret nem ártana...
Kukackám, hát ikres hashoz képes... vazze, nekem volt ekkora hasam ennyi idősen, 1 babával (és még az én hasamat is lekicsizték).
Te is befelé növeszted A-B babát.
4D???? Mikor??? Várom!!!
No sejtemem sincs, mit akartam még, ez is kész csoda, hogy ennyit megjegyeztem...