Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van néhány új kép az albumban. Címe a profilomban.

Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde
ptünde
 
 


Sziasztok!
Ági, igen lehet, hogy azért vannak, hogy meg ne verjenekKép és a gyengébbek kedvéért, ugyanis a biztonsági őrnek kell mondani miért jöttél, és ő nyomja megfelelő sorszámot.Kép De ha saját részre megyek ügyintézni, sosem szoktam szólni neki!Látod rendes vagyok, hiszen szólhatnék és bemehetnék soron kívül is...Kép De nem, kivárom a soromat!

Lara: Ez jó hír, hogy nem visel meg. Én nagyon utáltam! És mennyit híztál eddig?

Karmen: Ne üssön meg a guta, ugyanis újszülöteknek képet is elfoganak úgy, hogy személyesen nem kell a gyereknek bemenni. Úgyhogy a törvényes képviselője el tudja intézni. Mondom mi kell hozzá:
-régi útlevél (ami Orsinak nincs úgyhogy semmi)
-születési anykönyvi kivonat
-14 éves kor felett érvényes személyi igazolvány
-MINDKÉT SZÜLŐ SZEMÉLYES MEGJELENÉSE ÉRVÉNYES SZEMÉLYI IGAZOLVÁNNYAL
-nem szükséges a gyermek jelenléte, amennyiben adatlapot és fényképet hoznak róla szülők
-1000 ft-os illetékbélyeg

Ha egyedül nevelnéd a gyereket (vagy apa), most jobban járnátok, mert akkor elég lenne csak annak az egy szülőnek bemenni egy fél napra ügyintézni.

Szóval így is úgy is mindketten ott kell legyetek, de legalább Orsit addig a mamára bízhatjátok, neki nem kell abban a tömegben nyomorognia.....Kép Viszont akkor minél előbb intézzétek amíg ilyen pici, mert pár hónap múlva már nem fogadják el a fényképet, csak a baba személyes jelenlétét....

Azt nem értettem pontosan, mit nem értettél az útlevél érvénytelenítése kapcsán?
A gyereknek külön útlevele van, már rég beszüntették azt a redszert miszerint egyik szülő útiokmányába van a gyerek is "bepecsételve"!
A gyerek régi útlevelét érvénytelenítik és kap helyette egy újat. Nyilván ez Orsinál nem lesz, hiszen neki még nincs útlevele. Az útlevelet a gyerekek 18 éves korig 2 évre kapják.A felnőttek 5 vagy 10 évre attól függően, hogy hány forintos illetékbélyeget veszel! Én 5 évre kérem, mert olyan gyakran jövünk-megyünk a határon, hogy kevesebb, mint 5 év alatt megtelik, és akkor úgy is újat kell csináltatni!

Bocs az offért és hogy hosszú voltam!
Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Eniko, nem tudod hany honapos korig lehet vinni fenykepet, hogy ne ott fenykepezzek le? Mert Toninak azt mondtak, hogy vigyunk kepet.

Tunde, edes Tomika! Kép

Agi
agi77
 
 

 
 

Enikö! ugy tudtuk hogy a szülö útlevelébe kerül a baba fényképe, ezért nem értettem. Orsit vinni kell mert a nagyik dolgoznak. Esetleg tesom tud rá vigyázni, de nem biztos. Májusban kell kérnünk mert jun-ra kell az útlevél, de akkor viszünk fényképet.
Köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, hova utaztok?

Agi
agi77
 
 


Sziasztok!
Kérdés: 4 hetes újszülöttnek szabad kenni az arcát Elocommal? Tök furcsa, mert mégis csak szteroidot tartalmaz. Kicsapta valami a kis ismerősünket, lehet, hogy a tejcsi vagy a tápi, mindenesetre kis piros kiütések vannak az arcán. Én annak idején gyakrabban mosogattam Luca arcocskáját tiszta vízzel és elmúltak.
Nem értem, az orvos miért ír fel ilyen picinek Elocomot.
Szerintetek?
B
babamama
 
 


Babamama, mi is kentuk Kristof pofijat elocommal, de csak nagyon vekonyan szabad, es nem is hasznalt, ugyhogy abbahagytuk.

Agi
agi77
 
 


Ági! Sopronba megyünk nyaralni (külfödre nem merünk) és onnan fogunk 3 nap a hotel szervezésében átruccanni Bécsbe ill. közelebb ausztriába.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Ági! szoval lehet félreérthetö. Nem 3 napig, hanem 3 alkalommal.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen: már megszüntették, ezt a rendszert szerencsére, hogy a szülő útlevelébe kerüljön a gyeker is. Képzeld akkor ha pl apáéba kerülne, akkor te nem tudnál vele egyedül külföldre menni, és sose lehet tudni mikor lesz rá szükség. Anyuék is vitték Bogit nélkülem haza. Ha hozzám lenne kötve, nem tudtuk volna megoldani pl. tavaly amikor suliba jártam. Úgyhogy jobb ez így,hogy külön útlevele van.

Agi:A csajszi azt mondta, hogy "csak az újszülöttekről fogadunk el fényképet". Nem tudom ez alatt pontosan mit értett, majd megkérem a szomszéd csajszit (ő a szociális osztályon dolgozik adminisztrációs munkakörben), hogy szóljon fel telefonon és kérdezze meg.

Babamama: szerintem is vízzel mossák meg neki gyakran az arcát és próbálják meg kitalálni mi csaphatta ki...

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő nem 18 éves korig kapják két évre, hanem azt hiszem 5 éves korig. Utnána ők is 5 évre kapják mint mindenki.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsófi: Igen bocs, elírtam. 4 éves kortól 18-ig 5 évente kell újat csináltatni... Bocsika!Kép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikö! erre nem is gondoltam te tényleg hülyeség volt akkor régen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Babamama: Bátornak is vannak apró piros pöttyei az arcán, de a doki néni azt mondta,hogy anyatejes kiütések és nem kell kezelni, magától elmúlnak. Flórának is voltak ilyen kiütései, plusz még a meleg is rátett, akkor azt a hintőport ajánlották, amivel a köldökét kellett hinteni. Szerintem tök felesleges ilyen szert tenni a bőrére, főleg ha anyatejes kiütés. Én biztos nem kenném rá. Inkább az anyukája figyeljen jobban mit evett. Lehet, hogy kicsit több tejet vagy tej tartalmú ételt evett.

Karmen: De jó nektek, hogy Sopronba mentek. Jó messze van. Bécsbe meg tök jó cuccokat lehet kapni és olcsón!

Gabi3
inecsg
 
 


Sziasztok!
Én még új vagyok itt, de információra lenne szükségem a barátnőm számára. Nőgyógyászt keres,és én ajánlottam neki az enyémet, Dr Molnár-G.B-t, de szeretnénk mások véleményét is tudni, nehogy nagyon elfogult legyek. Köszönöm
szÉva
 
 


Szijasztok!

Dancsi! hogy hogy jó jel, hogy a lepény elkezdett meszesedni? Azért hogy közeleg a szülés? Nekem azt irták múltkor a papirra, hogy GII-III. Ez azt jelenti? Nálunk 35 hetesen 93mm volt a BPD, erre azt mondták, hogy 2750 és 3200g közötti a súlya. Azért csodálkozom, hogy a 97mm-re meg 2900-3000g-ot mondanak...Hetente amúgy 200g-ot hizik a baba a könyv szerint.

Enikö! 10kg, de mostanában inkább nem állok már a mérlegre, mert elképzelhetö, hogy többet mutatKép Amit nem látok az nincs! Kép

Lara
lara
 
 


Sziasztok!
Karmen, május 1-től magyar állampolgároknak útlevél nélkül lehet utazni Ausztriába, személyivel. Gyerekeknek kell útlevél?

Katicabogár

Kati
katicabogár
 
 


Lara,

Nekem is ezt írták a lepényre: GII-III, erre mondták a meszesedést. Állítólag a szülés közeledtével ez tök normális.
Betöltött 37. héten ezek az adatok voltak:
BPD: 97 mm
Fronto: 103 mm
Thorax: 94 mm
Femur: 69 mm

Szerintem csak a buksija nagy, a többi "alkatrésze" pedig nem. A gép számolta a méretet.
De jó neked, csak 10 kg-ot híztál! Mondjuk az utolsó hetek nálam nem mérvadóak, mert elég rendesen elkezdtem vizesedni, legalábbis erre fogom a plussz kilókat. Kb. 14-15 kg jött fel. :-(((((

Dancsi
Vendég
 


Katica! a tv-ben láttam hogy azt tanácsolták hogy egy ideig a személyi mellett tegyék el az útlevelet mert kell idö az átállásra a határöröknek is. Szoval nem árt elvinni mégis. Gyereknek meg szerintem kell útlevél mert nincs személyije.

Gabi! Nem tudom lehet-e vásárolni is Bécsben, mert szervezetten visznek nem tudom mire mennyi idö jut. Eredetileg a Schönbrunn-is kastély a látogatás célja.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


SzEva,

szerintem nagyon jo doki Molnar G. Bela. Nem vagy elfogult.

gabomamo
gabomamo
 
 


Karmen, biztos jo lesz a nyaralas, erezzetek jol Magatokat! Az utlevellel kapcsolatban mi is ezt lattuk a tv-ben.

Agi
agi77
 
 


Hahó!
Köszönöm a tanácsokat, csak megerősítést vártam, mert szerintem is így van.
Molnár G. rendes doki, én is ajánlom.
B
babamama
 
 


Tünde!
Szerdán a Kodály tér környékén nem veled meg Tomikával találkoztam?

Örömmel hallom, hogy milyen sokan jártok a Déltáv torony mögötti erdőbe, meg azon a környéken sétálni. Mi is igen gyakran megyünk Lénával arra. Remélem összefutunk egyszer!

Kaki-pelus téma: Léna kb. 2 hónapos kora óta naponta egyszer kakil, az egyik napközbeni szopi után, így én rögtön cserélem a pelust. Illetve most kezd áttérni a 3-4 napi egyszeri kakira. Ja, és egy ideje már Tesco (lila csomagolású) pelust használunk, mert nincs vele semmi bajunk és szinte soha nem folyik ki belőle semmi.

Ági!
Milyen idős a harapós baba? Szvsz. miért kell minden áron szoptatni? Én úgy gondolom, hogy ha már ilyen drasztikusan harap, akkor bizony eljött a fejlődésében az az idő, amikor már ehet szopi helyett.

Nóri
norcee
 
 


Nori, 9 honapos lesz a baba, rengeteg teje van az anyukanak, es AKAR szoptatni. Raadasul nem sok mindent eszik meg a baba anyatejen kivul. Gyumolcsot nem eszik, tejtermeket nem akar meg adni az anyukaja, es van kb 2 bebikaja, amit elfogad, ebbol is egy felet, ha megeszik naponta. Igy nem igazan van ertelme abbahagyni a szoptatast. Ejszaka amugy szopik rendesen, kb 5x.

Szerencsetek van a kakival, Kristof 6x kakilt az utazas napjan...Nem unatkoztunk.

Agi
agi77
 
 


Ági! Elgondolkodtam ezen a termoszon amit irtál. Lehet buta kérdés de ha beteletted a frissen fejt tejet az meleg, és oké hogy melegen tartja de miért nem savanyszik meg 1 óra után?? Tényleg semmi baja?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, nem vettem eszre, hogy megromlott volna. Valamennyire azert hul benne a tej.

Ugy latom mindenki setal, mi is megyunk mindjart hintazni.

Angi, tuti jo helyet mutattal! Kép

Agi
agi77
 
 


Ági! Persze jó lenne, ha még pár hónapig szopizna, de szerintem se kéne erőltetni. Ha anyuka nem elég határozott a hozzátáplálást illetően, vagyis úgy érzi, hogy nem baj, ha még csak ennyit eszik, van még ideje, akkor nem biztos, hogy fog is enni a manó, az érzéseinket szépen át tudják venni a babók. Határozottnak lenni meleg szívvel és tudással, ez az ,amire a babáknak leginkább szükségük lenne. Nem minél tovább kell szoptatni szvsz, hanem pont kellő ideig. Ez a hozzáállás jobb eredményre vezetne. Saját véleményem szerint, az ősi és jelen orv. tud szerint is elég 11 hónapos korig szoptatni, vagyis gyakorlatilag 1 éves korára elválasztani. Ha anyuka úgy érzi, hogy még babájának szüksége van a szopira, akkkor az ősi orv. tud. szerint folytatni kell, abból indulva ki, hogy az anyuka van a leginkább ráhangolódva a babájára. De ez nem ugyanaz ,mint minél tovább szoptatni. Ha ezt az anyukák megértenék, akkor jobban törekednének az ételek idejében való bevezetésére, és nem fordulna elő olyan szélsőséges eset, hogy egy baba még 1 évesen is csak szopik. (volt ilyen régebben a Kisbabában). Maradjunk az arany középútnál. A túl sokáig tartó szopi problémákat okozhat később.
Na és akkor megnyugtatásképp elárulom, hogy Dani fiamat 15 hós korig szoptattam, mert nem sikerült hamarabb elválasztanom. Mi lett volna, ha még nem is igyekszek? Szóval anyuka helyében nappal lefejném a tejet(ha már ilyen harapós), éjszaka meg szopi, még egy darabig. Ja és pohárból, ne szokjon rá a cumisüvegre. (eeről is tudnék mesélni).
Meg kéne találni az egyensúlyt a mindent ráhagyok és az erőltetem között.

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Gerika:
Mit értesz azon, hogy jobban törekedjenek az anyukák a ételek idejében való bevezetésén?
LibatömQt?
NIna
nina74
 
 


Nina, nem. De azt írtam is, hogy nem erőltetésről van szó .Talán ha mégegyszer elolvasnád... Kép
Tkp csak arra akartam volna felhívni a figyelmet, hogyha azt gondoljuk, hogy nem sürgős a bevezetés, akkor a baba sem úgy fogadja. Alapvetően azt gondolják, hogy csak tudja az anyuci, mit csinál. Egy darabig tűrik, aztán amikor nem akaródzik tovább, produkál ilyet, mint pl harapás. Majdcsak elmegy már az anyu kedve egy kicsit az állandó szopitól. Ez nem tudatos, inkább csak jelzés értékű. Persze lehet, hogy itt mégsem erről van szó. Végülis nem ismerem őket.

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


SZijasztok!

Dancsi!A Klinikán az UH számolta a súlyát? Biztos nem a klinikán voltál UH-n, mert ott táblázatból szokták kinézni a BPD alapján a becsült súlyt.
A 14-15kg tök normális!
Lara
lara
 
 


Erika, koszi a tanacsokat, majd tolmacsolom oket. Nem konnyu helyzet, mar az lll-t is felhivta.
Voltunk setalni, nagyon meleg van kint.

Agi
agi77
 
 


Lara,

De, a klinikán voltam, és ott számolta a doki. De hogy mi alapján azt nem tudom.

14-15 kg normális?! Hát én soknak érzem, de majd csak leadom valahogyan.
Vendég
 


Dancsi: Ne aggódj a kilók miatt, szülés után, főleg ha vizesedsz, és szoptatás során lejön az a kis plusz súly. Flórával én is 15 kilót híztam, és simán lejött 10, a másik5 meg most fogyott el. Kép Én is 150 körül mozgok magasság ügyileg. Azt mondják, hogy az alacsonyabb, vékonyalkatú kismamák többet híznak az első babánál.

Flórának tegnap volt a 2. szülinapja! Mi felköszöntöttük. A délutáni szunya után. Kapott egy "kis" doboz szafaris legót, az oroszlánkirály 3. részét, és egy micimackós könyvet, vastaglaposat. Nagyon örült.

Gabi3
inecsg
 
 


Gabi3, boldog szülinapot Flórának!!!Így utólag is. Torta is lesz még?
Én meg holnap leszek harminc éves...

Dancsi, én mindhárom gyerekkel sokat híztam, az elsővel a legtöbbet(17), de visszafogytam úgy-ahogy. Ha szoptatsz , akkor néhány hónap után lemehet teljesen, ne aggódj! Biztos a baba se lesz nagyon kicsi...

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Gabi3: Isten éltess Flórát! Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nektek!Kép

Dancsi: Azt mondják a nőgyógyászok, hogy 15 kiló hízás teljesen normális, sőt 8-15 kiló kezett "kell" hízni! Úgyhogy fel a fejjel, ez teljesen okés, és egy kettő leolvad majd rólad....Kép

GErika: a szopival kapcs. amit írtál fentebb, egyetértek!

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Lányok!
Meddig kell sapka a babának? Léna most 16 hetes és tegnap (pénteken) nagyon elgondolkodtam rajta, hogy kell-e a fejére sapek, de végül tettem. Ugye a gondos első gyermekes anyuka. Kép

Nóri
norcee
 
 


Gabi3! Boldog születésnapot FlónakKép

Erika! Neked is boldog szülinapot!

Nóri! VIrág ezt a dilemmám úgy oldja meg, hogy lekapja a fejéről, és kidoja a kocsibólKép. AMúgy nem tudom, én is gyakran taácstalan vagyok. De szélmentes, napos időben sztem nem kell... És, ha melege van a sapiban, az rosszabb.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Nekem most ez a kedvenc képem Lénáról:
Kép
norcee
 
 


Sziasztok!

Szabó Attila vagyok, az Emesének a férje. Csütörtökön, 22-én megszületett a kisfiunk, Zolika. 3750g, 52cm.

További szép napot mindenkinek. :-)

Kép

Kép
easabo
Szeged
 
 


Gratula a kis családnak! Sok tejet, és egészséget kívánunkKép
Angi, Virág...

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Gratula!
Nóri
norcee
 
 


Emese és kispapi! Millió gratula ehhez a nagy babócáhozKép! Sok sok örömötök teljen benne.Nagyon sok kitartást és jó egészséget kívánok!!!
A szülés részleteiről beszámolót kérünk KépKép
Pussza
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Gratula Emesének és családjának! Sok boldogságot a babóhoz!

A mellgyulladásom sajna nagyon makacsnak bizonyult. Nagyon magas lázam volt, és sem a Panadol, sem az Amidazophen, sem az Aughmentil Duo nem húzta lejjebb. Így a dokim inekciók segítségével húzta le a lázam és enyhítette a gyulladást. Azóta Aughmentilt szedek. A csomók nagyon makacsok. Próbálkoztunk a szétmasszírozással, de mindhiába. Ha sikerült is, 2 óra múlva ugyanaz úgyanőgy megduzzadva ott volt. A gyerek meg nem hajlandó szopizni a beteg cicimből. Próbáltuk a kézi, pumpás, és gépi fejést is, a kórházban is próbálták, mindhiába, a csomók maradtak. A férjem maszzírozta, mert én már hozzá sem tudam érni, annyira fájt. Iszonyat. A doki és a védőnő tanácsára végülis (pár nap kemény masszázs után) elkezdtem jegelni a bete cicim. Azt mondták, hogy ha ennyi masszázs sem segít, akkor kár tovább törni a mellet, így is nagyon megviselt már. Apasztani kell belőle a tejet, nehogy eltájogosodjon.

A másik ciciből gond nélkül szopik Edi, csak hát nem elég neki az a tejci. Tápszerrel pótoljuk. Ő egyébként vígan van, csak a kakival szenvedünk. A tápszertől ugyanis csak 2-3 naponta van széklete, akkoris, csak ha rásegítünk egy kis kamillateával, tornáztatással és lázmérőzéssel. A kakija viszont nem kemény, csak ritkán van szegénynek, így elég sokat görcsöl. Pedig próbálja nyomni, tisztára belevörösödik, de max. csak puki jön. Tudtok valami egyéb kakicsalogató fortélyt?

Üdv. Mindenkinek!

Gabici
gabici
 
 


Gabici,

en is 1 mellbol szoptattam Jazmint (most nem reszletezem), de nem volt gond, gyorsan hozzaszokott a cici es nem potoltam semmivel. Igy a kakigondok is megszunnenek.

g.
gabomamo
 
 


Gabici, iszod az édesköményteát? Lehet, hogy kamilla helyett Edinek is azt adnék, ha ennyire hasfájós. Ha nem szereted esetleg az íze miatt, akkor keverd pl hársfával és ánizsmaggal, én leg így ittam és nagyon szerettem. A meleg olajmasszázs (akár gyógyszertári napraforgóolajjal) is jó lehet fürdés előtt, csak vigyázni kell, hogy az olaj meleg maradjon( meleg vízbe kell állítani). Utána egy kis tornáztatás és jöhet a fürdés. Hasfájós babáknál figyelni kell arra, hogy melegben legyenek, uis rosszabbúl tűrik a hideget és a szelet(huzatot). Plusz olvastam itt a Babaneten vhol valamilyen DM-ben forgalmazott szerről, amit nagyon dícsértek. Talán rá lehetne kérdezni náluk.
Együttérzek a mellgyuszi miattKép

Emese és kispapa! Nagy- nagy gratula Zolikához!!!Kép

Nóri! Csudapofi ez a lányzó, hogy kikerekedett! Gondolom imád fürödni is...Kép
Sapka:én se mindig tudom, kell-e vagy sem. De ha nagyon bizonytalan vagyok, inkább ráadom. Meg az is gond, hogy néha árnyékban még hüsi van, napon meg meleg, ilyenkor hol le, hol feladom rá...

Enikő, örülök ,hogy egyetértesz velem. Kép.

Angi, köszi a köszöntést. Kedves vagy.

További szép hétvégét mindannyiótoknak!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Sziasztok! Pár hét kínlódás után, itt vagyok ismét. Tanultam mint atom, nem láttam a lányom 6 napig, idegeskedtem, kimerültem, de vhol megérte. Tegnap sikeresen letettem a büntetőjog szakvizsgámat!! A Fővárosi Bíróságon vizsgáztam nem volt egyszerű. Reggel a 7.20-as vonattal fel, 1-kor vizsga, 14.20-sal haza. De egész végig az volt bennem, hogy hamarosan megölelhetem a gyerekem, így is lett. Vártak az állomáson, Lotti az apja nyakában, én meg zokogtam, mint egy hülyegyerek. Végre visszatérhet minden a régi kerékvágásba!(a köv. (utolsó!!) vizsgám október körül lesz).

Lotti nagyon sok szót tud már, kezd 2-3 szavas mondatokat is mondani. Rengeteget eszik, s élvezi, hogy "anya nem tanul".

Gabi3! Boldog szülinapot Flócinak!

Ágci! Köszönöm a soraid.

Emesének és a családjának sok boldogságot kívánunk Zolikával!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Igazad van ruhaügyben. Nekem is hoztak akét szuper gatyát, pedig nem vagyok aprócska (most meg főleg nem).

Nóri!
De velem találkozhattál, mert szoktam arra sétálni. Most gondolkodtam, én is emlékszem rátok.
Léna nagyon aranyos. Látszik, hogy élvezi a fürdést. Tomika még nem nevet fürdés közben, de nem is sír, csak nagyon nézi az apukáját. A törülközéskor (amit én csinálok) persze sírni szokott.

Gabi3!
Boldog szülinapot Flórának!

Emeséék!
Gratulálunk Nektek! Jó égészséget az egész családnak!

Gabici!
Jobbulást!

Melinda!
Gratula a vizsgához. Biztos nehéz volt Lotti nélkül.

Mi jól vagyunk, bár Tomika ma többet szenvedett a pocijával, mint szokott. De az esti hiszti ma elmaradt. helyette hasfájás volt. Mostanában éjszaka egész könnyen visszaalszik szopi után. Olyan furcsa elképzelni, hogy jövő kedden már két hónapos lesz!

Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde
ptünde
 
 


Emese! gratulálok!!

Dancsi! én 23kg hiztam, most már csak +6kg van rajtam szülés után 3 hónappal.

Léna nagyon aranyos!!

Melinda! gratulálok!!

Orsi tegnap egész nap aludt, csak 3x evett akkor se sokat, most sajnos éjjel is felébredt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Mesiéknek sok-sok boldogságot!
Melinda, gratulálok, ezek szerint hamarosan vége. És utána mi a terved?

Gabici, az édesköménytea jó ötlet. te is ihatnád. Nekem is azt mondták annak idején, hogy tejpótlásra igyak édesköményből, ánizsmagból, csalánlevélből, stb. fel sem tudom sorolni a gyógynövényeket, volt vagy 6-7 féle. Napi 2 litert lefőztem reggel. Bár én önmagában a tejpótlásra csak a sok folyadékban hiszek, de a gyógynövények biztos kiválasztódtak és segítették Lucát. Nem nagyon volt hasfájós baja.

Látáttok a héten a műsort, hogy az anyatejben, ha akarjuk, ha nem, mennyi méreganyag van?
De végülis ehhez a világhoz kell hozzászoknia a babának...

Vacak az idő...
B
babamama
 
 


Emese, mi is gratulalunk a babocahoz! Kép

Gabi, sok boldogsagot Floranak! Kép

Angi, ma kesz lesz a cd. Mikor es hol tudnam ordaadni? At tudsz jonni erte?

Agi
agi77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?