Új privát üzeneted érkezett!

:)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Manna: ne beszélj butaságot, semmit nem rontottál el, ezt csak a fáradtság mondatja veled. Nekem is a foga ugrott be elsőre. Amúgy nappal milyen a kedélyállapota? Nyűgös vagy levert vagy nincs étvágya, ezért gondolod, hogy beteg?

Laura: pont valamelyik nap jutott eszembe Bkati. Meg a többiek is, csakegy, hemej, gabidani, edoci, akik már rég nem voltak (remélem, hogy mindenki eszembe jutott :oops:).
Én optimista vagyok, és arra gondolok, hogy hátha csak nincs rá ideje vagy nem is akar iwire képet tenni a babáról.

Zöldi: puszi ügyes Hannának.

Kép

Kép
gabilany79

Manna! Akartam kérdezni, úgy emlékszem ti vettetek Dominak gyapjú takarót. Megkérdezhetem hol és mennyiért?

Laura! Persze, hogy emlékszünk Bkatira! Én is néztem már iwiwen régebben, de remélem csak nagyon lekötik a fiúk és nincs semmi baj!

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: Köszi! Megnézetem a védőnővel, hogy a foga-e. Nappal amúgy teljesen jól van, nem levert, mosolyog, gagyog. Néha fájdalmasan sír, eddig ezt hasfájásnak tudtam be, de lehet, hogy a foga. Mindenesetre beszerzem a borostyán láncot és rákérdezek a homeos bogyóra a doki néninél. Nagyon köszi! Gyapjú takarót a Brendonban vettem egy hete!

A többieknek is köszönöm a bíztatást!

Kép
mannababoca

Szép napot mindenkinek!

Csak gyors bekukk mert szinte folyamatosan uton vagyunk.
Csak a képeket néztem végig. Nagyon szépek a babócák.

A héten eddig szinte csak aludni járunk haza. sikerült kissé túlszerveznem magam. Most szerencsére mire hazaértünk bealudt az én rágám és nins szivem ébreszteni hogy ismét útnak induljunk. Este pedig már olyan vagyok mint akin átment az úthenger.
Nembaj jövőhéten csak kényesztetés lesz a nagyiéknál. :roll:

Pusz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés!
Voltunk védőnőnél, Danim 7590 gramm és 68 cm. Hatalmas!
Mióta ilyen szuper idő van, egyfolytában sétálunk, vagy csak kint vagyunk és nézelődünk, imádja! Sokkal jobban tudom kezelni, nem nyűgös. Szupereket alszik, és hatalmasakat eszik. Szóval jól elvagyunk!

Minden csöppség gyönyörű!

Most csak ennyire futotta, nagyon igényel.... :D

Ja igen nekem is pörög forog, ha olyan kedve van, és változatlanul imád hason lenni...

Kép

Kép
dcili81

Musi! Hannának mégsem a foga volt, mert azóta semmi.

Manna! Hannának is volt 2 óránként ébredős éjszakája, de pár nap alatt lecsengett.

Kitartás csajok!

Kép
zölddisznó

Basszus, nyár van! 24 fok van Bp-n. :shock:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!!

Csak bekukk.
Eltűntekről Edoci blogját rendszeresen olvasom jól vannak.
Ha megnézitek Csaki hozzászólásait volt fennt másik topikban,márcuisban akkor tehát sztem ők is jól vannak.
Bkati blogjában januárban volt az uccsó bejegyzés,remélem minden okés náluk.

Aida:nagyon szépek vagytok,nagyon tuti Noli bodya :lol:

solya051020
Káld

Cili:nagggyon szép méretek,hova siet a "kis"legény? :lol: :lol:

Én most úgy vagyok h ittbent fázok de kinnt tök jó idő van úgyhogy irány is kifelé.sziasztok

solya051020
Káld

Solya nem tudom hova siet, lehet randija van.... :D 8)

És azon lányos anyukák figyelmébe ajánlanám, akiknek még nincs udvarlójuk...

Kép

És ennyire ízlett a sütőtökpüré:

Kép

Kép

Kép
dcili81

Manna! Nem rontottál el semmit! Ilyen picinél szerintem még nem is lehet!
Nekem pl. Leventével is és Milánnal is mindig minden változott. Amikor már megszoktam egy napirendet, akkor az ők igényeik már mások lettek (értem ezt az alvásokra, evésekre).

Laura! Mindenképp írj, ha tudsz bkati-ról valamit! Remélem minden rendben náluk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Remélem minden eltűnt, jól van! Tessék életjelet adni magatokról!!!!!!!!!!!

Aida: tünemények vagytok!!! Az utazással kapcsolatban meg annyit, hogy tessék szólni apukának. Ennyit szánjon a fiára!!!! :evil:

Cili: édi Danid van! Te már adsz neki egyebet is anyatejen kívül?

Nálunk nagy nap van ma. Ma egy éve hogy pozitív lett a tesztem! Jeeeaaahh! :lol: :lol:
Vendég

Cili! Dani nagyon jó pasi! :D Miért adsz neki sütőtökpürét, ha van elég tejed?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Próbaképpen adtam neki, hátha bejön, de a kép nem ezt igazolja!
:)

Kép

Kép
dcili81

Ti mit fogtok enni húsvétkor a sonkán kívül?
Nem tudom mit csináljak ebédre...

Kép

Kép
dcili81

Nem tudom eltűntnek számítok -e, de éltejel... :)
Sokat vagyunk kint a levegőn, meg folyton úton...

Tegnap voltunk oltáson is, Bence,mint legifjabb topicbaba 6700 gramm és 66 cm.... :oops: :lol:

Kissé parás vagyok ma, du. kell telefonálnom a cytológia eredményemért, de ilyenkor persze olyan lassan telik az idő.... :?

dcili:
Nálunk raguleves lesz, ráchús és sült paprika saláta.
Süti meg kókuszkocka és részeges pogácsa

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili: semmit!!! :lol: :lol: :lol: Első nap anyóséknál második nap anyuéknál eszünk!!!! 8) 8) Anyós gondolom nem cifrázza túl a dolgot: húsleves, rántott hús, sült kacsa és krumpli meg valami süti. Mindig ez van, bár jól csinálja. Anyum már kreatívabb, bár szégyen lenne ha nem, mert eredetileg szakács végzettség. Igaz 25 éve nem dolgozik a szakmájában!! :lol: :lol: Szerintem ő töltött dagadót, hortobágyi palacsintát (én nagy kedvencem), kakaspörit (ott voltam a hentesnél mikor leadta a rendelést :lol: ).... ilyesmiket csinál. Nem szokta elárulni. Gondolom desszertnek meg somlói galuska lesz!!! Az a férjem kedvence, és ilyen ünnepekkor azt szokott csinálni. Amúgy sütit gyártani nem szeret! :lol: :lol:
Én azért szombaton főzök sonkát, tojást és sütök kalácsot! 8) 8)
Vendég

Cili! Én újházi tyúkhúsevest főzök és borjuhúst sütök petrezselymes krumplival.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mági: szorítok délutánra. Hidd el minden rendben lesz. Bence méretei nem semmik. Szerintem Marci majd a mostani 4 hós méreckedésen lesz ennyi, bár hosszra talán még mindig kisebb! :shock: :shock:
Vendég

Lehet, hogy súlyra, hosszra a decemberi babákat sikerült beelőzni? :D
Tényleg van itt már 7 kg felett gyerkőc?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
valamiben nekünk is az élen kell járnunk, ha már annyira a végén kullogtunk a szülésnél... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

DM-spontok! Nincs véletlenül valakinek még 4 darab? Annyi kellene, de már a másik rendszer van a DM-ben. Jó lenne ha nem veszne el a 15% kedvezmény!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő itt vagyunk a magunk 7,59 kilójával.... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Boci hát így könnyű.... :evil: , a húslevesig én is eljutottam, a többi nincs még meg!

Kép

Kép
dcili81

Enikő! Nekem van 8 db, de be van ragasztva a kuponfüzetbe. Ha így is jó, vagy valamilyen technikával ki tudod szedni, nagyon szivesen elküldöm!

Kép
Kép
szeles4

Mágne! Igen! :lol: Mennyivel született Beni?

Cili! Mi most vagyunk 7,73 és 69 cm. :D Igaz a születési súlyunk is a második helezett lett. :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
3500 gramm és 55 cm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mágnes 2009.04.08 14:21-kor.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Akkor már majdnem meg is duplázta a születési súlyát! Mit is mondanak háyn hónapos korra kell megduplázniuk?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hunor most adta elő a "Derékon szarom magam" című magánszámát. Annyira nem tetszett! :?

Enikő! Régen azt mondták, 6 hóapos korra duplázzák meg a babák a súlyukat. A mai babák azonban valahová sietnek. Nekem Zalán 3400 grammal született és 3 hónaposan volt 6800 gramm.
Kell a DM matrica?

Na, megyek kakit mosni!

Kép
Kép
szeles4

SZiasztok!
Tényleg adjanak életjelet a hiányzók!!!!!
:roll: :roll:

Vinzent is megduplázta már magát. 2980-al született és egy hete volt 6220!! :P
Dicsekszem kicsit,hogy az én Drágám milyen ügyi alvás terén. Mostanság 10 órákat alszik egyhuzamban. Hétvégén este 10-töl reggel 8-ig, ma pl este fél 11-töl reggel 9-ig aludt.!!!! :D :wink:
Bár gondolom, ha minket is elér a fogzás,akkor nem lesz ilyen nyugis.

Mush!
Megnézted az ebay-t.? Bár én a németet irtam be!

Zöldi!
Hannád még mindig késön alvó?
Vinzent olyan 3 hete,mikor otthon voltunk valahogy elörébb hozta az elalvást és azóta 10körül alvás van!!! 8)
susy75

Sziasztok!

Megjöttünk tanácsadásról, végre beoltották Kendét, és meg is mérték. Hát a súlygyarapodás nagyon lelassult, 6 hét alatt 40dkg, de ezt betudták az úrfi sok mozgásának. Megdicsérték, hogy milyen ügyes, pörög-forog, nevet és állandóan dumál. Szóval minden rendben vele.
Méretei 7350g, és 75cm - nem véletlenül nőtte ki a babakocsit :lol: :lol:

Húsvéti ebéd nálunk zsurek leves, és sziléziai tekercs, sütit meg majd a fiam kitalálja.

Kép

Kép

Kép
habe

Laura! Köszi szépen! Nekem is be van ragasztva az összes. Nem tudom át lehete ragasztani! Megnézem le lehete szedni és ha igen küldöm a címem privibe.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Habe! Hú de hatalmas a fiad! :)
Mit fogsz csinálni húsvétra??????????????????? Ezekről még nem ishallottam! Kérhetek receptet a másik topikba?

Bocika! Légyszi te is tedd fel azt a karajos receptedet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Igen, valóban azt szokták mondani, hogy fél éves korra dupláznak, egy éves korra tripláznak súlyt a babák, kivétel a kicsi és a nagy súllyal született babák. Durva is lenne Kende fél évesen majd 10 kilósan.

Kép

Kép

Kép
habe

Hú lányok, itt olyan szélvihar van, hogy félelmetes. És közben villámlik, dörög és esik az eső! :evil:

Kép
Kép
szeles4

Enikő nekem van 3 beragasztatlan pontom, de csak jövő héten jutok el a postáig, valószínűleg.
Receptek: Zakopanéban "tanultam" - tátrai túrázások eredménye :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

szépek a méretek. :lol:
kezemben gyerkőc, azért a kisbetű :)
mi is megdupláztuk már a születési súlyt, de még nem vagyunk 7 kilósak.

olyan meleg van, sétinél nem tudtam annyira levetkőztetni, hogy ne izzadjon ösze a babakocsival....

aztán megkóstiztuk az almát... elég legyen annyi, hogy nem bánom, hogy a szembeköpés nem kódolt genetikailag :twisted: :lol:
felvettem telcsivel apának is, de úgy röhögtem közben....
viszont előadta tőle Hunor magánszámát :wink: :lol: mit mondjak, én se tapsoltam vissza....

na, asszem, eszünk valami "rendeset" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.04.08 15:27-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Habe! Tátrai túrára én is szivesen beneveznék! :lol:
Azt hiszem májusig lehet beváltani a pontokat, addig szerintem járunk felétek. :roll: Hol van ott DM? Monoron?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Igen Monoron a rendőrséggel szemben. (amikor ideköltöztünk, és a férjemtől kérdeztem, hogy mi hol van, mindenre ez volt a válasz)
Ha erre jártok, szeretettel várunk, egyedül a jövő héten nem vagyunk, a férjem ugyanis fest.
Husi receptjét felraktam, a leves nálunk férfimunka, így recept csak estére lesz.

Kép

Kép

Kép
habe

Mi még nem dupláztuk meg a születési súlyt.. Akkor ez most probléma?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ÉLETJEL!!! :-D

Basszus, nem érem utól magam... Nem tom a 2 és több gyerekes anyukák hogy bírják...

Aida!
Ne aggódj Noli súlyán! Zsófi még csak most lesz 6 kiló, pedig 4 kilóval született. :-D És már rég nem mérték a hosszát, de lassan a 68-as rugik is kicsik neki. Szóval hosszú és vékonka az én csajszim, de ettől még kicsattan az energiától. Én már megtanultam nem aggódni ezen. Gyarapszik, az a lényeg.

Manna!
Részvétem a sz*r éjszakákért! Remélem hamar visszaáll a régi kerékvágásba minden.

Gabi!
Te almalét vagy már almapürét adsz Kristófnak? Én még csak 2-szer adtam almalét Zsófinak, eddig siker. :-D Annyira meglepett, amikor a szájába dugom a kanalat. Zabálnivaló!!! Mennyi idő után lehet átállni a pépes almára a léről? Védőnéni ígérte, hogy megbeszéljük a hozzátáplálást, eljön hozzánk, de tőle aztán fel is nőhetne addig Zsófi... :evil: Felénk se dugja az orrát.

Rólunk:
Mostanság sokat csavargunk. Ma délelőtt a munkahelyemen voltunk (mentem egy kis itthoni melóért pitizni, de közölték, hogy létszámleépítés lesz, örüljek, hogy itthon vagyok és maradjak is minnél tovább...). Zsófi nagggyon jó kislány volt, mosolygott mindenkire ezerrel, sőt a takarítónéni hangos kacagást is kicsalt belőle (most először csinált ilyet), aztán mikor kidőlt, elaludt az ölembe és mivel a főnökömre egy csomót kellett várni, így a tárgyalóban meg is szoptattam a kiccsajt.

Amúgy nyomulunk a friss érdi levegőn és élvezzük a jó időt.

A táptól tök ritkán kaksizik Zsoff, de akkor kiadósat. Amikor hallom, hogy sikerült neki, rohanok is vele tisztába tenni, annyira durva a mennyiség. Ja és két kaki között irdatlan büdiket pukizik... :lol:

Kép
Kép
lbernuska

Aida! Ne aggódj Noli súlya miatt! Amint a lányok írták fél éves korára kell megdupláznia, de szerintem az sem kőbevésett! Annyira egyéni, hogy hogy fejlődnek a gyerkőcök, nyilván ezt befolyásolja a genetika is! A lányeg, hogy vidám, kiegensúlyozott baba legyen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaAida!
Ne aggódj Noli súlyán! Zsófi még csak most lesz 6 kiló, pedig 4 kilóval született. :-D És már rég nem mérték a hosszát, de lassan a 68-as rugik is kicsik neki. Szóval hosszú és vékonka az én csajszim, de ettől még kicsattan az energiától. Én már megtanultam nem aggódni ezen. Gyarapszik, az a lényeg.

Noli is ilyen! :) Hosszra nagyon "nyúlik", nem rég nőtt bele a 68-as rugikba, de már lassan kicsik is. :D Ő is hosszú és vékony én is reméltem hogy ez nem probléma.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mi is életjel! :lol:
És mi is 7 kiló felett (be is írtam múlt héten még, de láthatóan senkit sem érdekelt.... :( no, sebaj!:) ), szóval 7230 gramm és 67 centi az egy héttel ezelőtti mázsálás eredménye. :lol:

Húsvéti kaja: Hát, nálunk holnap jön anyós, aztán meg hétvégére szüleim, de még fogalmam sincs, mit eszünk. A sonka-tojás,stb. húsvéti hamikák az alap persze! :lol:
bébic

Aida: Ne aggódj Noli miatt, nekem már amúgy is herótom van az ilyen "előírásoktól", meg ilyenolyan nagy bölcsességektől, csak felidegesítik az embert! :evil: Szép is lenne, ha minden baba teljesen egyformán fejlődne!
Noli nagyon cuki! :lol:
bébic

Ja, és Ákos is olyan, mint egy kis giliszta, tök hosszú, de nem duci, el sem tudom képzelni, mi adja ki nála azt a több mint 7 kilót! :lol: :P Már több a 74-es ruci, amit hord, mint a 68-as....
bébic

Na, még egy képecske, ha nem baj, már rég hoztam, aztán rohanok, mert reklamáció van!

Kép szunya a teraszon :)

Pusssz!
bébic

Bébic! Nagyon édes Ákos! Vagány kispasi! Látom a mózest növi ki! :)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: ment a recept! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?