ÉLETJEL!!!
Basszus, nem érem utól magam... Nem tom a 2 és több gyerekes anyukák hogy bírják...
Aida!
Ne aggódj Noli súlyán! Zsófi még csak most lesz 6 kiló, pedig 4 kilóval született.
És már rég nem mérték a hosszát, de lassan a 68-as rugik is kicsik neki. Szóval hosszú és vékonka az én csajszim, de ettől még kicsattan az energiától. Én már megtanultam nem aggódni ezen. Gyarapszik, az a lényeg.
Manna!
Részvétem a sz*r éjszakákért! Remélem hamar visszaáll a régi kerékvágásba minden.
Gabi!
Te almalét vagy már almapürét adsz Kristófnak? Én még csak 2-szer adtam almalét Zsófinak, eddig siker.
Annyira meglepett, amikor a szájába dugom a kanalat. Zabálnivaló!!! Mennyi idő után lehet átállni a pépes almára a léről? Védőnéni ígérte, hogy megbeszéljük a hozzátáplálást, eljön hozzánk, de tőle aztán fel is nőhetne addig Zsófi...
Felénk se dugja az orrát.
Rólunk:
Mostanság sokat csavargunk. Ma délelőtt a munkahelyemen voltunk (mentem egy kis itthoni melóért pitizni, de közölték, hogy létszámleépítés lesz, örüljek, hogy itthon vagyok és maradjak is minnél tovább...). Zsófi nagggyon jó kislány volt, mosolygott mindenkire ezerrel, sőt a takarítónéni hangos kacagást is kicsalt belőle (most először csinált ilyet), aztán mikor kidőlt, elaludt az ölembe és mivel a főnökömre egy csomót kellett várni, így a tárgyalóban meg is szoptattam a kiccsajt.
Amúgy nyomulunk a friss érdi levegőn és élvezzük a jó időt.
A táptól tök ritkán kaksizik Zsoff, de akkor kiadósat. Amikor hallom, hogy sikerült neki, rohanok is vele tisztába tenni, annyira durva a mennyiség. Ja és két kaki között irdatlan büdiket pukizik...