Kriszti!
Igen, a néven kívül benne van a gyártó (ez akkor jó, ha valamilyen termékből többféle gyártótól is vesz az ember), típus (ezalatt tárolom az ugyanolyan termék többféle fajtáját (pl. sajtoknál azt, ha trappista, ementáli ...)), íz, kiszerelés (ugye pl. tejfölből van 175 és 450 g-os leggyakrabban), lejárat (ez nem mindig kerül bele, csak a nem korlátlan vagy hosszú lejáratú és a nem extra rövid lejáratúnál), ár. Boltot csak akkor, ha akciós volt, mert akkor a köv. hónapban azzal nem lehet számolni, csak a korábbi árral.
Az étellista is azért jó, mert tényleg lehet számítani a maradékkal, vagy tudok nagyobb kiszerelésben venni dolgokat (az ált. olcsóbb, mint kicsiben), és szét tudom szedni akkorára, amekkorára szükségem lesz, és úgy be a fagyasztóba, ha oda kell. Nem kell rohangálni a kisboltba (az drágább, nagyok is vannak nem túl messze, de azért nem sétatávolságra, többnyire a hiányzó dolgokat a párom veszi meg hazafelé jövet.)
Erre a 13. havira nem is gondoltam... Azért ez is röhejes, hogy ilyen munka mellett másodállást kell vállalni!! (Főleg, ha megnézi az ember, azokat a pénzeket, amiket állami cégek vezetői kapnak (amiket részben közzétettek). Én nem irigylem őket, de nem nagyon értem ezt az elosztást, ahol egy postavezető hazavisz havonta 3,5 M Ft-ot (és még prémiumként évi 30 M-t), egy életét napi szinten kockáztató ember meg nem él meg...)
Köszi lányok, de én nem akartam, hogy dícséreteket kapjunk, nem azért csináljuk.
Épp akartam is jrni Krisztinek, hogy írjunk valami pozitív dolgot is a sokgyerekességről, mert vannak nehézségek, de van nagyon-nagyon sok öröm és pozitív dolog is.
Az én párom egyébként szerintem mintaférj, -apa. Nélküle biztos nem vállaltam volna még 2at sem, nemhogy 5 gyereket. Szeret engem is, a gyerekeket is, nagyon sokat segít, dolgozik, hogy ellásson minket anyagiakkal is. Köztünk még válásról soha nem esett szó.
Azt is tudja, milyen egyedül ennyi gyerekkel, és szokott olyan lenni, hogy elviszi az összes gyereket pár órára.
Fürcsi: húú, mi lenne velem, ha még a melegvizes fürcsit is megvonnám magamtól. Nem is tenném, hacsak komoly indoka nem lenne. Egyébként nagyon szeretem a meleg, sőt forró fürdőt, és soha semmi gondot nem okozott.
(Vasalok... Az elmúlt napok mosása ereményeképpen 70 pár zoknit kellett összecsomagolnom
:D. És kimostam a bébike első neki vett ruciját! (Még lehet, hogy később kimosom egyszer, csak boltból hazahozva nem akartam közvetlenül a szekrénybe tenni...))