Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Semmi?

Ettike nyugi szorítunk nagyon!

Tecca sildi? Jajj már lassan annyi nevet kéne ide írnom hogy nem is tudom követni!

Látom mindenkit utolér lassan ez a vizesedés!
Szép kis oszloplábak...- pont mint az enyém! :roll:
Bár a kezem így reggelente sokkal jobban zavar!

Én ma már "egyedül" vagyok! Vagy legalábbis a párom nélkül.... szóval remélem nyugi lesz!

NA lányok dokik után jelentkezni! Várom kinek mit mondanak!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jó ez a vérnyomáscsökkentő, még többet aszom, mint eddig. :lol:
El kell mennem vérnyomásmérőt venni, nekünk eddig nem volt, most meg méregetnem kell, hogy ha nem megye lejjebb, akkor növelni kell a gyógyszer adagját.
Olyan fura, egy életet végigszenvedtem azzal, hogy szédelgős voltam a zéró vérnyomásommal, most meg magas. :? nem mintha bármit éreznék belőle.
Vennem kell egy csomó kaját is, mert tegnap este megettem a hűtőben található 2 szelet sonkát, most meg talán 1 joghurt még van reggelre. Tilos a szénhidrát, a zsíros, a cukros. Magyarán ehetek gyümölcsöt, sovány husikat, egyes zöldségeket. Inni csak sima vizet, még szerencse, hogy Szolnokról hozzuk mindig az artézi vizet. Mindegy, csak pár hét, vagy annyi sem. Legalább méregtelenítek. :lol:
Remélem, ma már lesz szülés, kicsit megijedtem, mikor mondta a dokim este, hogy a másik csajt azért fogták bent, aki ott volt mert nei is a vérnyomija lett magas, de már 10 nappal túlhordta! :shock: :shock: :shock: Én nem szeretnék ennyit ráhúzni!

icamica

ettike: persze, írj nyugodtan én itthon vagyok, és még nem tervezem a szülést. Nagyon drukkolok, remélem teljesül a vágyad, és kimászkálhatsz!

Várjuk a híreket a dokik után, tessék jelentkezni.

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

meglepiiii:):):):):):):):)

a ballonról szerencsére lecsúsztam:):):):):):)amúgy 24 órát van fenn és nem lehet eljönni............
és mivel nagyon szépen nyílok,így doki "rávett" hogy várjunk még pár napot,mert elfog indulni,csak idő kell neki.
a szépen nyílás alatt ne azt értsétek hogy 2 újnyi.
vasárnap még kellemetlen volt a magzatvíz lesés,mostmár egyátalán nem éreztem pedig akkor a legvékonyabb csővel csinálta a doki,most pedig már a közepessel.
és azt írta a kiskönyvbe hogy méhszáj részben kifejtődve.na most hogy ez pontosan mit jelent azt nem tom.
csütörtökön megyek megint,és akkor lessz uh-is,áramlásvizsgálattal,és súlybecsléssel.
a héten bizti meglessz Alex,mivel max szombatig várunk.

Kép
Kép
ettike

Ettike!
Örülök nagyon! Addigra tuti beindul Alex magától! győzd meg széoen róla! :)
Ésd mi is ilyen energiákat küldünk majd! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Hát érdekes estém volt!Másfél órán át csak vártam, hogy a legény abbahagyja piruetteket, azt hittem széttép.Az apja kezét is lerugdosta. Jobb lesz, mint a Szilárd bácsi, ha kijön, az a baj, hogy csak másnap jövünk rá, h. miért pörgött fel. Reggel 8kor már szakadt az eső és fújt a szél!
Az éjszaka sokszor fent voltam, mindig elzsibbadtak a kezeim.
Reggelre lement a bokámból is egy kis víz, de jól elintéztem, mert most a fejem van felfújva...Mint,aki cukrot szopogat.
Most, hogy van bokám, nincs nyakam.Frankóóóó
Borzasztóan húz a hasam alja.

Már biztos vagyok benne ma, hogy lement a pocak. Úgy húzza a nunim, mintha folyamatosan tépnék gyantacsíkkal. Mondtam is a páromnak,hogy képzelje el,mintha a kukacával kéne megtartania a 4-5kilót....

Tasin gratul a te bokád is frankó!

Ettike örülök a jó hírnek.Péntek telihold, azt mondták akkor kibújnak...

Na nem olvasok tovább készülődnöm kell NST-re.Bár menni is alig birom! Kép lecsúszott pocak

kocska

auhj de lent van a pocakod :) nem csodálom, h nyomja :) várjuk az eredményt!!

Ettike: örülök, h itt vagy, +++++

Kép

bogyó_beo

Jó reggelt!

Kocska: ez a pocak nagyon lent van!!!! :D :D :D Talán akkor majd ma lesz a nagy nap? :shock:

Tasin: az én lábaim is 3 napja nagyon durvák estére hiába húzok titok zoknit az is bevág de mezítláb nem akarok még lenni mert annyira nincs jó idő. :D

Icamica: mi este megyünk apával bevásárolni mert mondtam neki,hogy vagy ma elmegyünk 2en vagy holnaptól ő hoz nekem minden csipp-csuppot a kisboltból.

Reggel úgy ugrottam szó szerint ki az ágyból mert elkezdett begörcsölni a vádlim de nem vártam meg míg teljesen bele áll inkább ugrottam fel és el is múlt. :lol: :lol:
Ma átvisszük a kiságyat a mi szobánkba mert tegnap apa végre kitette a virágokat és van hely.Fura lesz, hogy ott lesz bent. :shock:
De majd pár hónap és kerül vissza a saját kis kuckójába. :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Na jó, én feladtam a kísérletet az alvásra, egyszerűen nem megy, akármennyire is ki vagyok merülve.

Ettike: Hát nem hagytál magamra :lol: Most már kíváncsi leszek, hogy melyikünk szül meg hamarabb. Jó lenne még a telihold előtt, mert tartok tőle, hogy akkor tömegnyomi lesz a szülészeten.

Kocska: Te is kihúzod rendesen...

Kép

Kép
sildi83

Ezt úúúgy utálom, elmentem a gyógyszert kiváltani, és beugrottam a védőnőköz elmondani, hogy mi van. Erre elkezdtek egyből becaratni, hogy fúúú, toxémia-gyanús vagyok, és nagyon figyeljek minden jelre (azt nem mondták, milyen jelekre :? ), és ha valami baj van, egyből irány a kórház.
Nekem nincs vérnyomásmérőm, és nincs 13000 Ft-om sem rá, mert itt csak annyiért van most, akkor most ezen parázzak, hogy mennyi lehet a vérnyomásom? Majd pont ettől megy még fel. A rohadt gyógyszer is receptre volt majd 3000 Ft, nem tudom, hol van ez támogatva? Áááá, tele a kiccipőm az egészségüggyel. Megint.

icamica

Hű Tasin, elég durva a bokád, de most már hamarosan visszarendeződnek a dolgok!

Ettike, jó, h nem maradtál bent, Alex tuti meghálálja a bizalmat és elindul magától!

Tecaa???

Kocska, most már ne is gyere haza az Nst-ről, tessék szülni!!!

Jaj, csajok, bocs, h negatív dolgokat is írok, de tegnap meghalt a nagynéném, és 17-én lesz a temetése vidéken.
Önző móson most a következőkön gondolkozok :oops: :
Az ugye 10 nappal van a terminusom előtt, nem tudom, h el merjek-e menni?! Ha fájásaim lennének közben, akkor simán hazaérünk (kb. 1,5 óra az út), de ha a magzatvíz folyna ott el, akkor mehetnék szülni Gyöngyösre- ettől meg kiver a víz! Amúgy meg természetesen "szeretnék" ott lenni, bár a családom hallani sem akar róla. :? :roll: Szerintetek??

Zsu
svs

icamica :( védőnők szeretik túlpörögni a dolgokat, egyébként meg letojják, mi van az emberrel, a dokid szemmel tart, az elég! kölcsibe nem tud adni valami ismerős erre az egy-két hétre? elvileg pénteken amúgy is szülsz, nem? :)

ettike, dejó a haladék!!! remélem már pozitívabb vagy! mondtad, hogy elfogyott a +, akkor most küldök, jó? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
remélem eg ydarabig kitart...

kocska, jól néz ki! :) tényleg jól lent van, és biza, befér az egy tenyér is! tényleg babaeső lesz itt hétvégén, dejó!

hú, tasin, a te lábaid se semmik :( szegény :( de tényleg mindjárt vége...

andi, az anyatejben található anyai hormonoktól könnyen megduzzadhatnak a kicsik cicijei. misinek is meg van, bár nem tudom, hogy kis göb van-e, annyira nem nyomkodtam, csak kis hegyes cicijei vannak :)
és azért nagyon okosak ezek a gyerekek, teljesen különbséget tudnak tenni, hogy ki is van ott, ha már nincs anyósod, úgyis visszarázódik minden. ez a nagyszülő, ez meg anya meg apa. nem is baj, ha jóban van a nagyszülővel, 12-15 év múlva nem az aluljáróba szökik, hanem a nagyszülőhöz. ott mégis nagyobb biztonságban van. a nagyszülők csak hadd kényeztessék. mondjuk úgy mondom ezt, hogy azért nem mindennapos a kapcsolat, hanem havonta találkozunk. nyilván más a helyzet, ha nevelési részt vállal az a nagyszülő... meg az is gáz, ha felülbírálja a gyerek előtt a szülőt...

beírattuk a gyerekeket az oviba, találkoztunk az óvónénivel is, rékát elvitte, hogy adjon neki egy pohár vizet, és nagyon elégedett volt vele, mondta, hogy jöhet az ő csoportjába, mert nagyon jó kislány. meg is beszéltük a férjemmel, hogy akkor ezek szerint sikerült megtanítani nekik azért az alapvető dolgokat, csak nekünk bemutatóznak mindig :) valószínű most már felveszik ősztől, és a szomszéd kisfiúval fog egy csoportba járni. az jó lenne nagyon! :) nándit valszeg nem fogják, de hátha elég hátrányos helyzetű leszek már a három gyerekkel :D

na, lépek, azért nézem majd, vannak-e hírek, n+agoyn drukkolok a túlhordóknak, és együtt is érzek!!! elég rossz volt nekem is anno...

kikocska

Üdv Mindenkinek!

Először is Dharma köszönöm a segítséged.Most megpróbálom az a vonalzót beilleszteni,remélem sikerül.
Tényleg az anyai hormonok ilyeneket okoznak a lányoknál,hogy megduzzad a cici?Hát én nem is gondoltam volna.De olyan kis helyes neki,mintha már most nöiesedne kifelé.Remélem lesz is neki,ha oda nő!
Tasin!Egy 3 éves fiam van és egy 2 hetes lánykám.A fiam nagyon eleven.Tegnap úgy jött fel a játszóról,hogy azt a szót mondta,hogy "g@@@-be"!Hát iszonyatosan mérges lettem rá és jól leszidtam.A párom azt mondta ne foglalkozzak vele és elhagya.Hát nem.Egész este ezt hajtogatta.Szépen elmagyaráztam neki,hogy ezt nem szabad,remélem megértette,mert azt mondta többet nem mondja.Kiváncsi leszek.
Biztos nagyon aranyos lehet Kori,ha már ilyen kívánságai vannak,mint a top!Én csak 14 éves koromban kezdtem ilyen ruhákat hordani.
De már semmin nem lepődök meg.Egyik nap azzal állított haza a fiam,hogy ő csókolozott és neki van egy szerelme.Hát tényleg nem lehet elég korán kezdeni.
Mi holnap megyünk ovi látogatásra.Nem tudom,hogy átírassam-e Márkot vagy várjak még egy évet.Teljesen tanácstalan vagyok!

Kép

Kép
k.andrea24

És sikerült!Jaj,de örülök!
Ja és még egy kérdés!Képet hogyan kell feltölteni a nevedhez és amúgy a hozzászóláshoz?
k.andrea24

Andi!

Ha ő a pici, akkor az anyai hormonoktól van tuti....sőt én még hallottam olyat is, hogy pici mensiszerű vérzésük is lehet a lányoknak újszülött korban.. :shock:
Akkor még nálatok nem a saját cicinövekedésük okozza.....

Megjöttem a kozmetikustól, cééép lettem :lol: :lol:

Most megyek hajat mosni, aztán irány a doki :?

Ettike!!!+++++++++++++++++

Többiek meg hajrá!!!!!!!!!!!!

Jönnek a következő időpontos babák!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Részvétem!!!! :cry:
Szerintem hagyd ki a dolgot, mindenki meg fogja érteni!!!Nem hiányzik ez neked!! :shock:

Kép

Kép
tasin

Tasin, épp a gmailes táblit nézegetem, ebből csináltam az újat is, és 26-ára vagy aszerint (és így az enyém szerint is) kiírva! De a vonalzód szerint 22-e körül van a terminusod- segíts már lsz, mikorra is vagy pontosan? :roll:

Zsu
svs

Tasin!
Nem semmi a lábad! :(
Én is szép lettem a fodrásznál. Ki tudja mikor jutok el legközelebb?!

Ettike!
Az én számomat nyugodtan használhatod még egy jó darabig: semmi jele annak, hogy belátható időn belül szülök. Jövök-megyek, nem keményedek, nem görcsölök, hasam sincs nagyon lenn.

Kocska!
Én is beálltam a tükörbe, és megnéztem, hogy fér el a tenyerem a cicim alatt. Hát, nekem még korán sincs akkor hely, mint Neked.

Zsu!
Biztos vagy benne, hogy Neked most temetésre kellene menned? Nem csak a távolságról és az utazásról van szó, ha nem magáról az állapotodról. Nekem múlt pénteken volt egy ismerősöm temetése itt helyben, még sem mentem el. Mindenki azt mondta, hogy egy 9 hónapos kismama ne menjen temetésre.

Indulunk a szülésfelkészítőre. Ma korábban kezdődik, mert a légzésfigyelő kezelésével kapcsolatosan is lesz egy külön előadás. Utána pedig a császárszülésről lesz szó. Nem árt, ha meghallgatjuk.

Kép
gesztenye74

húúúúú.csajok.ovi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pont oda "irattam" be Patikot tegnap ahova tartozunk,ez van legközelebb és talánn ez néz ki a legjobban is.
na tegnap kiderült hogy ez német nemzetiségű ovi,így a 6 csoportból 5 ben anyanyelvi szinten tanulnak a gyerekek németet.mi angolra szeretnénk járatni Patrikot így úgy döntöttünk maradunk a sima magyar csoportnál.már tegnap mondta a nő hogy lehet hogy januárban nem tudják bevenni csak szeptembertől......mondtam hogy az nem jó.mire ő hogy úgyis itthol vagyok a gyerekkel.
1-a gyereknek nagyon hiányzik a gyerek társaság
2-jövő áprilisban ahogy Alex betölti az 1-et vissza kell mennem dolizni
mondom ezeket a nőnek.
erre ő hogy jajj hát egy 1 évest bölcsibe stb.......nem szivesen adm be de ha kell akkor kell.
ma hív,hogy próbáljuk meg a mésik oviba is mert ide nem tudják bevenni semmiképp januártól mert fullon van a mgyar csoport :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

még jó hogy ma nem szültem mert így gyors áttfutottunk a másikba,ott anniyra aranyosak voltak hogy csak na.egyátalán nem gond hogy januárban kezdené a gyerek,és persze természetes hogy rögtön viszem ahogy betölti a 3-at.
itt angolra lehet befizetni a gyereket,plussz viszik őket úszni is.és nem sokkal van messzebb.

szóval ez itt a gazdagok ovija.de jobban is járunk a másikkal ahol azért fog a gyerek oviba járni amiért annó én,hogy szocializálódjon,és játszon.
ja és oda mindenképp felveszik mert az az egyetlen ovi itt ami asztmás,és allergiás gyerekeket fogad,és mivel én asztmás voltam 50%az esély rá hogy Patrikon is kijön(ezt ma hallotam először)

basszus egész nap keményedik a pocim........fájni bezzeg nem fáj,még picit sem.jajj elindulhatna szépen magától az én drágám.........

köszönöm a +-okat.most sokkal jobb kedvem van mint este,és reggel.

Kép
Kép
ettike

Nem vagyok túl gondozva az egyszer biztos! Doki a műtőből lett kihívva, meg nézte NST-t mondta jó, és aláírás után ott is akart szinte hagyni, de gyors mondtam,hogy nagyon csúnyán vizesedek, de már kúráltam magam.
Erre ő:
-Az nem gond, nem kell kúrálni a magát, az majd csak szülés után fog lemenni.
Hopp, hát nem lettem legalább letolva..
Mondta méh, h.2naponta NST, keressek 1dokit mutassam meg neki, mert ő nem lesz. De ha szülök, természetesen bejön, csak nem dolgozik húsvétkor.
Ja, és jöv.7 csüt. kell befeküdjek,ha addig a legény nem méltóztatik kitolni az orrát.
Az NST-t készítő nő első kérdése az volt,h.lejjebb ment a baba? Majdnem mondtam,hogy te talán több ilyet láttál...De szóval IGEN, lement!!!
A méhszájam meg úgy áll,ahogy áll, nem kíváncsi rá senki.Legalább nem vérezgetek fölöslegesen.

Zsu jó ez a tök sok láb…Amit én érzek,az konkrét egy polip..
Most épp az összedarabolt tál epret akarja lelökni a pocakról. Pedig ha lement nemtom mért fönt is kalimpál.
Temetést te döntsd el hogy érzed magad, de mindenesetre a babás papírokat vidd magaddal.
Ja, és egy hüle babona,aki babásan megy temetésre, annak besárgul a babája. Na én is voltam. De ha nem mész, mindenki megfogja érteni, és gyújthatsz otthon is gyertyát rágondolva, az is ér annyit, mintha ott ácsorognál.

Ica én is a toxémiától félek, azért is hoztuk el a vérnyomi mérőz. Nem tudnál kölcsön kérni valakitől. De vizletedben nem volt eddig fehérje ugye? Mert vizesedés+magas RR+fehérje a vizeletben, ha 1ik hiányzik, akkor még nincs toxémia. De ha ez mind meg van akkor a babát kikell kapni azonnal.

Gabka most nézem már 38 hetes is elmulottál. Na még jó hogy nem matatott meg a doki, nem is jelentene semmit ez a nyílás dolog sem..

Van még valaki akinek lement már a hasa? Vagy az mikor szokott? Vagy az sem jelent semmit, mit ezek a nyílások. Csak,hogy KÖZEL járunk…

Ettike mért baj az ha németet tanul, inkább, mint semmit! Ilyen picik marha könnyen tanulnak és nem nehéz a németről angolra átállni, mert nagyon hasonló. Legalább lenne egy kis alapja abból is. Olyan nagy dolgokat nem tanulnak, ami később bezavarná.
Ja, most olvasom tovább, hogy van már sikerélmény.

kocska

Na ma kitettem magamért egész nap tettem vettem meg takarítottam. :D
A nuni nyomáson kívül semmi jele, hogy indul kifelé.

Csajok nektek nem szoktak ilyen hőhullámaitok lenni?Nekem mostanában egyre több van ahogy kijött ez a jó idő.Úgy érzem magam mint aki a menopauzával bajlódik.Egyszer csak folyik rólam a víz és elkezdek gyengülni meg picit szédülni és ilyenkor lefekszem egy picit. :roll: :roll:

Ettike: nálunk is dilemma lesz az ovi majd.Ahova tartozunk az nagy szar nem foglalkoznak nagyon a gyerekekkel az óvónők.Ahova meg szívesen vinném elvileg majd nem fogad mivel rengetegen viszik oda és nincs hely.Van még egy harmadik is csak az meg curva messze és nem hallok róla soha semmit.
Szerintem is jobban jártál ezzel az ovival! :wink: :wink: És inkább angolt mint németet. Nyugat-Európán kívül a némettel nem érsz semmit viszont az angol világnyelv. :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Na anyáéknál vagyok pakkostól hogy a párom nélkül ne legyek egyedül!

Látom tecca nagyon eltűnt! Vajon?

Kocska nagyon lenn van a hasad.. szerintem valami készül!
Bár már annyi előjelet mondanak... hogy én nem tudom minek lehet hinni!

Nálam mindenestre nyugi van! Beszereztem a csokinyulakat!
Meg még 1-2 babarucit mert MUSZÁLY VOLT! Rámakaszkodtak! :)
:roll:

Na szurkolok! mindenkinek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

ettike, jó lesz az az ovi :) az a lényeg, hogy jól érezze magát. az angollal szerintem is jobban jártok. az úszással meg végképp!!! az asztma meg szerintem már kijött volna rajta, ha lenne neki, nem? legalábbis ezek a légúti betegségek, amik kinövősek, olyan két éves korig előjönnek, de inkább előbb... biztatlak :)

zsu, én nem mennék el. nem csak az elmenés miatt, bár az is elég megterhelő, hanem nem kell egy utolsóidős kismamának a temetés tragédiája. küldj gyásztáviratot, és emlékezz inkább otthon.

andi, én a helyedben beiratnám oviba. egészen más világ. réka három és fél évesen kezdett el bölcsibe járni, mert itt, dunakeszin nincs hely az ovikban, de kellett neki a társaság. és csomómindenben visszafejlődött. én nagyon büszke vagyok a lányom eszére, szerintem különösen okos, de nagyon nem fejlődik a nála kisebbek között. iszonyú sok mondókát tanult meg éneket, és ennyi. nem hajlandó öltözni, holott tudna, meg vannak ilyen allűrjei, hogy akkor még a bugyiját sem tudja felhúzni pisilés után... nem akar rajzolni, ilyenek. ezen kívül egész más a napirendjük, meg az ösztönzések is. a bölcsiben nem nagyon kap egy három-négy éves olyan feladatot, ami kihívás neki. szóval szerintem hajrá ovi. ha többet kell majd oviba járnia, jár inkább majd négy évet ott.
és mi úgy vészeltük át ezt a csúnya szavas időszakot, hogy egyrészt nem figyeltünk rá, vagy direkt nem értettük, mit mond, vagy áthallásként értelmeztük - pl basszus-bosszús. ha foglalkozol vele, akkor ő is fog, igazat adok a férjednek. a bölcsiben - mi ovinak hívjuk :) - meg úgy kezelik, hogy azt mondják határozottan, hogy mi itt nem beszélünk így. egy ismerősöm pedig kimosta szappannal a gyereke száját :shock: közben látványosan sajnálkozott, hogy szegény szegény, ilyen csúnya szavak jönnek ki belőle, jaj, segíteni kell rajta. na, erre én nem lennék képes, de biztos van, akinek csak ez segít.

gizu írt, már otthon vannak, boti beteg szegény, de imádja a húgát, és nagyon drukkol a szülniakaróknak, és majd igyekszik jönni mielőbb!

jaj, el is felejtettem írni, voltunk védőnőnél méreckedni is, és 3380-al jöttünk haza múlt hét hétfőn, és ma reggel 3740 volt :lol:ő is gyorsan lesz nagy gyerek, de nem baj, nekem babából husis kell :lol:

kikocska

Kicsit már én is lehiggadtam. Holnaputánra lesz kölcsön vérnyomásmérő, és bármennyire is próbálnak paráztatni, nem hiszem, hogy esélyes lenne a toxémia. A vizeletembe asszem 'x volt fehérje, de az valszeg folyástól, de ugyanakkor a nagylabor nem mutatott semmit. A vizesedésem nagyon kis mértékű, sőt, meglepetésemre most a vérnyomis gyógyszer úgy tűnik, eltünteti :) Visszatért az Achilles-inam, és ökölbe tudom szorítani a kezemet. Ennek most nagyon örülök :) Csak a kenyér ne hiányozna, úgy szeretem a pékárut :oops: :oops: :oops: de kibírom!

icamica

kocska:

szeretném majd angol foglalkozásra vinni,3 éves kortól van nem messze egy játszóházban,hetente 2szer.ezért nem akarom semmiképp a német ovit.egyszerre a 2 sok lenne.mert az oviban csak akkor lessz ha az eggyik ovónéni letette a vizsgáit.....de lessz.és akkor ha az jobb akkor jár oda.na ezt jól összekutyultam :? :? :? remélem azért kibogozható
dokid elég nemtörődömnek tünik :? :? :? enyim doki mondaná hogy keressek egy dokit mert ő nem lessz........húúúúú de nem tenné zsebre amit kapna :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
és hogy ilyen fokú vizesedére azt mondja ne "kezeld" és nem foglalkozik vele.......háát.érdekes.

kikocs:

szépen hízik Misi.akkor ezek szerint már viszed sétálni.
én 1 hétnél tovább nem tartom itthol,és ebbe beleértem a kórházi napokat is.itthol úgyis egésznap nyitva az ablak,akkor meg olyanmindegy.januárban más,persze akkor érthető hogy ne vigye az ember 2 hetes koráig.
ja most olvastam hogy a hajdú peti nem engedi a feleségének kivinni a gyereket az utcára(már 7 hetes)még nem is sétáltak vele :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez azért dúúúrva.

boglarkabiro:

piszok babaruhák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Ettike, szerintem még nem zárultak le a tárgyalások, hogy ki fényképezheti le a gyereket az első sétánál, ezért késik az akció :D
Legalább nekünk nem lesz ilyen problémánk :P :P :P

icamica

Megjöttem a dokitól...csinált CTG-t fájás nuku..megvizsgált 2111 az értékem.
Megnézték a vizeletet, minden oké, és vérnyomás is rendben.
Szóval elég alapos volt.

Kocska! Icamica! Meg még a vizes társak!!
Nekem azt mondta folyamatosan mérjem a vérnyomásom ( 145/90 felett számít magasnak....ha rendszeresen annyi..nem csak egyszer-egyszer)

Azt mondta nem játék, mert ami legsúlyosabb toxémiát látott, az pár óra alatt alakult ki.
Délelőtt még rendben volt minden a rendelésen vérnyomi,vizelet délutánra meg kialakult..azt mondta ő se akarta elhinni..még jó, hogy az asszisztens kolleganője volt, szintén egészségügyis :shock:
Azt mondta 10 percen belül kikapták a szerencsére egészséges babát, de az anya még 4 hétig volt az intenzíven :shock: :shock: :shock:

Zsu!
valóban 26-ára vagyok kiirva, de mivel " vigyáztunk" :wink: :lol:
pontosan tudom, hogy max melyik napon lettem terhes..
Így szerintem a 22. a nyerő...de írj csak be 26-ra,mert ez a hivatalos.. :wink:

Kérdeztem a dokit, meddig várunk a szüléssel, ha nem indul be magától, azt mondta, ha betöltöttem, akkor megbeszéljük. :wink:
Mert ha burkot repeszt, az majdnem olyan, mintha természetes lenne a szülés indulás, mivel az én méhszájjam már most olyan nyitott, hogy tud burkot repeszteni.
Teljesen zárt méhszájnál csak infúzióval tudnak indtani, és akkor esélyes a császár. :roll:
De azt mondta, max 1 hetet szoktak várni.
Persze ha a CTG rossz eredményt mutat, akkor nem szoktak várni.

Meg vannak olyan kismamák akik ragaszkodnak az abszolult természetes módszerekhez...és nem engednek indítani. :roll:

De úgy megvizsgált megint, hogy hazáig görcsölt a hasam, 10 percenként :shock: :shock:
a férjem már tiszta ideg volt......

Mondtam, hogy ez szerintem még nem az..... :?

Most el is múlt.....tiszta gáz, már kétszer szültem és nem tudom mit kellene éreznem..... :oops:

Mondtam a férjemnek, hogy ez azért van, mert akkor kihalna az emberiség, ha a nők emlékeznének mindenre :roll:

Kép

Kép
tasin

Megvolt az NST, a fájásos tappancs most nem volt rajtam. Más vizsgálat nem is történt, legközelebb csütörtökön kell menni, akkor már nem úszom meg a magzatvíz vizsgálatot sem. Nem is bánom, ha most már ma ne akar jönni, mert a nemalvástól olyan vagyok, mint egy két lábon járó zombi. Megyek is, zuhany és alvás.

Tecával meg mi lehet???

Kép

Kép
sildi83

remélem itt a sok NST meg vizsgálódás után reggel arra jövök, h potyognak a bébik! nagyon reménykedem benne! itt van már az ideje!! ha esetleg tényleg erre kerül sor akkor ++++++++++++ Mindenkinek!!

Én egy hete minden nap nagyot sétálok, ennek köszönhetően szépen keményedek, és ma megjelentek a görcsök is, és egy egy befeszítés közben csontba hüvelybe méhszájba sugárzó nyilallás... beszakad a derekam... Nem tudom ez mi, de van, és nem jó :)

Holnap kismama tali, csütörtökön NST és kiderül :)

szép estét Nektek

Kép

bogyó_beo

estét:

teca tényleg nagyon eltűnt :? :? :? :?

TECA????

bogyó beó:

az jó ha fáj a derekad is :wink: én is sétálok minden nap,akár akarok akár nem :roll: :roll: :roll: :roll: Patrik nem hagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sziszikével mi lehet?remélem minden rendben csak nincs ideje.

és,hogy a többi ANYUKA is jól van a babákkal együtt.

bárcsak már nekem se lenne időm itt ülni :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem!
Ma engedtek haza minket,szóval most elég fáradt vagyok.Lili vasárnapra besárgult,így két napig szolizott :( De még így is ott lehetett mellettem,egy szobában velem.Hál!isten mára helyreállt a bilirubinja így hazaengedtek minket.
A szopival még küzdünk egy kicsit,bár sok tejcsim van úgy tűnik,de Lilike leginkább csak a bal mellemet favorizálja,így a jobbal harcolunk egy picit.
Egyébként szerencsére a végén csak elkerültük a császárt és "simán" született a picilány.Majd a történetet elmesélem és ígérem rakok fel képeket is!

Gizunak és Catnek hatalmas gratula,jó egészséget,sok tejcsit nekik.

Ettik?Sildi?Veletek mizu?Remélem,már babáztok!!Bocsánat,de most nincs erőm visszaolvasni,talán majd holnap.

Megyek is lepihizek egy kicsit a következő szopiig.
Mindenkinek sok puszi és köszönöm,hogy szorítottatok értünk.
:D

Kép
demetnik

Csajok mi van itt?Napok óta nincs baba?Se itt, se ott!!!Valami kééészül!

kocska

Vihar előtti csend :D :D :D

icamica

reggelt.

teca még mindig nem írt????
nem írt neki még senki?
na majd akkor én :)

szétt megy a fejem..........olyan rossz.lüktet az egész.remélem hamar elmúlik.sütit akarok sütni,de így nem tudok.

vihar előtti csend?na én már ebben sem hiszek.

anyós tegnap nagyon kiakasztott.
jöttek este és azzal kezdte,hogy letámad,hogy miaz,hogy én még nem szültem meg.........merthogy akármi lessz,ők mennek a balcsira hétvégén(hát áttfutott az agyamon,hogy akkor nem sietetem Alexot,ráér szombatig)de basszus ilyet...........hogy neki fontosabb,hogy körbe biciklizze a balatont,minthogy itt legyen mikor a 2. unokája megszületik..........

Kép
Kép
ettike

Reggelt!

Na most már csajok tényleg mi van?? :shock:

ettike!
Nagy gyökér anyós pajtásod!! :roll:
De örülj neki, legalább nem fáraszt még ő is!! :?

Szerintem Teca sumákban megszült!!! :lol: :lol:

Lehet, hogy a többi baba meg a nyuszira vár??? :lol: :lol:

Ki is a soros? Ettike, Ildi,Teca??, holnap meg már Kocska is???

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Újra itt egy ismételten átvirrasztott éjszaka után. Kezdek nagyon kiborulni, legalább aludni tudnék.

Én is húsvét vasárnapján születtem, lehet Janka is erre az időpontra gyúr. Nem tudom, de már én sem hiszek semmi vihar előtti csendben, semmi teliholdban, hasleereszkedésben, keményedésben. Majd hiszem, ha látom, vagy érzem, hogy elkezdődött.

Demetnik: De jó, hogy jelentkeztél! Ha lesz egy kis időd, kérünk képeket és persze a történetet is!

És a többi már babázó anyuka is, ha tud tegyen fel baba fotókat, hátha inspirálná a bent lévőket :)

Ettike: együtt érzek a fejfájással kapcsolatban, az enyém is fáj a kialvatlanságtól, az egész tarkóm, néha olyan áramütés szerű fájdalom hasít belé, nagyon rossz :?

MOst már tényleg kíváncsi vagyok mi van Tecával
:roll:

Kép

Kép
sildi83

jó reggelt!

sehol semmi "mozgolódás"???

Kép

bogyó_beo

írtam tecának sms-t.remélem nem zavartam.......

ildi:

nekem is az a legnagyobb gondom hogy nem tudok rendesen aludni,minden reggel fáj valamim.

Kép
Kép
ettike

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"szia!de,tegnap hajnali 04:35-kor,49cm.el és 3330g-al megszületett Dani!"

GRATULÁLOK!!!!

Kép
Kép
ettike

:D :D gratulálok!!! :) milyen kis apró, édes :)

Kép

bogyó_beo

Na végre egy bébi :D :D :D :D :D

icamica

ildi:

remélem Alex és Janka csak nem akart az első lenni a 4.-eiek közül.szóval szabad az út :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jajj leszakad a derekam.......de még fel kell mosnom.
nem akarom kupiban itthagyni a fiúkat.

megint olyan szééép idő van.
ha apa megkapta a kajajegyét akkor besétálok Patrikkal a városba,és eszünk valami finit,meg veszünk husit(legalább nem baffák átt apát)

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Tudtam én, hogy be kell kapcsolnom a gépet.

Teca!
GRATULÁLOK NEKTEK, KÍVÁNOM, HOGY NAGYON SOK BOLDOGSÁGOD LEGYEN DANIVAL! :D :D :D

Ettike!
Ez már ösztönözzön Téged is, és produkálj nekünk valamit :)

A tegnapi szülésfelkészítő megint jó volt. Bár a légzésfigyelős résztől nem voltam elájulva. A gyermekgyógyász, aki tartotta, olyan volt, mint a "halál". Nem csak külsőre, ha nem belsőre is. Kértük, hogy beszéljen hangosabban, hát nem sikerült neki.
Utána viszont a szülésznő beszélt a gyermekágy periódusról és a császárról, az hasznos volt.
A gátsebről azt mondta, hogy szerintük semmiféle krém nem kell rá (körömvirág sem). Tisztálkodással és jegeléssel gyorsan fog gyógyulni.

Megyek reggelizni, mert éhen halok.

Kép
gesztenye74

VÉGRE VALAMI!

Kép GRATULÁLOK TECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
tasin

Kép

Kép

na akkor talán megindul a baba dömping!!! :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Gratulálok Tecának és Dani babának!!!

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok!

Gratulálok Tecának!Sok-sok boldogságot Nekik!
Jaj csajok totál kivagyok!Zsófi sokat fent volt az éjjel,mert hasfájós volt.Olyan rossz volt már látni,hogy csak sír szegénykém én meg nem tudtam vele mit csinálni.Hiába adtam neki Infacolt,simiztem a pociját,húzogattam a lábát!Semmi!Néha jött egy-egy szél,de semmi más.Természetesen én is el kezdtem bőgni,hogy milyen anya vagyok,hogy nem tudok rajta segíteni.Esetleg valami tipp hasfájás ellen?
Ma voltam Márkkal ovi látogatáson.Nagyon tetszett neki.És örülök,hogy több szabad foglalkozás is van.Tanulhatnak angolt,úszni,nép táncot,külön tornát.Tök jó,persze súlyos pénzekért!Mindegy,mert legalább megtanul nyelvet és már előnnyel indul a suliban.

Kép

Kép
k.andrea24

Halihóóó!!

Nagyon örülök! Végre indulnak a negyedikeiek?? Gratulálok TECCA DANI! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Teca: Gratulálok!!!

Ettike: Most már nincs mese, egyszerűen a mi babáinknak is el kell indulni kifelé.

Most jöttem meg a védőnőtől, a jövő hétre már nem adott időpontot, ez azért biztató :lol: Azt mondta, hogy lehet, hogy el lett számolva. A baj csak az, hogy tudom, hogy nem, pontosan tudom, hogy mikor Jankásodtam be.

Kép

Kép
sildi83

Jajj tudtam, hogy lesz valami!!
GRATULÁLOOOOOK!

Ettike a drága nénit meg ezért hívják anyóóóósnak, mert ilyen kis dráága!
Az enyém szerencsére mondta Attilának nem kell neki vinnie Pécsre,maradjon csak itthon velem. Tök jó! Na nem mintha most épp itthon lenne, mert valami haver szőlőjét csupálják, de nincs messze.
Ildi, Ettike hát titeket aztán tényleg mindenki beelőz. Én már tán 1 hete az első vagyok hoxás listán, de mindenki esélyesebb, mint én, még a 28.ai kismami is. Pedig legalább ehéttel előbb megszülök, akkor most nem reped szét a hasam. Vááá
Kikocska csak a hastartó pánt tartja bennem a lelket.

Ettike Gizu is 4.ei volt,4en voltatok, úgy hogy már ez sem volt kifogás, hogy nem akar az első lenni. Jóóó neki ott bent nagyon..
:lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Sziasztok Lányok!

Gizu, Demetnik, Teca: GRATULÁLOK!!! Olyan jó ilyen hirekre jönni! (máramikor tudok épp)

Ettike, Ildi, Kocska most már nektek is HAJRÁ!

Ma hajnalban 4-kor arra ébredtem, hogy 'összepisiltem magam', de nem, csak ilyen átlátszó, nyúlós folyadék volt, felkeltettem apát, hogy szagolja meg, mert ez nem pisi, és ugye nem képzelek be semmit, utána nem tudtam visszaaludni, felhivtam a szülészetet, mondták, hogy zuhanyozzak, tegyek be egy betétet, és menjek be 7-re a szülészeti ambulanciára. Nem tudtam aludni, állandóan pisilni kellett, utána már véres nyálkás valami jött, igy reggel bementünk a szülőszobás pakkal apával az ambulanciára, ott mondták, ha véres valami, akkor a szülőszoba, ott csináltak nst-t, szivhang ok, fájások minimálisan mozogtak, doki megnézett, zárt vagyok, igy a nyákdugó ment el, ha jobban vérzek, vagy a fájások jönnének, akkor menjek megint vissza. Szegény apa először kint kellett hogy üljön, mig nst volt, meg vizsgálatra vártam, ő már kint tök ideg, rájött a hasgörcs is, azt hitte császároznak, utána már beengedték, és olyan jó volt látni, hogy tényleg mennyire izgult!

Most épp unokatesóm netén lógok, mig apa kertészkedik egy kicsit. Igy megint nem látom majd hogy mi újság van itt, egy jó darabig :cry:

A vizesedés nekem lejjebb ment valamivel, bár Kocskáéhoz és Tasinéhoz hasonló 'őzgidalábaim' vannak nekem is még igy is. Viszont jó sok kiwit eszek, meg narancsot, és a málnateát is iszom, és tudok wcre menni! (ha tudnátok mekkora öröm ez nekem!)

Jó harciasak vagytok a családtagok/barátok látogatásával kapcsolatosan! Igazatok van, és én se szeretném, ha sokan jönnének egyszerre, és mindenki összefogdosná-puszilgatná Lucát. Mondtam, a kórházba jöhetnek, (ott úgyse maradnak sokáig) és ha hazamentünk akkor majd 2hét múlva megint jöhetnek, de ottalvás nem lesz!

Hiányoztok, és sajna netünk nem lesz egy jó ideig, de majd mindig találok módot, hogy bekukkantsak, meg majd úgyis üzenek ha van valami :lol:

Kép
tünemény

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?