icamica
védőnők szeretik túlpörögni a dolgokat, egyébként meg letojják, mi van az emberrel, a dokid szemmel tart, az elég! kölcsibe nem tud adni valami ismerős erre az egy-két hétre? elvileg pénteken amúgy is szülsz, nem?
ettike, dejó a haladék!!! remélem már pozitívabb vagy! mondtad, hogy elfogyott a +, akkor most küldök, jó? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
remélem eg ydarabig kitart...
kocska, jól néz ki!
tényleg jól lent van, és biza, befér az egy tenyér is! tényleg babaeső lesz itt hétvégén, dejó!
hú, tasin, a te lábaid se semmik
szegény
de tényleg mindjárt vége...
andi, az anyatejben található anyai hormonoktól könnyen megduzzadhatnak a kicsik cicijei. misinek is meg van, bár nem tudom, hogy kis göb van-e, annyira nem nyomkodtam, csak kis hegyes cicijei vannak
és azért nagyon okosak ezek a gyerekek, teljesen különbséget tudnak tenni, hogy ki is van ott, ha már nincs anyósod, úgyis visszarázódik minden. ez a nagyszülő, ez meg anya meg apa. nem is baj, ha jóban van a nagyszülővel, 12-15 év múlva nem az aluljáróba szökik, hanem a nagyszülőhöz. ott mégis nagyobb biztonságban van. a nagyszülők csak hadd kényeztessék. mondjuk úgy mondom ezt, hogy azért nem mindennapos a kapcsolat, hanem havonta találkozunk. nyilván más a helyzet, ha nevelési részt vállal az a nagyszülő... meg az is gáz, ha felülbírálja a gyerek előtt a szülőt...
beírattuk a gyerekeket az oviba, találkoztunk az óvónénivel is, rékát elvitte, hogy adjon neki egy pohár vizet, és nagyon elégedett volt vele, mondta, hogy jöhet az ő csoportjába, mert nagyon jó kislány. meg is beszéltük a férjemmel, hogy akkor ezek szerint sikerült megtanítani nekik azért az alapvető dolgokat, csak nekünk bemutatóznak mindig
valószínű most már felveszik ősztől, és a szomszéd kisfiúval fog egy csoportba járni. az jó lenne nagyon!
nándit valszeg nem fogják, de hátha elég hátrányos helyzetű leszek már a három gyerekkel
na, lépek, azért nézem majd, vannak-e hírek, n+agoyn drukkolok a túlhordóknak, és együtt is érzek!!! elég rossz volt nekem is anno...