Sziasztok!
Itt vagyunk ám... csak sokszor lusti vagyok írni és csak olvasok
Jó sokat vagyunk kint a levegőn, én is és Patrik is nagyon imádjuk... Már annyira vártam, hogy ilyen idő legyen, hogy nem tudok betellni vele.
Szerencsére jól van Manó, minden oké vele. Bár megint nagyon kijött az ekcémája, most dokikhoz szaladgálunk, hogy csináljon már végre valaki neki allergia tesztet. Pénteken megyünk Ciccus által ajánlott VegaTesztre, 29-én pedig a Budai Allergiaközpontba.
Amúgy ezt leszámítva Patrik rettenetesen jól érzi magát, huncutkodik, pokoli jó humora van
jön-megy, pakol, mindent rámol, 1 percre sem áll meg
imádom... Az egerszalóki húsvét nagyon jól sikerült, szuper idő volt, egyfolytában fürödtünk. Patrik hihetetlenül élvezte, alig lehetett kivinni a medencéből... Mindenkire vigyorgott, barátkozott, integetett, persze a legjobban egy 2,5 éves ikerpár kislány jött be neki
Iszonyatosan szépek voltak a lányok, nagy barna szem, göndör haj, pirospozsgás pofi, édes száj... Még a kiscsónakját is odaadta a lányoknak
simizte az arcukat
nagyon édesek voltak!
Cicc, nagyon gratulálok, hogy kislányotok lesz! Én egy picit irigykedek, nagyon szeretnék egy kislányt, de egyfolytában azt álomodom, hogy fiam lesz
Nagyon édes Csabi, szegény, tényleg jól megütötte magát
aranyos a kormányos kép
Patrik is ugyan ilyen, imád elöl ülni és mozgatja a kormányt ahogy csak tudja
zabálni valók!
Kingii: Flóra nagyon ügyes, hogy már jelzi a pelusos dolgokat... Patrik még nagyon nem szeretne megszólalni
Betty: Kitartás, nemsokára túl leszel ezen a nyűgös időszakon! Addig is ha jól esik a kakaóscsiga edd csak, ne törődj semmivel
Orsi: Sajnálom, hogy kórházban voltál, nem írok ilyet, hogy vigyázz magadra, mert úgy is azt teszed, de pihenj amennyit csak tudsz
Kia: Levike nagyon édes a képeken, és tök jó, hogy ő is szól ha már van vmi a pelusban. Nem baj, hogy utólag szól, előbb utóbb akkor is fog ha még csak várható a csomag érkezése
ez már tök jó előjel...
Anna: olyan kíváncsi vagyok milyen nemű a baba pocakodban, már nagyon várom, hogy megtudd és elújságold nekünk
mi holnap megyünk nyílt napra egy bölcsibe, de nem sok esélye van Patriknak, hogy felveszik, hiszen mi is szeretnénk nemsokára még egy babát, és rengeteg a gyerek, de azért elmegyünk megnézzük és beszélünk a főnökkel. Patrik nagyon szereti a gyerekeket és jól érezné magát. Másnem csak a délelőtti órákban is szuper lenne... majd meglátjuk...
Nyafi, Hunci, Anikó???? Mi van veletek??? Jelentkezzetek! (remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis, akkor bocsánat
)