Aida! Noel nagyon édes! A bujocskás képe nagyon jó!
Habe! Kende nagyon szép a hatalmas szemeivel! Mennyi a súlya és a hossza?
Gabi! Köszi szépen a privit, még légyszi a kisebbségről írjál (mennyien vannak, stb) pár szót.
Kobold annyira jóképű kispasi! Nagyon jó képeket csináltál!
Sarmon! Irisz is gyönyörű!
Laura, Eszterke! Boldog szülinapot a párjaitoknak!
A babócák nagyon szépek: Noel, Kende, Kiskobold, na és Írisz!
GYES-GYED idő lerövidítése úgy tudom nálunk nem lehetséges, mert a jogszabályok viszamenőleg nem hatályosak, de erről Manna többet tudna nyilatkozni!
Bölcsi! Én attól félek, hogy ha új helyeket hoznak is létre (hogy elég hely legyen, mert a kormányvezetésünk nagyképűen ezt nyilatkozta) nem lesz elég személy és tér a gyerekeknek, szerintem még jobban csökkn majd a bölcsik szinvonala!
Szegény gyerkőcök!
És azt se felejtsük el, hogy külföldön lehet, hogy rövidebb az otthon tölthető idő, de sokkal több lehetősége van egy nőnek a gyerek melletti munkára (cégeknél vannak bölcsik, ovodák, röviditett munkaidőben dolgozhatnak, szoptatni hazamegetnek stb.)
Bocika! De édes Márton! És szép a fátok is!
Rólunk:
Tegnap voltunk a 3 hós oltáson! Kicsi fiam hősként viselkedett, pedig 2 szurit kapott.
Lemérték: 7,73 kg és 69 cm. Nemhiába kicsik már a 68-as rugik is.
Ma voltunk koponya, hasi,csipő UH-n! Nagyon szeretem a Medical centert. Időpontra mentünk, nem kellett várni semmit, megnézték alaposan és olyan kedvesek voltak mind a doktornő, mind az asszisztense! Azt mondták Milán csontozata már 4 hósnak megfelelő!