Új privát üzeneted érkezett!

berni: detto:)
az esti elalvás ugyanígy zajlik, olyan gyors vagyok mint a villám:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Akkor nem szoktatunk le ujjszopiról :lol: Majd elmúlik nálunk is...

Berni: jaaaaa, akkor passz :)

Kubu: én most kapok kb. annyi tgyást. Apa fizujával épphogy elég.

Kép

Kép
gabilany79

Na nagy nehezen elaludt a kezemben, amíg olvastalak titeket! :lol: :lol:

Orsi: apa szerint jó lett! :lol: :lol:
Vendég

Gyes, Gyed: én úgy tudom, hogy jövő április 1-től vezetik be az új szabályt. Tehát az addig született gyerekekre a régi (mostani) vonatkozik. Hajrá, akik gyorsan szeretnének még egy gyerkőcöt! :lol: :lol:
Vendég

berni. kikopi es felhaborodottan nez ram. :lol: :cry: :twisted: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Bölcsi: itt esélyem sincs betenni a gyereket. Csak a közeli városban van, de csak az ott lakók gyerekei mehetnek, mivel önkormányzati fenntartású! :cry: :cry: Mondjuk van fizetős is, de az számunkra megfizethetetlen. A fizetésem nagy része rámenne!!!! :o Nem tudom mi lesz. Szeretnénk még egy gyereket, de hogy mikor és hogyan.......... Fúúúú nagy a bizonytalanság. Egynek örülök, hogy a lakáshitelünk forint alapú, egy évben egyszer módosítják a törlesztőrészletet, és eddig csak kevesebb lett pár száz forinttal. Igaz akkor még nem osztották olyan egyszerűen a hitelt, mint utána egy-két évvel. Nem is kaptunk annyit mint szerettünk volna. Gondolkodtunk tavaly a kiváltáson és hogy devizaalapút veszünk fel, hát összeteszem a két kezem hogy nem tettük!!!! Ja és a kocsit is ki tudtuk fizetni, igaz ezzel totál lenullázodtunk!!!! :cry: :cry: Szóval ezen a téren jól jártunk, de hát a munkahelyünk nem biztos. Igaz ha lesz bővítés, amire elvi engedélyt adott az Országgyűlés akkor talán lesz munkánk is. Engem elvileg visszavárnak, bár a főnököm mióta megszültem még fel sem hívott!!! :cry: :cry: Lehet még sem kellek???!!!!!
Vendég

[quote]z írta:sebi. nektek van legzesfigyelotok

Mush: nincs. Nem mondom, hogy soha nem gondoltam rá, hogy baj történhet, de azt, hogy vesz-e levegőt, velünk egy szobában sem hallom, ha én is alszok.... Kicsit szerintem túl van mostanában lihegve ez a légzésfigyelő téma (nem itt, hanem úgy általában) de akit megnyugtat, természetesen használja!

Kávé: Én kétszer iszom naponta, de mindkétszer csak pár korty filteres kávét tejjel. Kikísérleteztem, ennyi nincs hatással Szabira. Mondjuk rám sem, csak szeretem.:)

[quote]A írta:kkor nem szoktatunk le ujjszopiról Laughing Majd elmúlik nálunk is...

Gabi! Nálunk Gergő volt nagy ujjszopós, néha még most is bekapja :oops: . Össze-vissza is állnak a fogai! Mondjuk hogy hogy lehetett volna leszoktatni...? Gőzöm sincs. Bogi cumizott, arról 3 évesen sikerült leszoktatni, amikor ovis lett. Szabi néha cumizik, néha az ujját szopja, de az ujját inkább csak véletlenül találja meg, mert van, hogy bent van a szájában egyszerre 3 ujj is :)

[quote] írta:n nem is tudom neketek hogy van ennyi időtök jönni aztán írogatni...

Sarmi! Általában szopcsi közben fél kézzel. Most pl bal kézzel :)
Irisz gyönyörű!

Fogyás: Rólam kicsi odafigyeléssel lejött 5 kg, de még mindíg 3-mal vagyok több, mint amikor terhes lettem. Nem is beszélve arról, hogy amikor terhes lettem, akkor is épp fogyózni készültem, mert télen feljött vagy 2 kg. Úgyhogy még legalább 5-öt kellene leadni, de lehet, hogy az majd csak szoptatás után fog menni. :?

[quote]m írta:egnyugodtam,tudod akkor majd az ember lánya így tervez a következőnélSmile

Orsi! Amikor én Bogit szültem, akkor volt a Bokros csomag, ami teljesen eltörölte a gyedet. Ez tartott néhány évig, aztán visszaállították. Amikor Gergőt szültem, már megint volt. Úgyhogy tervezni.... nem nagyon lehet! Még akárhogy is lehet! :wink:

zsebi_baba

Ja és egy-két kép! Ismét bocsi ha sok vagyok, de most van időm!
Kép Reggeli népvándorlás
Kép Japán díszbirs
Vendég

Nem foglalkozik valaki idegenforgalommal?

zsebi_baba

A mi hitelünk ugyan deviza alapú, viszont még most is kevesebb a törlesztője, mintha forint alapút vettünk volna fel :?
Nem is a törlesztés a legnagyobb gáz a deviza alapú hitelekkel, hanem az, hogy a pénzt nem forintban hanem pölö svájci frankban adják, viszont a hitelfedezetül szolgáló ingatlan értéke forintban van megadva. Szal mondjuk ér az ingatlan 15 millát, az ember felvett rá adott árfolyamon 10 millának megfelelő devizát, akkor az most nem 10 milla, hanem mondjuk 17, és a ház máris nem fedezet a banknak, ha bebukod a hitelt. Ez a szívás...

De nem is akarok ilyen rossz dolgokra gondolni, inkább sétizünk egyet...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: értem én. Viszont mikor mi felvettük, akkor nem is volt devizaalapú, vagyis talán akkor kezdődött, de nem ajánlották!!!!

Fogyás: passz, gőzöm sincs hogyan állok. Nálunk a mérleg tabu! :lol: :lol: 10 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, szerintem az lement. A terhesség előtti ruháimba simán beleférek!!! Mondjuk amúgy min. 15 kg van rajtam feleslegben!!!! :lol: :lol: Majd szopi után fogyózók, addig nem érdekel! 8) 8) 8)
Vendég

Aida! Noel nagyon édes! A bujocskás képe nagyon jó!

Habe! Kende nagyon szép a hatalmas szemeivel! Mennyi a súlya és a hossza?

Gabi! Köszi szépen a privit, még légyszi a kisebbségről írjál (mennyien vannak, stb) pár szót.
Kobold annyira jóképű kispasi! Nagyon jó képeket csináltál!

Sarmon! Irisz is gyönyörű!

Laura, Eszterke! Boldog szülinapot a párjaitoknak!

A babócák nagyon szépek: Noel, Kende, Kiskobold, na és Írisz!

GYES-GYED idő lerövidítése úgy tudom nálunk nem lehetséges, mert a jogszabályok viszamenőleg nem hatályosak, de erről Manna többet tudna nyilatkozni!

Bölcsi! Én attól félek, hogy ha új helyeket hoznak is létre (hogy elég hely legyen, mert a kormányvezetésünk nagyképűen ezt nyilatkozta) nem lesz elég személy és tér a gyerekeknek, szerintem még jobban csökkn majd a bölcsik szinvonala! :( Szegény gyerkőcök!
És azt se felejtsük el, hogy külföldön lehet, hogy rövidebb az otthon tölthető idő, de sokkal több lehetősége van egy nőnek a gyerek melletti munkára (cégeknél vannak bölcsik, ovodák, röviditett munkaidőben dolgozhatnak, szoptatni hazamegetnek stb.)

Bocika! De édes Márton! És szép a fátok is!

Rólunk:
Tegnap voltunk a 3 hós oltáson! Kicsi fiam hősként viselkedett, pedig 2 szurit kapott.
Lemérték: 7,73 kg és 69 cm. Nemhiába kicsik már a 68-as rugik is.
Ma voltunk koponya, hasi,csipő UH-n! Nagyon szeretem a Medical centert. Időpontra mentünk, nem kellett várni semmit, megnézték alaposan és olyan kedvesek voltak mind a doktornő, mind az asszisztense! Azt mondták Milán csontozata már 4 hósnak megfelelő!
:roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Musi! 3 ruhás jött meg. Nagyon édik. Cupp!

Kép
zölddisznó

[quote]z írta:öldi: bejött az a borostyánlánc?

Orsi! Nincs is! :)

Kép
zölddisznó

Zöldi azt nem is én írtam!!!!!

Haladás! Dani pár korty almalevet mér ivott! Kicsit fintorgott hozzá, de azért lent van! :D :D

Kép

Kép
dcili81

Suzy melyik töltött karajról van szó?

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Már jó pár hónapja irta le valaki a receptjét. Göngyölve volt sajttal és sonkával ha jól emlékszem, a másik meg valami zsemlés töltelékes változat. :roll:

Vettünk Manónak járókát. NAgyon élvezi ,jo nagy helye van benne ficánkolni. Most ágyikónak használjuk késöbb letesszük majd az alját.
Kép
susy75

Susy lehet én írtam? Sajttal, sonkával töltve és tejfölös keverékkel leöntve?? Ha igen ,akkor én voltam!!!!! :lol: :lol: Én is ilyen járókát akarok!!!
Vendég

Bocika!
Akkor az egyik te voltál! Légyszi leírnád megint kicsit részletesebben is???
Ebay-en vettük! :lol: :wink:
susy75

Susy:
Sajtos-tejfölös göngyölt hús
Hozzávalók:
# 8 szelet hús (fehérpecsenye, csirke- vagy pulykamell, sertéscomb)
# 8 szelet füstölt tarja
# 8 kis rúd sajt
# 1 pohár tejföl
# só
# bors
# olaj
# fokhagyma
# pirospaprika

Elkészítés: A húsokat kiklopfolom, majd enyhén sózom, borsozom. Mindegyik szeletre fektetek egy szelet tarját és egy kis rúd sajtot. Feltekerem, majd fogpiszkálóval rögzítem. Tűzálló tálba sorba belefektetem a kis tekercseket. Enyhén meglocsolom olajjal. A tejfölt egy kis borssal, pirospaprikával és 1-2 gerezd áttört fokhagymával kikeverem, a húsokra kenem. Így sütöm - a hús fajtájától függően - 40-50 percig. A végén megszóróm egy kis sajttal, és még 5 percre visszateszem a sütőbe.

Megjegyzés:
Köretként kukoricás rizst ajánlok. A férjemnek nagyon bejött ez a recept!
Vendég

Bocika!
Nagyon köszi! Milyen a rúd sajt?
susy75

Hát én úgy hívom, ha olyan 1*1cm-es és 5-6 cm hosszú rudat vágok a sajtból. Lehet trappista, edami, füstölt.......... ki hogy szereti!!! :lol: :lol:
Vendég

Okés, így már értem! :wink: :wink:
susy75

Enikő: Igazad van, ránk már nem vonatkozhat (elvileg). Nekem ezzel az egésszel tele van a tököm. Mindenki odaül és majd jól meghúzza a nadrágszíjat. Első két témakörben szerepel a családi pótlék és a gyes/gyed. Mintha ez lenne a legnagyobb kiadás, mintha itt kellene először fogni. Amikor azt írjátok, hogy emiatt mekkora problémát okoz egy második baba, elszorul a szívem és arra gondolok, hogy pusztuljon el mindenki aki itt szorít meg és nem a milliárdos lenyúlásokon, a hatalmas prémiumokon, fizetéseken. Egy olyan országban ahol húsz - harminc milliókat vesznek fel egyes képviselők évi költségtérítésként a fizetésük mellé, úgy hogy igazolniuk sem kell semmit, ahol több milliárdért moto gp pályát építünk ripsz-ropsz (mert gyorsan persze jó drága), ahol 40 milliárdos völgyhíd kell (mert erős a hídlobbi).
Kifordul a gyomrom, amikor ilyen papol egy havi 10.000 forintos kérdésről, amely bizonyos családok számára létkérdés!

Kép
mannababoca

Manna: jól meg mondtad! Igaza van!!!! :lol: :lol: Bár Moto GP-re mentem volna, ha kész lett volna időben!!!! :oops: :oops:
Vendég

Manna! Teljesen igazad van! És ha már politizálunk - nem véletlen, hogy pont itt szorítanak (családi pótlék, szocpol,stb). Ők ugyanúgy tökéletesen tisztában vannak ennek a hatásával, mint mi, sőt még jobban is. És sajnos ez a cél. Mig a többi euópai ország a saját nemzetiségeinek a számát növelni akarj és mindent megtesz ezért, addig a Magyar kormány éppen csökkenteni. :( Ez sajnos szomorú, de remélem történik már valami és teljes átalakulás lesz odafent (na nem kormányváltásra gondolok, mert az semmit nem ér).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na végre, egy kis politika! Nekem az a véleményem, hogy ott szorítanak, ahol tudnak. Kitől tudnak elvenni? Attól, akinek papíron is van jövedelme: a kismamáktól, a családoktól, a bérből-fizetésből élőktől. Miért van az, hogy az adóbevételek 90%-át a keresőképes lakosság 20%-a teremti elő? Hol vannak a többiek? Így nem is lesz több a közösben, így nyilván kevesebbet tudnak költeni! Fogják már meg végre azokat a vállakozókat, akik minimálbérből kacsalábon forgó palotát építenek és havi 150.000 Ft-tal törlesztik az Audikat, meg Merciket! És persze jár neki tankönyvtámogatás, gázártámogatás, olcsóbban vehetnek autót stb., stb. És akinek nem inge, ne vegye magára! Nem vállalkozó-ellenes vagyok, hanem bizonyos vállalkozó-ellenes. Sajnos szűkebb családon belül is van több ilyen. És mindig ők panaszkodnak! Befejeztem! :?

Ma megint sütöttem, apa vitte be a munkahelyre, receptet és fotót felteszem majd a másik topikba.

Kép
Kép
szeles4

Szorsolya, ma meg is kaptam a vonalkódokat! Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm! Remélem lesz alkalmam majd meghálálni!

Hoztam képet magunkról:
Kép

Majd igyekszem jönni is, de ilyen jó időben sokat vagyunk a szabadban!

verzso

szeles: hugod kislánya nem is esett vissza? arra a sipolásra mondtak neki vmit a dokik?

Kép
andy30

Cili!
Megsütöttem az almás-fahéjas muffint,amit beírtál a receptek közé. Nagyon fincsi lett!!!

Szeles!
Mindig elcsodálkozom,hogy tudsz ennyi mindent sütni, fözni. :lol: :roll:
susy75

Andy! Dorka nem esett vissza. Azóta vol tmár beteg, de csak a takonykór jött vissza, nem kögöhött.

Susy! Első diplomámat a vendéglátóipari főiskolán szereztem, vagyis papírom van róla, hogy tudok sütni-főzni (is). Ez a hobbim, a konyha az a hely, ahol bármilyen fáradt vagyok, ki tudok kapcsolódni, kreatív lehetek és mivel olyan kicsi, hogy más nem fér be, egyedül lehetek. Persze ehhez kell egy olyan gyerek is, mint Hunor. Nagy szerencsém van, hogy napközben is alszik, tud és szeret egyedül is játszani, így jut időm a konyhára. Ha tartósabban ott tartózkodom, kiviszem magamhoz a pihenőszékben.

Verzso! Gyönyörűek vagytok! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Manna, Szeles,
nagyon jól írtátok, talán még annyi h ezekkel a megszorításokkal a gazdaság nem lesz több, max az államháztartás hiányát "próbálják" enyhíteni.
Esetleg ha egy km autópályát esetleg nyugathoz hasonlóan költséghatékonyabban építenének meg és a pénzünk nem a nagy halak zsebébe vándorolna ebből is..
Tekintettel arra hogy kevés a bejelentett bérből és fizetésből élő azokról még egy réteget lehúznak akik pedig feketén csináltak bármit is azok jót röhögnek és folytatják tovább.
Hajrá, ez valóban nagyon szép, öröm ebben a tehetetlenségben élni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sziasztok

38 már a lázam. holnap jön egy barinőm én meg pihizni fogok ezerrel mert ma eléggé megerőltettem magamat. megcsináltam a maradék ablakokat mostam főztem stb. Meg is láccik az eredménye. gyógyit nem akarok bevenni még nehogy még jobban elapadjak de akkor lehet emiatt a bennem bújkáló valami miatt lett most kevesebb tejcsim. Iza ma este is szopi után bevágott egy fél üveg gyümit. ez van. őt már etetni kell mással is a szopi mellé.

zöldi ment a privi

gyes gyed:
akik juni vagy juli 1-ével esnek teherbe azokra fog vonatkozni.

éédes minden gyerek. :lol:

asszem akartam még reagálni valamire de nagyon fázom megyek lefekszem.

harivera
Budapest XXI. kerület

suzy. belinkelned az ebayes oldalt ahol a jrokat vetteek. en is szeretnek!koszi

marti. koszi a fejpantot, ideert.
megnyertem a chicco mamma-t! 31 font volt (kb 9000ft). :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Verzso! Nagyon szépek vagytok!

Mush! Tegyél képet lécci a székről! Nagyon jó áron jutottál hozzá!

Vera! Jobbulást!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush!

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid= ... Categories

Szeles!
Azt tök jó, hogy profi is vagy a fözésben. Èn is szeretek fözi, ha van rá idöm!!! :wink: :lol:
susy75

hahó

verzso: milyen szépek vagytok! édesek a fiúk:)

szeles: köszi azért majd megkérded h mondtak-e vmit nekik a sipolásra? bnőm mondta h neki gyerekorvos mondta h van a gyerekeknek egy tipusa akikre jellemző ez amikor megfázósak. érdekelne h csak ez a virus volt-e ilyen v számithatok máskor is erre ha beteg lesz. remélem nem. annyira félek az asztmától meg ilyenek. tudod nálunk allergia is van igy még nagyobb az esélye ilyesmire. szal csak ezért.

ja és anyós: irtam h megharagudott mert nem engedtem látogatni még erre ma telefonál h ő is beteg lett tápplnzre megy. jó mi? még jó h nem engedtem téleg!

na mennem kell

andy

Kép
andy30

eniko.itt a link az ebayrol:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0366194633
a szivacsos resze vadi uj.

verzso nagyon edesek a fiuk!

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Jól néz ki a szék!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!!!!

Akinek eddig nem köszöntem meg a szavaszatokat,most megteszem NAGYON KÖSZI!!!!!!

Mindenki bébije nagyon gyönyörű!!!!!!!

Csajok árlista és képek csütörtökön este lesznek,mert védőnő elkérte ismimtől a cuccost h ő majd árulja,és tanácsadás csak csütörtökön van,így csak akkor tudom hozni.Remélem nem probléma.

Sarmi:én úgy tudok jönni gyakrabban ide h apa itthon dolgozik("vállalkozó")és rengeteget segít itthon és van szabad időm :lol: :lol:

Vera:jobbulást

Politika:én inkább nem mondok/írok semmit mert csak felhúzom magam.Egyet azért mégis egyszer azt szeretném h az okosok csak egy hónapig cseréljenek velem és megtudnák h hogyan él a "nép".......ennyi

Verzso: gyönyörűek vagytok!!! :lol:

Boci:Marci is miket csinál a kiságyban :lol: :lol:

Zöldi:én írtam amiről azt hitted h Cili írta :lol: :lol:Egyébként eszem ágában sincs még elkezdeni semmi hozzá táplálást,csak ez is érdekes hogy mindenkinek mást mondanak :lol: :lol: :lol: :lol:
Sikerült lemásolnom a könyvet,a héten fel is adom.KÖSZÖNÖM

solya051020
Káld

Röff!

Tegnap extranyonyó volt Hanna, nem hagyott netezni. Viszont cserébe hasról hárafordult. Fordítva is próbálja, és rettenetesen feldühíti, ha nem sikerül. Márpedig nem sikerül. ;) ...egyelőre.

Szépséges szerdát minden ébredezőnek!

Kép
zölddisznó

Zöldi,
huh de korai voltál :D

Képzeljétek Marci felfedezte a lábát, feszítve, égnek áll mindkettő és felváltva nézi őket, hát apával majd betojunk rajta. Tünemény.

Ma BMC (budai meddőségi) a progi, elviszem megmutatni tökmagot illetve elkísérem a hugicámat :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu! Tesód is küzd?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szerintetek tisztességes dolog az, hogy vaterán a vevő kéri az eladót, hogy hozza előrébb a lejárat dátumát, mert neki nagyon kéne a termék és akkor licitálna rá?
Én eddig pont azért nem licitáltam, hátha találok olyat ami hamarabb lejár. Most akkor ha én mégis liitálnék én lennék a szemét??

Másik a teszveszen, egy minimáláras terméknél megbeszélik, hogy ha ő adna érte 2e-el kevesebbet, akkor az övé lehet e a termék. Ez normális??
Eddig ilyet még nem tapasztaltam.

Kép
Kép
Kép
erika26

jo reggelt. pocsek ejszakank volt. alig birom nyitva tartani a szemem. nem birtuk leloni Kincsot f12-ig. 9-f12 vegig uvoltott, mert fajt a hasa. f12-1-ig aludt egyedul, de aztan megint bekoltozott az agyunkba. szereznem kell vmi fajdalomcsillapitot a csipomre!
ja es felfedezte a kezet tegnap este. meg nem sokaig, de mar nezegeti es bandzsit hozza. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

kubu. :cry:

mi ma nagymamazunk es megyunk tanacsadasra, es ha nem szakad az eso akkor a varosba is! :)))

KépKép
KépKép
mush589

tenyleg zoldi, kinott vegul Hanna foga?
nagyon ugyi, hogy megtanult fordulni!

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt! (már akinek jó :( )

Ez a mai éjszaka volt eddig a mélypont. Két óránként fent van, olyan időszak is volt, amikor óránként. Visszaaltatni nehéz. A cicim nagyon fáj. Egyszerűen nem értem, három napja még reggel hatig aludt egyben nyolc órát. Most meg már én is teljesen ki vagyok készülve, ingerült vagyok és szomorú. Mit rontottam el? Lehet hogy beteg? Olyan szomorú vagyok.

Kép
mannababoca

Manna! Biztos, hogy nem rontottál el semmit, nyugodj meg. Nem a foga jön?

Zöldi! Hanna kis ügyeske! Huni is mérges volt, amíg nem tudott hasrafordulni, állandóan kínlódott! :lol:

Emlékeztek Bkatira Belgiumból? Írtam neki az iwiw-en üzenetet, hogy mi van velük. Sajnos rosszat sejtek, mert nincs egyetlen kép sem a kicsiről és nagyon régen nem jelentkezett a Babaneten. Ne legyen igazam! Ha válaszol, majd megosztom veletek!

Kép
Kép
szeles4

Manna!
Nálunk biztos, hogy a fog volt a baj, mert elkezdtem neki adni a chamomilla homeos bogyót és mostmár 2. napja jól alszik (kopp-kopp). Most éjszaka is csak azért kelt fel, mert bedugult az orra, de vissza is aludt egy kis orrcsepp után.
1 hétig nem aludtam emiatt, tudom milyen.
Ja és tegnap felraktam a borostyánláncot is, úgy kaptuk kölcsön, én is rendeltem már de nem ért még ide.

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?