Új privát üzeneted érkezett!

Mai pocim:
Kép

Kép

Kép
ádibaba

Ádi:nagyon szép nagy már a pocid.Nekem nincs ekkora.Bár most már azért szépen látszik.Majd holnap megpróbálom vkivel lefényképeztetni.
Vendég

Vagyok én is, de esténként csak átfutom amiket írtatok, másra már nincs erőm...
Nagyon kellett már ez a jó idő, mi is kint töltjük az egész napot :)

Ádibaba, szép a pocid, nekem is jó nagy már.
Adri, neked pedig gyönyörű hajad volt! Én is akkor vágattam le, amikor Milu született, elmondhatatlanul könnyebb egy baba mellett a rövid.
Vendég

Adri :lol: Tényleg jó lett a hajad! Nekem kicsit hosszabb, pont, hogy copfba tudjam tenni azért. De már most sokkal könnyebb kezelni. Majd teszek képet, ha nálam lesz api telefonja, a fotógépünk változatlanul sz@r. Pedig meg kell csináltatni, mire a bb születik, a kórházi képeknek nincs párja, nem?????

Tényleg, babások!!TEhetnétek fel kórházi első képeket a nagyokról!! Imádom nézni. Ezért szoktam gyakran látogatni az éppen szülő hónaposok oldalait, hogy lássam a picúrokat!

Ma egyszerűen frankfurti levest csinálok, nincs ötletetek, mi illik hozzá másodiknak??? :roll:

Ja, Mimi :lol: Tegnap végre elmentem a körzetihez...Tök rendi volt a védőnő, előrevett, hogy nehogy elkapjak valamit. Jól fújtak is rám, akik ott vártak!! :evil: Megcsinálta az Ekg-t, a belgyógyos részhez is kapart valamit, nem is tudom elolvasni. ja, és elhoztam a táppénzes papírokat. Ha nem lesz most már gáz, akkor tanév végéig maradok a suliban....PErsze csak húsvét után megyek vissza. NEm sok kedvem van, de szerintem jobb lesz tevékenyen még pár hétig, hogy ne érezzem úgy, mintha beteg lennék. Hiszen nem is vagyok..

Dbea :lol: na, a balcsi...Hááát, én is sajna olyan vagyok, aki mindent összeszed, de nem fogok a parton ülni. Azért lájtosan be fogok menni.. :roll:

Pociméretet: én is megnéztem, húú, nekem 2 cm-t nőtt egy hét alatt!! 94cm!! azta!! nem is vettem észre!
viszont nagyon jópofa bb, mert esténként szórakoztat minket, amikor nyugi van és papi is ott van már a közelben!! Olyanokat rúg, hogy már rendesen látszik kívülről is.. ez annyira megnyugtat engem!

Most fogunk függönykarnist venni... Valami egyszerűt. SZerintetek mennyire kell besötétíteni a kisszobában??? Jobb, ha van roló is???ezen gondolkodunk. AZ Ikeában van tök szép faroló... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran,
kérésedre :lol:
Az első kép, és kb. egy óra múlva az őrzőben... Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata :lol: Köszi a táblát! Most néztem, egész kiegyenlített lett a fiú lány arány, ha jól számoltam: 13:10 eddig...
Most már beírhatod a mi fiúneveinket is: Zsigmond/Vajk :wink:

madaran

Linácska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezek a legszebb képek a világon!!!Rajtad is sugárzik a boldogság és a megkönnyebbülés! :lol:

madaran

Jó reggelt!

A bokadagadásom nem ment le teljesen, és valamiért a bal bokám jobban be tud dagani mint a jobb!
A felpócoláson, és a sómentes ételen kívül tudtok ajánlani valami jó gyógymódot rá? Vagy másmegoldás nincs.

Kata nálatok most milyen idő van?

Kandi de jó már van egy kis színed :lol:

Sissi párod esetleg rendőr, h behívták dolgozni?

Ádibaba nekem még sohasem volt rövid hajam, egyik fodrász sem szívesen vágta volna le, nah meg mire én is az olló alá kerültem nem mertem.
De én is mindig csak összefogtam, mert idegesített, és vágytam már valami újra, és most nagyon élvezem. És egyáltalán nem bántam meg. Meg amúgy is nekem úgy nő a hajam mint a bolondgombba.

Jobbulást nektek, és remélem nem leszel beteg!
Sajna én nem tudok segíteni neked hügyuti fertőzés ügyben :roll:
Pocakfotó nagyon szép :lol:
Többiek is tehetnének fel :lol:

Mandaran: nah várom a képet, mert csak miattad tettem fel én is képet :lol: , nem ám elfelejteni :lol:
Nekünk redőnyünk van, és én nagyon szeretem, nyáron is és télen is :lol:
Kajcsi leveshez, vajbasült csírkecomb, vagy valami tejszínes tészta :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Jaj Linácska téged kihagytalak, :oops: :oops: :oops: ezer bocs :roll:
Remélem végre meggyógyult a férjed is, és te tényleg nem fogod elkapni.
És ezek a képek köszönjük, Lili olyan édes, Te meg boldog. Így át is értékelem a múltkor általad leírt asszem 43 öltést 8) , azt hiszem ennyit írtál :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
ezen a képen nem látszik, de az ötögetés épp folyamatban van. Csak olyan sokáig tartott, hogy már visszahozták a fürdésből Lilit :lol: Őszintén szólva valahogy nem is érdekelt, hogy öltögetnek, el voltam telve a lányommal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri :lol:
bokadagadás: Pihi, és sószegény diéta... (bár ez utóbbit csak olvastam valahol) én is para vagyok, jön a dögmeleg nyár, úgy fogok puffadni, mint egy lufi...
Fotó: írtam, majd du. Pocit sem mutattam még, pedig jó nagy...

Linácska :lol: nem mondod, hogy eközben öltögettek??? Bár talán ez a legjobb fájdalomcsillapítás, hogy odaadják a bébit a kezedbe, hogy ne is arra figyelj, miamatyó odalent!

madaran

Ezt pár nappal ezelőtt tettem fel, de nem nagyon reagáltatok rá, pedig sztem tök jó!! Szülésfelkészítés online...
mi végignéztük apival a hétvégén, sok hasznos info van benne

http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html

kiwi vagyok a véleményetekre!
na jó, megyek főzöcsézni...
majd jövök még... :wink:

madaran

Sziasztok!

Csatlakozom én is a 20. héten felüli kismamákhoz, ma vagyunk 20 hetesek :lol: :lol: :lol:
"Apósom" (még nem az hivatalosan) azt mondta, hogy a hátralévőt már féllábon is... Hát..., mondtam, hogy a java azért még előttem, most még úgy ahogy meg tudok mindent csinálni, de kíváncsi leszek mi lesz mondjuk két hónap múlva :lol:

Húgyúti fertőzések: enyhe esetben a Rowatinex nekem jó volt, de nézzétek meg, hogy terhesség alatt lehet-e szedni!! Egyébként nagyon sok folyadék és ágybanfekvés volt, ami mindig segített.

Tegnap estére nekem is bedagadt a bokám...

Bea

Kép

Kép
dbea

Lányok, homeos cuccok: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=151

Húgyutira és vizesedésre is lehet csemegézni belőle :)

Anna, nekem tetszik a link, de én ismertem...
Linácska :lol: :lol: :lol: jaj, de megcsapott az az érzés, amikor nekem is odaadták azt az apró csomagot!
Vendég

Madaran,
belenéztem a videókba, főleg a szüléses részbe. Hááát, fogalmazzunk úgy, hogy ez a nagyon ideális állapot. Nem tudom, melyik kórházban készült.
Ha összehasonlítom azzal, ahol én szültem, ott van egy db papás szülőszoba, a többi nem egyszemélyes, max. függönnyel elválasztják. Nincsenek alternatív lehetőségek, bár őszintén szólva nekem annyira nem is hiányzott. Sétálni, zuhanyozni lehet, az bőven elég volt. A babát én nem is kaptam meg születés után, mert ugye mekóniumos volt a magzatvíz, vitték rögtön leszívni, nehogy gond legyen, de ez így van rendjén, ő az első. Ja, és még epidurált sem lehet kérni. Max. kéjgáz, vagy fájdalomcsillapító injekció. (Egyik sem ér túl sokat...) Ha gáz van, a fülészetről jön át altatóorvos. (Ok, négy év alatt változhatott a helyzet, ezt nem tudom)
De akkor sem szülnék máshol, mert nekem az orvos a fontos, hogy jó kezekben legyünk (pl. szülésznőt sem lehet választani, de nagyon aranyos volt, aki "jutott").

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Beusmimi,
lenne egy kérdésem: te tapasztalt vagy a cukros dolgokban....
Szóval most tízóraira ittam 2dl tejeskávét, ok, édesítőszerrel, de tejet, és két hatalmas szelet gesztenyés piskótát vastag csokimázzal a tetején. Lelkiismeretfurdalás elkerülése végett egy óra múlva megmértem a cukrom, és 5,7 lett, magyarul tökéletes. Szerinted van nekem bármi bajom is a cukrommal, én már így olyan nehezen birom tartani a diétát (ahogy a példa is mutatja), hogy látom, hogy amúgy tök jók az értékeim.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Madaran,
a videóval kapcsolatban még egy dolog eszembe jutott. A baba első percei részben érdemes megnézni, hogy hogy néz ki a kislány puncija. Fel kell rá készülni!!! Hogy is fogalmazzak finoman egy-két napig konkrétan nagyon furán tud kinézni az újszülöttek nemi szerve, akár fiú, akár lány. Fel van dagadva, vörös, szóval nem szép látvány. A sógorom konkrétan elájult (tényleg) mikor meglátta a lányát. Én is rögtön kérdeztem a csecsemősöket, hogy mikor lesz neki rendes. Mondták, hogy majd 18 évesen :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Madaran: bocsánat, a sok visszaolvasás miatt elsiklott a figyelmem az online szülésfelkészítésről... Hát nem kevés idő lesz, mire végigrágom magam rajta, de szerintem nagyon hasznos témákat érintenek :lol: Úgyhogy belevágok!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Linácska :lol: A sógornőd elájult...?? Mire kell felkészülni egy fütyike látványánál?? ezt eddig senkitől nem hallottam..
Hát, igen, ahány szülés, szülészet, annyiféle helyzet. én a SOte1-en szültem a beteg babát, háát, az kriminális volt. Senki nem figyelt rám. Úgy kellett "hahóznom", amikor elfolyt a magzatvíz és amikor kiesett a ballon. Na, azt nem tennék be szülésfelkészítő online videonak :roll: szörnyű volt :cry:
Remélem, a Kútvölgyiben más lesz. MEg hát tényleg az orvos a lényeg.

Na, a frankfurti levesből egytál étel lett; konkrétan: rakott kel... :P

madaran

Madaran,
azért nem a sógornőm ájult el, hanem a SÓGOR-om, de hát ő pasi. Igaz nem az első gyereke volt, de az első lány.
A szobatársamnak kisfia volt, hát van egy hatalmasra duzzadt vörös herezacskójuk picike fütyivel. A lányoknak is a nagyajkai nagyon meg vannak duzzadva és eléggé vörös, a kisajkai meg olyan áttetszőek, mintha színe sem lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem bírtam tovább, előszedtem az 56-os ruhakollekciónkat megkuksizni, mi is van benne :lol:

Hát megnyugodtam, vásárolhatok nyugodtan :lol: Nem feltétlen azért, mert Lili lány volt, csak azért olyan 4-5 ruhát kellett eltenni, mert full rózsaszín-lányos, hanem mert szinte mind meleg ruha. Ujjatlan bodyból 3 db van, azt is kaptuk valakitől, nem én vettem, 3 ujjatlan rugi, de az egyik vastag, hosszú újjú body van vagy 6, meg vastag rugi is vagy 5. Két kabát, sapka, zsák, szóval minden, ami nem kell augusztusban :lol: Viszont van 9 pár zokni, meg alvós cuccok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi
Na kíváncsi leszek, hogy ma hogy írja a gép az időt .... :D

Linácska
Édesek az újszülött fotók !!!....de jó lesz, ha már mi is ott tartunk ! :D

Irdab
Csini az új frizud......de hogy volt zsíved levágatni azt a gyönyörű hajadat ! :D Én meg pont avval küzdök, hogy végre hosszú legyen, de úgy nő, mint a csiga ! :?

Ádibaba
Hány hetes terhes vagy ?....nem látszódnak a vonalzóid !

Madaran
Nálunk redőny lesz ill. van a babaszobában !

Dbea
Gratulálok a 20. héthez !! :lol:

Kép
Kép
rilla_

próba

Kép

Kép
ádibaba

Rilla,
hidd el, hamarabb ott fogsz tartani, mint gondolnád :lol:
Emlékszem mi is anno a végefelé esténként ültünk a konyhába, mondjuk vacsiztunk, és néztünk a nappali felé (egyben van), hogy pár nap, és tényleg ott fog feküdni egy kis törpics, aztán tényleg ott feküdt..., emlékszem, úgy a 38. héttől már annyira féltem éjszaka elaludni, hogy mi van, ha akkor jön majd rám a szülés. Végül utólag nem bánom, hogy 40+1-en befektettek, mert így jó kezekben voltam, nem kellett rohanni, és még aznap indították is délután a szülést, tehát egy felesleges percet sem voltam bent.
Most is jobban szeretném így, hogy ne kelljen rohanni, apa Lilit nyugodtan elvihesse anyuékhoz, vagy ők ideérjenek, de majd meglátjuk...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Madaran: ügyes, frankfurti levesből rakott kel :lol: Mi is redőnnyel tervezünk, de szerintem ettől függetlenül veszek majd valami helyes kis áttetsző "sötétítő" függönyt is.

És úgy döntöttem, hogy a Babát majd meglepem egy babzsákos fotellel :D Nekem eddig is nagyon tetszett, de azt is olvastam, hogy ha már óriás pocim lesz, akkor abban nagyon kényelmesen lehet ülni és később szoptatni is, mert nagyon jól megtámaszt!! Utána pedig jó lesz gyúrni, megmászni Marcinak.

Irdab: jó lett a hajad :lol: Csináltam egy-két nagyon jó képet a tatai várról, ha szeretnék átküldöm :lol:

Szerintem az óra az átállítás óta nem mutatja a helyes időt, pont egy óra az eltérés!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Igen, pont egy órával mutat kevesebbet!!

Kép

Kép
dbea

Sziasztok,
én is eltűntem kicsit, élveztük a jó időt, és hétvégén a Balcsin voltunk (még nem fürödtem, 9 fokos a víz :-), de én is fogok!)
Képzeljétek, ma voltunk a Klinikán, ahol 10 perc várakozás után! - hahh, hogy ilyet is megéltem! - ma, most végre, végre megkaptuk az eredményeket, és minden rendben van, a kromoszóma számok alapján kizárják a genetikusok a Down-kór lehetőségét (persze: 99%...), de nagyon örülünk!
Pénteken megyünk ultrahangra és az orvosomhoz, sőt, a védőnő is nyújtogatja csápjait, őt már csak húsvét utánra paszíroztam be.
Nagyon megkönnyebbültünk, és most végre majd lassan mindenbe belefogunk. Egy-két apró ruhácska már bekúszott a lakásba, a párom pedig hozott a düsseldorfi boros útról egy nagyon édes zöld frottír vizilovat a kisfiának. Szeretem őket.

Kép
goldplast

Goldplast!
De jó,hogy rendben van minden!!Örülök neki!

Fiú lány baba.Hát tényleg a Fanninak a nunija akkor eléggé randácska volt.De érdekes,mert ez fel sem tűnt akkor.
Viszont a Szabinak hatalmas zacsijai voltak,a kukaca mérete nem rémlik,viszont célba tudott pisilni,már az első nap is :lol:

mimi12

Goldplast! Gratulálok a szuper jó hírhez, de jó, akkor most már megnyugodhattok.

Én délután szunyáltam egyet, valami front jöhet, mert a napocska is eltünt, én meg nagyon nyúzott vagyok :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Kismamik!

Linácska: szerintem két szelet süti után nem sok amit mértél. nekem amikor cukrom volt már a 8-at ütötte ha sütit mertem enni. Nekem volt mikor 6-7 volt az éhgyomrim. De a vége felé már én sem bírtam a diétát. És nem is diétáztam és jó volt a cukrom. Ez a diéta azért fontos merta gyerek anyagcseréje lehet rossza ha nem diétázik az ember de csak akkor ha magas a cukra!!! De a tied nem magas értékeken belül van. Legközelebb ha mész a dokihoz akkor említsd meg neki. Szerintem ha ilyen jók lesznek az értékeid nem kell folytatnod.

Goldplast: Grat az eredményhez.

Jázminnak is nagyon vörös volt a nunija viszont annyira nem volt dagadt. De ami Engem megrémisztett a fekete kaki volt. Mikor megláttam kész voltam tőle, pedig felkészültem, hogy az olyan színű mégis.....

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Kép

Kép
Kép
beusmimi

Kép

Kép
Kép
beusmimi

Ennyit találtam most Jázminról a többi videón van. De majd megpróbizok leszedni egy párat.

Kép
Kép
beusmimi

Na beszéltem a múlt heti vérvétel eredményéről a Mensmentis-szel.
Pajzsmirigyhormont már nem kell nézni a terhesség végéig, és cukrot is csak 6 hetente, és csak reggelivel. Mondták, hogy a védőnő ne is küldjön ilyen lötyis cuccos vérvételre. Kérdeztem, mi van, ha bűnözök, de határon belül marad a cukrom. Mondták, hogy egészségemre :lol:

Beus,
Jázmin mekkora súllyal született?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska: ez jó hír, örülök neki. Lili hogy van? meggyógyult teljesen?

Jázmin 3280g-al született és 52 cm-el. Miért kérded?

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Beus,
csak azért kérdeztem, mert ugye azt mondják, hogy a cukrosoknak nagy babája születik. De ezek szerint Jázmin nem volt nagy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Beus,
Lili meggyógyult, ma már volt oviba. Tök fura volt egyedül itthon. Nagy volt a nyugalom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

próba

Kép

Kép
ádibaba

Nagyon szépek a kicsik.
linácska: Hogy rajtad tényleg mennyire látszik a boldogság :)

Kép

Kép
ádibaba

Ádibaba,
hát igen, a boldogság, na meg a megkönnyebbülés :lol: Pedig ez már olyan hajnal fél 2 körül van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
De jó, hogy rendbe jött a cukrod, biztos nagy megkönnyebbülés !

Goldplast
Gratulálok az eredményedhez és mostmár tessék ám megnyugodni ! :wink:

Kép
Kép
rilla_

Tegnap voltunk jó hosszú sétin, gyönyörű idő van most is! Csináltunk néhány képet a telcsin, majd feldobom... :lol:

Goldplast :lol: Gratula az eredményekhez!!!

Köszi a redőnyös ötleteket, most már bizti teszünk fel. Én is gondoltam mellé valami klassz függönyt, imádom a textileket!

Beusmimi :lol: :lol: Naggyon jók a képek!! Igen, kérünk méég!

Kata :lol: Sikerült beszerezni néhány csajszis rucit???

Noki hol vagy mostanában???????????

Flake :lol: HOgy álltok a lakással? :wink:

ma be kell mennem a suliba bevinni a táppénzes papírokat, ill. a fogadóórára. Aztán jövő hét szerdától megyek újra. Mindenki azt mondja, miért nem maradok itthon...áááá!!!!!! nem is olyan egyszerű ez.

madaran

Sziasztok!

Tegnap anyagbeszerzésen voltunk,apáék meg most mentek az ajtókért.
Barnika azóta szerencsére nem jelentkezett,dokinál így nem votlam,babucika szorgalmasan mozgolódik,úgyhogy gondolom,hogy nincs baj.de már nagyon várom,hogy péntek délután legyen és menjünk megnézni! :)

Olyan szép idő van :)

Madaran,nem egyszerű lesz döntened az biztos!Én anno május15.ig dolgoztam.végig tudtam volna vinni a tanévet,de én direkt nem akartam,mert kicsesztek velem,ezért eljöttem hamarabb tp-re.

Ádibaba,gratula a félidőhöz!:)

Linácska,hogy viselte Lili az első ovis napot? Apátok hogy van?Nagyon szép babuci volt.tudod nekem is volt gond a cukrommal,de Luca is 3770el született,de a profilja teljesen jó volt,és az anyém is!!

Beus
,Jázmin is nagyon szép babuci volt!:)

Ági(gp),gratula az eredményekhez!!! :)

Mimi,és te kaptad Szabi első célba pisilését vagy apa? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
már én is bánom, hogy beigértem, hgoy tanév végéig maradok, de vizsgáztatok is, így nem tehetek mást. Egyébként rohadt fárasztó, meg most már félek a fertőzéstől is (budi állapotok kriminálisak). De úgy vagyok vele, hogy ezt a pár hetet már csak kibírom...
Holnap Neked is félidőőő!!! :lol:

madaran

Sziasztok Mamik!

Visszaolvastam és sajnálattal láttam hogy nem sok izgalmas történt idáig :cry:

Irdab: tök jó lett a hajad! Bár én a hosszú haj mellett voksolok. Mert idáig bármikor levágattam a hosszú hajam mindíg megbántam és visszanövesztettem és apa is jobban szereti.

Tündi: most olvasom hogy volt barnikád? meddig tartott?

Ma megyünk egy kiságyért amit a sógórnőméktől kapunk, nekik már nem kell és nekünk adták. Csak teljesen fel kell újítni, apa most itthon lesz 1 hétig és lesz rá ideje. Majd teszek fel róla képet hogy milyen volt és milyen lett. Meg az egyik barátházaspártól kapunk 3 padot, biztos tudjátok az a régi piros műbőrrel bevont pad, de nekünk jó lesz az a teraszra.

Mostanában tök jó idő van :lol: Nálunk már nem is kapcsol be a fűtés :lol:
Vendég

Tündi,
nekem nem cukrosan is sikerült Lilit 3950-ig növeszteni :lol:
Lili amúgy szeret oviba járni, nincs gond vele.
És olyan büszke vagyok rá, két évig nagyjából velem aludt, egy ágyban, ott szuszogott a párnámon, meg bújt ezerrel. És ehhez képest egy nap alatt átszokott a saját szobájába az új ágyába. Első éjszaka még volt némi nyűglődés, főleg nekem, hogy szivacson aludjak a földön, azt is csak hajnal 2-ig bírtam. Aztán megbeszéltük, hogy anya megy a helyére, és ha hív jövök. 3-kor még mondta, hogy jobb lenne ha itt lennék a földön, én meg mondtam, hogy nagyon nem kényelmes, aztán nem is hívott többször. 2. éjszaka csak hajnal fél 5-kor szólt egyszer, de megbeszéltük, hogy még nincs reggel, és vissza is aludt. Tegnap éjszaka már nem is hívott, végig aludt reggel negyed 7-ig, amíg apa nagy csörömpölés közt nem kezdett készülődni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tündi! Szabi első pisije még a kórházban volt,de a pisivel együtt jött a kaka is,így végig is fosott :lol: :lol:

Piroska!
Azért van pangás,mert tök szép idő lett végre.
Én spec,annyira ki voltam már éhezve a melegre a kabátnélküliségre és a csavargásra,hogy alig voltunk itthon.Vagyis a játszótérre költöztünk :lol:
Meg azért,nekem spec eléggé nehéz volt.Ugye bár most okés minden,de azért vigyáznom kell magamra,nem is igen mertem eddig sokat sétálni,itthon ültünk a Szabival.Itt a szomszédok ebben a gyönyörű időben sem nagyon jönnek ki(a gyerekesek)így szinte tényleg csak a net a kapcsolat néha a külvilággal.
Mi itt bár rendes normális utcában lakunk,meg van játszo is,de messze mindentől,ez egy kieső része Érdnek.Innen autóval lehet csak elérni szinte mindent.Na jó,van busz is,az kb óránként jár,feltéve ha nem lusta eljönni erre :roll:
Na szóval ilyen téren,megérthető,hogy szabadultunk a lakásból kifelé végre :lol:
Most is megyünk is mindjárt.Azt hiszem lesz még időnk itthon ülni :wink:

Madaran!
Szerintem nem is baj,hogy mész kicsit melózni.Pik pak eltelik az a 2,és fél hónap.Utána meg azt vesszük észre,hogy mindjárt szülünk.
Én spec most a nyaralásra összpontosítok.Idén valószínű csak Balaton lesz belőle.Egy baráti párral megyünk,és valamikor juni végén lenne jó.Ugye júliusban már ott lebeg a szülés bármikor,így a júni vége max júli eleje a kedvező.Jövő hónapban jön ez a baráti pár hozzánk vendégségbe,majd utána anyaralás,és mindjárt vége is a nyárnak.
Amúgy fürdés.Én tuti nem megyek bele a Balatonba terhesen.A Fannival fürödtem 14 éve,és 2hét múlva meg is született a Fanni.Megrepedt a burok felűl.Ki tudja???Nem e valami Balatonbol össze szedett baci miatt??
Viszont a szívem sír ám,mert imádom a vizet.No sebaj,majd nézem térdig állva a vízben,ahogy fürcsiznek,és közben locsolom magam.Azt azért lehet :wink:

mimi12

Madaran,pénteken lesz félidőm!:) Nálunk a tanároknak külön wc-jük volt,szerencsére azt tisztán tartották.

Piroska,csak egy nap volt és csak 1x egy kis barnikám szerencsére!!Jó lesz az a bútor a teraszra,akiságyból meg biztosn csudaszépet fogtok varázsolni!:)

Mimi,akkor jól megkpatad Szabitól az üdvözlét!:) Mi is júni végétől megyünk a balcsira,meg most május 5-10ig.De most még nem hiszem,hogy belemerészkedek.Viszont júniusban ha már jó idő lesz,akkor belemegyek egy kicsit.
Nekem doki azt mondta inkább a természetes vizekbe menjek,mint strandri vízbe.Lucával nem kaptam el semmit balcsi után,remélem most sem fogok!!!

Linácska,jajj de jó,hogy Lili ilyen könnyen veszi az akadályokat :wink:

Jimbone,szerintem mindenki emlékszik rád.Sajnálom,hogy lehet műteni kell.Megy a drukk,hogy ne kelljen!!És nem lesz gond a babucival ne aggódj!!!

Kép
Kép
tundi24

Jimbone :lol:
már hiányoltunk !!!! Mi a franctól alakult ki nálad tályog?? Nagyon drukkolok holnapra, hogy ne kelljen műtét!!! Most is fáj?
A cukrod mennyi lett? Mikor voltál?

Mimi :lol: térdig beleállni, locsolgatni.. Az nem is hangzik olyan rosszul... Lehet, hogy én sem kockáztatok az uszival...Jajjj! hogy fogom kibírni.
LÁtjátok, ezért jobb a tenger...Ott ilyen gond nincs :wink: 8)

na, az igért képek, ha sikerül. A tegnapi sétin csináltuk. Azért a hajam is látszik.. Meg a pocim is!

Kép

és Kutyival...

Kép

madaran

na, jó sötétek, nem sok látszik. De azért a hajam az rövid :wink: