Sziasztok!
Tündi! Szabi első pisije még a kórházban volt,de a pisivel együtt jött a kaka is,így végig is fosott
Piroska!
Azért van pangás,mert tök szép idő lett végre.
Én spec,annyira ki voltam már éhezve a melegre a kabátnélküliségre és a csavargásra,hogy alig voltunk itthon.Vagyis a játszótérre költöztünk
Meg azért,nekem spec eléggé nehéz volt.Ugye bár most okés minden,de azért vigyáznom kell magamra,nem is igen mertem eddig sokat sétálni,itthon ültünk a Szabival.Itt a szomszédok ebben a gyönyörű időben sem nagyon jönnek ki(a gyerekesek)így szinte tényleg csak a net a kapcsolat néha a külvilággal.
Mi itt bár rendes normális utcában lakunk,meg van játszo is,de messze mindentől,ez egy kieső része Érdnek.Innen autóval lehet csak elérni szinte mindent.Na jó,van busz is,az kb óránként jár,feltéve ha nem lusta eljönni erre
Na szóval ilyen téren,megérthető,hogy szabadultunk a lakásból kifelé végre
Most is megyünk is mindjárt.Azt hiszem lesz még időnk itthon ülni
Madaran!
Szerintem nem is baj,hogy mész kicsit melózni.Pik pak eltelik az a 2,és fél hónap.Utána meg azt vesszük észre,hogy mindjárt szülünk.
Én spec most a nyaralásra összpontosítok.Idén valószínű csak Balaton lesz belőle.Egy baráti párral megyünk,és valamikor juni végén lenne jó.Ugye júliusban már ott lebeg a szülés bármikor,így a júni vége max júli eleje a kedvező.Jövő hónapban jön ez a baráti pár hozzánk vendégségbe,majd utána anyaralás,és mindjárt vége is a nyárnak.
Amúgy fürdés.Én tuti nem megyek bele a Balatonba terhesen.A Fannival fürödtem 14 éve,és 2hét múlva meg is született a Fanni.Megrepedt a burok felűl.Ki tudja???Nem e valami Balatonbol össze szedett baci miatt??
Viszont a szívem sír ám,mert imádom a vizet.No sebaj,majd nézem térdig állva a vízben,ahogy fürcsiznek,és közben locsolom magam.Azt azért lehet