Sziasztok!
Emmaléna!
Sajnálom, h így alakult a hétvége, de azért úgy látom ezt leszámítva jól éreztétek magatokat. Annyi jó van benne, h tudod, mitől volt ez az egész.
Linh!
Hát azért egy vietnámi utat én sem vállalnék be.
Ez a 2.15 nem olyan durva London-Bp között. Főleg, ha úgy kell rohanni a gépre, és nem kell várakozni egy percet sem…mostmár persze vicces.
Drukkolok, h sikerüljön a költözés!
Lkata!
Én nem szoktam lecserélni a rucit, ha bukik egy kicsit. Megtörlöm, és megszárad, bár nálunk nincs durva mennyiség.
Szerintem sem kell még Norbinak adni husit, még csak 5hónapos, ráér még vele. Később biztos szívesebben is eszi majd. Az sem baj, ha inkább tápit inna, mert tápis babáknál is elvileg 6hósan ajánlják a ht-t…csak Lilla nem issza meg a tápit és a tejcsi már nem elég.
Én 6hósan kezdem a zöldségeket, és 7hósan a husit…addig marad a tejpép és a gyümi.
Nyugi, lesz még alkalma Norbikának hordani az új rucikat, tuti nem marad meg ez a nyári idő.
Nagyon édesek a képek, huncut Norbika!
Mam cumitok van, ugye? Lillának is 3…de neki kb naponta 2 percet van a szájában összesen.
Ildi!
Hááát, tegnap is volt sírás…de tnap délután pl kitartottam, mert 20 perc múlva felébredt, nyüszi, majd sírás, és hiába adtam cumit, 56x megfordítottam, mert egyből hasra vágja magát, aztán meg sír, h úgy nem jó…a cumi sem volt jó, ha én tettem a szájába, egyből kivette, aztán meg azért sírt, mert nem tudja még rendesen visszatenni, de ha véletlen sikerült, akkor is egyből kivette, és kezdte előlről. Nem cumis, úh csak arra jó, h felhúzza magát vele.
De ha elvettem, az sem volt jó. Aztán meguntam, hagytam hason, mert gondoltam ezt estig is eljátszhatjuk, persze sírt, de szép lassan megnyugodott és elaludt így, pedig sosem hagyom, h hason aludjon. 1,5 órát aludt így, majd felébresztettem, mert már nagyon késő volt, és szegénykémet alig tudtam felébreszteni, sírt is, pedig nem szokott. Aztán már egyből rájöttem, h mégsem kellett volna.
Most 10perce elaludt gyorsan, kb 5 perc alatt, meglátjuk mi lesz ebből…
A mi habtapink ma érkezik meg elvileg, ezekből nem lehet kivenni semmit, csak simán disney mintás. 3x3 lap (90x90cm) kb 1400ft, én egyelőre 4 csomagot vettem belőle, de majd még kell kb ugyanennyi, ha elkezd mászni a kisördög, mert itthon a nappaliban járólap van, és kb születése óta olyan rémálmaim vannak, h egyszer majd összetöri itt magát.
Mégegyszer mondom, h nyugodtan merj rendelni az ebayről, mert elég komoly szabályai vannak, nem hiszem, h bárki megkockáztatná, h átvág…főleg ilyen kis tételekkel. Mi már nagyon sokat rendeltünk onnan, Norbi pl a snowboardját is, meg rengeteg lemezt, barátaink babakocsit, meg még sorolhatnám.Van több fajta habtapi is ott.
Ne is emlegetsd a strandszezont…
Nagyon édes a képsorozat!
Marek!
Mi még a mózesben nyomjuk, igen…ha ma végre megjön a babakocsi. És én addig így is fogok tenni szigorúan, amíg nem tud ülni rendesen magától Lillus anélkül, h ültetném. Persze döntve lehetne, de én nem akarom.
Gratula a pörgés-forgáshoz!
Kincs!
Jaj, nagyon sajnálom, h ennyire kivagytok! Szurkolok, h kiderüljön mi a baj, gyere amint megtudsz vmt!
Inez!
Köszönjük szépen!
Hát nekünk van 10 bumgenius, 4 blueberry minky, 2 pop-in, meg 1-1 más márka is. Én a zsebeseket azért preferálom jobban, mert itt be kell tenni a betétet egy zsebbe, az jól magába szívja a nedvességet, és a zseb felülete pedig nem engedi vissza, vetekszik az eldobható ezen tulajdonságával. Míg a pop-in-nál közvetlenül érintkezik a bőrével a nedvszívó réteg, így a nedves cuccon csücsül a gyerek. Ennek ellenére nekem nagyon tetszik, mostmár 3x volt Lilluson, mert mi is csak most vettük át Nymalactól.
Aranyos kis csomag, nagyon jól illeszkedik rá, puha, tényleg jó, de én majd csak délutánonként adom rá, amikor fürcsi előtt 2-3órát van rajta pelus. Elég érzékeny a bőre, így hosszabb időre maradnak a zsebik. A bumgenius jó kis vékony csomag, a betétje golyóálló, iszonyat mennyiségű nedvességet megtart, én csak nagyobb betétet használom éjszakára is, de adnak hozzá egy vékony, kicsit is, ha majd kell pótlásként. A blueberry pedig azért nagyon vagány, mert kívülről olyan szőrős, mint egy plüssállat, és minden féle vicces színben van, állatszínek (zebra, boci, dalmata, minden féle nagymacskák), márványos egyszínűek, pöttyösek, terepmintás, midnen féle. Nekünk bocis, rózsaszín dalmatás, rózsaszín/barna/zöld nagy pöttyös és sárga-narancs márványos van. Nálunk ez is bírja éjszakára is, az az egyetlen hátránya, h picit nagyobb csomag, mint a bumgenius, de a többi pelushoz képest viszont teljesen jó, nem nagy…csak a bumgenius tényleg nagyon vékony. A többiektől bocs az OFF-ért!
Sajnálom, h ennyire el vagy kenődve! Remélem, h csak egy hullámvölgy, és hamarosan szép lesz az élet!
Zsuzsu!
Jobbulást neked! Aranyosak a képek, és tényleg gyönyörű a fátok, nekem ez a kedvencem!
Peva!
Jó, h előkerültél! Gratula a súlyduplázáshoz, ügyik vagytok! (nálunk ez nem fog menni 6hóig, mert Lillus csak 1 hónaposan nyerte vissza a születési súlyát, húzós volt az eleje…
)
Köszi a popsitörlős ötletet, Lillus is pöttyös lesz, és én eddig csak vizes vattával mertem, de megpróbálom az egyszerűbb megoldást, ha más is csinálja.
Nagyon vagány az etetőszék!
Én is nézelődöm, de még nem választottam, ráérek, mert Lillus messze van még az üléstől. Szépen tudna már ülni, ha ültetném, kipróbáltam…de én addig nem ültetem, míg nem ül fel magától.
Tényleg mi az a +2 cylinder? Nekem is cylinderes a szemüvegem, mert asztigmiás a szemem, de ezt általában fokban mérik…a +2 inkább dioptriának tűnik nekem, nem? Vagy nem tudom…
Gyes/gyed: Most lehet, h keresztbe le fogtok nyelni, de sztem tényleg nagy luxus 3 évig fizetgetni az államnak, mikor ekkora gáz van az országban. (meg alap szinten is) Nagyon sok fejlettebb országban szinte semmi gyes nincs, vagy max 1 évig. Angliában pl 9 hónap, és az is nevetséges összeg, kb mint itthon 20e ft. Azt viszont aláírom, h azt tuti meg kell oldani, h ebben a helyzetben akkor legyen bölcsi és munkahely mindenkinek. Angliában pl 1 évig köteles megtartani a munkáltató a helyedet, ha törik, ha szakad.
Na mire végigértem, Lillus fel is ébredt.
Nem hiszem el, h mostmár csak félórákat fog aludni!
Egyébként meg rászokott a sikításra is, sikongat, ha jókedve van, szal kb egész nap, ami aranyos…de sírni is sikítva sír, ami elég gáz. Remélem leszokik róla!
Mondjuk szerencsére alig sír, csak ha nem akar aludni, meg ha túl sokáig van egyedül, mert dolgom van. De szerencsére nagyon jól elvan egész sokáig. (kb 20-30perc)Az elmúlt pár napban látványosan kikerekedett az 1 hónapja tartó plussz tejpépnek és gyüminek köszönhetően. Tehát ezek szerint tényleg kellett már neki pótlás….kár, h ezt tejcsivel nem tudtam elérni, pedig nagyon szerettem volna 6hónapig csak szoptatni.