Új privát üzeneted érkezett!

Ill. lógok egy válasszal, amit többen kérdeztetek :)

örülünk neki, hogy elvették a helyemet a melóhelyen, mert így szinte csak itthonról fogok dolgozni Borival :) És ez jóóóóó ;)

Szóval végül jobban jártam... :lol:

Köszi az érdeklődést, és a drukkokat, meg az aggódást is! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Végül nem a Városligetbe mentünk sétálni, hanem itt a környéken, de már bánom, mert olvasom, hogy volt nagy összetalálkozás :? De így is nagyon jó volt, kivettük Lottit a babakocsiból és úgy nézelődött szegénykém, még furi volt ez így neki, van is egy képem róla:

Kép

Sensi - de édik a képek, az az ördögi ruci nagyon-nagyon aranyos, Lillus tüneményes kis ördög benne :wink: Remélem tudtál pihenni, biztos rád is fért 4 óra alvás után. Nem semmi a kálváriád, ahogy hazajöttetek, szerintem büszke lehetsz magadra, hogy így bevállaltad az utazást a gyerekkel, én ennél mulyább vagyok :lol: Arról nem írtál, hogy párod hogy viselte, hogy hazajöttök? Kikísért benneteket a reptérre vagy inkább már nem akartatok ott búcsúzkodni?
A habitapi az ebay-en nagyon-nagyon tetszik, de én sosem mertem még ilyen helyről rendelni. :roll:

Veronika - ma párom elment két Tesco-ba is, nézni olyan habitapit, mint a tiétek és képzeld, egyikben sem volt :shock: :cry: Te melyikben vetted?

Zsuzsu - szerintem ne aggódj, Konsti biztos jól lakik, ha ilyen nagyokat horpaszt a levegőn :wink: És ne kenődj el, nem lesz gond Ábival, annyira kis életrevaló tündérke így a képek alapján is, minden rendben lesz!
GYED-ről nem kaptam papírt, mert nekem a mh. már elintézte és anno párom bevitte a papírokat.

Irtam, hogy nem igazán van kaki... na, ma megérkezett kula bácsi, többnapos volt, hasközépig felért, egész pelust beterítőőő... úgyhogy lepasszoltam páromnak, mert ő ritkán kap ki ilyen takarítós melót :P :lol: Azt mondta, hogy az első 3 kakiban benne van (mennyiségileg rangsorolva), de én mondtam neki, hogy ő még nem látott mindent, de az első 10-ben tényleg benne volt, gondolhatjátok, már vagy jó egy hete nem volt úgy igazán kaki, szóval érezhető volt, hogy lesz nemulasssssssss :roll:

Bettyna
- tojás sárgája és máj? Anyám, komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak :roll:
Cuki a csőrös poharatok :lol:

LKata - Norbika tényleg olyan nagyfiú már, persze kicsi baba, de mégis, ahogy tud nézni egyem meg, igazi kispasi :lol: Cuki a kantáros gatyója!

Marek - pöttyök elmúltak már? Nem hinném, hogy az almától lenne.
Kérdezted a csőrös poharunkat, ilyen:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Timi - hűtőt sajnálom :?
Viszont az tök jó, hogy Sanyika már a saját ágyában alszik! Azért így kényelmesebb nektek is, nem?
Babakocsiról jöhetnek a képek!
Etetőszék nagyon jó, de tényleg drága, én nem szeretnék 40 e forintért venni, az tuti, nincs is rá pénzünk, főleg, hogy most már a gyedet fogom kapni :roll:

Linh - és milyen gyümilét iszik Marci?
Még nem néztük a házakat Dunakeszin, a neten nézi párom és mentegeti le, ami tetszik. Van egy jó pár kollégája, akik pont ott laknak, ők tudnak majd segíteni pár dologban. Most találtunk legalább 5 házat, ami tetszik.

Kérdés - aki teát ad a babának, milyen teát? Mert nekem van Hipp teám, de abban is van cukor, legalábbis a papírján az áll :roll: Én egy éves koráig nem igazán szeretnék cukrot adni, védőnő is ezt mondta.

Na megyek, eddig bírtam ébren, bocs, ha nem mindenre reagáltam, kivett belőlem ez a nap jó sokat, kétszer mentünk le sétálni és jól befáradtam.
Jó éjt!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok
Zombi jelentkezik... :roll: Na erről most kivételesen nem Bori tehet, hanem én, mert tegnap lánybuliban voltam. Képzeljétek, az uram fürdette és etette Borit. Állítólag már kilenckor el is aludt a lányka. :lol: Nincs rám szükség... :roll:

Bangham
Egyedül szokam Borit felrakni a hátamra. Kell hozzá egy fotel, ahol tud ülni Bori.

Bettyna
(asszem te kérdezted)
Amióta adom a pro gastrot, nem volt véres kaki. Ez ám nagy szó, mert gyakorlatilag két hós kora óta szenvedünk ezzel a dologgal.

marek
 
 

 
 

http://dalokversek.hu/

Valaki keresett a múltkor mondókákat...

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép Kép
Valaki kérte, hogy tegyek fel fogas képet :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

Olyan kis vagany csaj ez a Lottika! Az aprilisi trefa nagyoooon jo! :lol: Jol latom, van godrocskeje Lottinak? Csak egyik felol?

Marek!

De jo, h nincs mar kakigond! Jo lenne, ha mar a gyogyit is elhagyhatnad :roll:
Szoval akkor lehetseges :roll: meg kell probaljam :wink:

Valaki kerdezte: miota eszunk pici gyumit, nekunk is elmult a kakigond :) Ildi, talan te kerdezted, nekunk igy gyakrabban van kaki. Pedig a mennyiseg (alma v barack) annyira minimalis, h neha azon gondolkodom marad-e vmi benne :roll:

De jo, h talalkoztatok! Irigy :oops: :P

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Este keresztelon voltunk, ejjel fel 2re ertunk haza. Miki nagyon jol viselkedett (Zsolti is), nagyot aludt a dinomdanom kozepen, majd folytatta a kocsiban, vegul itthon. Meg sem erezte, h nem itthon volt, pedig nagyon feltem :roll: 8) Most is alszik, ket nagyobb fiam elment a misere. :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sensi!
Koszi a habtapis infot, majd ha ott leszek kezbe veszem a dolgokat :wink: (valoszinu ebay lesz)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Veronika - Láttam, hogy jól ledöbbentél. :lol: TErmészetesen apával és Szabival voltam, csak ők mentek tovább, én meg a kukához mentem.

Ny.malac - :cry: Legközelebb, ha jöttök szólj!!!! Vagy dobj egy sms-t!

Marek - De ügyesek voltak apa és lánya! Nem hinném, hogy nincs rád szükség! Sőt kaptál egy kis mozgásteret végre. Nagyon örülök, hogy nincs már véres kakitok!!!

Ildi - Lottika nagyon cuki!
Nekünk is van fogas képünk:
Kép Kép

Tegnap újra megpróbálkoztunk az úszással. Hát, mondhatni Szabi szabotálta a dolgot. 2 percnél tovább nem bírt a vízben maradni. Gyanítom, hgoy inkább aludt volna, meg olyan meleg volt a levegő a víz meg hűvös, hogy lehet, hogy fázott. Pedig direkt hűtöttük a fürdővizét egy kicsit. Csak hát itthon azért mégiscsak forrdítva van, a levegő a hűvösebb és a víz a melegebb. Így, aztán el is jöttünk és inkább kimentünk a Ligetbe. :wink:
Ma Dunakeszire megyünk unkoatesómékhoz. Egy kis Dunapart, séta, csacsogás, mielőtt megszületik a kis "Benőke".
Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Veronika!
Aranyos lehetett Pálmi, ahogy dugdosta a tappancsait. :)

Nymalac!
Innivaló :shock:
Én is örülük, h jobban jártatok így...:)

Ildi!
De ééédes Lottika! :D
Az ebayről símán rendelhetsz, megbízható.
Én nem értek a teákhoz, mert Lilla csak vizet kap, de talán vm gyógyszertárit.

Marek!
Ügyes volt bori meg apa! :D

Bangham!
Hűha, ti aztán mulattatok! :D

Bettyna!
Sajnálom az úszást! Szabi viszont akkkorát változott, teljesen nagyfiú már!!! :)

Én most visszaszívom, h azt mondtam Lillus jó kislány...ma összesen egy órát aludt napközben, 3 részletben és mindegyiket hatalmas sírással kisérte. :? Remélem ebből nem lesz rendszer! Egyébként nagyon jókedvű, egész nap nevet, meg sikongat. :) Sétáltunk, és fagyiztunk is egyet, remélem nem lesz már rossz idő! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy bepofátlankodok, de szeretnék tanácsot kérni. Kisfiamnál elindult a fogzás és 1 hete 5-7-szer kel éjszaka. Már most nagyon fáradt vagyok és hát neki sem jó ez így. Most olvastam Vida Ágnes Álomba Ringató Praktikák című cd-ről, nem tudom érdemes e megvenni. Esetleg nem hallottatok róla? Vagy valami más tanács esetleg?
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Erika!
Van ilyen fogzásra való gél, és vm homeos bogyót is emlegettek a csajok, állítólag segít. Meg a borostyán láncot is erre hordják a babák, úgy tudom. Többet sajnos nem tudok segíteni. Kitartás!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Erika!

Ha ez ennyire rossz a babának, ilyen sokszor kel, szerintem az esti elalvás előtt simán adhatsz neki Nurofen gélt vagy kúpot.A gél nagyon fini, minden baba simán beveszi.Legalábbis még nem hallottam olyanról, akinek ne ízlett volna.Én nem vagyok annak a híve, hogy ne adjuk gyógyszert nekik, ha ennyire szenvednek tőle.rólad meg nem is beszélve.ez a gél 4 óránkánt ismételhető.Az én első gyerekemnél bevált a módszer.A babának is jobb meg neked is.
emmalena
 
 


Jó reggelt!

Tegnap este megérkeztünk.Nagyon szupi volt minden, bár nem gikszer nélküli, csodálkoztam is volna, ha minden simán ment volna.
Nam tudom emlékesztek-e arra, amikor Emmával 33 hetes terhes voltam és bekerültem a kórházba, mert Puppp szindrómám volt.Tele voltam brutális viszkető kiütésekkel.Na....Gondoltam, hamár a gyerekek lepasszolva, megyünk lazulni, ha lúd legyen kövér, és elővettem a féltve őrzött Estee Lauder testápolómat amit még az anyukámtól kaptam és nagyon ritkán használok.Legutóbb 33 hetesen...Gondolom kezditek sejteni a story végét...:-.) Reggel bekentem magam, és elindultunk.A szálloda szupi a jakuzzis szoba egyenesen fantasztikus.Rögtön irány az élmény fürdő, a szanunák sora, gőzkabin, nyugodt olvasások, nagy beszélgetések és egyebek :oops: :-)
este fini büfévacsi, a szobában a pezsgőfürdőben egy üveg pezsgő becuppant.Minden adott volt egy boldog 2,5 napos lazulásra.Mikor este 10 körül kezdtem érezni, hogy valami nagyon nem stimmel, már kavaróztam mint egy tetves.És lám-lám, ismerős tünetek kezdtek jönni a testemen.Mondtam, ez nem lehet igaz, már megint ez a borzalom.Ezek szerint a krém az oka, mivel azt a krémet akkor használtam először és egyben tegnapig utoljára is.Összeállt a kép, a krém a ludas.A kezem már kezdett felhóléyagosodni és már mindenhol vakaróztam.Gondoltuk, semmi gond, már nem vagyok terhes, reggel irány az első patika már szedhetek gyógyszert mivel nem vagyok pocakos.Na idáig nem jutottunk el, mert hajnali 3-ra olyan állapotba kerültem, hogy már rmegtem és kezdtem a levegőt is nehezen kapni.Azért ilyen tünetek nyáron nem voltak, most sokkal agresszívabban jött, pedig nyáron sem volt kutya.Nem volt más választás, irány a 24 órás recepciós szolgálat, azonnal hívjanak orvost.Ki is jött az ügyeletes doki kb.fél 4re ért ki, addigra úgy néztem ki, mint akit megnyúztak.Kerekedett is a szeme, ő ilyet még nem látott.Kaptam a popomba 3 injekciót, meg szteroidot.Fél óra múlva látványosan jobban lettem vissza is tudtam aludni.Reggelre a piros pöttyök még megvoltak, de már nem viszketett.eGÉSZ NAP TÜNETMENTES VOLTAM, MÉG A PÖTTYÖK IS ELTŰNTEK DÉLRE.Mondom tök jó, ezt megoldottam, megúsztam egy is éjszakai pörgéssel, de mindegy az éjszakázást már úgyis megszoktam.Elkiabáltam....Másnap reggelre minden kezdődött elölről.Indulás az ügyeletre.ugyanaz a doki volt ott, legalább már tudta mi a helyzet.Nagyot nézett, nem sokat tudott tenni, mint kaptam még egy steroidos injekciót meg felírt egy erősebb allergia elleni krémet meg egy kenőcsöt.A szuritól 2 órán belül újra tök jól lettem.De ma reggelre kicsit jobban vagyok, nem vagyok tünetmentes de ez már viselhető.Még pár napig szednem kell a gyógyszert meg kenegetnem magam.Isteni program.
De legalább már lehet mit tenni.Nyáron mindenki elintézett azzal, hofy terhesnek nem adnk semmit.10 napig szívtam ezt a borzalmat, utána mertek már az őrület határán mégis adni valami gyógyszert.
Maga a hely egyébként szuper, a szobák a welness részleg, a kiszolgálás, szóval csak ajánlani tudom.
huha Emma nyüszög, mennem kell, majd még jövök, bocsi a hibákért.
emmalena
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! Mi tegnap kiautóztunk Dunakeszire, hogy lássuk milyen. Megnéztük a környéket, a közlekedést és sétáltunk egy nagyot a Dunaparton. Marcin csak egy hosszú ujjú body meg a egy ujjatlan rugi volt, meg a vékony sapija. Egész séta alatt cuppogott meg dumált, nagyon édi volt! :)

Marek: az, hogy elveszik a szocplot, az tuti, de szerintem "csak" 1-2 évre, a válság miatt. Ahogy jobb lesz a helyzet, visszahozzák. Legalábbis remélem...

Sensi: huuhh, ez a repülőzés!!! Tisztelet Neked, amiért ezt így ilyen sűrűn bevállalod. Én utálok repülni. Általában ha repülőn vagyok, beveszek altatót, hogy lehetőleg az egészet átaludjam. Nem is megyünk még Vietnámba a családhoz, mert egyedül repülnék oda és azt a babával nem bírnám :(

Nymalac: hja, az Állatkertben semmi sem olcsó... de oda legalább azt viszel be magaddal amit akarsz :)

Ildi: ilyen többnapos kaki nekünk is volt a hétvégén :D, még a köldöke is tele von tojattal a gyermeknek :). Én is lepasszoltam apának, mondván, hogy egész héten nekem tojik a gyerek, a hétvégi adagok azok neki jönnek, de azért persze segítettem. Zöldültünk is a szagzattól... :lol: :lol:
Marci Hippes almalét, alma-málnalét, sárgabaracklét meg ilyeneket iszik. Egy 2dl-es üveg általában kitart 4 napig. Akkor szoktam neki többet adni, ha nincs kaki régóta, mert a gyümilé tuti meghozza azt.
Mi még eléggé vacillálunk, hogy Dunakeszi legyen vagy Soroksár. Soroksár kicsivel talán olcsóbb és jobb a közlekedés ott, meg a szüleimhez is közelebb van. De tegnap voltunk kinn Dunakeszin és olyan szép volt, csendes, igazi kertvárosi hangulatú. Gondolom még elmegyünk Soroksárra is, megnézünk egy házat, aztán majd döntünk.
Viszont te bankszakmabeli vagy, szóval talán tudsz segíteni. Hogyha mostanánban ( a hónapban) eldöntjük hogy mit akarunk, akkor még meg tudjuk kapni a szocpolt? Gondolom ez a hitelbírálati időtől meg ilyenektől függ, vagy nem?

Bettyna: nagyon édes Szabi a vízben! Nagyon kis vagány a fogacskáival! :)

Erika: Dentinox gélnek hívják azt, amivel kenegetni lehet ilyenkor a duzzadt ínyt. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő is. Hátha segít.

Emmalena: Te jó ég! Látom nem unatkoztatok semmilyen értelemben sem Cegléden!!! Sajnálom a dolgot, de remélem, azért tudtál pihenni egy keveset!

linhbaba
 
 


Ó Emma :( Nagyon ijesztő ez az allergia dolog! sajnálom... És nem lehet tudni, hogy mire vagy allergiás (összetevő gondolom....) Nehogy megint így járj :(

De van jó oldala is... sokáig megmarad anyukád krémje... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nymalac!

Hát a doki azt mondta, hogy mivel az ilyen drága és különleges kozmetikumokba nem ritkán belepakolnak mindenféle egzotikus hozzávalót(ő még a bálnaspermát is megemlítette :oops: :oops: ), nehezen lehet majd kideríteni melyik összetevő a bűnös, mivel ezek a krémreceptek általában titkosak...szóval így jártam...
emmalena
 
 


Betty,
ja, akkor már értem. Mert mikor láttalak, akkor egy nagyobb csoport mellett voltál, azt hittem velük vagy :)

Nekem meg rá kell jönnöm, hogy nem túl jól reagálok a váratlan eseményekre :) Nem tudom ezen hogy lehet javítani, maximum úgy, hogy előre felkészülök, hogy történhet bármi :lol: Az esküvőmön ez a taktika nagyon jól bejött :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Erika - Szerintem, ha a foga miatt ébred,a kkár a cd nem segít. Gonodlj csak bele, ha neked egyfolytában macerálna , feszítene, fájan valami a szádban, el tudnál aludni?! Homeós bogyó: Chamomilla például, kence - Dologél (csak gyógynövényes) vagy a Dentinox, ebben van lidokain is azt hiszem

Sensi - Igen, már nem baba pofija van, hanem kisfiú! :wink: Lillusnak biztos csak rossz napja volt. Előfordul.

Emmalena - Hűűű, az nagyon durva!

Linh - Köszi. Mi is Dunakeszin voltunk tegnap du. A Dunaparton. :lol:

Veronika - :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bettyna: igen, olvastam :), de sajnos nem futottunk össze :(

Nem akar valaki bookline-ról rendelni valamit? Lassan elfogy a szoptatós teám meg a gyümilénk és kéne rendelnem, de spórolnék a postaköltségen. SZóval ha valaki akar rendelni valamit, szóljon!

Merre vagytok?
Mindenki sétál?

Mi csak 1 óra múlva indulunk apa elé Újpest Városkapuhoz...

linhbaba
 
 


Sziasztok!

Háááát, néha nagyon fárasztó ez az anyukásdi! :(
Vállaltam egy ismerősnek pogi sütést, de így gyerek mellett nagyon nehéz!
Nem akart aludni, egyedül játszani, és meg nyakig tésztás voltam meg lisztes :roll:
A vasalatlan már kiborul a kosárból, de a szennyestartó megint tele van! :evil:
Ti hogy bírjátok ezt???

Ja és Bukás/Hányás...kérdésem: neketek is több ruci fogy egy nap mert leböfizi leeszi, kiköpi, lehányja...????? :roll:
Én mást se csinálok csak áztatok, és mosok.

Ildi, Bettyna...nagyon édesek a fogas képek!
Nagyon szép minden baba! :lol: :lol:

Norbika is nagyon nyűgös, szerintem hamarosan fogas problémáink lesznek! :?

Ht....próbáltuk a husit! :( Utálja! Nem ízlett neki , pedig enyhén sós is volt mert a husilevesből készítettem neki hamit!
Nálunk is csak a gyümi a menő! Szerintetek várjak még a husival? Lehet még kicsi hozzá?
Próbáltam azt is hogy már napi 3x adtam neki gyümit vagy zöldséget de nem nagyon lelkes
inkább tápszert inna! :roll: Pedig eddig olyan jól evett! :(

Na de nem panaszkodom! :oops:
Megyek vasalni.... :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Emmalena...hogy vagytok???Jobbulást! :(
NyugtonMalac...és ti, betegek még a gyerekek?

Ancsáról nem tudok semmit ám, nem írt az Sms-emre. :(
Remélem jól vannak!

Ja, képzeljétek most kapott 2 gartintúra kis együttest a rokonoktól Norbi.
Csak az a probláma hogy éppen most jó,
és elég meleg kapucnis kardigán, nacival(hóemberes figurával :roll: ).
Van egy sejtésem hogy ezt ők már Karácsonykor megvehették, csak most értejk ide vele! :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Fotóztunk hétvégén, mutathatom? :oops: :lol:
Így pihizett az árnyékban Norbika tegnap elött.
Kép
Új cumival, ( a kezében a híres Nyunyi-nyuszi -vele alszik!)
Kép
Ezt csak mert ari volt :D
Kép
És végül, most így hempereg az ágyban alvás helyett! :?
Kép Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata,
az alvás helyett hempergősön jót nevettem :lol: A barikával is nagyon cuki :)

Pálmi is hol jobban hol rosszabbul eszi a HT-t, bár mi még csak reszelt gyümiket eszünk...

Én ha kicsit lebukja a ruciját nem cserélem, csak ha annyira nedves, hogy sanszos hogy megfázik. De mostmár meleg van... ma a sétánkon bukott a babakocsiban, átöltoztetni nem tudtam, bedugtam egy textilpelust a ruha alá, hogy ne érintkezzen a nedves a bőrével. Mire hazaértünk megszáradt :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


LKata - én úgy szoktam megcsinálni az itthoni munkákat, hogy beosztom, pénteken ált. porszívózok (ha van időm, felmosok), kb. 2-3 naponta mosok és 3-4 naponta vasalok, fürdőszobát hét elején takarítom ki, amíg alszik Lotti. Ma hajat is úgy mostam, hogy de. amíg aludt, beosontam a fürdőszobába :roll:

Én a kezdetektől rengeteget mosok-vasalom, mert ugye Lottika nagyon bukós, főleg most, hogy állandóan hasra fordul, egyfolytában jön neki, de volt olyan nap, amikor kb. 5-6X öltöztettem át :?
Norbika nagyon cuki!!

Husit én még nem adnám neki, mindenhol azt írják, hogy 7 hónapos kortól jó elkezdeni.

Emmalena
- jaj, ezt még olvasni is szörnyű, nagyon sajnálom, hogy így alakult!!! Durva lehetett ez a bőrkiütés-viszketés kettős :shock: Jobbulást! A testápolót pedig dobd ki :wink:

Linh - a szocpolt onnantól számítják érvényesnek, hogy a bank elfogadja a hitelkérelmeteket, tehát ha bevezetik,hogy megszüntetik, akkor még előtte kell beadnotok, legalábbis párom ezt mondta, ő most nagyon benne van, mert szerintem költözünk, ha sikerül eladnunk ezt a kecót!
Soroksárt és környékét nem ismerem, én csak kesziről tudok nyilatkozni, mert ott anno laktam is egy évet, szerettem nagyon.

Bettyna
- de édes Szabi, neki nagyobbak a fogai, mint Lottinak :lol: De neki előbb is jött ki, ha jól emlékszem.

Sensi - túlvagytok már ezen a nemalvós dolgon???

Na ennyit tudtam írni, mennem kell fürdeni, ma kétszer is voltunk sétálni, délelőtt kettecskén, most délután hármasban közértben, aztán nagy séta... megyek fürdeni.

Kérdés, ki hol vesz/vett habitapit??? Olyat, amin nem állatkák vannak??? Mert ebből kiszedi a dolgokat Lotti, nekem betűs-számos kéne, tipp???

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Én a Váci úti TESCO-ban vettem, de pénteken voltam ott és nem volt... :(

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Nagyon szépek a babák és már olyan nagyok! További jó babázást mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak tanítok ezerrel, amikor meg épp nem, akkor azon agyalok, h mások hogy oldják meg ezt a rengeteg házimunkát.... :roll: Ma délelőtt Bori aludt egy nagyot, így fel tudtam mosni, meg a fürdőszobát is ki tudtam takarítani, meg még ki is teregettem. Amikor kész lettem, akkor mondta az uram, h segíthetnék egy fodításban, ha van időm. Hát nekem most csak az van :roll: Úgyhogy fejés után nem az ágyam keresem meg, hanem átülök a másik géphez egy kicsit fordítani. :roll:

Ildi
A barátnőm a Tescoban vett betűs habtapit, se a lánya egy pillanat alatt kiszedte belőle a betűt... :lol: :lol: :lol: Lottika is azt fogja csinálni sztem... :lol: :lol: :lol: Nem próbálod meg leragasztani a hátulját?

Ti a mózesben sétáltatjátok a gyerekeket, vagy már a sportrészben? Láttam, h Norbika már sportban van.

marek
 
 


Sziasztok lányok!

Bocs, hogy így eltüntem, de mostanában nagyon összejött.Tök gáz, hogy mindig csak panaszkodni jövök. :(((
Mire úgy tűnt,hogy kezdünk kilábalni a náthás, lázas állapotból, most más mistt járjuk a dokikat. Marci kb. két hete kezdte el, hogy nappal nem nagyon alszik, éjjel pedig felkel gyakran. Először csak 2 óránként, majd most az óránként fenn van, és nagyon fájdalmasan sír megy. Azt, hogy mi hogy viseljük inkább nem taglalnám, talán annyi hogy árnyéka vagyok önmagamnak, nem tudok semmit sem rendesen megcsinálni, és persze baromi feszült, hogy mi lehet a gyerekkel. Addig ment a dolog, hogy dokihoz vittük, aki közölte, hogy semmi baja, a foga nem jön, látható betegsége nincs, szóval csak hiszti. Viseljük el.
Aztán felhívtam egy gyerekorvos barátőmet, elmesétem neki, hogy mostanában, hogy vagyunk. Az ő tanácsára kerestük fel a Madarász utcai gyermekklinikán az alváslabort.
Holnap 12-re kaptunk időpontot, és nagyon kívánci leszek, hogy mitnak ott kezdeni a mi problémánkkal. Nagyon ki vagyunk merülve. Múlt héten anyukám is itt volt, gondolta segít egy kicsit, de szegény ő is nagyon elfárdt. Pedig végtelen türelme van Marcihoz! Szóval annyi bizonyos, hogy nem a hiszti miatt ordít éjjel 2 órát megállás nélkül, és sokszor nappal is. Érdekes, hogy mindig csak elalvásnál. Mintha fájna neki aludni. Anynira sajnálom olyankor! Tuti nem hiszti, mert semmire nem nyugszik meg. Se ölben, se ringatva, sehogy.
Szóval most nagyon készülünk a holnapi napra, én utolsó szalmaszálként sokat várok, hátha tudnak valamit mondani, vagy tanácsolni, hogy milyen irányba induljunk el.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de mindenképpen meg akartam osztani veletek. Nagyon hiányoztok ám, és ígérem fogok még jó kedvű is lenni, de most eléggé magam alatt vagyok. Attól tartok, mi rontottunk el vaalmit, és ezzel szembesülni nem túl kelelmes :cry:

Amint van eredmény jelentkezem!

Kép
kincs27
 
 


Kincs
Ez nagyon durva! Mi lehet szegénnyel? Tuti,hogy nem a foga? Vagy fáj valamilye? Légyszi jelentkezz, ha kiderült, h mi van!

marek
 
 


Sziasztok!

Már többször is neki készültem,h írok,de mire végig olvastam az oldalt elfáradtam és már lusta voltam írni! :lol:
Na ez most sincs másképp,csak most próbálok úrrálenni rajta!:D

A szombat nagyon jó volt!Csak az a nagy tömeg ne lett volna! :roll: Na igen legközelebb hétköznap kell menni az tuti!
De végre van szép babaláncunk és szép cipőcskéink is vannak!(amibe remélhetőleg egyszer belenő Julcsi lába :lol: )

Ja,és láttam Bori hintázós mutatványát!Nagyon ügyi!És napszemüvege is van, haláli!:D
Na és hordoztam Julcsikát a Beco-val és nagyon-nagyon megtetszett! Most olyat akarok!!!!:D:D:D
És Lilinek mégegyszer köszönöm,h kidobta az üvegeimet!Olyan kis édes,ügyes! :wink:
Nyugtonmalac, képzeld 7:10-re értem a brendonhoz és 7kor zárt be, tehát pont nem tudtam kicserélni azt a piszok majmot! :twisted:

Veronika, ti meg úgy látom megdobtátok még egy kis túrával a napot!Ti is jó nagyot sétáltatok! :D Pálminak élőben még hatalmasabbak a szempillái!Nagyon szép!

Ildi, olyan gyönyörű szép Lottika a kis gyöngyszem fogacskáival!!!:D Édes nagyon!!! És már rendesen mossátok a fogacskákat minden nap?
Egyébként sztem ha bemész a gyógyszertárba és elmondod,h kb milyen teát szeretnél,ott tuti tudnak ajánlani valamilyet!

Bettyna, Szabi is tündéri!Neki is olyan édes,szép fogacskái vannak már!!!:D

Sensi, az ördögös cucc Lilluson haláli!Az nagyon tetszik!Gyönyörű kislány!És mindig olyan kis érdeklődve néz!Édes!!!
Beszélgettünk Nyugtonmalaccal a mosható pelenkákról,mert most én is azt szeretnék!A popin mellett döntöttem egyenlőre!
Neked milyenek vannak?Írnál pár sor véleményt,ha van időd?Köszi! :wink:

Emmalena, ez nagyon durva!!!!Sajnálom,h így alakult a pihenésetek!...

LKata,sajnálom,h a husi nem jött be Norbikának!Én bébiétellel etetem Julcsit és ő így megeszi a husisat ugyan úgy mint a sima zöldséget vagy gyümit!
Ezt a házimunkás dolgot meg ne is mondd!Én már teljesen kivagyok!Julcsi nem hajlandó 5percnél többet ellenni magában!Folyton igényli,h foglalkozzak vele!Ha dolgom van és leteszem egy idő után üvölt mint a sakál és taknya nyála egybevan!azt meg én nem birom! :? Szóval nekem is jól jönnek a tanácsok erre a helyzetre! :roll:
a képek nagyon édesek!Nagyon kis drága Norbika! :wink: Főleg a bárányos kép!Az nagyon tündéri!

Kincs, szegény Marci baba!Remélem hoz majd valami eredményt ez a holnapi dolog!Drukkolunk!++++++++++++++

Velünk nincs semmi!Most épp elegem van mindenből és utálom a világot!Julcsi az egyetlen örömöm és vigaszom!...
De örök optimizmussal tekintek a világba és remélem hamar elmúlik a depi!Bár ez sajnos nem csak rajtam múlik!de ez van... :roll:

Na majd igyekszem jönni! :wink:
Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!!

csak pár sor, alig látok ki a fejemből a nátha miatt. A fiúk szerencsére jól vannak.

Bettyna!
Köszi a bátorítást! Tegnap apa volt Ábival a bölcsiben és szerinte próbálgatja a szavakat....

SZABI VIGYOR :lol: :lol: :lol:

Konsti is megtalálta a lábait, így egész nap a zokniját próbálom visszapakolni a lábaira.... :evil: :wink: :lol:

Móni!
Nagyon energikus csajszi vagy :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Csúcs képeket csináltál!!!!!!!!

Ez a mosoly...........elfogadtok egy vőlegényjelöltet??? kettőt?? :lol: :wink:

innivaló: tegnap kipróbáltam a poharunkat, de nem volt sikere. Játszott vele, inni nem. Mivel alig evett, majdnem elcsábultam egy kis szentkirályi bébiitalra, de a cukor összetevő visszatartott. Így kiskanállal adagolom belé a vizet. Granulátumos hipp teánk van, lehet, h bevetem valamikor....

habtapi: auchan, tecsco, cora....

Emma!
Nagyon durva, de legalább már tudod mi a ludas....

Bocsi, megyek infrázni...


Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsu
A Hipp teában is cukor van... :roll: De mér kell bele cukrot rakni? :roll: :twisted:
Gyönyörű a fátok! Én is szeretnék ilyet, de Olga lerágná... Mindig megsemmisíti a növényeimet...Nemtom az mieért jó neki...

De irigylem az állatkertes csajokat! Énisénisénis!!!

Adri
Mekkora a cipőtök? S-es?

Ja, mondtam, hogy Bori végre oda-vissza játszós? Most már hasról is tud fordulni, így bármihez oda tud gurulni.
Ja, és megbarátkozott a hengerrel. Otthagytam a játszószőnyegen, egy darabig nézte, azóta barátok...

:lol:

marek
 
 


Sziasztok!

Itt egy eltűnt... :oops:

Látom többé-kevésbé jól vagytok (Emmalena allergiáját leszámítva), babák gyönyörűek!

Picit rohanósak a heteim, pedig semmit nem csinálok szinte...néha tanítok hétfőn 1 órát, akkor Apa itthon van. Dorka sokat van ébren, amikor alszik próbálok ledőlni én is. Lustaság. 8)

Fogunk még nincs. Elalvásban királyok vagyunk! Dorka ha éppen nem cicin alszik el, egyedül, csendben elalszik amikor leteszem! (ehhez össz 3 sírás kellett egész fél éve alatt).
Születési súlyunkat mostanra dupláztuk meg - eléggé belassult a gyarapodás az elmúlt hetekben. Szóval elértük a 7300 grammot.
HT: elkezdtük mi is 1 hete, hááááááááááát. Nem igazán csúszik, kivéve: krumplis alma (1/3 krumpli, 2/3 alma). Ez bejön, ami persze a 3 kanál feletti mennyiséget jelenti (natúr alma és barack esetében csak ennyi megy le 25 perc bohóckodás kiséretében), szóval nem egy igazi áttörés, de a maszatolás már nagyon megy! :lol:
Én is mosok állandóan - bár evéshez már rövidujjút veszünk és egy plusz nacit. Dorka benyúl a szájába és mindent összeken az éppen le nem nyelt kajával. :lol: Ezen a héten próbálkozom a főzelékekkel, mivel a krumpli úgy tűnik bejön a lányzónak.
Mozgásban sajna nincs előrelépés, néha hátrafelé halad, de csak ha nagyon izgi dolog van elötte (pl. flakon, távirányító). Amúgy megfordul hasról hátra, vissza nem megy.

Végre itt a jó idő! Lassan mehetne egy ligeti tali! Látom páran már találkoztatok! Igyekszem gyakrabban benézni, én is szívesen csatlakozom!
Mi is sokat vagyunk kint, a teraszon eddig (fű még hüvi). Én is csak a benti ruciban viszem ki, nem kell más, olyan meleg van!

Bocsi nem reagálok, 8-tól áramszünet lesz! Pedig most van időm, lányom visszaaludt reggel. :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


van áram még...

Marek! Dorka pofija is pöttyös lett, azóta evés után popsitörlővel pucolom le :lol: Plusz bekenem fürdetés utáni gyógyszertári kencével. Pötty nem jött elő többé.

Bettyna! Nálunk is megy a szeparációs szorongás...én is sírtam már tegnap, 1 pillanat alatt olyan keservesen sírva fakadt Dorka. Szombaton gondoltam hagyom sírni (fürdőt takarítottam) - hát 40 percig nyomta, és nem hagyta abba amíg nem végeztem.
Azóta: ha WC-re megyek ajtó nyitva, gyerek habtapin- onnan lát. Konyha: etetőszék. Persze ha kivételesen belefeledkezik a játékba, akkor ki tudok osonni.
Teraszon mellé fekszem és akkor olyan jót játszik! Tegnap 1 órán át voltunk így kint.

Folyadék: én víz párti vagyok. Sajna én is néztem a Hipp teákat - cukor, cukor....Tegnap vettünk egy kis poharat (nem csőrös), Dorka ivott egy kortyot, de több nem kellett. Nem hülye a gyerek, amikor ott a finom cici, jó édes. :lol: De szerintem kezd kevés lenni, mert már reggelre sem akar kidurranni.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Akiknél már van helyváltoztatós mozgás: nálatok nem sír a baba, ha elhagyjátok a látóteret? Én abban bízom, ha már lehalább el tud indulni utánam, nem lesz keserves sírás....Bár okos könyvek szerint kinövi (ez rémlik a 6 félévnyi pszichológiából...)

Szemészet: mi voltunk múlt csütörtökön, Dorka egyik szemén +2 cylinder. Mivel mindketten szemüvegesek vagyunk, számítottunk rá. Mennünk kell szemészetre, ahol sajnos első vizsgálatnál nem adnak időpontot, szóval holnap nekivágunk...Tömő utca, Klinikák. Vicces lesz, ha órákat kell várni, és tuti kell majd még mennünk, akkor már időpontra...Magyarország. Én így szeretem. :shock:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Linh! Dunakeszi szebb hely, mint Soroksár, de érdeklődj utána hol milyen az ovi/bölcsi/iskola helyzet. nagyon nem mindegy.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Szocpol: ez a kormány remélhetőleg csak jövő áprilisig lesz, szóval csak nem lesz sokáig elvéve. Minket nem érint - de én ezt is szemét dolognak tartom, hogy külterületre nem adják oda (ahol olcsóbbak a telkek).
De aki idénre tervezte, az húzzon bele! :lol: Vegyen házat, építkezzen, itt a jó idő! Párom lassan csak befejezi a kert végében is az építkezősdit! :lol: (kocsibeálló, konyhakert) Rosszul vagyok a kupitól...

Ja, mi vettünk etetőszéket, ilyet: úgy ül benne, mint egy királylány. Ha lesz gépünk újra, lekapom majd
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

na megyek, ébredés van. Szép napot mindenkinek!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Lottika visszaaludt, úgyhogy gyorsan írok.

Peva - jó, hogy jöttél!
Nálunk van helyzetváltozás, hátról hasra fordulás, néha vissza is megy és forgás hason a habitapin, de nálunk még nincs ez a szorongásos dolog, ha kikerülök a látómezőből. Úgy tudom, az igazán akkor jön, amikor elkezdenek kúszni. Persze lehet előbb is. Szóval én simán ki tudok menni a szobából, bár most már nem merek a habitapin hagyni egyedül, mert a múltkor a tévéből lógó vezetéket vizsgálta kézzel :roll:
Mi az a +2 cylinder? Mi májusban megyünk majd a szemészetre.

Zsuzsu - elfogadjuk a jelölteket, mindkettőt :lol:
Jobbulást!!!
A Szentkirályi babaitalban tényleg van ám cukor, nekünk is van egy üveggel, de szerintem én fogom meginni :?
Nagyon édi Konsti a játékhíd alatt és tök szép a fátok!!!

Marek - igen, gondoltam rá, hogy leragasztom hátul a habitapit, hogy ne tudja kiszedni a részeket, de az a baj, hogy sokat bukik rá és ha befolyik valamelyik rész közé, akkor a ragasztó is olyan lesz és azt tisztítani :roll: Ez a bukás dolog sajna megnehezíti az életemet nagyon, állandó mosás-vasalás, törölgetés, sokáig böfiztetés, a gélt még mindig kell adni :roll:
Gratula Boribabának a fordulásokhoz és tök jó, hogy haver lett a henger :lol:
Én úgy sétáltatok, hogy full vizszintesben van a gyerek és így mindig hamar elalszik lent.

Adri
- már vettem a fogára egy szilikon fogkefét, amit az ujjunkra kell felhúzni és van hozzá fogkrém is, ez az:
http://herbalnet.hu/termekek/30/2444
De egyelőre még nem használtuk, pedig már akartam, csak valahogy a füri környékén iktatnám be, csak akkor mindig pörgünk ezerrel.
Sajnálom a depit, remélem megoldódik az oka!!!!

Kincs
- jaj szegénykém, nem lehet egyszerű, sőt, borzalmasan nehéz lehet, el sem tudom képzelni... :cry: Mindenképp írd meg, hogy mi volt a vizsgálaton!!!

Na megyek, most elhatároztam, hogy minden reggel, amikor Lotti nagyot alszik, hasizomgyakorlatokat fogok csinálni. Tegnap összejött, már izomlázam is van :roll: Elég puhány vagyok sajna, muszáj, mert mindjárt itt a strandszezon...

... tényleg, a babákat már ki lehet majd vinni strandra???? Vagy tóba, Balcsi, ilyenek??????

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Peva
Végre jöttél! Már hiányoltalak!!!
De jó, hogy tudsz aludni napközben. Én mindig olyankor csinálom a házimunkát, így is azt érzem, hogy sose érek a végére. Nem is gondoltam, hogy ilyen kevés alvással is ki lehet bírni, amennyi nekem mostanában jut...
Kiraktad a járókát a teraszra? Vagy habtapin van Dorka?
Nagyon szép az etetőszék! Ezt én is néztem, de mi csak egy olcsóbbat veszünk...sok mindent vettünk mostanában, a férjem kidob, ha most még közlöm, hogy kéne egy drága etetőszék is...


Szerintetek ha lesz egy új kormány, akkor vissza fogják adni a szocpolt? Én nem hinném. Akkor se lesz több pénz, örülnek majd, hogy ez a kormány elvitte a balhét... :roll: Elég nagy szívás ami most van. Főleg a gyed-gyes két évig. Bölcsi persze nincs... Na meg munka se... :roll:

Bori még csak a tengelye körül fordul meg, kúszni még nem tud, csak nagyon lassan tolatva. Viszont most elég sokáig elvan egyedül, ami tök jó.

Ildi
Szerintem nyáron már simán lehet a babákat strandra vinni.

Emmaléna
Hogy vagy?????

marek
 
 


Sziasztok!

Peva: de jó hogy jöttél! Hát igen, Dunakeszi sokkal szebb mint Soroksár... Köszi a tanácsokat! Már utána is néztem a város honlapján, hogy milyen ovik vannak meg általános iskolák :D
Tömő utcai klinika miatt nem irigyellek titeket :(, nagyon sokat kell majd várnotok. Viszont anyukámnak a közelben (Práter utca) van az irodája, ha nagyon nem bírjátok a várást vagy ilyesmi, oda bemehettek. Van egy kis szoba, ahol szoptathatsz, meg tiszta mosdó.

Ildi: én a Rossmannban vettem számos habtapit. Marci még nem szedte ki belőle a számokat :) Drukkolok, hogy el tudjátok adni a lakásotokat! Lehet, Dunakeszin majd találkozunk ;)

Kincs: :( :( Mindenképp írd meg, mi volt az alváslaboron!

Marek: Marci lassan egy hónapja a sportrészben sétál, mert a mózest hamar kinőtte...de mindig csak hátra döntve. Egyszer megpróbáltam előrébb dönteni, hogy többet lásson, de nem nagyon tetszett neki.
Szerintem az új kormány biztos, hogy vissza fogja hozni a szocpolt! (remélem, pedig általában pesszimista vagyok) Viszont hogy mit fogunk csinálni a lurkókkal, ha lecsökkentik a GYED-GYES időt, az én sem tudom. Tegnap volt a híradóban, hogy növelik a bölcsihelyek számát, de valószínűleg még az is kevés lesz...

linhbaba
 
 


Sziasztok!

Emmaléna!
Sajnálom, h így alakult a hétvége, de azért úgy látom ezt leszámítva jól éreztétek magatokat. Annyi jó van benne, h tudod, mitől volt ez az egész.

Linh!
Hát azért egy vietnámi utat én sem vállalnék be. :) Ez a 2.15 nem olyan durva London-Bp között. Főleg, ha úgy kell rohanni a gépre, és nem kell várakozni egy percet sem…mostmár persze vicces. :D
Drukkolok, h sikerüljön a költözés!

Lkata!
Én nem szoktam lecserélni a rucit, ha bukik egy kicsit. Megtörlöm, és megszárad, bár nálunk nincs durva mennyiség.
Szerintem sem kell még Norbinak adni husit, még csak 5hónapos, ráér még vele. Később biztos szívesebben is eszi majd. Az sem baj, ha inkább tápit inna, mert tápis babáknál is elvileg 6hósan ajánlják a ht-t…csak Lilla nem issza meg a tápit és a tejcsi már nem elég. :( Én 6hósan kezdem a zöldségeket, és 7hósan a husit…addig marad a tejpép és a gyümi.
Nyugi, lesz még alkalma Norbikának hordani az új rucikat, tuti nem marad meg ez a nyári idő.
Nagyon édesek a képek, huncut Norbika! :) Mam cumitok van, ugye? Lillának is 3…de neki kb naponta 2 percet van a szájában összesen. :D

Ildi!
Hááát, tegnap is volt sírás…de tnap délután pl kitartottam, mert 20 perc múlva felébredt, nyüszi, majd sírás, és hiába adtam cumit, 56x megfordítottam, mert egyből hasra vágja magát, aztán meg sír, h úgy nem jó…a cumi sem volt jó, ha én tettem a szájába, egyből kivette, aztán meg azért sírt, mert nem tudja még rendesen visszatenni, de ha véletlen sikerült, akkor is egyből kivette, és kezdte előlről. Nem cumis, úh csak arra jó, h felhúzza magát vele. :P De ha elvettem, az sem volt jó. Aztán meguntam, hagytam hason, mert gondoltam ezt estig is eljátszhatjuk, persze sírt, de szép lassan megnyugodott és elaludt így, pedig sosem hagyom, h hason aludjon. 1,5 órát aludt így, majd felébresztettem, mert már nagyon késő volt, és szegénykémet alig tudtam felébreszteni, sírt is, pedig nem szokott. Aztán már egyből rájöttem, h mégsem kellett volna. :? Most 10perce elaludt gyorsan, kb 5 perc alatt, meglátjuk mi lesz ebből…
A mi habtapink ma érkezik meg elvileg, ezekből nem lehet kivenni semmit, csak simán disney mintás. 3x3 lap (90x90cm) kb 1400ft, én egyelőre 4 csomagot vettem belőle, de majd még kell kb ugyanennyi, ha elkezd mászni a kisördög, mert itthon a nappaliban járólap van, és kb születése óta olyan rémálmaim vannak, h egyszer majd összetöri itt magát. :? Mégegyszer mondom, h nyugodtan merj rendelni az ebayről, mert elég komoly szabályai vannak, nem hiszem, h bárki megkockáztatná, h átvág…főleg ilyen kis tételekkel. Mi már nagyon sokat rendeltünk onnan, Norbi pl a snowboardját is, meg rengeteg lemezt, barátaink babakocsit, meg még sorolhatnám.Van több fajta habtapi is ott.
Ne is emlegetsd a strandszezont… :P Nagyon édes a képsorozat! :)

Marek!
Mi még a mózesben nyomjuk, igen…ha ma végre megjön a babakocsi. És én addig így is fogok tenni szigorúan, amíg nem tud ülni rendesen magától Lillus anélkül, h ültetném. Persze döntve lehetne, de én nem akarom.
Gratula a pörgés-forgáshoz! :)

Kincs!
Jaj, nagyon sajnálom, h ennyire kivagytok! Szurkolok, h kiderüljön mi a baj, gyere amint megtudsz vmt!

Inez!
Köszönjük szépen! :)
Hát nekünk van 10 bumgenius, 4 blueberry minky, 2 pop-in, meg 1-1 más márka is. Én a zsebeseket azért preferálom jobban, mert itt be kell tenni a betétet egy zsebbe, az jól magába szívja a nedvességet, és a zseb felülete pedig nem engedi vissza, vetekszik az eldobható ezen tulajdonságával. Míg a pop-in-nál közvetlenül érintkezik a bőrével a nedvszívó réteg, így a nedves cuccon csücsül a gyerek. Ennek ellenére nekem nagyon tetszik, mostmár 3x volt Lilluson, mert mi is csak most vettük át Nymalactól. :) Aranyos kis csomag, nagyon jól illeszkedik rá, puha, tényleg jó, de én majd csak délutánonként adom rá, amikor fürcsi előtt 2-3órát van rajta pelus. Elég érzékeny a bőre, így hosszabb időre maradnak a zsebik. A bumgenius jó kis vékony csomag, a betétje golyóálló, iszonyat mennyiségű nedvességet megtart, én csak nagyobb betétet használom éjszakára is, de adnak hozzá egy vékony, kicsit is, ha majd kell pótlásként. A blueberry pedig azért nagyon vagány, mert kívülről olyan szőrős, mint egy plüssállat, és minden féle vicces színben van, állatszínek (zebra, boci, dalmata, minden féle nagymacskák), márványos egyszínűek, pöttyösek, terepmintás, midnen féle. Nekünk bocis, rózsaszín dalmatás, rózsaszín/barna/zöld nagy pöttyös és sárga-narancs márványos van. Nálunk ez is bírja éjszakára is, az az egyetlen hátránya, h picit nagyobb csomag, mint a bumgenius, de a többi pelushoz képest viszont teljesen jó, nem nagy…csak a bumgenius tényleg nagyon vékony. A többiektől bocs az OFF-ért!
Sajnálom, h ennyire el vagy kenődve! Remélem, h csak egy hullámvölgy, és hamarosan szép lesz az élet!

Zsuzsu!
Jobbulást neked! Aranyosak a képek, és tényleg gyönyörű a fátok, nekem ez a kedvencem! :)

Peva!
Jó, h előkerültél! Gratula a súlyduplázáshoz, ügyik vagytok! (nálunk ez nem fog menni 6hóig, mert Lillus csak 1 hónaposan nyerte vissza a születési súlyát, húzós volt az eleje… :?)
Köszi a popsitörlős ötletet, Lillus is pöttyös lesz, és én eddig csak vizes vattával mertem, de megpróbálom az egyszerűbb megoldást, ha más is csinálja. :)
Nagyon vagány az etetőszék! :) Én is nézelődöm, de még nem választottam, ráérek, mert Lillus messze van még az üléstől. Szépen tudna már ülni, ha ültetném, kipróbáltam…de én addig nem ültetem, míg nem ül fel magától.
Tényleg mi az a +2 cylinder? Nekem is cylinderes a szemüvegem, mert asztigmiás a szemem, de ezt általában fokban mérik…a +2 inkább dioptriának tűnik nekem, nem? Vagy nem tudom…

Gyes/gyed: Most lehet, h keresztbe le fogtok nyelni, de sztem tényleg nagy luxus 3 évig fizetgetni az államnak, mikor ekkora gáz van az országban. (meg alap szinten is) Nagyon sok fejlettebb országban szinte semmi gyes nincs, vagy max 1 évig. Angliában pl 9 hónap, és az is nevetséges összeg, kb mint itthon 20e ft. Azt viszont aláírom, h azt tuti meg kell oldani, h ebben a helyzetben akkor legyen bölcsi és munkahely mindenkinek. Angliában pl 1 évig köteles megtartani a munkáltató a helyedet, ha törik, ha szakad.

Na mire végigértem, Lillus fel is ébredt. :? Nem hiszem el, h mostmár csak félórákat fog aludni! :( Egyébként meg rászokott a sikításra is, sikongat, ha jókedve van, szal kb egész nap, ami aranyos…de sírni is sikítva sír, ami elég gáz. Remélem leszokik róla! :P Mondjuk szerencsére alig sír, csak ha nem akar aludni, meg ha túl sokáig van egyedül, mert dolgom van. De szerencsére nagyon jól elvan egész sokáig. (kb 20-30perc)Az elmúlt pár napban látványosan kikerekedett az 1 hónapja tartó plussz tejpépnek és gyüminek köszönhetően. Tehát ezek szerint tényleg kellett már neki pótlás….kár, h ezt tejcsivel nem tudtam elérni, pedig nagyon szerettem volna 6hónapig csak szoptatni. :(

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Végre itt a jó idő Kép Minden baba nagyon cuki!!!!

"sztem tényleg nagy luxus 3 évig fizetgetni az államnak, mikor ekkora gáz van az országban. (meg alap szinten is) "

Mi azért,hogy itthon lehesünk elég sokat dolgoztunk/dolgozunk és a bérünk után kapjuk a pénzt akkor lenne luxus ha csak úgy a semmiért kapnánk.Sokan akik pl válalkozok azok maguk után fizetnek súlyos pénzeket.Lehet máshol nem jár de ott az apuka olyan pénzt vissz haza,hogy anyuka ha akar otthon lehet és nem dolgozhat és gyönyörüen megélnek.

Politikia:Tuti jövöre már nem ez a kormány lesz de teljesen mindegy ki van az élen mi nem nyerünk azt tuti a szocpolt a Fidesz se adja vissza mert nem lesz miből :!: Nyugodtan lemondhatnának a fizetésük feléről mint máshol és akkor nem kéne mindent az átlag embertől elvenni aki nem havi 3millából él pl :evil:

Babakocsi!Mi már vagy félig döntve vagy teljesen felülve sétálunk mert Zsombor rosszul van ha feküdni kell és néha a fél döltöl is.Ja és már nem hordokázunk hanem rendes gyerekülésbe utazik amit meg lehet dönteni és jó a gerincének.

Bölcsi/Óvi:Ha leröviditik a gyed/gyest elméletileg nyitnak bölcsiket óvikat az más,hogy az anya szíve megszakad ha az 1éves gyerekét be kell adni.És az is más kérdés,hogy hova kelenek majd 1éves kicsivel az anyukák akik folyton tápénzen lesznek mert minden nyavaját elkap a kicsi!Az én lányomat elutasították az óviból mert normális és normális háterü fizethetjük a magán óvit ha közöségbe akarom járatni :evil: :evil: :evil:

Marek!Nálatok az alvás még nem javult?Éjszaka hányszor kell Bori?

Zsuzsi!Nagyon szép a bokrotok!Édesek a fiúk!Hogy megy a bölcsis dolog?

Adri!
Szerintem is tiszta apja Julcsi de vannak vonásai tőled is :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata!

Lehet máshol nem jár de ott az apuka olyan pénzt vissz haza,hogy anyuka ha akar otthon lehet és nem dolgozhat és gyönyörüen megélnek.

Hát...ha ez így lenne, akkor mi most nem lennénk itthon Lillával apa nélkül őszig. :? És a jólmenő családoknál sincs ez mindig így, mert Angliában pl ha dolgozik az ember, akkor nagyon jól megél, de ha nem, akkor marha nagy szívás van. Drága a lakbér, a rezsi, a közlekedés...hiába ugyanannyi, vagy olcsóbbak a hétköznapi dolgok. Szal aki esetleg több pénzt keres, annak is vissza kell menni dolgozni, mert nyilván magasabb színvonalon él, és azt a színvonalat már nem tudja egy fizetésből fenntartani, mert különben úszik a ház, a kocsi, stb. És itt most persze nem az orvosokról, ügyvédekről stb (mert ők tényleg megtehetik) beszélek, hanem átlag jövedelemről.
Na mind1, ne menjünk ebbe bele, lehet kár is volt felhoznom, ez most itthon természetes, h mindenkit sz.rul érint.

Zsófi elkezdte már egyébként az ovit? Találtatok neki vm jó kis helyet?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Ja egyébként mire elindultam Lillushoz, visszaaludt. Sikongatott, magyarázott kicsit, és mire nyitottam az ajtót, hason szundítva találtam. Most megyek ébreszteni... :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


köszi a hiányolást. :) Ma voltam gyalog gyógyszertárban - 85 perc oda-vissza :lol:
tuti izomlázam lesz. jó lenne fogyni, de kanapén heverve nehéz, és a baba mellett ülve is, a sima séta sem fogyaszt.
valaki mer már diétázni? (úgy értem pl. este csak gyümi/zöldség - én eddig a szoptatás miatt nem mertem)

Ildi! Felüléseket csinálsz? Vagy lábemelést?

Sensie! Az etetőszék nagyon jól dönthető, olyan, mint ha hordozóban lenne (tudom, az sem egészséges).

GYED/GYES: GYES csak 28ezer, ami a 3. évben jér, szóval gyakorlatilag 2 éveig fizetnek minket. Szerintem sem luxus! Gondoljunk bele tőlünk+Apától mennyit vonnak le! Legalább egy része visszajön.

Linh! Köszi, de odaküldöm Anyum 8-ra, én meg 10 körül érek oda...kicselezzük a tömeget, remélem. :oops: és a régi munkahelyem sincs messze, de köszi.
Errefelé nem néztetek házat? Nem itt kint gondoltam, hanem lent, vagy Herceghalomban - vagy a Duna legyen közel?

Lányok! Ti mennyit levegőztettek? Ugye mehet a napi 2-3 óra is?

HT kérdés: ha a barack nem jön be mi hajt még? Alma, krumpli eléggé fog, répa is - azt nem is merem adni most... :shock:

Adri! Mi a baj? Lemaradtam? vagy inkább magadban tartod?

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sensi!A ti helyzetettek teljesen más természetesen oda kint.Nektek tuti súlyos pénzeket kell lakbére fizetni..stb.De nekem az ismeröseim akik kint vannak úgy mint ti hát olyanokat mesélnek,hogy csak lesek milyen szinten élnek az angolok!Csak az a baj,hogy külföldön akár mit is csináliunk mi magyarok csak bevándorlok vagyunk/leszünk :? Zsófit nem vették fel állami óviba a magán óvik 1teljes hónapban 30-50ezerig vannak az nem fér bele :cry: :cry: Így csak magánba fél napra visszük de még sajnos ez sok mindentől függ :roll:

Peva!Mi hétvégén mikor kint voltunk anyuéknál csak akkor voltunk bent ha aludni kellett még az ebéd úzsi is a friss levegőn voltunk. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok,
volt valaki közületek, akinek a babája a 3. prevenárt nem kapta meg? Képzeljétek, április 1-től új szabályok vannak, és már nem 3, csak 2 oltás kell fél éves kor alatt! Úgyhogy Gergő megúszta a mai szurit! :)

Nymalac, légyszi, vidd be a táblázatba!
5 hós adataink:
7005 gramm
67,5 cm


GYED/GYED, ha én dönthetnék róla, biztosan az eltöltött munkaidőt növelném meg, hogy dolgozzon előtte az illető, fizessen be a rendszerbe, mielőtt kivenne. Mondjuk 2 évet dolgozzon.

SZOCPOL,
szerintem sem állítja vissza az új kormány...ha évente 15 ezer gyerek után igénybe akarják venni a maximumot (900 ezer), az már 13.500.000.000 Ft 13,5 milliárd...ez nem hangzik túl nagy megtakarításnak, a gyermek, mint hosszútávú befektetés helyett. :?

A többiekre később reagálok. Visszaolvasok. :)

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!
Kinél volt könnycsatorna-mosás? Milyen volt?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?