Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak pár kép, máról, délelőttről!

Nekünk elég nagy a kertünk, viszont a házikónk picike!

Egy kérdés: ti adtok már cipőt a gyerkőcre? Én nem, mert Violka régi cipői nem jönnek rá, valahogy magasabb a lábfeje, és nem tudom ráhúzni! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szintus, nem tudom, mi volt a gond, de nekem már tökéletes méretű képeket küldtél :shock: és feltölteni is engedi ide. Szóval azt tedd fel, amit küldél és jó lesz! A többiek meg had irigykedjenek, szépséges a kicsi lány és én már láttam :lol: :lol: :lol:

Csilla, tali jónak tűnik délelőtt! Ikea? Pontosan mikor?

Pat :lol: :lol: :lol: Márkot én sem tudom lefordítani!

Képzeljétek, Máté egyre tudatosabban dumál, a mama apa már elég egyértelmű, tegnap meg a szemembe nézett, olvasztóan elmosolyodott és közölte hogy ejejje. Szerintetek ez lehet az amire én gondolok? :oops: Mondjuk elég gyakran hallja Teljesen elolvasztott :roll: :) :) :)

Folyt köv valamikor...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sikerült végigolvasnom is!

Mi 6 és fél év ismertség után házasodtunk össze, és a nászúton fogant meg Violka! :D

Vigantolt én is adom, minden nap 1 cseppet, v. 2-őt, ahogy sikerül.

Márkot én se értem! :D :roll:

Na, most mennem kell, pedig még akartam valamit, de elfelejtettem! :oops:

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 

 
 

Kép

Kép
Kép
szintus
 
 


Sikerült juhéééééé!!!!!

Ez vagyok én és a Fruzsi lányom :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Apa és a lánya :D Kép

Kép
Kép
szintus
 
 


Kép Kép

Testvérek :D

Fruzsi első karácsonya

Kép
Kép
szintus
 
 


Ez a szöszi nőce a nővérem,a 2 fiú az öcséim és a lányaink :lol:

Kép
Kép
szintus
 
 


akkor a képek.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Kép

Ez pedig én. :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Adri szép képek :wink: :D

Merre laktok Görögországban?
Tenger messze van tőletek?

Kép
Kép
szintus
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintus most látom, hogy egyszerre tettük fel a képeket!!! Ti is nagyon szépek vagytok!!! Fruzsi nagyon hasonlit az apjára!!

Korfun lakunk, a tengerparton. :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok!

először is pat!
ne nagyzojjjjjá mán avval a csúzdával,tudjuk,h jól megy az üzlet! :wink: :lol: :lol: édes a csajszi a kucujával!

adri!
úúúúúúúúúristen mennyit nőtt a csajszi!és a szmétől még mindíg elolvadok!holnap megmutatom Dorkónak :wink: szólj,ha van telód,elkűldöm privin a számom.

szintus!
te kis ego,a gyerekről vártunk képeket,nem rólad :wink: :lol: (csak viccelek,én folyton húzok mindenkit)a kiscsaj tiszta apja :oops: na,jó hasonlít rád is,de apja lánya.

réka!
ejjejj!nálunk Dorkó azt mondogatja:ajjajja.én mindíg gyorsan rávágom,igen anyanya :lol: most már ti is vigyázhattok,mit mondtok előtte.

joli!
igen,én is a fogára fogom,de....semmi jele betegségnek,de ma pl.volt a peusban reggel fél8kor,majd 2ig semmi,de utána 3kor,5kor,6kor és 8kor is volt,nem kevés adag és a szokásos boáááá :oops: mondjuk a folyósságot ezeknél a mai pelusoknál inkább csak a felső réteg alatt látja az ember,h bele is folyott.mondjuk ma iszonyat sokat ivott,akár pisi is lehetett :?: mindegy,bocsi mindenkitől :oops: ma elvileg "fogós"kajákat kapott,meglátjuk :wink:

képzeljétek szuper délutánunk volt ma:
Dorkó aludt 12-2ig,aztán ebédelt,majd mentünk a tesómékhoz kajálni.ő egész este fél7ig,míg el nem jöttünk,pörgött.állandóan menetelt(mi már csak így hívjuk,h elkap vkit és megy,megy,megy....)és közben folyton evett krumplit,bulátát,banánt.na csak ennyi ideig ült le és már ment is tovább :lol: mikor hazajöttünk,kipróbáltuk a bicajülést(apa mögött :oops: én még nem mertem)aztán fürdött a nagykádban úgy,h pici víz és zuhanyozás:iszonyatosan tetszett neki.röhögött,h csikizi a víz a pociját,fejét stb :lol: :lol: lehet,h másnak ez már mindennapos,de mi fetrengtünk rajta,h mennyire édes.aztán bevágott 300ml-t és bealudt apa vállán.de úgy,h azt sem vette észre,h bedugtuk a hálózsákba és lefektettük.szóval kicsit kivolt az 1 alvás+aktív naptól :lol: :lol: :lol:

tali:hány órakor?margitsziget vagy ikea?

Kép
berni1
 
 


Háhá, képdömping végre :D . Nekünk lemerült a gépünk :(

Akarom mondani sziasztok!

Mi is ma kint voltunk egy csomót, Toncsi eldőlt már 8 körül.

Szóval ha minden igaz, akkor pénteken tudunk menni a talira, de nekünk az Ikea környéke lenne jó. A Rákosfalva park-ba megyünk, mintha lenne ott játszótér is, ha levegőzésre vágytok :wink: .

Szly, megyek játékokat gyártani :lol: .

Készültök a Húsvétre, díszítés ilyenek? ötletek :roll: ?

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó estét!
A képek és szereplőik egytől-egyig gyönyörűek! Artemisz tényleg sokat nőtt,ez látványos is nekünk,mert anuyci ritkán hoz képet! :evil: :lol: Végre bepótolta! :wink:

CSilla!
A lányaisat nézik fiúnak??? :shock: :shock: :shock: Na ne!!!! Én ma is megkaptam a játszótéren,hogy: ugye fiú? :evil:
Végre Bogica rendesen evett! Dejódejó,és mi ízlett neki ennyire???

Ma voltunk Szombathelyen csavarogtunk egyet ha már tegnap nem jött össze. Megebédeltünk,aztán elmentünk a Kalandvárosba(Magyaro. legnagyobb szabadtéri játszótere/parkja-és Berni,semmi közünk hozzá üzletileg :lol: ) a törpék,főleg Márk nagyon jól érezték magukat,verőfényes napsütés volt!A nap többi részét is az udvaron töltöttük...végre nyár!!!

Berni!
Úgy látom,ti (is) szerelmesek vagytok a gyerkőcbe,ahogy írsz róla! :wink: Nagyon cuki lehetett,ezek szerint nagyon társasági ember!

Csilla!
Én még tavaly vettem barkadíszt,csak akkor Egerben maradt,na azok most fölkerülnek,meg dísztojások is,nyuszis ablakgdsz,az ajtón van nyuszis "kopogtató",meg az asztalon nyuszis szalma dísz kosárral,amibe csokitojás kerül! Na,elég? :lol:

Márk ma udvarolt nekem.
-Anya,kérek almalét.
Én vettem le neki egy poharat.
-Nem azt,virágosat.
-Jó.legyen virágos.
-Köszönöm szépen anyuci...öööö csini vagy!
:lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Legókajálok = legózok+ kajálok (a Mekiben van Legóasztal) :lol:
Joli!
Milyen volt a keresztmaminál?
Sly!
Ti biztos csináltatok ma is valami programot! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hú, de jó sok kép, köszi Szintia, Adri, Évi! Én is hozok, hogy ne maradjak le:) Látom ma mindenkinek szuper napja volt, nekünk is:) Csanád elkezdett rendesen JÁRNI!!!!De annyira, hogy alig állt meg egész nap. Egyúttal megkezdte a hisztit is. :( Ha nem vezetgette valaki, akkor csúnyán csinált:) Néha elindult egyedül is, de az érdekesebb volt, ha vezettük. Alig aludt ma valamit :roll: Estefelé már annyira fáradt volt, hogy pár méter után vetette fel magát, de pár perc után már mászott le, hogy mehessen újból. Ma húztam először cipőt rá és a járdán sétálgattunk meg a füvön. Egy kicsit megvizsgálgatta, hogy mi ez itt a földön, de aztán gyorsan állt fel és ment inkább :)

Kalapos király(mondta egy néni a buszon)
Kép

Elpilledt:)
Kép

Hintázott
Kép

Mi ez az izé?
Kép

Végül a bátyja nyakába került:)
Kép

Menetelős kép nincsen, mert mindig ott reszkettem mellette, úgy féltettem, hogy elesik:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,tudtam,hogy jössz... :wink:
A képek szuperek,nagyon jóképű kisfickó! :D És milyen ügyes,JÁR!!!! hihetetlen! Gratulálunk neki! És nagyon vagány a szerkója is :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok, hulla vagyok, törpe az ölemben szóval csak röviden: fotók gyönyörűek, Csanád baba pedig fantasztikus!!!!!!!!!!!!!! Totyiiiiiiiiiiii!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval nagy gratula, néhány óra szunya után jövünk még...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Hali!

JOli, nagyon ügyes és cuki ez a Csanád gyerek! Nálunk is mindig azzal jönnek nagyiék, hogy az apja ilyenkor már járt.
Csanád nem veszi le a sapkáját. Boginak nincs az a sapka, ami a fején maradna. Folyton letépi.

Mennem kell.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


No itt is vagyunk... Sajna nem aludtunk eddig pedig de jó lett volna! A babanet óráját meg nem állították át, negyed kettő körül írtam :shock: no mindegy, nem gyakran erősítem az éjszakai műszakot 8)

Tegnap reggeltől délutánig Gyuri az udvart takarította (társasház 10 éve ki nem takarított udvara) este meg átmentünk Máté keresztszüleihez társasozni. Jól ott is ragadtunk :oops: de nagyon jól esett egy nagyot dumálni és nagyokat röhögni :) Máté meg nagyon jól érzi magát velük, és totál nyugodtan el is tud aludni náluk. Persze az ölemben :wink:

Pat, Márk dumái egyszerűen csúcsok! Ahogy teszi a szépet :lol: :lol: :lol:

Berni, nekünk is sportos cuccot hoz a nyuszi: törpénként egy pár karúszót. Csak nálunk a húsvét környéke nehezített menet: Gyula nap -ez 3 generáció fiút érint, ugye Máté is Gyula és anyukámnak is most lesz szülinapja. És még nincsenek jó ajándékok! :roll: :oops: Szóval ma bevásárlókörútra indulunk Mátéval, hogy kicsit felderítsük a terepet :)

Nem is tudom, ki kérdezte már... Mi 2001 óta vagyunk együtt a párommal és 2005-ben esküdtünk. Szóval igyekeztünk alaposan meggondolni a dolgokat :wink: :lol: :lol: :lol:

Adri, szépek vagytok! Ártemisz meg egy igazi kis hölgy! Kicsi fiad mit csinál?

Grat Bogi jó étvágyához! És mi volt az a finom? Máté eddig max fél üvegnyiket eszik meg, de nálunk ez is jó, ha neki való kajáról van szó :) de már a kicsit darabos is kezd lecsúszni :)

Elunta, megyek..

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Helló!

Na, megvolt az első sírós orvoslátogatásunk.

Este megbeszéltük, hogy míg bent lesz a tű, addig számolunk. 6ig jutott el, mikor már kérdezgetni kezdte, hogy sokáig tart-e még. 1-2 percig ez ment, meg helyre tette a nőcit, hogy elég legyen már Laughing , aztán elsírta magát szegénykém. Nem lett meg a vénája, vagyis meglett, de alig jött valami, sokáig szerencsétlenkedett a csaj, és mikor kart cseréltünk, rögtön megvolt. Szóval ha már eleve abból a kezéből veszik, akkor megúsztuk volna a meddig tart még résszel.
Eredmény holnap.

Amúgy állandóan lent vagyunk, alig nezetek, de most mindkettő alszik, így első utam ide vezetett.

Visszaolvasok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


No, manóm elaludt a karomban, miközben főztem :shock: Viszont most is a répát markolássza amit adtam neki közben rágcsálni :lol: Most már csak a levest kell berántani, meg egy tésztát csinálni a gombapörihez és kész 8)

Gabi :cry: Szegény Livi :cry: Péntek esélyes?

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Joli!!!Szuper! nagyon gratulálok a járáshoz!!!

Én túlbuzgó anyuka múlt héten vettem Ártemisznek cipőt amiben tud majd járni, de még olyan kicsi a lába, hogy a 18-as is csak plusz betéttel jó rá...Inkább azért vettem, hogyha kint a teraszon kapaszkodik fel stb. akkor az legyen a lábán.

Itt is szuper idő volt tegnap, mi is egész nap kint voltunk, kint sütöttünk, és kint is ebédeltünk!!! végre, már úgy vártam ezt!

Ma már nincs ennyire jó idő, borús, de azért mindjárt megyünk egyet sétálni ha felébred a hercegnő, aki már majdnem 2 órája alszik!!!

Réka köszi a kérdést, kicsi fiam már többször úgy érzem megmozdult!!!!Már várom a következő UH-ot, hogy lássam is megint mekkorát nőtt!!

most megyek, mert VALAKI felébredt és hiv!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Lányok, esküszöm nem azért tűnök el néha, hogy keressetek, bocsi!!! Most, hogy mindkét gyerek itthon van, meg hogy jó idő van, alig van időm. Szóval, még biztos máskor is lesz, hogy nem jövök 2-3 napig. DE!!! Ha tali van mindig sikítsatok!!!

Szly,
ovis beiratás - nekünk olyan izgi, szép élmény volt tavaly. Smile Egyrészt, mert azért mégiscsak nagy mérföldkő, másrészt meg én nagyon élveztem, hogy ovis zsákot kell venni, meg mindenfélét az ovis léthez. Minden nap elsétáltunk arra, hogy ki van-e már írva a felvettek névsora, mi lesz a jele stb. Szerencsére be is szokott napok alatt.

Évi,
kruppra jó tesz, ha pár perce a nyitott hűtő elé állítod. Egyszer Livi is majdnem...
Amúgy ő is folyton beteg, ezért is kértem a vérvételt. Sad

Réka,
úgy tudom semmijük sincs (nem tervezett babák), de ami a legfontosabb, az a kiságy és a babakocsi.
Nálatok lesz tesó, ne osztogasd el a cuccaiadat. (puszi ikon)

Joli,
akkor adok csak nurofent, ha biztosan látom, hogy fáj valamije. Abból látom, ha nem fáj semmije, hogy abbahagyja a sírást, ha játékot adok neki. Ha akkor is bömböl, meg fúrja a fejét a matracba, akkor valószínűleg fáj valamije. Akkor kap. Vagy van, hogy először csak bekenem az ínyét, és ha elmúlik, akkor oké, ha nem, akkor jön a nurofen.

D-vitamint mi egyáltalán nem kaptunk, mégis felnőttünk, ne izgulj. Wink Ez persze nem azt jelenti, hogy ne add neki, csak ne izgulj, hogy nem kapott egy ideig.

Mi tegnap úgy voltunk kint, hogy melegítőgatya, hosszú ujjú body, rövid ujjú póló, kendő. Mikor elment a nap, akkor pulcsi, a lábára meg takaró. Naon meleg van, hááááááááááááááála!

Berni,
a lányokkal alszom, de már nem kell aggódnom, Nóresz teljesen meggyógyult a refluxból. Csak sűrűn ébred, ezért kényelmesebb, ha ott alszom, nem kell mindig átrohangásznom. Livivel 1 éves koráig aludtam egy szobában, remélem Nórival sem kell tovább. (Bár Livivel nem kellett volna 8 hós korától, nem igényelte, de nehezen szántam rá magam, hogy otthagyjam. Az 1 éves szülinapján határoztam csak el magam.)

Szintus,
nekünk a vigantolt 1 éves korig kell adni, évszaktól függetlenül minden nap, utána nyár kivételével a többi hónapban 2 éves koráig. De ahány gyerekorvos, annyi félét mond...

Felébredt Nóri, mennem kell, pedig még nem olvastam mindent vissza.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja!

Csanádtól el vagyok ájulva, hogy megy!

Péntek esélyes, de elsősorban Livitől függ.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

De jó! Jó sokat írtatok és mennyi édes gyerkőc! Nagyon jók a képek!

Szintus! én már meglestelek iwiwen! Szépek vagytok!

Na akkor amire emlékszem!

Pat! Jázminnak a kaka csípte ki a fenekét. Jön a foga és annyira hamar kicsiípi a kaka, ráadásul hiába szagolom, egyszerűen nem érzem meg ha bekakált. Így aztán ha sok dolgom van és nem nézegetem időben, sajnos kicsípi.

Tegnap délelőtt főzőcske volt, délután meg anyósékhoz mentünk, mert már régen voltunk. Este későn jöttünk, szóval már nem volt időm netezni!

Joli! Gratula Csanádnak! Nagyon ügyes!

Gabuska! Szegény Livi! Remélem hamar meggyógyul!

Mi 3 évet jártunk és utána házasodtunk össze, rá egy évre született meg Rolkó!

Cipő: én is adok már rá cipőt. Roli első cipőjét, bőr, magasabb szárú, járni való cipő. Főleg azért, mert a játszón szoktunk kézen fogva sétálni.

Ovis beíratás! Roli izgult, annyira édes volt, azt mondta fél! Pedig nem stresszeltük vele, csak mostanában ilyen kis félős! Amúgy aranyos volt, kérdezgették, eleinte nem válaszolt, de aztán oldódott. Én meg elkottyintottam, hogy tanító vagyok, oda is írta a nő Roli papírjára és mondta, azért írja oda, nehogy másik oviba rakják át. Ugyanis nem ehhez az ovihoz tartozunk. Szóval bízok benne, hogy felveszik.

Most Rolkó anyuéknál van, Jázmin alszik. Most mentek el barátnőmék, főzni nem kell! Ráérek! Hurrá!

Délután meg játszózunk egyet!

Kép
szly27
 
 


Mi "jártunk" 5 évet, esküvő, aztán 12 évesek voltunk, mikor Livi jött.

Piknik a másodikon :lol:

Kép Kép Kép Kép
(A padló nem koszos, hanem foltos. Nem tudom eltüntetni semmivel.) :oops:

Mire felkelt Livi 39,2 lett megint. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabuska 2009.04.06 13:49-kor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, azóta megtudtam, hogy mi is kaptunk d vit., állítólag injekció formájában, egyszeri nagy dózisban. Szóval bocsi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szegény Livi, gyógypuszit küldünk Neki! Cupp!
Remélem, összejön a pénteki tali.
Észre sem vettem semmiféle foltot a padlón, de ha már felhívtad a figyelmünket :wink: .
Azt hagy kérdezzem már meg, hogy Nóri ugyan miért nem mászik bele Livi kajájába :roll: ?
Apa egyedül alszik akkor évekig :roll: ?

Nálunk az ovis beíratáskor, Toncsi 1 mp után vegyült el a gyerekek között :lol: .

Réka, mi is 2001-ben ismerkedtünk meg és 2005-ben házasodtunk össze 8) .
Különben a gesztenyés-almás-husi tetszett Boginak egy üvegnyire, bár ma az őszibarackos husi majdnem bement az utolsó cseppig.
Nálunk is gombapöri volt nokedlivel. Estére meg lesz tojásos nokedli :)

Én még nem adok Bogira cipőt, majd ha járni fog. Most vastagabb zokniban nyomja odakint a fűben, amíg le nem szedi azt is.

Alszanak, még gyorsan kihasználom az időt némi tennivalóval.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla,
aludni lehet egyedül is. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


évi!
én is adok cipőt Dorkóra,olyan kemény,sarokfogót,mert szerintem még hideg a fű,de lehet,h csak én vagyok punnyadt.inkább ne fázzon fel!épp most növi ki a 20as cipőjét :lol:

gabi!
néha én is Dorkóval alszom,mikor apa korán kel vagy későn fexik és imádom kiszedni magam mellé hajnalban :oops: szuperek a képek,a hírek Liviről nem annyira :cry: azért jó piknikelést! :lol:

pat!
imádom a fiam,jól látod! :oops: :lol: bár a hisztijei egyre katasztrofálisabbak :cry: mondta ma az egyik szomszéd,h hallottak 2nket a 7végén és röhögtek,h milyen jól kezelem őuraságát.úristen,h ezek mit hallhattak :lol:

csilla!
nálunk van kinn ajtókopogtató,astalon kosárban "fű"tojással,baromfikkal,oszt ennyi :lol: kinn meg virágzik a nárcisz :) ennyire volt energiám.nálatok?

mi ma este is voltunk bringázni 6 után,h apa hazajött.eltekertünk a cba-ba kifliért.Dorkó baromira élvezi:direkt rugóztatja magát az ülésben és nyögdös,pápázikmindenfelé :lol: :lol: esti cumizás után,ahogy kiesett a szájából az üveg,avval a lendülettel aludt el a karomban :lol: mondjuk ma itt volt a nagyi,vele is kellett vagánykodnia,úgyh ismét élménydús napja volt.végre jóidő!!!! :lol: fotózok majd bringást,csak ma itthonhagytam,bocsi

joli!
Csanád hihetetlen!!!!!!gratula!a pénteki talira már csak kísérni fogod :lol: :lol: 2 hét múlva meg már szólni fog,h anya ne puszilgass már,olyan ciki :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Szegény Livi,gyógyuljon meg gyorsan!Édesek ott az erkélyen! :D Ezek szerint az,hogy kb.13 éves voltam mikor a férjemet megismertem,az nem is olyan gáz ahhoz képest,hogy ti 12 évesek voltatok,mikor jött Livi! :lol:

Sly!
(az óvodában)
-Jó napot kívánok,Szilvia vagyok,Ő itt a kisfiam Roli.Nagyon ügyes,okos kisfiú,én tanár vagyok, ő szobatiszta,van egy kishuga... :lol: NA,kb. így zajlott? :lol:

Réka!
Ezek szerint Máté nagyon szeret közel aludni hozzád! biztos megszokta éjjel.Ugye veletek alszik még? Néha én is késztetést érzek,hogy az éjjeli esetés után a törpékkel maradjak,de aztán győz a kényelem! :oops:

Adri!
Ezek szerint a lányoknak jóval kisebb lábuk van...nekünk a 19-es szabdi óriási,Doriánnak meg 20-as kell! :shock: Bár ez is úgy van,hogy márka szerint változik a méretezés!

Néhány gyöngyszem a fiamtól:
Párbeszéd velem:
-Szeretlek kicsim
-... (no reakció)
-Hallod?! Szeretlek!
-Jóóóóóóvan!!!!!
-Te is szeretsz?
-Igen!
-Akkor mondjad!
-Igen!
:evil:

Homokozóban ülnek az apjával:
-Márk,jól érzem..be vagyunk kakálva!
-Apa,te is?

Sz.helyről hazaúton az apja tanította neki a Zöld erdőben jártam..locsolóverset.mikor hazaért kis segítséggel elmondta.Gondoltam fél óra múlva megkérdezem mire emlékszik.
-Márk mondd már el a locsolóverset! Elkezdtem neki:
-Zöld...
-ööö zöld vödröt ettem..
:shock: :?: :shock: :idea: :shock: :lol: Asszem ezt még gyakorolni kell! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Először csak elsírom a bánatomat, mert azt muszáj, aztán ha lesz még erőm, írok nektek is.
Elmentek a nagyfiaim, Csanáddal ketten maradtunk egy kemény hétig :( Úgy volt, hogy szerda este mennek, de ma jött az unokaöcsém és elvitte. Kikértem őket a suliból két napra, mert annyira akartak menni. Csak így nekem holnap nagyon nehéz napom lesz. 9-11 között egyik helyen van dolgom, fél 12-fél egy között másik helyen, aztán fél kettő és négy között dolgozok. Ötre még gyógytornászhoz is be vagyok jelentkezve. Ebből csak az első programra kellett volna vigyem Csanádot, de így egész nap hordozhatom magammal. Na jó, keresztmamit beszerveztem, ő fél kettőtől fél háromig tud vele lenni. Aki olvassa holnap gondoljon rám és küldje a pozitív energiát.
Amúgy a tegnapi mozgalmas nap használt az úrfinak, a szokásos öt helyett csak kétszer kelt. Ma is kétszer vittem ki, másodikszor a nagytesót fárasztotta le a játszótéren. Érdekes, ha én vezetem, elég egy kéz is, de Csongival nem indul el, amíg meg nem fogja mind a két kezét:) De ha elindul magától, akkor egyedül is megy. Igaz nagyokat huppan a pelusra:)
Apával sem tudtam már napok óta egy jót beszélni, mindig csak rohanásban:(
Péntekre én úgy fél tizenkettőre tudom ígérni magam az Ikeába, mert akkor is dolgom lesz 9-11 között. van egy kis esély, hogy hamarabb végzek, de max. fél órával.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, ez haláli! Apa, te is! :lol: És az anyuci csini vagy is :)

Gabuska, szegény Livi:( remélem nem lesz semmi gond vele és jössz pénteken! Az oviban nem lesz szünet? Jó az erkélyetek, megér egy kis udvart:)

Berni, na ne! nem akarom, hogy olyan hamar felnőjön. Persze, vártam már, hogy menjen, várom, hogy beszéljen, de nosztalgiával gondolok vissza arra az időre, amikor még pici volt.

Csilla, Csanád nem veszi le a kalapot, pedig én se jósoltam neki sok időt a fején. Vittem egy megkötőset is a biztonság kedvéért, de nem kellett.

Szly, Jázmin popsija gyógyulgat? Rolinak drukk az ovihoz!

Adri, nem csoda, ha Artemisznek a legkisebb cipő is nagy, hiszen kislány:) Csanádnak nagy a lába, mégis vastag zoknival húzom a cipőt, hogy ne kotyogjon.

Réka, ti aztán tudtok élni! Gyurinak vállveregetés, ügyes!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Hová mentek a nagyfiúk? Talán az apai nagyszülőkhöz? Én mindenesetre pozitív energiával doglak ellátni téged holnap! Bár szerintem akárhová mész,Csanád úgyis mindenkit levesz a lábáról,lesz aki elszórakoztatja,amíg intézed az ügyeid! Márkra ma a biztonsági őr vigyázott a Raiffeinsen bankba,mert a drága férjem valamit kinthagyottaz autóban,és a gyerkőc nem akart vele visszamenni! :shock: De jó kisfiú volt! Meg is dicsérte magát! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Húúúúúúúúúúúú csajok! Egy rohadt nagy pók megjelent mellettem a falon,annyira félek tőle,hogy fel kellett ébreszteni a férjemet,hogy leüsse! :oops: Nem volt hepi! :? Viszont olyan jól sikerült lecsapnia,hogy pont az ágy szélére,természetesen az én oldalamra esett...újra fel kellett ébresztenem,hogy ugyan "küldje" má' le onnan! :oops: ...szerintem ma a gyerekszobában alszok!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, igen, az apai nagyszülőkhöz mentek, minden vakációt ott szoktak tölteni. tudod, ott nőttek fel, az az otthonuk(van egy házuk is, persze még nincs a nevükön)
Márk már nagy fiú, képzelem hogy elszórakoztatta a biztonsági őrt :) Úgyis unalmas lehet neki ott egész nap semmit sem csinálni :lol: Csanád még fél az idegenektől, főleg a férfiaktól kezd keservesen sírni, ha úgy érzi, hogy túl közel kerültek hozzá.

Jó éjt, megyek pihenni!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

Csak egy szóra, mert már mindenki alszik.

Joli, holnapra szorítok, hogy minden rendben legyen. Bogi a kötős sapkát is leszedi :(

Pat, édes Márk szövege.

Szerintem nem hideg a fű, legalább is a napon, ott szokott korzózni.
Majd holnap teszek képet is. Remélem, legalább zokni lesz rajta és nem mezítláb lesz a képen :oops: . Bár nálunk a parketta is olyan hideg, de Bogi ott is mindig leszedi a zokniját és a szájába gyömöszöli.
Nálunk a kert tele van ibolyával, jázminnal, nárcisszal és tulipánnal. Imádom :)
Berni, az angolra visszatérve itt egy videó Toncsiról kicsit több mint másfél évesen.
http://csillala.multiply.com/video/item/3/Angolozunk

Húzok aludni, Bogi mindjárt kel.
Jó éjt.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó reggelt!!!

Joli, olyan talpraesett asszonyság vagy, no para!!! +++++++++++
Csanád fél az idegenektől? Nekem nem tűnt fel. :wink:

Amúgy Nóri is fél, de csak ha az idegen családtag. Az ismeretlen idegenektől nem. :evil:

Berni, bringázásért irígy vagyok. :)

Pat, te kis tréfamester! Azt ugye tudod, hogy nem akkor ment bele, mikor kijött belőle! És azt, hogy nemáttétel nál-neki-be? :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok! Köszi a bátorításokat, vágok neki a napnak. Az első kő leesett a szívemről, a gyerekek szerencsésen megérkeztek a nővéremékhez. Apa még nem tudja :roll:

gabuska, az utolsó mondatodat nem értem, Pat valószínűleg igen. Családtag idegenektől fél Nóresz :lol:

Csilla, mezítláb is szeretjük Bogit, jöhet! :wink: A zoknit Csanád is szereti lehúzni, van elég ideje dolgozni vele az ágyába. A kapalp kint van rajta, ott sok a dolga, nincs ideje magára :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Joli4 Tuti ügyesek lesztek! A nagyfiúk meg legalább jól szórakoznak, kikapcsolódnak!

Gabuska! Jók a képek, jó kis piknik! Remélem Livi jobban van!

Patr! Hát kb az volt, amit írtál! Majd kiderül, hogy felveszik-e! Márk szövege nagyon édi! Én is mindig mondom Rolinak, hogy szeretlek és ő mondja vissza, hogy én is szeretlek! Annyira aranyosak!

A pókokat én is utálom, de Roli is fél minden bogártól, pedig fiú!

Joli! Jázmin popója már gyógyul, még kicsit piros, de már határozottan jobb. A testén a foltok viszont nem! Kérek is időpontot megint bőrgyógyra, szerintem nem ússzuk meg a szteroidos krémet, de legalább az majd helyrehozza.

Berni! Jázminnak a 19-es cipő is nagy! :lol:

Ma megyek először tornázni! Már várom, de holnap tuti mozdulni sem fogok tudni az izomláztól.
Délután leadom a lurkókat anyuéknak és elintézek pár dolgot. Délelőtt meg főzés, mosás!

TEgnap voltak itt barátnőmék. Elbabáztunk kicsit. Az ő kislánya 2 nappal fiatalabb mint Jázmin!

Kép
szly27
 
 


Joli szoritok,de bizti minden okés lesz.A nagyfiúk pedig egy kicsit
szórakoznak :) Csongi már 16 éves,mint az én öcsém!Igazi nagyfiú.
Megy már esténként bulizni? :wink: 8)Gratula Csanádnak a járáshoz!Ügyes kiskölyök :)))

Fruzsi is fél egyes családtagoktól(mondjuk akiket évente 3-szor lát)
De késöbb megbarátkozik. :)

Szly jó tornázást ma,izomláz bizti lesz ezerrel :? Az én barátnőim gyerekei már mind idősebbek mint Fruzsi,sajna nincs neki játszótársa :( Onokatesója is 11 évvel idősebb.

Pat jó beszolások.A kakis főleg 8) Az még viccnek is símán elmenne :lol: :lol: :lol: Te is félsz a pókoktól,mint a férjem,ő is retteg tőlük.Semmi mástol nem fél,de a pókoktól :? ja...
Én viszont a hülye bogarakat útálom,ja és az elpusztult halat :shock:

Gabi milyenek lettek az eredmények?

Adri de jóóóóó neked!Tengerparton lakni mmmmm :D :wink:
Sokat fürödtök a tengerben?

Éva aranyosak a gyerekek!Férjed milyen szakon orvos?

Mi okés vagyunk!Semmi különös nem történ,minden a régi!Jaaa,tegnap apa szabad napos volt és vele tölthettem az estét,már ugy hijányzott....
Várjuk a husvétot.Sok disz nálunk sem lesz,az asztalon a kiskosárban valami és csá.
Nálatok milyen idő van ma?(ami nálatok van ma,nagyjábol az lesz nálunk holnap)nálunk borús,szomorú ma az idő...

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintus, akartam már írni, hogy örülök, hogy raktál fel képeket, szépek vagytok nagyon! :D

Dokihoz 6ra megyünk.

Mindenhova megy Livi után :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szerettem volna kérdezli lányok tőletek,hogy mi okozhatja a leukociták megnövekedését?
A leletemen a többi ok,minden határon belül van,csak a leukocita15.6 :shock:
Szerintetek ismélteljem meg a vérvételt?
Kicsit bevagyok tojva annyi mindent lehet olvasni itt a neten :?
Kérem aki ért hozzá tanácsoljon valamit!!! :(

Kép
Kép
szintus
 
 


Kép

Fruzsi a járgányon :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus
 
 


Ennek a Fruzsinak milyen csili-vili csajod csikója van :shock: :P Csanád meglátta itt a képen és akkorát sikított :) Az nála a tetszés jele. A nagyfiam nem jár el sehová, a kicsi inkább. Jó na, a kicsivel elmegy focizni, ha nagyon hívja + a sulis kötelező programokra nagy morogva. "Otthon" a nagyszülőknél jár diszkóba és haverozni.
Leukocitákról nem tudok.:(

Gabuska, Livinek könnyű, van segítsége:)

Szly, hajrá torna! Jázminnak jobbulást!

Elég jól lejárt a nap, pedig a gyógytorna után még volt dolgom, ami a tegnap nem jutott eszembe. Reggel kilenctől este hétig úgy kék órát voltunk itthon két alkalommal. Csanád kétszer aludt a babakocsiban. Bizony volt nyügi is, amikor álmos volt, de csak tűrhetően

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok anyukák!
Mi volt ez a mai tolongás??? :lol: Tudom,jó idő...elvégre mi is kint voltunk egész nap!
Gabi!
Na,mi derült ki a vérvételből? Cukik a csajok,nálunk ketten jönnek utánam,ha wc-re megyek! :lol: És...ööö... én sem értem az uccsó mondatodat! :oops:
Sly!
Milyen volt a torna? Gondolom jól esett! Én is elmennék szívesen,de még (ahogy pár sorral feljebb melítettem) wc-re is 3-asban járunk!Rajtam lógnak egész nap.Márk napok óta nem alszik egy percet sem nappal,Mira napi 2 alvásából,ami kitett akár 4 órát is,lett belőle 1-szeri max. 40 perc!!!Ma este viszont úgy kidőlt,hogy ülve elaludt az ölemben,szopi nélkül! :shock:

Szintus!
Én nem tudok okosat írni,inkább nem írok semmit! Édi nagyon a kisasszony a járgányban! Nagyon csajos! :wink: Holnap készülhetsz a jóidőre,mert (legalábbis) nálunk szupi napos meleg volt ma.Márk rövidgatyában nyomta! 8)

Joli!
Tudtuk,hogy meegoldod! Erre számítottunk,ügyes vagy! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Réka hol vagy?
És te Berni? 10 körül azért mindig bejelentkezel? Talán elfogyott a CBA-ban a kifli,és inkább lefeküdtél aludni olyan éhes voltál??? :lol:

Tegnap olvastam a neten,hogy tragukis autóbalesetben elhunyt az egyik szülifeli csaj! :shock: Persze csak szezációhajhászat volt,ennek az évadnak az uccsó részéről volt szó..érdekel ki lesz?? És szerintetek is Mike-ra hajt Idi / Edie férje???? :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?