sziasztok!
először is pat!
ne nagyzojjjjjá mán avval a csúzdával,tudjuk,h jól megy az üzlet!
édes a csajszi a kucujával!
adri!
úúúúúúúúúristen mennyit nőtt a csajszi!és a szmétől még mindíg elolvadok!holnap megmutatom Dorkónak
szólj,ha van telód,elkűldöm privin a számom.
szintus!
te kis ego,a gyerekről vártunk képeket,nem rólad
(csak viccelek,én folyton húzok mindenkit)a kiscsaj tiszta apja
na,jó hasonlít rád is,de apja lánya.
réka!
ejjejj!nálunk Dorkó azt mondogatja:ajjajja.én mindíg gyorsan rávágom,igen anyanya
most már ti is vigyázhattok,mit mondtok előtte.
joli!
igen,én is a fogára fogom,de....semmi jele betegségnek,de ma pl.volt a peusban reggel fél8kor,majd 2ig semmi,de utána 3kor,5kor,6kor és 8kor is volt,nem kevés adag és a szokásos boáááá
mondjuk a folyósságot ezeknél a mai pelusoknál inkább csak a felső réteg alatt látja az ember,h bele is folyott.mondjuk ma iszonyat sokat ivott,akár pisi is lehetett
mindegy,bocsi mindenkitől
ma elvileg "fogós"kajákat kapott,meglátjuk
képzeljétek szuper délutánunk volt ma:
Dorkó aludt 12-2ig,aztán ebédelt,majd mentünk a tesómékhoz kajálni.ő egész este fél7ig,míg el nem jöttünk,pörgött.állandóan menetelt(mi már csak így hívjuk,h elkap vkit és megy,megy,megy....)és közben folyton evett krumplit,bulátát,banánt.na csak ennyi ideig ült le és már ment is tovább
mikor hazajöttünk,kipróbáltuk a bicajülést(apa mögött
én még nem mertem)aztán fürdött a nagykádban úgy,h pici víz és zuhanyozás:iszonyatosan tetszett neki.röhögött,h csikizi a víz a pociját,fejét stb
lehet,h másnak ez már mindennapos,de mi fetrengtünk rajta,h mennyire édes.aztán bevágott 300ml-t és bealudt apa vállán.de úgy,h azt sem vette észre,h bedugtuk a hálózsákba és lefektettük.szóval kicsit kivolt az 1 alvás+aktív naptól
tali:hány órakor?margitsziget vagy ikea?