Rena
Nem én nem megyek el ahhoz a jósnőhöz, most biztos, hogy nem, de később biztos, hogy elmegyek hozzá.
Egyébként a párom mamája jár időnként ehhez a jósnőhöz, aki eddig egyszer sem mondott olyat, ami be ne jött volna neki. Pl-ul: a férjem édesapjának komoly gyomorproblémái lesznek (2-szer műtötték valami gyomor betegséggel), a férjem bátyjáéknál az ünnepekkor nemcsak a karácsony ad majd okot az ünneplésre, hanem egy új családtag megérkezése is okot ad az ünneplésre (karácsony előtt 6,7 nappal született meg a kisfiúk), a párom mamájának az élettársa hamarosan távozni fog az élők sorából (a jóslás után félévvel meghalt…..nagyon beteg volt) stb.
Egyik alkalommal, történetesen 2007 szeptemberében mikor a férjem mamája elment ehhez a jósnőhöz, rákérdezett a nálunk lévő babyprojektre, hogy nálunk, hogy alakulnak majd a dolgok ezzel kapcsolatban.
A jósnőnek csak annyit mondott, hogy köszöni a múltkori jóslást az unokájával kapcsolatban, úgy is lett, ahogy elmondta, a kisfiúk Balázs karácsony előtt 6 nappal meg is született, meg a többi jóslat is amit elmondott azok is mind be jöttek. De most, szeretné megkérdezni, hogy a másik unokájáéknál, akik sajnos orvosokhoz járnak babyügyben, mit olvas ki a kártyákból.
Ennyit és semmi többet nem mondott a párom mamája. (Egyébként megjegyzem, a családban több unoka van, mindegyik különböző korosztályú és semelyik sem jár babyprojekt ügyben orvoshoz, csak mi).
A jósnő pedig azt mondta, hogy nekünk:
-ha egy lakatlan szigeten nyugalomba lennénk, se sikerülne spontán a baba,
-csakis mesterséges megtermékenyítéssel fog sikerülni és akkor is többedszerre,
-kettőnk közül bennem van a hiba, amiért nem sikerül,
-elvileg fiúnk lesz, de mivel a mesterséges megtermékenyítésnél nagy esély van az ikerterhességre könnyen lehet, hogy egy kislányunk is lesz.
A férjem mamájának egyébként 10-ből 10 történést megjósolt, tehát így egyszer sem merült fel bennem egy percig se az, hogy össze-vissza hadovál. Arról nem is beszélve, hogy most így utólag belegondolva még biztosabb vagyok abban, amit mondott, ugyanis visszakerestem a régi naptáramba azt a hónapot, amikor elment a jósnőhöz. 2007 szeptembere volt és mi akkor kezdtük el az első inszeminációs kezelést. Mond meg nekem, hogyan tudta akkor a kártyáiból azt kiolvasni, amiket Én az előbb feljebb leírtam? Hogy? Hol tartunk most? Mesterséges megtermékenyítés/ lombik-program előtt állunk!!! Ezt az egészet csak úgy tudta megjósolni, hogyha ért ehhez az egész jósláshoz, máshogy nem, nem?).
Folytatva a dolgokat a volt ofőm, aki az endo dokit ajánlotta, most mikor nemrég kicsit padlóra kerültem:
- mert nem sikerült ugye a 6. inszemünk se,
- akkor az endo doki az insulin értékem miatt még nem javasolta a lombik-programot elkezdését, tehát azt mondta, hogy várjunk még vele 3 hónapot,
- akkor, hogy klinikán elmondtuk, hogy nem most kezdjük el a programot, pedig most akartuk volna (kezelést még soha sem halasztottunk el, nem állítottunk le, mindig mindent folyamatosan csináltunk)
- akkor anya férjének a lánya megszült és ez mind 2 héten belül történt.…... mondta, hogy Ő neki éppen aktuális lenne a jósnőhöz való menetel és ha akarom, akkor szívesen megkérdezi nekem, hogy most mi olvasható ki a kártyákból a nálunk lévő babyprojekttel kapcsolatban.
Eleinte féltem ettől az egésztől, aztán mondtam neki, hogy hogyha akarja akkor megkérdezheti, hanem, nem. Persze megkérdezte, mert Ő is nagyon kíváncsi volt arra, hogy vajon most ennyi idő után mit jósol nekünk a nő.
A jósnő után felhívott aztán ofőm és elkezdte mesélni, hogy mielőtt Ő megkérdezte volna a saját ügyét, avval kezdte a mondandóját a jósnőnek (akivel tök jó barátságba van már), hogy: „Van egy kedves régi tanítványom, aki nagyon szeretne már gyereket, nagyon várja már a gyerekét”. Erre a jósnő:” Most szeretne gyereket, tehát nem terhes, vagy terhes és azt várja már, hogy megszülessen”? Erre az ofőm: „Nem, nem terhes”. Ennyit, se többet, se kevesebbet nem mondott az ofőm.
A jósnő kirakta a kártyát és ezek jöttek ki, ezeket olvasta ki belőlük:
- nem magunktól, hanem mesterséges megtermékenyítéssel fog majd csak sikerülni a baba,
- többszöri kezelés útján sikerül teherbe esnem, elvileg fiúnk lesz, de mivel a mesterséges megtermékenyítésnél nagy esély van az ikerterhességre könnyen lehet, hogy egy kislányunk is lesz, tehát a nemük az még nem biztos
- intézményt, orvost nem kell váltani,
- kettőnk közül bennem van a hiba, nálam rendetlenkedik valami,
- sok pénzkiadással jár majd az egész,
- és nem kell már éveket várni.
Az ofőm még annyit mondott, hogy a jósnő még annyit hozzá tett az előzőekhez, hogy igaz nem látszik kristálytisztán, de még annyit lát, kiolvas a kártyákból, hogy 3 hónap múlva valami történés várható majd nálunk.
Az ofőm egy szóval se mondta neki ezt a 3 hónapos várakozási időt, ez nem 1000%, hogy addigra minden okés lesz az inzulinommal, de a kártya, vagyis a jósnő szerint, akkor történés várható. Tehát addigra, vagyis most már kevesebb, mint 3 hónap múlva, szerintünk, ahogy az ofőmmel is beszéltük, helyre kell, hogy jöjjön az inzulin értékem, ami után a lombikkezdés következik majd. És ez lesz az a történés. Félelmetes ez az egész, nem?
Sokszor eszembe jutnak mostanában a jósnő által mondottak és igaz nem vagyok megszállott, az életemet jóslatokra alapozó ember, mégis hiszek abban, amit mondott. Valamiben hinni kell és valahol azt is érzem, hogy igaza van, mert annyira egybevág minden.
Megyek privire válaszolni!