Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Rena!
Már jobban vagyok, nagyon hajt engem az inszemi, hogy meggyógyuljak, persze pihizek ám még ezerrel!!!! Éss, vigyázok a tüszőimre! :P
Hát, jó lenne a laptető......... :twisted: nekeeeemmmmm!
Vendég

Kedi, hűűűűűűűűűűűűű gratula az első laptetődhöz!!! Ez már jelent valamit, nem gondolod? :wink:

Jaj, akartam mesélni, hogy megkaptam ma a leletet a vérvételről, és a cukrom tök jó. 4.1-5.9-ig van a referencia tartomány és nekem 4,3 az értékem.)))))
Hát, valami májenzim kicsit magas, de csak alig. De a többi májemzim okés. Nem csodálom, hogy ennyi gyogyinak van azért rossz hatása is…

Egy ismerősöm szerint ez epe problémára utal. De a körzeti doki szerint nem. Szerinte nem gond, ha az egyik enzim nagyon picit magas, alig-alig. A többi pedig mind rendben van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.07 04:49-kor.
Vendég

Huhúúúúúú, laptető-űs vagyok!!!! Éljen, szuper, soha jobbkor!!!!!!! Majd egy hétig el voltam tűnve és annyit írogattam,és végre én is, most először!!!!!! Babonás vagyok, na majd meglátjuk!!! Majd megdumálom az angyalokkal, hogy be is váljon a dolog, az inszemire meg fel is szerelem magam rózsakvarc és hegyikristály angyalokkal.
TWIST!
Egyszerre indulunk el az úton, a hétfő (vasárnap talán neked) nagy nap lesz nekünk. Tuti menni fog a szuri, csak gondolom meg kell előtte ismerni a fortélyát! Légy erős, hidd el, menni fog és ugye a cél mindig ott lebeg, szóval ügyesen!!!!!
Hurááááá,Kedi a laptatős!!!
Vendég

Kedi, GRATULÁLOK A LAPTETŐHÖZ!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Bizony Twist, ezt is egy jelnek fogom fel, egy üzenetnek egy megerősítésnek. Lehet, bután hangzik, de veszteni nem lehet vele.
Nagyon gratula a vérvételi eredményhez, nagyon szuper!!!!
Egyetértek, ezek a hormon tartalmú, magas hormon tartalmú gyógyszerek megviselik a szervezetet.
:(
Vendég

Köszi Röpcsi!
:D
Vendég

Rena
Köszi szépen, most jobban vagyok, de azért ha lesz egy kis időm felhívom az endo dokimat.
Én is örülök, hogy az iwiw-en is ismerősök vagyunk! :D
Mi is voltunk ott külföldön ahol Ti, nagyon szép hely! :D 8)
A macskával kapcsolatban, mi sokáig nem tudtuk, hogy a miénk milyen fajta, aztán egy kis utánanézés után, meg az állatorvos által mondottak alapján megtudtuk, hogy ő egy burmai cicus. Olyasmi mint az egyiptomi fekete cica, amelyik ülő helyzetbe van mindig lefotózva.
A miénknek nem olyan nagyok a fülei és nem olyan katonás, hanem kis szeleburdi, muki. A szőre pedig olyan fényes és puha, hogy legszívesebben mindig simizném.
Igaza van Twistnek próbáld meg a nővérkét, vagy a portát felhívni és utána érdeklődni, hogy mi van a dokival.

Twist
Hogy vagy? Hasmenés már elmúlt? Nekem igen, de ma reggel meg megint hányingerem volt és fájt a pocim. :oops:
A lombik-programnál Én is magam akarom majd beadni a szurit. Az Anna meg a Kati megszokták mutatni a pár női és férfi tagjának is, hogy hogyan kell, de a körzeti dokim is mondta, hogy szívesen elmondja megmutatja, hogy hogyan kell az embernek magának beadnia, milyen fecskendő és tű kell hozzá és miből mennyit kell felszívni. :wink:

Kedi
Ez a laptetű, nagyon jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)
Én mondom ez nem véletlen, hogy éppen a kezeléskor kerülsz a laptetőre!!! :D :D :D Ez egy jel, egy nagyon jó jel!!! :D
Vendég

Kedi, holnap írok privit, most megyek, mert a párom megjött a pecázásból, megnézem a zsákmányt! :)
Vendég

Röpcsi, szokott a párod pecázni? Tök jó! Ilyen szép időben biztosan jól érezte magát. És mi a zsákmány? Mit készítesz belőle?

Kedi, igen, egyszerre indulunk,és együtt is leszünk sikeresek!:))))
Kivettél szabit hétfőre? utána otthon maradsz pár napig, vagy mik a tervek?
Vendég

Sziasztok!

Kedi!Gratulálok a laptetőhöz!Remélem,hogy szerencsét hoz!

Twist!Azt nagyon jó,hogy a cukrodnak ennyi az értéke!Remélem az a másik eredmény nem befolyásol semmi!

Röpcsi!Úgy visszamennék oda külföldre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szívesen kiköltöznék,egyszerűen beleszerettem abba a helybe!Megpróbáltam a rendelőjét is a dokinak és semmi ott sem vette fel.Én már nem tudom mi van!

Kép
rena85

Sziasztok!
Köszi neked is Rena, én is remélem, hogy meghozza a szerencsémet. Igazad van Röpcsi, véletlenek nincsenek!!!!!!!!!!!!
Nagyon erős jeleket kapok mostanában, és persze akadályokat is (lsd pont most ez a betegség), de annál jobban fogom becsülni az eredményt!!!!
Mi, akik megküzdünk a babáért másképp fogjuk értékelni a dolgokat!!!!
Nahát, Röpcsi az én párom is nagy ho-ho-ho-horgász! Ő is szeret -így mondja- lógatni! :) Igaz, egy ideje már mortyog, hogy nem jut el pecázni.
Úgy tervezem a jövő hetet, hogy végig betegállományban maradok, nem szeretnék visszafertőződni, aztán tavaszi szünet így húsvét után még pár nap szabim lesz, s szerintem akkor már lehet is majd tesztelni, nem? Szóval mikor visszatérek melózni már talán lehet is tudni, hogy összejött-e vagy jöhet a kövi inszemi. Már azon is agyaltam mi lesz, ha sikerült, akkor csak 2 hónapot kell már melózni, jön a tanév vége, aztán 2 hónap szabi (július-augusztus) aztán nyugiban lehetek.
Mindenre próbálok felkészülni! Ha nem jönne össze, akkor még egy inszemit szoktak utána csinálni egyből???
Vendég

Rena
Nem én nem megyek el ahhoz a jósnőhöz, most biztos, hogy nem, de később biztos, hogy elmegyek hozzá.
Egyébként a párom mamája jár időnként ehhez a jósnőhöz, aki eddig egyszer sem mondott olyat, ami be ne jött volna neki. Pl-ul: a férjem édesapjának komoly gyomorproblémái lesznek (2-szer műtötték valami gyomor betegséggel), a férjem bátyjáéknál az ünnepekkor nemcsak a karácsony ad majd okot az ünneplésre, hanem egy új családtag megérkezése is okot ad az ünneplésre (karácsony előtt 6,7 nappal született meg a kisfiúk), a párom mamájának az élettársa hamarosan távozni fog az élők sorából (a jóslás után félévvel meghalt…..nagyon beteg volt) stb.
Egyik alkalommal, történetesen 2007 szeptemberében mikor a férjem mamája elment ehhez a jósnőhöz, rákérdezett a nálunk lévő babyprojektre, hogy nálunk, hogy alakulnak majd a dolgok ezzel kapcsolatban.
A jósnőnek csak annyit mondott, hogy köszöni a múltkori jóslást az unokájával kapcsolatban, úgy is lett, ahogy elmondta, a kisfiúk Balázs karácsony előtt 6 nappal meg is született, meg a többi jóslat is amit elmondott azok is mind be jöttek. De most, szeretné megkérdezni, hogy a másik unokájáéknál, akik sajnos orvosokhoz járnak babyügyben, mit olvas ki a kártyákból.
Ennyit és semmi többet nem mondott a párom mamája. (Egyébként megjegyzem, a családban több unoka van, mindegyik különböző korosztályú és semelyik sem jár babyprojekt ügyben orvoshoz, csak mi).
A jósnő pedig azt mondta, hogy nekünk:
-ha egy lakatlan szigeten nyugalomba lennénk, se sikerülne spontán a baba,
-csakis mesterséges megtermékenyítéssel fog sikerülni és akkor is többedszerre,
-kettőnk közül bennem van a hiba, amiért nem sikerül,
-elvileg fiúnk lesz, de mivel a mesterséges megtermékenyítésnél nagy esély van az ikerterhességre könnyen lehet, hogy egy kislányunk is lesz.
A férjem mamájának egyébként 10-ből 10 történést megjósolt, tehát így egyszer sem merült fel bennem egy percig se az, hogy össze-vissza hadovál. Arról nem is beszélve, hogy most így utólag belegondolva még biztosabb vagyok abban, amit mondott, ugyanis visszakerestem a régi naptáramba azt a hónapot, amikor elment a jósnőhöz. 2007 szeptembere volt és mi akkor kezdtük el az első inszeminációs kezelést. Mond meg nekem, hogyan tudta akkor a kártyáiból azt kiolvasni, amiket Én az előbb feljebb leírtam? Hogy? Hol tartunk most? Mesterséges megtermékenyítés/ lombik-program előtt állunk!!! Ezt az egészet csak úgy tudta megjósolni, hogyha ért ehhez az egész jósláshoz, máshogy nem, nem?).
Folytatva a dolgokat a volt ofőm, aki az endo dokit ajánlotta, most mikor nemrég kicsit padlóra kerültem:
- mert nem sikerült ugye a 6. inszemünk se,
- akkor az endo doki az insulin értékem miatt még nem javasolta a lombik-programot elkezdését, tehát azt mondta, hogy várjunk még vele 3 hónapot,
- akkor, hogy klinikán elmondtuk, hogy nem most kezdjük el a programot, pedig most akartuk volna (kezelést még soha sem halasztottunk el, nem állítottunk le, mindig mindent folyamatosan csináltunk)
- akkor anya férjének a lánya megszült és ez mind 2 héten belül történt.…... mondta, hogy Ő neki éppen aktuális lenne a jósnőhöz való menetel és ha akarom, akkor szívesen megkérdezi nekem, hogy most mi olvasható ki a kártyákból a nálunk lévő babyprojekttel kapcsolatban.
Eleinte féltem ettől az egésztől, aztán mondtam neki, hogy hogyha akarja akkor megkérdezheti, hanem, nem. Persze megkérdezte, mert Ő is nagyon kíváncsi volt arra, hogy vajon most ennyi idő után mit jósol nekünk a nő.
A jósnő után felhívott aztán ofőm és elkezdte mesélni, hogy mielőtt Ő megkérdezte volna a saját ügyét, avval kezdte a mondandóját a jósnőnek (akivel tök jó barátságba van már), hogy: „Van egy kedves régi tanítványom, aki nagyon szeretne már gyereket, nagyon várja már a gyerekét”. Erre a jósnő:” Most szeretne gyereket, tehát nem terhes, vagy terhes és azt várja már, hogy megszülessen”? Erre az ofőm: „Nem, nem terhes”. Ennyit, se többet, se kevesebbet nem mondott az ofőm.
A jósnő kirakta a kártyát és ezek jöttek ki, ezeket olvasta ki belőlük:
- nem magunktól, hanem mesterséges megtermékenyítéssel fog majd csak sikerülni a baba,
- többszöri kezelés útján sikerül teherbe esnem, elvileg fiúnk lesz, de mivel a mesterséges megtermékenyítésnél nagy esély van az ikerterhességre könnyen lehet, hogy egy kislányunk is lesz, tehát a nemük az még nem biztos
- intézményt, orvost nem kell váltani,
- kettőnk közül bennem van a hiba, nálam rendetlenkedik valami,
- sok pénzkiadással jár majd az egész,
- és nem kell már éveket várni.

Az ofőm még annyit mondott, hogy a jósnő még annyit hozzá tett az előzőekhez, hogy igaz nem látszik kristálytisztán, de még annyit lát, kiolvas a kártyákból, hogy 3 hónap múlva valami történés várható majd nálunk.
Az ofőm egy szóval se mondta neki ezt a 3 hónapos várakozási időt, ez nem 1000%, hogy addigra minden okés lesz az inzulinommal, de a kártya, vagyis a jósnő szerint, akkor történés várható. Tehát addigra, vagyis most már kevesebb, mint 3 hónap múlva, szerintünk, ahogy az ofőmmel is beszéltük, helyre kell, hogy jöjjön az inzulin értékem, ami után a lombikkezdés következik majd. És ez lesz az a történés. Félelmetes ez az egész, nem?
Sokszor eszembe jutnak mostanában a jósnő által mondottak és igaz nem vagyok megszállott, az életemet jóslatokra alapozó ember, mégis hiszek abban, amit mondott. Valamiben hinni kell és valahol azt is érzem, hogy igaza van, mert annyira egybevág minden.

Megyek privire válaszolni! :D
Vendég

Röpcsi!Nem semmi,hogy mennyire egybevágnak a dolgok amiket mondott a jósnő,eszméletlen!De ez azt jelenti,hogy nemsokára kismami leszel! :D
Én nagyon félnék elmenni jósnőhöz,félek,hogy olyat mond ami nagyon rosszul érintene.

Kép
rena85

Rena én is ettől féltem amikor az ofőm mondta, hogy megkérdezi, hogy most mit olvas ki a nő, hogy valami olyat fog mondani ami rosszul érint majd, de úgy néz ki jó dolgok fognak történni! :D
Vendég

Röpcsi, ezek fantasztikus jó hírek, amiket a jósnő mondott, ezek szerint nagyon egybevágnak a dolgok, ráadásul 3 hónap múlva történik majd valami, ami lehet, hogy a baba... vagy ikrek. Ez még jobb hír:)))

Jaj, de szeretnék ehhez a jósnőhöz elmenni!!!!

Ma voltam a körzetinél, nem volt bent, szabin volt. Így a dugóban lépegethettem hazáig. Hétfőn mehetek újra, akkor lesz csak bent. De hétfőn szuri is van! Tényleg, lehet, hogy ott adatom be. Nem tudom még, mikor kell a szurit adni, reggel vagy este, vagy tök mindegy.....

Kedi drága, hajrá hétfői inszem!!!+++++++++++++

Rena, megértem, hogy félsz a jósnőtől. Én is csak a jót szeretem hallani, mert az segít előrelépni és bíztat. Nagyon sokat tud segíteni egy pozitív jóslat!!
Vendég

Twist akkor azért megadjam neked a jósnő elérhetőségét?
Vendég

Röpcsike, igen, kérem a jósnő számát. Egyébként Pesti?
Vendég

Sziasztok! Nagy nap ez a mai, megjött a piri (megint nagyon pontos volt) és így holnaptól kapom a lombikos szurikat!:)) Jövő héten pénteken lesz az UH, aztán kapom meg a többi gyógyszert, ami még szükséges. Nagyon izgi, kezdődik!!!!
Vendég

De jóóó twist!!!!!!! :D :D :D HURRÁÁÁÁ!!!!!!!! 8) 8) 8)
Mindennap kell szurit beadnod, beadatnod?
A 4 inszem alatt, inszemenként hány szurit kaptál, mármint Fostit vagy Merionalt?
Vendég

Helló Mindenkinek!
Szuper hír Twist! Akkor hajrá hétfő! nagy nap lesz neked is, első szuri. Reméljük nem lesz nagyon sok. Én megúsztam szerencsére egy fostimonnal ma már a repesztő jön este!
Pikk-pakk itt lesz a hétfő! Megnézem hányadika lesz, s megírom, oké?!
Vendég

Röpcsi, a jósnő szerintem érdekelne engem is, megkérhetlek, hogy írjad meg nekem is az elérhetőségét? Köszi szépen!
Vendég

Sziasztok!

Twist!De jó,hogy már holnap kezditek a szurit!

Kedi!Neked mindjárt inszem!Drukkolok!

Kép
rena85

Sziasztok!
Röpcsi úgy volt, hogy
1. inszem: 1 Fostimon
2. inszem: 2 Fostimon
3. inszem: 1 Fostimon
4. inszem: 4 db Fostimon

Most úgy van, hogy napi 1 injekció 5 napon át, aztán megyek Uh-ra és megmondják, hogy milyen injekciókat és mennyit kell még kapnom (Remélem, hogy nem sokat...).

Rena, nagyon klassz a vonalzód!!!:))) Avivát próbáltad? Egyszer volt a tévében is belőle részlet a Testőrök c. műsorban. És pont mutatták, hogy a mensit hogyan lehet fájdalmatlanná tenni. Két nappal előtte kell kezdeni, napi 15 perc torna. És kipróbáltam és tényleg a mensi megjövetele nem is fájt:))))
Most nem próbálom ki az Avivát mégsem, mert nem láttam olyan fejezetet, hogy beágyazódás segítése vagy fogamzás erősítése. Inkább csak mensi meghozó gyakorlatokat láttam. Inkább nem kísérletezem most vele.

Ma nagyon hatékony voltam: muskátlikat ültettem, kutyák szőrét szépítettem, mostam, főztem, takarítottam és még nincs vége a napnak....:)
Gyönyörű idő van, itt a tavasz, meseszép minden!:) Az embernek az életkedve is visszajön:)
Vendég

Twist!Köszi!
Igen csinálom mióta elküldted,nagyon jó,annyira lefáraszt,hogy csak na.Írtam emailt annak a hölgynek aki Mo-n oktatja és azt írta,hogy a 14. napig mindegyik gyakorlatot csináljam és utána ha úgy gondolom csak a lábemelgetősöket csináljam és akkor nem lesz gond ha esetleg teherbe esnék.De mivel ez nálam kizárt csinálom egész hónapban az összes gyakorlatot. :D Remélem tényleg nem lesznek mensis görcseim.Nagyon ügyi vagy,hogy ennyi mindent megcsináltál!

Kép
rena85

Sziasztok!

Bocsi,hogy bepofátlankodok....
Kérdéseim lennének!??
Mi a párommal most megyünk Ápr.23-án konzultációra a Sotéra a Baross utcába Jár valaki oda??
és mire kell készülnöm milyen a megbeszélés? a papírjainkat visszük gondolom átnézi a doki!!?? Ja és kell-e ezért fizetni?
mivel állami? és mikor,mennyi időre csinálják az inszemet??
köszi a segítségeteket!!

Kép
Adri
badró1

Badró, üdv köztünk!:))) Remélem, hogy máskor is lesz kedved ide írni és elmesélni, hogy hogyan halad a kezelésed. Szeretettel várunk, szívesen segítünk, amiben csak tudunk. "Nagyon" tapasztaltak vagyunk!:)
Itt csak én járok a Kaáliba, de a SOTE-n kezdtem (4 inszemit ott csináltam végig). A többiek mind a SOTE-ra járnak.

Szóval, első alkalom: Urbancsek prof-hoz mentek? Elviszitek minden leleteteket. Átnézi a doki és ad egy rakás beutalót. Általában 4 alkalmas vérvételt kell neked csináltatnod. A férjednek pedig 2 spermavizsgálat van. Az egyik baktérium tenyésztéses, az a későbbi, azt a SOTE-n csinálják. Az első pedig andrológiai vélemény, azt a másik klinikán csinálják. Erről mind leírást fogtok kapni, minden lépés részletesen nagyon jól le van írva. Mi annak idején magánba mentünk az andrológiai vélemény miatt, mert nem kellett várni, amúgy 2 hónap várakozási idő lett volna az urológiai klinikán. A magánban 2 nap múlva már fogadtak is, 15 000 Ft volt és azonnal vihettük haza a szakvéleményt. Ha érdekel, megadom az elérhetőséget.
Lesz majd még neked egy HSG (petevezeték átjárhatósági vizsgálat) és ha minden megvan, akkor laz eredményektől függően lehet:
- terminált együttlét
- inszemináció vagy
- lombik.

Ez a kivizsgálás kb. 2 hónapot vesz igénybe. Utána viszont azonnal indul a kezelés.

Mióta nem sikerül a baba? Van valami konkrét baj nálatok, amiről tudtok?

ja, a SOTE-n nem kell fizetni semmiért, teljesen ingyenes.
Vendég

Szia Twist!

Kösz az infókat!
Már 3.éve próbálkozunk.. :( :(
nekem 2008.Augusztusba volt HSG és a jobb átjárható a bal nem ezért javasolt inszemit a dokim,ugyhogy szerintem azt nem fognak megint csinálni.!? a páromal is voltunk vele minden rendben de az eredmény nála is változó az akkori 14-16millió...volt.
most multhéten csináltattam egy hormon vizsgálatot a mesi 3.napján az összes hormont lekértem,meg rákszűrést is viszem maggamal gondolom ezek jók lesznek mert friss leletek!!?
ja nekem magas volt a Prolaktinom de a Bromociprin levitte..most nem szedek semmit.. remélem a mostani hormonom az jó lesz!!!!
A dokit nem mondta a csaj kihez fogunk menni csak anyit,hogy 3.pavilon 1-es rendelő reggel 9-re. meg a papírokat vigyem.
Hát remélem,hogy az első sikerülni fog...!!?? :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1

Sziasztok!
Tegnap este megkaptam a tüszőrepesztő szurit. Hajrá holnap!!!!! Nagyon várom!

Szia Adri!
Üdv itt közöttünk! Jól tetted, hogy benéztél, majd gyere máskor is.
Nekünk most lesz az első inszemink holnap.
Néhány infót még írok, hátha segítek. Nekem 2008 őszén volt laparoszkóppal végzett átjárhatóságim, s az a vezetékem, ahol még van petefészek le volt zárva. Szóval totál lombikra készültünk, de Urbancsek prof úr dec.-ben mégis úgy döntött, legyen hsg is, hátha változott vmi nálam. Igaza lett (bár több hónap ment el erre), a vezetékeim átjárhatóak. Szóval így lehet az inszemi.
Ebből vmi olyasmit akarok kihozni, hogy elég alaposak, s szerencsémre a korábbi leleteim alapján nem ugrottak nekem lombikkal.
S reméljük inszemi sem kell több! :wink:

Gyorsan eljön a 23-a! Kitartást!
Üdv!
Vendég

Hellóka!
Most elköszönni jöttem, egy időre elvonulok, de amint tudok jelentkezem!
Puszi Mindenkinek!
Vendég

Helló!!!

Twsit, Kedi mennek a +++++++++++++++++ energiák!!! :D

Rena sikerült már elérned a dokidat?

Badró1 üdv itt közöttünk!!! :D
Én is a SOTE-ra járok, nekem 6 inszemem volt és az első konzikor nekem is azt mondták, hogy az 1 rendelőnél jelentkezzek, aztán ott csak adtak egy több oldalas nyomtatványt, aminek a kitöltése után a második rendelőbe hívtak be minket, Murber dr-hoz.
Vendég

Sziasztok!

Badró!Üdv. közöttünk!Látom,hogy már kaptál segítséget úgyhogy erről már nem írok!

Kedi!Várunk vissza!

Röpcsi!Még mindig nem sikerült elérnem,már nem tudom mi a fene van vele.

Twist!Hogy viseled a szurikat?

Kép
rena85

Rena, küldtem egy iwiw üzit! :D
Vendég

Röpcsi!Válaszoltam! :D
Jó a vonalzód!

Kép
rena85

Rena, köszi! :D
Üzi nem jött, vagyis jött, de nem tudom mit írtál, mert az üzi csak az Én írásomat tartalmazza! :(
Vendég

Sziasztok Drága Csajok!
Bocsi, hogy nem tudtam jönni, nincs időm mostanában. Tényleg későn érek haza és eléggé álmosítanak is a szurik, így csak hazaérek és eldőlök. Hétvégén nagyon rohangáltam, még mindent elintéztem stb. A munkahelyen is hajtok ezerrel még mindig. És jövő héttől szerintem én már nem dolgozom. Kb. kedden lesz a leszívás, de ezt pontosan ezen a héten fogom megtudni, amikor az UH lesz.

A szurikat nagyon jól bírom, mert kellemes. Komolyan mondom:) Szóval, valahogy álmosító hatása van, mint a Clostynak és azt is ezért bírtam:) A Fostimontól picit nem voltam jól (nehéz légzésem volt), de szóltam a dokinőnek és nem azt írta fel, hanem valami új szert és ez nagyon jó.
Sajnos, nem bírtam beadni magamnak a szurit, nagyon gyáva vagyok. De mindenki meg akar tanítani rá, minden nővérke, doki.... végül csak nem menekülhetek....:)))

A szuriktól másnap eléggé melegem van, hőhullámok. Egész nap legyeztem magam, vörös volt a fejem:) Dolgozik a szervezetem, készülnek a petikék!:)) Remélem, hogy jó sok lesz, nagyon boldog lennék!

Ma voltam a körzeti dokinál is, megint 2 óra sorban ülés. Közben megkaptam a szurit és utána majdnem elaludtam. Végül megkaptam az igazolást, hogy altatható vagyok. Egy baj van még csak, hogy fáj a torkom, addig ezt el kell mulasztani.

Kedi, hogy ment az inszemi? MIndjárt visszaolvasok...
Vendég

Kedikém, mi újság veled? Megvolt a nagy találkozás? Most pihenj sokat, amennyit csak tudsz és hajrá katonák!
Az óvatos mozgás, séta jót tesz, élénkíti a vérkeringést a méhben. Ne feküdj végig.

Röpcsi nagyon cuki a vonalzód!:)

Rena, tök jó, hogy levelet írtál az avivás hölgynek! Írd le nekem légyszi, hogy beágyazódáshoz mi kellene. Bár szerintem én most csak feküdni fogok és talán sétálok egyet a napsütésben. De olyan hulla vagyok, hogy az egy hetes alvás tök jól fog esni:)

Adri, ezek szerint Urbancsek prof-hoz mész. A tapasztalatok szerint nem lesztek bent sokáig, úgy lesz, ahogy Röpcsi is írta, hogy egy halom beutalót kaptok. Igen, jól sejted, sok leletet el tudnak fogadni. Várjál csak, most olvasom, hogy HSG-d is volt. Akkor már azt sem kell csináltatnod. Tul. képpen pár vérvétel után azonnal kezdeni tudtok! Tök jó! Talán még egy sperma tenyésztés kell, de az hamar megvan. Így már mindjárt rózsásabb a helyzet, nemsokára kezdeni tudtok szerintem!!:))

Lányok, bevallom, kicsit alábbhagyott a hitem. Olyan nehéz folyamatosan hinni a sikerben! Azt hiszem, hogy míg otthon leszek, elolvasom a TITOK c. könyvet, hogy segítsen. Úgy változik a hangulatom, egyszer hiszek, másszor meg kételkedem és szkeptikus vagyok. Hogyan lehet hinni folyamatosan? Mi kell lelkileg a sikerhez vajon?

Pusszancs, megyek ajcsizni
Vendég

Na, még gyorsan leírom, hogy a kutyusaim egész éjjel-nappal ugatnak, mert megint bagzanak a cicák, itt a tavasz. És a helyi cicák itt a ház előtt csinálják, az én kutyáim tisztára fel vannak paprikázva. Szegény gazdik meg óránként erre riadnak fel éjjel....
Vendég

Képzeljétek, reggel holnap apa vizsgálatra megyünk.
Én meg most egy újfajta szert kapok Pergoveris a neve. Eredetileg gondolt a doktornő a Clostyra is. Mert mondtam, hogy a Fostimont nem bírom, valami mást nézzünk. És kérdezte, hogy a Clostyt bírom-e. Igen, azt igen. De végül is elvetette az ötletet és ezt a szert kapom.
Először nagyon rettegtem, amikor először kaptam, mint minden szuritól, amit először kapok. De kellemes meglepi volt, hogy tényleg semmi bajom nem volt tőle. Sőt csak az álmosság, azt meg bírom:)
És most ezt kapom 5 napig. Aztán UH után megtudom, hogy milyen szurik kellenek még. Amúgy mondta egy lány, hogy neki a 11. napon volt leszívás. Másnál meg a 14. napon volt. Ez totál változó.
Hát, jó lenne már tudni a leszívás napját, mert készülni kell rá. A páromnak is szabi kell stb. Tiszta türelmetlen vagyok és izgatott!:))
Amikor eljön a következő lépés, akkor újra lelkes tudok lenni, érzem, látom, hogy haladunk, egyre közelebb a remény!:)
És a néha előtörő kishitűségem eltűnik.

Puszi mindenkinek, majd jelentkezem, amint tudok. Jó éjt!
Vendég

Képzeljétek, hogy úgy tudom, hogy altatást csak nátha mentes embernek csinálnak. Hát úgy jártam, hogy nagyon fáj a torkom, rekedt vagyok és tiszta takony lettem. Néha még köhögök is. Nagyon gyorsan ki kell kúrálnom magam! Szerintetek mi a leggyorsabb? A C-vitamint folyamatosan szedem (Cetebe) és amellett lettem beteg, szóval, az nem segít sajnos.
Az is lehet, hogy meghűltem, mert reggel 6 fok van, délután meg 25 és reggel mindig nagyon fázom. De lehet, hogy vírus. Sokan betegek mostanában a munkahelyen is.

Arra gondoltam, hogy ma veszek valami torokfertőtlenítő cukrot és hurutoldó tablettát. Az jó lesz? Meg orrcseppet is.

Kedi, te végül is jobban lettél? Meséld el, mitől lettél jobban. Nagyon ideges lennék, ha ezért nem lehetne altatni engem, amikor már annyi injekciót kaptam és van egy csomó petikém....

Próbáltam fagyit enni, attól még rosszabb lett. A munkahelyen is hideg vizet ittam sajnos, mert a melegben az esett jól. A torkomnak persze azonnal megártott. Hát még van egy hetem, addig muszáj valahogy meggyógyulnom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.07 04:37-kor.
Vendég

Ezt ismeritek?

Sejtjeink c. film
(2001)

1978-ban született Louise Brown, az első lombikbébi. A Földön azóta egymillió újszülött jött világra mesterséges megtermékenyítés útján. A feladat azonban mégsem tűnik mindennapos rutineljárásnak. A valóság hihetetlen izgalmakat ígér. Most végre bepillanthatunk a kulisszák mögé... Azt mondják, az ember két dologért képes mindent megtenni: hogy ne legyen, vagy hogy legyen gyereke... Hőseink mindennél jobban vágytak arra, hogy gyermekük szülessen. A remény hiábavaló, hosszú évei követték egymást, míg bebizonyosodott, csak a mesterséges megtermékenyítés, a lombik-bébi program segíthet rajtuk. Nehéz idők következnek. Eufória és kilátástalanság, fizikai és lelki tehertétel állítja állandó próba elé szerelmüket. De előttük lebeg a nagy cél: a gyermek... Magyarországon a házasságok és élettársi kapcsolatok közül minden tizedik meddő. A film két és fél éven át követi három pár sorsát, a gyermekért folytatott küzdelmét.
Vendég

Szép Hajnalt!
Adri: nekem is magas a prolaktinom és érdekes egybeesés, hogy a HSG-n nekem is a bal petevezetékem nem volt átjárható és a jobb igen, ezért volt inszemi. A HSG alatt lett átjárható a jobb oldal, mert az is le volt tapadva. Apa nálunk is rendben van.
És nálunk még van enyhe inzulinrezisztencia és endometriózis. Nálad nincs ilyesmi?
Most voltam nemrég hormon vérvételen és akkor 2 hete nem szedtem a bromót, mert nem tudtam, hogy mikor tudjuk folytatni a kezeléseket és nem láttam értelmét szedni. Azaz, ha eszembe jutott, kb. 4 naponta vettem be egy fél szemet. És az is elég volt képzeld, mert így is jó prolaktin szintem lett:) Most azóta nagyon lelkesen szedem. Pedig már akartam szólni, hogyha magas lenne a prolaktinom, akkor azért van, mert nem szedtem rendesen a gyogyit. De szerencsére nem kellett szólni:)
Vendég

Szia Twist!
Látom behoztad a lemaradást! :lol:

Kedi
Nagyon drukkolok!!!!!!!! :D

Rena
Megvan, hogy miért nem jött át az üzi?

Badró
Gyere írjál, ha van kedved! :D
Szokolya merre van?
Vendég

Sziasztok!

Röpcsi: Vác tudod,hol van? uttána 15 km-re... :lol:
Twist:inzulinrezisztencia,endometriózis ezek nálunk nincsenek vagyis remélem :!: :!: :?: ezek a vérből mutathatók ki :?: :?:
hát én most nem szedem a Bromót mert a doki mondta,hogy ne szedjem mert levitte...
de most jövőhéten megyek az eredményeimért(rákszűrés,hormonok) remélem jók lesznek :!: :?: ezeket viszem a Sotéra....23-án.
majd megírom :!: :!:

Kép
Adri
badró1

Sziasztok!
Ma reggel nagyon kalandosan jutottam be Pestre, minden út fel volt bontva, még a mellékutcák is. Autóval lassabb volt, mint vonattal lett volna. 2 óra alatt értem be a Kaáliba:-(
Ma hasba kaptam a szurit, életemben először. Nem fájt és nyoma sem nagyon maradt. Nem is olyan vészes:)
Megtudtam, hogy most már nem kell fizetni semmilyen vizsgálatért, sem az UH-gért, sem vérvételért. Attól kezdve, hogy elkezdtem kapni a szurikat. Ez jó hír:)
Nemsokára megtudom, hány tüsző érett meg, remélem, hogy azért elég sok lesz:) És még biztos kapok szurikat.

Kedi minden okés, jól vagy? Jól sikerült az inszemi? Izgulok érted!++++++

Röpcsike, te is jól vagy? És Rena, Adri?
Vendég

Adri: Az endometriózist nálam hüvelyi UH-gal állapították meg. Mert már olyan nagy ciszták voltak, hogy láthatóak voltak és tapinthatóak is. Aztán volt egy laporaszkópia és úgy gyógyítottak meg. Ez a műtét 2002-ben volt, azóta lehet, hogy visszajöttek a kis endometriózisok, csak nem lehet őket látni UH-gal és tapintással sem érezni. Azért gondolom, hogy itt lehetnek újra, mert fájdalmas a mensim és nem sikerült a 4 inszemi sem.

Az inzulin rezisztencia vérből mutatható ki. A Mensmentis Kft-ben lehet ilyet csináltatni pl. (www.mensmentis.hu). És éhgyomorra van egy vérvétel, iszol 75 g szőlőcukros vizet és 2 óra múlva újra vérvétel. Ez lesz a terheléses vérvételed. És nemcsak a glükózt nézik, hanem az inzulint is. Az IR kicsit volt magas nálam, ezért diétáznom kellett (kell). Napi 160 g szénhidrátot ehetek 5-ször elosztva.

Nagyon jó, hogy rákszűrésed is lesz és több eredményed is, így tényleg hamar tudtok indulni a SOTE-n.

Kertes házban laktok? Kutyusaitok, vagy cicáitok vannak?
Vendég

Röpcsike, a jósnő számát meg tudod akkor adni priviben? :wink:
Vendég

[quote="badró1"]S írta:badró1ziasztok!

Röpcsi: Vác tudod,hol van? uttána 15 km-re... :lol:
Twist:inzulinrezisztencia,endometriózis ezek nálunk nincsenek vagyis remélem :!: :!: :?: ezek a vérből mutathatók ki :?: :?:
hát én most nem szedem a Bromót mert a doki mondta,hogy ne szedjem mert levitte...
de most jövőhéten megyek az eredményeimért(rákszűrés,hormonok) remélem jók lesznek :!: :?: ezeket viszem a Sotéra....23-án.
majd megírom :!: :!:

Szia badró! :D
Igen, Vác tudom merre van! :wink: Húúú, jó messze laksz! Kocsival vagy vonattal jársz be Pestre?Drukkolok, hogy jó legyenek a vizsgálati eredményeid! :D :D :D
Egyébként Mi is először áprilisban mentünk a klinikára :!:
Az inzulinrezisztenciát érdemes megnézetned, ha eddig nem tetted, azt vérből nézik! Ha normál az értéked, akkor minden ok
:wink: , de ha nem :oops: tehát magas, jobb ha endo dokihoz fordulsz. :!:
Nekem magas volt az inzulinértékem, de már lejjebb sikerült vinnem, persze nem teljesen…….ezért is várunk a lombikprogrammal. A fórum 2. oldalán olvass róla egy kicsit, ott írtam róla, hogy nekem mekkora volt az értékem, valamint, hogy mit okozhat a 25 feletti érték nálam és a babánál is.
Vendég

Kép

Nagyon szép babás húsvétot kívánok mindenkinek!!!!
Vendég

Röpcsi, de jó, hogy itt vagy! Beszélgess velem egy kicsit!!!:)))
Vendég

Sziasztok!

Twist!Nem semmi mennyi üzenetet írtál,látom pörögnek nálatok az események.Pihengess minél többet,jól teszed,hogy jövő héten már nem dolgozol!Igazából ezek a gyakorlatok a peteérést segítik elő ezért a 14. napodig kell csinálni majd a 14 nap után addig amíg meg nem jön leginkább a lábemelgetős gyakorlatokat javasolta a hölgy,hátha sikerült megfogannia a babának.Szerintem te ne kockáztass a gyakorlatokkal nehogy bajuk legyen a babáknak! :D Bízz magadban sikerülni fog!!!!!!Jó lehet ez a film amiről írtál,megdöbbentő,hogy M.O-n minden 10. pár meddő.Remélem nagyon sok szép nagy tüsződ lesz!Ja és a legfontosabbat elfelejtettem amióta tornázom 1 hét alatt 2,5kg-ot fogytam,szerintem 1 hét alatt ez nagyon jó.Úgyhogy még egyszer köszönöm,hogy elküldted nekem!!

Adri!Nekem is magas a prolaktinom és nekem is társul ehhez endó mint Twistnek is.Remélem minden vizsgálatotok jól sikerül és akkor hamar meglesz az inszem!

Röpcsi!Küldök másik üzit,nem tudom miért nem ment át. :shock: Képzeld ma végre felvette a telefont a Szendei,nagyon örültem neki!Mondtam neki,hogy még gyűlyteni szeretnénk pénzt és ő mondta,hogy ok.De viszont menjek a vizsgálatokat csináltassam meg mert 2 hónap kell mire meglesz minden.Komolyan 2 hónapig vizsgálgatnak?Meg azt mondta,hogy a mensi 2,3,4. napján kell mennem,na de ha nekem a 2. és a 3. hétvégére fog esni akkor ilyenkor mi van?Miért kell ezeken a napokon mennem vérvételre?

Kedi!Drukkolok!
Meg persze mindenkinek drukkolok!!!!!! Kép

Kép
rena85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?